Tuplaksi oy

pakara

Onko kokemusta huutokaupasta Tuplaksi Oy.n kanssa? Onko huijausfirma?

189

13802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huutajaa

      Huusin sieltä erään tavaran, ei vain ole vielä näkyny eikä kuulunu

      • spyder

        Huusin Tuplaksi OY :stä puhelimen ei vain ole tullut, kuuleman mukaan moni muukaan ei ole saanut ostamaansa kesäkuussa selvää huijausta rahat menetetty melko varmasti yhteyttä ei saada toimijaan tuskin on ollut tavaraakaan mitä lähettää huutokaupat .com (Metzzoforte oy) on käsittääkseni vastuussa kans sehän välittää mm. kauppasumman myyjälle pitää tehdä rikosilmoitus tapahtuneesta


    • Sanansamittainen

      Sama homma, huusin sieltä tavaran joka luvataan toimittaa 2 viikkoa päättyneen huudon jälkeen.
      Yli 2 viikkoa mennyt ei ole kuulunut mitään.

      • Joonas66

        Terve kaikille. Kesäkuun 2016 alussa huudetut valot eivät tulleet koskaan perille. Tuplaksi Oy jätti toimittamatta. Otin yhteyttä Mezzoforteen ja tein rikosilmoituksen poliisille. Mezzoforte palautti kaikki rahat. Toimikaasamoin älkääkä jääkö odottelemaan.. Mezzoforte korvaa.


    • Epäluuloinen

      Firman taustahenkilöt ovat hieman heikossa maineessa.

      • marknussinlisäksi

        ketäs ne taustahenkilöt on?


    • LosPakos

      Huusin erään kohteen XX.06.2016. HIPHEIHURAA VOITIN KISAN. Huudon hyväksyntä ja lasku tuli välittömästi sähköpostiini. Maksoin, mutta huutamastani tuotteesta ei sen kummemmin ole kuulunut mitään, aikaahan on jo kulunut huomattavasti yli 2 viikkoa. Nyttemmin Tuplaksin sivut ovat kadonneet Huutokaupat sivuilta. Koijari häipässyt rahojemme kanssa Kaliforniaan?

      • huutomies

        Olen huutanut paljon tavaraa huutokaupat.com sivustolta, ja kaikki on tullut ja homma pelannut. Nyt tuo tuplaksi oy ei toimita tavaroita, mitkä on kesäkuun -16 aikana huudettu, jostain syystä.... mutta mezzaforte, minkä kautta rahat siirretään, palauttaa menetetyt rahat. Tuplaksi oy toiminnasta on jätetty rikosilmoitus.


    • Jjjjjjiii

      Huijari firma älkää ostako
      Tänään menen tekemään poliisille rikosilmoituksen.

      • Huijattujh

        Joo samanlaista on tapahtunut
        minulle ei muuta kuin kaikki tekemään rikosilmoitus!!!!


    • Huijauksen_uhri_nro999

      Sama tarina, yli kaksi viikkoa on kulunut kohteen maksamisesta, mutta mitää yhteyttä myyjään ei saa ja mitään vahvistusta tavaran postittamisesta ei ole tullut. Myyjän puhelinnumerossa saa kuulla tutun viestin... "valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä..."

      Tänään Huutokaupat.comin asiakaspalvelu sanoi, että odota vielä pari päivää. Ovat kuulemma olleet yhteydessä Tuplaksiin ja saaneet selitykseksi, että lomien takia toimitukset ovat myöhässä... Niin varmaan. En taida ihan heti uskoa, että perjantaihin mennessä olisi tullut vahvistusta tavaran toimittamisesta. Maanantaina taitaa olla edessä matka poliisin luokse rikosilmoitusta väsäämään... :(

    • Huijaritsaunantaa

      Jaa..Onko kukaan saanu tavaraa tuolta firmalta joka on ostanu/voittanut huudot?ite Huudin myös ja voitin..vaa nyt ei ole kulunut vasta kuin 5 päivää.. Liekö se matka sinne laitokselle myös edessä viikon päästä.

    • Epäluuloinen

      Kaikki varoitusvalot vilkkuu firman kanssa. Taustahenkilöt, PL-osoite, Lappi !!!!, epäjohdonmukaisuudet ilmoituksissa, yhden tilikauden ikä jne.jne. Lappi on Suomen villilänsi.

    • Ytttttu

      Kaikki vaan poliisille tekemään ilmoitus.
      Kolme viikkoa odotettu tavaroita.

    • etsillee

      ostin 3/6 kaksi lasten rakennussarjaa ja mitään en ole saanut ei yhteyttä sähköpostilla ja puhelimeen ei saada yhteyttä, rikosilmoitusta tekemään olen menossa, itsekin olen uusi ilmoittaja huutokaupat comissa.Tällaiset huijarit
      pitäisi saada telkien taakse.

      • etsillee

        Olin yhteydessä huutokaupat.comiin ja ilmoittivat, että myyjä ollut lomalla ja siitä johtuen lähetykset myöhässä, on kuulemma ollut jo pitemmän aikaa myyjänä ja vastaavia lähetysten viivytyksiä ollut aijemminkin,mutta meni miten meni niin tämä kauppa jää aivan varmasti viimeiseksi tämän tuplauuno oy:n kanssa


      • Antti56

        Sille on jo tulossa 10 kk kova tuomio


      • kylmääkivaan

        siis mistä?

        Kovasti oli ostamassa montaa koiratarhaa eräältä pohjoisen kunnan kirpputori sivustolta.
        Onko alkanu koirankasvattajaksi?


    • nooke

      Voitin huutokaupan 6/6-16 eikä vaan näy tavaraa eikä myyjään saa mitään yhteyttä.
      Taitaa olla täys huijari tämä kaveri!!!
      On varmaan lähdettävä rikosilmoitusta tekemään.

    • tuplakshuijatuksitullut

      Hei!

      Sama yritys pääsi huijaamaan myös minua,sen vuoksi lähetikin huutokaupat.com:lle seuraavan muutosehdotuksen.

      Minulla olis ehdotus teidän maksukäytäntönne muuttamiseen,jolla turvattaisiin ostajan ostot ja myyjän huijausmahdollisuus olisi mahdollisimman pieni, käytännössä
      mahdoton. On kiinni ainoastaan teidän halustanne muuttaa tähänastista toimintamallia rahan siirroissa myyjälle.

      ehdotukseni on seuraavanlainen

      Maksut suoritettaisiin entiseen tapaan 2 pv. huutokaupan päättymisestä ja
      tavaran toimittaja lähettäisi tavarat sovitusti tai noutaisi paikan päältä
      ja vasta kun ostaja ilmoittaa saaneensa ostamansa tavarat/kohteen rahat siirrettäisiin
      myyjän tilille.

      Ostajan rahoistahan tässä on kyse ja tällä tavalla toimimalla ns. huijausyritykset saataisiin kuriin

      Terv. yksi monista huijatuksi tulleista joka harkitsee teidän kanssa (huutokaupat.com) asioinnin lopettamista

    • Pas...ka

      Toihan on hyvä ehdotus itsekkin tulin kyseisen yrityksen huijaamaksi
      Maanantaina rikosilmoitusta tekemään.lopetan huutokaupat.comin ostot tähän.

    • Rammari77

      Mitenhän lie kun rahat maksetaan Mezzoforte Oy:lle niin taitaa petos kopsahtaa ensisijaisesti sinne. He suorittavat huutokaupan ja ottavat rahat. Heidän velvollisuus olisi tarkistaa ja varmentaa että tavara on ilmoituksen mukaista ja että tavara myös vaihtaa omistajaa... Heidän asia on tehdä vastaava rikosilmoitus sitten Tuplaksi Oy:lle...!?

      • HooTee2

        mezzoforte OY on lain mukaan vastuussa tuotteesta koska raha siirtyy heille.


    • PetriHuh

      Teen rikosilmoituksen Mezzoforte oy :stä koska he ovat ottaneet maksun vastaan. Heillä viikko aikaa palauttaa rahat minulle

    • Huijaritsaunantaa

      Tuolla tuplaksilla näky oleen yli 170 tuotetta mitä he on myynyt. .. Eikö kukaan ole saanu ostamaansa vai onko nyt nämä kesäkuun ostokset jotka on jääny saamatta? Pistäkäähän viestiä palstalle jos jollei on aikaisemmin tullu tavarat.

      • matke

        Minä sain tavarat alkuvuoden huudoista, kun kävin itse hakemassa keskeltä korpea (oli erittäin vaikea löytää, ei tullut kyl mitään opastusta paikan löytämiseksi eikä vastannut silloin puhelimeen, mutta reilun puolen tunnin etsinnän jälkeen löytyi... Olin silloin ihan tyytytyväinen loppujen lopuksi palveluun, kun jousti noutoajoista reilusti pitkän matkan takaa. Nyt ostin naisten pyörän eikä ole tullut ja odotan rahoja huutokaupat. comilta. Itseäni ihmetytti pyörää huutaessa ainoastaan, että alv:tä ei tarvinnut maksaa, mutta menin halpaan kuitenkin. Alkuvuoden huudoissa, kun ALV tuli aina vielä hinnan päälle. Onneksi en voittanut muita huutamiani huutoja nyt keväällä!!!


      • kylmääkivaan

        Patokoskelta?
        Se ei nyt niin keskellä korpea ole kun Rovaniemi-Kittilä tie menee kylän läpi.


    • Huijattukko

      Reilu kolme viikkoa kulunut ja tuotetta ei ole tullut. Sama selitys tullut minullekin Huutokaupat.comilta. Ollut kesälomalla.
      Asiakaspalvelusta sanottiin ettei tämän yrityksen kanssa ole ollut ongelmia. Alkaa tuonkin tarinan uskottavuus horjumaan.
      Kaksi kertaa olen soittanut asiakaspalveluun. Molemmilla kerroilla sama tarina.
      Kysyin että onhan asiakkaiden rahat vielä heillä koska tuotteita ei ole toimitettu. Tulipa vastaus että kyllä ne on jo tilitetty Tuplaksi Oy:lle. Mitä vittua !!!! Eivät valvo että tuotteet toimitetaan !!! Eikö palvelun tuottajalla ole mitään vastuuta kaupoista !?
      Voihan se olla että tässä joutuu myös rikosilmoitusta tekemään.
      Pieni usko kuitenkin on vielä koska toukokuussa voittamani tuote tuli neljäntenä arkipäivänä. Ja ilmoitus toimitukseen laitetusta tuotteesta tuli heti seuraavana päivänä maksusta. Tämän vuoksi uskalsin tehdä myös toisenkin huudon.
      Nyt horjuu usko ko huutokaupat. com palveluun.

      • Hehehhehe

        Varoitin Mezzofortea jo vuosi sitten kun Tuplaksi huijasi autokaupoissa. Voi että vahingonilo on makeaa kun nyt jouitui mezzoforte maksajaksi :D


    • huijattuhuutajako

      Viikko mennyt maksusta. Vielä ei ole mitään ilmoitusta tullut.

      • huijattujuntti

        4.6 Maksanut Erittäin tehokas ladattava otsavalaisinsetti (3kpl) USKOMATON VALOTEHO, eikä vieläkään minkäänlaista tietoa toimituksesta puhelimeen ei vastaa ei tekstiviesteihin eikä sähköpostiin olen yrittänyt kaikkiin osotteisiin ilman mitään tulosta , maanantaina rikosilmoitusta tekemään, että sellainen tapaus.


      • Huijatukko

        Ole yhteydessä Huutokaupat.com asiakaspalveluun ja kiellä tilittämästä maksamiasi rahoja ennen kuin tuote on sinulle saapunut.
        Älä odottele !!


    • Huijatukko

      Jos kaikki kesäkuun "voitot" toimittamatta niin sehän on nopeasti laskettuna reilusti yli 200 tuotetta. Onhan siinä toki lähettämistä.
      Yrityksenä kuitenki suht hyvin menestynyt (ainakin paperilla), et olisiko niin urpo että lopettaisi hommansa näin.

      • hahahha

        Niin no tuo on Sinetällä varmasti jo viides yritys jonka lopettaa noin ja eikun uutta pystyyn..


    • Ettäsilleen

      Mannepoika pisti tavaraa myyntiin ison kasan jä kääri hillot taskuun. Liki satatuhatta vetäs kesäkuussa taskuun eikä enää vastaa puhelimeen

    • se_oli_siinä

      18.6 voitin 1300 eur maksavan läppäri. Odotan kuitenkin luvatun 2 vko ja sitten lähestyn rikosilmoituksella

      • Huijatukko

        Sinuna olisin HETI yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun ja kieltäisin tilittämästä rahoja Tuplaksille ennen kuin tuote on saapunut.....jos yleensä saapuu.
        Saatat säästää siinä rahasi !! Jos ei tuote tule.......rahat takaisin !!


    • VitunHuijaritOy

      Suomessa ei työnteko kannata vaan huijaus "huutokaupalla". Kuluttajasuoja on keksitty kiertää tällä tavoin.

      Jos huutajat olisivat todellisia olisi lopullinen huuto summa murto-osa nykyisistä. Tai, sitten on huutajat todella tyhmiä. Jos ei tajua että huudettua tavaraa ei pidä arvottaa samalle tasolle kun kaupasta ostettua. Huutokauppa tavara ei sisällä TUOTE TAKUUTA, TAKUUTA TOIMIVUUDESTA muutenkin tuotteet voivat olla myyntikiellossa koska niissä voi olla tuote ja valmistusvirheitä. Lisäksi tuotteen kuvauksessa etsitään sellaisia kulmia jossa virhe näkyy mutta ei selvästi, pyritään siis vaikuttamaan tuotteen menekkiin ja hintaan "huijaamalla".

      Olen samaa mieltä siitä että myyjän ei tulisi rahaa saada enne kuin ostaja on vastaanotto kuitannut tavaran esim. matkahuolto ja posti tarjoavat kyseisen palvelun.

    • hujaritkiinni

      ON TEHTÄVÄ JOKAISEN RIKOSILMOITUS !
      jokaisella on tosite maksusta se riittää. Tämmöiset huijarit on poistettava.

    • Jälkiviisas

      Mutta hei..... nyt voitte ostaa samoja tuotteita TMI Hemmi Alvari Salmiselta....koska TUPLAKSI jäänuyt lomille ja yhtä edullisilla hinnoilla...OLOKEE HILIJAA JA HUUTAKEE ! Hyvä huutokaupat.com ja luotettavat toimijat !

      • Huijatukko

        Kappas vaan......niinpä onkin. Kohta samoilla "toimittamattomilla" polkupyörillä polkee jo useampi hyväuskoinen kansalainen.


      • Viattomienpuolta

        Eli tarrkoittaako se että kuka vaan myy samanlaista tavaraa mitä on joku myynyt huijatakseen on kans huijari? Kannattaa miettiä kaksi kertaa ennen kun huutelee asiaan kuulumattomien viattomien ohmisten nimiä täällä. Haitatakseen oikean yrittäjän elinkeinoa. Siis kaikki jotka ei vät ole saaneet huutamaansa tavaraa tmi: hemmi alvar salmiselta käsi reippaasti ylös. On viattomien ja asiaankuulumattomien ihmistenkin oikeusturva käytettävissä henkilöllä jota kohden rikotaan perättömyyksien puhumisilla. Jokainenhan täällä on vastuussa omista kirjotuksistaan juridisesti.


      • Raivoissaan

        On niissä semmoinen ero että tmi:hemmi alvar salmisen tavarat tulee perille ottakaa asioista selvää ennenkun löpisette ps perättömillä puheilla on aina seuraamuksensa


      • kylmääkivaan

        Tällä Hemmillä oli Mersu huutokaupassa ja kummasti joku nosti usealla tuhannella eurolla hintaa.
        Melkein vois kuvitella jotta oli joku kumminkaima nostamassa hintaa mutta eihän toki kukaan sellaista harrasta.


      • automaalariroi

        Voi jeesus sentään , rovaniemen mustalaiset , hemmi salminen , kaika lindgren ja hänen tyvärensä ramona lindgren ja joku antero oisko myös salminen , rollon autoralli , all 24 oy samat mannet pyörittää ja kusettaa


    • Monttuauki

      Uskon että Mezzoforte eli huutokaupat.com joutuu tästä vastuuseen..... Ilmoittajiksi otetaan kaiken maailman pussihousut...... mitä muuta voidaan odottaa lopputulokselta ?

    • Aasiksi

      Sama kokemus valitettavasti. Luotan liikaa Huutokaupat.comin maineeseen ja moraaliin. Vastaavat kyllä viesteihin, mutta eivät tee mitään asian hoitamiseksi. Siinä meni heiltä maine ja varmaan toiminta loppuu myös. Luottamuksen voi menettää vain kerran. Uskon että juhannuksen jälkeen on julkisuusryöppy melkoinen.

    • Huijatukko

      Ymmärrän toki Mezzoforten vaikeudet näiden huijareiden löytämiseksi. Välttämättä ei yrityksen tietojen perusteella pääse käsiksi näihin huijareihin. Ja sitä kautta pääsevät myyjiksi.
      Sama koskee kaikilla aloilla näiden "maineen pilaajien" koijareiden toimia. Oli ala mikä tahansa. Paperilla voi kaikki näyttää hyvältä.
      Toki pitäisi enemmän seurata noita ilmoituksia ja muuttaa toiminta tapoja enemmän ostajien rahojen turvaamiseksi.
      Nyt myyjän toimet on hyvin turvattu. Uhkasakkoa ostajalle jos ei lunasta / maksa voittoa ja maksu maksettava 2 pvä sisällä että myyjä saa omansa.
      Mutta ostajan rahoja ei olekaan sitten turvattu, varat tilitetään ennen kuin tuote on toimitettu ja sit vain luvataan selvitellä asiaa.
      Tähän loppui minun huudot.....huutaisin jos uskaltaisin tai tietäisin että voitettu huuto tulee.

    • ALMA2015

      3 viikkoa sitten huomattiin että kohta tapahtuu SUURI huijaus.
      Tuplaksin omistaja vetäs 100-300 tonnia taskuunsa ja häippäs.
      Ilmoitus tehtiin asiasta myös huutokauppa. comille.
      Tässä sitä nyt ollaan....
      Paska homma muille rehellisille myyjille sivustolla.....

      • Rahamies74

        Alma oi almani mun......


      • fillaristi2016

        Tein rikosilmoituksen tänään ja tutkinta on päällä. Huusin tuolta vähän reilu kaksi viikkoa sitten. Eli olitko ALMA2015 ilmoittanut Huutokauppa.comille jo ennen sitä? Jos tieto Tuplaksi Oy:n huijauksesta on ollut tiedossa, on siitä lähtien täysi vastuu myös hutokaupat.comilla. Koska joku on saanut tuolta jotain?
        Käykää kaikki tekemässä rikosilmoitukset, niin saadaan tutkintaan painetta.


    • Huuto2015

      Ei hätää. Nimittäin Huutokaupat.com on vastuussa kaikista kaupoista jotka maksettu heidän asiakasvaratilille eli tosiasiallinen myyjä näissä tapauksissa on Huutokaupat.com. Olen nimittäin itse ostanut yhden ajoneuvon Huutokaupat.comista ja myyjä myi olematonta ajoneuvoa, maksoin huudon mutta autoa en saanut. Olin yhteydessä Juha Jaskaraan ( Omistaja ) Kerroin että hänellä on 2-viikkoa aikaa suorittaa tililleni maksu kyseisestä ajoneuvosta mikäli maksua ei olisi tullut niin olisin tehnyt asiasta tutkintapyynnön, lisäksi tehnyt asiasta julkisen ( keltaisetlehdet ) Eli ei muuta kuin puhelin käteen ja soitto Jaskaralle.

    • Rikosilmoituksentekijä

      Äsken kävin sitten poliisilaitoksella laittamassa oman rikosilmoitukseni vireille. Sen tekeminen on hyvin yksinkertaista. Menette lähimmälle poliisiasemalle ja otatte mukaanne sähköpostilla saadut viestit (Tilausvahvistus, lasku ja kuitti). Aikaa kuluu poliisiasemalla 5-15 minuuttia vähän riippuen miten nopeasti saavat kirjattua asian. Kun kaikki käyvät tekemässä nopeasti ilmoituksen, niin tutkinta voidaan helpommin keskittää ja säästyy verovaroja, kun ei tutkita samaa asiaa moneen kertaan. Asia on vireillä Tuplaksi Oy:tä vastaan ainakin Espoossa, jonka voitte kertoa, kun teette omaa ilmoitustanne.
      Ikävää, että Huutokaupat.com on pilannut maineensa näin. Hieman huvitti, kun poliisiasemalla edessäni ollut "asiakas" teki ilmoitusta toisesta Huutokaupat.com myyjästä, jossa kaupan kohteena oli ollut sama tuote kuin minulla!

    • Helkamaa

      Oliko tosiaan jo 3 vk sitten huutokaupat.com tietoinen Tuplaksi Oy:n touhuista?
      Jos näin on, tuntuisi, että heillä on vastuu siitä, etteivät ole ilmoittaneet ostajille! Ja ovat vielä siirtäneet kaikesta huolimatta rahat Tuplaksi Oy:lle.
      Itsekin 2 vk sitten menin huutamaan Helkama-pyörän, josta ei nyt kuulu mitään... Eikä myyjään saa mitään kautta yhteyttä, kesälomilla muka (sanottiin huutokaupat.comin asiakaspalvelusta).

    • Huijari777

      Tuo kittiläntie näkyy olevan tuplaksin entinen osoite ja huhtikuussa jo muuttanut pl 32 96101 rovaniemi

    • Jepo2010

      Saisiko tänne todellisten huijariyritysten pyörittäjien nimiä ja tietoa missä liikkuu? Huijarit bulvaanien takana. Rikospoliisikin seuraa tätä keskustelua. Mutta varmasti myös nuo alhaiset huijarit.

    • Huutokaupat.com

      Hei,

      Huutokaupat.comin virallisena kommenttina tähän keskusteluun:

      Tuplaksi Oy:n joidenkin 31.5.2016 jälkeen päättyneiden huutokauppakohteiden toimitukset ovat viivästyneet myyjän lupaamasta noin kahden viikon toimitusajasta. Selvitämme asiaa ja olemme olleet asianosaisiin yhteydessä.

      Huutokaupat.com suhtautuu kaikkiin mahdollisiin väärinkäytöksiin aina äärimmäisellä vakavuudella.

      Terveisin,
      Janne & Huutokaupat.com-tiimi

    • Huijatukko

      Huomenna poliisi laitokselle ilmoitusta tekemään.

      Huutokaupat.com päättäjien kannattaisi jatkossa miettiä kuinka estää nämä huijaukset.

      Minun huudot loppui tähän ainakin niin pitkäksi aikaa kunnes toiminta tapaa on muutettu.

    • huijaushuutokaupatcom
    • Saasnähdä

      Ostin Samsung S7 Edgen 1.6.2016. Laitoin kyselyn firmaan 9.6.2016, että missä tavara viipyy vaikka tuolloin ei ollut kulunut 2 viikkoa. Sieltä vastattiin heti, että laitetaan tulemaan. Sain puhelimen 15.6.2016 eli luvatussa kahdessa viikossa. Tästä onnistuneesta kaupasta innostuneena huusin toisenkin samanlaisen puhelimen 19.6.2016. Näinköhän tuo jää tulematta? Odotan tuon 2 viikkoa ja sitten ilmoitus poliisille.

      • Huijatukko

        Älä odottele.....ei se sieltä tule. Tein saman virheen.....toukokuussa tuli ensimmäinen puhelin. 6.6.2016 huusin sitten pojalle toisen. Nyt tuli pojalle pettymys kun sitä ei sitten koskaan tullutkaan.....kiitokset tästä huijareille.


    • Ouli

      2 viikkoa kului..mezzforte lähestyi sähköpostilla..viivästyy kuin edelliset viestit.Täyttä huijausta !

    • EmCii

      Karaokelaitteet on kans toistaiseksi saapumatta mutt odotellaan. Rahat tosiaan oon muiden tavoin maksanut Mezzoforten tilille, joka on toiminut välittäjänä kaupassa eli heiltä olen peräämässä saataviani ellei tuotetta saa. Toki korotta en heille rahaa ole antanut. Mutt veljet, ei hermostuta ennen kuin asia alkaa selviään, onko kyseessä tosiaankin huijaus vai vaan viivästys. Maksamani 111e on jossain tuolla...

    • Voirähmä2

      Ilmoituksessa lukee kohteen sijainniksi Kelokatu 5-7 96100 Rovaniemi kartan mukaan kerrostalo!! Huutokaupat.com on nyt poistanut kaikki Tuplaksin päättyneetkin ilmoitukset eli eiköhän siellä ole todettu asian oikea tilanne!

    • EmCii

      Rikosilmoitus tehty asian tiimoilta...

    • Samikuuppa

      Kuinkahan kauan viranomaiset, ulosotto ja poliisi ilmoittelee tällaisella kusetus sivustolla!?
      Ihmettelee epätietoinen...

    • EmCii

      "Keijolla on vahva tunne" että Mezzoforte Oy kuittaa kaikkien saamiset jos Tuplaksi osoittautuu huijariksi. Ne kaikki julkishallinnon ja muut myyjät kaikkoaa aika haipakkaa jos vähänkään alkaa toiminta haiskahtaan diipa-daapalta...

    • Huihaiiii

      Tuo onki hyvä idea! Ruvetkaa Triplaksit myymään ilmakitaroita.......toimitus tuulen mukana parin viikon päästä maksusta...... okei...mustaa huumoria......sorry

    • Hyväuskoinen

      3.6.2016 huudettu naisten pyörä. Maksettu, mutta mitään ei kuulu. Soitettu useampaankin kertaan asiakaspalveluun. Pahoittelevat syntynyttä tilannetta. Vastuu täytyy olla Huutokaupat.com tahollakin. Huomenna tekemään rikosilmoitusta niin Huutokaupat.com ja Tuplaksia vastaan,

    • HummaniHEIHEI

      Lieneekö kyseisellä sivustolla se rikollisten keihään kärki. lonkerot ulottuvat kaikkiin sopukoihin. Poliisi, ulosotto, puolustusvoimat jnejne. Toivottavasti alkaa sivuston pitäjä miettimään korvaavansa ihmisten menetykset. Muuttavansa järjestelmän selliseksi johon kummatkin osapuolet voivat luottaa. Erityisesti jos laittavat isoja summia TV-mainontaan ja haluavat laajentaa toimintaansa. Siitähän se soppa vasta syntyykin jos mainonta alkaa puremaan ja kansaa alkaa huutokaupoille virtaamaan.

      Ehdotukset;
      maksu ja tavara vaihtaa omistajaa kuten sen kuuluukin, ilman kusetuksen mahd.
      huutajilla mahdollista arvostella huudon järjestäjää (tavaran laatu yms yms)

      Pohjosesta saa kuulemma myös pirunhyvää ravihevosesta tehtyä meetfurstia.

    • Pahoittelemme

      Tämä nyt ei vaan oikein toimi ! Nimittäin olen soittanut Mezzoforte Oy:n asiakaspalveluun ja yrittänyt tavoittaa Janne Leinoa sekä Juha Jaskaraa kummatkin herrat ovat olleet aina varattuina ! No olen myös jättänyt molemmille HEROILLE soittopyynnöt, no ei ole vain soittoa kuulunut ! Ei HERROJEN tarvitse ilmeisesti rahvaalle soitella ? Lähetin myös Mezzoforte Oy:n S-postiin kyselyn Tuplaksista liittyen tuotteisiin jotka olen maksanut Mezzoforte Oy:n tilille. Vastaus tuli yllätys yllätys ! Nyt vain tuntuu että pelataan aikaa, eli menee taas viikko kun toimituksia pitäisi odotella.. On vaan erikoista että jos ei maksa huutamiaan tuotteita niin heti uhataan perinnällä mutta kun on maksanut tuotteet niin niitä pitää kiltisti vain odotella... Tuossa saamani vastaus Mezzofortelta: Hyvä käyttäjämme

      Olet ostanut Huutokaupat.com -palvelussa Tuplaksi Oy:ltä yhden tai useamman tuotteen.

      Tuplaksi Oy:n joidenkin 31.5.2016 jälkeen päättyneiden huutokauppakohteiden toimitukset ovat viivästyneet myyjän lupaamasta noin kahden viikon toimitusajasta. Selvitämme asiaa ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään loppuviikosta tai heti, kun olemme saaneet lisätietoja.

      Huutokaupat.com suhtautuu kaikkiin mahdollisiin väärinkäytöksiin aina äärimmäisellä vakavuudella. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta harmia ja vaivaa.
      Terveisin,
      Janne & Huutokaupat.com-tiimi

    • PetriHuh

      Minä sain eilen sellaisen tiedon että he ovat olleet yhteydessä poliisin ja selvittävät asiaa. Tiedottavat kuulemma asiasta myöhemmin . Joka tapauksessa selvää on , että tässä sopassa on varmasti yksi huijari mukana. Uskon että verottajakin on kiinnostunut alv osalta koska monen tuotteen kohdalla luki alv. Tässä on vaan sellainen ongelma että rikos hyöty 100000-200000 e Ei ole mikään pikku huijaus. Tuskin Mezzoforte Oy löytyy varoja edes korvata rahoja. Vaikka olisi haluja. Itsekin olen sokeasti luottanut huutokaupan pitäjään . Uskon että jos eivät palauta varoja niin tulee olemaan jatkossa iso maineen menetys. Huijattuja on äkkiä 200 henkeä. Ihmettelen huijarin motiivia koska takuu varmasti jää kiinni . Ongelma on suomen rikoslaissa. Rikos hyöty on paljon suurempi kuin rangaistus . Ihmiset menettävät luottotiedot paljon pienemmistä summistakin . Jos ei ole aikaisempia tuomiota 1-2 vuotta ehdollista . 180 km tunnissa moottori tiellä kaveri sai vuoden ehdollista . Sama tuomio kuin isosta rahojen kavalluksesta. Voi olla jos verottaja tajuaa tämän huijaus sotkun niin tuomio voi nousta 10 vuoteen veropetoksesta.

    • EmCii

      Tuo "Pahoittelemme" postaama kirje lienee lähetetty meille kaikille tiedotteena ett asiaan on/ollaan reagoimassa. Ei tässä voi muuta kuin odotella ja toivoa ett Huutokauppa.comin väki hoitaa hommansa kunnialla ja kantaa vastuunsa.

    • Samassaveneessä

      Itsellä kans 10.6 voitettu huuto toimittamatta. Ite vielä googlasin firman ennen huudon tekemistä ja koska ei tullu vastaan et ois jääny saamatta niin uskaltauduin huutamaan. Huutokaupat.com :lta tuli juu eilen tuo meili, joten odottelen tietoja tämän viikon ja ens viikolla sit rikosilmoa tekemään jos ei muuten ratkea. Erikoista sinänsä et ostajat on heikoilla, jos rahat tilitetään myyjille ennen edes tavaran lähetystä. Tuo mahdollistaa tälläiset huijaukset. Tosin ko. firma sinällään suunnitellu homman et ensin kaikki toimii hyvin (jotta epäilyksiä ei tule) ja sit jossain kohtaa paljon tavaraa myyntiin jota ei ole olemassakaan. Sit voikin siirtyä takavasemmalle rahojen kanssa.

    • EmCii

      Juu, haetaan rahamme pois eli mukana ollaan 😉

    • kestilänhuijari

      Kysymys voisi paremminkin asetella onko kokemuksia huutokaupat.com huutokaupoista. On, kokemusta 1 hyvä ja 2 huonoa. Valitettavasti provikan toivoissa on hyväksytty kaikki "yritykset" myyjäksi ja tehty vielä huijauksille helpoksi oikein tv:ssä mainostamalla, ei kukaan terveen epäluuloinen maksa ennen tavaran toimittamista ellei ole välikäsi takaamassa.

    • EmCii

      Soitin hetki sitten Huutokaupat.Comin palvelunumeroon. Jannu vastaili asiallisesti kysymyksiini ja kertoi ett teräväpää tekee töitä asian tiimoilla koko ajan Tuplaksi Oy:n toiminnan selvittämiseksi. Jannu totesi että he toimivat asiakkaan kannalta positiivisen lopputuloksen saavuttamiseksi, tavalla tai toisella. Mitä se sitten tarkoittaakaan. Lupasivat olla henk.koht. yhteydessä loppuviikosta ja pahoittelivat vielä viivästystä. No, jos homma hoituu, heitä kohtaan rikosilmoituksen peruminen kyllä käy ainakin itseni puolesta.

    • Roilainenyks

      Ei taida tuolla yllä mainitulla henkilöllä olla ollut muutamaan kuukauteen mitään tekemistä enään tuplaksin kanssa...oli kuulemma myynyt sen jo huhtikuussa

      • huijausmustalaiset

        ja Hah. Verratkaapa vanhoja (Sinetän) ja uusia (Flink, Salmiset jne) ilmoituksia. Miksiköhän ne ilmot poistettiin? Mitäpä luulet, jos houkuttelee uusia uhreja ja edesauttaa petoksessa täällä myyjää puolustamalla, voiko joutua korvausvastuuseen?


    • Roilainenyks

      Ytj:n ja kaupparekisterin mukaan huhtikuussa on osakekannan ostanut harri flink ja samalla koko hallitus vaihtunut sekä osoitteet.

    • noumanni

      Mezzoforte Oy tässä on syyllinen,aikaahan tässä pelataan vain.

    • EmCii

      Tollanen tuli just sähköpostiin:


      Hyvä käyttäjämme

      Aiemmassa viestissämme kerroimme Tuplaksi Oy:n joidenkin huutokauppakohteiden toimitusten viivästymisestä. Selvitysten perusteella on todennäköistä, että Tuplaksi Oy ei tule toimittamaan vielä toimittamatta olevia tuotteita kohtuullisessa ajassa.

      Tuplaksi Oy on toiminut palvelussamme ilmoittajana noin puolentoista vuoden ajan ja hoitanut asiansa moitteetta kesäkuun 2016 alkuun asti. Tuplaksi Oy:n toiminta on äärimmäisen ikävä yksittäistapaus yrityksemme 15 vuoden historian aikana.

      Meille on ensisijaisen tärkeää taata palvelumme luotettavuus ja turvallisuus kauppapaikkana jatkossakin. Huutokaupat.comilla on tiukat laadunvalvontakriteerit palvelussa ilmoittavien yritysten suhteen, joita tullaan edelleen kehittämään.

      Huutokaupat.com haluaa tässä nimenomaisessa tapauksessa ratkaista asian ostajan hyväksi mahdollisimman nopeasti. Olemme olleet yhteydessä viranomaisiin ja teemme yhteistyötä heidän kanssaan.

      Tulemme toimittamaan tarkat toimintaohjeet sinulle tämän viikon aikana asian hoitamiseksi kuntoon parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitämme kärsivällisyydestä ja luottamuksesta toimintaamme kohtaan.

      Terveisin,
      Janne & Huutokaupat.com-tiimi

    • toikun

      Kyllä se nyt osoittautui sellaiseksi. Aiemmin on toimittanut tavaran joskin lähes kk toimitusajalla. Nyt on suuri joukko saamassa tavaraa tai rahaa, saas nähdä kuin käy

    • EmCii

      Eli eiköhän me sorretut saada rahamme takaisin, pienellä viiveellä tosin. Hyvä ett moni vaivautui tekeen sen rikosilmoituksen, antoi varmaan Huutokaupat.Comille vähän lisää vauhtia hoitaa asia mallikkaasti. Odotellaan siis.

    • 1huijattu

      Em. sähköposti lienee tullut kaikille uhreille. Itse ajattelin tehdä loppuviikosta rikosilmoituksen, mutta jäänen odottelemaan Mezzoforten toimenpiteitä. Odotan ja edellytän saavani rahat takaisin, kuten varmasti te muutkin koijatut.

      Katsellaan ja kuunnellaan... ;)

    • tuplaksihuutokaupat

      Eli kupru tehtiin ostamalla yritys joka on käyttänyt huutokaupat.comia myyntikanavanaan, laittamalla myyntikuvauksiin pitkä toimitusaika ja paljon kauppakohteita kesäkuulle. Kärsivällinen kunnon suomalainen ei hätkähdä vaikka "vähä viivästyy" ja hyväuskoisia huutokaupat.comin käyttäjiä ehti runsain määrin maksaa Mezzofortelle ennenkuin epäluulo kasvoi itellänikin siihen pisteeseen että alkoi netin penkominen ko yritysten toiminnasta. Ostaisinko elävässä elämässä polkupyörän mustalaiselta? No en tietenkään, mutta huutokaupat.comissa ostin. Mutta niin paljoo en häpiä ettenkö rikosilmoitusta tee, vaikka pitää antaa kuulustelupöytäkirja ja vaatia rangaistusta. Tehköön poliisi työnsä, mutta onkos tietoa missä tuo Harri Flink asustelee? T

    • Huijatukkp

      Minua huutokaupat.com kehotti tekemään rikosilmoituksen tuossa pari päivää sitten kun vaadin rahojani takaisin. Tosin tuplaksi Oytä kohtaa.....näin myös tänään tein.
      Kyllähän tuo kysymys kuuluu meille kaikille että ostaisitko netissä mustalaiselta tavaraa.....ei helvetissä.
      Itse aikanaan pengoin firman tietoja mutta en älynnyt googlettaa firman omistajaa....siinä tuli tehtyä virhe......nyt hävettää.

      • Ääliöille

        Tiätkö mitä. Minä hullu ostin romaanilta auton ja hitto vie mie oon ajanu sillä jo 5 vuotta. Etupallonivelen olen joutunu vaihattaan ja öljyt. Ne taitaa olla kyllä kuluvia osia muutenkin. Ei hävetä että ostin ja voisin ostaa toisenkin.


    • Seurannut

      Täällä moni nyt kertoo nimiä kehen ei kannata luotyaa. Selväksi käy että tuplaksi oy.tä ette ole huutamaanne tavaraa saaneet. Tähän samaan hengenvetoon veätte tänne tmi:hemmi alvar salmisen. Kuka uskaltaa rohkeasti ja totuuden mukaisesti kertoa minulle että ette ole häneltä tavaraa saaneet. Itse olen nimttäin huutanut useammankin ja kaikki olen saanut ja siinä kunnossa kun on luvattukkin. Siksi ärsyttää katsoa vierestä jos jostain ihmisestä levitetään täyttä sontaa.

      • huijaushuutokaupat.com

        Ei nyt ollenkaan täyttä sontaa, samanlaisia kohteita, sama paikkakunta. Kyllä epäilys herää meikäläisellä nyt ihan kaikkia rovaniemeläisiä kohtaan tuon Tuplaksin eli Harri Mikael Flinkin takia, ett syytökset vain oikeaan osoitteeseen. Kannattaa tehä pari hakua ja selvittää ihan itse kukin mitä etnistä ryhmää hän edustaa, ettei tosiaan syyttömiä syytellä.


    • Toivoasopii

      Joo ompa huutokaupat.comilla tarkat kriteerit ilmoittajien suhteen......siis todellakin TARKAT! Mielenkiinnolla odotan mitä tästä opimme vai opimmeko mitään....?

    • tuplakshuijatuksitullut

      23.6.2016 12:28
      Hei!

      Sama yritys pääsi huijaamaan myös minua,sen vuoksi lähetikin huutokaupat.com:lle seuraavan muutosehdotuksen.

      Minulla olis ehdotus teidän maksukäytäntönne muuttamiseen,jolla turvattaisiin ostajan ostot ja myyjän huijausmahdollisuus olisi mahdollisimman pieni, käytännössä
      mahdoton. On kiinni ainoastaan teidän halustanne muuttaa tähänastista toimintamallia rahan siirroissa myyjälle.

      ehdotukseni on seuraavanlainen

      Maksut suoritettaisiin entiseen tapaan 2 pv. huutokaupan päättymisestä ja
      tavaran toimittaja lähettäisi tavarat sovitusti tai noutaisi paikan päältä
      ja vasta kun ostaja ilmoittaa saaneensa ostamansa tavarat/kohteen rahat siirrettäisiin
      myyjän tilille.

      Ostajan rahoistahan tässä on kyse ja tällä tavalla toimimalla ns. huijausyritykset saataisiin kuriin

      Terv. yksi monista huijatuksi tulleista joka harkitsee teidän kanssa (huutokaupat.com) asioinnin lopettamista

    • 134326

      Кто-нибудь есть информация на этом форуме, где эта фирма принимает решения? по-видимому, Rovaniemi?
      Tuplaksi Oy?

    • Huijatukko

      Kas kummaa Hemmi Alvar Salminen Tmi kaikki loput huutokaupat on peruttu.
      Mistähän johtuu ??

      • tuttaa

        Pyöriihän vielä netti autossa joku rollon autoralli liike ja on samojen mustalaisten pyörittämää , ja yksi on vielä mukana joka kuulema lykkää niille rahaa on Kaika Lindgren ,kaikkien rosvojen ja huijareiden äiti


    • anne1960

      Huijareita ovat ja ihmetyttää ettei taustoja tarkastetaan paremmin koska koko huutokauppa.com joutuu kärsimään . En ainakaan minä enää koskaan mitään huuda

    • Gougle

      Googlesta pomppasi Rovaniemen metallikierrätys? Littyykö tähän soppaan?

      • Huijatukko

        Eipä taida liittyä.....jos nykyinen Lapin metallinkierrätys.
        Näyttäisi olevan erittäin hyvin menestyvä metallikierrätys yritys. Tokkopa tarvetta alkaa koijaamaan.


    • kasvain

      Ja nyt polkupyöriä myydään Rovaniemella yrityksen All24 Oy:n nimissä Huutokaupat.fi sivustolla. Googlettakaapa yrityksen perustaminen ja yrityksen vastuuhenkilöt...

      • Huijatukko

        Toimialana mm. "kaikki laillinen liiketoiminta"
        LVI-alan yritys myy polkupyöriä.....ei taida rovaniemellä kovin paljon rakannusalan hommia olla ku joutuu polkupyöriä myymään.
        Vai olisko vaan paripyörää jäänyt sattumalta nurkkiin pyörimään. :)


      • Hereil

        Ei ole ilmoituksia Huutokaupat.fi palvelussa ??? Siellä ilmeisesti ollaan hereillä vilpillisten toimijoiden suhteen.


    • Ryhtiä_Mezzoforte

      Selvitin Tuplaksi Oy:n liittyvää nettikeskustelua jo vuoden 2015 puolelta. Niistä käy selville, että petetyt asiakkaat ovat olleet yhteydessä Mezzoforte Oy:n. Mezzoforte Oy:n on täytynyt olla tietoinen että Tuplaksi Oy ei ole rehellinen toimija.

      Kehoitan kaikkia Tuplaksi Oy:n yhteydessä huijatuksi tulleita nostamaan oikeustoimen Mezzoforte Oy:tä vastaan sen salliessa palveluissaan selvästi rikollisen toiminnan. Mezzoforte on tässä asiassa korvausvelvollinen.

      • huijaushuutokaupat.com

        Aivan. Mutta pitäisi noille tapahuijareille laittaa stoppi liiketoimille myös, eli jos joku vielä empii rikosilmoituksen tekoa niin lopeta empiminen ja tee rangaistusvaatimus, älä luota siihen että oikeus tapahtuu kun vain muutamat täällä ovat näin tehneet. Ehkä riittävän laaja vyyhti saa aikaan julkisuutta joka johtaisi parannukseen. Kun näemmä ennenkin on nuo koijarit saaneet jälkensä peiteltyä, ja huutokaupat.com saanut epämiellyttävät keskustelut täältä pois. Hitto että suututtaa nämä rikollisten puolustelijat! Jos roiston kanssa kaveeraa niin maine menee! Pääsyyllinen on tuplaksin takana olevat ja olleet henkilöt.


    • jariniskanen

      Rahat menee. Tavaraa ei tule.

    • muistaakseni

      Rovaniemen Metallikierrätys hr Salmisen edesmennyt firma joka möi autoja huutokaupat.comissa

    • EmCii

      Joo, eli rikosilmoitusta vaan tekeen kaikki, jotka sitä vielä ei ole tehnyt! Alkoi kanssa kiinnostaan kyseisen yrityksen touhut ja lueskelin aikani kuluksi kun on netti pullollaan varoituksia ja negatiivista palautetta. Nii, ja tuon rikosilmoituksen kohdistin tosiaan MezzoForte Oy:tä kohtaan, he ovat vastaanottaneet rahani ja toimineet välittäjänä kaupassa ja kun tuotetta ei tule, MezzoFortecOy on rikosoikeudellisessa vastuussa asiassa.

    • Lööpit
      • karpollaoisasiaa

        huutokaupat.comin mainoseurot estää negatiivisen kirjoittelun tietyissä lehdissä.......vähän luulen niin


    • 70e

      Katselin Poliisin sivuja ja huomasin että rikosilmoituksen voi tehdä myös sähköisesti.

    • EmCii

      Sähköisesti itsekin rikosilmoituksen tein, vaivaton tapa tehdä myös iltaisin tai muuna kuin virka-aikana.

    • Höynäytetty

      Sama tarina, ostettua IPadia ei milloinkaan tullut, rikosilmoitus niin Tuplaksi Oy:tä kuin Mezzortea vastaan.
      Lisäksi aktiivinen viestintä niin digi-kuin sosiaalisessa mediassa niin saadaan molempien toiminta loppumaan.
      Mezzofortea vastaan voin perua rikosilmoituksen kun rahat palautettu

    • Seurannut

      En ole löytänyt täältä vielä kirjotusta jossa joku ei ole saanut tavaraansa tmi hemmi alvar salmiselta. Tmi hokeneita täällä kyllä on. Ihmettelen ihmisten selkärangattomuutta tässä asiassa. Voidaan puheilla antaa ihmisten ymmärtää että joku on epärehellinen ja jaetaan kyseisen henkilön nimiä siinä tarkoituksessa. Sekö on rehellistä. Jään odottamaan.

      • F-f-f-linkkiiii

        Heitä jo valittamasta.


    • EmCii

      Tunnen jonkun verran (osaan lukuja ja olen laskutaitoinenkin, näiden vastaustenkin julkaiseminen tällä foorumulla vaatii laskunratkaisu-taitoa) suomalaista romaani-väestöä. Aiempi totaalinen kieltäytyminen hyväksymästä olematta millään tavalla heidän kanssaa tekemisissä saati yleensäkään heidän olemassaoloaan Suomessa, on suhtautumiseni aika paljon muuttunut iän myötä. Kun samalla kylällä joutuu satunnaisesti väkisinkin tekemisiin heidän kanssaan, on jollain tasolla oppinut ymmärtämään heitä. Kyseiset romaanit ovat kyllä kovia tekemään ihan ruumiillistakin työtä, toki varmasti myös "bisneksiäkin" osaavat tehdä. Apua olen muutaman kerran heiltä saanut, se on ollut pyyteetöntä, etenkin kun ovat huomanneet suhtautumiseni muuttuneen heitä kohtaan. Selväksi olen tehnyt etten mihinkään "bisneksiin" heidän kanssaan ryhdy eli ovat hieman erilaista mutta mukavaa juttuseuraa satunnaisesti, siinä kaikki. Kun tämän kyseisen suvun kanssa on tutustunut ja tietää hieman heidän kulttuurinsa toimintatapoja, helpotti aika lailla muiden romaanien kohtaaminen, kun tietää yleisiä taustoja heistä. Kyseinen suku on melko vaikutusvaltainen tienoolla ja kohdattaessa tervehtiminen ja kuulumisten vaihtaminen vaikuttaa osaltaan myös itseni saamaan arvostukseen muiden romaanien silmissä. Huumoriakin osaavat, välillä toteavat itsekin itsestään että mustalainen ottaa tuplapalkan jos töihin ryhtyy. Eli lyhykäisyydessään, ikä tuo ymmärrystä ja asioihin voi niin halutessaan sopeutua. Kaikki "mannet" eivät ole niitä paatuneita rikollisia. Tämä ei ollut puolustuspuhe kenenkään puolesta, toteamus vain omasta kannastani asiaa kohtaan.

      Ettei menisi ihan hakoteille keskustelu, MezzoFortelta ei ole vielä tullut asian tiimoilta mitään infoa, ei myöskään poliisilta eli ei voi kuin odotella.

    • banasekky

      Nostetaan huutokaupat.com tavarat tarjouksilla "pilviin" ja jätetään maksamatta. Stoppaapa hetkiseksi kaupankäynti...

    • EmCii

      No niin, kohtalotowerit! Kuten tuolla jo aiemminkin ounastelin, MezzoForte Oy kantaa ryhdikkäästi vastuunsa asian tiimoilta eli lähestyivät meitä asianosaisia postilla, jossa lupaavat korvata menetetyt rahat ja jatkaa prosessia Tuplaksin kanssa. Iso peukku siis MezzoFortelle ;o)



      Hyvä käyttäjämme

      Olet ostanut Huutokaupat.com-palvelussa ilmoittaneelta Tuplaksi Oy:ltä yhden tai useamman tuotteen. Tuplaksi Oy ei ole tietojemme mukaan toimittanut teille ostamaanne kohdetta. Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy) palauttaa kauppasumman sekä mahdolliset kyseiseen kohteeseen liittyvät toimituskulut tilillenne viivytyksettä (ks. toimintaohjeet maksun palauttamiseksi alla).

      Toimintaohjeet maksun palauttamiseksi:

      1. Tehkää harkintanne mukaan rikosilmoitus Tuplaksi Oy:n toimittamattomista tuotteista. Rikosilmoitus ei ole tässä tapauksessa pakollinen rahojen palauttamiseksi, mutta poliisin suosittelema toimenpide.

      2. Lähetä asiakaspalveluumme ([email protected]) viesti sähköpostiosoitteesta (Tunnuksesi), jota käytät kirjautuessasi Huutokaupat.com-palveluun ja jota käytit Tuplaksi Oy:n kohteen (-eiden) oston yhteydessä.

      3. Kirjoita viestiin:

      oma nimesi ja puhelinnumerosi
      ostamiesi toimittamattomien tuotteiden kohdenumerot (kohdenumerot on ilmoitettu kohteen ostamisen yhteydessä sähköpostilla toimitetussa laskussa)
      IBAN-tilinumero, jolle maksu palautetaan
      maksun saajan nimi


      Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy), huutokauppapalvelun ylläpitäjänä ja vastuullisena toimijana, haluaa näin estää todennäköisten taloudellisten tappioiden sekä muutoin odotettavissa olevan vaivan syntymisen käyttäjilleen tämän erittäin ikävän ja poikkeuksellinen tapauksen seurauksena.

      Tapaukseen liittyvät mahdolliset vahingonkorvausvaatimuksesi sinun tulee osoittaa myyjälle eli Tuplaksi Oy:lle, joka on toiminut kaupan osapuolena. Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy) ei ole kaupan osapuoli, vaan tarjoaa ainoastaan huutokauppapalvelun yritysilmoittaja-asiakkaidensa käyttöön.

      Mikäli vastoin odotuksia Tuplaksi Oy toimittaisi teille tilaamanne tuotteen tai palauttaisi kauppasumman, varaamme oikeuden vaatia palauttamamme kauppahinnan takaisinmaksamista Mezzoforte Oy:lle.

      Huutokaupat.com jatkaa tämän tapauksen selvittämistä yhteistyössä viranomaisten kanssa.

      Pahoittelemme syvästi asiasta aiheutunutta harmia ja kiitämme palvelun käyttäjiä kaikesta avusta, jota olemme saaneet tapauksen selvittämiseksi. Olemme ryhtyneet asianmukaisiin toimiin ehkäistäksemme vastaavat väärinkäytökset jatkossa.

      Hyvää kesää toivottaen,
      Janne & Huutokaupat.com-tiimi

    • mielenikirkastuijuuri

      Iso hatun nosto Mezzoforten tiimille. Teillä olisi varmaan ollut mahdollista vängätä tätä asian vastuu puolta mutta teitte ihmisiä kohtaan kyllä ison teon . Iso kiitos. Sanomattakin on selvää että toivottavasti myyjiksi ei enää ilmaannu hämäräukkoja jotka pilaa hyvän huutokaupan toiminnan.

    • 1huijattu

      Tuli varmaan kalliiksi, mutta en näe mitään muutakaan tapaa hoitaa asia kuntoon.

      Maksun vastaanottajana kuvittelisin Mezzoforten olleen lainmukaisessakin vastuussa, mutta maineen menetys se vasta olisikin maksanut.

      Joka tapauksessa ostajan kannalta hyvin hoidettu keissi, peukku Mezzofortelle! :)

    • Huijatukko

      Jep....ei voi muuta kuin kiittää Mezzoforten vastuun kantoa !!
      Jatkoa ajatelen kun tekevät muutoksen ostajan aseman turvaamiseksi niin aion edelleen jatkaa huutamista palvelussa.

    • EmCii

      Niin, jos ja kun lähipäivinä maksut kilahtaa takaisin tilille, kyllä annan nöyrän kiitoksen ja positiivisen palautteen myös tuonne Huutokaupat.comin asiakas-postiin. Nykyään kun niin herkästi vain se negatiivinen palaute tulee annettua, kyllä "miehen työstä" kuuluu kehujakin saada. Suorselkäistä toimintaa vaikka heidän ehkä pitäisi olla erityisen varovaisia tällaisten huijareiden suhteen, mutta vahinkojakin sattuu ja varmasti joutuvat maksamaan kalliit oppirahat tästä tapauksesta. Yhtenä rintamana oltiin vaatimassa rahojamme takaisin, ei liene liikaa pyydetty jos yhtenä rintamana kukin huomioimme muutamalla sanalla kiitoksemme yrityksen toimintatavalle ja ennen kaikkea nopealle sellaiselle :o)

    • TimoJH

      Erittäin hienosti ja vastuullisesti toimittu Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy) toimesta. Jatkan palvelun käyttäjänä. Case closed.

    • se_oli_siinä

      Mä odottelin rauhassa luvatut kaks viikkoa, kuten ilmoittivat. Turhat hötkyilyt ja paniikit pois. Kyllä vastuulliset aina löytyy. Hienoa ja vastuullista toimintaa.

    • Saatanan_tunarit

      Turha tässä vieläkään on hirveästi illakoida. Vaikuttaa "huijarilta" tämä Mezzoforte Oy myös.

      Ongelma on heillä ollut tiedossa jo viime vuonna, mutta toimintaa on jatkettu.
      Nytkin yritetään kiillottaa päivänselvää ja todella törkeää huijausta joksikin omistajan viivästyneeksi lomalta paluuksi.

      En yhtään ihmettelisi, vaikka Mezzoforte pelaa vain aikaa omia vastuitaan kierrellessä.

      Oli kyllä viimeinen ostos, josta rahat liikkuu minulta ilman vastinetta

    • EmCii

      "Saatanan_tunarille" vastaten: Jos oikein kaivamalla kaivaa, joka asiasta saa kaivettua sen negatiivisenkin puolen esiin, varmasti tästäkin. Itse olen yleensä kärkkäästi vaatimassa oikeuksiani mutta tässä(kin) tapauksessa maltti on/oli valttia. Barrikaadeille nousu olisi ollut turhaa, asioilla kun vaan on tapana järjestyä demokratian valtakunnassa. Pahaa mieltä ja eripuraa saa esiin niin halutessaan mutta palveleeko se ketään, luulen että kaikilla on hyvä olla tämän asian ratkettua parhain päin. Uhkakuvia voi kukin luoda jos siltä tuntuu, arki vaan on helpompaa kun sopeutuu vallitsevaan tilanteeseen, etenkin kun kyseessä ei ole mikään terroriteko tms ;o)

    • 1huijattu

      "Hei,

      Kiitos toimittamistasi tiedoista.

      Maksun palautukseen menee 1-3 arkipäivää pankkiyhteydestä riippuen.
      Jos mahdollisen rikostutkinnan tuloksena Tuplaksi Oy toimittaa ostamasi tuotteen tai korvaa maksamasi kauppasumman, niin pyydän ystävällisesti olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme maksamamme rahan palauttamiseksi.

      Pahoittelen asiasta aiheutunutta harmia ja vaivaa, sekä toivotan sinulle hyvää kesää."

      Homma siis hoituu. Oli minullakin reilu 500e liossa.

    • EmCii

      "Saatanan_tunarit" -nimimerkille: Jos luet aiempia kommentejani, jo niistä voinee päätellä, että tuskin olen "mezzofortelainen". Ihan samanlainen kusetettu kuin muutkin täällä asiasta avautuneet ja aivan yhtä vittuuntuneena tilanteeseen vielä silloin, kun epävarmuus oli valloillaan. Mutta aikoinaan kohtalaiset käytöstavat oppineena koitin vain kannustaa muitakin huomioimaan arjen pieniä positiivisiakin asioita, toki jos haluaa kulkea musta pilvi yllään niin oma valinta sekin.

      Itsekään en ole Mezzofortea kohtaan perunut rikosilmoitusta, ennen kuin totean rahojeni palautuneen tililleni, vahva usko asiaan on, toki kaikki on mahdollista ja oma 111€ saattaa jäädä saamattakin. Mutta jos homma hoituu mallikkaasti, itse ainakin näen sen verran vaivaa ihan vaan Mezzofortellekin varmasti poikkeuksellisen tilanteen nopeaan ja asiakkaalle positiiviseen ratkaisun löytämisen huomioimiseksi, että muutamalla kiitoksen sanalla heitä muistan. Kukin siis tavallaan eli kuten sanonta kuuluu: Up yours ;o)

    • heui

      Huudettu
      Apple Iphone 6s plus 128gb!!!UUSI!!!
      Päättymisaika: Sunnuntai 19.06.2016 klo 22:00
      Yhteensä: 651 EUR
      ja
      Samsung galaxy s7 edge 32gb!!UUSI!!, Rovaniemi
      Yhteensä: 574 EUR
      Näitä odotellaan hetken muuten lähtee Mezzofortesta rikosilmoitus!

      • opaskoira

        Oletko toiminut ohjeiden mukaisesti Heui ? Vai miksi täällä huutelet ostoksiasi !

        Hyvä käyttäjämme

        Olet ostanut Huutokaupat.com-palvelussa ilmoittaneelta Tuplaksi Oy:ltä yhden tai useamman tuotteen. Tuplaksi Oy ei ole tietojemme mukaan toimittanut teille ostamaanne kohdetta. Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy) palauttaa kauppasumman sekä mahdolliset kyseiseen kohteeseen liittyvät toimituskulut tilillenne viivytyksettä (ks. toimintaohjeet maksun palauttamiseksi alla).

        Toimintaohjeet maksun palauttamiseksi:

        1. Tehkää harkintanne mukaan rikosilmoitus Tuplaksi Oy:n toimittamattomista tuotteista. Rikosilmoitus ei ole tässä tapauksessa pakollinen rahojen palauttamiseksi, mutta poliisin suosittelema toimenpide.

        2. Lähetä asiakaspalveluumme ([email protected]) viesti sähköpostiosoitteesta (Tunnuksesi), jota käytät kirjautuessasi Huutokaupat.com-palveluun ja jota käytit Tuplaksi Oy:n kohteen (-eiden) oston yhteydessä.

        3. Kirjoita viestiin:

        oma nimesi ja puhelinnumerosi
        ostamiesi toimittamattomien tuotteiden kohdenumerot (kohdenumerot on ilmoitettu kohteen ostamisen yhteydessä sähköpostilla toimitetussa laskussa)
        IBAN-tilinumero, jolle maksu palautetaan
        maksun saajan nimi

        Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy), huutokauppapalvelun ylläpitäjänä ja vastuullisena toimijana, haluaa näin estää todennäköisten taloudellisten tappioiden sekä muutoin odotettavissa olevan vaivan syntymisen käyttäjilleen tämän erittäin ikävän ja poikkeuksellinen tapauksen seurauksena.

        Tapaukseen liittyvät mahdolliset vahingonkorvausvaatimuksesi sinun tulee osoittaa myyjälle eli Tuplaksi Oy:lle, joka on toiminut kaupan osapuolena. Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy) ei ole kaupan osapuoli, vaan tarjoaa ainoastaan huutokauppapalvelun yritysilmoittaja-asiakkaidensa käyttöön.

        Mikäli vastoin odotuksia Tuplaksi Oy toimittaisi teille tilaamanne tuotteen tai palauttaisi kauppasumman, varaamme oikeuden vaatia palauttamamme kauppahinnan takaisinmaksamista Mezzoforte Oy:lle.

        Huutokaupat.com jatkaa tämän tapauksen selvittämistä yhteistyössä viranomaisten kanssa.

        Pahoittelemme syvästi asiasta aiheutunutta harmia ja kiitämme palvelun käyttäjiä kaikesta avusta, jota olemme saaneet tapauksen selvittämiseksi. Olemme ryhtyneet asianmukaisiin toimiin ehkäistäksemme vastaavat väärinkäytökset jatkossa.

        Hyvää kesää toivottaen,
        Janne & Huutokaupat.com-tiimi


    • hioma
    • se_oli_siinä

      Hei Saatanan_tunarit.
      Jätäs se voivottelus muualle ja odota. Harmittaa edes lukea tollasta paskan jauhantaa. Toiset yrittää ihan oikeesti palauttaa rahat takas. Odota säkin ensviikkoon ja ryhdy sen jälkeen rikosoikeudellisiin toimiin. Malttia. Me kaikki otetaan tietoinen riski kun huudetaan täältä. Mee ja osta kaupadta mutta älä marmata täällä, ole kerrankin aikuinen.

      • Saatanan_tunari

        Vedä vittu päähäs


    • LoistoPisnes

      Loisto toimintaa Huutokaupat.comilta.. Vaikka eihän nuo summat ole kuin taskurahoja heille.. Jokainen ilmoitus maksaa ilmoittajalle vähintään 30e myytiin tai ei.. Siitä on helppo laskea paljonko rahaa liikkuu tässä palvelussa. Hienosti toimittu ja vastuu kannettu.

      • EmCii

        Niin, samaa laskeskelin itsekin ettei firma varmaan noista korvauksista nurin mene, toisaalta, jos muutoin on vuosien ajan hommansa hoitanut, lienee kassaan jäänyt jotain plussan puolelle ja niistä kai sitten kuitataan esim tällaiset kömmähdykset. Mutta kova on itselläni taas luotto maksun palauttamiselle, uusi huutokohde taas hyväksytty ja odottaa maksuani. Huomenna umpeutuu maksuaika, vedätän sitä kuitenkin, kunnes Tuplaksin rahat on palautettu tililleni.

        Nimim. Olenko koukussa huutokauppoihin :oD


    • sovitus

      Huutokaupat.com on ensisijaisesti vastuullinen maksaneiden rahoista toissijaisesti on tuplaksi vai olettekos huutaneet tavarat suoraa tuplaksilta?

    • pohojolasta

      Rikosilmoitus tehty Mezzoforte Oy vastaan, niiden tehtävä on varmistaa toimittaako joku tavaran EIKÄ ostajan!

    • se_oli_siinä

      Moi Saatanan_tunari
      Hattu tai ei päässä. Et taida kestää tosiasian kommentteja. Sulle suosittelen ihan vaan Prismaa ja Giganttia, siel ei oo riskii.

      • Saatanan_tunarit

        Onko sun älykkyydessä jokin pahastikkin pielessä? Sulle on annettu selkeä viesti, joten mitä vittua sä täällä vielä änkytät?


    • EmCii

      "sovitus
      Huutokaupat.com on ensisijaisesti vastuullinen maksaneiden rahoista toissijaisesti on tuplaksi vai olettekos huutaneet tavarat suoraa tuplaksilta? "


      Näin itsekin alkujaan päättelin lain koukeroista joten samasta syystä Mezzofortea kohtaan edelleen tuo rikosilmoitus on voimassa toistaiseksi, toivottavasti sen voi pikimiten perua.

      • so_oli_siinä

        Mahtavaa kritiikin kestoa. Aikuisuus odottaa.


      • Saatanan_tunari

        Mitäs pahaa EmCii on sulle tehnyt.

        Olet näemmä melkoinen puusilmä. Kannattaako moisessa kännissä harrastaa netissä kommenoimista, etenkin noin agressiivisella tyylillä?


    • EmCii

      Onko kukaan vielä saanut palautuksina rahojaan, tietty viikonloppuna tuskin mutta jo perjantaina?

    • Huijatukko

      Perjantaina tuli viesti että maksu olisi lähtenyt. Ja että siihen menee se normaalit 1-3 arkipäivää pankista riippuen.
      Että eiköhän ne ma / ti aikana ala näkymään tileillä.

    • Hmmmmm

      Mistähän tuo kaikki myytävä tavara (kännykät, läppärit, polkupyörät) tulee? Kun nimenomaan juurikin noita tavaroita katoaa meidänkin kylillä ihan tiettyjen tekijöiden toimesta. Oon neuvonut mm. naapuria tekemään rikosilmoituksen pyöristään.

    • 1hyvitetty

      No niin, rahat palautettu Ossuuspankin tililleni. Mezzoforteen voi siis luottaa edelleenkin. :)

      Täytyisi jaksaa varmaan tehdä mustalaisesta rikosilmoitus kuitenkin, saa nähdä jos viitsin.

      • huijaustuplaksioy

        Tottakai täytyy viitsiä, sama laki pitää koskea mustalaisiakin, ei niillä ole erivapauksia tämmöistä huijauselinkeinoa harjoittaa. Ja kannattaa poliisille mainita myös vielä em lisäksi All 24 Oy myös, ilmoituksensa perusteella sieltä löytyy muiden heimoveljien toimittamattomia huutokohteita.


      • Nauraa

        Kerta pystyt todistamaan että on samoja eikä vaan samanlaisia niin juokse itse puhdistuu syyttömienkin nimi samalla. Säälittävää. Pitäiskö sun perustaa yksityisetsivä toimisto kun oot nuin etevä ja pätevä. Onneksi et johda tätä maata.


    • EmCii

      Hienoa! Myös Nordean tililleni oli napsahtanut "Kauppahinnan ja toimituskuljen palautus" eli koko summa saatu takaisin. Voisi moni yritys ja yksityinenkin ottaa mallia, miten asiat kuuluisi hoitaa eikä yrittää venkoilla ja hakea syyllistä muualta. Kehut lähtee Mezzofortelle ja huutokaupan käyttö jatkuu eli anteeksianto saatu loistavan ja nopean asianhoidon perusteella :o)

      • huijaustuplaksioy

        Hyvä että joku saa, tänne ei vielä ole palautunut senttiäkään. Ja tosiaan toimitusmaksuja tuli huutohinnan päälle myös. En siis vielä nosta luuria peruakseni osaa rikosilmoituksesta, tuplaksi oy ainakin saa vielä selvitellä liiketoimiaan viranomaisten kanssa mikäli vain minusta riippuu.


    • merku

      Mannen paskahousut ei palauta mitään nauravat jossakin valkolaisille joten tuplaksista turha odottaa yhtään rahoja takaisin huutokaupan ilmossakin lukee "JOS" palauttavat heh heh Hyvä huutokaupat.com !

    • EmCii

      "Merkulle" tiedoksi: Mezzoforte Oy eli Huutokaupat.com maksaa KAIKKI Tuplaksi Oy:n huijaamat rahat takaisin asiakkailleen ja selvittelee sitten tahollaan viranomaisten kanssa omia saataviaan eli edelleen ainoa, jota syyttävällä sormella voi osoittaa, on Tuplaksi Oy. Tämäkin selviää jos lukee tätä topicia kokonaisuutena ;o)

    • Huutajaa

      Rahat palautui tilille, kiitos Mezzofortelle. Siinä toiminnan mallia monelle yritykselle.

    • Huijatukko

      Jep, sieltähän ne rahat tuli. Hatun nosto Mezzofortelle !!
      Toivottavasti edes jollain tasolla saavat sen paska huijarin vastuuseen.

      • Triplaksi

        Törkeä petos x lukematon määrä, rahat jemmattu ja hävitetty niin eiköhän siitä jokunen vuosi rapsahda !


    • Huijattu32

      Kaikki joukolla laittamaan uutisvihjettä eri iltalehdille ynnä muille medioille. Se paskakasa tulee polttaa julkisesti jotta kaikki osaavat varoa sitä!

    • Oulustaesa

      Tuplaksin kanssa ei kannata tehdä kauppaa. Huutokaupat.comillle ISO HATUNNOSTO JA KUMARRRUS rahat tuli takaisin..nyt kun teen tarjouksia jatkossa,otan myyjän tietoja paremmin ensin esille

    • rahat_puuttuu_edelleen

      Minä olen laittanut pyydetyt tiedot Huutokaupat.comille jo 2.7. ja saanut heiltä 3.7. vahvistuksen, että rahat maksetaan 1-3- päivän kuluessa.

      MITÄÄN RAHOJA EI OLE KUITENKAAN PALAUTETTU!

      Edelleen odotan minun 620 euroa. Kohta pitää todellakin tehdä uusi tutkinta pyyntö Mezzofertea kohtaan, kun Tuplaksia kohtaan olen jo sen tehnyt pari viikkoa sitten.

      Koittaisivat nyt saada homman kuntoon siellä Huutokaupat.comissa. Kaikki luottamus on jo mennyt, mutta pitääkö tämä loppuselvittelykin olla tällaista jahkaamista. Hetken jo kuvittelin, että asiaa hoituisi mallikkaasti, mutta ei. Onneksi päätin lähettää kiitosviestit mallikkaasta toiminnasta vasta kun näen rahat tililläni. Nyt vaikka jossain vaiheessa ne tulisi, niin kiitosviestejä ei enää heru. Käsittämättömän huonosti hoidettu tämäkin maineenpelastusyritys.

      • Kiitos1

        Rahat palautelllaan 1-3 päivän kuluessa ja päälle tietysti mistä pankista tulevat.

        Terveisin omat rahat takaisin saanut ja pankissa työskeneltevä kiitollnen asiakas.


    • pakara

      Ostin 2 pyörää huutokaupasta 18.6 pyöriä ei ole tullut,mutta onneksi tuli eilen rahat takaisin tilille, monien yht ottojen jälkeen. Aikaisemmin olen ostanut tavaraa Huutokaupat. Comista eikä ole ollut mitään ongelmia. Tämä opettaa varovaiseksi jatkossa, pitää tarkistaa myyjän taustat ennen kuin tekee kauppoja. Osaltani asia on onnellisesti päättynyt,eikä aiheuta lisätoimenpiteitä.

    • Helkamaa

      Onkohan joku ilmoittanut asiasta myös Helkama-Veloxille että heidän tuotteitaan myydään uutena epämääräisissä olosuhteissa eikä virallisen jälleenmyyjän kautta. Mainos heille ei ole tässäyhteydessä kovainkaan hyvää ja jonkunlaisia asaianomistajia varmaankin ovat omistaessaan tuotemerkin ja sen oikeudet.

    • Pyhä_yksinkertaisuus

      Ei kai kukaan tervejärkinen osta mitään tuolta huutokaupat.com:ista? Aina kun kauppaa tehdään niin pitää olla kasvokkain ja tavar pitää nähdä. Ja se tavara pitää ostaa siinä paikassa, sitä ei saa päästää silmistään. Ja ostoksesta pitää tehdä paperit.

      AINA PAPERIT (=kauppakirja)

      • bbcx

        "pyhä yksinkertaisuus", kauppatapoja on monia ja yksi niistä on huutokauppa. Ei kaikki kaupankäynti todellakaan mene sinun malliisi. Esim nettikauppa yleistyy eikä siinäkään kukaan näe tavaraa konkreettisesti enne toimitusta, eikä myöskään myyjää henkilökohtaisesti. Turhaa viisastelua. Puutteet on vain huutokaupan järjetämisessä verkossa ja siinä asiakkaan rahojen turvaamisessa. Järjestäjän velvollisuus on järjestää kauat niin ettei huijausmahdollisuutta ole.


    • Kfkdkdkdjdk

      Rahat tuli tilille, kiitos Huutokaupat!! Hätähousut, muistakaa se että palautuksessa on varmasti kymmenien ellei jopa sadan ihmisen rahat ja sellaisessa kyllä kestää kun pitää itse palautella! Muutenkin rahan siirto pankista toiseen saattaa jopa kestää 5 arkipäivää.

      • Köyhätkyykkyy

        Aivan samaa mieltä! Ihme helvetin kitinää vaikka luvattu että rahat tulevat niin ne kyllä TULEVAT. Noilla kitinöillä sinne firman suuntaan vaan luotte heille enemmän työtä kun joutuvat työaikansa vikinäänne vastailla. Jos rahoja ei näykyisi kuukauden päästäkään niin sitten ymmärtäisin, mutta tässä on mennyt viikko.. Ei jumalauta Suomalaiset ovat tyhmää kanssa. Minä odotan rauhassa, ja annan miesten tehdä työtä.


    • Tilintarkastaja58

      Olen kirjoittanut aiempiin viestiketjuihin laajan selvityksen Tuplaksi Oy: taustoista, myös siitä miten kyseinen yritys yleensäkin pääsi ilmoittajaksi Huutokaupat.com palveluun.
      Minulla on sellainen tunne että Markus Sinettä on monta itkua itkenyt Suomi24 ylläpitoon, koska ylläpito on nämä julkisista rekistereistä, ja tarkemmilla nettihakemisilla saadut tiedot poistanut.
      Yritetään vielä kerran. Korostan ylläpidolle ja muille näiden olevan täysin julkista tietoa, jossa ei loukata kenenkään yksityiselämää.
      Nämä tiedot löytyvät mm. suomen asiakastiedon, numeropalvelujen tms. rekistereistä.
      Korostan ettei ketään saa tuomita ennen suomen oikeuslaitoksen virallista päätöstä.

      Kirjoituksellani yritän saada aikaiseksi, ettei kukaan sortuisi enää tähän tai vastaaviin epämääräisiin kauppoihin , tosin nettiaikana mikään ei ole varmaa.

      Tuplaksi Oy:n perusti muhoslainen tunnettu kiinteistösijoittaja ja maanviljelijä Heino Pekkarinen ( ikää jo liki 90 vuotta).
      Pekkarinen toimi Tuplaksi Oy:n johtajana alkukevääseen 2015 saakka. ( lähde Asiakastiedon rekisteri, vastuuhenkilömuutokset)

      Pekkarinen näkyi vielä 2016 alussa osakkeenomistajana Tuplaksi Oy:n tiedoissa.

      Tuplaksi Oy:n kotipaikka on edelleen Muhos, ja nettiä penkomalla löytyi vielä vanha yhteystieto osoitteeseen Valtatie 22C1 91500 Muhos, kyseessä on Pekkarisen yritysten toimistotila ( http://www.suomen118.fi/yritykset/tuplaksi-oy/833729/ )

      Tiettävästi Tuplaksi Oy:n myyntitoiminta alkoi Kestilässä osoitteessa Taipaleentie 10, Kiinteistössä jonka omistajana on edellämainittu Pekkarinen, ainakin hänen nimellään tuosta talosta löytyi netistä vuokrausilmoitus. Tuttavani kävi ostattelemassa kyseisellä pihalla ajoneuvoa.
      Tuplaksi Oy:n kotisivutkin on rekisteröity kyseiseen osoitteeseen.
      ( http://h11p.co/www.tuplaksi.fi )
      Mielenkiintoinen yksityiskohta on yhtiön sähköpostiosoite [email protected] , joka on Markus Sinetän henkilökohtainen sähköposti, mutta toiminnassa jo siinä vaiheessa Tuplaksi Oy;n sähköpostiosoitteena, kun Pekkarinen yhtiön perusti (https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2530273&tarkiste=22C7A3DDC71533A3AB22DD0614B89DFCA6AE54D5 )
      Eli 3.10.2014

      Ajallisesti ennen Kestilään muuttoaan Sinettä pyöritti keskustelupalstoilla surullisen kuuluisan Kassu-auton muhoksen toimipistettä. Yhtiön osoite on Sinetän asunto-osoite Muhoksella ( https://ajoon.fi/toimipiste/kassu-auto-oy-muhos#!/etusivu/henkiloautot?type=&sort= )

      Oma arvaukseni tapahtumienkulusta on seuraava: Sinettä sai jotenkin puhutettua vanhan ja varakkaan yrittäjän perustamaan itselleen yrityksen, jolle hankittiin kaikki systeemit kuntoon sellaisena aikana kun hän oli toimitusjohtaja, jos TJ olisi ollut Sinettä huutokaupat.com ei olisi avannut yritykselle tiliä vedoten yhtiön tuoreuteen, ja vastuuhenkilöiden taustoista johtuvaan korkeaan riskiluokitukseen. Pekkarisen perustamana Tuplaksi oy oli heti A-luottoluokan yritys.

      Korostan olevani liki varma siitä ettei Pekkarisella ole mitään tekemistä Tuplaksi Oy:n myöhempien tapahtumien kanssa, eikä ole rikos perustaa firma jollekin toiselle, lähinnä valotan sitä, miten yhtiö pääsi mukaan erilaisiin portaaleihin.
      Poliisi varmaankin selvittää aikanaan tämänkin puolen, jos ei ole jo selvittänyt.


      Aloin penkomaan tämän yrityksen asioita asiakkaani jouduttua yhtiön huijaamaksi.
      Käytössäni on hyvä rekisterikanta, ja 37 vuoden kokemus kirjanpito ja tilintarkastuspuolelta

      Suomi 24 ylläpito on suhtautunut nihkeästi Markus Sinetän menneisyyden kommentointiin, erityisesti rikosrekisteriin, tässä viestiketjussa sitä on kuitenkin jo kommentoitu, Asiakkaani puolesta tilasin hänen tuomiolauselmiaan käräjä- ja hovioikeuksista ( julkista tietoa), joista ilmenee lukuisia tuomioita lähinnä petosrikollisuuden yms. osalta, ja lisäksi vireillä on myös asioita.

      Sinettä on saanut kyseenalaista mainetta ravipiireissäkin kesällä 2016
      http://www.iltasanomat.fi/ravit/art-2000001196462.html
      antaessaan hevoselle doping-aineeksi katsottavaa yskänlääkettä.

      Tuplaksi Oy:n toimitusjohtajaksi ja hallituksen varsinaiseksi jäseneksi tuli sitten keväällä 2015 Markus Sinettä, , keväällä 2016 yhtiössä tehtiin seuraava muutos, toimitusjohtajaksi tuli Harri Flink.
      Sinettä on kuitenkin tosiasiassa pyörittänyt yritystä koko ajan. Samaan ryppääseen kuuluu useita muitakin yhtiöitä.

      Tuplaksi OY:n liikevaihtotiedot ovat kohtuulliset. vaihto ensimmäisellä pitkällä tilikaudella 512000 euroa. ja nettotulos 21000 euroa, luulen ettei yhtiö kestä eritystilintarkastusta, ja lukuja on muokkailtu näyttämään hyvältä, tällä saadaan ohitettua yhtiön hallinnon luottohistoria, ja tilattua tavaraa, joka sitten jätetään maksamatta, ja kun se myydään oikeaan hintaan, kate on hyvä, ja/tai kuten on menetelty myydään olematonta tavaraa, niin rahaahan siinä tulee.

      Kokonaisuutena hienosti rakennettu järjestelmä , joka sitten sopivalla hetkellä pudotettiin alas ja tehtiin tili.

    • Korkalovaara

      Paljonkohan huutokaupat.com on joutunut korvaamaan tuplaksihuijarin toimittamatta jääneitä tavaroita?, ja onko kellään tietoa eteneekö tuo rikosasiana?

    • Alviton

      Miksi käytetyssä vanhassa tavarassa on joskus alvi ja joskus ei? Määräytymisessä ei näy olevan mitään logiikkaa.

    • poronpureskelija

      osoite mahtaa olla Oulun vankila.
      sieltä käsin onneksi ei ostella kyläkouluja

    • jkjkjkjkjkjkjk

      Saippuanpoimija ainesta, tervemenoa!

    • Konkurssineuvos

      Tuplaksi Oy asetettu konkurssiin 26.10.16

    • Törkyä

      KäYkäähän huviksi vilkaisemassa markus sinetän Facebook sivun niin saatte naurun aihetta lisää.

    • tuplaksinhuijaama

      Herra taitaa itkeä ja selitellä taas suomi24 ylläpitoon, kun viestejä poistetaan asiallisesta ketjusta koko ajan.
      Kyseessä on kuitenkin eräs suurimmista nettihuutokauppoihin liittyvistä petoskokonaisuuksista suomessa kautta aikojen, ja kärsijöitä on satoja.

    • Poekka

      Ja tuollahan tuo näkkyyy taas kamppeita torissa myyvän rovaniemellä onko taas pistäny uuden puljun pystyyn ??? Yllläri ylläri ei kyllä näy oikein kauppa käyvän😂😂 pelkällä etunimellä näkyy kauppaavan torissa autoja ym ym.

    • tuplaksinhuijaama

      Nyt myydään torissa ilmapussivikasia farkkumersuja, ja vanhaa valmetinraatoa, sekä rikki olevia valasimia :)

    • tuplamaxi

      Koskas tämä vyyhti on käräjillä?

    • tuplahuijaus2

      YTJ:n mukaan toiminta lakannut 25.01.2018
      Käräjät tulossa aikasintaan loppuvuonna
      tosi suuri asianomistajien määrä

    • kaakamo

      Kellään tietoa tämän etenemisestä?

    • Anonyymi

      04/2021 on käräjillä

      • Anonyymi

        Nyt oli näköjään tuomiot tullut.

        Toinen sai vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen törkeästä petoksesta ja kahdesta petoksesta.

        Toinen tuomittiin yhden vuoden ja kuuden kuukauden mittaiseen vankeusrangaistukseen samoista rikoksista sekä lisäksi velallisen petoksesta.


    • Anonyymi

      Hovioikeus ei ole vielä tehnyt päätöstä.
      Syyttäjä valitti

    • Anonyymi

      Sovittiin kobelco pyöräkone kauppa,nyt hävisi kaikki 47 myytävää ilmoitusta kyseiseltä henkilöltä.Taitaa olla tosi ”Liikemies”•
      Rekka menossa hakemaan konetta keskiviikkona,taitaa olla myyjä hävinnyt.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe