Legalisteille Elämän Sanaa!

Tässä lössille vähän Elämän Sanaa eikä mitään lain orjuutta

Galatalaiskirje:
5:1 Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina, älkääkä antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen.
5:2 Katso, minä, Paavali, sanon teille, että jos ympärileikkautatte itsenne, niin Kristus ei ole oleva teille miksikään hyödyksi.
5:3 Ja minä todistan taas jokaiselle ihmiselle, joka ympärileikkauttaa itsensä, että hän on velvollinen täyttämään kaiken lain.

Jaakobin kirje:
2:10 Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin.

Galatalaiskirje:
3:13 Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli kiroukseksi meidän edestämme -

Hebrealaiskirje:
10:1 Sillä koska laissa on vain tulevan hyvän varjo, ei itse asiain olemusta,

HYVÄ!

3

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ANTI-Nomisteille

      Jumalan Sanaa( VT, Laki, Toora, Hyvän Elämän Opetus ) vastustavan( SATAN'A, ANTIKRISTUS )kiRKKosi sunnuntailepo on antisemiittien kiRKKoisiesi perinnettä.

      Roomalaisille 7:12 Laki on Pyhä, ja Käskysana on Pyhä, Vanhurskas ja HYVÄ !

      Tietämättömyydellesi vetää vertoja vain suuri typeryytesi, KunTulitSanoneeksi.

      Galatalaiskirje 1:1-2 Paavali, apostoli, virkansa saanut, ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta, vaan Jeshua Messiaan kautta, ja Isä Jumalan joka on Hänet kuolleista herättänyt. Ja kaikki veljet, jotka ovat kanssani, Galatian seurakunnille.

      1:3-5 Armo TEille( GOJIM ) ja rauha Jumalalta, MEidän( ISRAEL ) Isältämme, ja HerraltaJHVH Jeshua Messiaalta, joka antoi itsensä alttiiksi syntiemme tähden. Pelastaakseen meidät nykyisestä pahasta maailmanajasta Jumalamme ja Isämme tahdon( JUMALAN KÄSKYT )mukaan! Hänen olkoon kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen.

      1:6-7 Minua kummastuttaa, että niin äkkiä käännytte Hänestä( JUMALAN SANA, VT ), joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa( CHESED, VERILIITTO, USKOLLISUUS ), pois toisenlaiseen evankeliumiin, joka kuitenkaan ei ole mikään toinen. On vain eräitä jotka hämmentävät teitä, ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.

      1:8-9 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

      Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.

      1:10 Ihmistenkö suosiota nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.

      1:11-14 Sillä teen teille tiettäväksi, veljet, että julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista. Enkä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeshua Messias on sen minulle ilmoittanut.

      Olettehan kuulleet entisestä vaelluksestani juutalaisuudessa, että ylenmäärin vainosin Jumalan seurakuntaa ja sitä hävitin. Ja että edistyin juutalaisuudessa pitemmälle kuin monet samanikäiset heimossani ja YLEN INNOKKAASTI KIIVAILIN ISIENI PERINNÄISSÄÄNTÖJEN PUOLESTA( KUTEN KTS TÄÄLLÄ HÄÄRÄILEE ).

      Kol.2:11-13 Ja Hänessä myös olette ympärileikatut, ette käsintehdyllä ympärileikkauksella, vaan lihan ruumiin poisriisumisella, Kristuksen ympärileikkauksella:

      Ollen haudattuina Hänen kanssaan kasteessa, jossa myös Hänen kanssaan olette herätetyt uskon kautta, jonka vaikuttaa Jumala, joka herätti Hänet kuolleista.

      Ja TEidät jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja lihanne ympärileikkaamattomuuteen, Hän teki Hänen kanssaan eläviksi( PYHÄ VAELLUS? )Yhdessä, antaen MEille( ISRAEL, SOVITUS )anteeksi kaikki rikokset( ILMAN PARANNUKSENTEKOA EI OLE ANTEEKSIANTOA KENELLEKÄÄN. MIELENMUUTOS SUHTEESSA HERRAN LAKIIN. )

      2:14-15 Ja pyyhki pois sen ( MOOSEKSEN LAIN ASETTAMAT KIROUKSET, PERGAMENTTI LIITONARKIN SIVULLA )kirjoituksen säädöksineen, joka oli meidän vastustajamme; sen Hän otti tieltämME( ISRAEL )pois ja naulitsi ristiin. Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi. Hän sai heistä Hänen kauttaan voiton riemun.

      2:16-17 Älköön siis KUKAAN( PAAVI ) teitä tuomitko( MILLÄ TAVALLA, MITÄ JA MINKÄ VERRAN ) syömisestä tai juomisesta, älköön( SAMATEN )myös minkään juhlan tai uudenkuun tai Sapatin johdosta, jotka ( vain; VÄÄNNÖS, EI ALKUTEKSTISSÄ ) OVAT( PREESENS, n. 60 jKr )tulevaisten varjo( ESIKUVA ), mutta ruumis on Kristuksen.

      2:18-19 Älköön riistäkö voittopalkintoanne kukaan, joka on mieltynyt nöyryyteen ja enkelien palvelemiseen ja pöyhkeilee näyistään. Ja on lihallisen mielensä turhaan paisuttama, eikä pitäydy Häneen, joka on pää ja josta koko ruumis, nivelten ja jänteiden avulla koossa pysyen, kasvaa Jumalan antamaa kasvua.

      2:20-23 Jos olette Kristuksen kanssa kuolleet pois maailman alkeisvoimista( PAHAT HENKIVALLAT, EPÄJUMALAT, SYNTI, SATAN'A, KUOLEMA ), miksi ikäänkuin eläisitte maailmassa sallitte määrätä itsellenne säädöksiä ihmisten käskyjen ja oppien mukaan: "Älä tartu, älä maista, älä koske!" Sehän on kaikki tarkoitettu katoamaan käyttämisen kautta?

      Tällä kaikella tosin on viisauden maine itsevalitun jumalanpalveluksen ja nöyryyden vuoksi ja sentähden, ettei se ruumista säästä; mutta se on ilman mitään arvoa( ITSEVALITUN JUMALAN PALVELUKSEN ), ja tapahtuu lihan tyydyttämiseksi.

      Rm.7:1 Vai ettekö tiedä, veljet - minä puhun lain tunteville - että laki vallitsee ihmistä, niin kauan kuin hän elää? http://fi.wikipedia.org/wiki/Antinomismi

    • Kirkkaudeksi.Kansoille

      KTS..tiedäthän, että Jeesus tuli myös Sinua varten?! Hienon textin olet kaivanut, kiitos, tosiaan se viittaa paljon Vanhan liiton kansaan, jotka tuntevat osittain vain Lain.

      Muista, Jeesus tuli ennenkaikkea omalle kansalleen, mutta Evankeliumi uskottiin sitten meidän 'pakanain' vietäväksi -ensin juutalaisille, sitten myös Sinulle! Voit Pelastua, Jeesus kutsuu sinua, nöyrry Hänen Pyhän nimensä eteen ja anna Hänen verensä puhdistaa KAIKKI syntisi! Hän Rakastaa Sinua...ja Sinä rakastut Häneen!

      • Totta kai minä uudestisyntyneenä kristittynä osaan kaivaa hyviä tekstejä Raamatusta koska luen sitä joka päivä eri kielillä ja Pyhä henki opastaa vielä päälle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      329
      3061
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      107
      2261
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1675
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      195
      1596
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      68
      1398
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1283
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe