Ei huolia toyotisteilla

järkitoyotisti

Näin se vaan on. Kun ostat Toyotan, loppuvat automurheet kuin seinään. Vikoja ei ole, huolto on huippuluokkaa ja vaihdossa saat erinomaisen hyvityksen. Muutkin ominaisuudet autossa on hyvää tai erinomaista tasoa. Bonuksena sinua pidetään järkevä ihmisenä, joka ei haihattele turhia, vaan tekee päätöksen kylmän viileästi kuten tuon autovalinnan.

12

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dffsdfdfdfdsadsf

      Kyllä se näin on. Minä olen ajanut nyt viisi vuotta käytettynä ostetulla Toyotalla, eikä ole tarvinnut joka kevät, ennen katsastausta, olla vaihtelemassa vetoakseleita, alapalloniveliä, raidetankoja, jarrupaloja ja jarrulevyjä. Ei ole ohjaustehostimen pummpu vuotanut eikä lämmityslaite reistaillut eikä bensapumppu letkuineen räjähdellyt.

      Huolettomia keväitä olen sen jälkeen viettänyt kuin vaihdoin viisi vuotta sitten kansanvaunukonsernin vikaisen väkkärän Toyotaan.

    • faktaaVäliin

      Hihii, mitä hengenkohottamista ja sumuttamista. Eihän uudet Toyotat tahdo mennä ensimmäisestä katsastuksesta läpi ruostevaurioiden takia, ainakin jos lukee Auto Bildin kestotestejä.
      Toyota ostetaan kun ei autoista mitään ymmärretä, eikä haluta herättää naapurikateutta. Miksi muuten kukaan haluaisi ajaa niin huonolla autolla jolla ajaminen on tuskaa ja takaisinkutsut ja huollot vaivaa yhtenään muiden vikojen lisäksi.

      • fdfdfdsfsdfasdfd

        Ruostevauriot eivät vaikuta yleensä millään lailla katsatustulokseen.


      • 2.4STW_

        Mikäs se hyvä auto samaan rahaan sitten on?
        Olen Tojottimen jälkeen kokeillut Skodaa, Audia ja Bemaria. Kaikissa on ollut omat juttunsa. Mikään ei ole ollut selkeästi paras eikä mikään ole ollut kovin hyvä ajaa joten siinä mielessä etsintä jatkuu. Nämä kaikki olleet uutena ostettuja.

        Paras äänisin radio oli 2-kopan Avessa, aivan suvereenisti. Huonoin ajaa on ollut BMW. Huonoi ergonomia Avessa (ratin säädöt). Huonoin automaattivaihteisto oli Skodassa ja nyt Audissa (DSG). Surkein ilmastointi on Audissa (3-vyöhykelelu).

        Ehkä joku joka oikeasti tietää autoista voisi kertoa mikä on hyvä auto. Minä en tiedä. Kaikki tuntuu surkeilta jossain asiassa. Kyse onkin siitä missä on vähiten itse potuttavia piirteitä. Tällöin Tojo ja monet muut peruskulkineet on vahvoilla.


      • Toyota_Corolla
        fdfdfdsfsdfasdfd kirjoitti:

        Ruostevauriot eivät vaikuta yleensä millään lailla katsatustulokseen.

        Ruostevauriot eivät vaikuta varsinkaan kun niitä ei ole. Toyotat on suojaukseltaan parhaita. Niitä ei tarvi käyttää korroosionesto käsittelyssä silti ne ovat pitkäikäisiä autoja. Toyota tekee ylivoimaisesti kestävimmät moottorit. muutenkaan Toyotiin ei tarvi osia vaihdella alle puolen miljoonan kilometrin. Samaan muut eivät pysty.


    • Totuusontämätässä

      Minä en ruostesuojaa autoni, että auto ei ruostuisi.

    • ennenvanhaan
    • Moi, aloittaja on oikeassa, itselläkin ja perheessä ollut monenlaista autoa, esim. Volvo, Saab ja Mb, mutta kyllä Toyota on ollut teknisesti varmin.

    • Dingelidongg

      Mulla taas ongelmat loppui kun Tojosta pääsi eroon.

    • ljgodig

      mulla kaks tojoo eka ja viimeinen. Wokkipannu mikä wokkipannu.Tosimiehet kulkevat omia polkujaan. Ajan sellaisella jota ei tule joka kulmassa vastaan. En ikinä koske sopulituotteeseen.

    • Ainavikaa

      Ja taas yksi tero-avaus jossa autoissa on ollut ongelmia ja ongelmia. Ja onnellinen olotila on se kun autossa ei ole ongelmia.
      Mitä helvettiä taas? Millaisilla romuilla te olette oppineet ajamaan? Jos autoissa olisi oikeasti niin paljon ongelmia kun nämä pari tyyppiä ajattelee niin joka toinen meistä olisi duunissa autokorjaamolla. Ihme liioittelua viikosta toiseen.

      • Laatuautoilija

        Aloittaja on Pinokkio joka valehtelee eri merkkien palstoilla aamusta iltaan. Väitti mm. että käytettyjen Tojojen vienti Afrikkaan on laajamuotoista liiketoimintaa. Pinokkiolla eivät ole kaikki inkkarit kanootissa.

        Toyotan laatu on heikkoa ja lisäksi ominaisuudet heikot tai ala-arvoiset. Bonuksena tojotisteja pidetään omana höperönä uskonlahkonaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe