Liekö tällää kenelläkään mitään käsitystä

Herätyys

Kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Raamatun UT mukaisesta, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, käskynsä kaikilta osin pitävästä ja täyttävästä, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttävästä, Oikeasta, vasta Oikeasti Kristillisyydestä?

Siitä ihan Lain / Laillisuuden, kaikille hyväksi Luvallisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesta ja perustuvasta, siitä Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavasta Kristillisyydestä...

Johon ovat, tämän pahan vallassa olevan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, Jumalan Sanan vastaisesti touhuihin ja politiikkaan, niihin vääryyden mukaisiin ja pahuuden puolesta, = laittomiin touhuihin ja politiikkaan mukautumisesta / osallisuudessa elämisestä ULOS, irti sanoutuviksi kutsuttuja.

Jeesuksen nimessä... Tähän Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen krist. vähän jotenkin vain nimeksi,tunnustaville herätykseksi.

vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      Eikö kellään!! Eikö täällä ole ketään Raamatun UT, kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvia ja mukaisia, opetuksia ja ohjeita lukenutta ja niitä Oikein ymmärtävää, ja niiden mukaisesti ja perustalta elävää, tai edes niiden mukaisesti elämään haluavaakaan?!

      Mihin uskovia ja ketä palvelevasti ja seuraavasti eläviä täällä on, kun ei kaikkivaltiasta Totuuden ja Oikeuden, Armon ja puhtaan aidon Rakkauden, joka ei ole kenellekään pahaksi, HERRAA, Kristusta Jeesusta?!

      Jeesuksen nimessä... tiedustellen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

    • Herätyys

      Eipä näytä ainakaan vielä löytyneen. Ei minkäänlaista jälkeäkään / palautetta, joka sen osoittaisi / todistaisi näy!!

    • Herätyys

      Kaikkiko täällä niitä Nooan ajan kaltaisia, niitä jotka heräsivät ja kiinnostuivat siitä pelastukseksi vaihtoehdosta, Nooan arkista LIIAN myöhään. Siksi saivat saman, maailman lopukseen TUOMIO kohtalon, kuin ne muutkin Jumalan Sanan vastaisesti / saata naa palvelemaan antautuneet, Nooan aikaiset!!

      Jeesuksen nimessä... Herätykseksi ja varoitukseksi muistuttaen ja valistaen siitä, vain vähän jotenkin, itseäänkin, toisiaan ja muitakin pettävästä / eksyttävästä, vain vähän jotenkin, nimeksi krist. uskonnollisuudesta!

      Siitä, muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesta, vain OMA puolueellisesta / lahkohenkisyydestä. Jossa ei ole sijaa kaikille hyväksi, Raamatun UT mukaisuudelle. = Heralle, Kristukselle Jeesukselle.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, niitä maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      Niitä muita tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön / seuraajakseen kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva.

    • Herätyys

      Eikö löydy ketään Kristusta Jeesusta rakastavaa?!!

      Käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi eläviä ja toimivia, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä kaikille hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavasta kristillisyydestä edes millään tavalla kiinnostunutta?!!

      Jeesuksen nimessä...!! HERÄTYKSEKSI.

    • Herätyys

      Kaikkiko tällä niitä Kristusta Jeesusta kohtaan rakkaudettomasti eläviä?

      Niitä, muista ja musta niin väliä, itsekkyyden mukaisesti, vain OMA puolueellisesti / lahkohenkisesti, = "pirun" hyväksi ja puolesta, vähän jotenkin, pettävästi / eksyttävästi vain nimeksi krist. uskonnollisesti, = tuomiokseen, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden vastaisesti, käskynsä kokonaan pitämättömästi ja täyttämättömästi, "maailmalle valkeudettomasti ja maalleen suolattomasti" eläviä ja toimivia?!

      Jeesuksen nimessä... siitä Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Raamatun UT mukaisesta, käskynsä kaikilta osin pitävästä ja täyttävästä Oikeasta ja Oikeasti Kristillisyydestä, siihen HERÄTYKSEKSI muistuttaen.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän Raamatun UT mukaiseen, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutusuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      • Herätyys

        Sanovat, että vaikeneminen on myöntymisen merkki.

        Kyllähän "maailmalle valkeudeksi ja maalleen suolaksi" kutsuttujen pitää kuulua ja näkyä. Jopa käytännön arkielämässä, elämällä, sanoilla ja teoilla osoittautua / todistautua, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi. Niin, että sanoma siitä "kiirii" ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Tänne suomi24 keskustelufoorumeillekin.

        Vaan ei ole kuulunut, kuin siitä, ns. "krist". kuntalaisten keskenään riitaisuuksista, toisiaan / Kristusta Jeesusta kohtaan rakkaudettomuuksista. Toisiaan ja Herraa Jeesusta, laimin LYÖNNEISTÄ.

        Jeesuksen nimessä... Hänen ja / apostoliensa Oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen opetuksista ja ohjeista muistuttaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.


      • Herättelevä

        Eihän nukkuvista uskovista ole kristillisesti keskusteljoiksi. Nehän vain uneksii siellä pimeydessään jossa elävät, Totuutta / todellisuutta, missä elävät, tiedostamattomina kukin omassa, vähän nimeksi krist. uskonnollisuudessaan.


      • Herätyys

        Onhan uskomatonta ettei krist. keskustelufoorumeilta löydy keitään muita, jotka haluaisi kaikille hyväksi Jumalan VALTAKUNTA, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaiseen yhteyteen / yhtenäisyyteen, ja siinä saumattomaan, jokaista jäsentään myöden YHTEISEKSI hyväksi, mutta, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", riittävällä tavalla elämiseen ja toimimiseen / vaikuttavaan yhteistyöhön!!

        Joka mahdollistuu ainoastaan Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti YHDEKSI, yhtä oleviksi ja kaikessa YHTÄ pitäviksi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä eläviksi ja toimiviksi yhdistymällä...

        Ja sitten, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä, Jumalan VALTAKUNTA yhteyden ja yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavasti eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi jäsenistö verkostokseen, paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti järjestäytymisen myötä.

        Jolloin se kaikessa täydellisyys päämääräinen (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys), siihen päämääräiselle tielle pääsy, ja siinä edistyvästi, Raamatun UT mukaisesti eteenpäin edistyvästi kulku, tulee mahdolliseksi.

        Jeesuksen nimessä... tähän em. Raamatun UT mukaiseen ja päämääräiseen, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Kristillisyyteen, tälle Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaiselle, käskynsä kaikilta osin pitävälle ja täyttävälle tielle lähtemiseen ja yhtyviksi, herätykseksi.


    • Herätyys

      Mihin uskovia ja ketä palvelevasti eläviä tällä suuri valta enemmistö on?

      Kun ei Kristusta Jeesusta, ja Hänen kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi asiaa, tarkoitusta ja tavoitetta? Sitä kaikessa täydellisyys, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaista. Sitä; ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, Lain / Laillisuuden, kaikille hyväksi, Luvallisen Oikeuden Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisuutta.

      Jeesuksen nimessä...herätykseksi tiedustellen.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen, näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1822
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1469
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1170
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      268
      961
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      932
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      885
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe