Matu yritti puskaraiskata

häipykäätäältäpervot

Kaverini yritettiin puskaraiskata eilen illalla saa ja pitää jakaa!

Eilen 25.5.2016 noin klo 21.00 Rovaniemellä n. 200 metriä Arktikumista Ylikylään päin menevällä kevyen liikenteen väylällä raiskausyritys.

Kaverini oli pyörällä menossa Ylikylää kohti, kun tuntematon mies kaatoi hänet pyörän selästä maahan, kuristi, suuteli väkisin jne.
Kaverini sai rimpuiltua otteesta irti ja potkaistua miestä kiveksille, jonka jälkeen mies lähti karkuun.

Tuntomerkkejä kaverini ei osaa kertoa muuta kuin, että kyseessä oli arabin näköinen mies, joka oli liikkeellä polkupyörällä.
Tilanne kehittyi siten, että kaverini oli ollut Ounasjoen rannassa ottamassa valokuvia, kun tämä tuntematon mies lähestyi häntä ja tervehti. Kaverini tervehti häntä takaisin ja lähti samoin tein jatkamaan matkaansa polkupyörällä. Kyseinen mies lähti kuitenkin seuraamaan häntä polkupyörällä, ajoi ohi, mutta kääntyi takaisin ja lopulta yritti raiskata hänet.

Kaverini on luonnollisesti tilanteesta erittäin järkyttynyt. Hän kokee mm. ettei uskalla mennä enää yksin kaupungille.
Asiasta on tehty rikosilmoitus poliisille. Saa nähdä tiedottaako poliisi asiasta medialle mitään tietoa. Eipä sillä varmaan mitään väliä, tuskin Lapin Kansa ym. tästä mitään kertovat, koska näistä asioista puhuminenhan on tunnetusti rasismia.

Muokkaus: Kun joku vissiin epäilee, että tämä olisi keksitty juttu niin voin kyllä vakuuttaa että käytin tätä naista itse Rovaniemen keskussairaalan päivystyksessä vammojen tarkistuksessa ja HIV ym. verikokeissa. Ja poliisikuulustelut on menossa. Toivottavasti se poliisi tekee tästä jonkin julkilausuman.

34

1284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zuzuzu

      Tämä on vain alkua...ikävä kyllä.

    • taatustirealusti16

      Enpä ihmettele jos joku järjestää ansan näille raiskareille... Naikkonen tuolleen kuvaamaan tms, tukijoukot sillaanpääsä odottamassa jos raiskari yrittää.. Ja hups,yksi kadonnut lisää:)

    • Niinpänäin

      Häly nousee, kun jonkun kihon tytär raiskataan ja raiskaajana mamu...tätä odotellen.

      • Gurnauskis

        Aivan.. jos kempeleen tyttö ei olisi ollut Sipilän veljentyttö, tekijä tuskin olisi saanut edes muuta kuin ehdonalaisen ja sakot, jotka olisi tietysti maksettu valtion kassasta.

        Minut pysäytti samalla tavalla viime kesänä kaksi miestä, pyörän takapakkarista vaan kiinni, onneksi päädyin jaloilleni ja päätin että nyt tuli lähtö pojille. Tein taek wondon hyökkäysasennon, karjasin kuin leijona ja siirryin lähemmäs poikia.. taisi pojat luulla että nyt kävi ohraset.. ottivat jalat alleen ja juoksivat arktikumin ohitse ylikylään päin. Tämäkin siis tapahtui Arktikumin ja 4- tien sillan välimaastossa. En kyllä taekwondoa osaa muuta kuin muutaman potkun ja peruspuolustusta.. toimi kuitenkin. Nyt olen varustautunut hälytyslaitteella, josta lähtee korvia vihlova ääni, tällaista suosittelen jokaiselle ulkona liikkujalle, ääni kantaa kauas.

        Harmittaa, kun pitää koko ajan vilkuilla ympärilleen pyöräillessä. Artikumin puistoon on tehty istutuksia ja maisema ja kävely/ pyöräilytiet aivan loistavia kulkuväyliä, sinne ei vain uskalla mennä enää.

        Samoin matut on vallanneet kaupungin alueen parhaat kalastuspaikat. Satuin paikalle kun kolme matua tuli onkineen terveysaseman kohdalle rantaan ja alkoi komentamaan paikalla olleita kalastajapoikia pois sanomalla: "menee pois.. tama meitan paika." Piti hiukan käydä suomentamassa pelisääntöjä, matut sai lähdön ja pojat sai jatkaa onkimista..
        Tähänkö olemme päätyneet matujen kanssa.. ulkoilu. kalastus ja muutenkin luonnossa liikkuminen on melkein vaarallista, matujen myötä perusturvallisuus on hävinnyt.


    • Hdhfhf

      Sama paikka missä muutama vuosi sitten tapahtui myös raiskausyritys

    • uskonnotonsyöpiä

      No kun ei se ole islamilaisessa uskonnossa niin justiinsa mitä naisille tehdään,kyllähän ne voi tietenki halutessaan vaikka keittää,paistaa ja syödä nälkäänsä.
      Tai vaihtaa vaikka kameliin.

    • fhdghfd

      Ap voisi alkaa keksiä vähän uskottavampia juttuja. Nuo sinun juttusi alkaa olla tosi väsyneitä. Noihin usko muut kuin persut ja muut vajakit sekä tietenkin mv-lehden putlerin kätyrit.

      • nyljetty.lapsimorsian7v

        GOOGLE : Lindan ja jennyn tarina.


      • Gurnauskis

        Kannattaa googlettaa ja lukea/katsoa, mitä nämä raakalaiset voi tehdä. On aftonbladet'in juttu.. kukaan ei voi syyttää nyt mv- lehteä.
        Syylliset suomen somaleja.. 88 ja 87 syntyneitä. Tätäkö on kotouttaminen suomessa, hyväksytään nuorukaisten teot, ei opeteta heitä ottamaan vastuuta tekojensa seurauksista.
        Tämänkaltaisten elättämisestä maksamme joka ikinen päivä 1,7 miljoonaa.


    • eisukulainen

      Aivankin niin, ja kaikki muut paitsi MV-lehden lukijat tietävät myös sen, että Sipilän sukulaistyttöä ei ole raiskattu, tai yritetty raiskata, tieto on ollut täysin perätön.

    • wswsws11

      Matu kuka sairas eläimiin/lapsiin sekaantujia PUOLUSTAA!!??? SAIRAAT ITSE. Rovaniemellä on liikaa NYSVIÄ MIEHIÄ JOTKA EI USKALLA TEHÄ YHTIKÄS MITÄÄN.....Turhaa pullistella missään kun ETTE OLE MIEHIÄ.

      • watrac

        Oijoi onkohan nyt pikkupojalla liian kovat puheet? Elä sie vittuile ku et ossaa..


    • kokemus111

      se hyväksytään, hyssytellään, kun omalle/sukulaisen, tuttavan kohdalle ei satu, mutta mieli kyllä muuttuu ja hyssytely loppuu, kun näin ei ole...

      • EttäNäinnn

        Näinhän se on,asia ei liikuta jos ei osu raiskaus omaisiin tai lähipiiriin.Tuollaiset muslimit pitäs joutua halal-teurastettavaksi


    • Tiedotepoliisilta

      Epäilty tekijä on ilmoituksen mukaan alle 170-senttiä pitkä ja tummahiuksinen. Hänellä on ollut yllään ruskehtavat farkut ja musta nahkatakki. Epäilty on poistunut polkupyörällä Rovaniemen keskustan suuntaan. Poliisi pyytää asiasta tietäviä tai teon mahdollisesti nähneitä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

      Ketjussa olevat muut tuntomerkit eivät pidä paikkaansa.

    • Juoksijaolli

      Nytkin puskat täynnä matuja. Ovat ongella. Varokaa!

    • polarice

      Ilma lämpeni jolloin kutsuvieraat tarkenivat tulla ulkoilmaan. Loppu onkin helppo arvata mitä tapahtuu.

    • läheltäpiti

      Naiset hommatkaa hälytin ja suihke. Hyttysmyrkky tekee gudaa muslimin silmille.

      • kebabpitsaraiskarit

        ihan oikeasti pieni veitsi tai puukko mukaan.


      • eikannatajoseiosaa

        mikä ihmeen gudaa.. se on gutaa.. hesan murteella:)


    • pelottaaLiikkua

      Joko raiskari matu on saatu kiinni?

    • riski2

      Poliisit 20m euroo lisää ei tullu, maailman paras lasten- sairaala olis maksanut noin 350m euroo ei löytynyt rahaa valtiolta.
      Vitun paskavarpaat sai nyt lisä-rahoitusta 230miljoonaa euroa.
      Suvakkien kakarat poljen asfalttiin, suvakkeja painan pataan.

    • hilipanderi

      Ensin sanotaan, että tutustukaa näihin ja hymyilkää heille. Kun sitten raiskataan, kun on tutustuttu, ollaankin pikkunarttuja, jotka on ansainneet tämän.
      Lisäksi näitä raahataan kouluihin ja päiväkerhoihin tutustumaan. Lisäksi viedään partioleireille saarille nuorten tyttöjen kanssa tutustumaan.
      Tämäkö on kotouttamista.

    • 4by4

      Kyllä meidän nyt vaan pitää ymmärtää että heidän matkansa tänne on ollut rankka. Tavat ja käytös varmasti kärsivät niistä raakuuksista mitä he ovat kokeneet. Kohtaaminen on paras tapa ennakkoluulojen poistoon.

      • Tuntomerkit

        170cm pitkä , tummahiuksinen , nahkatakki , ruskeat housut .


      • maan-tavat

        sanontahan kuuluu...
        maassa maan tavalla...!!! ja
        sitä ne tuolla raiskauksilla/ahsteluilla!!! näyttää olevan
        "kotoutuneita"???? :)


    • vati_päille

      Onneksi Suomessa ei ole ikinä tapahtunut sellaista että suomalainen mies olisi pahoinpidellyt akkaansa tai jopa raiskannut naisen.

      Vankilatkin olivat tyhjiä koko Suomessa viime kesään saakka.

      Oi onnea...

      • Vatipäälle

        Vielä toistaiseksi suomalaisia on Suomessa hieman enemmän
        , kuin näitä mamuja , että johtuisikohan tämä suomalaisten
        yliedustus vankiloissa juuri tästä seikasta .


    • kaljuapinalle

      Ymmärrän tuskasi poju. Sinähän et ole eläissäsi saanut kuin isältäsi takapuoleen.
      Nauti siitä.

    • Lssah

      Suomi on täynnä suolampia

    • Pahatyttö-00

      Hyttysmyrkkyä silmiin ja korkkari/polvi kiveksille.. Toimii :) viimeks koulussa potkasin kaveria ku kiusas mua, loppu kiusaaminen ku potkasin polvella killuttimille XD

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      279
      3060
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1555
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1288
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1097
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe