Homojen avioliitot

Mihin.ollaan.mrnossa

Kauhistuttaa kuunnella Kirkko ja Kaupunki-lehden päätoimittajaa, joka selvästi olisi valmis homojen ja lesbojen vihkimisen kirkossa.. Miten on mahdollista, että kirkko on valmis luopumaan Raamatun opista menemällä sairaiden nykyihmisten epänormaalien halujen mukaan.

Kirkko on siunattu Jumalan huoneeksi. Raamattu ja Jumalan sana on kristillisen elämän pohja. Nykyisin kirkot ovat mm. maksullisia konserttisaleja. Eihän kirkkoon meno voi olla maksullista.

Seurakuntien elämä on maallistunut niin, että vähitellen syntyy ajatus erota koko kirkosta. Onhan se kauheeta, että pappisvirkaa hoitava ei itse usko Raamatun sanaan, vaan ovat ns. "Leipäpappeja".

27

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fda

      Vaikeahan se on uskoa "raamatun sanaan" sen jälkeen kun on saanut teologista koulutusta, jossa selviää mm. moneenkertaan muokatun raamatun kehitysvaiheita.

      • mutta.miksi.näin

        Miksi ennen oli hyviä pappeja joilla oli uskoa, ja nykyään paljon kelvottomia? Nykyaikaako??


      • fda
        mutta.miksi.näin kirjoitti:

        Miksi ennen oli hyviä pappeja joilla oli uskoa, ja nykyään paljon kelvottomia? Nykyaikaako??

        Ehkä tiedon puute tekee sinusta hyväksi papiksi? Mene ja tiedä.


      • tiedok-sesi
        fda kirjoitti:

        Ehkä tiedon puute tekee sinusta hyväksi papiksi? Mene ja tiedä.

        En ole sellainen seurakunnan paimen.


      • fda
        tiedok-sesi kirjoitti:

        En ole sellainen seurakunnan paimen.

        Väheksyt kuitenkin tietoa, miksi?


    • jarinhotelli

      Hei!

      Harva ns. homo avioliittoa ajattelee, ja harva ns. homo tei nk. hintti ajattelee tilannetta sellaisena että olisi parisuhdeasia, ja sellaisia virallistamisia.

      Homoseksuaaliset asiat tavallisimmin miehillä itsekseen ohimeneviä, jotka johtuvat moninaisista erilaisista mahdollisista syistä.

      Jumalan huoneen vartijat, palkatut ovat vastuun edessä mitä opettava Jumalan huoneessa. Nämä ovat ensisijaisesti ensin vastaamassa Jumalan edessä mihin kansaa kehoittavat toimillaan.
      Ei niiden housuissa olisi mitään hauskaa.

      Isoissa kirkoissa on palkattuina Jumalan Hengen miehiä/ naisia yksilöinä, -myös rivipenkkiläisinä niitä joilla ei mitään hengellistä vakaumusta ole.
      Palkatut Jumalan huoneen vartijat jotka miettivät päivät pitkät miten tehdä sovitteluja maailman synnin kanssa- ei näiden housuissa hauskaa ole, ja eivät tiedä mitä tilaavat tilatessaan synnin Jumalan huoneeseen.

      On niitä palkattuina yksilöinä/ ja rivipenkkiläisinä jotka ovat todellisia Jumalan Hengen miehiä ja haluavat pitää Raamatun ohjeista kaikessa kiinni.

      Uskovainen Herran oma persoona haluaa olla Herralle mieliksi. Synti on aina väärin Jumalaa ja ihmistä itseään kohtaan. Näennäinen humaanisuus ja suvaitsevaisuus käy kärsimykseksi ihmiselle itselleen- ja laajemmallekin joukolle.
      Jumala on antanut pyhyyden arvot ja kertonyt mikä on syntiä ihmisen hyvinvoinnin vuoksi. Synti muuttuu aina kärsimykseksi, jos synti hetken huuman tuottaisikin. Nautintojen helliminen vie koko käden lopulta, eikä mikään riitä.

      Jumalan huoneen tehtävä ja missio on aina synnin määrää vähentävä poikkeuksetta.
      Jumalan huone on syntisiä varten, mutta synnin vähentämistä ja synnin hylkäämistä varten- Jumalan rakkauden huone; 1 Joh 4:8.
      Jumala on halunnut huolehtia ihmisestä, pelastaa ihmisen, mutta ihmisella on vapaa valinta rakkauden vuoksi. Rakkauden on pakko olla vapaaehtoista ollakseen rakkautta. Himo ei täytä rakkauden mittapuita.

      On iso joukko ihmisiä joilla on iso tukku syntiä vietetty entisessä elämässään, ja ymmärtävät synnin olemassa olon, mutta ovat synnistä vieroittuneet, ja uusia persoonallisuuksia uskossa. Nämä tietävät kyllä synnin palkan tässä ajassa, ja ikuiseuudessa, ja suhtautuvat ihmisten syntiin ymmärryksellä, mutta eivät voi syntiä ajatella suvaitsevansa, eivätkä syntiä halua, ja tietävät että Jumalan rakkauden synnin opettava laki on ihmisen hyvinvoinnin parhaaksi, ja ihmisen ikuisen kohtalon kysymys. 2 Moos 20:20, 5 Moos 5 luvut; Room 3:20;31, Ilm 14:12/12:14, Jaak 2:8-13, Luuk 16:16-17.

      Raamattu suhtautuu homoseksuaalisuuteen ehdottoman kielteisesti:
      1 Moos 19:4-10,3 Moos 18:22,20:13, Room 1:24-28, 1 Tim 1:8-11, Juud 7-8, 1 Kor 6:9.
      Kun kristitty vaeltaa hengessä, hän ei toteuta lihan himoja; 1 Joh 2: 16-17, Gal 5: 16, Room 6: 12, Gal 5:24, Ef 2:3, 1 Piet 2:11,4:1-3, 2 Tim 2:22, Tiit 3:3, 2 Piet 1:4, 3:3, Juud 16-18, 1 Tess 4:4-5, Jaak 1:14, 4:2, Mark 4:19, Room 13:14, Tiit 2:11-12, Gal5:17.

      Kirkko tekisi suurempaa palvelusta kirkolle ja lähimmäiselle pitäessään kirkon Jumalan huoneena, jossa on Jeesuksen Kristuksen uskossa pelastava Jumalan rakkauden evankeliumin missio- ei synnin helliminen ja maailman synnin miellyttäminen toiminta-ajatuksena. Jumalan huone on rakkaudessa avoin syntiselle, mutta tavoitteena pitää olla synnin hylkääminen, ei synnin määrän lisääminen siis- Raamattu opettaa kaikessa näin.

      Paljot kynttilät isoissa huoneistoissa, valkeat ja purppurapunaviitat eivät muuta syntiä muuksi. Synnin suru uskossa Jumalan edessä johtaa synnin hykäämiseen, ja anteeksiantoon. Vilpittömän synnin surijan, vilpittömän synnin hylkääjän uskossa Jumala kantaa itse. Kiusaukset kuuluvat elämään ajoittain, mutta kiusauksia pitää vastustaa parhaan kyvyn mukaan aina.

      Minä rakastan kansankirkkoamme monista syistä, ja asiayhteydessä olen sitä mieltä että yksityinen makuuhuone ja SETA, pitää olla erikseen kirkosta, -ja kirkossa olla parannauksen ja synnin tunnon missio- Herrassa Jeesuksessa, nk. kerroin-
      Näin on ollut alunperinkin aina tarkoitus.

      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

      • fda

        "Homoseksuaaliset asiat tavallisimmin miehillä itsekseen ohimeneviä, jotka johtuvat moninaisista erilaisista mahdollisista syistä."

        Jos sinulla on ohimeneviä homoseksuaalisia haluja niin saatat olla biseksuaalisuuteen kallellaan. Heteromiehenä en moisia ole koskaan kokenut.


      • fda kirjoitti:

        "Homoseksuaaliset asiat tavallisimmin miehillä itsekseen ohimeneviä, jotka johtuvat moninaisista erilaisista mahdollisista syistä."

        Jos sinulla on ohimeneviä homoseksuaalisia haluja niin saatat olla biseksuaalisuuteen kallellaan. Heteromiehenä en moisia ole koskaan kokenut.

        Hei!


        En ole miehiä kyennyt tyydyttelemään koskaan, eikä minua koskaan kiihota seksuaalisella tavalla alastomat miehet vaikka nämä olisivat kuinka komeita.
        Olen koko elämäni käyttänyt kuntouimarien ja avantouimarien saunoja, itsekin kuntouinnin, ja avantouinnin parissa. Ei vähääkään ole miehet himottaneet koskaan aatamin asussa.



        Siunauksia
        Jari Laurila
        keskustelija


    • nää_on_näitä

      Kauhistukset ovat kauhistuvia ihmisiä varten.
      Siksi Jeesus opetti rakkautta ja luottamusta että jokainen saisi mielellensä rauhan.

      • voi.olla.vaikeaakin

        Niin, mutta kun homo luopuu homouden teoista ja pyytää synnit anteeksi, saa hän lähteä seuraamaan Jeesusta jos on tullut uskoon. Ihmisen mielessä pyörii usein kaikenlaista sontaa, mutta tekoihin asti niitä ei silti tarvitse viedä. Onhan se varmaan vaikeaa luopua uskonsa takia monestakin itselle hyvin tärkeästä jutusta, mutta onhan parempi kuitenkin pelastaa sielunsa joutumasta helvettiin, kuin elää synnissä ja tietää ettei sen takia voi pelastua.


    • vm41

      En kyllä tajua miksi homot sekä lesbot ylensäkään pyrkivät kirkon kautta rekisteröitymään ???
      Taivaspaikkaako hamuaa ? Turhaan, sillä se on heiltä ankarasti kielletty.
      Saman asian ajaa väestörekisteri, sillä ei kirkko kenestäkään homosta eikä lesbosta enkeliä tee, sama "maanantai kappale" on edelleen, joka ei sukuaan jatka normaalisti.
      Pysyisivät vain>suutarit lestissään<, eikä yrittäisi "takaoven" kautta seurakunnan täysvaltaiseksi, sekä kunnioitetuksi jäseneksi.
      Naurua sekä halveksuntaa pilkanteon myötä vai osakseen saa.

      • fda

        Jep, en tajua minäkään miksi joku haluaisi kirkkoon tai vielä vähemmän moskeijaan siitä huolimatta että siinä uskonnossa häntä vihataan.


      • asdfgasdfgsdfg

        Minä en ymmärrä heteroidenkaan halua tulla vihityksi kirkossa. Mutta toisaalta ymmärrän homojen halun tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti, joten kirkko noudattakoot lakia ja vihkiköön ne ketkä sitä haluavat. Se ja sama mitä nämä nettijulistajat asiasta ovat mieltä. Lainsäätäjä asian ratkaisee ja sen jälkeen on yksi lysti mitä lahkovarajeesukset sanovat.


      • vaatiihan-se-paljon
        asdfgasdfgsdfg kirjoitti:

        Minä en ymmärrä heteroidenkaan halua tulla vihityksi kirkossa. Mutta toisaalta ymmärrän homojen halun tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti, joten kirkko noudattakoot lakia ja vihkiköön ne ketkä sitä haluavat. Se ja sama mitä nämä nettijulistajat asiasta ovat mieltä. Lainsäätäjä asian ratkaisee ja sen jälkeen on yksi lysti mitä lahkovarajeesukset sanovat.

        Jumalan voi löytää kun lukee Raamattua ja rukoilee, homouden teoista täytyy silloin luopua, on se iso ja kallisarvoinen hinta jonka joutuu maksamaan, mutta kun ajattelee, että pelastaa sielunsa joutumasta helvettiin, on se kuitenkin sen arvoista. Elämä täällä maanpäällä kestää vain noin sata vuotta jos sitäkään, mutta helvetti kestää monta kertaa kauemmin, koska sielun tuhoutuminen vie aikaa...!


      • fda

        "että pelastaa sielunsa joutumasta helvettiin, on se kuitenkin sen arvoista"

        Ei hätää, helvetti on myöhäinen keksintö. Pakanalaina, sellainen jota juutalaisilla ei vielä ollut sellaisenaan.

        "koska sielun tuhoutuminen vie aikaa...!"

        Joo, monien kristittyjen mukaan jumala on tuominnut vääränlaiseksi syntyneet ja omaa luontoaan vastustamattomat ikuiseen kidutustuomioon, mikäli eivät kykene tuhoamaan omia rakkauden tunteitaan tai muuttamaan niitä.


    • Artottt

      Kyseessä on poliittinen agenda jossa kirkkoa vallataan sisältäpäin kirkon heikkoutta hyväksikäyttäen, toinen aate haluaa vallata kirkkoa sisältäpäin oman aatteensa edistämiseksi. Monet esim. sateenkaarimessut ovat pitkälti teatteria jolla yritetään uskotella että todellista kiinnostusta kirkon sanomaa kohtaan muka olisi, osallistujia ajatetaan toisilta paikkakunnilta esittämään muka innokasta kirkkokansaa.

      • fda

        Kirkko on aina ollut vallankäytön väline. Olen kanssasi samaa mieltä, kirkon tulisi asettua poikkiteloin nykytietämystä ja nykyarvoja vastaan ja äänekkäästi. Sieltä tulisi ajaa pois ihmiset, joita kristityt ovat perinteisesti syrjineet raamatullisin perustein tai muuten. Valtionkirkkoa ei tarvita pienten piirien puuhasteluun.


      • kaunis-laitos
        fda kirjoitti:

        Kirkko on aina ollut vallankäytön väline. Olen kanssasi samaa mieltä, kirkon tulisi asettua poikkiteloin nykytietämystä ja nykyarvoja vastaan ja äänekkäästi. Sieltä tulisi ajaa pois ihmiset, joita kristityt ovat perinteisesti syrjineet raamatullisin perustein tai muuten. Valtionkirkkoa ei tarvita pienten piirien puuhasteluun.

        Kirkko on kaunis laitos, saarnassa on sisältö jos pappi on uskossa eikä vain opiskellut ja saanut viran ja hyvää palkkaa.


      • fda
        kaunis-laitos kirjoitti:

        Kirkko on kaunis laitos, saarnassa on sisältö jos pappi on uskossa eikä vain opiskellut ja saanut viran ja hyvää palkkaa.

        Kaunispuheinen voi olla, mutta miten usko voi kestää tiedon raamatun radikaaleistakin muutoksista? Kai se vaatii tietyn mielenlaadun vältellä todellisuutta.


    • Hei
      Kirkossa, kirkon jäsenillä ja työntekijöillä, on hyvin erilaisia näkemyksiä tästä asiasta. Aloittaja on aivan oikeassa kuvatessaan, että Jumalan sana on kristillisen elämän pohja. Tätä kristillistä elämää me ihmiset tulkitsemme kovin eri tavoin.

      Homous ei ole sairaus ja se, mikä on normaalia, riippuu usein sanojasta.

      Minun mielestäni maallistumista on itsekkyys, tuomitseminen, heikompien sortaminen ja epäoikeudenmukaisuus. Siksi haluan tehdä töitä kirkossa, joka asettuu heikompien puolelle ja toimii oikeudenmukaisuuden puolesta.

      Ystävällisesti tervehtien
      Päivi-pappi

      • "Minun mielestäni maallistumista on itsekkyys, tuomitseminen, heikompien sortaminen ja epäoikeudenmukaisuus."

        Näillä teemoilla ei ole mitään tekemistä maallistumisen kanssa.
        Ne ovat tuiki tavallisia ihmisen ominaisuuksia.
        Ihmiset ovat ahneita.
        Uskovaiset ihmiset ovat ahneita siinä missä muutkin.

        Kirkko näyttää tässä hyvää esimerkkiä ahnehtimalla aina lisää.

        Maallistuminen liennee enemmän uskontokriittisyyden ja -kiinnostamattomuuden synonyymi.

        Sekulaari maailma on parempi.

        Jos joku ei jaksa uskoa jumaliin, hattivatteihhin eikä henkiolentoihin, joille jutellaan kannibaalistisilla eleillä ja elekielellä, ei voi sanoa sen itsekkäämmäksi kuin uskovaa naapuriaan.
        Tätä voi kyllä sanoa fiksuksi ja realistiseksi.
        Sillä usko hajuttomiin ja olemattomiin selostuksiin nyhjästä, on vaan tyhjää.

        " Siksi haluan tehdä töitä kirkossa, joka asettuu heikompien puolelle ja toimii oikeudenmukaisuuden puolesta. "

        Hyvä että haluat tehdä töitä tuolla tavalla toimivassa kirkossa.
        Valitettavasti kuitenkin kirkko/uskonto ei tee yhteisöstä sen parempaa, kuin jos yhteisö toimii ilman uskontoa.

        Hyvä/paha on moraalinen ongelma, joka ei edellytä henkiolentojen läsnä oloa.


      • kysyn.vaan.tämän
        kusettava_kirkko kirjoitti:

        "Minun mielestäni maallistumista on itsekkyys, tuomitseminen, heikompien sortaminen ja epäoikeudenmukaisuus."

        Näillä teemoilla ei ole mitään tekemistä maallistumisen kanssa.
        Ne ovat tuiki tavallisia ihmisen ominaisuuksia.
        Ihmiset ovat ahneita.
        Uskovaiset ihmiset ovat ahneita siinä missä muutkin.

        Kirkko näyttää tässä hyvää esimerkkiä ahnehtimalla aina lisää.

        Maallistuminen liennee enemmän uskontokriittisyyden ja -kiinnostamattomuuden synonyymi.

        Sekulaari maailma on parempi.

        Jos joku ei jaksa uskoa jumaliin, hattivatteihhin eikä henkiolentoihin, joille jutellaan kannibaalistisilla eleillä ja elekielellä, ei voi sanoa sen itsekkäämmäksi kuin uskovaa naapuriaan.
        Tätä voi kyllä sanoa fiksuksi ja realistiseksi.
        Sillä usko hajuttomiin ja olemattomiin selostuksiin nyhjästä, on vaan tyhjää.

        " Siksi haluan tehdä töitä kirkossa, joka asettuu heikompien puolelle ja toimii oikeudenmukaisuuden puolesta. "

        Hyvä että haluat tehdä töitä tuolla tavalla toimivassa kirkossa.
        Valitettavasti kuitenkin kirkko/uskonto ei tee yhteisöstä sen parempaa, kuin jos yhteisö toimii ilman uskontoa.

        Hyvä/paha on moraalinen ongelma, joka ei edellytä henkiolentojen läsnä oloa.

        Raamatussa ei hyväksytä homoutta, jos pappi leikkii jotain muuta, niin miten on uskon laita??


      • kysyn.vaan.tämän kirjoitti:

        Raamatussa ei hyväksytä homoutta, jos pappi leikkii jotain muuta, niin miten on uskon laita??

        Raamatussa ei kerrota sanallakaan suoraan homoseksuaalisuudesta tai homoudesta vaan se käsitys on Raamatusta vain ongittu tulkinnan varainen asia. Kielletään Raamatussa monia asioita, joita te itse ette noudata vaan hypitte ne Raamatun kohdat yli.
        Minä en voi millään hyväksyä Raamattua tulkitsevia kiihkokristittyjä, eikä sitä lue missään kirjassa.
        Teillä tulee olla jokin kirja, jotta pystyisitte elämään!? Tällöin elämänne on todella heikoissa kantimissa.


    • Frans_2

      Avioliitto on kahden ihmisen keskinäinen vapaaehtoinen sopimus, jonka solmimista jotkut haluavat korostaa erilaisin juhlallisuuksin ja rituaalein mikä olkoon heille sallittua. Valtiovalta on puolestaan myöntänyt eräille tahoille oikeuden virallisesti vahvistaa ko. sopimus ja kirkko on yksi näistä tahoista. Mikäli kirkko tulevana vuonna voimaantulenvan lain vastaisesti kieltäytyy vihkimästä mies- tai naispareja, on siltä otettava vihkimisoikeus kokonaisuudessaan pois.

    • Kammottavaa, että kaltaisianne hihhuleita on vielä olemassa, jotka järjestelmällisesti kiellätte ihmisiltä kaiken elämässä.
      Mitä te ette kieltäisi ihmisiltä Jumalanne ja Raamattunne lisäksi?!
      Yksikään hihhuli ei ole vielä keksinyt kysymykseeni vastausta! Onko teillä liian vaikeata on vastata suoraan kysymykseen!!??

    • sakramenttioppi

      Jaan aloittelijan mietteet. Seppo Simolan näkemykset ovat surullinen ilmentymä kirkkoon takaovesta soluttautuneesta kulttuurimarxilaisesta invaasiosta. Samoin Päivi-pappi lienee vihreää liittoa äänestävä liberaaliteologi, jolla on papinkaapu päällään ja jonka kaltaiset mädättävät kirkon sisältä päin. Kirkko ei kohta enää ole kirkko vaan epämääräinen sekulaari hyväntekeväisyysjärjestö. Niin, ja onko se kirkko ollut tarkemmin ajateltuna enää vuosikymmeniin tai oikeastaan vuosisatoihin. Protestantismi on hiekalle rakennettua. Oppirakennelma on hatara, ja sen takia protestantismi on pirstaloitunut lukuisiin haaroihin. Kaksi kolmasosaa maailman kristityistä kuuluu apostolisiin kirkkoihin, katoliseen tai ortodoksiseen kirkkoon. Se todellinen voima on apostolisten kirkkojen seitsemässä sakramentissa. Suosittelen aloittaja sinullekin apostolista kirkkoa! Oma suosikkini on Rooman kirkko. Siellä on ihmeellistä ja ihanaa... Etsikää, rakkaat ihmiset, sillä kolkuttavalle avataan.

    • selkäsuoraksi

      eikö vain ole mielenkiintoista että luterilaisen kirkon veljeskirkot ortodoksinen ja katolinen eivät näitä homoasioita edes käsittele, mitenkään. Niiden jäsenistö pitää nähtävästi melko yksimielisesti kiinni kirkon opetuksesta. Meillä evlut-kirkko tempoo ja riepoo, menee mutkalle, kiemurtelee ja hyppii kaikkien trendien mukaan pyrkien olemaan kaikille mieliksi samaan aikaan, olivat jäseniä tai ei, oli vaatimuksissa järkeä tai sitten ei verraten kirkon peruskirjaan. Siksi jäsenkato niiden keskuudessa jotka arvostaisivat kirkkoa jos se olisi suoraselkäinen ja pysyisi arvoissaan. Jäljelle alkaa jäädä jäseniä jotka ovat liian laiskoja ja välinpitämättömiä edes kirkosta eroamaan.

      Mikä on sellainen seurakunta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe