Miehen käytös muuttunut...

Msmaris

Mikä saa miehen muuttamaan täysin käytöstään?

Ja aika lyhyessä ajassa. Ollaan siis seurusteltu 2vuotta, mutta nyt noin vuoden on tuntunut siltä kuin seurustelisi ihan uuden miehen kanssa.

Suhteen alussa mies oli erittäin kiinnostunut minusta ja teki kaikkensa että minulla olisi kaikki hyvin, välillä aika ärsyttävääkin mielistelyä. Puhui, pussas ja halas, seksiä oli monesti päivässä. no pian kumminkin mies alkoi rajoittaa esim. Sitä etten saanut olla enää tiettyjen kavereiden kanssa tekemisissä, koska he olivat hänen mielestä huonoa seuraa, seuraavaksi koko sukuni oli hirvityksiä ja niistä piti päästä eroon. Ensimmäiset riidat tulikin tästä, koska en suostunut jättämään ystäviäni ja sukulaisiani. Työkaveritkin olivat idiootteja joiden kanssa ei kannata keskustella.

Nyt tänä päivänä havahdun siihen ettei ympärilläni ole oikeastaan enää ketään muuta kuin mieheni. Mutta meidänkään suhde ei enää tunnu suhteelta.
En edes muista kauanko viime pususta on tai edes halauksesta. Seksiä kyllä on. Mutta se on niinkin romanttista että survotaan vehje sisään ilman mitään lämmittelyjä tai kosketusta.
Mies ei esim. Tee mitään mistä pidän, vaikka olen monesti yrittänyt asiasta sanoa. En tarvitse lämmittelyyn juuri mitään, mutta koskettelu, hyväily ja pusut auttaisi varmasti siihen etten tuntisi olevani pelkkä reikä. Sanoista ja kehotuksista huolimatta, mies ei koske minuun muutaku vehkeellään.Ja jos itse yritän koskea miestä, hän torjuu minut välittömästi. Suihin saisi kyllä ottaa mutta minulle ei vasta palvelusta heru.

Orgasmia en mieheni kanssa ole saanut enää vuoteen, mutta sekään ei miestäni haittaa. Olen sanonut asiasta, että minä pääsen vasta vauhtiin kun hän jo saa, ja asian voisi helposti korjata sillä esileikillä, mutta ei niin ei.

Nyt mietinkin, mitä ihmettä teen? Täytyykö tässä itsekkin alkaa kylmäksi? Mutta ilman läheisyyttä ja tunteiden osoitusta en saa tästä suhteesta mitään ja lopulta haen tyydytystä muualta.

Monesti huomaan miettiväni sitä alkuhuumaa, mutta se taitaa olla muisto vain. Mutta että kuuluuko sen lopahtaa näin äkkiä? Onko tämä sitä arkea? Miksi mies ei enää halua että minä nautin? Mutta omanautinto on tärkeää.

Olin onnellisempi sinkkuna, kun sain huomiota koska vain halusin. Kukaan ei minua torjunut,enkä koskaan pitänyt itseäni epähaluttavana. Päin vastoin. Nyt jokainen torjunta kerta mieheltäni saa itseluottamuksen pohjalukemiin ja alan jotenkin tottua ajatukseen että ehkä en vain enää ole haluttava, enkä kelpaa enää kellekkään.

31

2167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seurustelua-vain

      Saahan sitä valittaa. Mutta et varmasti ole tosissasi väittäessäsi, että määrittäisit itsesi vain toisen ihmisen huomion (tai sen puutteen) kautta.
      Seurustelussa on sekin hyvä puoli, että silloin vasta tutustutaan toiseen, harjoitellaan yhteiselämää jne. Joten jos se ei vastaa omia unelmia eikä itsekään inspiroidu siitä rakastavaksi kumppaniksi, voi lopettaa koko pelleilyn ihan yksipuolisestikin.

    • Täh77

      No eihän tuo ole seurustelua!! Ei taida mies olla oikeista syistä kanssasi!

    • Ihanselvästi

      Narsisti.
      Hankkiudu eroon niin pian kun mahdollista!!

      • 1119

        Jep. Kaikki merkit viittaavat tuohon lionnehäiriöön. Aloittajan potäisi paeta äkkiä.


      • eivälttämättäole

        Ihan tavallinen kusi--pää tuo on, joka on koukuttanut itselleen ainakin hieman läheisriippuvaisen ihmisen.


    • Hihucjhijlb

      Noin se meni minullakin. Minä en myöskään tee miehellä mitään jos siltä ei saa läheisyyttä.

    • Msmaris

      Lähinnä mietinkin tässä nyt sitä että voiko tämä olla vain joku vaihe. Ja mennä ohi? Vai onko ihan tuhoon tuomittua. Ikääkin alkaa olla sen verran etten jaksaisi aloittaa aina uudelleen sitä kumppanin etsintää.

      Toki alkoi hieman jo pelottamaankin tuo käytös, esim jos laittaudun iltaa varten tai käyn vaikka vain kampaajalla, mies kysyy kehumisen sijaan että minne olen menossa huoraamaan tai jos ostan uusia vaatteita, ne ei sovi näin vanhalle ja näytän huoralle, tai ei sovi tällaiselle vartalolle.
      Sitten kun loukkaannun näistä sanoista niin aiheutan sen kuulemma itse ja minun täytyy muuttaa käytöstäni ja ajattellu tapaa....
      Aluksi haistatin vain pitkät tuollaisille kommenteille, mutta pikkuhiljaa alan ajatella että jos se vika oikeasti onkin minun käytöksessä ja siinä ajattelussa ja asenteessa.

      Siihen tarvitsen ulkopuolista näkökulmaa kun en enää itse tiedä mikä on normaalia parisuhteessa ja mikä ei.

      • etköosaaollayksin

        Mun mielestä teidän suhteessa ei ole rakkautta, kunnioitusta eikä arvostusta. Ainakaan miehellä sua kohtaan. Miten sä voit rakastaa miestä, joka vain mollaa sua? Ja saa sut pikkuhiljaa uskomaan, että sussa on jotain vikaa. Ei sussa ole. Tai no, sanot ettet jaksaisi aloittaa aina uudelleen sitä kumppanin etsintää. Onko näin, ettet osaa olla yksin ja sulle kelpaa kuka vaan kenet saat suhteeseen kanssasi? Missä sun itsetunto ja -kunnoitus on?
        Jos olisit hetken yksin. Ei naisen mitta ole se, että on joku äijä aina rinnalla ja voi sanoa muille että on parisuhteessa. Ei tuollaista parisuhdetta kukaan siedä. Ainakaan itse en sietäisi. Ratikka puhuu viisaita. Kannattaa miettiä.


      • Ihanselvästi

        Kyllä nyt mun mielestä kaikki merkit viittaavat narsistiseen persoonallisuushäiriöön.. Lue asiasta ja tee sitten omat johtopäätöksesi. Mutta missään tapauksessa et ole omilla tekemilläsi aiheuttanut tuollaista käytöstä ja syy ei ole todellakaan sinussa. Sitten jos/kun alat tehdä miehestä eroa, niin varmista että sinulla on kunnon turvaverkko ympärillä. Ero ei tule olemaan helppo..


      • kllklklk

        Mies ei selvästikään arvosta sinua. Miksi haluat olla noin huonokäytöksisen miehen kanssa? Persoonallisuushäiriö saattaa tosiaan olla oikea diagnoosi, jos mies puhuu tuollaisia ja on eristänyt sinut muista ihmisistä.

        Voitte kokeilla parisuhdeterapiaa, mutta jotenkin tuntuu, että se on turhaa, koska olette jo noin pitkällä, että mies käyttäytyy noin. Hyvä parisuhde ei ole tuollainen, vaan siinä kannustetaan ja arvostetaan toista. Alkaisin miettiä eroa, jos olisin sinä.


      • Hyvässäliitossa

        Sulla on sairas mies, hankkiudu eroon ja heti. Ei ole normaalia tuollainen.


    • Minua ärsyttää, että jatkuvasti lyödään narsisti-kortilla. Mutta onpa mies narsisti tai ei, tuollaista käytöstä tuskin pidemmän päälle ei siedä kuin läheisriippuvainen.

      Mitäs hyvää siinä miehessä on? Mikä sinua vielä suhteessa pidättelee? Pelkkä epäonnistumisen pelkoko?

    • kolmattavuotta

      Kirjoituksesi voisi olla omani. Paitsi että siitä puuttuu se,että elätän miestäni uhkailujen ja väkivallan pelossa. Tällainen käytös on selvästi narsistisen luonnehäiriön tuotosta. kuin suoraan oppikirjasta. Sinulla vaan sen verran helpompi tilanne että saatat päästä eroon miehestä ilman että tulet kuristetuksi ja hakatuksi. Minulla se olisi eron hinta.

      • voimia

        Eikö nykypäivänä voi hankkia itselleen henkivartijaa eron ajaksi? Etkö saisi kenestäkään sukulaismiehestä apua että pääsisit irtautumaan? Liikaa on tällaisia narsistimiehen alistamia naisia, jotka eivät saa otettua eroa. Itse ottaisin eron oli tilanne miten vaikea tahansa.


    • 40v-sinkkumies

      Tuunko antaa sulle orgasmin ja saat läheisyyttä kunnolliselta mieheltä.

    • Msmaris

      No tässä suhteessa olen ehkä siksi että tämä mies on ensimmäinen kumppani joka on myös töissä ja osallistuu arjen pyörittämiseen.
      Edelliset suhteet ovat kestäneen 4v-7v mutta näissä olen elättänyt miehen. Ennemmin minulla ei siis ole ollut miestä joka olisi osallistunut elämisen kuluihin tai yhtään mihinkään.
      Olin onnellinen että löysin miehen joka antoi huomiota, auttoi arjessa ja mikä parasta, kävi myös töissä!
      Mutta nyt kaikki onkin ihan toisin.Tuntuu ettei mieheni osaa enää kuin loukata minua.

      Jotenkin en vaan uskalla enää lähteä ja pelkään että teen virheen jos lähden.
      Etten voi saada parempaa kuin tämä!

      • Frkkrkrkrkfl

        Mieti mitä itse haluat tehdä ja tee niin, mies suuttuu joka tapauksessa kuitenkin. Ja sitten pitää miettiä että tarviiko sellaista rakkikoiraa joka räksyttää joka käänteessä.


      • kolmattavuotta

        Ai onko tuollaisiakin miehiä jotka osallistuvat yhteisiin talouskuluihin? :O mutta niissä on sitten tuollaista muuta vikaa. Taitaisi olla parasta elää yksin sitten kokonaan kuin elää joko taloudellisen,ruumiillisen tai henkisen väkivallan alla. Nainen on häviäjä parisuhteessa joka tapauksessa.


    • hjuio

      Tuollaisessa suhteessa eläminen ei ole elämää. Siinä toinen on ottanut sellaisen vallan toisin sanoen aivopessyt kumppaninsa täysin. Se on sitä, että enää ei saa olla yhteydessä sukulaisiin ei ystäviin ei tuttaviin ei työtovereihin, vain mies yleensä määrää kaiken, vaatetuksen ja ihan kaiken. Varsinkin uussuhteissa nainen uskoo löytävänsä sen maailman ihanimman miehen, joka näkee vain hänet ja uskoo tähän. Hän on altis tekemään kaiken niin kuin mies sanoo, jopa omat lapsensa helposti jättää kokonaan tai ainakin antaa miehelle vallan aivopestä nämäkin. Sitten kun alkaa jotenkin tajuta tilanteen kauheuden, onkin niin lukossa, että ei uskalla keneenkään olla asiasta yhteydessä, siinä taitaa painaa vielä häpeä siitä, että on ollut niin sinisilmäinen. Keneenkään ei pidä hävetä, sillä kukaan ei osaa kuvitella tuota muutosta etukäteen, kun se hurmaavin ihminen muuttuu hirviöksi.

      Paljon kuulee sellaista, että lapsenlapset eivät saa olla yhteydessä omiin isovanhempiin, koska he ovat niin tyhmiä ja kaikin puolin epäkelpoja. Näin on myös oman lapsen kanssa, jos hän joutuu yhteen tuollaisen narsistisen luonteen kanssa, jonka tärkein tehtävä on saada uusi kumppaninsa irti ihan kaikesta ja se tapahtuu jatkuvalla aivopesulla.
      Se hempeily loppuu, kun tuo aivopesu on onnistunut ja sitten alkaakin uhkailu, niin kuin tuossa edellä joku kertoi, että ei voi erota, koska sitten menee henki, sehän kertoo juuri tämän tosiasian.
      Toki hänet on peloteltu luultavasti niinkin, että ei uskalla keneenkään ottaa yhteyttä apua hakeakseen, jos tulee tietoon uhannut myös nämä apulaiset tuhota.
      Onhan se tottakin, sillä olen joutunut itse näkemään tuon asian, vainosi entistä puolisoaan, joka uskalsi lähteä ja lopulta ampui hänet työpaikan edessä ja monien nähdessä.
      Eli kyllä suhteesta on lähdettävä, mutta sen täytyy tapahtua hyvin harkiten ja virkavalta mukaan asiaan, jotta tulisi jokin pelko tälle uhkailijallekin ja hänethän pitäisi saada hoitoon samalla kertaa, koska hänen päänsä on niin sekaisin, että kostaa pitää ja julmasti.
      Olen nyt sitten kohdannut tyypin, joka suoraan sanoi, että häntä parempaa ei ole ja todella pelkään siinä aivopestyn äidin ja hänen entisen liittonsa lapsien puolesta.

      Näiden asioiden kanssa ei ole leikkimistä, eikä todellakaan irvailla. Kun tuttavanne, läheisenne joutuu tuohon tilanteeseen, kuten omalla kohdalla näin ja jälkeenpäin sain tietää, että tuo vainoaja oli pyssynsä kanssa vaaninut kotini nurkilla, kyllä se kauhistuttaa, lapseni olivat pieniä ja liikkuivat naapuriston lasten kanssa samalla alueella.
      Sairashan ihminen on tavalla, että tarvitsee hoitoa ja hänen läheisyydestään pitää päästä eroon olipa se rakkaus kuinka syvää hyvänsä. Koskaan et tiedä miten seuraava hetki menee.

    • Tavaraavaan

      Narsistin ja psykopaatin kanssa ole tainut suhteeseen ajautua. äkisti lähde pois.

    • tuhatpäivää

      Rakkaus kestää tuhat päivää. Se pitää paikkaansa. Rakkaus, se alkuhuuma kestää vain muutaman vuoden ja sitten tulee arki ja jos rakastaminen on oikeanlaista niin alkaa toisesta välittäminen, huolehtiminen toisen hyvinvoinnista ja kumppanuus täyttää arjen.
      Osa lähtee katselemaan aidan toiselle puolen, osa tyytyy elämäänsä ja alkaa vahvistamaan kumppanuutta. Osa eroaa.

    • loiuk

      Eli noin 2,7-3 vuotta. Ja ihan tosi silloin se vaaleanpunaiset lasit muuttuvat tavallisiksi. Arki alkaa ja esiin tulevat todelliset piirteet ihmisestä. Siitäkö pystyykö vähän kasvamaan tuohon toisesta välittämiseen ja huolehtimiseen ja tekemään töitä yhteisien hyvinvoinnin eteen, aika monet pystyvät, mutta on niitäkin, jotka tässä vaiheessa lähtevät omille teilleen etsimään taasen uutta huuman aikaa. Jälkeen jää monesti jo hankittuja lapsia, joista ei juuri välitetä.

      Jos saa toisen niin lumoihinsa, voi elätyttää hänellä itseään ja viettää omaa sinkkuelämää siinä siivellä, näitäkin löytyy ja ikävä huomata, että nainen voi olla niin tyhmä että elättää miestä, joka kaikin tavoin pettää, halveksuu häntä, kun ovesta ulos menee, mutta ilmainen elätys saa pysymään osoitteen samassa paikassa ja tarvittavan yöpaikan kun tarvitsee.

    • tuttujuttu---

      ei voi aina olla kiva ja samanlainen. Mies muuttuu kun ikää tulee lisää mutta et voi tehdä mitään koska sulla ei ole rohkeutta erota.

    • EiKaduta

      Äkkiä pois tuollaisesta suhteesta. Se voi olla vaikeaa mutta pitkällä aikavälillä vaivan arvoista. Kysy itseltäsi, millaista elämää haluat elää tulevaisuudessa - vuoden, viiden vuoden päästä? Haluatko ottaa sen riskin, että että olet menettänyt itsestäsi entistä isomman osan jonkin toisen ihmisen vuoksi? Usko pois, on hyvin epätodenköistä että tuo ihminen muuttuu. Elät vai kerran ja elät vain itseäsi varten. Kaikissa suhteissa tulee suvantoja mutta miehesi käytös ei ole normaalia. Kukaan ei ole aikasi ja vaivasi saati tunteidesi arvoinen jos hän määrää sinun elämääsi, ei luota sinuun, manipuloi sinut katkaisemaan välit perheesi ja ystäviesi kanssa, vie itsetuntosi, ei anna sinulle läheisyyttä, huomiota tai muutakaan mikä kuuluu terveeseen parisuhteeseen... kuuntele hetki itseäsi ja kuvittele elämä ilman häntä. Kuvittele, kuinka voit itse määrätä keitä näet, kuulla kehuja, olla vapaa myrkyllisestä suhteesta. Erosin itse miehestä jonka käytös muuttui radikaalisti, enkä enää tunnistanut ihmistä. Yritin liian pitkään korjata suhdetta oman itseni kustannuksella ja toivon, että olisin lähtenyt paljon aiemmin.

    • sexsex66

      "Seksiä kyllä on. Mutta se on niinkin romanttista että survotaan vehje sisään ilman mitään lämmittelyjä tai kosketusta."

      Yäääk. Miten suostut moiseen? Johan Erinin laulukin kertoo "se ei oo oikein". Lopeta tuollainen suhde. Teet väärin itsellesi jatkamalla sitä.

    • Tuli paha mieli viestistäsi.
      Älä katso liian pitkään miehen käytöstä. Satutat vain itseäsi. Rupeaa ahdistaan ja tunnet itsesi arvottomaksi.
      Ansaitset parempaa. Ei kukaan ansaitse tuommosta kohtelua.

      Mulla oli vähän saman tyylinen tilanne mutta ilman seksiä kun mies piti seksiä pelikapulana.
      Jätin miehen. Jouduin sen jälkeen 3kk saikulle kun sairastuin vakavaan masennukseen. Sain aika vahvan lääkityksen. Tunsin itteni niin arvottomaksi. Mies yritti pitkään lirkutela takaisin. Itki ja soitti palaa kotiin. Hoh hoh hoijakkaaaa@

    • Vapunpäivää

      Olen ollut aikanaan ap:n kaltaisessa suhteessa ja itse sain voimani erota, kun ihastuin yksipuolisesti toiseen mieheen. Olin jo henkisesti niin nujerrettu ettei minulla ollut enää voimia lähteä suhteesta, mutta ihastuminen auttoi minua näkemään sen normaalin ja välittävän ihmisen sekä sitä kautta ymmärtämään oman tilanteeni. Vasta jälkikäteen olen ymmärtänyt, että mies oli sairaalloisesti mustasukkainen. Nykyisessä suhteessani ihmettelen miehen puhumattomuutta ja kun saadaan se kunnon yhteys jälleen aikaiseksi ja on kivaa, niin mies häviää kuin pieru saharaan ja jätti nytkin vappuna vastamaatta kysyvään viestiini. Jotain on tässäkin suhteessa siis vialla ja jotenkin on vaan tuntuu, että mies pelkää sitoutumista. Itselläni on vaan sellainen olo taas ettei hän välitä, ottaa vaan sitä etäisyyttä, kun itse haluaisin olla enemmän yhdessä , aika kurjaa.

    • epelisi

      Itse olen samassa tilanteessa. Mies kylmeni kun kävin muutamalla reissulla ystävieni kanssa. En tiedä mistä se johtuu. Ehkä omassa mielessäni tapahtui muutos, kun näin parempia miehiä. Onneksi on seuraaja jo katsottu.

    • Katellahanpeiliin

      Niin,kyllähän se syö miestä,kun parempaa vaan kattelee.Meillä taas niin,et eukko isottelee ja huitelee omilla teillään ja mä hoidan työ ja sovittelupuolen,mutta ans kattoo uppooko umpiluuhun?

    • otahatkat

      Onneksi olkoon ap. Olet suhteessa narsistin kanssa.
      Ota hatkat, älä enää viitsi tuollaisen kanssa haaskata kalliarvoista aikaasi. Ei kannata ripustautua, tuosta se vaan pahenee.

    • NäinMeillä

      Ap: miestä ei tee hyväksi se että hän käy töissä tai tekee edes jotain kotona. Ne ovat ihan perusasioita ja ne oikeasti hyvät asiat tulevat sitten siihen päälle. Jokaisen ihmisen, niin miehen kuin naisenkin, on lupa odottaa parisuhteessa huomioon ottamista, välittämistä ja myös oman tilan antamista. Sinä et saa niistä mitään. Mieti sitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe