Näky oikeasta ja väärästä herätyksestä

Näyn.vastaan.ottanut

NÄKY OIKEASTA JA VÄÄRÄSTÄ HERÄTYKSESTÄ
Patrick Ersig

Tässä on selostus Jumalalta saamastani näystä, joka koski oikeaa ja epäaitoa herätystä. Tämä näky tuli 4. maaliskuuta 2006.

NÄKY
Kaikki oli mustaa, ja näin yhden ihmisen kävelevän kohtalaisen reipasta vauhtia, ei nopeasti, mutta hieman normaalia vauhdikkaammin. Hän käveli määrätietoisesti. Tämä henkilö käveli suoraan ja varmana – suoraselkäisenä ja vahvana – juhlallisen vakavana kuin vallankumoussoturi, valona pimeydessä.
Sitten näin pari muuta ihmistä, ja sitten muita kauempana, ja he loistivat kirkkaina kaikkialla ympäröivää pimeyttä vasten. Kaikki he kävelivät samalla tavalla, juhlallisen vakavina. Ja Herra puhui ja sanoi, ”Nämä ovat minun jäännökseni, joka vaeltaa pyhyydessä, vanhurskaudessa, kuuliaisuudessa, murtuneena ja täydellisen kuuliaisena MINUN TAHDOLLENI. Katso, mitä Minä teen, Patrick.”
Sitten näin yksityisten ihmisten alkavan liittyä aluksi pieniksi kahden tai kolmen ryhmiksi. Sitten heitä tuli lisää, ja ryhmät kasvoivat viiden ja jopa kymmenen kokoisiksi, ja valo lisääntyi suuresti. Se oli kaunista kuin auringonlasku vuorilla tai auringonnousu valtamerellä, ruusu täydessä kukassa.
Se mitä seuraavaksi näin sai minut puhkeamaan kyyneliin ja nyyhkytyksiin siinä määrin, etten voinut jatkaa näkemäni kuvailemista. Vaimoni kysyi toistamiseen, ”Mitä? Mitä se on? Mitä sinä näet?” Muutaman minuutin kuluttua pystyin hillitsemään itkuni selittääkseni näkemääni.
Kun Herra veti jäännöksensä kokoon näihin pieniin ryhmiin, Jumalan voima laskeutui kuten Apostolien teoissa: rammat kävelivät, sokeat näkivät, kuurot kuulivat (kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti), ja vaino lisäsi tulta! Tämä lopun ajan PYHÄ ja VANHURSKAS vakavien ja juhlallisten soturien ja vallankumouksellisten jäännös kulki apostolisessa kirkkaudessa ja voimassa, jota ei ollut nähty sitten Apostolien tekojen kirjan, julistamassa Jeesuksen Kristuksen todellista evankeliumia, katumusta ja pyhyyttä ja vapautta synnistä!
Herra puhui ja sanoi, ”Tämä on herätys, jonka Minä saan aikaan, ja se alkaa yksityisistä ihmisistä, jotka on kutsuttu henkilökohtaiseen herätykseen ja jotka vaeltavat suoraan ja varmoina – suoraselkäisinä ja vahvoina – juhlallisen vakavina kuten vallankumoussoturit, valoina pimeydessä. Minun jäännökseni vaeltaa pyhyydessä, vanhurskaudessa, kuuliaisuudessa, murtuneena ja täydellisen kuuliaisena MINUN TAHDOLLENI, ja Minä vedän heidät yhteen.”
Sitten näky muuttui.
Nyt näin sellaista, mikä näytti hämärästi valaistulta elokuvajaksolta tai video-otokselta, jossa oli huono valaistus. Näin filmivälähdyksiä ihmisistä, jotka tanssivat ja vapisivat. Näin ihmisten kaatuilevan, huutavan, hyppivän ja laulavan. Koolla oli suunnattomia ihmismassoja pikemmin kuin muutamia ryhmiä, ja monet tulivat suurina joukkoina, jotka täyttivät suuria saleja ja stadioneja, sen sijaan että pieniä ihmisryhmiä olisi tullut koolle. Näin tanssia ja käsien taputusta, vapinaa, huutamista, vahvaa ja voimakasta tunnepitoisuutta ja sensaatiomaisuutta. Sielulliset ja lihalliset henget väittivät olevansa Pyhä Henki. Suuria ihmeitä tapahtui runsaasti, merkkejä ja ihmeitä. Ihmiset julistivat, ”Tätä herätystä me olemme odottaneet ja rukoilleet! Tämä on herätys, josta olemme kuulleet profetoitavan! Tämä on Pyhän Hengen vuodatus, Jumalan suuri liikkeellelähtö!” Mutta Herra puhui ja sanoi, ”Patrick, tämä ei ole Minusta, tämä on Saatanasta, se on väärää! Ja monet joutuvat tämän vihollisen ovelan juonen pettämiksi!”
Sitten näky muuttui jälleen.
Nyt näin molemmat näyt rinnakkain, ikään kuin jaetun valkokankaan. Molempien voima kasvoi samassa suhteessa: kun oikea kasvoi voimaltaan, väärä kasvoi määrältään. Ja kun oikea kasvoi määrältään, väärä kasvoi valheellisten merkkien ja ihmeiden osaltata. Herra puhui ja sanoi, ”Tämä ei ole näky tulevaisuudesta vaan tämä on jo alkanut ja kasvaa ajan mittaan. Minä teen tätä nyt ja vihollinen toimii sitä vastaan juuri tällä hetkellä.”

47

637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näyn.vastaan.ottanut

      Jatkuu ...

      Johtopäätös:
      Herra on saamassa aikaan sellaisen lopunajan herätyksen, jollaista emme ole koskaan nähneet, ja se alkaa sinusta. Herra kutsuu sinua erottautumaan Herralle pyhyyteen ja vanhurskauteen ja vaeltamaan kuuliaisena ja täysin Hänen tahtoonsa alistuen. Pysy irti synnistä, ole täydellinen kuten Taivaallinen Isäsi on täydellinen, ole kuollut lihalle ja elävä Kristukselle. Vaella raittiina ja juhlallisen vakavana Herran edessä kunnioittavassa ja pyhässä Jumalan pelossa. Jos etsit ja odotat jotakin isoa yhteistä tunnepitoisuuden ja merkkien ja ihmeiden vuodatusta, menetät tulevan herätyksen. Herätys alkaa sinusta! Etsi Herraa ja painaudu joka päivä yhä lähemmäksi Häntä. Anna Jeesuksen veren ja armon katkaista lihasi siteet ja saada aikaan pyhää ja vanhurskasta elämää sinussa. Pyydä Herraa näyttämään sinulle, mikä elämässäsi pidättää sinua siitä, mikä on täydellistä, kuinka pientä ja tuskallista se sitten onkaan. Pyydä Herraa paljastamaan kaiken, mikä estää sinua olemasta lähempänä Häntä ja tuottamasta kunniaa Hänelle ja Hänen valtakunnalleen, ja luovu perusteellisesti kaikesta, minkä Hän näyttää sinulle.
      Elä elämääsi elävänä uhrina, elävänä juomauhrina, joka kaadetaan Herran eteen hänen kirkkaudekseen ja kunniakseen. On monia kulttuuriin, yhteiskuntaan ja uskontoon liittyviä asioita, jotka pitävät meitä erossa Jumalasta ja estävät meitä vaeltamasta Hänen Hengessään. Rukoile Jumalaa, että Hän toisi nämä asiat valoon, ja surmaa ne, vaikka se olisi miten vaikeaa tahansa. Ellet käsitä, että Herran herätys on saamassa alkunsa yksilöllisesti sinusta, silloin menetät sen! Herra kutsuu sinua tänään: kadu penseyttäsi ja välinpitämätöntä asennettasi omassa elämässäsi olevaa syntiä kohtaan ja niitä kohtaan, jotka tuhoutuvat ja syöksyvät helvettiin kaikkialla ympärilläsi joka päivä! Herra pyytää sinua tänään sallimaan, että Jeesuksen veri ja Jumalan armo saisivat aikaan pyhyyttä ja vanhurskauden virtoja elämääsi, jotta voisit olla suolana mädäntyvässä maailmassa ja valona vallitsevassa pimeydessä. Mitä teet? Herra kutsuu sinua juuri nyt, että päättäisit rakastaa Häntä kaikesta sydämestäsi, mielestäsi, sielustasi ja voimastasi, ja että ottaisit ristisi, kuolisit itsellesi ja seuraisit Häntä hyläten kaiken ja etsien Häntä kaikella, mitä olet ja mitä sinulla on. Tule ulos ja erottaudu pyhässä, vanhurskaassa kuuliaisuudessa Jumalalle!

      jatkuu....

    • Näyn.vastaan.ottanut

      VAROITUS
      Älä anna näiden aistillisten, tunteellisten väärennösten, joita esiintyy nyt ja tulevaisuudessa ja joita nämä ihmiset ja seurakunnat kutsuvat ”herätykseksi”, pettää itseäsi. SE ON VIHOLLISEN JUONI! Kun kuulet, että ”herätys” on puhjennut viereisessä kaupungissa tai viereisessä valtiossa tai jopa omassa kaupungissasi, muista tämä varoitus. Lauletaan, tanssitaan ja huudetaan paljon, ja monet asiat näyttävät aidoilta. Tulee olemaan suuria tunnekuohuja, jotka saavat ihmiset kaatumaan ja hyppimään, huutamaan ja itkemään, mutta tämä ei ole Jumalasta. Monet huudahtavat iloissaan, ”Rauha, rauha!” Mutta Jumalan palvelijoilla on oleva kaikki lahjat ylittävä arvostelukyky, ja he ovat halukkaita mieluummin kuolemaan kuin valehtelemaan, huolimatta siitä, että ’seurakunnissa’ merkit ja ihmeet kaikissa väärissä tapahtumissa heidän ympärillään lisääntyvät. Jos se ”herätys”, jossa olet, ei ole vakava ja kunnioittava, pyhä ja vanhurskas, ja ellei rakkaus ja kunnioittava Jumalan pelko eivät ole ainoat näkemäsi asiat, juokse silloin henkesi edestä ja varoita jokaista tuntemaasi henkilöä. Nämä henget ovat vahvoja ja äärimmäisen voimakkaita. Poistu siitä rakennuksesta äläkä anna merkkien ja ihmeiden pettää itseäsi. Pyydän sinua muistamaan tämän, sillä tiedän, että monet tulevat petetyiksi ja jopa – jos mahdollista – vedetyiksi todellisesta valheelliseen, mutta tiedän myös, että on muutamia, jotka lukevat tämän varoituksen, muistavat sen ja säästyvät. Tosi herätysarmeija tulee näyttämään kuin pieniltä vallankumouksellisten ryhmiltä tai erikoisjoukoilta, joilla on lopunajan tehtävä loppuun suoritettavanaan, ja Saatanan väärennös tulee muistuttamaan villejä intiaaneja tai heimosotureita, jotka tanssivat ja huutavat taisteluhuutoja.
      Todellinen herätysarmeija hyökkää vihollisen kimppuun sen linnoitukseen, syntiin. Heidän kohteenaan ovat ihmisten sielut Pyhän Hengen voiman kautta. Heidän tehtävänään on vapauttaa ihmisiä synnin orjuudesta ristin sanoman kautta, ja he näkevät synnin linnoitusten kaatuvan. Saatanan valhe hakee synnin paikkoja ja menettelytapoja: yritetään säätää moraalilakeja ja saada lakeja muutetuiksi, mikä johtaa pakkomoraaliin eikä sielujen pelastukseen. Jumalan armeija pyrkii pelastamaan sen, mikä on kadonnut kaduille ja kujille – Saatanan armeija yrittää muuttaa lakeja niin, että synti estyisi, mutta ettei sen tuloksena kukaan pelastuisikaan. ”Joka elämäänsä rakastaa, kadottaa sen. Joka kadottaa elämänsä Minun tähteni, löytää sen” (engl. käännös).
      Saatana, sinut on irtisanottu! Jumala on valmistamassa herätysarmeijaa, joka repii alas valtakuntasi linnoitukset, ja Jeesus valmistaa itselleen morsianta, joka on tahraton ja puhdas!
      Jumala pyytää sinua tekemään ratkaisun juuri nyt. Mitä sinä teet?

    • Reagoinut

      No on kyllä selvää sanaa kaiken kaikkiaan.

    • kosketti

      Kiitos tästä. Pysäytti. Minun puolesta saa rukoilla.

    • Oikeassa.herätyksessä

      Selvä Jumalan sanoma, jota olen lukenut monet kerrat toistuen. Luen vielä. Olen mukana.

    • tuulenhumina_

      Aamenta!

    • Kultaa.kaikki.täällä

      Näky oikeasta ja väärästä herätyksestä on pysäyttävä sana. Olisi hyvä kaikkien hellareiden lukea.
      Ei kaikki ole kultaa mikä kiiltää.

      • ekumeenistaHöyryä

        Olisi hyvä kaikkien JEESUKSEN lampaiden lukea. Hellarilaiset ovat tosipaljolti kompastuneita, samoin vaparit, museimmat niistä, jotka kasvaneet Sanan VÄÄRENNEYTYÄ maitoa litkien!
        Loppuvastuu on väärentäjillä sekä niillä jotka tienneet, muttEIVÄT VAROITTANEET.

        JEESUS käski huutaa KATOILTA...(sen mitä kuulee korvaansa kuiskattavan.)


    • Odotansitä

      En ole ymmärtämässä lutteriliashuumoria. Mikä sen tekee hauskaksi. Kertokaatte.

    • irtisanottu

      Minua häiritsi tuon näyn lainaajan oma kommentti !

      " Saatana, sinut on irtisanottu! Jumala on valmistamassa herätysarmeijaa, joka repii alas valtakuntasi linnoitukset "

      Tuo kertoo menestysteologiasta selvästi.

      Ei kukaan oikeasti irtisano saa-tanaa !

      Saa-tana toimii kiihtyvällä vauhdilla ja käyttää kaikki keinot, sillä hän tietää aikansa vähenevän !

      Missään ei sanota niin, että uskovien armeija jotenkin repisi saa-tanan valtakunnan linnoitukset, vaan Jeesus tulee tuomitsemaan ja tekemään sen, ei Seurakunta !

      Tuollainen voitokas herätys armeija juttu on juuri menestysteologian eksytystä.

      Tuossa näyssä, jonka itsekin olen oikeaksi kokenut, ei puhuta mitään tuollaista, vaan ihan muuta !

      Pahasti vaikuttaa ikävä kyllä siltä, että näyn lainaaja on itse siinä joukossa, joka on eksynyt ja eksytetty.

      Siis hyvin moni voi luulla kuuluvansa niihin oikeisiin Jumalan palvelijoihin, mutta onkin siihen toiseen joukkoon kuuluvia.

      Moni kirkkokuntiinkin kuuluva tapakristitty, joka ei ole uudestisyntynyt, voi harhoissaan luulla kuuluvansa siihen todellisiin Jumalan palvelijoiden joukkoon, vaikka ei kuulukkaan.

      • ekumeenistaHöyryä

        minuakin tosin häiritsi sama asia, muuten kaikki ok.


      • PiskuinenLauma

        Sama huomio täälläkin. Näky selvästi Herrasta, mutta tuo loppu sielullinen lisäys.


      • älkääeksykööö

        Irtisanottu sanoi:"Tuollainen voitokas herätys armeija juttu on juuri menestysteologian eksytystä."

        Tarkemmin sanottuna se on Uusapostolista reformaatiota, New Apostolic Reformation, NARia, joka nyt leviää kuin rutto levittäen lonkeroitaan herätysliikkeisiin ja muuallekin yhteiskuntaan meillä ja maailmalla.


    • Matteus15.13

      En usko, että pienet sanavirheet sinällään olisivat merkki menestysteologiasta.
      Ja opettaahan Raamattuhan, että meillä on taistelu paholaista vastaan. Efes. 6:10-18. Me olemme seurakunta. Siis seurakunta repii alas paholaisen linnakkeita. Se on inspiroinut ihmiset nousemaan Jumalan työtä vastaan. Mutta me voitamme sen Jeesuksen nimessä. Taistelemme jaloa uskon taistelua säilyttääksemme voittoasemamme loppuun asti.
      "sillä meidän sota-aseemme eivät ole lihalliset, vaan ne ovat voimalliset Jumalan edessä hajottamaan maahan linnoituksia. Me (seurakunta) hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle." 2 Kor. 10:4,5. saa tana on syöttänyt ihmisille Jumalan asiaa vastustavia varustuksia. Revimme niitä maahan.

      • RaamatunMukaan

        JEESUS sanoi: "Jokainen istutus, jota minun Taivaallinen Isäni ei ole istuttanut, on JUURINEEN revittävä pois."

        Näinköhän saamme nähdä, kuinka monia 'seurakunta'istutuksia' revitään pois..jotka ovat vieraan hengen vaikutuksesta syntyneitä?

        Kiitos Seurakuntien Herralle, Jeesukselle, että niitä tullaan nykäsemään..Armahtakoon JEESUS eksyneitä lampaitaan, johtakoon takaisin ENSIMMÄISEEN VOITELUUN!


      • irtisanottu

        Tuossa jakeessa 5, kerrotaan se, mitä ne linnakkeet ovat !

        5 Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle

        Eli emme hyökkää saa-tanaa ja saa-tanan valtakuntaa vastaan, vaan järjen päätelmiä ja vääriä oppeja vastaan Totuudella, eli Totuus paljastaa järjenpäätelmät valheet ja Totuus kaataa esteet(linnoitukset) Totuuden tieltä.

        Raamattu ei kehoita uskovaa alkamaan sotia saa-tanaa vastaan suoraan, vaan se sanoo jopa näin:

        Juud. 1:9 Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"

        Eli ihan kuten ihmisten kohdalla on, että tuomio tulee aikanaan eikä ihmisten kanssa tule sotia, niin ei tule sotia saa-tanan kanssa, sillä hän toimii kuten toimii siihen asti, kunnes Herra lopulta hänetkin tuomitsee kuten jokaisen ihmisen.

        Se pitää vielä sanoa, että kun aletaan lausua tuollaisia " Saatana, sinut on irtisanottu! " juttuja ja aletaan valloittaa saa-tanan valtakuntaa, niin silloin todellakin ollaan menestysteologiassa, eli soditaan ulkoisissa eli näkyvissä ja yritetään valloittaa siis koko maailmaa, mutta siihen ei Raamattu kehoita, eikä sellaista opeta !

        Menestysteologiaan kuuluu tuollainen väärä sodankänynti, jonka tarkoituksena on siis valloittaa yhteisunnan eri osa alueet ja siten koko maailma:

        " Me alamme ottaa hallintavaltaa hengellisillä alueilla ajamalla ulos demoneita ja erottamalla henkiä...lopuksi alamme hallita Kristuksen kanssa. Me hallitsemme yhteiskunnallisesti, taivaallisissa ja täällä maan päällä. "

        Tälläistä ei Raamattu sano tapahtuvan eikä uskovaa kehoita siihen voimiaan käyttävän !

        Uskovan tulee julistaa evankeliumia, ja sen evankeliumin Totuuden kautta saada pelastetuksi ne jotka voidaan pelastaa, uskovan ei ole tarkoitus pyrkiä valloittamaan yhteisunnan eri osa alueita, vaan toimia Hengellisellä puolella, Totuutta jakaen halukkaille, ja siten vain valloitetaan Raamatullisesti niitä linnoituksia, eli se tapahtuu ihmisten mielissä Totuuden paljastaessa valheet !

        Huomaa "Matteus15.13", että minä varoitan liusumasta tälläiseen väärään sodankäyntiin, johon hurahtaneita on nykyään jo ihan liikaakin !


      • PiskuinenLauma

        "Ja opettaahan Raamattuhan, että meillä on taistelu paholaista vastaan. Efes. 6:10-18. Me olemme seurakunta. Siis seurakunta repii alas paholaisen linnakkeita. Se on inspiroinut ihmiset nousemaan Jumalan työtä vastaan."

        Tässä olen näkevinäni pientä omaa lisäilyä Sanaan. Ei tuossa 2. Kor 10 niinkään puhuta paholaisesta, vaan ihmisen omasta lihasta mielestäni. Tuossa Sanankohdassa sanotaankin, mitä ovat nuo hajoitettavat linnoitukset, nimittäin

        "Me hajotamme maahan JÄRJEN PÄÄTELMÄT ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen AJATUKSEN kuuliaiseksi Kristukselle"

        Siis ihmisen omat lihalliset ajatukset ja lihallinen mieli ovat tässä Raamatunkohdassa se vihollinen.

        "Minä sanon: vaeltakaa Hengessä, niin ette lihan himoa täytä. Sillä liha himoitsee Henkeä vastaan, ja Henki lihaa vastaan; nämä ovat nimittäin toisiansa vastaan, niin että te ette tee sitä, mitä tahdotte." Gal 5:16,17

        Monesti näissä 'hengellisen sodankäynnin' asioissa mennään pahasti metsään. Aletaan rukouksin 'hosua ilmaan' taistellen milloin mitäkin henkivaltaa tai paholaista vastaan. Kuitenkin tämä on LIHAN MUKAAN SOTIMISTA, saaden vain uudet, muka-hengelliset vaatteet. Raamatussa ei ole kehoutusta eikä opetusta tämänkaltaiseen.

        Sen sijaan tämä on yksi väline sielunvihollisen keinovalikoimassa. Se pyrkii kiinnittämään ihmisen huomion 'henkimaailmaan' Jeesuksen sijaan. Näistä äärimmäisinä esimerkkeinä ovat ihmiset, jotka ovat aina 'sitomassa' ja 'ajamassa pois' milloin mitäkin henkivaltoja ja näkemässä niitä joka suunnalla.

        Toki henkivaltoja ja vihollisen voimia on joka paikassa, sillä "koko maailma on pahan vallassa". (1. Joh 5:19)
        Mutta meidän aseemme ja voimamme on Jumalan Sana ja Pelastuksen evankeliumi.

        Voittamalla yksikin sielu Jeesukselle puhdasta Jumalan Sanaa julistamalla tehdään suurta tappiota sa-tanan valtakunnalle, ja juuri tästä se pyrkii saamaan huomiomme muualle.

        Ihminen on itsessään pieni ja voimaton niin enkeleihin kuin demoneihinkin verrattuna, eikä meistä ole tehty mitään 'pikku-jumalia'. Mutta meidän turvamme on ristiinnaulitussa ja ylösnousseessa Jeesuksessa, joka sanoo :

        "Älä pelkää, sinä piskuinen lauma; sillä teidän Isänne on nähnyt hyväksi antaa teille valtakunnan." Luuk. 12:32

        "MINULLE on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää ... Ja katso, MINÄ OLEN teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."


      • HagSameachPesach

        Aaaamen.


      • PiskuinenLauma
        irtisanottu kirjoitti:

        Tuossa jakeessa 5, kerrotaan se, mitä ne linnakkeet ovat !

        5 Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle

        Eli emme hyökkää saa-tanaa ja saa-tanan valtakuntaa vastaan, vaan järjen päätelmiä ja vääriä oppeja vastaan Totuudella, eli Totuus paljastaa järjenpäätelmät valheet ja Totuus kaataa esteet(linnoitukset) Totuuden tieltä.

        Raamattu ei kehoita uskovaa alkamaan sotia saa-tanaa vastaan suoraan, vaan se sanoo jopa näin:

        Juud. 1:9 Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"

        Eli ihan kuten ihmisten kohdalla on, että tuomio tulee aikanaan eikä ihmisten kanssa tule sotia, niin ei tule sotia saa-tanan kanssa, sillä hän toimii kuten toimii siihen asti, kunnes Herra lopulta hänetkin tuomitsee kuten jokaisen ihmisen.

        Se pitää vielä sanoa, että kun aletaan lausua tuollaisia " Saatana, sinut on irtisanottu! " juttuja ja aletaan valloittaa saa-tanan valtakuntaa, niin silloin todellakin ollaan menestysteologiassa, eli soditaan ulkoisissa eli näkyvissä ja yritetään valloittaa siis koko maailmaa, mutta siihen ei Raamattu kehoita, eikä sellaista opeta !

        Menestysteologiaan kuuluu tuollainen väärä sodankänynti, jonka tarkoituksena on siis valloittaa yhteisunnan eri osa alueet ja siten koko maailma:

        " Me alamme ottaa hallintavaltaa hengellisillä alueilla ajamalla ulos demoneita ja erottamalla henkiä...lopuksi alamme hallita Kristuksen kanssa. Me hallitsemme yhteiskunnallisesti, taivaallisissa ja täällä maan päällä. "

        Tälläistä ei Raamattu sano tapahtuvan eikä uskovaa kehoita siihen voimiaan käyttävän !

        Uskovan tulee julistaa evankeliumia, ja sen evankeliumin Totuuden kautta saada pelastetuksi ne jotka voidaan pelastaa, uskovan ei ole tarkoitus pyrkiä valloittamaan yhteisunnan eri osa alueita, vaan toimia Hengellisellä puolella, Totuutta jakaen halukkaille, ja siten vain valloitetaan Raamatullisesti niitä linnoituksia, eli se tapahtuu ihmisten mielissä Totuuden paljastaessa valheet !

        Huomaa "Matteus15.13", että minä varoitan liusumasta tälläiseen väärään sodankäyntiin, johon hurahtaneita on nykyään jo ihan liikaakin !

        Kiitos Herralle, ls, näköjään kirjoitimme samasta asiasta samaan aikaan. Sanoohan Raamattukin:
        "Kahden tai kolmen todistajan sanalla on asia vahva."


    • ei.voi.muuttaa

      Olen lukenut raamatusta, että meillä on tistelu saa tanaa vastaan. Se on efesolaiskirjeen 6 luvuss.a

      • irtisanottu

        Luetko vielä sen, että mitä se käytännössä tarkoittaa ?

        Efesolaiskirje 6
        13 Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
        14 Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
        15 ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
        16 Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
        17 ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.
        18 Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;


    • Vastustan.pahaa

      Jätit tahallasi pois tämän, jossa sanotaan, että meillä on taistelu PAHOLAISTA VASTAAN,

      "Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. Sen tähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä." EFESSOL. 6:12,13.
      Mitä ovat pahuuden henkiolennot, joita vastaan on taistelumme?

      • mummikainuusta

        Siinä kohdassa ei kuitenkaan käsketä meitä sitomaan tai ajamaan saa.tanaa pois. Siinä me tartumme Raamatun Sanaan. Paholainen kyllä kiertää ja vainoaa meitä, mutta se on voitettu ristillä ja sillä on vain rajoitettu valta toimia maan päällä. Jokaisella uskovalla on Pyhän Hengen sinetti ja se on merkki myös paholaiselle, ettei sillä ole lupa koskea meihin. Mutta kaikkensa se yrittää, sen jokainen tietää. Ja se hyökkää palavin nuolin juuri siitä, missä on meidän heikoin kohta. Siksi meille kerrotaan miten meidän tulee varustautua. Yksinkertaisesti Raamatun Sanalla ja ennen kaikkea ristin evankeliumilla.
        Emme ala siis taistelemaan ja ajamaan kaikkialta pois henkivaltoja. Emme keskity paholaiseen. Sen päämääränä on saada meidän katseemme kääntymään pois Kristuksesta. Jos meidän keskipisteenä on parantamiset, soukkaamiset, haudalta voitelun hakeminen, ylistyksellä tien raivaaminen Jumalan luo ja kaikenlaiset voittoisat uskovien armeijat (Jooelin ja Joosuan), meidän katseemme ei enää ole Jeesuksessa, vaan muualla ja se kyllä riittää paholaiselle. Miksi? Koska ne eivät pelasta meitä. Vain yksin Jeesus voi meidät pelastaa. Jos joku sitten paranee, se on yksin Jumalan teko ja ihminen ei voi sitä kenellekään luvata.
        ps. montako Joosuan armeijaa Pietari tai Paavali perusti?


      • irtisanottu

        En jättänyt tahallani mitään pois !

        Niihin sanoihin jo viitattiin edellä !

        Tuo oli jatkoa siihen asiaan, eli siinä kerrotaan se, mitä se taistelu käytännössä tarkoittaa !

        Ja siitä käytännöstä on nyt jo 3 eri kirjoittajaa kirjoittanut ja se ei siis ole sellaista paholaista ja henkivaltoja vastaan taistelua jota moni harrastaa nykyään.

        Eli tuo väärä taistelu on lihan mukaan taistelua, eikä sitä Hengellistä taistelua, jossa uskova pitää huolen itsestään rukouksessa ja valvomisessa ja Totuuden etsimisissä ja Totuudessa pitäytymisessä.

        Lisäksi uskova pyrkii auttamaan mahdollisuuksien mukaan muitakin uskovia Totuuteen ja pyhyyteen.

        Näin uskova taistelee niitä valtoja ja hallituksia vastaan, eikä tuomitsemalla henkivaltoja.

        Siis kuten jo lainasin sitä Raamatun kohtaa:

        8 Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja.
        9 Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"
        10 Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä.

        Eli uskovan ei tule alkaa langettaa tuomioita itse, eli ei tule ryhtyä Tuomariksi, eli Jumalaksi jakaen tuomioita, kuten tuo ketjun aloittaja teki.

        Tuo Jumalan asemaan asettautuminen on hyvin yleistä noissa menestysteologian ja uskon sana liikkeiden toiminnassa, eli ihminen luulee siinä, että hän voi lähettää Sanan ja se ihmisen sana muka tekee tehtävänsä, vaikka Raamattu opettaa ihan muuta. eli Jumala lähettää Sanansa ja se tekee tehtävänsä.

        Ps. 107:20 Hän lähetti sanansa ja paransi heidät ja pelasti heidät haudasta.

        Ps. 107:25 Hän sanoi sanansa ja nosti myrskytuulen, joka kohotti korkealle sen aallot.

        Ps. 147:15 Hän lähettää sanansa maahan, nopeasti kiitää hänen käskynsä.

        Nyt nämä uskonsana ja menestysteologiaan hurahtaneet, siis nostavat itse itsensä Jumalaksi sanomaan sanoja, joilla ei ole mitään tekemistä Jumalan kanssa.

        Hyvä esimerkki oli tuo aloittajan sanoma:

        " Saatana, sinut on irtisanottu! "

        Joten huh huh heijjaa vaan, mitä tuokin edes tarkoittaa, eli mistä ja miten irtisanottu ?

        Tässä on siis kadotettu jo todellisuus ja leijutaan omissa harhakuvitelmissa, jossa luulaan ihmisen voivan toimia tuomarina Tuomarin paikalla langettamassa tuomioita ja vaikka mitä.

        Itse nimitän tälläistä toimintaa ylihengelliseksi, eli on menyt pahasti yli, ja siis irtaannuttu jo todellisuudestakin, ikävä kyllä.

        Saa-tanan perus eksytys tavat ovat ne, että joko pyritään estämään se tarvittava Hengellinen toiminta tai ainakin jarruttamaan sitä !

        Tai sitten saa-tana työntää yli, eli tuollaiseen ns. "ylihengelliseen" toimintaan, joka siis ei ole tervettä Hengellistä toimintaa, vaan leijumista jossain harha todellisuudessa.

        Tämän vuoksi monilla uskovilla on esim. jopa mielenterveys ongelmia.

        Eli kun todellisuus kadotetaan niin se on aina vakava asia !


      • mummikainuusta
        irtisanottu kirjoitti:

        En jättänyt tahallani mitään pois !

        Niihin sanoihin jo viitattiin edellä !

        Tuo oli jatkoa siihen asiaan, eli siinä kerrotaan se, mitä se taistelu käytännössä tarkoittaa !

        Ja siitä käytännöstä on nyt jo 3 eri kirjoittajaa kirjoittanut ja se ei siis ole sellaista paholaista ja henkivaltoja vastaan taistelua jota moni harrastaa nykyään.

        Eli tuo väärä taistelu on lihan mukaan taistelua, eikä sitä Hengellistä taistelua, jossa uskova pitää huolen itsestään rukouksessa ja valvomisessa ja Totuuden etsimisissä ja Totuudessa pitäytymisessä.

        Lisäksi uskova pyrkii auttamaan mahdollisuuksien mukaan muitakin uskovia Totuuteen ja pyhyyteen.

        Näin uskova taistelee niitä valtoja ja hallituksia vastaan, eikä tuomitsemalla henkivaltoja.

        Siis kuten jo lainasin sitä Raamatun kohtaa:

        8 Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja.
        9 Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"
        10 Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä.

        Eli uskovan ei tule alkaa langettaa tuomioita itse, eli ei tule ryhtyä Tuomariksi, eli Jumalaksi jakaen tuomioita, kuten tuo ketjun aloittaja teki.

        Tuo Jumalan asemaan asettautuminen on hyvin yleistä noissa menestysteologian ja uskon sana liikkeiden toiminnassa, eli ihminen luulee siinä, että hän voi lähettää Sanan ja se ihmisen sana muka tekee tehtävänsä, vaikka Raamattu opettaa ihan muuta. eli Jumala lähettää Sanansa ja se tekee tehtävänsä.

        Ps. 107:20 Hän lähetti sanansa ja paransi heidät ja pelasti heidät haudasta.

        Ps. 107:25 Hän sanoi sanansa ja nosti myrskytuulen, joka kohotti korkealle sen aallot.

        Ps. 147:15 Hän lähettää sanansa maahan, nopeasti kiitää hänen käskynsä.

        Nyt nämä uskonsana ja menestysteologiaan hurahtaneet, siis nostavat itse itsensä Jumalaksi sanomaan sanoja, joilla ei ole mitään tekemistä Jumalan kanssa.

        Hyvä esimerkki oli tuo aloittajan sanoma:

        " Saatana, sinut on irtisanottu! "

        Joten huh huh heijjaa vaan, mitä tuokin edes tarkoittaa, eli mistä ja miten irtisanottu ?

        Tässä on siis kadotettu jo todellisuus ja leijutaan omissa harhakuvitelmissa, jossa luulaan ihmisen voivan toimia tuomarina Tuomarin paikalla langettamassa tuomioita ja vaikka mitä.

        Itse nimitän tälläistä toimintaa ylihengelliseksi, eli on menyt pahasti yli, ja siis irtaannuttu jo todellisuudestakin, ikävä kyllä.

        Saa-tanan perus eksytys tavat ovat ne, että joko pyritään estämään se tarvittava Hengellinen toiminta tai ainakin jarruttamaan sitä !

        Tai sitten saa-tana työntää yli, eli tuollaiseen ns. "ylihengelliseen" toimintaan, joka siis ei ole tervettä Hengellistä toimintaa, vaan leijumista jossain harha todellisuudessa.

        Tämän vuoksi monilla uskovilla on esim. jopa mielenterveys ongelmia.

        Eli kun todellisuus kadotetaan niin se on aina vakava asia !

        Aamen!


    • anteeksimutta

      Kaikenlaista agendan (malkkilaista) mukaista höpinää. Pyhä Henki ei yhdy näihin langenneen ihmismielen kuvitelmiin.

      • Ei.YlisenmikäKirjoitettu

        Pyhä Henki yhtyy kaikkeen, mikä Hänen Oman Sanansa mukaista.

        Mutta EI MIHINKÄÄN, MIKÄ YLI SEN.


    • Setä.neuvoo

      Jos joku oikeasti paranee tai tapahtuu jotain hyvää, se sinällään voidaan tulkita Jumalalta tulleeksi, Jaakobin 1 luvun mukaan.

      Mutta eri asia, onko ihmeidentekijä opillisesti oikeassa, tai oikea uskova, 2. Tess 2. Pelastus ilman tekoja Ef 2. Mitä tekisimme Apt 2. Emmekö tehneet? Matt 7.

      5. Moos 13.

    • Riittääkö.sana

      Oikein Setä neuvoo. Ihmeteot eivät aina todista, että niiden tekijä olisi Jumalan tiellä. Sanoma ratkaisee. Jos väitetään esim. ettei meillä' ole taistelu pimyeden henkivaltoja vastaan, ollaan pahasti hakoteillä. Siitä voidaan keskustella, millä tavalla tuo taistelu tapahtuu. Mutta tosiasiaa Raamatun opetuksista ei saa kieltää.

      Miten selität Luukas 11:14-23, jossa kerrotaan paholaisen sitomisesta? Miten voimme sen sitoa?

      • HänenNIMESSÄÄN

        JEESUKSEN nimessä on uskossaan kuuliaisille ANNETTU VOIMA esim. ajaa ulos riivaajia (eikös nämä ole ainakin paholaisten jotain osasia), Vapauttaa vangittuja, kirvoittamaan kahlittuja ymym.

        Vaatii vaan totisen puhdasta sydäntä!


      • irtisanottu

        Oletko lukenut sen kunnolla mitä edellä on jo kirjoitettu ?

        Siellä on sanottu, että uskova ihminen huolehtii Raamatun ohjeiden mukaan omasta ja toisten puhtaudesta !

        Riivaajien ulos ajaminen kuuluu tähän kategoriaan, eli on kyse ihmisten puhtaana pidosta ja vapauttamisesta Sanalla !

        Ei siis ole kyse saa-tanan tuomitsemisesta ja hyökkäilystä yleisesti henkivaltojen kimppuun, ajaen niitä mukamas pois esim. joltain paikkakunnalta sun muuta, mitä nämä ylihengelliset touhuavat !

        Eli tuo henkien paikkakunnalta ajo touhu on ihan ihmisen omaa sielullista ja lihallista toimintaa, jolle ei löydy perusteita Raamatun opetuksista !

        Siinä mennään huitomaan ilmaan, ja saa-tana lähinnä nauraa sille turhalle touhulle.

        Tuollainen väärä koheltaminen eli väärä "hengellinen sodankäynti" aiheuttaa lisäksi lähinnä pelkoja ja pelko tiloja herkemmissä uskovissa, kun aletaan nähdä demoneja ja saa-tanaa ja riivaajia sun muuta pahaa, ihan joka paikassa.

        Se väärä touhu itse asiassa ei auta uskovia eikä korota Jeesusta, vaan se korottaa saa-tanaa ja hänen voimaansa, eli kun aletaan joka puolella nähdä pahaa, niin alkaa se lopulta pelottaa ja ahdistaa, eli uskova keskittyy enemmän viholliseen ja hänen voimaansa, ja siten se vihollinen näyttäytyy liiankin voimakkaana lopulta !

        Eli kun keskitytään vääriin asioihin ja tuohutaan väärin "hengellisessä sodankäynnissä" niin asiat vain vääristyvät ja ongelmia tulee vain lisää.

        Seurasin erästä uskon veljeä läheltä, kun tämä hurahti tuollaiseen sodenkäyntiin !

        Hänkin alkoi nähdä riivaajia ja saa-tanan ja hänen toimintaansa joka paikassa !

        Jos jossain tekstiilissä esim. oli vaikkapa 5 sakaraisia tähtiä, ne piti hävittää, sillä se oli kuulemma saa-tanan merkki, ja siitä tekstiilistä olisi kai voinut hypätä jotain hyvin pahaa uskovan niskaan !

        Minunkin olisi pitänyt kotoani hävittää kaikki sellaiset tekstiilit ja kun en vaimoni vuoksi siihen suostunut, niin olin varmaan lähes luopio.

        Minä itse tiesin sen, että ne ovat vain kuviollisia tekstiilejä, joista ei voi hypätä mitään pahaa päälleni.

        Siis ihan sairasta oli tuo touhu, ja siinä todella korostui vain saa-tanan voima eikä Jumalan, ja pelkotiloja ja ahdistusta tuo varmasti tuollinen touhu !

        No, tämä uskon veli sitten sai jostain "siunattua öljyä" jolla hän alkoi valloittaa eri paikkoja Jumalalle, siis oman talonsa ja sitten laajemmin asuinalueensa sun muuta.

        Hyvä esimerkki oli se, että jos jossain oli vaarallinen risteys ja siellä oli useampi tapaturma tapahtunut, niin tämä uskova riensi sinne öljy pulloineen voitelemaan.

        Siis oikeasti Raamattu kyllä puhuu siitä, että sairas tulee voidella vanhepien taholta öljyllä, ja tämä parantuu, mutta tämä on ihan eri touhua ja YLI sen, mitä on kirjoitettu.

        Siis öljy on tuossa kuva Pyhästä Hengestä ja Hengen voitelusta, jotta uskova tajuaa kuvan kutta sen mikä on se lähde josta terveys tulee, eli ei se öljy paranna, vaan Jumala parantaa.

        Nyt tuossa öljyämis touhussa on menty yli, ja luullaan siinä öljyssä olevan jotain taikavoimaa, mutta näinhän ei ole.

        Missään ei ole Raamatussa kehoitettu öljyämään paikkauntia tai onnettomuus risteyksiä sun muuta, mitä tuo ylihengellinen uskova öljysi.

        Siitä öljystä tuli siis oikeasti epäjumala, jos asiaa tarkemmin tarkastelemme.

        Noita öljyjä myydään noissa uskonsana ja menestysteologia piireissä, jopa eri tarkoitukseen, esim, yksi "siunattu öljy" tuo taloudellista menestystä jopa !

        Siis ettekö jo tajua, kuinka vääristynyttä on tuo "hengellinen sodankäyntinne" ja että olette menneet pahasti YLI sen, mitä on kirjoitettu !

        1. Kor. 4:6 Tämän olen, veljet, sovittanut itseeni ja Apollokseen, teidän tähtenne, että meistä oppisitte tämän: "Ei yli sen, mikä kirjoitettu on"

        Siis jos näissäkin asioissa pysyttäisiin vain siinä, mitä on kirjoitettu, niin tuollaista touhua ei harjoitettaisi.


      • ÖLJYLAMPADA

        Olen täysin samaa mieltä, siis Henki minussa todistaa aamenta. Kauan aikaa sitten noi erikoisöljyt oli niin "INN" joka sisaren kasseissa. Vieroksuin asiaa..ovia eikä pihtipieliä ei öljyillä, usko mussa vaikuttanut siten, että JEESUKSEN NIMESSÄ, uskon kautta, rukoillen ja julistan esim ovien pihtipielet vihmotuksi -JEESUKSEN VERESSÄ. vain omista ovista on kyse, kun harvakseen olen muuttanut majaa :).
        Öljyllä opetuslapset voitelivat monia -sairaita tms. ja HERRA paransi joitakuita. Samoin tänäpänä.

        En ole Hellari, elelen omaa elämääni Herrassa, Hänen johtamansa uskovan puolison kanssa.
        Olen vuosikymmenet sitten irtautunut Helsrk...jonka johtajista oli tullut eksyttäjiä.
        Enkä 'harrasta hengsodankäyntiä', valvomme omaa vaellusta, seuraamme myös sodankäynnin etenemistä ihan oman maamme nurkilla..kutsuntoja ollut JO..HERRA puhui tuskaisista seurauksista kansan valittua ateistisetajohtajan.

        Siunausta sinulle, LS.


      • Öljyllä.voitelija
        irtisanottu kirjoitti:

        Oletko lukenut sen kunnolla mitä edellä on jo kirjoitettu ?

        Siellä on sanottu, että uskova ihminen huolehtii Raamatun ohjeiden mukaan omasta ja toisten puhtaudesta !

        Riivaajien ulos ajaminen kuuluu tähän kategoriaan, eli on kyse ihmisten puhtaana pidosta ja vapauttamisesta Sanalla !

        Ei siis ole kyse saa-tanan tuomitsemisesta ja hyökkäilystä yleisesti henkivaltojen kimppuun, ajaen niitä mukamas pois esim. joltain paikkakunnalta sun muuta, mitä nämä ylihengelliset touhuavat !

        Eli tuo henkien paikkakunnalta ajo touhu on ihan ihmisen omaa sielullista ja lihallista toimintaa, jolle ei löydy perusteita Raamatun opetuksista !

        Siinä mennään huitomaan ilmaan, ja saa-tana lähinnä nauraa sille turhalle touhulle.

        Tuollainen väärä koheltaminen eli väärä "hengellinen sodankäynti" aiheuttaa lisäksi lähinnä pelkoja ja pelko tiloja herkemmissä uskovissa, kun aletaan nähdä demoneja ja saa-tanaa ja riivaajia sun muuta pahaa, ihan joka paikassa.

        Se väärä touhu itse asiassa ei auta uskovia eikä korota Jeesusta, vaan se korottaa saa-tanaa ja hänen voimaansa, eli kun aletaan joka puolella nähdä pahaa, niin alkaa se lopulta pelottaa ja ahdistaa, eli uskova keskittyy enemmän viholliseen ja hänen voimaansa, ja siten se vihollinen näyttäytyy liiankin voimakkaana lopulta !

        Eli kun keskitytään vääriin asioihin ja tuohutaan väärin "hengellisessä sodankäynnissä" niin asiat vain vääristyvät ja ongelmia tulee vain lisää.

        Seurasin erästä uskon veljeä läheltä, kun tämä hurahti tuollaiseen sodenkäyntiin !

        Hänkin alkoi nähdä riivaajia ja saa-tanan ja hänen toimintaansa joka paikassa !

        Jos jossain tekstiilissä esim. oli vaikkapa 5 sakaraisia tähtiä, ne piti hävittää, sillä se oli kuulemma saa-tanan merkki, ja siitä tekstiilistä olisi kai voinut hypätä jotain hyvin pahaa uskovan niskaan !

        Minunkin olisi pitänyt kotoani hävittää kaikki sellaiset tekstiilit ja kun en vaimoni vuoksi siihen suostunut, niin olin varmaan lähes luopio.

        Minä itse tiesin sen, että ne ovat vain kuviollisia tekstiilejä, joista ei voi hypätä mitään pahaa päälleni.

        Siis ihan sairasta oli tuo touhu, ja siinä todella korostui vain saa-tanan voima eikä Jumalan, ja pelkotiloja ja ahdistusta tuo varmasti tuollinen touhu !

        No, tämä uskon veli sitten sai jostain "siunattua öljyä" jolla hän alkoi valloittaa eri paikkoja Jumalalle, siis oman talonsa ja sitten laajemmin asuinalueensa sun muuta.

        Hyvä esimerkki oli se, että jos jossain oli vaarallinen risteys ja siellä oli useampi tapaturma tapahtunut, niin tämä uskova riensi sinne öljy pulloineen voitelemaan.

        Siis oikeasti Raamattu kyllä puhuu siitä, että sairas tulee voidella vanhepien taholta öljyllä, ja tämä parantuu, mutta tämä on ihan eri touhua ja YLI sen, mitä on kirjoitettu.

        Siis öljy on tuossa kuva Pyhästä Hengestä ja Hengen voitelusta, jotta uskova tajuaa kuvan kutta sen mikä on se lähde josta terveys tulee, eli ei se öljy paranna, vaan Jumala parantaa.

        Nyt tuossa öljyämis touhussa on menty yli, ja luullaan siinä öljyssä olevan jotain taikavoimaa, mutta näinhän ei ole.

        Missään ei ole Raamatussa kehoitettu öljyämään paikkauntia tai onnettomuus risteyksiä sun muuta, mitä tuo ylihengellinen uskova öljysi.

        Siitä öljystä tuli siis oikeasti epäjumala, jos asiaa tarkemmin tarkastelemme.

        Noita öljyjä myydään noissa uskonsana ja menestysteologia piireissä, jopa eri tarkoitukseen, esim, yksi "siunattu öljy" tuo taloudellista menestystä jopa !

        Siis ettekö jo tajua, kuinka vääristynyttä on tuo "hengellinen sodankäyntinne" ja että olette menneet pahasti YLI sen, mitä on kirjoitettu !

        1. Kor. 4:6 Tämän olen, veljet, sovittanut itseeni ja Apollokseen, teidän tähtenne, että meistä oppisitte tämän: "Ei yli sen, mikä kirjoitettu on"

        Siis jos näissäkin asioissa pysyttäisiin vain siinä, mitä on kirjoitettu, niin tuollaista touhua ei harjoitettaisi.

        Tärkeä opetus. Kiitos tästä "Öljylampada".
        Kannattaisi laittaa tätä viestiä eteen päin monille palstoille.
        Vain vanhimmille on annettu tehtäväksi käyttää öljyllä voitelua. Jaak. 5.


      • Setä.neuvoo

        Riittääkö.sana -nimimerkille vastausta kysymykseen

        Miten selität Luukas 11:14-23, jossa kerrotaan paholaisen sitomisesta? Miten voimme sen sitoa?

        Vastaus

        Eräs helluntailainen lahkopäällikkö, tai vanhimmiston vanhin, selosti menevänsä taivaaseen omilla teoilla. Paasasi ja paasasi. Sitten alkoi kyselemään minulta, tiesitkös, että Jeesusta saa pilkata - että Pyhää Henkeä ei saa, mutta Jeesusta saa?

        Minä nousin ruokapöydästä sanoen, että ei saa, ja menin naulakolle hakemaan takkia, lähteäkseni ulos. Lahkopäällikkö seurasi naulakolle, jossa olin joutumassa ikään kuin hänen muodostamaansa umpikujaan, nurkkaan, ja hän selosti innoissaan tätä keksimäänsä pilkkaoppia.

        Minä sanoin, vaikene Jeesuksen nimessä. Äijä vaikeni, ryntäsi muualle, kuin olisi etsimässä jotakin, ja minä kävelin ulos. En siis ryhtynyt ajamaan hänestä riivaajia. Mutta onko tällä konstilla saatana sidottu? Mies ei ole enää ahdistellut minua uskonnollisilla näkemyksillään henkilökohtaisesti, mutta on kyllä esiintynyt helluntailaisten tilaisuuksissa vielä, ehtoollista jakamassa.


      • Setä.neuvoo

        Jeesuksen nimestä

        10. käskyä varoittaa, ettei Jumalan nimeä pitäisi turhan päiten käytellä. 2. Moos 20.

        UT:ssa on kohtia, joissa vihjataan, mikä voima Jeesuksen Kristuksen NIMESSÄ on. Näihin kannattaa perehtyä, jos asiaa ottaa tosissaan. Esim. Apt 4. Muitakin on. Menestystä asian etsimiseen ja ymmärtämiseen teille, Uudesta testamentista.

        http://biblehub.com/multi/acts/4-10.htm


    • irtisanottu

      Miksi kirjoitin, että noista "voitelu öljyistä" on tullut epäjumalia jopa ?

      Otan esimerkin Sanasta, eli Israelin kansasta ne pelastuivat, jotka katsoivat vaski käärmettä joka oli ripustettu puuhun.

      4. Moos. 21:9 Niin Mooses teki vaskikäärmeen ja pani sen tangon päähän; jos ketä käärmeet sitten purivat ja tämä katsoi vaskikäärmeeseen, niin hän jäi eloon.

      Jumala siis pelasti tuon kautta ne jotka tottelivat ja uskoivat Jumalan Sanaan, siis huom. Jumalan Sanaan, eikä siihen vaskikäärmeeseen.

      Eli se joka totteli Jumalaa se pelastui.

      Myöhemmin nähdään se ero, sen välillä, että jos Jumala käyttää vaikkapa vain kerran jotain tapaa tai välinettä pelastamiseen, niin sitä ei tule alkaa palvoa väärin:

      2. Kun. 18:4 Hän poisti uhrikukkulat, murskasi patsaat, hakkasi maahan asera-karsikon ja löi palasiksi vaskikäärmeen, jonka Mooses oli tehnyt; sillä niihin aikoihin asti israelilaiset olivat polttaneet uhreja sille; sitä kutsuttiin nimellä Nehustan.

      Siis nehustan oli tuon epäjumalan kuvan nimi, eli juutalaiset alkoivat palvoa sitä vaskikäärme kuvaa, ikäänkuin se olisi heidät pelastanut !

      Mutta eihän se niin mennyt vaan Jumala pelasti ne juutalaiset, sen kuuliaisuuden ja tottelevaisuuden vuoksi ja kautta, ja Jumala vain käytti siihen tuota vaskikäärmettä, joka on kuva uuden liiton asioista.

      Siis nyt on siinä "siunatussa voitelu öljyssä" mukamas voima ja se pelastaa, eikä Jumala ja Jumalan voima !

      Eli "voitelu öljystä" on tehty epäjumala ihan samoin, kuin tuosta vaski käärmeestä.

      Näin sokeita ihmiset ovat, kun eivät tajua sitä edes, että keneltä apu tulee uskovalle, eli se ei tule öljyistä vaan Herralta vain aina.

      Eli siinä ei uskota enää Jumalaan ja Hänen apuunsa, vaan sen sijaan tuohon "voiteluöljyyn" ja sen voimaan.

      Näettekö kuinka helposti voi asiat vääristyä ?

      Ja näin vääristää siis saa-tana, eli eksytys on hyvin lähellä oikeaa, mutta ei ihan, ja siten jopa "siunatusta öljystä" voi tulla uskovalle epäjumala.

    • SelkeäSanomaOn

      Tuo näky on hyvä ja selvä sanoma. Ei jätä epäselväksi. Kiitos jakamisesta.

    • HoseeHalapenjo

      Tämä näky osoittaa itse itsensä turhaksi. Se mikä siinä on epäraamatullista pitää ilman muuta hylätä. Sen mikä siinä on raamatullista uskovainen tunnistaa, koska se on raamatullista. Ainut mitä jää, on väite siitä, että näky saatiin 2006, "näettekö, kuinka oikeassa MINÄ olin?" Ei vakuuta, sori vaan. Nimim. Irtisanottu on parin muun ohella oikein ansioituneesti tuonut esille eksegeettisiä syitä, miksi tämä näky on täyttä mielikuvituksen tuotetta. On se vaan kumma, kun ei kristikansalle riitä Raamattu YKSIN.

    • HoseeHalapenjo

      Itse asiassa minulla on profetia teille: 2. Tim. 4:3-4. Se on varmempi kuin mikään tämän ketjun aloittajan kirjoittama ja puhuu samasta asiasta.

      • satusetiä.riittää

        Täälläkin on yksi tai useitakin satujen ja tarinoiden kertoja, eli lähettiläs kumppaneineen.

        Ihan käsittämättömiä satuja hän on päässään kehitellyt, ja kuitenkin moni uskoo nekin aivan käsittämättömät sepustukset !

        2. kirje Timoteukselle 4
        1 Minä vannotan sinua Jumalan ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka on tuomitseva eläviä ja kuolleita, sekä hänen ilmestymisensä että hänen valtakuntansa kautta:
        2 saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella.
        3 Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia
        4 ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin.

        Nuo satuilijat kieltävät kokonaan tuon jakeen 2 selvääkin selvemmän ohjeen, eli heitä ja heidän satujaan ei saisi edes arvioida ja arvostella.

        Syys toki on selvillä, eli he eivät halua valheittensa paljastuvan.


    • Kuulevilla.korvilla

      Aloituksessa on varteenotettavaa opetuksen sanomaaa. Jumala näin piirtää suuntaviittoja meitä varten.

    • Kerro.tarkemmin

      Jaa ketä teitä varten?

    • Aika.on.jo

      " Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin." 2 Tim. 4:3,4.

    • Tiedoksi.vaan

      Oikea herätys on aina odottamassa siihen sisälle tulevia.

    • Anonyymi

      http://www.reijotelaranta.fi/reijon_blogi/david_wilkerson__profetia_talouden_ja_moraalin_romahtamisesta/

      Näky viimeisestä yrityksestä pettää Jumalan valittuja

      Wilkerson on nähnyt tämän sukupolven Jeesukseen uskovat "viimeisinä kristittyinä". Wilkerson kuvaa, kuinka Saatana tulee viekkaasti, viattomasti ja huomaamatta, että vain harvat käsittävät sitä. Paha houkuttelee kristityt asioilla, jotka sinänsä ovat hyväksyttäviä, mutta jotka väärinkäytettyinä tulevat tuomioksi.
      Wilkerson näkee, että kaikkein suurin kiusaus viimeisille kristityille on hyvinvointi. Jumala ei ole vaurautta ja menestymistä vastaan, mutta Wilkerson näkee silti, että hyvinvointi pettää miljoonia kristittyjä. Hän näkee kuinka Saatana pyytää lupaa kiusata viimeisiä kristittyjä. Tämä on Wilkersonin näky kirjasta Näky nyt:

      Ja Herra sanoi saatanalle: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi: "Maata kiertämästä ja kuljeksimasta ja tarkkailemasta viimeisiä kristittyjä." Ja Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille viimeisen ajan kristityt - miten nuhteettomia, miten rehellisiä, miten Jumalaa pelkääviä ja Kristusta rakastavia he ovat? Miten he yrittävätkään karttaa pahaa?"

      Sitten saatana vastasi Herralle: "Niin, mutta otahan pois se aitaus, jonka olet rakentanut heidän ympärilleen. Job ei olisi hylännyt sinua köyhyydessään, mutta sinun ei tarvitse kuin lisätä ja siunata kaikkia viimeisen ajan kristittyjä yli kaiken sen, mitä Jobilla oli, niin saat nähdä, mitä tapahtuu.

      Anna heille kaikille omaisuutta yltäkylläisesti niin kuin Jobille. Rakenna heille hienot, uudet kodit. Anna heille hienoja autoja, rahaa ja kaikenlaisia laitteita niin paljon kuin tarvitsevat. Hukuta heidät asuntovaunuihin, veneisiin, ulkomaanmatkoihin, hienoihin vaatteisiin, eksoottisiin ruokiin, maatiloihin ja säästötileihin.

      Saat nähdä kuinka käy viimeisille kristityille, kun heistä tulee kylläisiä, rikkaita, kun he saavat lisää tavaroita ja kun he eivät enää tarvitse mitään. He hylkäävät Jumalan ja heistä tulee itsekeskeisiä.

      -----------

      Enmän Wilkeronin vuonna 1973 saamasta ja hätkähdyttävällä tavalla jo toteutuneesta näystä voit lukea tästä osoitteesta: https://ajankohtainen.wordpress.com/2014/02/08/wilkersonin_naky/

    • Anonyymi

      Aloituksessa todellista ASIAA!
      harvinaista tällä palstalla, lainausta:

      "Jos se ”herätys”, jossa olet, ei ole vakava ja kunnioittava, pyhä ja vanhurskas, ja ellei rakkaus ja kunnioittava Jumalan pelko eivät ole ainoat näkemäsi asiat, juokse silloin henkesi edestä ja varoita jokaista tuntemaasi henkilöä.

      Nämä henget ovat vahvoja ja äärimmäisen voimakkaita. Poistu siitä rakennuksesta äläkä anna merkkien ja ihmeiden pettää itseäsi. Pyydän sinua muistamaan tämän, sillä tiedän, että monet tulevat petetyiksi ja jopa – jos mahdollista – vedetyiksi todellisesta valheelliseen, mutta tiedän myös, että on muutamia, jotka lukevat tämän varoituksen, muistavat sen ja säästyvät."

      Samanlaista asiaa on Herra puhunut monille, sinne ja tänne!

      Aam 3:7

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe