Miten KOKOOMUS saa junailtua aina hallitukseen?

SAZXSAA

Kuinka tää huijari porukka sen tekee? Joka ikinen vuosi hallituksessa vaikka kansa äänestää mitenpäin hyvänsä. Aina siellä on kokoomus. Joku tuossa nyt mättää ja pahasti.

11

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täysiäkaheleita

      Meillä on venäläinen media, joka kusettaa kansaa. Media pystyy tekemään mitä vain. Ihmiset ovat yksinkertaisia. Huutavat jossain jääkiekko-ottelussa kitalaki paistaen.

      Tämän sakin voisi taluttaa keskitysleiriin uskottelemalla heille, että he saavat suihkun, joka parantaa heidän ulkonäköään.

      • Viime vaaleissakin kokoomus oli kolmanneksi suurin puolue kepun ja smp:n jälkeen.


    • Krataa

      Kokoomuksen ykköskommentaattori Vesa Kaitera on antanut hyvän kuvan asioista kommenteissaan, kun häntä lukee rivien välistä. Mukaillen häntä:

      Kokoomus on myynyt oikeistolaisen aatteen vaaliäänten alttarilla. Maksimoidakseen äänisaaliin eri vaaleissa, puoluejohtajat kuten Stubb ovat esiintyneet "keskustaoikeistolaisina" (Lue: Vasemmistolaisina) ja käytännössä noudattaneet sosialistista agendaa.

      Kansa antoi viime vaaleissa mandaatin oikeistolaiselle politiikalle, ei tällaiselle vasemmistolaiselle örvellykselle mitä Stubb ja Orpo ovat toteuttaneet. Lisää maahanmuuttajia, koulutusleikkauksia jne. Tätä me saisimme demareilta ja vihreiltäkin. Onkin kuvaavaa, että vaikka hallitus on oikeistolaisin ikinä (vain nimellisesti tosin) niin politiikka on kuitenkin vanhaa sosialismia.

      • Liikkuva_äänestäjä

        Sama Kaitera on myös sitä että kokoomuksen pitää olla suvaitsevainen, jotta kokoomus voisi kalastella mahdollisimman paljon ääniä.


    • vasemmistoeikannata

      kokoomus tekee huonoa politiikkaa mutta vasemmisto hallituksessa on aina maalle katastrofi. vasemmisto kun ei tajua että rahatkin pitää kerätä maailmalta yrittämällä. ei maa pyöri sillä että valtio makselee sossutukia ihmisille.

      vihreät ja vasemmisto on täystyho suomelle. he ottaa velkaa mielinmäärin lapsillemme ja asuttaisi vielä maahan miljoona muukalaista eläteiksemme

      • Krataa

        Vasemmistolaiset luulevat, että yritykset ovat olemassa vain verojen maksamista varten. Rahoittamaan noita mielihankkeitaan kuten maahanmuuttoa.


    • simäänkusijat

      Takana hurriraha ja neliväriesitteet. Kohde, tyhmä kansa!

      • Hallitukset_koottu_ärkko

        .

        Suomessa hallitukset on perinteisesti koottu fondi-ärkkopeen ympärille sopivista blokkipuolueista

        Ei siis välttämättä Suomelle itselleen parhaista

        .


      • ykyktt

        Kokoomusta on äänestetty usein "liikaa", jotta sen olisi voinut jättää hallituksen ulkopuolelle. Lisäksi mm. Paavo Lipponen kaksi kertaa valitsi kokoomuksen hallitukseen, vaikka se oli vaaleissa pärjännyt keskustaa huonommin.


    • Kiärijöiskä

      Jenkkien neuvon antajat puolen kymmentä ja Armeijan lentokone käytissä.

    • Fembex

      Ei siinä tarvita kummosia. Ne osaa puhua niin hyvin lööperiä, että itsekin uskovat siihen. Mutta loppujen lopuksi syypää on itse kansa. 30 vuotta sitten(1987) kansa hurahti tyhjänpäiväisiin lupauksiin. Holkerin-Liikasen sinipuna aukaisi rahahanat ja rahaa tulvi ovista ja ikkunoista. Kansa hullaantui hiiteen. Eihän tuollaisia rahamääriä oltu nähty edes unissaan. Sitten tuli itse tehty lama ja suurtyöttömyys. Devalvaatio(30%) ja siihen loppuivat juhlat. Jäi kahdet asunnot käsiin ja velat. Yritykset kaatuivat kuin keilapallot. Pankit tietenkin piti pelastaa verorahoin. Jo toinen sukupolvi tuota lamaa makselee.
      Siitä huolimatta Kokoomus sai rikkaat rikastumaan ja köyhät köyhtymään. Ja hölmö kansa uskoi ja uskoi parempaan huomiseen. Tänä päivänä köyhiä, työttömiä ja huono-osaisia on enemmäm kuin koskaan 30 vuoden aikana, minkä Kokoomus on ollut vallassa. Jos tämä tahti jatkuu vielä 3 vuotta, Suomen väkiluku voi pudota Talvisodan aikaisiin lukuihin. Terveyden hoito tulee niin kalliiksi, että vain hyvätuloisilla on siihen varaa. Asumiskulut on jo niin korkeat, että köyhempi kansa ei pysty maksamaan vuokria. Ja paljon, paljon huonommaksi vain menee. Voi olla, että jopa yhteiskuntarauhakin on suuressa vaarassa.
      Kansakunta voi olla viimeisessä tienhaarassa. Jokainen tietää, mitä tämä pahimmillaan merkitsee. Ja lopuksi: Kävikö tämä ainutlaatuinen kansa 3 sotaa ansaitakseen tällaisen kohtelun. Vastaan kaikkien puolesta: Ei käynyt. Oikeus vielä voittaa. Tavalla tai toisella. Kokoomuskin voi siihen kuulua, mutta ei nykysillä eväillä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe