Kuopion pysäköinninvalvonnalla tulostavoite

poismuuttava

Kuopion kaupungin pysäköinninvalvonnasta on tehty varmaan tulosvastuullinen yksikkö, jonka on tuotettava voittoa.
Yksikölle lienee annettu vuosittain tulostavoite, joka on saavutettava hinnalla millä hyvänsä.
Muuten ei voi selittää parkkipirkkojen innokkuutta sakottaa, vaikka voisi käyttää maalaisjärkeä ja joustaa.

17

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poismuuttava

      Toriremontti ja muut hankkeet on vieneet kaupungin talouden niin tiukille, että jostainhan se raha on revittävä.

    • 11....1

      Mitäs jos ostaisit ihan reilusti sen parkkilipetin ettei tarttis täällä ruikuttaa

    • muutankorpeen

      sama meno kun täällä siilinjärvellä, jatkuvaa kyttäämistä.

    • A063

      Sääli on sairautta

    • fjsklfjdskljfskdljkds

      Jos joudun käyttämään maksullista parkkipaikkaa niin olen arvioinut kauanko menee asiointiin ja maksanut reilusti pidemmästä ajasta varmuusvarana kun ei ikinä tiedä mitä vastuksia asioidessa tulee eteen. Tulee halvemmaksi kuin maksaa parkkisakko mutta tietysti tavallaan maksan parkkisakkoja sitten "etukäteen" kun maksettua aikaa jää aina käyttämättä enemmän tai vähemmän.
      Ilmaisia aikarajattuja paikkoja käyttäessä pistän muistiin milloin aikaraja loppuu ja järjestän niin että olen siihen aikaan jo menossa kun aika loppuu. En edes käytä tällaisia ehdottomasti aikarajattuja paikkoja joissa ei maksamallakaan saa lisäaikaa jos en tiedä yhtään kauanko asiointiin menee, käytän silloin esim. torinalusparkkia joka maksetaan vasta pysäköinnin päätyttyä todellisen käytetyn ajan mukaan, tällä tavalla pitäisikin olla pysäköintimaksu järjestetty, maksetaan vasta pysäköinnin päätyttyä todellisen ajankäytön mukaan eikä tarvitsisi yrittää ennustaa että kauankohan tällä kertaa asioinnit kestää ja mitähän mahdollisia odottamattomai aikaa vieviä vastoinkäymisiä tällä kertaa tulee. Etukäteen maksettavat pysäköinnit on kaikkein pahimpia sakkorysiä, siinä ei oikeastaan syyllistytä väärinpysäköintiin vaan siihen että ei vaan osata ennustaa miten kauan pysäköinnille on tarvetta ja sen etukäteen tasan oikein arvioiminen on inhimillisesti ylivoimaista.
      Onko oikein sakottaa inhimillisestä virheestä? Olemme vain ihmisiä, emme koneita!

      • kengänverran

        Savolainen uuvotti!! Vittu että on tyhmää porukkaa. Jokainen osaa arvioida aikaa, tai sitten käy maksamassa lisää.


    • järki_älä_jätä

      Sama se on meno muillakin paikkakunnilla eikä ainoastaan Kuopiossa.

      "– Helsingin hallinto-oikeus on linjannut, että pysäköinnintarkastaja tekee virkatehtävää. Jos hän ei näe kiekkoa, hän voi sillä perusteella antaa virhemaksun. "
      http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000001229361.html

      "– Eihän oteta kuvaa, jos ei ole mitään kuvattavaa. Miksi ottaa kuvaa tyhjästä autosta, asiakaspalvelusta ihmetellään."

      Todella järjenjättiläisiä. Kuva tyhjästä autosta olisi todistanut ettei kiekkoa ollut.

      • pysäkönitinatsit.stana

        Ilmeisesti sokeita parkkipirkkoja, voivat väittää hyvällä omallatunnolla että eivät nähneet kiekkoa...


    • tarpeeksvaiei

      Mix hel-vetissä sinnen kuopion keskustaan tarvii yleensä mennä?
      Kaikki löytyy kauppakeskuksista ja jos täytyy niin mennään jalan eikä kanniskella kaiken maailman törkyä sieltä kotikonnuille.

    • lämmittää

      Vitun valittaja. Hyvä että täällä on pysäköinninvalvonta kunnossa. Jos aika on loppu niin totta kai siitä pitää sakko laittaa. Oletko niin vähäväkinen ettet pysty arvioimaan aikaasi. Kaikesta täälä valitetaan. Ollaan niin rahamiestä mutta rahaa säästetään pysäköinnistä. On asioita joihin jousto ei kuulu. Ja niin sen pitääkin olla.

      • ssdkjflskfjlksjkljksdl

        Perkeleen tylyttäjä. Se ei kertakaikkiaan ole aina mahdollista arvioida sitä aikaa etukäteen kun elämä nyt ei vaan ole niin yksinkertaisen suoraviivaista kuin siellä toimiston pölyisessä nurkassa nörtit teorioidensa keskellä kuvittelevat!
        Tuolla asenteella ei ole ihme että Suomi on jatkuvasti ihmisoikeustuomioistuimessa syytettyjen penkillä eikä ole ihme että ihmiset muuttavat taas yhä suuremmin joukoin pois tästä paskamaasta, saatanan pilkkua seksuaalisesti hyväksikäyttävä sääntösuomi! Perkeleen metsäläiskansa ei ole edes geneettisesti eurooppalainen, mistä lie takametsän peränurkasta levinnyt sisäsiittoinen paskaporukka perkele, kaikkein vinoimmilla geeneillä varustetut mutantit ovat keinotelleet itsensä päättäviin asemiin...


    • Asiallistatouhua

      Kannattaa keskustella tarkastajan kanssa. Itse keskustelin virhemaksun saatuani jälkikäteen erittäin asiallisen miestarkastajan kanssa joka kertoi miksi on tapauksia joissa ei yksinkertaisesti voi joustaa ja kertoipa myös esimerkin maalaisjärjen käytöstä kun sellaiseen on sääntöjen puitteissa mahdollisuus. Samalla tuli käytyä keskustelu mainitusta provikasta jota ei virkamiehillä ole, ei edes tulospalkkaa. Hän kertoi että on sitä parempi päivä mitä vähemmän on sakkoja kirjoitettava, mutta harmitteli kun väärin pysäköintiä selvistä säännöistä ja merkeistä huolimatta vaan tapahtuu paljon. Kertoi myös asiallisesti miten voin halutessani valittaa saamastani sakosta ja vinkkasi pysäköintipaikoista joissa voi pysäköidä rajoituksetta tai ilman maksua. Samaan syssyyn paikalta poistuessani kuulin kun samainen tarkastaja opasti vanhaa rouvaa joka oli jättämässä autoaan liian lähelle risteystä. Oma käsitykseni toiminnasta muuttui yhden keskustelun perusteella.

    • suomi.on.paska.maa

      Parkkipaikkaongelmatkin ovat pelkästään valtion ja kuntien itse luomia ongelmia tavallisten ihmisten kärsittäväksi koska ovat tahallaan tehneet parkkipaikoista pulaa.
      Tämä on yksi esimerkki rikollisesta valtioterrorismista omia kansalaisia vastaan!!
      Haastakaa joku Suomi kansainväliseen tuomioistuimeen valtioterrorismista, Suomihan on ollut ennenkin ihmisoikeustuomioistuimessa syytettyjen penkillä ihmisoikeusrikoksista! On meillä perkele kaksinaamainen maa, haluaa esiintyä muiden maiden silmissä sivistysmaana mutta heti selän takana ollaan kuin pohjoiskorea, ddr tai neuvostoliitto!!

    • lappualisää

      Kyllä on autoilija tyhmä jos ei ymmärrä liikennemerkkejä. Turha kitistä jos maksun saa. Kuopiossa on tehostettava valvontaa.

    • A063

      Rike - rikkomus eli jonkun oikeuksia on poljettu, ehkäpä on koitunut taloudellisia tappioita jollekin. Näin liikenteessä missä tiettyjä asioita voidaan helposti valvoa.

      http://www.ksml.fi/kotimaa/Savon-Sanomat-Lapinlahden-rivitalopalo-sai-alkunsa-ilmeisesti-grillihiilistä/855961

      Mikäli asukkailla ei ollut kotivakuutusta tai omisti vähäarvoista - ikääntynyttä irtainta EI korvausta tullut vaan pidä kippeenäs.

      Poliisi EI epäile rikosta !

      • jälleen.vääryyksiä

        Sehän ei ole yhtään halvempaa hankkia uutta irtainta olipa entiset miten vanhoja tahansa. Mielestäni vakuutuksen pitäisi korvata tuhoutunut irtain niin että sillä saa uudet tilalle, muuten on ihan turha maksaa mistään vakuutuksista mitään.


    • Vänkyräukko

      Jouduin maksamaan pysäköintivirhemaksun Kuopion keskustassa vuosi sitten. Oma vikahan se oli tietenkin kun en muistanut laittaa kiekkoa ikkunaan. Maksoin maksun mutta sen koommin en ole keskustassa käynyt kirjastoa lukuun ottamatta. Enkä maksanut pysäköinnistä. Enkä tule lanttiakaan laittamaan pysäköintiin. Ennen käytin toriparkkia vaan se loppui. On sitä virhemaksulla erikoiset seuraukset. Ihmisen mieli voi joskus toimia näinkin. Kuulin työkaverilta että hän sai sakot Motonetin parkkipaikalla ja lopetti asioimisen kyseisessä liikkeessä. Toinen työkaveri joutui maksamaan Kalpan pelin aikana virhemaksun ja lopetti suivaantuneena peleissä käynnin. Rahaahan tässä loppupelissä säästyy aktiivisen pysäköinninvalvonnan seurauksena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      285
      3147
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1575
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1301
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1215
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe