Profeetallinen opetus avioliitosta & hengellinen k

aarteenmetsästäj

umppanuus
19.10.2014


Tänä iltana Hän haluaa ottaa esille aiheen aviomiehistä ja –vaimoista. Tämä on tärkeä aihe, koska epäonnistumisemme tai onnistumisemme avioliitoissamme ja hengellisessä elämässä riippuu Jumalan hengellisen asioiden järjestyksen ymmärtämisestä. Täytyy myöntää, että olen ollut hyvin kapinallinen nainen; en ole kunnioittanut miestäni tai miehiä yleensä elämässäni. Olen aina katsonut miesten olevan tasavertaisia.

Jossain mielessä en näe siinä mitään pahaa. Pietari sanoi, ”, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa.”(Gal3:28). Tämä on profeetallinen viesti ja nämä ovat Jumalan sanoja. Viestin lopussa puhun tavoista, joilla olen epäkunnioittanut miestäni.

Jumalan sanat alkoivat, ”Clare, haluan sinun ottavan esille aiheen suojelusta ja arvostelukyvystä avioliitossa. Olen vakavissani tämän asian suhteen. Tiedän että olet pidättyväinen, mutta sinun tulee luottaa Minuun.”

Tässä kohtaa otin esille kirjan The Bible Promise Book varmistaakseni että olin hengessä enkä lihassani. Avauduin Pyhälle Hengelle. Jotkut teistä saattavat nauraa sille, että käytän tällaista keinoa arvostelukykyyn, mutta se toimii minulle. Elämämme ovat hyvin epänormaaleja siinä mielessä, että niissä toteutui asioita, jotka eivät olisi toteutuneet ellemme olisi kiinnittäneet paljon huomiota siihen, mitä Jumala halusi tehtävän, emmekä olisi olleet kuuliaisia sille. Tapani käyttää The Bible Promise Bookia ja kirjoituksia ja muita arvostelun muotoja on se, mikä on tuonut meidät elämiemme ja tehtäviemme täyttymykseen.

Jumala jatkaa, ”Monet vaimot ovat miestensä pää. Tämä on maailman ja asioiden laita, mutta monet eivät näe, mitä on tämän takana. Mitä tarkoitan tällä, on, etteivät he näe Minua miehissään. Kuinka voit ravita mitä et näe? He etsivät jotain satukirjaa, hengellistä jättiläistä, kun taas Minä asun alhaisissa ja piilotetuissa. Miehet ovat helposti vaimojensa vaientamia. He eivät aina käyttäydy sitä vastaavasti, mutta he ovat. Voin vakuuttaa sen sinulle.”

”Vaientaminen pakottaa miehen vetäytymään ja luopumaan alueilta, joissa hän epäilee, että hänen pitäisi olla. Miehen tehtävät maailmassa pitävät hänet kiinni perheen elannon huolehtimisesta. Kun hän tulee kotiin, hän on väsynyt ja viimeinen asia, jonka hän haluaa tehdä, on jakaa aikaa Kanssani. Hän näkee vaimonsa ottavan ohjat käsiinsä, osaksi siksi että hänellä on aikaa opiskella kirjoituksia ja rukoilla. Hän tietää ettei voi kilpailla ja peräytyy tehdäkseen sen, mikä on helpointa. Olen enemmän huolissani hänestä, koska tämä luovuttamisen tapa on haitallinen suhteessa Minuun ja hänen vaimoonsa. Vaimo kasvaa; mies jumiutuu. Paitsi jos hän on todella epätavallinen mies omaten voimakkaan kaipuun Minuun. Tässä vaiheessa minun on kerrottava naisille – menetetyn miehen eheyttäminen on oma taiteenlajinsa. Se on hienovaraista työtä, joka vaatii paljon itsetutkiskelua vaimolta ja paljon nöyrtymistä ja paljon, paljon työtä.”

Tarkoitatko sanojen ja ylipäätään asenteiden puntarointia?

Hän vastasi, ”Pitää paikkansa. Sanat ovat vain pinnallisia merkkejä sydämen asenteesta. Neuvoisin kaikille naisille, jotka löytävät itsensä tästä tilanteesta: näe Minut miehessäsi ja viljele Minua, jotta voin hallita Häntä. Jotta Minun on turvallista tulla ja ottaa ohjat käsiin. Tiedät mitä olet käynyt läpi ja voisit jakaa jotain siitä.”

Tein sen toisella videolla mieheni kanssa. Joten tarkoitatko kamppailujani sen kanssa, että halusin asiat tehtävän minun tavallani?

Jeesus vastaa, ”Kyllä, ja muita asioita, peiteltyä kritiikkiä. Pieniä kettuja jotka näykkivät miehen egoa. Asioita joita et ehkä sano ääneen, mutta hän näkee sen asenteessasi häntä kohtaan. Tiedän että kamppailet edelleen tämän asian kanssa ja autan sinua, mutta koska tämä on tuoreena mielessäsi, sinulla on jotain jaettavaa heille. Jatka heidän muistuttamistaan siitä, että demonit ovat työssä 24/7 heikentääkseen miehen kunniaa kodissa ja totta puhuen koko maailmassa.”

”Siksi miehet ovat niin alttiita aviorikoksille. Nainen tulee vastaan töissä ja saa hänet tuntemaan itsensä kolme metriä pitkäksi. Hän tulee kotiin ja hänen vaimonsa huomauttaa häntä kenkien jättämisestä keskelle lattiaa. Se ei ole vain se yksi huomautus; 15-20 vuoden edestä huomautuksia, jotka saavat aikaan ’olen paha’-nystyrän heidän sydämissään. Hipaise sitä, ja kaikki muutkin huomautukset tulevat mieleen, ja hän ajattelee olevansa paha ja huono. Olet onnekas – olet naimisissa herkän miehen kanssa, joten voit nähdä tämän dynamiikan heti sen tapahtuessa. Useimmat miehet peittävät sen rumalla huomautuksella kostoksi tai vain vetäytyvät TV-ohjelman pariin, urheiluun tai kauppoihin. Kysyt miksi demonit ovat niin omistautuneita miehen epäkunnioittamiseen? Koska mies on (suoja)peite.”

7

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ”Tämä on oikea järjestys. Kun he eivät ole tilanteen tasalla, demonit voivat tutkia naisen, johdattaa hänet harhaan, tulla hänen rukoushetkiinsä ja istuttaa häneen vääriä opetuksia. Johtaen heidät harhateille ja aikanaan vakuuttaen heille, että he tarvitsevat hengellisemmän miehen. Lapset näkevät kaiken tämän ja tämä epäkunnioittava käytös toistuu heissä. Joten, tämä miestä vähättelevä kierre jatkuu seuraavaan sukupolveen. Miehillä on erittäin herkkä ymmärrys järjestyksestä. Hyvin usein työskentelen hänessä saadakseni hänet huomaamaan, että jokin on vinossa, mutta koska hän ei halua kohdata Khanin vihaa tai mitään muuta uhkaavaa käytöstä, hänestä on helpompi antaa asioiden liukua suuntaansa. Ja ne todellakin liukuvat: alas, alas ja vielä alemmas.”

      ”Tämä on tilanne, jossa heidän elämänsä menee vaimon hengellisen ymmärryksen varassa ilman ohjausta, lukuun ottamatta ehkä vaimon naispuolisia ystäviä, jotka elävät samalla tavalla. Sekään ei auta häntä. Sokea johtaa sokeaa. Laitoin miehen asemaansa suoriutuakseen kovista ja vaikeista asioista ja kohdatakseen epäilyttävät asiat, mutta koska he eivät halua käsitellä vaimojensa reaktioita – oli se sitten kyyneleitä tai vähättelyä – he antavat asioiden luisua, kunnes he ovat hyödyttömiä vaimojensa suojaamisessa ja suojelussa. Tämä opetus ei ole kaikille, vain niille, jotka ovat halukkaita nöyrtymään ja alistumaan saadakseen hyvän avioliiton.”

      ”Puhun teille naiset, käytän miehiänne tavoilla, joilla en koskaan pystyisi käyttämään teitä. Siksi menitte naimisiin; ette vain saadaksenne lapsia ja vakaan kodin, vaan myös pyhän, tuotteliaan, totuudessa, ei petoksessa, elettävän elämän ja saadaksenne pyhiä jälkeläisiä. Aatamin ja Eevan kohdalla voitte nähdä tämän tapahtuneen. Aatami tiesi että oli väärin syödä hyvän ja pahan tiedon puusta, mutta hän oli tyytyväinen ja tunsi olonsa mukavaksi eikä halunnut saada aikaan suurta ongelmaa Eevan kanssa, joten hän myös otti osaa. Te miehet ette ole niin voimakkaita kuin näytätte olevanne; lihasvoima ja vahvuus eivät ole synonyymejä. Vahvuus tarkoittaa ennalta ajattelua ja hyvien vahvojen päätösten tekoa. Silloinkin kun ne ovat sitä vastaan, mitä vaimosi haluaa. Vahva tarkoittaa, ’Ok, Jumala, Olen halukas kestämään selkkauksen ja kivun, jotka seuraavat vaimoni vastustamisesta – siitä mitä hän todella haluaa, mitä hän vaatii jne. Pysyn siinä, mitä uskon ja että Johdatat minua, hinnalla millä hyvänsä.”

      ”Tämä on vahva mies. Se ei tarkoita vaimon lyömistä tai hyväksikäyttöä. Ei, se on nössöille – ei tosi miehelle. Rakasta vaimoasi kuin rakastat itseäsi, koska kuinka hyvin elämäsi menee, riippuu siitä, kuinka hyvin kohtelet vaimoasi. En tuonut teitä yhteen, jotta voisit olla tyly ja ilkeä hänelle. Jos teet tätä, voit odottaa maailman maksavan sinulle juuri samalla hinnalla. Toin teidät yhteen rakastaaksenne toisianne ja tehdäksenne oikein. Joten, kärsivällisyydelläsi ja kestävyydelläsi valloitat hänet.”

      ”Muuten, naiset, miehen ei tarvitse olla hengellinen sinun määritelmäsi mukaan kuullakseen Tieni ja Tahtoni perheellenne. Istutin sen syvälle hänen sisimpäänsä. Kyllä, on upeaa kun hän etsii sitä pyhistä kirjoituksista, mutta se ei ole ratkaiseva tekijä siinä, onko hän hengen johtama. Monissa tilanteissa hänellä on sisimmässään tunne ja näkemys jostakin, koska Minä, hänessä, annoin sen hänelle – jopa ilman Raamattu-tuntien, keskiviikkoiltojen kokoontumisten, tai jopa ilman sunnuntain jumalanpalvelusten kahlitsevuuksia. Asun hänessä, ja mitä avioliitoissanne puuttuu, on ettette kunnioita Minua miehissänne.”

      ”Näetkös, mies astuu sivuun kun nainen päihittää hänet jossain lahjassa. Niin monet miehet ovat tehneet juuri näin ja luovuttaneet ruorin sille, jolla vaikuttaa olevan kaikki vastaukset.”

      ”Joten, teen muodollisen vetoomuksen kaikille, jotka kuulevat nämä sanat. Kunnioita Minua miehissänne, huolimatta siitä, mikä hänen hengellinen tilansa on. Jos teette tämän, Minä teen osani ja saan aikaan sen, että hän alkaa seistä suorana. Se vie aikaa eikä se tapahdu yhdessä yössä, mutta voitte nähdä eri vastuun kerrosten nousevan hänessä; hengellisten vastuiden. Rohkaise häntä ja osoita hänelle Minun rakkauttani, ei sinun. Rakkauteni näkee pitemmälle kuin kengät keskellä lattiaa tai suihkun takia tippuneet pyyhkeet. Nöyristäkää itsenne ja tarkastelkaa tilannetta. Tehkää mielessänne lista kaikista tavoista, joilla näytätte että pidätte omaa mielipidettänne, ehdotustanne ja tapojanne oikeampina. Tarkkailkaa itseänne tulevina päivinä.”

    • ”Kantakaa ristiänne. Olette osittain vastuussa hänen passiivisuudestaan Minua kohtaan, joten älkää kieltäkö asiaa; ota ristisi ja seuraa Minua avioliitossasi, joka tulee olemaan upea. Avioliitto joka sinulla olisi pitänyt olla ja jota aina halusit. Voin saada tämän aikaan, jos teet kanssani yhteistyötä. Nämä ohjeet ovat niille, jotka tietävät naineensa oikean miehen. Jos Minä en tuonut sinua yhteen tämän miehen kanssa, voit silti kasvaa nöyryydessä, ja poistan hänet aikatauluni mukaan. Siihen mennessä sinusta tulee pyhempi, syvempi kanssani ja Minusta tulee miehesi. Sinulta ei puutu oikeaa kumppanuutta. Muista, ylpeys on tämän pahan juuri ja se ei voi astua Taivaaseen.

      Joten, Siunattuni, älkää pelätkö nöyryyttämistä tai alhaisuutta. Ainoastaan ylpeytesi kärsii, ja se on sinulle lisäetu.”

      Haluaisin nyt jakaa kanssanne joitakin tapoja, joilla olen osoittanut epäkunnioitusta miestäni kohtaan, ja voit verrata niitä omiin tapoihisi. On monia muitakin esimerkkejä, nämä vain tulivat nyt mieleeni.

      Esimerkiksi, hän haluaa mennä kanssasi kävelylle puistoon ja sinä olet hyvin kiireinen työssäsi, hengellisissä tekemisissäsi, tai muissa asioissa, jotta sinulla voisi olla aikaa hengellisille asioille myöhemmin, ja torjut hänet. Olen tehnyt tätä ja tämä on väärin; se ei ole hänen kunnioittamistaan. Toinen esimerkki on päätöksestä lähteä ulos syömään. Olen vaatinut tahtoani läpi menneisyydessä. Minkä elokuvan katsoisimme? Olen tehnyt mielipiteeni selväksi sen sijaan, että etsisin, mitä hän tahtoo, ja taipuisin hänen tahtoonsa.

      Lisää esimerkkejä: sen kunnioittaminen, miten asiat on järjestetty hänen henkilökohtaisessa tilassa, hänen toimistossaan, hänen liikkeessään, tai kylpyhuoneessa; ei tavaroiden siirtelyä, sotkun jättämistä eikä siihen pisteeseen siivousta, missä asiat vaihtavat paikkoja. Olen tehnyt tätä hänelle. Olla huomaamatta häntä, kun hän haluaa sinun ottavan aikaa hänelle. Jos olet hyvin kietoutunut omiin tekemisiisi ja suunnitelmiisi, saatat tuntea, että niiden sivuun laittaminen on liian vaikeaa ja päädyt torjumaan hänet tai lähettämään hänet ulos yksin. Olen tehnyt tätä.

      Sain hänet pukemaan vaatteita, joissa hän ei tuntenut oloaan mukavaksi. Olen vaatinut häntä näyttämään tietynlaiselta, kun menimme ulos, sen sijaan että olisin hellästi tönäissyt häntä, ”Kulta, haluan pukeutua sinua varten erikoisesti tänä iltana.” tai ”Se vihreä paita, joka sinulla oli silloin yhtenä päivänä, oli tosi ihana”. Se on eri asia kuin saada hänet tuntemaan itsensä rumaksi tai vaiennetuksi. Toinen asia, jonka voit tehdä, on ostaa ruokia, joista hän pitää, kun menette ostoksille.

      Voin melkein kuulla sen nyt… jotkut teistä sanovat, ”Oi, olen niin paljon edellä sinua, Clare, me teemme kaikkia noita asioita.” Ja teille sanon, ”Bravo.”

      Mutta löydä muita sinulle uusia tapoja kunnioittaa häntä. Esimerkiksi, yritä todella saada hänen mielipiteensä selville jossain asiassa ja noudata sitä. Saa hänet tuntemaan, päivä päivältä, että hänen mieltymyksensä todella ovat sinulle tärkeitä. Kehu häntä usein ja vilpittömästi hänen ulkonäöstään tai viisaudestaan. Huomaa kaikki kerrat, kun hän laittaa kengät paikalleen tai laittaa pyyhkeensä naulaan kuivumaan. Näytä hänelle että arvostat sitä. Aloita, ”Kulta, voisitko…”. Ja kun hän tekee sen, sano, ”Kiitos, olet niin huomaavainen”. Huomaa pienet asiat, jotka otat itsestäänselvyyksinä, jotka näyttävät, että hän välittää ja kehu häntä niistä.

      Pyydä Jumalaa antamaan sinulle suurempaa rakkautta ja arvostusta häntä kohtaan ja näyttämään sinulle, missä kohden olet ylpeä tai itsepintainen; alueita joissa sinun pitää oppia taipumaan. Lupaan sinulle, Jumala tekee sen uskollisesti. Tulee olemaan käännekohtia parisuhteessasi ja hän tulee kysymään, ”Miksi olet niin mukava minulle?”. Pyydä Jumalaa panemaan tämä asia sydämellesi, jotta voit olla rehellinen ja sanoa, ”Kulta, olen ottanut sinut itsestäänselvyytenä ja olen väsynyt tekemään asioita minun tavallani. Olen ollut itsekäs ja haluan, että sinulla on enemmän sananvaltaa tekemisissämme ja suunnitelmissamme. Tiedän että Jumala on pannut tosi viisauden sinuun. Tarvitsen viisauttasi ja panostasi, ja tarvitsen suojelustasi.”

      Jos olet todella munannut kaiken viime aikoina jossain asiassa, käytä tätä tunnustuksena heikosta arvostelukyvystä ja siinä että todella tarvitset hänen apuaan.

      Uskon todella, että kun tavoittelet häntä ja näytät heikkoutesi, hän nousee tilanteen tasalle ja on vahva sinua varten. Se saattaa ottaa aikaa ja toistuvia tilanteita, mutta ennemmin tai myöhemmin, jos hän rakastaa sinua, hän nousee tilanteen tasalle.

    • Kerroin kuinka vakavissaan Jumala tässä asiassa olikaan kanssani. Juuri ennen kuin Hän nosti minut julkiseen uskonopettajan virkaan Youtubessa, tietokoneeni yhtäkkiä vain sammui, meni täysin pimeäksi, ei mitään signaalia. Se ei toiminut virran katkaisulla eikä millään. Vihdoin luovutin ajatellen, ”Voi Luoja, tämä on opettajuuteni loppu”. Ei ollut mitään mahdollisuutta, että olisin voinut korvata menetetyt asiat. Ei mitään mahdollisuutta. Kaikki opetukset, laulut, taideteokset, videoinnit, joita suunnittelin käyttäväni – mennyttä. Minulla ei ollut työkaluja opettajuuden toteuttamiseen, johon Hän oli minua kouluttanut ja johon Hän oli minua kutsunut.

      Hän sanoi minulle tämän, ”Opettajuutesi on Minulle täysin turha ilman sinun kunnioitustasi Minua ja miestäsi kohtaan. Kunnioita miestäsi niin kuin kunnioitat Minua, muuten en voi käyttää sinua, Clare”. Tämä on se karu totuus, ihmiset, ja tämän Hän sanoi minulle. Olin aivan allapäin. Koko maailmani oli juuri hajonnut, koska suoraan sanottuna Hän on harjoittanut minua tähän kutsumukseen 33 vuoden ajan. Tiesin että tämä tulisi eteeni myöhemmin elämässäni. Olen nyt tässä tilanteessa, ja Hän on antanut minulle niin monia arvokkaita asioita jaettavaksi muille ja nyt Hän sanoo minulle, ettei millään näillä harjoitteluilla ja kokemuksilla ole mitään merkitystä Hänelle, niin kauan kuin en kunnioita miestäni; todella kunnioita häntä. Auts!

      Päivien ajan olin täysin surun murtama, enemmän itsesäälin kuin jumalallisen surun murtama, kunnes Hän alkoi näyttää minulle, kuinka kontrolloiva olin. Kauhistuin siitä, kuka minusta oli tullut. Hän kertoi minulle, että monta kertaa Hän halusi johdattaa minua mieheni kautta, mutta Hän ei pystynyt, koska en kunnioittanut miestäni. Esimerkkinä tiskit… Mieheni halusi minun jättävän pois osan kupeista, lautasista ja ruokailuvälineistä, etten aina olisi tiskien uuvuttama. Tunnin seisominen tiskialtaalla todella ottaa veronsa minusta iltaisin fibromyalgiani takia. Se väsyttää minut ennen töihin menoa. Useiden vuosien ajan hän on pyytänyt minua tekemään tämän ja useiden vuosien ajan vastustin häntä. Sitten tajusin, mitä olin tekemässä.

      Useiden vuosien jälkeen luovuin kahdesta kolmasosasta astioistani ja katso ja ihmettele, tiskit ovat nyt 20 minuutin homma puolentoista tunnin sijaan. Tämä on saanut aikaan suuren muutoksen! Ja Jumala halusi minun tekevän tämän koko tämän ajan, mutta koska keittiö oli minun aluettani ja koska luulin tietäväni, mikä on parasta, Hän ei voinut tehdä mitään kanssani. Jumala yritti käyttää miestäni, mutta ylpeydessäni en kuunnellut.

      Tullakseni takaisin tietokoneeseen, kolmen päivän hiljaisuuden kuluttua (tämä ei ole sanaleikki) ajattelin, ehkä nyt, kun tosissani pyysin anteeksi vikaani, ehkä Jumala osoittaa minulle armoa. Nostin tietokoneeni kantta ja yhtäkkiä se alkoi taas toimimaan täydellisesti. Tämä tapahtui useita kuukausia sitten. Minulla ei ole ollut mitään ongelmia siitä lähtien. On täysin selvää, että tämä oli Jumalan teko. Näin vakavissaan Jumala on mieheni kunnioittamisesta. Kaikki lahjani ovat turhia Hänelle ilman minun kunnioitustani miestäni kohtaan.

      Te naiset ette ehkä ole ollenkaan tässä tilanteessa. Mutta jos edes epäilette omaavanne aavistuksenkaan tästä asenteesta elämässänne, ehkäpä haluatte rukoilla tämän rukouksen kanssani:

      ”Jumala, pyydän Sinua, muuta meidät ja osoita meille, kuinka tukahdutamme miehiämme ja jätämme heidät varjoomme, ja kuinka saamme heidät vetäytymään taka-alalle. Anna meille voimasi voittaa ylpeytemme nöyryydelläsi. Paljasta mutkaiset polkumme ja tee teistämme suoria. Pyydämme Luoja että antaisit meille rohkeutta, ja herätä miehemme siihen kutsumukseen, joka sinulla on heitä varten ja anna meidän todella olla heidän auttajansa, kun he seuraavat Kutsuasi. Auta meitä todella rakastamaan, kunnioittamaan ja arvostamaan heitä niin kuin me rakastamme, kunnioitamme ja arvostamme Sinua. Herra, uskon että vastaat tähän rukoukseen, koska tiedän tämän olevan Sinun tahtosi meitä kohtaan. Aamen.”

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe