Elinkeinotoimiston perustaminen

miksei_toimita_näin

Nykyisen työ- ja elinkeinotoimiston voisi lakkauttaa. Tilalle pitäisi perustaa elinkeinotoimisto, jonka toimialaa olisi uusien yritysten luominen:
-Ihmisiä on koulutettu tietyille aloille => perustetaan yrityksiä näille aloille!
-johtajat otetaan johtajakoulusta valmistuneista
-palkanlaskentaan palkanlaskija
-sihteeri juoksevia asioita hoitamaan
-10kpl inssi/duunari/montööri hoitamaan tehtäviä alasta riippuen

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vttumitäpaskaa

      Idiootti. Tiesitkös, että Suomen valtio työntää ihmisiä tarkoituksella väärille aloille nuoria ihmisiä? Jos olet alle 25v, sinun pitää hakea yhteishaussa koulutuksiin, jotka eivät sinua paskaakaan kiinnosta ellet sitten ole syntynyt sattumoisin rikkaaseen perheeseen, jossa pappa betalar oman asunnon, pääsykoevalmistautumiset ja lukurauhan. Sitten on vielä erikseen niitä vanhempia, jotka haluavat välttämättä oman lapsensa tietylle alalle, viis siitä mille alalle lapsi itse haluaa. Tämän lisäksi on orjatyöyrityksiä, jotka nimenomaan tarvitsevat mahdollisimman tyhmiä ja tai mahdollisimman köyhistä oloista ihmisiä orjikseen, viis siitä mitä itse työntekijä haluaa tehdä tulevaisuudessa eli helposti köyhästä tulee palkanlaskija, vaikka oikeasti tähtää tohtoriksi. Tosin tähän voi sitten itse vaikuttaa niin, että yksinkertaisesti ei tee niitä palkanlaskentatehtäviä. Ei suostu kyykytettäviksi. Ei vaan mene niihin, vaikka kuinka tulisi tuutin täydeltä aivopesupropagandaa.

      Tiesitkös, että palkanlaskijakoulun käynyt voi olla myöskin johtajakoulun käynyt? Tälläisen siis pitäisi tyytyä tekemään palkanlaskentatehtäviä, vaikka on johtajakoulun käynyt? Lääkäriksi valmistuneen pitäisi tehdä siivousduunia kun nuorempana on ollut siivooja? Ymmärrän kyllä, että siivousfirma toivoisi työntekijän jäävän siivoojaksi ja toivoo, että koskaan kukaan ei pääsisi lääkäriksi opiskelemaan saati valmistuisi lääkäriksi. Miksi ihminen, joka on pikkulapsesta saakka halunnut olla lääkäri eikä mitään muuta haluaisikin olla palkanlaskija?

      Ihmisillä voi olla monta koulutusta ja useimmilla nykyään onkin. Miksi? Mietipä! Sihteeri voi olla koulutukseltaan samaan aikaan ylioppilas, merkonomi, tradenomi, maisteri ja tohtori. On paljon, paljon tusinatradenomeja, joita ei paskaakaan kiinnosta koko ala, mutta yhteiskunta on pakottanut heidät opiskelemaan alaa, mikä ei kiinnosta paskaakaan. Miksi tällainen tyytyisi vaikkapa sihteerin hommiin tai siivoojan hommiin?Miksi maisteriksi tähtäävä haluaisi palkanlaskijaksi? Miksi lääkäriksi haluava haluaisi siivoojaksi? Miksi johtajakoulun käynyt, joka on ollut hamaassa nuoruudessa siivooja, palkanlaskija ja sihteeri yhtäkkiä haluaisi alemman tason hommiin?

      Yritykset eivät myöskään lisäänny todellisuudessa eikä työvoiman tarve kasva jos tehdään pöytälaatikkoyrityksiä. Ei ne työt ja työpaikat lisäänny siitä, että perustetaan runsaasti pöytälaatikkoyrityksiä.

    • painojosinnekaaliis

      Koita nyt käsittää, että jos ihminen on PAKOTETTU opiskelemaan palkanlaskijaksi, mutta sitä ihmistä ei koskaan ole kiinnostanut palkanlaskijan tehtävät eikä koko koulutus vaan ihan joku muu ala, niin ei se ihminen niitä palkanlaskentatehtäviä halua tehdä ja eikä tule niitä tekemään niitä ikinä ja jos semmoinen ihminen PAKOTETAAN niitä tekemään niin taatusti työn jälki on täysin sutta ja sekundaa! Joten aivan vitun tyhmää työntää väkisin ihmisiä sellaisille aloille, jotka eivät niitä kiinnosta eivätkä ole niihin soveliaita. Lisäksi liian fiksu ihminen turhautuu ylihelpoissa työtehtävissä ja palkkakin on aivan paska. Suostuisiko joku johtaja sitten alentamaan tittelinsä ja palkkansa palkanlaskijan tasolle? No, ei taatusti!

    • tarkemmin_ajatellen

      Ai, minä luulin että edes koulutukseen ei mennä jos ei olla kiinnostuneita alasta? No, kaipa se väärän alan opiskelu _pakolla_ pitää sitten pistää nuoruuden piikkiin. Siinähän yhteiskunta taasen tuhlaa niitä varojansa turhaan!
      Koulutuspolitiikka vaatii siis myös uudistusta eli vapaaehtoisuuteen perustuvaa kouluttautumista. Nyt kai ajatellaan, että ihminen on jotenkin herran kukkarossa odottamassa sitä tyäpaikkaa/perheen perustamista eikä ajaudu väärille teille niin helposti, kun on pakko jotain opiskella joutoaikana?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7917
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      176
      1744
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      61
      1015
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      191
      934
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      910
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      813
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe