Zyndio/Zyntravel verkostokusetus

Metsuri82

Kaveri yritti rekrytoida mukaan epämääräisillä lupauksilla helposta rahasta.Liki 500e olisi pitänyt sijoittaa aluksi mutta hämärän peittoon jäi mitä sillä saa.
En usko koko touhun kannattavuuteen koska ulkomaan matkailu vähenee vuosi vuodelta mm.terrorismin takia ja booking com ym.kautta saa kotimaassa matkustettua edullisesti.Kertokaa muutkin kokemuksia.

57

1485

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OneCoinWins

      Jep. Kannattaa mieluummin liittyä OneCoin-verkostoon ja ruveta tunkittelemaan tyhmiä kavereitaan. Itse olen saanut vakuutettua lähipiirini OC:n tarjoamasta mahdollisuudesta rikastua niin onnistuneesti, että olen tienannut puolen vuoden aikana semmoiset 65k€ kylmää käteistä. Tunkit eivät ole vieläkään älynneet tulleensa kusetetuksi xD

      • Oletko ajatellut miten "lähipiirisi" suhtautuu sinuun sitten kun pyramidi kaatuu? Olet varmasti ottanut huomioon sen, että ainakin muutamat heistä tulevat kyselemään sinulta rahojaan takaisin. Vai oletko?

        Toinen juttu on tietenkin, että pyramidin kaatumisen jälkeen sinulla ei ole enää mainitsemaasi "lähipiiriä". Se voi olla vmäinen paikka huomata, ettei olekaan enää kavereita ...

        Poijjaat! Taasen!

        T.Avotampio


      • OneCoinWins

        Noh, ei hätä ole tämän näköinen. Rujan mukaan OneCoineilla (joita minulta myös löytyy) voi pian ruveta ostamaan itselleen kavereitakin! Kauppapaikka kuulemma aukeaa kun kolikoista on "louhittu" tämän läppärillä 80%.

        Myös sellaista huhua liikkuu, että coineilla voi tulevaisuudessa ostaa itselleen peitehenkilöllisyyden Kolumbian maaseudulta. Myös yksityisten sairasvakuutusten kerrotaan tulevan OC-kauppaan hetkeä ennen koko kusetuksen kaatumista. Tämä on kätevä siltä varalta, että päätyy tunkkien piirittämäksi ja joutuu sakinhivutetuksi näiden toimesta. Epäonnekkaimmille on kuulemma luvassa OneCoin-logolla varustettuja kiviä näiden viimeiselle leposijalle. Kaikkea on ajateltu!


      • jsssa
        Avotampio_ kirjoitti:

        Oletko ajatellut miten "lähipiirisi" suhtautuu sinuun sitten kun pyramidi kaatuu? Olet varmasti ottanut huomioon sen, että ainakin muutamat heistä tulevat kyselemään sinulta rahojaan takaisin. Vai oletko?

        Toinen juttu on tietenkin, että pyramidin kaatumisen jälkeen sinulla ei ole enää mainitsemaasi "lähipiiriä". Se voi olla vmäinen paikka huomata, ettei olekaan enää kavereita ...

        Poijjaat! Taasen!

        T.Avotampio

        Avotampiohan sen tietää kun ei ole lähipiiriä. Lähipiiri on kaikonnut jatkuvien valheiden ja perättömyyksien puhumisien myötä. Avotampion ytävät löytyy virtuaalisesti ainoastaan suomi24 ja muro palstalta. Aika synkältä vaikuttaa elämä


      • jsssa kirjoitti:

        Avotampiohan sen tietää kun ei ole lähipiiriä. Lähipiiri on kaikonnut jatkuvien valheiden ja perättömyyksien puhumisien myötä. Avotampion ytävät löytyy virtuaalisesti ainoastaan suomi24 ja muro palstalta. Aika synkältä vaikuttaa elämä

        No tuota noin ...

        Minähän puhuin vain noista huijatuista. Se on ennenkin nähty, että verkostonrakentajalta katoaa kaverit kun sitä luvattua tuottoa ei tullutkaan. Eikä maailmassa ole vielä nähty ensimmäistäkään verkostomarkkinointiin perustuvaa yritystä joka olisi menestynyt.

        Verkostomarkkinointi konseptina on pelkkää huijausta, Sen ideana on että sinun pitää värvätä alalinjalaisia jotta voisit tienata. Myytävä artikkeli on sivuseikka, kahvipaketti, tai saippua tms. mitä tahansa

        Huijausta yhtäkaikki.

        Älkää hyvät ihmistet laittako rahojanne tähän!

        Poijjaat! Taasen!

        T.Avotamio


      • LaillinenBusiness

        "Minähän puhuin vain noista huijatuista. Se on ennenkin nähty, että verkostonrakentajalta katoaa kaverit kun sitä luvattua tuottoa ei tullutkaan. Eikä maailmassa ole vielä nähty ensimmäistäkään verkostomarkkinointiin perustuvaa yritystä joka olisi menestynyt."

        Olen 17 vuotta rakentanut erilaisia verkostoja ja kaverimäärät ovat vain kasvaneet ja nimenomaan hyvät kaverit.
        Yksikään verkosto ei ole pettänyt, siis aina on tullut oman työnmukaiset boonusrahat aivan niinkuin on luvattu tasmällisesti, että poju taas täälä paskaa kerää hattuunsa.

        Käyppä verkostomarkkinoijien sivuilla, niin sielä on pitkä lista hyvin menestyneistä yrityksistä Toki Top 30 pakkaa mennä jenkeille, mutta löytyy sieltä sitten aika kärjestä eurooppalaisiakin mm. ruotsalaisten Tupperware ja romanialainen muuan OneCoin jne.. Parhaita tienaajia löytyy OneCoinilta ja ykköspaikan viekin Parhiala.

        Jos minä olen 17v tehnyt verkostoja, niin en minä nyt niin hullu ole, että jatkaisin niitä edelleen, jos en olisi niissä myös voitolla.
        Huonoin voitto tuli vuonna 2001 kun rakensimme omakotitalomme ja kävin vielä töissäkin, mutta silloinkin mentiin muutama tonni voitolle.
        Verkostojen rakentamisessa onkin juuri parasta se, että saa päättää työaikansa ja paljonko huvittaa tai ehtii tehdä, mutta eihän se laiskoille sohvaperunoille sovi.

        95% verkoston rakentajista on kaltaisiani, joille verkostomarkkinoinnin luonne on tuttu jo vuosien takaa ja hulluimmat rakentavat jopa 5-6 verkostoa yhtäaikaa, joka ei taasen sovi minulle ja yleensä keskityn 2-3 verkostoon kerralla ja huonoiten liikkuvaan en tuhlaa liikaa aikaa.

        Jokaisellahan on ne verkoston tekijät pääasiassa vanhoja kumppaneita sektorilta perhe, koulukaverit, työkaverit, armeijankaverit, pelikaverit, ulkomaalaiset tutut jne. rinki kuitenkin pyörii, mutta tiedän heti esim. sukulaisista keille en edes suosittele ja ketkä lähtevät lähes poikkeuksetta. Siihen tulee vain sellainen ammattitaito ja häiriköitä jokainen välttää parhaansa mukaan ja itse ainakin en riskeeraa tietynlaisiin tyyppeihin ollenkaan ja eipä ole liioin yhtään vihamiestä tullut, kun ymmärtävät verkostomarkkinoinnin luonteen.

        Minusta verkostomarkkinoinnista saa olla mitä mieltä tahansa, mutta ei kannata tulla tänne silti valehtelemaan etteikö sillä tienaa. Totuus on se että suurinosa tienaa jotakin ja toiset vähemmän. Erikseen on sitten tietenkin ökymenestyneet, mutta eipä sekään ansio ilmaiseksi tule eikä onnistu päräkamarin pojilta ja tytöiltä.


      • VoiVoiVooi

        Vedäppäs nyt happea välillä.. kun tässä ketjussa on aika pitkälti puhuttu näistä mitä hemmetin matka kauppaajia ovatkaan eli tää ZYNTRAVEL ja toinen vastaava oliko se joku ORENDA ?! niiden toimintaa tässä eniten kyseenalaista porukka ja sitä rahankeruu systeemiä eli edelleen miksi ihmeessä pitäisi maksaa alotusmaksuja mitä se nyt on joku 500-600e ja sitten vielä joka kk säännöllisiä maksuja ??!! sitten mainostavat, että saat sen rahan pian takaisin bonuksia ym. NOOOH... mitä järkeä siinä on, että minä ensin maksan niiden tilille ison summan rahaa ja sitten saisin sen muka takaisin?? enhän näin joudu minkän matkatoimiston kanssa toimimaan !! lieneen nimenomaan se HUIJAUS ja ihmisten HÖYNÄYTTÄMINEN siinä rahan keruussa se idea ja se, että pakko saada hankittua lisää porukkaa jäseniksi kalleimmalla mahollisella jäsenyydellä tietenkin, koska kaikki " on niin huikeen huippua! ! ei ole kovin positiivista ja ruusuista kuvaa tullut näistä orendoista ja zyntraveleista. Ihmiset vaan sanoo suoraan mielipiteensä ja jotkut kertoo omasta kokemuksestaan ja toiset ovat kuulleet tuttaviltaan jne. ei kannata sinun koko hernepeltoa tästä vetää sieraimiin :-D

        jos itse myyt jotain kippoja/kuppeja/vitamiineja yms. niin myy ihmeessä jos jaksat niitä kaupitella ja tienaat leipäsi, mutta nämä matkoja myyvät verkostosysteemit on todella HUONO SIJOITUS ja HÄVIÖLLE JÄÄ jokainen joka niihin haksahtaa !!

        matkat ostetaan luotettvien ja OIKEIDEN matkatoimistojen kautta niin ei ole epäselvyyksiä ja saa myös edulliseen hintaankin jos viitsi nähä vaivaa ja selata netistä! ja mikä PARASTA: MAKSAT OIKEALLE MATKATOIMISTOLLE TODELLA VAIN SIITÄ MITÄ OSTAT, ETKÄ PENNIÄKÄÄN MITÄÄN JÄSENMAKSUJA ALOITUS TAI LIITTYMISMAKSUJA TMS.


    • Pettynytmasa

      Älä missään nimessä lähde siihen, on ihan peruskusetusta. 470 euroa maksaa jenkkien tilille etkä saa mitään vastinetta kuin ainoastaan salasanat ja oikeuden alkaa kusettamaan omia tuttaviasi. Muutaman euron alennukset hotelliöistä. Voi pyhä yksinkertaisuus mitä pyramidi hypetystä!

    • Joo, älä missään tapauksessa lähde tähän!

      Tää on ihan normi pyramidikusetus. Sulla ei ole käytännössä mitään mahdollisuuksia saada sijoittamiasi rahoja takaisin!

      Poijjaat! Taasen!

      T.Avotampio

    • Tresiili

      Zyndidon omistaa sama kaveri jolla oli Vemman. Vemman perustettiin 2013 ja lopetettiin 2015 jenkki viranomaisten toimesta koska se oli pyramidihuijausta. Sama on palkkiorakenne tässä kuin Vemmanissa oli. Saas nähdä näkeekö tämä bulju joulua?

    • Jutta28
    • Tommi27

      Moikka Tampereelta. Kaverini ilmoitti et pelisääntöjä on muutettu, ei enään ansaitsekkaan rahaa koska maksaa vaan 50 dollarii niin eipä ole jaettavaa........
      Mitä mieltä tästä pyramidist?

    • CrystalBall

      Kaikissa näissä verkostostokusetuksissa on täsmälleen sama peruskuvio: 1. Toimi nopeasti 2. Ainukertainen tilaisuus 3. Rikastut nopeasti ja varmasti 4. Vain harvoille ja valituille 5. Taatusti laillista 6. Veroja ei tarvitse maksaa 7. Luota vain meihin, älä usko kateellisia 8. Naapurisikin tienasi jo rolekseja/lamborghineja/dubainhuoneistoja/(mitä muut tahansa) 9. Lue vaikka Bulgarian Forbesista tai Financial IT:n ostetusta erikoispainoksesta. Sen on oltava totta. 10. Mitään ette voi 11. Yhtiö kyllä tiedottaa aikanaan 12. Ei WinCapitaakaan ole vieläkään todettu laittomaksi, sen kaatoivat kateelliset pankit/poliisit/kilpailijat/jotkut muut 13. Katsokaa, miten hienosti yhtiön johto menestyy 14. Yhtiön johto on kuitenkin tunnettuja rikollisia/verkostoheinäsirkkoja/pyramidihuijareita 15. Saa jatkaa tästä eteenpäin

    • Älykääpiömies

      No sepäs oli lyhyt lento ns. matkabisneksessä. Ensin maksoi 470 euroa, nyt muuttui nimi eikä maksa mitään. Taitaa olla nopein ja lyhyin "kusetus" verkostomarkkinoinnin historiassa? Pettyneitä ihmisiä jäi muutama sillä ihmiset osaa ajatella itse omilla aivoillaan.

    • Etsillee

      Nyt tarjotaan ilmaista liittymistä. Kuukausi ym maksut tulee myöhemmin. Tais olle Glub Orando joka on jatkoo tolle eka kusetukselle.

    • mikä-missä-milloin

      Minä enainakaan suosittele mukaan lähtemistä, mikäli olet tyhmä tai laiska tai sitten sekä tyhmä, että laiska. En usko, että siellä on mitään" ilmaisia lounaita" tarjolla tai "helppoa" rahaa. Palkkioiden saaminen edellyttää kuitenkin pohjimmiltaan sitä, että ko business ja sen periaatteet pitää ymmärtää ja sen lisäksi palvelua pitää ihan oikeasti tarjota jollekin!

      Ei tuollainen sovi "peräkammarin pojille", jotka pelkäävät ja karttavat lähtökohtaisesti kaikkia ihmisiä, mutta erityisesti fiksuja naisia. Peräkammarin pojat ottavat mukaan muita peräkammarin poikia ja sitten ihmetellään yhdessä, että "mikähän huijaus tämäkin on kun ei olla saatu yhtään rahaa, vaikka me ei olla tehty mitään!". Siinä sitten ihmetellään ja voivotellaan elämän kovuutta ja sitä, että miksi meitä aina potkitaan päähän! Parempi se on, että nysväätte vain siellä kotonanne ja ostatte kaikilla rahoillanne kaljaa ja viinaa ja manaatte "etelän herroja" kaikesta vääryydestä, mitä tekin elämässänne olette kohdanneet tai saatatte kohdata...:-)

    • zynzyn

      zyntravel on edelleenkin zyntravel. Club orenda on oma juttunsa, uusi matkaklubi, joka kylläkin on lähtöisin tyypeiltä, jotka alkuun vaikuttivat Zyntravelissa. Jotain kuitenkin tapahtui, ja tuli erkaantuminen. Eli nyt on kaksi samankaltaista yritystä. Ei tarvitse tehdä bisnestä, voi liittyä ihan muutenkin ja matkustaa edullisemmin. Nämä molemmat ovat nyt niin uusia juttuja, ettei kellään ole oikeen mitään kokemusta, joten aivan turhaa on läykyttää täällä. Mutta mitä tulee tuohon ilmaiseen uuteen klubiin, niin ilmaista ei ole olemassakaan. Kyllä siellä maksut peritään joka kuukausi. Ite olen Zyntravelissa, mutta en tee bisnestä, olen vain edullisten matkojen toivossa. Vielä on toiminta aikalailla vaiheessa... joten ei tässä voi vielä mitään hehkuttaa. Ehkä hetken päästä.

      • Hah, vai on toiminta vaiheessa, VERKOSTOHEPPU, Häh?

        Kyllä se teidän toimintanne on aina VAIHEESSA!

        Ja jo, maksut peritään, toki.

        Kovat bisnekset tulossa, totta kai! Ja ehkä hetken päästä "hehkutetaan", näinkö se menee? Häh, verkostokoijari?

        Te ootte hauskoja veitikoita!! Teiltä löytyy matkaklupia ja saippuaa ja "peräaukonvatkainta" joka lähtöön ;-)

        Ja ainahan homma on vasta "alkuvaiheessa". Mutta kuten on nähty, liikkeelle se ei pääse koskaan.

        Poijjaat!! Taasen!

        T.Avotampio


      • zynzyn

        Kyllä avotampio, toiminta on vaiheessa, ja kuten sanoin... ei ole mitään hehkutettavaa. Ja voi olla että vaiheeseen jää. Siksi, minä verkostokoijari.... en ole ketään pyytänyt mukaan - enkä pyydä.


    • znzyn

      ikinä ei saa luvata helppoa rahaa!!!

    • matkail

      Joo ja nyt samat tyypit härää club orendan nimiin maksa 630 dolla ja taas saat muka ilmaisia lomia no eihän niitä ole kosk lennot ei kuitenkaan siihen kuulu ! ovat kopsanneet jutunsa yhdeltä toiselta joka on toiminut jo menstykskkäästä yli 10 vuotta palkittu mm 4x peräkkäin maailman parhaana matkaclubina(wordtravelawars) ja niiden siis Orendan sivuilta ei näe edes mitä on vapaana ja mitä ei ennen kuin laittaa visan vikumaan ! Kannattaa unohtaa koko clubi !! kokemusta

    • Suostuttelua

      Yrittikö kaverisi edes kaupata edustamansa "firman" tuotteita, vaan pelkästään rekrytoida sinut mukaan.
      Luultavasti ei, tällaistahan tämä suostuttelumarkkinointi tuppaa olemaan. Valitettavasti...

    • Hämmästelijät

      Eikös se ole jo nurin? Tiedän kavereita jotka eivät saaneet 450 euroa takaisin vaikka lupasivat. Nyt jatkuu kusetus toisella nimellä olikohan joku Orenk tai Oranda. Joka tapauksissa tulot tulee vaan matkoina ei rahana. Se siitä sitten.

    • orend

      Joo, ja orendalla hienoja tyhjiä lupauksia aitoon jenkki malliin dollarin kuvat silmissä. Ja ensin pyydetään 530 doll 100 lisää sit mukamas aukee x paikkoja taas lisää . No tietinkin kun oot jonkun clubin jäsen saat etuja niin kuin esim K -kaupan jne . Mutta silla erotuksella että niihin ei pidä maksaa kokoajan lisää: ja sit toiseksi näillä kuitenkin näyttää olevan rajallista ja epämääräiset sivut kun ei tiedä onko tilaa kohteissa vai ei ! kyllä jos mennnään jonkun toisen sivuja kattelee ne näyttää samantien tilanteen : sit selittävät että pitää vinguttaa visaa ja jos ei oo tilaa niin ei maksuu. on varmaan huonoa pilaa tai sitten niiden sivujen suunnittelijalla ei oo kokemusta ! ei tuu varmaan ole pitkäikäinen ainakaan Suomalisille :

    • Aaattelepaite

      Näin varmaan on. Kyllä niitä typeryksiä löytyy ja sikiää aina jostakin jotka ei osaa itse ajatella.

    • oikesti

      Orenda vaikuttaa ihan perinteiseltä kusetukselta. Maksat ja sitten alat värväämään lisää porukkaa ympäriltäsi. Pyramidilta kuulostaa. Älkää ihmiset laittako rahojanne tälläiseen kiinni, poliisisetä vie ne sitten laskunmaksun koittaessa

    • trip-smart

      He he club orenda muutti nimeä jos ! ja lupaavat jopa 870t hotellia käytössäsi aikas huvittavaa kun koko maailmassa n 400th hotellia. Kyllä menee överksi toi touhu ja kyllä sitä voi kirjoittaa mitä vaan ja 300th ravintolaa missä syöt 12d hinnalla ha ha !

      tyypilistä Jenkki touhuu ja näillä Suomen johtajilla on varmaan sinivalkoiset lasit päässä uskoo kaikki mitä jenkit syöttää. Älkää langetko tuohon kusetukseen. hintatakuu kaikilla heidän tuoteilla muka 110% kyllä on naurettavaa tekstiä . uskokon
      ken haluaa. Kanttaa äkkiä lopettaa yhteityö ton puljun kanssa. Ja heidän sivut ja salasanat on joko toisen kerran 2kk sisällä pois käytöstä!

    • Kimsalabim

      Olen mukaana zyndiossa ja ainakin minun kokemus on että asiat on ihan niin kuin pitäis, ei tarvii maksaa sitä (460 euro) jos et haluu , voit myöskin tulkaa mukan jo 140eurolla, jos et haluu osallistuu markkinointin puolella, TAI miks ei ei maksaa mitään kuin sun oma reissu matkailuportaalin kautta (www.zyntravel.com)

      jos ei muuten matkailee muuta kuin suomessa niin ei haittaa kun löydät kyllä satoja hotellit täällä myöskin, ja jos säästät esm. 15-65euro/yö zyndion kautta, niin te saatte ruuat kaupan päällä samaan hinta kun se huone on maksannut esm. hotels.com, booking.comin kautta, ja en tiedä onko se mikä huijaus, halvin on aina pysymässä kotona, itsen en on tienattu edes tuhat euro zyndiosta, MUTTA olen säästänyt 1.573 euro,, ja se on ainakin mun mielessä aika hyvää "palkka" 10 päivän reissulle

    • jullikkazz
    • jullikkazz

      ei oo muuten halvin ! kokemusta on !

    • zynzyn

      erosin zyndiosta, ei mitään hyötyä. Ei kerrassaan mitään. Rahaa kyllä meni monta sataa. Vituttaa. Trivago rules IHAN oikeesti!!!

    • zynzyn

      Moi ! tietenkin riippuu sun odotuksista ! olet tietenkin uskonut noita tähtitieteellisiä
      lupauksia suurista tuloista ! on totta että on Trivagoo, hotels.com ja monia muita mutta ne on samat jenkiläinen firma joka pyörittää kaikkia niitä ei ne ottaa sulta joka tapauksessa rahat pois. tiedän tän kuinka ne toimii ja mees kattoo samaa kohdett vaikka 2h päästä niin hintas on noussu ainakin 15% kalliimmaksi ! mullekin tarjottiin zynzyn katsoin sen heti huuhaaksi ! No olen itse ollut alla 5v tietän kuinka homma toimii !

      • Zynzyn

        En ole uskonut lupauksia tuloista. Halusin vaan matkustaa edullisemmin. En tehdä bisnestä. Kaikki reissut sain halvemmalla muualta. Että näin.


    • Höhhh

      Täyskusetus. Liityin mukaan ja 500 euroa paloi, koska lähdettyä ilmeni, että myös 14 euroa menee kuukausittain noille kusettajille tililtä. Noista pääsi eroon vain lakkauttamalla luottokortti, ja tilaamalla uuden. Korttishowkin maksoi rahaa täällä suomessa.
      Eikä kannata lähteä tunkittamaan kavereita mihinkään avaruusajan virtuaalirahajuttuihinkaan. Varsinkaan mikäli toimijat eivät esitä reilusti ketä on toiminnan takana, ja miten ovat mitottaneet louhintansa, mahdollisen kasvun tapahduttua.
      Miten on järjestetty kolikoiden aitous, ja että kolikoita yleensä edes louhitaan.
      (Kuten Rutjakkeen tapauksessa huomattu, että mitään louhintaa ei oikeastaan koskaan edes ollut olemassa.)

    • dsffsfef

      Ah juuri huomasin että vanha "matkailualan" työkaverini on lähtenyt tähän ZynTravel painajaiseen mukaan. Uskoo muutenkin vähän kaikkeen huuhaahan ja Facebookissa hehkuttaa oman yrittäjyyden ihanuutta. Ei kuitenkaan kerro mistä on kyse, mutta kappas vaan, verkostokusetushan se siellä.

    • zynzyn

      joo ! laitoin eilen hieman faktaa niiden lentotapaturma vakuutuksesta eli saat sen jos maksat 100 dolll/kk mutta mitä sillä tekee kun olen jonkun kerran katellut lentoja kohteisiin minne olisin menossa aina tulee ilmoitus että voi voi lentoja ei saatavilla. ! no ei kauan mennyt kun oli mun palautus poistettu yhden suomi possin kommentti osiolta. Ja ihan vaan tiedoksi mulla on yhden lento yhtiön jäsenyys ei maksanut mitään. Hinta lentoineen esim Kosille ens Huhtikuussa 480 eur ja kerryttää myös bonuksia noin 800 joita voin käyttää tulevien matkojen maksuun joko kokonaan tai osittain. esim orendassa jos sulle kertyy bonuksia niin niillä on paljon rajoitteita niiden käyttöön. ei voi maksaa kuin osittain niillä matkojasi. No rahaa ei tuu ovista ja ikkunoista niin kuin noi bossit uskoo ja kertoo eteenpäin ! buuhaa

    • Huija

      Samaa sarjaa kaikki verkostot ja matkaklubit esim. lomaosakeyhtiöt. Rahat ne vie, mutta vastineen saaminen on todella rajallista. Olet koukussa etkä voi valita itse kuin rajatusta valikoimasta, tiettyinä ajankohtina.

    • huija

      No voi voi huija ! tiedän jo entisestäkin kokemuksesta että ns suomalaiset matkatsto no niitähän ei oo olemassakaan: no ensinnä jos haluut maksaa maltaita niin siitä vaan ja toiseks en puhu nyt mistään zyndiosta niin meillä on parempi valikoima kuin yhdelläkään matkatsto ja niiden matkassa et pääse esim Anfille kanarialle mikä on tosi huippupaikka ! Ja muuten noi kusettaa 100 - 0 siis norm matka tsto sanoo esin 300 eur mutta kun meet kattoo niin voi voi eihän sitä enää ! et se niitten luotettavuudesta. pääsen meidän clubin kautta vaikka Kanarialle 2mh huoneistoon 450 eur / huoneisto huom ei siis per hlö. ajalle esim 17.12 - 24.12.16.
      ja tää on faktaa : eikä tarvii maksaa satoja tai tuhansia siis mistä nyt puhun !
      nimim. huija ei tiedä mistä puhelee ! siis tarkoitan saatavuudesta !

    • Herätkää

      Tietääköhän verottaja että ns. raha, ansiot maksaetaan ulkomaiselle luottokorteilla, pimeesti. Samoin toiminee tämä matka klubi orando. Kaverit hehkutta että veroja ei tarvi maksaa..... milloin verottaja herää?

    • Ketjukirjeitä

      Veromenetyksiä valtiolle valtavasti koska näitten peiteltyjen ketjukirjeiden, lue matkabisnes, maksetaan korteilla joita ei oteta verotukseen eikä tuloutetaan yritykseen vaikka henkilöllä onkin yritys. Matka ym kulut otetaan kyllä vähennyksiin. Puhdasta verenkieroa

    • ketjukirjeitä

      No nyt ne toopet on ladannu jotan hemmetin videita youtubeen kuinka mahtavaa on orenda clubi mutta kun ei saa sieltä edes lentoja oon monsti koittanut katsoo vaikka mulla tunnarit sinne ja eikä myöskään konsertti lippuja saa kuin joihinkin. ja sit ne mainostaa yks lentokoneita, kuka hemmetti niitä kaipaa , tosin niitäkään ei oo ko Jenkeissä: et silleen heidän mahtava clubi toimii . eli ei kannta uskoo mitä ne kirjoittelee ja lataa videoon siihen nyt voi laittaa mitä vaan.

    • EiOleIlmaistaLomaa

      Miten nää club orendan mainostetut matkat joita luvataan jäsenille ilmaisiksi (3-7vrk) voi olla muka ilmasia jos kerta ensin joutuu maksamaan jotain 500dollaria kertamaksua ja sen jälkeen maksat jotain kk-maksua joka ikinen kk? Ja oliko kallein vip jäsenien kk maksu jotain 100 dollarii, huhhuh ! Jos maksan vaikka 6kk tollasta kk-maksua kaamean kertamaksun ja saan siitä hyvästä muutaman yön " ilmaisen" majoituksen ni whooot?!! 600 500 dollaria menetetty kankkulan kaivoon ni ei oo orendan lomat ilmaista lomaa nähnykkään! Itehän sen matkan olen maksanut ja kalliisti olenkin! Ei mee mun kaaliin, että miten tosta saa ilmasen ??? Jos vastaavasti varaan majotuksen vaikka trivagon kautta ni enhän mä helvata joudu sinnekään maksaa ylimääräsiä kertamaksuja ja vielä kk-maksuja!!! Kyllä nämä on totaalista huijausta! Onko näissä paljon ihmisiä saatu mukaan jäseniksi ???

    • eiooilmaislomaa

      oot aivan oikees ilmaisia lounaita ei olekaan ! No ne yritää saada riveihinsä porukkaa jolla vaan dollarin kuvat lentelee silmissä kun tuot 6 uutta niin saat muka 1800 dollaria siit hyväst; tätäkään ei kanatta uskoa ! ja ihan sama vaikka sais sen majoituksen free niin ne lennot siinä maksaa. Ja siks toiseks ne yrittää porukat saada maksaa sitä 100doll/kk saat muka vip etuja: no kyselin paljon etu on johonkin resortin jonka annoin malliksi en vielä ole saanut vastausta mikä on ero ns normaalin elite jäsenen vs vip elite: no uskon että ei yhtään koska olen odottanut 3kk tätä vastausta jo ! niin
      koska ei ole eroa niin ne ei halua sitä kertoa. Samaten ne risteilyhinnat on piilossa vain vip maksaneille eli sen 100doll/kk. no en maksanut jäsenyydestä enkä edes 100 ! Ja sivut muuttuu tiuhaan tahtiin. Ja sitten jos ja kun jäsenelle kertyy pisteitä niin
      niitäkään ei voi kerralla käyttää lomaan ne huolii ne vaan osasuorituksena. On kyllä
      hauskaa kun porukan uskoo noita Jenkkejä , suomen bosseilla on niin sinisilmäiset lasit. viitsii kirjoittaa täyttä moskaa fb:n kanssa ! kannattaa unohtaa moinen clubi !

    • herätkää

      Voi pyhä yksinkertaisuus näitä typeriä Suomalaisia ! eiköhän siellä kuule kerrota ja lukee ohjeissa että takuuta tuloille ei eli kaikki on susta itsetään kiinni !
      ja tää eka kirjottaja tais kehua booking.com joo voi luvata hyviä hintoja mutta sitten kun yrität varata niin ei sitten olekaan. Ihan niin kuin perinteiset matkatoimistot. kohta tulee taas hiihtoloma aika . ja silloin on samalla huoneella 4 erihintaa eli on kuin heittäis tikkaa minkä hinnan voit saada ja heti pitä maksaa ja sitten vielä iskevä teksti enää 2jäljellä. sillä on hyvä höynäyttää typeriä Suomalaisia ja ne sen kun uskoo että ne on hyviä ja luotettavia he he. Matkailualan kokemusta löytyy mutta ei orendaa!

      ja joku kerto että kaikki clubit on uusia se ei pidä paikkaansa yhdellä kokemusta jo vuodesta 2005 lähtien palkittu mm 2012 lähtien maailman parhaana matkaclubina !
      tsekattaa itse netistä . en kirjoita sitä tänne muuten joku älypää keksii että olen taas niiden jäsen mutta kun en oo !

    • IdioottienHommaa

      Voiko tänäpäivänä vuonna 2017 vieläkin olla ihmisiä jotka lankeavat makselemaan kalliita jäsenmaksuja ja liittymismaksuja johonkin ulkomaalaisien verkostohuijareiden firmoihin jossa on kuulemma suomalaisia bosseja mukana hölmöinä heilumassa ? perustajina vissiin jostain USA:sta jotain pyramidihuijauskonkareita. Varatkaa hyvät ihmiset lomanne ITSE netistä jolloin saatte majoitukset kaikista halvimmalla tai NORMAALEISTA matkatoimistoista jotka eivät vaadi ylimääräisiä maksuja ja eivät pyydä sinua keräämään porukkaa ympäriltäsi mukaan maksumieheksi. Vallan hyvin toimii esim. booking.com, Trivago yms. luotettavat aidot matkailusivustot kun varailee majoituksia suomesta ja ulkomailta. Onko tuollainen verkostotoiminta ja rahankeruu edes laillista? maksaako joku jonnekin jotain veroja? kenelle rahat päätyvät mitä nämä huijatuksi tulleet jäsenet makselevat ? näitä ihmisten kommentteja kun lukee täällä netissä niin eipä herätä toivottavasti mielenkiintoa enään kenessäkään nämä hölmöläisten toiminnat. Isoja summia vaativat maksamaan ja isoja tyhjiä lupauksia lupailevat.

    • Kumaatuttaapi

      Molemmat samanlaisia kusetus! Ja ehkä myös veronkiertojärjestelmiä.

      • HuijausOrendaJaZyndio

        Sitäpä juuri, veroja taitavat kiertää aika lahjakkaasti. Käyttävätkö jotain ulkomaalaisia pankkitilejä nää suomen tyypit ? Eihän tommosessa ole mitään järkeä tunkea rahojaan johku matkaklubiin et saa jäsenyyden ja saat sitten vasta varata "halpoja" matkoja :D onkohan kuinka moni suomessa haksahtanut tähän ? Olisi kiva kuulla!


    • idioottienHommaa

      Taas yks heppu kuka ei tiedä että booking.com ja trivago sun muut nettivaraus sivustot on suurin osa yks ja sama firma ! ja muuten onhan näitä clubijäsenyyksiä ollut jo kauan samaan kastiin esim HCF-Finland. Otapa booking.com vaikka 5 tähden majoitus niin näet että mitä maksaa vaikka cancuniin tai vaikka Thaimaaseen niin siihen jos vertaa clubihintaa on ns liittymismaksu aivan mitätön ! jos maksat samasta majotuksesta cancuniin 300 dolla 4 hlöö ! ´
      no ainahan näitä epäilijöitä riittää !

      • Pyramidihuijausta

        se on aivan kuule sama onko booking.com, hotels.com, trivagot jne samaa vai eri putiikkia, muuta HEILLE EI kellekkään tarvitse maksaa penniäkään mitään liittymismaksuja kuten ainakin Orenda vaatii ja sillä Orendan jäsenmaksulla onko jo noin 600dollaria ni saan ihan mukaavan majotiuksen vaikka mainitsemastas Cancunista !! olen reissannut maailmaa lomamatkalaisena ja töiden puolesta niin paljon, että tiedän hinnat ja mistä puhun. Tyypillinen verkostohuijaus missä pyydetään ensin iso summa rahaa kk-maksuja jotta saat roikkua jäsenenä jossain matkaklubisssa mikä kiskoo vaan rahat pois. Varsinkin omatoimisia matkoja tekevät ihmiset tajuavat , että itse rakentamalla ja varaamalla lennot ja majoitukset erikseen pääset reissaamaan kaukokohteisiinkin edullisesti. Cancun niistä yksi edullinen kohde majoituksineen ilman sitovia, turhia ja jatkuvia kuukausi maksuja !! senkin summan voi jättää säästöön matkalle minkä maksaisit hukkaan jonnekin hourupäille!


    • KatsokaaLinkki

      https://www.youtube.com/watch?v=vk0M3ogmPJA

      Tässä HYVÄ LINKKI ajankohtaisen ohjelman haastattelusta esimerkkinä Move verkostomarkkinoinnista! SAMALLA tyylillä toimii Orendat, Zyndiot ja muut verkostomarkkinoinnit jotka pohjautuvat samaan pyramidihuijaukseen! hanki ensin itse kaksi uutta jäsentä mukaan ja he hankkivat kaksi lisää jne. hyvä keskustelu tuossa videossa! "silloin kuin on tarkoitus kerätä mukaan maksavia jäseniä lisää on kyse pyramidista" !! aiempi samainen linkki poistettu varmasti jonkun pelästyneen suomipomon pyynnöstä, koska tässä videossa on TODELLA HYVÄ KUVALLISESTI SELOSTETTU SYSTEEMI TÄSTÄ VERKOSTOHUMPUUKISTA!

      • KatsoinTuonLinkin

        Kiitos tuosta linkistä! olipa hyvin selostettu tuossa ajankohtaisohjelmassa missä näistä on ihan oikeasti kysymys! olen kuullut, että näissä matkaklubeissa esim orendassa toimintatapa on juuri tuollainen mitä tuossa videossa esitellään. " tule jäseneksi ja hommaa kaksi kaveria mukaan ja he hommaavat taas kaksi ja ne kaksi pyytää taas kaksi mukaan ja raha juoksee automaattisesti sun tilille :-D niin ja kaikkihan tietysti maksavat kalleimman jäsenmaksun mukaan jolloin raha vain kiertää sille ensimmäiselle tyypille ketä kasannut omat porukkansa alkujaan. Todella hyvä ja selkeä video! jaettu on eteenpäin ! :-) ihmiset puhelee , että nää ois samojen perustajien klubeja orenda, vemma, zyndio ? mikä lie kaatanut aiemmat verkostklubit :-D tainnut tulla seinä vastaan ku ihmiset aikansa tulleet huijatuiksi ja havahtuneet todellisuuteen! oikeus voittaa ja totuus tulee aina ennemin tai myöhemmin julki. Aidot ja oikeat matkatoimistos rules!


    • Taassamahaukkukoira

      Säälittävää lukea kun täällä taas on erään katkeroituneen saman kirjoittajan tekeleitä. Aiemmin tehnyt juuri saman laista kirjoittelua, jossa ensin haukkuu toisia yrityksia epätoivoisena yrityksenään saada etua omille toimilleen. Seuraavassa vastaa toisella nimimerkillä tukeakseen ensimmäistä kirjoitteleluaan. Älykkyys ei vain riitä peittämään samoja paljasvia kirjoitusvirheitään, sanoja ja lauseita joita toistelee. Vuosikymmenet vaihtuu mutta sama "rakkikoira" vaan jaksaa haukkua "Iso hymy". Ehkäpä rauhoittuu täällä kirjoittelu jos todisteet julkaisisin ko. kirjoittelijan kohdalla. ps. siirry jo "täälle vuosisadalle" ja keskity ihan vaan olemiseen ... voisit saada ehkä jotain hyvää positiivista ajatusta vaikka luonnossa liikkumalla.

      • Matkatoimisto

        Miksi ihmeessä täällä ei saisi ihmiset jakaa mielipiteitään? Harvemmin kait sitä koskaan kukaan yksin juttelee?! Onhan näistä verkostohulinoista paljon luettu ja kuultu niin mikäs ihme tämä nyt on, että ihmiset osaavat kyseenalaistaa moista toimintaa? Olen em. Kirjoittajien kanssa samaa mieltä: matkat luotettavilta myyjiltä jossa ei ole extra kuluja. Olenko minäkin nyt sama kirjoittelija? :-D veikeitä olette te toiminassa mukana olevat vesselit, onnea valitsemallanne tiellä, monet seuraa mielenkiinnolla toimintaane ja rikastumistanne tekemättä ei mitään!


    • Metsuri64

      Club orendassa tarjotaan 200eur:n ilmaista matkalahjakorttia liittymislahjana mutta sen saamiseksi pitää tehdä rekisteröinti joka maksaa 500eur! Kenen taskuun menee rahat ja miten näistä suoritetaan lakisääteiset maksut koska pääjanttereiden verotiedoissa niitä ei näy?

      • rtrttreedtge

        Mistä kohtaa tuo matkalahjakortti on "ilmainen", jos sen saadakseen pitää maksaa 500€? Ylipäätään jo se, että jostain tyrkytetään ilmaista matkaa, ilmaista kännykkää, ilmiasta sitä ja tätä, niin kyse on mitä ilmeisimmin jonkusortin huijauksesta. Ilmaista lounasta ei ole ja tämä vanha fraasi pätee aikakaudesta riippumatta....!


    • MasaTre

      Niinpä. Näin varmaan onkin. Tuleepi kalliiksi tollaset kusetukset.

    • vittuuntuneet

      Taasko nämä "ilmaisia matkoja" lupailevat kusettajat ovat liikkeellä? Kaverin emännälle ja lapselle arpoivat aamiaisella taulu-tv:een,sekä karibian risteilyn ja pilasivat heiltä loma-päivän.
      Samalla viikolla piti arpoja jakaneen "Manuelin"sattumoisin etsiä hampaitaan Platja de Murolta.
      Turkissa sama laulu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1344
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe