Oppinut mies puhuu kovaa tiedettä

yllättävää.tietoa

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ohhkjhkhk

      Tuolla ei ole tieteen kanssa mitään tekemistä. Tohtorintutkinnon alkuperää en tiedä enkä jaksa kaivaa, mutta mies on täysiverinen huuhari.

      • ohhohkhkh

        Näyttäsi olevan huomattavasti viisaampi kuin sinä. Mokoma mulkku.


      • Voi olla viisaampi, mutta onko rehellinen. Tieteen kanssa hänen jutuillaan ei todellakaan ollut mitään tekeimstä. Uskoville kreationisteille suunnattua uskon vahvistusta tohtorin tittelillä korostettuna.


    • trollinmolli

      Tunnettu mediahenkilö ja pseudotieteen popularisoija. En nyt sentään mulkuksi luonnehtisi, kun osaa lukijoitaan hyvin viihdyttää. Olisiko peräti toinen Däniken kysymyksessä? Jos haluaa esimerkiksi käsittää pyramidin aseeksi ja tykkää numerologiasta ja sen sellaisesta, voivat kirjansa tarjota erinomaista lukemista.

    • farrell_fani

      Joseph P. Farrell on kyllä varsin oppinut ja tuottelias mies. Muista ns. "vaihtoehtotutkijoista" hän poikkeaa mielestäni edukseen ilmoittamalla aina mikä on spekulaatiota ja mikä taas tutkimuksen tuloksia ja muistaa aina tarkasti listata lähdeviitteet.

      Farrellin näkökulma on lähinnä historiaan liittyvä ja hän käsittelee kirjoituksissaan hyvin monenlaisia asioita ja varsinkin sellaisia jotka nykyinen akateeminen yhteisö yrittää karttaa (salaliittoteorioita, ufoja, geopolitiikkaa, transhumanismia,alkemiaa yms.) mutta aina varsin hyvin perustellen.

      Evoluutioteoriasta hän ei ole paljoa sanonut eikä mielestäni ole kreationisti ellei sitten kreationistiksi lasketa automaattisesti kaikkia jotka eivät ole reduktionistisia materialisteja. Farrellin akateeminen ura ja tohtorin oppiarvo Oxfordin yliopistosta liittyy teologiaan ja tarkemmin patristiikkaan mutta hänen näkökulmansa ei ole uskonnollinen vaan pikemminkin hyvin kriittinen ( ja kriittisempi kuin useimmilla ateisteilla) suhteessa kristinuskoon ja muihin jahweistisiin uskontoihin.

      Joseph P. Farrellin kotisivu:

      http://gizadeathstar.com/

      Itse en ollenkaan häpeä tunnustaa olevani Farrell-fani jo useampia vuosia ja kirjahyllystäni löytyy suurin osa hänen laajasta tuotannostaan. Ns. "pesunkestävän huuhaan" puolella ehdottomasti parasta antia. Däniken & kumppanit jäävät kyllä kauas taakse.

      Jos ns. "virallinen tieteellinen" totuus asioista tuntuu liian yksipuoliselta niin ehdottomasti kannattaa tutustua J.P. Farrellin tuotantoon. Pesunkestäville piintyneille skepoille en suosittele (lukekoot Enqvistiä, Coynea ja muuta omaa hartauskirjallisuuttaan niin kuin ennenkin...:)).

      Farrelia on kyllä aika vaikea debunkata asialliselta pohjalta koska hänen esittämänsä todistusaineisto on yleensä melko kattavaa ja hän muistaa aina ilmoittaa koska hän ryhtyy harrastamaan omaa ns. korkeaoktaanista spekulaatiotaan.

      • Paluu_keskiajalle

        Älä taas aloita!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5369
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4785
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3036
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1653
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe