Virolaisia töissä jo ympäri suomea !

Haans.SeA

Porrrvarihallitus on huolissaan suomalaisten "työllisyydestä" mutta porrrvarit näyttävät suosivan työmaillaan virolaisia.
Hyi mitä kaksinaismoralismia ! Viimeksi sisämaassa virolaisporukka parturoi tienvarsia Kuhmoisissa. Sitten valitetaan, että suomalaiset ovat kortistoissa.

Muistan, kuinka joku porrrrvari vai oliko peräti "demari"-koira, perusteli ulkomaalaisten hommimista suomessa sillä, että saivathan suomalaisetkin aikanaan töitä ruotsista. No, saivat kyllä mutta svedupelleä ei silloin potkaistu KORTISTOON eikä svedun palkkoja kilpailutettua matilla kuten nyt on käynyt suomipojalle virolaisten avulla.
Siinä se vissi ero. Ruotsi TARVITSI aidosti työvoimaa, Suomi EI tarvitse ulkomaalaista työvoimaa. Itse on satavarma siitä, että "demari"-koira Mikael Jungenrin aikanaan oikeisto-YLEssä lanseeraama "työvoimapula"-valehtelukampanja oli suunnattu vain matin ja maijjan kusetukseksi, kun porrrvareilla ja eliitti-"demareilla" kiilui silmissään ulkomaalainen halpatyövoima !

Siksi porrrrvari ja "demari"_koira näitä virulaisia ja polakkeja suosii, eli periaatteella poljetaaan suomipojan palkkoja ja pistetään erotus OMAAN taskuun.

Että sellaisia veitikoita ja SUTKEJA ! Eli natsit ovat natseja.

51

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qgqgqgqg

      Eikö soo kiva ettei meijjän tartte tehä töitä :)

      • Haans.seA

      • kjnmjhuy

        Työttömät virolaiset jonottavat toimeentulotukea Helsingissä!!!!

        Miksi tämä ei kiinnosta kokoomusloisia!???

        Sadat ulkomaalaiset työttömät ovat pudonneet toimeentulotuen hakijoiksi Pohjois- ja Itä-Helsingissä.

        Valtaosa avun tarvitsijoista on Suomeen muutama vuosi sitten muuttaneita viroloisia, joilta lama vei elannon. Nyt rakennusmiehiset, siivoojat ja kotipalvelutyöntekijät jonottavat toimeentulotukiluukulla.

        Harvalla on kuitenkaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa, joten he päätyvät lähes suoraan tukiluukulle.

        Sosiaalityöntekijät ovat myöntäneet muutamia kuukausia toimeentulotukea tapaus kerrallaan, mutta EU-tulijat ovat pisimmillään olleet asiakkaina jo lähes vuoden.

        Lisää aiheesta keskiviikon Helsingin Sanomissa.

        http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/tyottomat_virolaiset_jonottavat_toimeentulotukea_helsingissa/

        Kiitos kokoomusloisten!

        Sinä maksat!


      • ossaako.ennää

        aivan, meille tuotiin juuri uudet huonekalut. Eivät olleet huonekaluliikkeen poikia vaan kuljetusliikkeen virolaisia.... tätä kyllä pitäsi suomipojankin osata ?


      • lasku.tulossa

        "Eikö soo kiva ettei meijjän tartte tehä töitä :) "

        Pääsette kyllä vielä makselemaan niitten .... ELÄKKEITÄ. Ja samaan aikaan muut suomipojat maksavat teidän elättämisestä. Kallis lasku virulaisista, eikö totta


    • FolioMulder

      Jep, kuvottaa tuo puhe siitä, että menivät suomalaisetkin Ruotsiin aikoinaan. Menivät, koska Ruotsissa oli oikeasti työvoimapula, ei leikisti, kuten suomessa. Suomen poliitikot paskovat oman kansansa päälle, ruokkivat mamuja ja matumiehiä miljardeilla vuodessa.

      Suomen kansanedustajat eivät ole suomen kansan asialla, vaan muiden kansojen. Se tulee EU:sta. EU:ssa on ääriliberaaleja, euroopalle vaarallisia ihmisiä, jotka eivät pidä kansallisuuksista eivätkä rajoista.

      Junckker sen sanoi kaikille, että ranat ovat huonoin keksintö ikinä. Kuinka tuollaiset horopäät voivat olla noin näkyvissä rooleissa ?

      • suunnitelmallista

        >>>Suomen kansanedustajat eivät ole suomen kansan asialla, vaan muiden kansojen. Se tulee EU:sta. <<<


        Juuri NÄIN !!!

        Kun kusettajamme käyvät noissa "huippukokouksissa!" (vrt Bilderberg), niin sielä ohjeistetaan myös TIEDOTTAMISTA.

        Tämä on sitä KESKUSJOTOISUUTTA jos mikä. Ne valehtelevat teille niiden limaisista suusta samaa paskaa, että se näyttäisi "totuudelta" mutta sitä se ei todellakaan ole. Olethan jo montakertaa palstallakin huomannut sen


    • mamuveneessä

      Huomaa täällä Pohjanmaallakin. Kaupoissa molotetaan viroa ja venäjää. Ei ihme, kun on EU ja vapaa liikkuvuus. No, venäläiset tulevat Suomeen ilman vapaata liikkuvuuttakin, kuten vuonna -39. Näitä suurempi ongelma on kuitenkin turvapaikanhakijat, jotka vaativat asunnot ja kaiken elatuksen ilmaiseksi. Siinä menee miljardi poikineen ja joka vuosi enemmän. Velkaa otetaan, jotta vihreät voivat tuntea itsensä laupiaiksi ihmisiksi.

      • soiniperseestä

        Herää pahvi. Keskusta ja persut ja kokkarit ne siellä on hallituksessa.
        Varo vaan että Soini ei muuta kirkkoasi katoliseksi.


      • Suomalaisetsuossa

        Joo, siinä on pikkuisen niinkö kusti veroja ja sitten maksatettu suomalaisilla leikkauksin.

        Kyse on selvästä kansanpetturuus-politiikkasta ja se yhä jatkuu eri tavoilla. Kansa kadulle, Afrikan ja Lähi-idän perheettömätn kuikelomiehet ja jihadistit ulos maasta kähmimästä suomalaisten veroja, virolaiset sun muut palkkasysteemin murtajat ulos myös.


    • Maksaja

      Suomalaiset työttömät loisii muiden työn tuloksilla ja duunarit haettava ulkomalta.

      • gftrde

        Suomelta menee miljoonia virolaisten sosiaalitukiin!!!

        Ulkomaalaistaustaisten toimeentuloasiakkaiden määrä kasvaa pääkaupunkiseudulla. Muita kuin suomalaisia kieliä puhuville menee Espoon, Helsingin ja Vantaan toimeentulorahoista neljäsosa.

        Helsingissä ja Vantaalla erikoista on, että suuri osa tukirahoista menee muiden EU-maiden kansalaisille ja etenkin viroloisille. Espoossa menoja ei ainakaan toistaiseksi tilastoida kieliryhmien mukaan.

        Toimeentulotuki on kuntien lakisääteinen velvoite. Helsingissä toimeentulotukea sai viime vuonna reilut 1 600 sellaista kotitaloutta, jotka ovat peräisin muusta EU-maasta kuin Suomesta.

        Näistä perheistä oli viroloisia 1 100, eli kaksi kolmasosaa.

        Yksinkertaisen kaavan mukaan laskettuna viroloisperheille maksettiin Helsingissä toimeentulotukea viime vuonna 2,3 miljoonaa euroa.

        Viroloisille siis maksetaan siis Helsingissä vuositasolla jo enemmän toimeentulotukea kuin Tallinnassa.

        Viime vuonna tehdyssä selvityksessä kävi ilmi, että vieraskieliset lapsiperheet ovat yliedustettuina Espoon toimeentulotukitilastoissa. Tuen piirissä olevista alaikäisistä peräti puolet oli ulkomaalaisia.

        -tästäkin saamme kiittää paskakokkareita!

        http://www.lansivayla.fi/artikkeli/251207-suomelta-menee-miljoonia-virolaisten-sosiaalitukiin


    • virulaiset.urakoi

      Vai töissä!
      Niin kyllähän ne kovasti urakoi yöllä, media on kertonut niistä silloin tällöin ja useasti, eivätkä aina edes palkkaakaan pyydä.

    • Suomalaistennöyryytys

      Rakennusalalle pelkästään on haalittu 50 000 ulkomaalaista. He tuhlaavat säästönsä kotimaihinsa !

      Jo tämä ala kertoo, että suomalaisten päälle kustaan ja paskotaan oikein urakalla, matumies-invaasio kertoo myös paljon. Ulkomaalaiset rekkakuskitkin saavat nykyään ajella vapaasti ja halvalla suomalaisten töitä vieden.

      Haistakaa nykyajan hallitukset ripulianne itse, teille kostetaan vielä, koska te olette tehneet pahaa kansaanne vastaan kansanne omilla rahoilla. Olette kansanne pettureita saaatanat.

      Teidät ryöstetään vuorostaan, teidät puolestaan nöyryytetään.
      Kaikki on kansan muistissa, vaikka muuta luulette.

      • So.ist.das.Leben

        Niin, jos ne neljäkymmentätuhatta työtöntä suomalaista rakentajaa olisi mennyt duuniin, ei niitä ulkomaalaisia olisi tarvittu kuin 10 000.


      • Haans.seA

        >>>Rakennusalalle pelkästään on haalittu 50 000 ulkomaalaista. He tuhlaavat säästönsä kotimaihinsa !<<<

        KAIKKI virolaiset (yms ulkomaalaiset) tekevät noin.

        Kun oikeisto-YLE kirjaa viron matkailun "ennätyksiä" laivaliikenteessä, niin kysymys on vain siitä, että veljeskansamme - joita halusimme vilpittömästi venäjän kynsistä auttaa - raijjaavat palkkansa ja löytämäänsä tavaraa kotimaahansa, omakotitaloihinsa ja myytäväksi. Ja PALKKA-tulot tietenkin.
        VAIN siksi kirjataan "ennätyksiä" vironmatkailussa jonka natsimme jättävät tarkoituksellisesti kertomatta. Suomipojalla ei ole enää kohta varaa hakea viinaakaan, vaikka se kyllä on ehdoton ykkönen suomalaisten "matkailussa".

        Aika kaksijakoista tämä vironmatkailu siis mutta sekin jää tarkoituksellisesti oikeisto-YLEn natseilta raportoimatta.
        Virulaien vie rahaa ja ilmaiseksi löytämäänsä tavaraa kotiinsa.
        Yhä harvempi suomalainen hakee viinaa, kun hinnat virossakin ja erityisesti laivamatka maksaa.

        Siinä karu totuus "matkailusta". PS. Mamuja on myyrimässä jo 300 000 suomessa, ehkä paljon enemmänkin, porrrvaria ei tilastointi nyt huvita


    • vaalit3vuodenkuluttua

      Tekevät halvemmalla, tuovatkohan eväätkin tullessaan?

      • xdpoiuys

        Ja eivät maksa veroja Suomeen jos ovat virolaisen firman lähettäminä Suomessa.


      • pölhölästähei

        Tuovat lihasäilykkeet ym maistaan, palkat vievät kotimaisemiinsa. Makselevat lastensa opintoja, rakentelevat taloja, joihin ei omasta maasta saadut palkat eivät riitä. Ei sitä tajua kuinka tylsä/naivi/hyväntahtoinen hölmö suomalainen virkaihminen onkaan. Omat palkat heillä valtavat. Kuinka monen duunarin, pienyrittäjän selkänahasta revitään rahat 'korkeastikoulutettujen' rahalystiin elämiseen?


      • muualla

        Tottakai tuovat. Ruoat, viinat ja tupakat koska ne on virossa halvempia. Ei suomeen jäää kuin niiden jätökset.


    • PuhdistusMenossa

      Suomalaiset kalliiksi tulevat työttömät saadaan poistumaan oman käden kautta kun laitetaan lisää ahtaalle.

      • fghytre

        Tämä on rakennusalan ”suuri tabu!!!-virolaiset rakentaa hometaloja tänne!

        SRV ei kanna yhteiskuntavastuutaan. He lähettivät sopivasti koulun alkuihin viestin, että koulunkäynti ei kannata, teille ei ole töitä”, sanoo pitkään rakennusalalla työskennellyt, nimettömänä pysyttelevä lähde.

        ”Työmailla on sähkömiehinä sikopaimenia Kohtla-Järven takaa, ja hometaloa tulee tuubista ulos”, hän jatkaa.

        Hän luettelee muutamia homekohteita pääkaupunkiseudulta ja kertoo, miksi näin on päässyt käymään.

        ”Matalaenergiatalossa ei ole enää hukkalämpöä, joka kuivattaisi kosteutta. Sen takia virolaisia pidetään kovassa arvossa, koska he vähät välittävät kuivamisajoista. Alitetaan kaikkien valmistajien kaikki ajat ja laitetaan märkää märän päälle. Ei se sieltä ikinä kuivu. Se muuttuu homeeksi”, hän sanoo.

        Hänen mukaansa rakennuttajia ei ole kuitenkaan pistetty korjaamaan takuuaikana homehtuneita rakennuksia, vaan niitä päästetään tarkoituksella läpi.

        ”Suomessa on rakennusmääräykset, ja jos ei muuta, niin on toteutettava hyvää rakennustapaa. Se ei toteudu. Homekouluja on Suomen-maa pullollaan”, hän kertoo.

        Suomalaiset joutuvat hänen mukaansa kouluttamaan ”umpimetsästä tulleita”, kun nämä eivät osaa käyttää edes työkaluja. Heidän toiminnastaan aiheutuu jatkuvasti myös vaaratilanteita.

        ”Heti kun he vähän oppivat, heidät pistetään kotimaahansa rakentamaan suomalaista laatua.”

        ”Tämä on tehokkain tapa saneerata suomalaiset ammattimiehet kortistoon ja yhteiskunnan tukiverkkoihin.”

        Suuri tabu

        ”Tällä pistetään koko koulujärjestelmä matalaksi. Täällä on järjetöntä käydä kouluja, koska tuolta saa oppimatonta porukkaa, joka on ’parempaa tekemään töitä’. Se on vaarallinen viesti, oli ala mikä hyvänsä.”

        ”Kymmenen vuoden päästä me olemme eläkkeellä. Onko tilanne todella silloin se, että tuolta umpimetsästä Udmurtiasta tulee halppistekijät tekemään tänne töitä, ja suomalaiset ovat köyhyysloukussa ja kortistossa?”, mies ihmettelee.

        Hänen mukaansa Suomeen rakennetaan yhteiskuntaa, jossa suomalaiset eivät tule toimeen

        Tämä ei ole lainkaan isänmaallista toimintaa. Ei ole ihme, että yhtiöt ovat kriisissä. Mikään niiden rakentama ei käy kaupaksi, kun kaikki tietävät, että siellä on niin paljon rakennusvirhettä piiloteltuna.”

        ”Näitä kohteita ei ole rakennettu sillä lailla, että ne kestäisivät kohtuullisesti käyttöiän loppuun. Mutta se on suuri tabu. Siitä ei saa puhua”, hän sanoo.

        http://www.kauppalehti.fi/etusivu/ta...ampaign=Boksi3


    • KommareidenHeiniä

      Markkinatalous, maailmanmarkkinat, kilpailutalous jne..........se tuo ulkomaisen halvan työntekijän Suomeen. Sitä samaa on sosialisti kaupungissa huutanut suomalaiseen maatalouteenkin eli yhtenäiset hinnat Euroopassa.

      • oxsiuyta

        Maatiloilla on ollut ulkomaista halpatyövoimaa kohta 20 vuotta.


    • kalliiksi.tulee

      Virulaiset sudentekijät työllistää kaikilla aloilla, että kalliiksi tulee tuon rosvolauman oleskelu suomessa.

    • xckjhgs

      Virolaiset asuvt kuntien ja kaupunkien vuokra-asunnoissa viikot ja ajavat Viroon rekisteröidyillä autoilla kautta vuoden Suomessa maksamatta ajoneuvoveroa Suomeen.

      • VieläKummallisempaa

        Se taas johtuu siitä, että tulli ei siihen puutu, vaikka Suomen Tulli- ohjelmassa sanovat siihen puuttuvan.


    • NäinSuomessa

      Saavat kaupungin vuokra-asunnon ja vuokraavat sen edelleen maanmiehilleen (10-20 henkeä yhteen asuntoon), jotka tulevat tänne töihin. Tienaavat hyvin...

      Poliitikot hokevat työvoimapulaa, joka tulee ihan kohta. Ovat hokeneet sitä jo useamman vuosikymmenen...

      Suomalaiset työttömät passivoituvat kotona, ei ole töitä, eläkää siellä kotosalla vaan pienellä työttömyyskorvauksella....

    • hustöihin

      Voi jumalauta, mitä itkupillejä ootte. Eikö kellekkään tuu mieleen, mitä ootte viimeksi vaaleissa äänestäneet? Itte ootte kaikki ollut vaikuttamassa siihen missä nyt ootte, älkää tulko nyt pariin kolmeen vuoteen vollottamaan, jos menee huonosti. Itse olen sitä mieltä, ettei näin tyhmä kansa edes ansaitse parempaa, olen tuon evoluutioteorian kannattaja. Kun tulee riittävän nälkä, alkaa kai teille läskiperseille jo kelvata työn tekeminen. Onneksi ei nää jutut ole vaikuttanut omiin töihin, kun sattuu tota ammattitaitoa olemaan sen verran...Muistakaa äänestää taas kokoomusta...

      • qkjdg

        Edustuksellinen demokratia ei toimi Suomessa koska vaaleissa eduskuntaan päässeet kansanedustajat eivät voi toteuttaa äänestäjilleen antamiaan vaalilupauksia koska joka puolueessa on rymyrien ylläpitämä ryhmäkuri jolle kansanedustajat alistetaan. Todellista valtaa Suomessa pitää rikas hyvävelikerho jonka lonkerot ulottuvat kaikkialle politiikassa ja taloudessa.


      • muualla

        Ei sillä ole mitään merkitystä ketä tai mitä puoluetta äänestää suomessa. Ek:raha se on joka määrää ja ostaa kansanedustajat ja ministerit.


      • TyperinTeko
        muualla kirjoitti:

        Ei sillä ole mitään merkitystä ketä tai mitä puoluetta äänestää suomessa. Ek:raha se on joka määrää ja ostaa kansanedustajat ja ministerit.

        Oikeistohallitus pyrkii luomaan käsitystä siitä, että kaikki politiikka on yhtä mätää kuin heidän politiikkansa ja sen vuoksi heikoimmassa asemassa olevia jättäisi äänestämättä.

        Äänestämättä jättäminen ei todellakaan ole vaihtoehto, vaan äänestämättömyys "kannanottona" on idiotismia ja ääni Suoraan riistoporvarien laariin, sillä he äänestävät aina lisäetujen varmistamiseksi porvarihallitusten avulla.
        Äänestä siis henkesi edestä, ja jos et löydä hyvää vaihtoehtoa niin äänestä pahimman vaihtoehdon vastapuoluetta, niin sekin on paljon parempi kuin jättää äänestämättä.


    • muualla

      Eikä ruotsi maksanut kotiin jääville perheille lapsilisiä eikä muitakaan tukia. Joita suomi hölmöydessään jakaa koko maailmalle. Eikö tällaisessa taloudellisessa tilanteessa voisi ainakin rajojen ulkopuolelle maksetut tuet lakkauttaa. Sen takia täällä on virolaiset ja puolalaiset töissä pienellä palkalla.

      • xociuyx

        Kokoomus, kepu ja rkp työnantajat mainostavat ulkomaiselle halpatyövoimalleen sossusta ja kelasta jaettavia tukia.


      • jcfhgs
        xociuyx kirjoitti:

        Kokoomus, kepu ja rkp työnantajat mainostavat ulkomaiselle halpatyövoimalleen sossusta ja kelasta jaettavia tukia.

        Ahneet työantajat kehottavat ulkomaista halpatyövoimaansa hakemaan näille maksamiinsa kitupalkkoihi jatketta kelasta ja sossusta.


    • Juhani_Käki

      Hallituksen strategiana on näköjään saada Suomesta kilpailukykyinen halvantyövoiman maa.
      Eli kilpailisimme tulevaisuudessa Romanian, Unkarin yms. maiden kanssa, emme korkean osaamisen Ruotsin, Saksan yms kanssa.
      Tästä syystä koulutuksesta leikataan ja kiky-sopimus.

      • zxkjhxhg

        Näinpä.


    • virulaiset.on.rosvoja
    • oxcdiytrs

      Viro olisi suurissa vaikeuksissa jos Suomi päättaäsi rajoittaa tavalla tai toisella virolaisten harrastamaa Suomen kuppausta.

      • PummiPrkleelle

        Mikäs vitun sossupummiloinen sinä olet??


    • eikötotta.toverit

      Tänään maanantaina 5.9.16 allekirjoitetaan historiallinen duunarin kusetussopimus, jota natsimme kutsuvat "kilpailukyky"-sopimukseksi. Suomipojan "kilpailukykyä" näet yritetään tällä sopimuksella parantaa
      virulaisiin ja polakkeihin verrattuna.
      SELKO-suomeksi: tarkoitus on laskea palkat virulaisryssien tasolle.
      Sitähän se vain, sillä näin me kusettajat huolehdimme
      omasta kilpailukyvystämme:
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14458204/johtajien-palkat-taas-uuteen-ennatykseen-suomessa

    • 858678309

      ei suomipoikaa/tyttöä työt kiinnosta, niin minkäs sille mahtaa. 62

    • KiitosVirolaiset

      Virolaiset tekevät työt kun suomalaiset työttömät laiskottelevat sosiaalitukiensa varassa kotona, Hyvä että joku tekee työt niin talous pyörii edes jollain tavalla.

    • 90-luku.palaa

      Jotenkin tulee mieleen 90-luvun alku näistä tapahtumista:

      https://huutokaupat.com/fi/v/352350
      Limnell Krisse Tmi järjestää: Konkurssihuutokauppa
      KONKURSSIHUUTOKAUPPA torstai 29.09.2016 alk. klo 12.00 näyttö alk. 09.00 Juvanmalmi, Espoo

      ... vaikka samaan aikaan pk-seudulla on rakentaminen vauhdikasta. Ei löydy tilaa enää edes suomiyrittäjälle, vaan lelut pannaan vasaran alle.

    • virunpoijat_ulos_vaan

      Juu, tekevät talot juosten kusten. Ja ajavat vironkilpisillä autoillaan jatkuvasti tällä, kiertäen autoveron. Nopeussakkojakaan heidän ei kuulemma poliisin mukaan tarvitse maksaa joten kaahaavat sikaillen liikenteessä (tuosta oli uutinen viime talvena). Toisessa eu-maassa saa ajaa vain rajallisen ajan vieraskilpisellä autolla, oliko 2 tai 3 kk. Virolaiset ajaa ympäri vuoden. Lisäksi möykkäävät uhmakkaasti kerrostaloissa vuokralla asuessaan.

    • maantierosvo

      Valtiolla maksatetaan suurin osa palkasta sosiaalitukina Viroon. Kyllä porvaria hykerryttää.

    • sähkömiesduunari

      Jep, me maksamme jopa lapsilisiäkin Viroon.

      Se että virolaiset raksa-miehet kun tekevät keikkaluonteista työtä suomessa ja he eivät tee tyyliin 8-16 vaan tekevät pitkää päivää ja eivät saa myöskään ylityökorvauksia niin kuka kantasuomalainen raksa-mies edes tekisi vastaavaa kun on perhettäkin tässä maassa.

      Eli helppo on huudella virkamiehen joka tekee 8-16 että miksi ei kelpaa suomalaisille duuni....jo ihan siksi kun ei edes kelpaa raksalle ja sinne ei oteta suomalaista.

    • VtunTyöttömät

      Vtun työttömät

    • valehtelevat.korvatheilu

      Keskusta-oikeistolaiset ja "demarit" ja petos-soinikin keskustelevat nyt lähiönuorien ja muidenkin nuorien työllistymisongelmista mutta mihin unohtuvat faktat:
      PORRRRRVARI PALKKAA VAIN HALPAMAMUJA !

      virulaisia, polakkeja, iivanoita ja sen sellaisia

    • ÄÄNESTÄNJOVASL
    • rosvoja.ovat

      Ei virulaiset mitää töitä tee, petaavat rosvoille apajia, elleivät jo itse varasta kaikkea mikä irti lähtee.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe