Asiallista pohdintaa - entä Coinin jälkeeen?

MitenkähänTässäKäy

Tuli sitten käytyä kaveria morjenstamassa tuolla lakeuksien suunnalla. Puhe kääntyi taas vaihteeksi aika nopeasti Coinin suuntaan, ja miksipä ei kääntyisi - ei liene salaisuus, että siinä on muutamakin heebo tehnyt ihan mukiinmenevää tiliä.

Mutta puheiden sävy oli nyt erilainen kun puoli vuotta sitten. Siis ihan erilainen.

Sain vaikutelman, että jonkinlainen kollektiivinen luovuttaminen ja sen tosiasian hyväksyminen, että ei tule mitään suuria uutisia, on tosiasia - ei tule mitään sellaista, jota kaikki ovat odottaneet.

Päinvastoin. Jopa tämä kaverini totesi, että taitaa olla homma taputeltu, jos ei mikään viranomainen tule ja ota töpseliä seinästä, niin homma saattaa tukehtua omaan sauhuunsa. Uutta porukkaa on koko ajan nihkeämpää saada mukaan ja monet toiminnan ympärillä esiin tulleet asiat (huonot sellaiset) vievät koko ajan uskottavuutta hommalta. Kurjinta on kuulemma se, että vaikka kaikki tajuavat, että yksittäinen suomalainen jäsen ei ole vastuussa kenellekään - osa on kuitenkin rekrytoinnissaan käyttänyt melkoisen arveluttavia keinoja, lupauksia, jotka ovat osa varsin kotikutoisia. Jopa ns. maajohtajaa on kritisoitu siitä, että liekö osa argumenteista jopa omassa päässä hienosäädetty kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi..??? Mene ja tiedä. Rivijäsenistä nyt puhumattakaan..

Omasta mielestäni hommassa oli alussa aika lailla potkua (vaikka henk.koht. pidänkin tätä ihan puhtaana pyramidisysteeminä) ja mahdollisuuksia vaikka mihin, mutta mitä olen kentältä tulleiden kaikujen perusteella ymmärtänyt, alkaa rivit rakoilla nyt.

Itse en ole kuitenkaan ns. "pyramidipelejä" vastaan suoranaisesti, ne voivat olla ihan hauskaa ajanvietettä, jopa rahaa aikaansaavia - mutta kun tuollainen peli rakennetaan tuolla tavalla kuin Onecoin, siitä on osalle osallistujista leikki kaukana. Aletaan uskoa kieli poskessa rakennettuihin "visioihin" paremmasta ja oikeudenmukaisesta maailmasta ym puulsittiä...

Nämä asiaan turhan vakavasti suhtautuvat jantterit saattavat pudota korkeammalta, kuin mitä häntäluu antaa kestää, on sijoitettu isoja rahoja hommaan kiinni, osa paljon enemmän, kuin mitä olisi varaa hävitä.

Voi tulla wincapitan kaltainen krapula tästä hommasta.

12

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikkitietävän

      Ole huoleti. Krapulaa ei tule
      Rujalla on Veskassaan jo uusi kolikko kaupan, maahohtajan mukaan joko goldcoin tai Aurumcoin
      Nyt sitten kannattaa suoraan panostaa isoihin paketteihin, päänahkaraha kasvaa tasolla 1 20% ja tasolla 6 vielä saat jotain, nythän se päättyy tasolle 4.

      Kryptoraha ei ole autotallissa.

      • Nimetönmerkki

        Kryptoraha ei ole autotallissa.
        Kohta se on käräjähallissa.
        Uusia paketteja ei kukaan osta. Mistä rahat..


    • Sisäpiiripyörii

      Et taida muistaa, miten hienosti Ruja muuttti BigCoinin Onecoiniksi !

      Nytkin menee ihan mutkattomasti, BigCoinit convertointiin Onecoineiksi ja muutaman splitin jälkeen jokainen voitti.

      Tietysti ne jotka tekee rikosilmoituksen, eivät saa uutta valuuttaa latiakaan !

      • LapasestaLähti

        Jotain pelottavaa tuossa systeemissä on. Voisiko olla, että homma lähti ikääkuin lapasesta, kuten Hannulla aikanaan - kotikutoisesta systeemistä (plagioidut koulutukset ym ym ym) lähtikin homma kasvamaan. Nyt on sitten täysi työ keksiä erilaisia vippaskonsteja, jolla pitkitetään sitä tosiasiaa, että asian keskiössä ei olekaan muuta kuin tyhjää...


    • Lakeudenkutsu

      Outo kirjoitus lakeuden nimissä, jos ei nyt sitten puhuta jostakin syrjäkylän startteripoppoosta jonka ois tarvinnu myös tehä jottai.

      Tunnen aikahyvin tämän ison ketjun Lapua-Kauhajoki-Seinäjoki- Vaasa- Mustasaari- Kookkola alueen henkilöt ja voin kertoa, että päinvastoin tunnelmat ovat tapaamisissamme olleet erittäin toiveikkaita OneCoinin suhteen ja viimeksi on tehty lisää ns. isoja paketteja.

      Päinvastoin alkuun oli muutama "pyramiidimies" mukana aukomassa päätään ja poikkeuksetta omistuksessa oli yksi Startteri.
      Osa valittajista on ostettu porukalla pihalle ja onpa jokunen sopeutunutkin, kun ovat saaneet ymmärryksen, että kyse on maailman mahtavimmasta systeemistä joka kulkee voitosta voittoon. Soraääniä en tiedä nyt yhtäkään, että puheesi kuulostaa vähintäänkin oudolta ja luulenkin vahvasti, että täysin keksittyä satua.

      Sovittu näissä pienissä ja suurissa palavereissa, että henkseleitä ei paukutella julkisesti, vaikka rahaa olisi tullutkin mukavasti, koska se herättää turhaa kateutta ja murinaa ihmisten joukossa, vaan pidetään matalaa profiilia eikä mennä palstoille revittelemään. Aika hyvin on toiminut.

      • Hölmöiltärahatpois

        Vittu mitä paskaa.
        Kaatumistaan odottava ponzi tämä on eikä muuta.


      • Mukavaaporukkaa

        Tämä "Vittu mitä paskaa" on taas tyypillinen älykkyyden keskittymä, eli joku muka tietävä täysin ulkopuolinen räkänokka.

        Mukana olevilla on hyvä yhteishenki, eli tämän olen saanut itse todeta useampaan kertaan.


      • Mukavaaporukkaa kirjoitti:

        Tämä "Vittu mitä paskaa" on taas tyypillinen älykkyyden keskittymä, eli joku muka tietävä täysin ulkopuolinen räkänokka.

        Mukana olevilla on hyvä yhteishenki, eli tämän olen saanut itse todeta useampaan kertaan.

        Hah hah haa ... vai että on "hyvä yhteishenki" ... MUAHAHAHAHAAAA

        Kyllä siinä kelpaa "samanmielisten" uskovaisten henkseliä paukutella ja kattoa tietokoneen ruudulta kuinka pipsit paukkuu ja pohtia mitä omaisuudellaan tekee sitten kun onecoinit voi muuttaa oikeaksi rahaksi.

        Meidän "ulkopuolisten räkänokkien" on sen sijaan syytä muistuttaa arvon herroille, toistaiseksi parin kuluneen vuoden aikana ei "yhtiön" suunnasta ole tullut mitään konkreettista tuon asian eteen. Siis että onecoineja voisi joskus käyttää johonkin tai että niitä voisi vaihtaa oikeaksi rahaksi.

        Me voimme samaan hengenvetoon huomauttaa, että kannattaisi teidän "yhteishenkistenkin" tätä asiaa hetki miettiä. Esim. miten on mahdollista lokakuussa tuplata kaikkien coinisaldo, mutta samanaikaisesti "yhtiön" kassan arvo pysyy ennallaan? Tuon kassan kun pitäisi kumminkin olla vakuus kolikon arvolle. Ei kolikon arvoa mikään louhintaan liittyvä tekninen yksityiskohta ratkaise. Kolikon arvo on ainoastaan "yhtiön" oma ilmoitus.

        Ettekö uskovaiset pohdi tällaisia lainkaan? Kannattaisi kylläkin ...


    • wkisti
      • Heh ... aika hyvä havainto!! Olisko se kumminkin niin että suhteessa niitä huijattuja on eniten täällä kotisuomessa? Saldo muualta maailmasta on tässä valossa varsin vaatimaton. Enemmän meteliä kuin tuloksia.

        Ja onhan se kumma sattuma muutenkin, että maailmantalouden mullistavassa miljuunabisneksessä - anteeksi: miljardibisneksessä - on johtoportaassa tai sen lähellä peräti kolme suomalaista. Suomalaisia heppuja joista kenelläkään ei ole talousmaailmasta mitään kokemusta/osaamista ja joilla kaikilla on päinvastoin hyvin vaatimaton tai epämääräinen/hämärä menneisyys kaatuneissa pyramidikoijauksissa.

        Aikamoinen miljardibisnes se on tämä onecoin.

        Karavaani kulkee eikä kukaan voi mitään. Paitsi koira, mutta sekin vaan haukkua räksyttää.

        MUAHAHAHAMUAHAHAHAHAAAA


      • raimotampio

        Mistähän tuo ajatus kolmesta suomalaisesta ylätasolla on kotoisin?

        Parhiala on toki syntynyt Suomessa, mutta muuttanut täältä kolmen ikäisenä pois, on Ruotsin kansalainen eikä edes osaa Suomea juuri nimeksikään. Eli vain suomitaustainen nimi ja toki syntymäpaikka on Suomi.

        Vuorinen on pikupeluri tällä hiekkalaatikolla, eli vaika tyyppi on tunnettu niin ei taida mahtua kymmenne parhaiten palkkioita saavan Suomalaisen joukkoon.

        Kyllä ne isot pojat on ihan jostain muualta kun Suomesta, vaikka onhan formuloissakin Suomalaiset hyvin edustettuna vaikka väkimäärällisesti pieniä ollaankin.


    • abbax

      Kyllä kohta kosahtaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3704
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      583
      3483
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3382
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2177
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2121
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      319
      1935
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      157
      1636
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1351
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe