JUURI NYT: Räppäri Cheek on MIELISAIRAS!

rtertetete

44

644

3Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aivan.normaalia

      Kaikilla nuorilla taitaa nykyään olla kaksijakoinen mieli?

      • jorihouhbjdjk

        Eihän se märisevä-ääninen pullamössö poika mikään räppäri ole. Pelkkä nyhverö.


    • gs2013

      Hänestä en tiedä mutta MIELENTERVEYSBISNES tarvitsee keulakuvia jotta ihmiset eivät menetä uskoaan pseudotiede psykiatrian valheisiin ja kemiallinen kansanmurha voi jatkua. Voi olla kyseessä myös valheellinen uutinen, ns. propagandaa.

      • eistanan

        1.10 tuli monin osin just tosta samasta aiheesta IS:ssä. Tulipa mieleen taas että joopa joo...
        Pahinta on, että jotkut uskoo noihin juttuihin. Bisnes se on, joka tarvii julkkis esimerkkejä, koska kansa uskoo julkkiksiin. Keulakuvia tarvitaan, että on johtaja tai idoli jota seurata ku ei itsestä ole sellaiseen. Niin huono itsetunto monilla?


    • Nyt_tarkkana_Kaikki

      JUURI nyt: ON varottava ylilyönneistä ja kunnianloukkauksesta välittömästi! Johon voi tehdä ilmoituksen ilmiannon kautta suoraan sivulta!
      ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
      Tämä rapp-artisti ei kerro mielisairaudesta missään muodossa, vaan masennus-diagnoosista jota kutsutaan mieliala-häiriöksi jota ns. kaksisuuntainen mielialahäiriö on osaltaan ja esiintyy hyvin erilaisena eri ihmisillä.
      Tämä ongelma on suomalaisessa perimässä HYVIN YLEINEN, ja jollaisia on tämänkin foorumin kirjoittajat liki jokainen ja vieläpä pahemmassa määrin, avausten ja kommenttien perusteella tulkiten!

      !!! Nykyaika eri ilmiöineen tekee ja tukee enenevässä määrin tätä ilmiötä tukevaa diagnoosia!

      Se jos jollakulla ihmisellä on mentaalisia tai muuta psyykkistä ongelmaa ei tee heistä mielisairaita - joka on vakavaa ja usein peruuttamatonta!
      _______________________________________________________________
      §§§

      Miettikää ja lukekaa linkistä vaikkapa vain pari-kolme ensimmäistä lausetta:

      http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00411
      Psykoosi (mielisairaus)
      Psykoosilla tarkoitetaan tilaa, jossa henkilön todellisuudentaju on heikentynyt ja hänellä on huomattavia vaikeuksia erottaa, mikä on totta ja mikä ei.

      lue lisää ...linkissä.
      ____________________________
      Yleisesti:
      http://www.mielenterveysseura.fi/fi/mielenterveys/mielenterveyden-häiriöt/kaksisuuntainen-mielialahäiriö

      "Kaksisuuntaista mielialahäiriötä eli bipolaarihäiriötä kutsuttiin ennen maanis-depressiivisyydeksi. Kaksisuuntainen mielialahäiriö on pitkäaikainen ja vahvasti perinnöllinen mielenterveyden häiriö.

      Häiriötä luonnehtivat tavanomaisesta poikkeavat mielialojen vaihtelut: masennus ja maniajaksot sekä niin sanotut sekamuotoiset jaksot vaihtelevat. Välillä sairastuneella voi olla täysin oireettomia jaksoja tai jaksoja, jolloin oireet ovat hyvin lieviä.

      Kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavilla on taipumusta kärsiä alkoholi- tai muusta päihdeongelmasta poikkeuksellisen usein. Runsas juominen voi voimistaa sekä mania- että masennusjaksoja."...

      • gs2013

        Pelkkää pseudotiedettä. Valikoivaa, vääristelevää ja huutoäänestysmenettelyyn perustuvaa manipulointia koko "psykiatria".


      • Tämä_tiedoksenne

        1980-luvulla lukiossa opetettiin, että maanis-depressiivisyys on mielisairautta. Kaksisuuntainen mielialahäiriö on uusi, hienosteleva, turvakielinen nimitys maanis-depressiivisyydelle.


      • 1235

        Ja eikun lisää somea ja muuta nykyajan paskaa digistä lähtien niin eiköhän nämä tilastot ala näyttää huippulukemia.
        Mieluummin ihan oikeaa elämää kaikkine käänteineen niin kyllä se siitä, älyvempaimet nurkkaan ja elämään tosi elämää.


      • Joitsessään

        Kyllähän sen kuvista näkee, että ko. artisti ei hymyile juuri ollenkaan missään kuvissa. Luulisi kuitenkin, että hymyilyyn olisi aihetta menestyksen myötä joten hieman pistää silmiin. Ahdistuksen voi pistää jännityksen ja paineiden piikkiin. Ihan normaalia se. Aggressiivisuus kovin suurina annoksina ei kyllä kovin normaalia, vaikka joskin hyvin yleistä sekin. Senkin voi laittaa nykyajan, paineiden, yhteiskunnallisen ilmapiirin, jännityksen ja paineiden piikkiin. Perfektionisti myös kasaa itselleen turhan suurta taakkaa, hermoilee, tuskastuu, turhautuu, josta aiheutuu aggressiivisuutta.

        Päihteet sitä vastoin aiheuttaa ihan normillekin masennusta (b-vitamiinin lasku) ja pistää aivokemian sekaisin. Lisäksi esim. masentunut käyttää päihteitä ja päihteet itsessään lisäävät masennusta. Flow-tilaan pääsee myös ihan pelkästään päihteiden avulla, ei tarvitse sen kummallisempaa. Näistä taas aiheutuu mt-häiriöitä. Luonne muuttuu, mieli menee sekavaksi, aistiharhat jne. Runsas juominen sekä mahdol. muut aineet sekä mahdollinen sekakäyttö pistää itsessään jo aivokemian sekaisin, vaikuttaa luonteeseen, mielenterveyteen jne. Pelkästän pelkät päihteet aiheuttavat mielialan laskua, aggressiivisuutta kun on selvin, kroppa huutaa lisää lisää (kemiallinen riippuvuus) ja kun ei sitä saa tulee turhautumista jne,


      • Juuri noin cheek paljastaa itsestään niin kipeää tieto jotta siitähän voi joutua vaikkapa linnnaan !


        Late Lapista. SSSS Ry!


    • opettajahertero

      en ole itse aloittaja mutta onhan tuo homo cheekin ongelma selvästi pitkäaikainen..

      itse uskon että homo cheek kun ei oikeaa työtä ole tehnyt ikinä ja käyttäny vain naurettavaa tuulipukukansaa hyväkseen, itse en ole koskaan tajunnu miten sitä sen homo paskaa kukaan voinu kuunnella tai rahoittaa mutta niin vain tuoll stadionil jossai jättikonsertissa sitä älytöntä roskaa monet tuki

      nyt homo cheek on tyytyväinen ja kerää lisää rahaa kun kertoo homostelun ja muun ohella syövänsä hullun lääkkeitä mistä syystä herää aamulla tokkurassa

      no aika tyhmä pitää olla jos syö lääkkeitä mitä aiheuttaa tokkuran..

      homo poika tekis kerranki elämässä oikeaa vähäpalkkaista työtä ja lopettas ruskea reiän hommat, ni parantus heti aidoilla luonnon keinolla ilman kemikaalista virhe retkeä

      • Ilmaisuvapaus-on-mutta

        Lukekaa ja tulkitkaa mikä diagnoosi edelliselle kommentoijalle kuuluu?
        Ehkä astetta vakavampi kuin itse aloituksen aiheena olevan henkilön oma kertomus?


      • Ei-ole-ilkkumiselle-aihe

        Jos kommentoijat on tyypiä 2.?

        "Tyy­pin II kak­si­suun­tai­ses­sa mie­lia­la­häi­riös­sä ma­nia­jak­sot ovat lie­vem­piä

        Tyypin II kaksisuuntaisessa mielialahäiriössä maniajaksot ovat tasaisempia niin sanottuja hypomaanisia kausia. Hypomaaninen jakso ei ole niin vakava, että se aiheuttaisi merkittäviä vaikeuksia työssä tai sosiaalisissa suhteissa.
        Kakkostyypin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivät hakeutuvat usein hoitoon vain masennusjaksojen aikana ja siksi häiriö saattaa jäädä kokonaan tunnistamatta.

        Lää­ki­tyk­sen nou­dat­ta­mi­nen ja oi­rei­den tun­nis­ta­mi­nen on tär­ke­ää

        Kaksisuuntaista mielialahäiriötä hoidetaan yleensä mielialaa tasaavilla lääkkeillä, niin sanotuilla toisen polven antipsykooteilla, ahdistusta ja unettomuutta lievittävillä lääkkeillä sekä häiriön masennusjaksojen aikana masennuslääkkeillä."...

        http://www.mielenterveysseura.fi/fi/mielenterveys/mielenterveyden-häiriöt/kaksisuuntainen-mielialahäiriö


      • väärä.aallonpituus

        "itse en ole koskaan tajunnu miten sitä sen homo paskaa kukaan voinu kuunnella"

        ehkä et pysty saamaan siitä musiikista mitään iloa jos et oo vetänyt psyykelääkkeitä tai muita kemikaaleja koskaan?

        kuitenkin 700 000- 1 000 000 suomalaista vetää psyykelääkkeitä ja huumehörhöt lisäksi sekoittaa päänsä kemikaaleilla


      • Ilmiselvää
        Ilmaisuvapaus-on-mutta kirjoitti:

        Lukekaa ja tulkitkaa mikä diagnoosi edelliselle kommentoijalle kuuluu?
        Ehkä astetta vakavampi kuin itse aloituksen aiheena olevan henkilön oma kertomus?

        Ihan noin yleisesti vaan, että pelkästään huumeet tai lääkkeiden viinan(ja ehkä huumeiden) sekakäyttö pistää aivokemian todella sekaisin ja aiheuttaa mielenterveysongelmia, harhoja, masennusta, itsetuhoisuutta jne. Sen sijaan jos ihan pikkupenskasta lähtien on ollut tuommoinen niin eri asia. Tosin silloinkin jos oma äiti odottaessa lasta vetää huumeita, röökaa, juo viinaksia niin odotettavissa on mitä todennäköisemmin käytös&oppimishäiriöitä plus lukuisat muut psyykkiset ja fyysiset ongelmat. Tämä kaikki ihan näin vaan yleisesti yleisellä tasolla.


    • Jerry10

      Näyttää pääosa kommenteista olevan taas pelkkää kateellisuutta cheekin menestyksestä ja jopa suoranaista iloa tästä sairaudesta. Hävetkää, en itsekkään fani ole, mutta tuollaista ei toivo kellekkään. PS. mikäli Cheek on räppäämisessä amatööri yms. niin tehkää perässä, kyllä ne rahahanat teillekin avoinna on mikäli taitoa löytyy.

      • fgvjl

        Ei se oo taitoa. Markkinointikoneiston apu pikkutyttöjen manipulointiin tuon paskaräpin hyväksi. Toi wannabe "pahis" on pelkkä GEEK, äitinpoika äitinhelmoista.
        Vieläkö äiti syöttää aamupuuroa kultalusikalla tuon nyhverön suuhun?
        Esitettävää aineistoa en kutsuisi sanalla "musiikki". Jotain paskaa se on. Paskaa jossa valkoinen haluaa olla musta. Tiedätte kyllä mikä musta. Se jota ei voi sanoa nykyään ääneen, tai deletoidaan rasistina.


      • NedFlanders

        Jaksuhali sinulle. Kannattaa mennä pikapikaa terapiaan. Tuo ei ole ihan tervettä.


    • Cheektanssii

      Villisti ja itkee päälle, kiltti poika.

    • fkfjhfhfdhd

      Alkoi myös kummasti tunteisiin vetoaminen kun Gabriel nyt poruuttaa naisia urakalla ja kokee jo asemansa uhatuksi kun ei niin enään nuori ja söpö.

    • Luovien_ominaisuus

      Lähes kaikilla luovilla ihmisillä on kaksisuuntainen mielialahäiriö!

      Se, että aivot voivat käydä vähän suuremmilla kierroksilla, on edellytys sille, että voi luoda niitä taiteen ja tieteen mestariteoksia. Harmaan virkamiehen tasaisilla aivoilla ei luoda mitään uutta ja merkittävää.

      Kaksisuuntainen mielialahäiriö on ollut lähes kaikilla merkittävillä taiteilijoilla ja suurmiehillä. Kaksisuuntainen mielialahäiriö on luovien ihmisten ominaisuus.

      Esimerkiksi seuraavilla henkilöillä on kaksisuuntainen häiriö:

      Englannin pitkäaikaisin pääministeri ja II maailmansodan voittaja Winston Churchill, tiedemiehet Isaac Newton, Thomas Edison, vaikuttajat Florence Nightingale, Jesse Jackson Jr., Larry Flynt, säveltäjät Beethoven, Mahler, Sibelius, Schumann, kirjailijat Hans Christian Andersen, Leo Tolstoi, Charles Dickens, Edgar Allan Poe, Mark Twain, Virginia Woolf, Patricia Cornwell, taiteilijat ja näyttelijät Pablo Picasso, Edvard Munch, Frank Sinatra, Vivien Leigh, Judy Garland, Dusty Springfield, Lou Reed, Marilyn Monroe, Jim Carrey, Robin Williams, Mel Gibson, Catherine Zeta-Jones, Stephen Fry, Jean-Claude Van Damme, Linda Hamilton ja niin edelleen ja niin edelleen. Lista on loputon...

      Muutama esimerkki suomalaisista julkkiksista, joilla on kaksisuuntainen mielialahäiriö: Eino Leino, Mika Waltari, Hugo Simberg, Tapani Kansa, Jukka Virtanen, Pekka Herlin, Kristian Meurman, Tapani Suominen, Timo Tolkki, Jussi Hakulinen...


      http://www.bipolarworld.net/Bipolar Disorder/Articles/art14.htm

      https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_with_bipolar_disorder

      http://www.mental-health-today.com/bp/famous_people.htm

      http://famouspeoplewithbipolardisorder.blogspot.fi/2012/12/bipolar-famous-people.html

      http://www.wcvb.com/health/18097048

      http://www.everydayhealth.com/bipolar-disorder-pictures/famous-people-with-bipolar-disorder.aspx#/slide-1

      http://kaksplus.fi/threads/kyllaepae-moni-julkkis-kaersii-kaksisuuntaisesta-mielialahaeirioestae-esimerkiksi-housen-naeyttelijae.1618394/

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_tunnetuista_mielialahäiriöisistä

      • Höpönlöpön---

        Höpön löpön. Ensinnäkin esim. pääministerin, tiedemiehien ym. työ on oikeasti kovin tylsää ja harmaata puurtamista. Pääministeri on myös samalla harmaa valtion virkamies, usein myös tiedemiehet ovat valtion virkamiehiä. Kirjailijan ammattikin ei oikeasti ole mitään glamööriä vaan pitkäveteistä puurtamista yksin päivästä toiseen ja tylsien sanojen ja kieliopin viilaamista, todellista pilkun viilausta siis. On myös mahdollista, että oman alansa nero tai lahjakas taiteilija on myös samaan aikaan valtion harmaa virkamies. Jostainhan ne tulot on revittävä ja aina huippulahjakkuudella ei tienaa.

        Nuo useat nimeltä mainitsemattomat artistit taas ovat usein juuri näitä elämänkoululaisia, joilla on adhd/autismi/asperger. Nykyäänhän on epämuodikasta puhua aspergerista, joka on yksi autismin muoto ja haluttaisiin puhua pelkästään autismista, mikä kattaa suuren ja laajan kirjon kaikenlaista. Esim. aspergerilla on usein jokin erityinen lahjakkuus jollekin erityiselle alalle (esim. musiikki tai tiedemiesten tapaan keskittyminen pikkutarkkohin asioihin), mutta eivät hahmota kokonaisuuksia, syys-seuraussuhteita, ihmissuhteet ovat heille todella vaikeita, koska eivät tunnista normaaliin tapaan ihmisten tunteita ja ilmaisuja. Usein heillä oma tunteiden ilnaisu on täysin jäässä eli kasvojen ilmeet ovat joko täysin tunteettomia tai sitten jotenkin normista poikkeavan outoja. Kaveri-ja seurustelusuhteiden muodostaminen on heille erityisen vaikeita ja toisaalta kun tulkitsevat tilanteita väärin niin esim. raivostuvat normien näkökulmasta pikkuasioista.

        Adhd-tyypeillä taas on taipumus ajautua huonoon seuraan, rikolliselle polulle ja huumeiden, viinan, lääkkeiden pariin. Amfetamiinipohjainen lääke saa heidät rauhoittumaan, normille se taas tuottaa ylivilkkautta. Adhd-ihmisissä on myös paljon taiteilijoita, koska eivät pysty keskittymään koulunkäyntiin ja toisaalta taiteilijan ura on vapaampaa eikä vaadi keskittymistä ja jos on vielä lahjakkuuttakin jossain asiassa. Monet noista taiteilijoista ovat jättäneet koulun kesken tai suorittaneet juuri rimaa hipoen ja ovat löytäneet oman alansa sitten toisenlaisista hommista.


      • Tyhmyyttä-on-monenlaista
        Höpönlöpön--- kirjoitti:

        Höpön löpön. Ensinnäkin esim. pääministerin, tiedemiehien ym. työ on oikeasti kovin tylsää ja harmaata puurtamista. Pääministeri on myös samalla harmaa valtion virkamies, usein myös tiedemiehet ovat valtion virkamiehiä. Kirjailijan ammattikin ei oikeasti ole mitään glamööriä vaan pitkäveteistä puurtamista yksin päivästä toiseen ja tylsien sanojen ja kieliopin viilaamista, todellista pilkun viilausta siis. On myös mahdollista, että oman alansa nero tai lahjakas taiteilija on myös samaan aikaan valtion harmaa virkamies. Jostainhan ne tulot on revittävä ja aina huippulahjakkuudella ei tienaa.

        Nuo useat nimeltä mainitsemattomat artistit taas ovat usein juuri näitä elämänkoululaisia, joilla on adhd/autismi/asperger. Nykyäänhän on epämuodikasta puhua aspergerista, joka on yksi autismin muoto ja haluttaisiin puhua pelkästään autismista, mikä kattaa suuren ja laajan kirjon kaikenlaista. Esim. aspergerilla on usein jokin erityinen lahjakkuus jollekin erityiselle alalle (esim. musiikki tai tiedemiesten tapaan keskittyminen pikkutarkkohin asioihin), mutta eivät hahmota kokonaisuuksia, syys-seuraussuhteita, ihmissuhteet ovat heille todella vaikeita, koska eivät tunnista normaaliin tapaan ihmisten tunteita ja ilmaisuja. Usein heillä oma tunteiden ilnaisu on täysin jäässä eli kasvojen ilmeet ovat joko täysin tunteettomia tai sitten jotenkin normista poikkeavan outoja. Kaveri-ja seurustelusuhteiden muodostaminen on heille erityisen vaikeita ja toisaalta kun tulkitsevat tilanteita väärin niin esim. raivostuvat normien näkökulmasta pikkuasioista.

        Adhd-tyypeillä taas on taipumus ajautua huonoon seuraan, rikolliselle polulle ja huumeiden, viinan, lääkkeiden pariin. Amfetamiinipohjainen lääke saa heidät rauhoittumaan, normille se taas tuottaa ylivilkkautta. Adhd-ihmisissä on myös paljon taiteilijoita, koska eivät pysty keskittymään koulunkäyntiin ja toisaalta taiteilijan ura on vapaampaa eikä vaadi keskittymistä ja jos on vielä lahjakkuuttakin jossain asiassa. Monet noista taiteilijoista ovat jättäneet koulun kesken tai suorittaneet juuri rimaa hipoen ja ovat löytäneet oman alansa sitten toisenlaisista hommista.

        Sinulla lienee suuria vaikeuksia luetunymmärtämisessä ja -sisäistämisessä.

        Kommentoit nyt ketjuun, jossa puhutaan sairaudesta nimeltä "kaksisuuntainen mielialahäiriö".

        Tässä ketjussa tai kommentoimassasi viestissä ei puhuta "Aspergerin syndroomasta", "adhd":stä tai "autismista".

        Ne ovat aivan eri sairauksia kuin kaksisuuntainen mielialahäiriö.

        Tässä ketjussa ei puhuta myöskään sydäninfarktista, diabeteksesta, munuaisten vajaatoiminnasta tai haavaisesta koliitista.

        Tässä ketjussa puhutaan sairaudesta nimeltä "kaksisuuntainen mielialahäiriö".

        Sinulla lienee oppimisvaikeuksia, kun et edes tajua missä ketjussa olet tai mihin olet kommentoimassa.


    • NN__
      • stanstana

        Järjetöntä! Katsotaan paljonko ne kusipäät on keksineet 5 vuoden sisällä lisää, ja mikä pahinta, luulevat, etteivät joudu milloinkaan vastuuseen siitä! Kunhan saa tuntea itsensä tärkeäksi?
        Eräs sanoi kerran, että "kaikilla" ihmisillä on joku vaiva (jota pitäisi tutkia tai lääkitä?). Vaikea uskoa siihen, että se tyyppi usko nähtävästi itsekin siihen väittämäänsä!


      • stanstana
        stanstana kirjoitti:

        Järjetöntä! Katsotaan paljonko ne kusipäät on keksineet 5 vuoden sisällä lisää, ja mikä pahinta, luulevat, etteivät joudu milloinkaan vastuuseen siitä! Kunhan saa tuntea itsensä tärkeäksi?
        Eräs sanoi kerran, että "kaikilla" ihmisillä on joku vaiva (jota pitäisi tutkia tai lääkitä?). Vaikea uskoa siihen, että se tyyppi usko nähtävästi itsekin siihen väittämäänsä!

        Ai niin! Eläimet apinoita myöten lääkitsee tuolla itseään jollain napilla ku ovat vaivasia?


    • ffsjgs
    • Taiteilijoidenominaisuus

      Ihan huuhaata aloittajan horinat.

      Kaksisuuntainen mielialahäiriö - eli entinen maanis-depressiivisyys - on vahvasti perinnöllinen OMINAISUUS, joka periytyy luovissa ja taiteellisissa suvuissa.

      Maanis-depressiivisyyttä on esiintynyt ihmiskunnassa aina. Maniasta ja masennuksesta kärsivistä ihmisistä on raportoitu jo muinaisina aikoina. Kyseessä on geeneissä periytyvä ominaisuus, jota esiintyy noin 1%:lla väestöstä.

      "Professori Kay Redfield Jamisonin tutkimuksen Touched With Fire mukaan taiteilijat ja kirjailijat kärsivät keskimääräistä enemmän kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, joko sen maanisessa tai hypomaanisessa muodossa, ja tämä on merkittävästi edistänyt heidän lahjakkuutensa käyttöä. "

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaksisuuntainen_mielialahäiriö

      http://www.tohtori.fi/?page=7236802&id=7524910

    • Kaksuuntainen

      Ihailen Cheekin rohkeutta kertoa sairaudestaan. Ihmettelen tällä palstalla näitä kateellisten mielipiteitä.

      • ghjkkl

        Uskot todella, että se on sairas, ku lääkärit ja media niin sanoo? Onko astrologeilta kysytty? Pitääkö kaiken olla yksinomaan "virallisen" tieteen sanelemaa? Silloin Jumalaa ei ole!


    • Rakastettu.edelleenkin

      Kyllä Cheekin homottelijoilla ja häntä kadehtivilla on nyt vaikeat ajat. Cheek on rakastettu artisti edelleenkin.

    • Country_boy

      Mä en pidä räppimölystä ja on just hyvä että
      tiihosella on tommonen vitu n ärsyttävä tauti
      niin ei ala leijuu liikaa

      • Menestyy.edelleenkin

        Olet kateellinen. Ilmeisesti myöskin olet katkera siitä, että itse et ole saanut niin runsaasti hyväksyntää omalle työllesi. Cheekistä pidetään aidosti ja hän on sen ihan itse ansainnut.


    • KOKOOMUSMÄTÄ-ON

      Kaikki kokoomuslaiset ovat mielisairaita. Se yksikin nuorisojohtaja pureskeli sen venäläistaustaisen naisen hengiltä. ...Ihan vain huvikseen.

    • CheekIsTheBest

      Vihaajat vihaa, me vaan porskutetaan. Kannattaa hankkia elämä.

      • HankiElämäHullu

        Hanki sinä elämä ja koita kehittää itseäsi sen verran ettet kuuntele niin pahaa paskaroskaa mitä Mielisairas Cheek tekee.


    • MielisairastaMusiikkia

      Kuuleehan sen Cheekin paskasta musiikista et mies on täysin sekaisin ja mielisairas, ei kukaan terve ihminen kehtaisi edes tehdä noin huonoa musiikkia!

    • CheekOnMielisairas

      Cheek on tuomittu väkivaltarikollinen, mielisairas narsisti joka tekee todella paskaa musiikkia eikä edes osaa laulaa tai ole edes rytmitajua.
      Naurettavaa miten tyhmät suomalaiset maksavat tällaisen pellen huijauksista yhtään mitään.

    • töötttt

      Lähes kaikki ihmiset ovat maailmanmenoissa mukana - jokainen omalla tavallaan
      - tunteilla ta älyllä - myös sekä että
      - ei sairaus - mielenkään - tee kenestäkään tyhmää, pikemminkin päinvastoin.
      Noita homojuttuja eilen lukiessa oli esillä kirjoituksissa kuinka ensin riemukkaasti kaik tahtoo olla jonkun sortin homoja, sen vaiheen jlkeen koiria ulkopuolelle taivaast ulossuljettuja, kehitteillä jossain jo keinokohdutkin kuin kananpoikien hautomakoneet siinä vaiheessa kun naisiin ja lapsiin kohdistuva viha niin voimakasta että naiseutta ei tarvita muuhun kuin munasolujentuotantoon
      - jonklaisista joukkopsykooseista hurmioineen aina lie konsesrteissakin kyse
      -Cheekistäkin tykätään paljon
      - alaikäisiä aina lie paljon yleisössä mukanana
      - kannattaisko äitien ja isienkin muistuttaa että etukäteen tarjoiltuja särky- ja pahoinvointilääkkei
      "kilttien tätien" toimesta ei kantsis paljonkaan nieleskellä kaljan kera - kun ei yhtään tiedä
      - mtä sisältävät ja toka juttu
      - illankulkuepisodeissa - kun en etukäeen tiedä missä herään
      vai olenko tullut jo taivaskaartiin liitetyksi.
      Kaipaamaan jäivät....... mummuikäisetkin
      - kauan sitten olivat lapsia ja nuoria itsekin.

    • psykiatri_palstalla

      Cheekin mieli murtui siinä vaiheessa kun hän tuli kaapista. Homouden tunnustamisessa on nimittäin kaksi vaihetta ensimmäinen se että tunnustaa sen itselleen ja toinen vaihe että kestää muiden suhtautumisen. Cheek ei läpäissyt jälkimmäistä ja sai siitä trauman joka puhkaisi psykoosin.

    • hahahahahha

      Pullaperseposkisorsa kuppa salasi mielenvikaisuutensa todellisen syyn eli homofobian ja pisti sen kaksisuuntaisen mielialahäiriön syyksi

      • teyytyyr

        Joko keekki on tullut kaapista? Aika dilemma olla homofobinen mutta itse silti homo.


    • paneemiettimään

      Jostain syystä en ole vakuuttunut tämän Tiihosen taiteellisesta eli musikaalisesta ulosannista. Oletteko kanssani samalla aaltopituudella.

      Kuinka monta instrumenttia Tiihonen hallitsee? Taipuuko sopraano? entä altto?

      Tästä kyseisestä näytöksellä ei kerätä muuta kuin massia kuuroilta korvilta jota on jo maailman markkinat täynnä. Ei niiltä jotka haluavat nauttia oikeasta laulusta ja musiikista sitä oikein esitettynä

      https://www.youtube.com/watch?v=vYbNmHk5jnA

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe