Ruoveden VOKIT lopetetaan 31.3.2017 mennessä

Kelkaton

68

593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lumumbaa

      Päätökset pian parin kerrostalon purkamisesta 1.4.2014 alkaen. Hyvin ehtii vielä ensi vuoden budjettiin.

      • Purkumiehillehommia

        Niinpä. Vuonna 2014 piti jo purkaa. Nyt sitten viimeistään.


      • Mittatulitäyteen

        Ei pureta vuonna 2017. Ei tullut tämänkään vuoden budjettiin. Hevosmiesten tietotoimiston mukaan purkutuomion saanutta A-taloa ei voida purkaa, koska siitä tulee muka Museoviraston suojelukohde. Uskokoon ken tahtoo. Mitähän arkkitehtuurisia arvoja talossa mahtaa piillä? Todellinen syy lienee se, että Kyrönviita, Juusenaho, Jussila ja muutama muu työpaikkansa menettämistä harmitteleva tai muuten asiasta hyötynyt odottaa seuraavaa turvanpaikanhakija-aaltoa. Siinä on taas tilat tulijoille. Eikä varmaan kysellä lähinaapureiden mielipidettä tälläkään kertaa.


      • Jäääärkkee
        Mittatulitäyteen kirjoitti:

        Ei pureta vuonna 2017. Ei tullut tämänkään vuoden budjettiin. Hevosmiesten tietotoimiston mukaan purkutuomion saanutta A-taloa ei voida purkaa, koska siitä tulee muka Museoviraston suojelukohde. Uskokoon ken tahtoo. Mitähän arkkitehtuurisia arvoja talossa mahtaa piillä? Todellinen syy lienee se, että Kyrönviita, Juusenaho, Jussila ja muutama muu työpaikkansa menettämistä harmitteleva tai muuten asiasta hyötynyt odottaa seuraavaa turvanpaikanhakija-aaltoa. Siinä on taas tilat tulijoille. Eikä varmaan kysellä lähinaapureiden mielipidettä tälläkään kertaa.

        .vieläkö homeiseen taloon.yritetään joku asuttaa.on aikoihin eletty.


    • pelastummeko

      Välittömästi kilpaillutettava näiden vokkikerrostalojen purku. Visuveden talo piti purkaa ennen viimevuoden loppua. Miksi ei? Vastuuseen ne jotka tunaroivat purkamisen. Lisäpalkanlypsäjä Juusenaho on nyt tarpeeton kunnassa koska koulutusta Ruhalassa ei järjestetä joka asia oli tiedossa ennen tämän taannehtivasti palkankorotusta vaativan naisen valintaa. Onko kunnalla varaa luoda suojatyöpaikkoja matujen varalle?

      • Ottakaamallia

        Viisaammat kunnat kuten Orivesi pani hätämajoituspaikkana toimineen kerrostalon purkuun heti, kun pääsivät eroon turvapaikanhakijoista. Eivät jääneet odottamaan seuraavaa aaltoa. Viisaasti toimittu.


    • EläköönLeijonatEläköön

      Kunnan pitää irtisanoa välittömästi myös kuntaan ohjaamis,- ja kotouttamissopimus Elyn kanssa, jonka kunnanhallitus kieroilemalla teki viemättä asiaa valtuuston käsittelyyn. Kelkkat kääntyy vasta sitten kun luottamus päättäjiin palautuu ja se edellyttää kunnanjohtajan, sivistystoimenjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan eroa. Lukekaa seuraavat ketjut läpi niin tiedätte syyt. Ketju johdannaisista, matujen kotouttamisesta, palkankorotuksista taannehtivasti.Lisäksi sopimus Virtain kanssa sotesta irtisanottava. Tästäkin on keskusteluketju täällä.

      Migriltä erinomainen päätös. Tämän johdosta leijonakorut rintaan ja Suomen lippu salkoon.

      Joskus voitaisiin tehdä itsekkin näitä järkeviä päätöksiä. Niitä ei synny, jos kuntalaisia ei kuunnella.

    • Kunnanjohtajapoismyös

      Kunnanjohtaja Kyrönviita sanoo Aamulehden haastattelussa, että VOKKIEN lopettamisen on isku vasten kasvoja.

      Päätös ottaa vastaanottokeskuksia Ruovedelle oli Kyrönviidan isku vasten kuntalaisten kasvoja. Päätökset valmisteltiin salassa ja kunnanjohtaja perusteli esitystään, että kunnalta ei edes tarvitse kysyä vastaanottokeskuksen tuomista kuntaan. Eli turha hallituksessa olla eri mieltä.

      Ei kai maahanmuuttoviraston tarvitse myöskään kysyä kunnalta niiden lopettamista.

      Kunnan taloutta ei pidä tasapainottaa väliaikaisten Vokkien avulla. Kuvitteliko kunnanjohtajan tämän olevan ikuista kuten korkeat korot? Mamujen avulla ei paikata kunnanjohtajan aiheuttamien miljoonien johdannaispelin tappioitakaan.

      Järjetöntä on myös perustella 230 turvapaikan avulla koulujen säilyttämistä. Se maksaa nimittäin veronmaksajille yli 10 miljoonaa vuodessa. Koulut voidaan säilyttää 200 tuhannen euron lisäpanostuksella ilman vastaanottokeskuksia.

      • epäuskoinen

        os vastaanottokeskuksen lakkautuspäätös tuli kunnan päättäjille iskuna vasten kasvoja, samoin kävi paikallisille asukkaille vastaanottokeskuksen tullessa keskelle pientä kylää. Ensin tuli 100 turvapaikanhakijaa. Ennen joulua heitä oli jo 130. Nyt heitä on lehtitietojen mukaan jo 150. Kantaväestö alkaa olla vähemmistönä.

        Olemme vuoden asuneet keskuksen lähinaapurina ja päässeet/joutuneet läheltä näkemään ja kuulemaan vastaanottokeskuksen toimintaa.

        Kenen antamiin tietoihin kunnanjohtaja perustaa lausuntonsa, että kaikki on mennyt hyvin, suorastaan loistavasti. Yhteistyö paikallisten asukkaiden kanssa on jäänyt muutamiin pippaloihin, joissa ei todennäköisesti paljon paikallisia ole käynyt. En ole kuullut monenkaan kutsuneen turvapaikanhakijoita kotiinsa. Ei täällä ole ollut Kyyjärven tapaista yhteiseloa. Yksi syy voi olla se, että porukka on vaihtunut koko ajan.

        Olen yrittänyt saada VOKin toiminnasta tietoja SPR:n henkilökunnalta, mutta salassapitosänöksiin vedoten mitään tietoja ei annettu.

        Ei riitä, että kunnassa on olemassa loistavat kotoutussuunnitelmat.Tulokkaille ei ole opetettu, kuinka suomalaisessa kerrostalossa eletään. Täällä ei ole tapana liputtaa pyykkejä parvekkeella. Täällä pitää ottaa huomioon muut ihmiset eikä metelöidä niin että naapurit eivät voi pihallaan olla muutoin kuin kuulosuojaimet päässä.

        Jos viranomaisilla ei ole ollut mitään ongelmia asian tiimoilta, on olemassa kuntalaisia, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa ja hankkimaan asunnon muualta. Elämä vastaanottokeskuksen naapurina kävi sietämättömäksi.

        Nyt emme nuolaise ennen kuin tipahtaa. Kunnanjohtaja armeijoineen pommittaa Migriä. Odotettavissa on kompromissi Kyyjärven tapaan. Todennäköisesti Jäminkipohja lähtee ja Visuvesi jää. Siitä seuraa taas vihanpitoa kuntalaisten välille pitkäksi aikaa.


    • matukiimaton

      Aamulehdessä kunnanjohtaja oli tyrmistynyt vokkien lopetuksista. Ompa törkeä nainen. Johdannaissotku ei riittänyt kunnan upottamissunnitelmaan. Piti varmistaa vielä matujen täyshoidolla.
      Jos päättäjät ei nyt selvitä hänen kunnalle aiheuttamiaan vahinkoja, on jonkun kuntalaisen selvitettävä se viranomaisten kautta.
      Kuntalaisena haluan tietää kulut jotka aiheutuivat näistä kahdesta vokista kunnalle. Niitäkää ei saa salata. Kuluihin laskettava myös virkamiesten kuluttama aika sekä matkakulut jotka muodostui matujen hyysäämisestä.

    • raiskarimamuihin.väsynyt

      mutta kuinka näiden ahdistelijoiden ja raiskareiden nyt käy?

    • Migrinpäätösonoikea

      Kunnanjohtaja ei ole järkyttynyt kunnan terveydenhoidon tilasta. Ei ole taistellut Ruovesiläisten puolesta Keiturin Sotessa. Hän kertoi lehdessä, ettei ollut edes kuullutkaan lääkäriin pääsyn ongelmista.Hän käyttää aikansa vain matujen asoiden ajamiseen piittaamatta kuntalaisten hädästä terveyspalvelujen puutteista.

      Hän ei edes halunnut kuulla talouden tasapainottamisohjelman kokouksessa järkeviä ehdotuksia koulujen säilyttämisestä.Nyt hän järkyttyy kun matut lähtee. Kuinka ne koulut onkin niin tärkeitä nyt.

      Hän pelaa johdannaispeliä markkinoita vastaan. Hän salasi johdannaissopimukset kunnan päättäjiltä. Hän ei ilmoittanut edes tilinpäätöksissä 15 miljoonan korkojensuojaussopimuksia. Sopimusten markkinaarvot jo lähes 4 miljoonaa miinuksella. Tällä summalla olisi koulut voitu pitää toiminnassa vielä ainakin 20 vuotta.

      Olisiko jo aika ruveta hoitamaan kunnan taloutta omin voimin. Tätä tarkoitusta varten ei tarvita vastaanottokeskuksista saatavia tukiaisia veronmaksajilta. VOK oli tilapäinen ja siksi sen pitää myös jäädä.

      • tuuleeee

        kaiken tän sotkun jälkeen onkosopiva työskentelemään kunnanjohtaja na,luotto mennyt ,videoinsta näkyi huono ulosanti ,ja apua anova katse marko kiveen.


    • Ruovedelle oli laadittu kunnanvaltuustossa hyväksytty konsultin laatima talouden tasapainottamisohjelma. Kunnanjohtaja Kyrönviidan toimesta ohjelma muutettiinkin heti alkuun vain ohjeelliseksi. Kunnanjohtaja oli ilmeisesti saanut uuden ahaa elämyksen kunnan talouden kuntoon saattamiseksi. Keinona olivat spekulatiivinen johdannaissopimuspeli sekä turvapaikkabisnes. Kuntaan tuotettiin 230 turvapaikanhakijaa ja spekulatiivisiä johdannaissopimuksia tehtiin 15 miljoonalla eurolla.

      Tätä tasapainottamisohjelman muutosta ei viety valtuuston hyväksyttäväksi ja esimerkiksi käytyjen yt-neuvottelujen tulosta tai sen keskeytystä ei tuotu edes kunnanhallituksen käsittelyyn, vaikka hallitus oli neuvotteluille aikataulun ja takarajat asettanut.

      Nyt on vajaa pari vuotta kulunut, niin mikä on tulos. Kunnanjohtaja järkyttyy julkisesti, kun maahanmuuttovirasto päättää lopettaa Vokit. Tämä tuli kunnanjohtajan mielestä yllätyksenä ja iskuna päin naamaa. Tuskin maahaanmuuttovirasto on sopimusehtoja tässä rikkomassa ja perustelut aivan oikeat turvapaikanhakijoiden määrän vähentyminen johdosta. Hyväuskoista ja naivia on ajatella Vokkien olevan ikuisia ja tehdä sen perusteella henkilöstön lisäyksiä ja koulutussuunnitelmia.

      Mites sitten johdannaisten kanssa on käynyt. Hyväuskoista hölmöyttä on tehdä pankin suosituksesta pankin kanssa koronvaihtosopimus (veto) laskevassa korkotrendissä korkojen nousun puolesta. Näissä sopimuksissa aina toinen voittaa ja toinen häviää. Vastakkain siis kunnanjohtaja ja pankin johdannaisasiantuntija. Pankki osasi kunnanjohtajaa paremmin, koska näiden sopimusten markkina- arvo lienee jo neljättä miljoonaa miinuksella. Valitettavasti tarkkaa lukua ei ole saatavissa kunnasta asioiden salaamisen vuoksi. Kuntalaisille iso lasku odotettavissa.

      Todettakoon vielä, että kunnanjohtaja Kyrönviidalla ei ole ollut kunnanvaltuuston hyväksyntää johdannaisopimuksiin eikä vastaanottokeskuksiin.

    • tuntitputisee

      Ruovedellä ei tarvita kuntavaaleja kun yksi nainen on ylitse muiden vai onko "luottamushenkilöt" täysiä nössöjä kun katsovat sivusta kuinka nainen tuhoaa kuntaa. Kunnanjohtaja on se nainen. On saanut tossunalle miltei kaikki päättäjät.
      Enemmistö kuntalaisista on PÖYRISTYNYT tähän tilanteeseen jossa tehdään omavaltaisia päätöksiä ja salataan asioita.
      Oikeus kyllä voittaa vielä,mutta on katkeraa kalkkia syyllisille jotka selviää aikanaan,sekä asetetaan edesvastuuseen osallistumisistaan laittomuuksiin.

      • Paljontehnyt

        Kunnanjohtaja kertoo tekevänsä kaikkensa ettei vastaanottokeskuksia lopeteta. Onko hän koskaan ilmoittanut tekevänsä kaikkensa meidän ruovesiläisten hyväksi? Onko koskaan esim. lääkärien suhteen? Matuille lääkärit Terveystalolla ja meille virolaiset silloin kun sattuvat täälläpäin liikkumaan. Kunnanjohtaja näyttää mielellään poseeraavan lehtijutuissa samoin sivistystoimenjohtaja. MIKSI?


    • Vokitlopetetaanpiste

      Kunnanjohtaja Kyrönviidalla ei ole enään kuntalaisten luottamusta. Hän ei voi edustaa kuntaamme eikä puhua puolestamme maahanmuuttovirastoon päin ja vaatia vastaanottokeskusten säilyttämistä Ruovedellä. Hänellä ei ole valtuutusta tähän.

    • Helpottunut

      Vok toiminta Ruovedellä päättyy ja hyvä niin. Onhan tämä ollutkin järjetöntä touhua rakentaa kunnan tulevaisuutta verorahoilla pyörittää vastaanottokeskuksia.

      Toivotetaan hyvä matkaa kotiin kielteisen päätöksen saaneille ja muille työn perään pääkaupunkiseudulle. Sinne meidän omatkin nuoret ovat joutuneet lähtemään työn perässä.

      • Loisijoitaeienmpää

        Ruovedellä ei ole työtä tarjolla kielitaidottomille siirtolaisille ja loisimaan heitä ei pidä houkutella. Kunnan ei pidä sekaantua yritysten rekrytointiin Se ei kuulu tehtäviin. Yritykset löytävät työntekijänsä ilman kunnan välitystoimintaa ja houkuttelua "positiiviseen syrjintään" eli ohittamalla pätevämmän työhönotossa.


    • alkuperäisasukas

      Nyt kiireesti laatimaan porttikieltoa kunnantalolle näille ns: pesäänsäpaskaajille Pajuselle-Jussilalle etteivät pääse taas höynäyttämään päättäjiä ottamaan uusia matuja kun vanhat vihdoin saadaan pois.
      Millainen ihminen voi tehdä omalle asuinkunnalle näin,että hankkii harmeja omalle väelle?

      • herravarjelejärkenivalo

        Kyllä Ruovedellä osataan hankkia ikävyyksiä IHAN ITSE OMALLE VÄELLE! Lue aloitukseni:Hävetkää Ruoveteläiset...


    • Ensopeudu

      Aamulehdessä kunnanjohtaja kertoi kuntalaisten sopeutuneen hyvin matuihin. Kuinkaha moni kunnanjohtajan lisäksi. Eikö tulijoiden pitäisi sopeutua meidän kulttuuriin, muttei he halua. Heidän kulttuuriaan ei suomi tarvitse ja se on jo nähty mitä se on.
      Kunnanjohtaja puhuu vain omasta puolestaan omiaan. Kuntalaisten puolesta hänellä ei ole oikeutta puhua mitään. E ihän kuntalaisia edes tapaa, niin miten voi tietää heidän kantansa.

    • pimeydenvoimiako

      Kunnanjohtaja nähtävästi kääntää huomion pääasiasta pois. Johdannaisssopimukset jotka ovat miljoonaluokan munauksia,ja tämän Juusenahon palkankorotuksen hoitaminen ettei tyhmät kuntalaiset huomaa.
      Päättäjät "horisee"kuinka saadaan valtiolta (veronmaksajilta) rahaa .
      Järki ja raha loppuu sitten kun rahansiirto loppuu. Pitää ymmärtää että rahojen pitää riittää ehkä 500 vuotta kuten mustalaisillekin,
      On meillä päättäjät jotka ovat matukiimassa eikä kuntalaisten asiat kiinnosta kuten terveysasioiden hoitaminen.
      Kunnanjohtaja vaihtoon,sellaiseen joka ajaa työnantajien etuja eli meidän kuntalaisten !

    • Keisarin.vaatteet

      Turvapaikanhakijoiden mukanaan tuoman melkein miljoonan euron valtiontuen menetyksen myötä romahtaa kunnan talous ja siten sen olemassaolon edellytykset. Bluffi jota myös säästöohjelmaksi kutsutaan pettää. Tämän siitä saa kun taloutta hoidetaan vippaskonsteilla.

      • Menkää.piiloon

        Niimpä, kulissit romahtaa, korttitalo kaatuu, kelkat jyrkässä alamäessä...


      • Ruovesiläisetensin

        Onkohan Ruoveden kunnanjohdon lähetystö jo salaa migrissä vaatimassa vokkien säilyttämistä. Kuntalaiset voisivat lähettää oman lähetyksen migriin tukemaan heidän päätöstään lopettaa vokit. Suomi ensin miekkari on kohta paikallaan kunnantalon edessä.


      • miinuksellako

        Miljoona euroa valtiontukea mutta paljonko kuluja? Kouluille on palkattu lisätyövoimaa, ja kun miettii miten paljon kerrostaloasuntoihin laitettu rahaa ja ylläpitoon. Lasketaan virkamiesten ja työntekijöiden turvapaikanhakijoiden asioihin kulunut aika niin tuskin jäädään plussalle.


      • Hyvääkotimatkaa

        Valtion eli meidän veronmaksajien rahaa ne tuet ovat ja sitähän elintasosiirtolaisiin kuluu kaikkiaan pari miljardia vuodessa.


    • Vokitveks

      Kunnan talouden tasapainottaminen yritettiin johdannaiskauppojen avulla. Kun se meni reisille, niin keksittiin turvapaikkabisnes pelastamaan huono talous sekä johdannaistappiot. Nyt kun vokit loppuu, niin tämäkin rikastaminen ja monikulttuurin unelmat ajavat karille.
      Olisiko jo aika tehdä ne rakenteelliset uudistukset, kun käytetyt konstit eivät onnistuneet. Tällaiset riskipelit verorahoilla on lopetettava.

      • korkea.aika

        Olisi jo


    • Suvakkienbisnes
    • Kunnanlopputulossa

      Vokit lopetetaan, mutta kunnanjohtajan, ei kuntalaisten, halusta SPR Jussilan avustuksella asutetaan pysyvästi kuntaan oleskeluvan saaneita alaikäisiä sodan jaloista paenneita traumaattisia kokemuksia kokeneita alaikäisiä partalapsia ja myös lapsiperheitä. Valtio maksaa heidän kulunsa kolme vuotta ja sen jälkeen kunta maksaa rajattoman ajan. Valtion ja kuntien rahat kerätään veronmaksajilta, ei ne seinästä tule. Kunnanjohtaja kunnanhallituksen tuella tuhoaa kunnan työkaluina johdannaiset ja mamut.

    • Avoimuuttalisää

      Tiistaina on ennen valtuuston kokousta kuntalaisten kyselytunti. Siellä voi kysellä mitä vokkien tilalle suunnitellaan salassa.

      • eimittäääään

        hometalot on purettava ,on se kun leikitään ihmistenterveydellä ja rahastetaan.kerrostalo ripustettuine pyykkeineen on kuin leiri,mikä rikkaus ollut kylille,juu rikkaus molottaa omaa kieltään kauppaan kuskataan naapurikyliin ,keskellä tietä lampsitaan,onko ruoveellä vara elättää ,lääkäriasiat rempallaan ,ajettais kunnan asioita ja oman kuntalaisten ensin ,kunnanjohtaja vois ottaa aivot narikasta käyttöön.


    • Ongelmiatiedossa
      • uusiako

        Mitkä uudet tulijat?


    • Katsotaanmitenkäy

      Vokit loppuu joten, joten uusia tulijoita ei näköpiirissä. Kunnanjohto toivoo oleskeluluvan saaneita perheitä jäämään asumaan, jotta kyläkoulut voisivat jatkaa.

      • Voi.mun.päiviäni

        Se olisikin jälleen hyvä malliesimerkki siitä millaisella puliveivauksella ja vippaskonsteilla kunnan asioita hoidetaan eteen päin. Aina tehdään jokin väliaikainen pikku juttu jolla päästään vähän matkaa eteen päin ja jolla saadaan perusongelmia siirrettyä tuonnemmaksi.


      • hyyysääävät

        nauhotetta katsoessa,kivi marko,juusenaho,kunnanjohtaja neste ja lehminiemi haluaa et mamut jää kuntaan ,mitäpä jos otatte ne ihan itse kotionne elätettäväksi,näette ja kuulette sitten mitä se rikkaus on kun samalla tontilla on.


    • Järkeäkäyttöön

      Vaikea on ymmärtää, että tuhansien kilometrien päästä muista kulttuureista väkeä asutetaan kyläkoulujen säilyttämisen vuoksi. Kalliiksi käy jos ne kaikki joudutaan elättämään vain koulujen vuoksi. Ei tunnu oikein järkevältä tämä touhu, joten kyllä muita ratkaisuja on löydyttävä.

      • einetännejää

        Ei tänne kukaan turvapaikan saanut jää asumaan. Ellei kunta ojenna auttavaa kättään ja anna parempia asuntoja tai muita etuja. Nähtäväksi jää millä keinoin yrittäävät houkutella jäämään. Se on Tampereen tai Helsingin suunta minne menevät. Se eräskin perhe, joka julkisuudessakin ollut muuttaa virroille.


      • keiturirules

        JA miten heidän asiat paranee virroille muuttamisella? Tervemenoo vaan..


    • Ravintolat.kuntoon

      Niin, niin. Tähän väliin vähän muuta asiaa. Eikö ne mamut voisi joutessaan vaikka perustaa uutta ravintolaa tänne Ruoveteen, sellaista siistiä ruokapaikkaa johon viedä illalla perheensä syömään kunnolla? Nythän meillä ei ole yhtään raflaa auki iltaisin. Onks kellään tietoa miten tämä uusi Nordean talon ravintola tulee olemaan avoinna ja saako sieltä ruokaa iltaisin?

      • Ravintoloitaonkonoita

        Oisko millä palstalla asiallisia juttuja Ruovedeltä?


      • Ainstaini

        Ei taida ainakaan täältä reikäpäiden osastolta löytyä :D


    • kuulispää

      Moni on saanut tarpeekseen paikallisissta isopäistä työhistorioineen.
      Elätetäviä nämä paikalliset ovat olleet velkaa on jouduttu ottaan et
      nämä ovat täällä eläneet.

    • utelias593

      Onko syntynyt monikultuurisisa pariskuntia ?

    • Höpönlöpö.n

      Höpönlöpön

      • tietoaon

        On tullut, ainakin yksi pariskunta.


      • sairastaon

        Kuulin että nainen olis menny miehensä luo takasin


      • jfrikfdf

        Niinkö siinä kävi ? :D


      • takasinko
        sairastaon kirjoitti:

        Kuulin että nainen olis menny miehensä luo takasin

        Ompa tyhmä mies.


    • invaasiojatkuu

      Kirkko jatkaa Sipilän linjalla maahantulijoiden houkuttelua. Kirkko ilmoitti antavansa suojelua kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille eli laittomasti maassa oleskeleville, joiden pitäisi lain mukaisesti poistua/poistaa maasta. Eilen uutisissa kerrottiin, että heille tarjotaan jopa asuntoja asuttavaksi.

      Nyt viesti leviää, ettei täältä tarvitse poistua. Tarvitsee hakeutua vain kirkon suojiin.

      Taas alkoi kirkosta eroamiset. Eroamisten määrää voi seurata linkistä http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/

    • menkääpois

      Olipa hyvä uutinen, tosi ihanaa pitäs sulkee kaikki vokit suomesta, ajaa pois nämä elintasosurffaajat ja heti,,,,

      • Sharialakitulee

        Kumma, että Iphone on tallessa, mutta henkkarit katoaa kun suomeen saavutaan. Valitetaan ruuasta , palvelusta ja kerrotaan satuja. Meidät haukutaan rasisteiksi.

        Suurin osa näistä mamman pojista on lähtenyt kotiin, kun huomasivat ettei Kelan palkka riitä samaan biletykseentäällä kuin Bagdagissa.

        Tänään on kerrottu, että suomalainen on tehnyt itsemurhaiskun Irakissa ja lisäksi suomalaisia on noussut Isis järjestön johtotehtäviin.

        Eikö tämä kerro siitä, että turvapaikan ja kansalaisuuden myöntämisen perusteet ovat väärät.


      • suomi-mainosta
        Sharialakitulee kirjoitti:

        Kumma, että Iphone on tallessa, mutta henkkarit katoaa kun suomeen saavutaan. Valitetaan ruuasta , palvelusta ja kerrotaan satuja. Meidät haukutaan rasisteiksi.

        Suurin osa näistä mamman pojista on lähtenyt kotiin, kun huomasivat ettei Kelan palkka riitä samaan biletykseentäällä kuin Bagdagissa.

        Tänään on kerrottu, että suomalainen on tehnyt itsemurhaiskun Irakissa ja lisäksi suomalaisia on noussut Isis järjestön johtotehtäviin.

        Eikö tämä kerro siitä, että turvapaikan ja kansalaisuuden myöntämisen perusteet ovat väärät.

        Totta joka sana.


    • sairastaon

      Kaippa kirkko ottaa sitten kielteisen päätöksen saaneita tännekkin kun Helsingissä alkovat tänään niitä majottaan.

    • Lakia.rikotaan

      Tämä naispappi eilen A-talkissa, käsittämättömän naivi. Voin kuvitella kuinka nämä muslimi partalapset pyörittää häntä mennen tullen. Miltähän muuten näyttää muslimimiehen silmissä nuori kaunis nainen, PAPPI, punaiseksi värjätyt hiukset valtoimenaan ja vahvat make upit huulillaan?? On siinä niillä ihmettelemistä kun ovat tottuneet näkemään naisesta vain silmät tumman kaavun raosta!

      • Kotiuttaja

        Hyvä valinta ohjelmaan Irja Askolan sijaan. Rohkea nainen,jos vie paperittomia muslimeja kotiinsa. Niin sinisilmäinen on, että toivotaan jumalan siunausta. Paatero kuitenkin varoitti yksityisiä viemästä heitä koteihinsa.


      • arpapeliä
        Kotiuttaja kirjoitti:

        Hyvä valinta ohjelmaan Irja Askolan sijaan. Rohkea nainen,jos vie paperittomia muslimeja kotiinsa. Niin sinisilmäinen on, että toivotaan jumalan siunausta. Paatero kuitenkin varoitti yksityisiä viemästä heitä koteihinsa.

        Miks varoitti viemästä muslimeja kotiinsa? Nehän on niin kilttejä ja hyviä. Ovat kiitolllisia kun saavat apua. Harvoin tappavat tai raiskaavat auttajiaan eli meitä suomalaisia.


      • Naista.ei.kunnioiteta
        arpapeliä kirjoitti:

        Miks varoitti viemästä muslimeja kotiinsa? Nehän on niin kilttejä ja hyviä. Ovat kiitolllisia kun saavat apua. Harvoin tappavat tai raiskaavat auttajiaan eli meitä suomalaisia.

        Poliisin mukaan muslimitaustaiset arabimiehet turvapaikanhakijat ovat yliedustettuina nykyisissä raiskaustilastoissa.


      • arpapeliä
        Naista.ei.kunnioiteta kirjoitti:

        Poliisin mukaan muslimitaustaiset arabimiehet turvapaikanhakijat ovat yliedustettuina nykyisissä raiskaustilastoissa.

        No tietysti. Etkö ymmärtänyt "vitsiä"!!!!!


    • Valtonen

      Ruovesi tarvitsee maahanmuuttajia. Rupean valtuustossa ajamaan asiaa eteenpäin.

      • Poismuuttanut

        Tarvitseeko Ruovesi maahanmuuttajia muuhun kuin Visuveden koulun pelastamiseen. Kuinka monen paikallisen veronmaksajan pitää muuttaa pois tämän hyysäyshölmöilyn takia?


    • Päätöspitää

      "Ruovesi hävisi taistelun: Migrin päätös sulkea kunnan kaksi vastaanottokeskusta pitää".

      Lue koko juttu: http://yle.fi/uutiset/3-9379896?origin=rss

      "SPR:n pyörittämät keskukset suljetaan maaliskuun loppuun mennessä."

      "Kaikki voittavat, niin kunta kuin tulijatkin"

      Hyvä, että kaikki voittavat :-)

    • Hyyyyyvääää

      On se kumma ei työpaikkoja omilekkaan.ja kielitaidottomia yritettiin saada hometaloon jäämään.kunnassa lääkäriasiat päin persettä.ja mitä tekee .
      kunnanjohtaja..toivottavasti johdanais asia tutkinnan alla.ettei jää lojumaan unohduksiin.no onhan se sääli jos muutama firma menettää ilmaset työntekijät.

    • Ruoveden Vokit lopetetaan migrin päätöksellä maaliskuun loppuun mennessä. Vokkien lopettamispäätöksen jälkeenkin kunnanjohto on kertonut tehneensä kaikkensa, että ne säilyisivät tai vaihtoehtoisesti kuntaan perustettaisiin sodassa traumatisoitujen partalapsien uusi perhepäiväkoti Ruhalaan. Kuntalaisten onneksi tämäkään ei toteutunut ja me emme sitä sure. Kuntalaisten mielestä tämän pitää olla piste tälle kunnanjohdon unelmalle monikulttuurisesta kunnasta ja pyrkimykset mamujen houkuttelemiseksi kuntaan on lopetettava.

      Kunnan viranhaltioiden perusteena on ollut työpaikkojensa säilyttäminen ja lisätä jopa ansiotasoaan mamujen avulla. Heitä on ohjannut oma etu ja rahan ahneus, ei auttamishalu. Vokeista keksittiin erään virkamiehen ideasta vaihtoehto tasapainottamisohjelman 48 henkilötyövuoden vähentämiselle. Nyt tämäkin tie on katsottu ja se ei ollutkaan ikuista, joten tasapainotusohjelmassa päätetyt asiat on nyt toimeenpantava.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3660
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2992
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2890
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2768
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      23
      2683
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2455
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      2159
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1907
    9. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      209
      1888
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1847
    Aihe