Olenhan havainnut minuna.

518

Miten kirioitukset arvioidaan ja kirjoittajat. Yksi on ylitse muiden, eikä siinä mitään kun oikeassakin ollaan. Nyt pistää silmään sellainen seikka että onko sopivaa ylistää yhteisellä palstalla yhtä.

Kateellinen tietenki olen tällä yhdelle mutta sekin pistää silmään, että yksi on arvioinut tämän yhden olevan ylivertainen. Siis yhdellä on ylivalta sanoa kuka on se paras. Kateellinen olen tällekin jolla on tuollainen ylivalta palstalla.

18

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kristiina23kirj.HYVIN

      Kristiina23
      2.7.2016 9:06
      No, siinäpä ruunemanni kyselee, ja tappelee (joku huomasi) itsensä kanssa.:) Kuinkahan toiset niitä sanoja ja lauseita muodostaa, kun eivät osaa kunnon keskustelua saada aikaan?

      Kirjaimet on väärin aseteltu, pilkut puuttuu ja puhumattakaan, että aihe ei ole mielenkiintoinen? Siinä he höpisevät vain päivän touhuistaan, puuttumatta ketään arvostelemaan, tai edes arvailemaan, kukahan tuonkin kirjoitti?

      • AnnetaanpaOLLA

        Ei kusiaispessee kannata tonkii.


      • 3..21

        Siinä on oikein nuolemisTa kerrakseen


    • 65487

      Se kehuttu ei taida kaffipirtissä käydä , sekö syy kehumisiin ?

    • Mutta hei kuules nyt! En ollut silmiäni uskoa kun luin aloittaja ajatuksesi. Miten ihmeessä olet noin aivopesty että, annat jonkun vaikuttaa omiin mielipiteisiisikin.
      Kaipa sinulla itselläsi on jokin objektiivinen mielipide "jalustalle nostetusta sentään" Tavallisen mukava kirjoittaja, ei siinä mitään.

      Eihän tämä arvioija kerro kuin oman mielipiteensä, suotakoon se ihannoinnin tarve hänelle!

      Mutta, että yks' ja toinen alkaa tuntea olevansa ala-arvoinen, on jo lähes tautista. Mikä malliesimerkki kyvyssään hän olis arvostella?

      On v a i n yhden palstan kaksipunttisen tapa kehua jos ei Satua niin Makriinaa, Tinat, Venlastiina tai ihanaa Skillania :D

      Voi jumal'auttakoon sentään, jos palstalla höynähdettään kadehtimaan näitä mainittuja, olis tästä kutupaikasta viisainta lähteä:D

      Ihan terveesti kyllä kyseenalaistetaan luokittelut, mutta enempää hölmöilyä ei nyt nauramatta kestä, heippa vaan

      • kekäö

        Siinähän se onkin kun helppo on tietää, kuka on se yksi miljoonista, 'ensin pappi partasuinen, sitten joukko harmahuinen'. Kuka. Sanoi jo Eino Leino aikoinaan.


    • Suodaan-kehumiset

      Kukaan ei oikeasti näitä ruunen ylistämiä kadehdi, turhaan ss siinä tärkeilet. Jos joku jotain joskus kehuu, ei se ole muilta pois. Mutta joku yksinäinen vanhus voi saada onnen hetken kun huomataan.

      • Vai.onnen.hetken

        Juuri päinvastoin. Kehuminen on kyllä ihan hyvän mielen antavaa, MUTTA ei kenen tahansa sanomana. En todellakaan ilahtunut yhtään.


      • Senhän toki voi ymmärtää että myönteisestä huomiosta vanhempikin ilahtuu.
        Mutta ilman tärkeilyä sentään, on uskallettava olla aikuinen mielipiteissään.
        Tänään kuuntelin sosiologi Jyri Engeströmin haastattelua radiossa virtuaalikontakteista yleensä. Hän kertoi esimerkin amerikassa kävellessään miesystävän kanssa, pyysi tämä Jyrin kännykkää lainaksi. Joo, tietenkin ja antoi sen kysyjälle.
        Tämäpä sujautti sen taskuunsa, ja jatkoi keskustelua.
        Vähitellen alkoi lievä hermostuminen vallata sosiologin, oli kuin jokin tärkeä osa hänestä olisi viety.
        Silloin työtoveri sanoi huomanneensa nousevan ärtymyksen Jyrissä, ja tulivat siihen tulokseen, että sellaiseksi olemme tulleet.

        Jyri Engeström totesi meidän kokevan myös tunnepuolella virtuaalimaailman antavan jotakin, joka riittää sinkkuenemmistössä.


    • Chaissea

      Mitä hemmettiä toi aloitusshitti tarkoittaa ja meinaa?

      • 581

        Kehuttua ei ainakaan solvattu. Kehutulla on loistava huumorintaju eikä hän toivottavasti loukkaannu aloituksesta.


      • Eiköasiaaole

        Mun mielestä täällä ei kukaan kehu ketään. Ja jos joku asettelee paremmuus- tai mihin tahansa järjestykseen, niin mitä väliiii. Ongelmansa kullakin; järjetöntä ja tyhjää pulinaa.


      • jotajkin815

        Ei titengään asiaa, mutta kuitengin. Kirjoittajien jaottelu on alkeellista ja sitä Ruhne nimenomaan harrastaa. Tympii koko ukko.


      • Älä-MUUTA-viserrä

        Tell me about it!


      • ETOVAA
        jotajkin815 kirjoitti:

        Ei titengään asiaa, mutta kuitengin. Kirjoittajien jaottelu on alkeellista ja sitä Ruhne nimenomaan harrastaa. Tympii koko ukko.

        Aina ruunella on niinkö Kristiina ihan oikein sanoi joku haukuttavannaa. tai sitten se kehuu ja samaa vuorotellen sen humalan ja krapulan mukkaaa luulee olevasa haka muttei huomaakkaa että on huussin haka.


    • Tulokas_ehkä

      Se kummallista että ss aina selittelee sen mokia. Lorena tuolla halii ja odottaa vastausta . Miten joku martyyri hallitsee koko ikäryhmän palstaa ja pilaa sen. Se tapahtuu muutaman kellokas akan tuella . Joku sanoi että 80 kymppiset täällä jyrää nuoremmat tulokkat ja totta se taitaa olla.

      • Tulokas_ehkä??????

        Jos sinulla on noin voimakas ennakkoasenne, että ss selittelee aina "mokiaan", joita itse en ole huomannut ja Lorena...en viitsi edes toistaa. Molemmat ovat mielestäni "miunmielenmukaisia" kirjoittajia vuosien takaa ja todellakin asiallisia.

        Jos itse olet tulokas, niin kannattaako "tupaan" tulla heti arvostelemaan?

        Hieman ounastelen, että olet seurannut palstaa kauankin ja ollut aina eri mieltä, mutta mahdolista vakinikkiäsi et paljasta? Selitä nyt itse mokasi, että esiinnyt "uutena" ja tiedät kuitenkin kirjoittajista sinulle vastenmielisiä mielipiteitä?

        Kirjoitat;"Se kummallista että ss aina selittelee sen mokia". Mitä "mokia"? Ehkä hän oikoo vain kirjoittamansa viestin väärintulkintoja?

        Kiitos "Tulokas ehkä", jos haluat vastata.


    • hämeen_hiras

      Tällä palstalla on kolme vahvaa naista selvästi kärjessä.
      Kirjoittelevat asiallisesti ja järkeviä. Eivät liene vielä esiintyneet tässä ketjussa. Kirjoittavat silloin,kun on asiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe