AY69 Helsinki-Vantaalla nyt

8765

Tervetuloa lennolle. Olemme kolmisen tuntia myöhässä. Odotusaika on maksuton.

69

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin-

      Piti lähteä 23:50, lähti 02:37. Ikäväähän tuo on mutta ei mikään tekninen systeemi ole 100 % varma. Myöhästymisiä sattuu eri syistä. Myös muille lentoyhtiöille.

      Se mikä tässä eniten ällistyttää on se että sinulla ei nähtävästi ole muuta hupia ja hommaa elämässäsi kuin valvoa yöt läpeensä ja kytätä netistä Finnairin lentoja ja niiden mahdollisia myöhästymisiä. Kun lento on lähtenyt 02:37 ja olet viestisi kirjoittanut 02:39 niin selväähän on että itse et tuolla lennolla ole ollut. Asia ei koske sinua mitenkään etkä ole mitenkään itse kärsinyt lennon myöhästymisestä.

      Onko sinulla mahdollisesti diagnosoitu joku mielenterveyden ongelma? Jotenkin tuntuu että ei ole aivan tervejärkisen hommaa tuo touhusi.

    • Juuseroinen

      Hieno juttu. Juuri olen seurannut kuinka uusin kone, OH-LWG, lähti Bangkokiin useamman tunnin myöhässä joitain päiviä sitten ja kesti useampi päivä kiriä aika kiinni. Oli siis kumpaankin suuntaan myöhässä päiväkausia.

      Kannattaisikohan Finnairin tyytyä kasvun sijaan sijoittamaan kaksi konetta näille kaukoreiteille ja samalla etsiä parempia slotteja. Naurettavaa pelleilyä tällainen.

      Hongkongin tapauksessa paluulentoon myöhästymisen ei pitäisi vaikuttaa, sillä koneita on jo reitillä kaksi. Tosin Finnairin ollessa kyseessä en yllättyisi vaikka sekin olisi myöhässä. Finnair ei todellakaan ole kaukolentojen suhteen täsmällinen yhtiö, häpeällistä touhua.

      • Ainamaksaa

        -LWA ja LWB ovat olleet useamman päivän huolloissa, tuon -LWG toimituksen jälkeen eli ei välttämättä ole ollut vapaita koneita vaihdettavaksi tilalle, jotta aikataulu olisi saatu kirittyä nopeammin kohdalleen.
        Ja A350siä tarvitaan ensi viikosta alkaen myös Singaporen reitille.
        Thaikun reitit ovat vaativia aikatauluiltaan, koska niissä ei ole pelivaraa yhtään.

        Ei ole ilmaisia koneita, kuten ei lounaitakaan, joten ei ylimääräisiä varata.


      • AY.ukko
        Ainamaksaa kirjoitti:

        -LWA ja LWB ovat olleet useamman päivän huolloissa, tuon -LWG toimituksen jälkeen eli ei välttämättä ole ollut vapaita koneita vaihdettavaksi tilalle, jotta aikataulu olisi saatu kirittyä nopeammin kohdalleen.
        Ja A350siä tarvitaan ensi viikosta alkaen myös Singaporen reitille.
        Thaikun reitit ovat vaativia aikatauluiltaan, koska niissä ei ole pelivaraa yhtään.

        Ei ole ilmaisia koneita, kuten ei lounaitakaan, joten ei ylimääräisiä varata.

        Se thaikun reitin ongelma on Bangkokin päässä finskin oma valinta, koska melkein aina myöhästyminen johtuu siitä, kun yhtiö odottaa jotain jatkolennolta tulevaa matkustajaa. Yhden myöhästyvän matkustajan palveleminen on karhunpalvelus kaikille muille matkustajille.


      • Seliselise

        No sittenhän vielä enemmän porukkaa myöhästyy Hki-Vantaalla omilta jatkolennoiltaan. Selityksen makua.


    • oikeitaLentoyhtiöitäON

      Kumma kun tekniset viat kasaantuu yhdelle yhtiölle.

      Kokemuksesta tiedän että huolenpitoa ei ole, eikä muutakaan mitä sopimuksessa lukee kun ostat matkalipun.

      Mutta miksi ostaa mustalla listalla olevalta Finnairilta? Ihan oma mokasi!

      • lopetajoolavi

        Onko kova paikka kun lentokoneita osataan huoltaa muuallakin kuin osaamattomien laiskureiden Vantaalla? Ulkoiset asiakkaat hävisivät kun huollot olivat jatkuvasti myähässä kun mekaanikkoja kiinnosti enemmän vaikkapa lätkän katsominen työaikana. Et saa työpaikkaasi enää takaisin vaikka kuinka mustamaalaat entistä työnantajaasi.


      • 5123

        No tuo mustaan listaan vetoaminen nyt on aika säälittävää. Löytyyhän sieltä finnairin kaverina myös esimerkiksi klm ja thomson airways. Lopeta se vinkuminen.


      • Vanhaajankutusta5123

        Millä mustalla listalla Finnair 14.10. 2016 oli. Linkki kiitos.


    • Ei-osata-ei

      Ja taas on AY69 myöhässä, yli kaksi tuntia. Kerrassaan hulvatonta! Samoin AY89 puolisen tuntia.

      • Hae_apua

        AY89 oli perillä 14 min myöhässä, ihan normaalia lyhyilläkin lennoilla monella yhtiöllä. Paluulento AY90 oli myöhässä 12 min.
        Perusongelma onkin ihan muualla kun asia rassaa korvienväliäsi keskellä yötä.


    • kurpäottassa

      joku juoppo työtön täällä päivystää lentoja ja nukkuu päivät.

      menisitte saatana töihin vitun lusmut! kelarahat katki kaikilta saatanan luumuilijoilta.

    • Kylläonvaankoomista

      AY89 näköjään taas saapunut Bangkokiin puolitoista tuntia myöhässä, paluulento lähdössä lähes saman verran myöhässä luonnollisesti, joten kestää taas muutama päivä kiriä aikataulu umpeen, sen tietenkin olettaen, ettei tule lisää myöhästymisiä. ;)

      Transit-matkustajat kummassakin päässä kyllä muistavat eivätkä enää koskaan lennä Finnairilla. Tähän aikaan vuodesta matkustajista alle puolet suomalaisia.

      • Yövalvomoon

        Tämän päiviäisen AY89 arvioitu laskeutumisaika, ennen aikataulun mukaista aikaa, joten nopeasti kiri. Ja konetta ei ole vaihdettu.


    • odotus.maksaa

      mitä enemmän joutuu odottamaan niin sitä pitempään joutuu koneessa olemaan, jolloin juotavaa tarvitaan enemmän mikä maksaa rahaa. Odotus voi tulla yllättävän kalliksikin...

    • Koomista

      https://www.flightradar24.com/data/aircraft/oh-lwg

      Miltä tämä mielestänne näyttää?

      Olisi kiva kuulla ihan syitä, miksi jatkuvasti myöhästelee. Onko Finnairin porukka niin osaamatonta, vai kasaako Airbus Finnairin koneet sekundaosista? Suomalainen kun ei tunnetusti osaa edes vaatia laatua. Ja se näkyy myös matkustamon puolella.

      • Koomista

        Unohtui mainita, se punainen ja keltainen jatkuu historiassa yli tuon 7 päivän, ellette ole maksullisesti rekisteröityneitä ko. sivustolle.


      • Ei_yhtään_koomista
        Koomista kirjoitti:

        Unohtui mainita, se punainen ja keltainen jatkuu historiassa yli tuon 7 päivän, ellette ole maksullisesti rekisteröityneitä ko. sivustolle.

        Finnairin muilla A350llä näyttää ihan ok:lle, ongelma lienee siis kyseinen reitti ja siihen liittyvät asiat, eilen etuajassa perille, mutta kääntö on hieman venähtänyt, ongelma on siis Bangkokin päässä, kuten näkyy tilastoistakin.
        Syytä sun pitää kysyä Finnairilta, että mikä milloinkin on ongelma.
        http://www.flightstats.com/go/FlightRating/flightRatingByFlight.do?airline=AY&flightNumber=89&departureAirportCode=HEL&arrivalAirportCode=BKK
        http://www.flightstats.com/go/FlightRating/flightRatingByFlight.do?airline=AY&flightNumber=90&departureAirportCode=BKK&arrivalAirportCode=HEL
        Ps. suomalaisilla ei ole keskimäärin varaa maksaa kovin paljon, etenkin thaikkulan vakiokävijöillä, siksi ei kannata tehdä liian prameaa, sää voit mennä sillä Qatarilla ja nauttia luksuksesta A320 koneessa.
        Kun käyt Airbus kurssit voit kysyä töitä BKK kentän huollosta.


      • Pienivertailu

        Näyttää löytyvän Qatarin BKK-DOH lennoilta Very Late ja Excessive historiaa, siihen kun yhdistetään jatkolento ja uudet riskit ja vaihdon odottelut, niin harvoiksi kerroiksi jää kun olisi nopeampi kuin suora lento.
        Jos katsoo Qatarin A350 lentojen aikataulussa pysymistä ja aikatauluja, niin näyttää kääntöajat olevan pidempiä tai pitkiä etenkin kotikentällä, joten pelivaraa on paremmin.


    • LäpeensäPahaYhtiö

      Myöhästymiset johtuu johdon ahneudesta(bonukset). Johdon mielestä Finnairin ei tarvitse välittää tuomioistuimista ja muista hipeistä jotka vaatii oikeuksia ja lakeja noudatettavan.

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kalaporukka-kypsyi-finnairin-yllattaviin-ja-poikkeuksellisiin-vikoihin-haastoi-yhtion-oikeuteen/6117354

      Bonuksia säästyisi jakoon 2-3Meur/v mutta nykyisin kaikki vain haastaa Finnairin oikeuteen, marisevat matkaajat, heh.
      Ylimielisyyden vuoksi osinkojakaan ei heru, valtion ohjaus ei ainakaan valtion/veronmaksajien etua aja.
      Muut lentoyhtiöt valtaa alaa, kun kaikilla tiedossa Finnairin huonomaineisuus. Löytyy mustalta listaltakin ja viranomaisetkin suosittelee välttämään kyseistä yhtiötä.

    • käytäJärkeäValinnoissa

      Meillä Finnairilla tarkoitetaan "jouluksi kotiin" mainoksella että jos lähdet liikkeelle tammikuussa niin ... ehkä jouluksi kotiin!?

    • Ejurr

      AY89 pysyi päivän melkein aikataulussa. Nyt lähti taas KAKSI tuntia myöhässä, eikä tuolla aikataululla pysty kirimään kuin puolisen tuntia korkeintaan. Eli taas moneksi päiväksi myöhästymisiä tiedossa.

      Onko tuo OH-LWG jokin susi vai mistä oikein kiikastaa? Eikö Finnair vaan osaa? Miksi helvetissä uutta, luultavasti viallista jatkuvasti myöhästelevää konetta lennetään tällaisella reitillä, jota kyntää vain yksi kone, eikä esimerkiksi Hongkongin reitillä, joka antaisi paljon lisäaikaa maassa?

      • hanksi

        mees puberteetti nyt nukkumaan.


      • höpöttäjille

        Lentokoneen myöhästyminen ei aina johdu siitä että se olisi rikki, Syitä on lukuisia, joita tähän ei viitsi edes luetella sellaiselle joka ei ole koskaan jalkaansa lentokoneeseen laittanut.


    • Koomista

      Lontoon lento, AY832, joka operoitiin tänään A350:llä (OH-LWA) aikataulun mukainen lähtö Lontoosta 10:20, toteutunut lähtö 17:30, siis yli SEITSEMÄN tuntia myöhässä. Aikataulun mukainen saapuminen Hki-Vantaalle 15:15, toteutunut tulee olemaan noin 6,5 tuntia myöhässä ennen klo 22:00.

      Siinä siis todennäköisesti kymmenittäin ihmisiä, jotka eivät ehtineet Aasian lennoilleen, jotka lähtivät Helsingistä iltapäivällä jo ennen kuin tämä kone lähti Lontoosta. Paitsi tietenkin Singaporeen ja Hongkongiin lähtevät, jotka lähtevät puoliltaöin. Mutta niitä lienee pitkän vaihtoajan takia melko vähäisesti. Mutta joka tapauksessa iso joukko ihmisiä, jotka eivät tule enää koskaan lentämään Finnairilla tai suosittelemaan yhtiötä.

      Mielenkiintoista nyt seurata, lähteekö kyseinen OH-LWA kone nyt edes Hongkongiin ajallaan.

      • asioita_seurannut

        No senhän takia se norjalainen heppu rakentaa sitä uutta hotellia lentokentän läheisyyteen, lähinnä siis Finnairin tarpeisiin, kun lennot peruuntuvat ja venyvät usein yön yli ja matkustajat pistetään hotelliin yöksi.


      • rauski00330HKI

        sinä savolaisjuntti kun et ole koskaan lennellyt niin et tajua että myöhästymisiä tulee kaikille ja vain kaltaisesi juntti Kuopiosta luulee että se on jotenkin maailmanmullistava asia.

        aja sinä vaan sitä paskaa siellä pöndellä


    • Eivätosaa

      Oh hoh, AY59 Xi'aniin on lähtenyt näköjään myös 3,5 tuntia myöhässä klo 21:15, kun STD oli 17:45. Näillä näkymin saapuu kohteeseen kolme tuntia myöhässä. Ja koska kyseessä on yhdellä koneella operoitava reitti, tulee myös paluulentokin olemaan myöhässä.

      Aikamoinen päivä Finnairilta, monta monituntista myöhästymistä! Tulee kalliiksi.

    • Eivätvaanosaa

      Katos perkele, myös A350 lento AY57 Shanghaihin reippaasti myöhässä. STD 17:20, ETD 22:24. VIISI tuntia myöhässä lähtenyt! Tällä hetkellä ETA 11:40, kun pitäisi olla 7:10 paikallista aikaa. Lento Shanghaista Helsinkiin aikataulun mukaisesti pitäisi lähteä klo 9:20, mutta näillä näkymin pääsee vasta 13:10 aikaisintaan liikkeelle.

      Onko mikään ihme, ettei A350-koneiden tuomalle lisäkapasiteetille ole ollut kysyntää, vaan käyttöaste Finnairilla on laskenut 80 prosenttiin. Ja tällaisen yrityksenkö pitäisi muka vielä kasvaa? Huutonaurua!

      • etosaa

        työtön taas valvoo täällä koko yön ja nukkuu päivät.

        koska menet reppana luuseri työtön töihin?


    • A340vaihteeksi

      AY73 Tokioon kaksi tuntia myöhässä...

    • Jokinmättää

      AY69 Hongkongiin (OH-LWA) jälleen reilut kaksi tuntia myöhässä, tämähän rupeaa tulemaan jo tavaksi.

      • Isoratasko

        Jokin mättää kun pitää valvoa muiden lentoja klo 2 tai 4 yöllä, ei nukuta vai tehdäänkö yötuurissa vaan omia hommia?


      • Jokimättää
        Isoratasko kirjoitti:

        Jokin mättää kun pitää valvoa muiden lentoja klo 2 tai 4 yöllä, ei nukuta vai tehdäänkö yötuurissa vaan omia hommia?

        Olen ollut työttömänä jo 8 vuotta. Elämänhallinta ja rytmit sekaisin ja nytkin innostuin ryyppäämään keskellä yötä.
        Uni ei tule vieläkään.


      • Piannukkumaan

        Hei, ilmeiesti viestisi oli osoitettu minulle? Tiedoksesi sinulle; kaikki eivät kirjoittele viestejä samalta aikavyöhykkeeltä.


      • Lentojakytäten
        Piannukkumaan kirjoitti:

        Hei, ilmeiesti viestisi oli osoitettu minulle? Tiedoksesi sinulle; kaikki eivät kirjoittele viestejä samalta aikavyöhykkeeltä.

        Outo tapa viettää lomaa tai mitä se sitten onkin.


      • kaarlekusiperseIII
        Piannukkumaan kirjoitti:

        Hei, ilmeiesti viestisi oli osoitettu minulle? Tiedoksesi sinulle; kaikki eivät kirjoittele viestejä samalta aikavyöhykkeeltä.

        Kerava ja Korso ovat kyllä ihan samalla aikavyöhykkeellä...


    • Asioita.Seurannut

      AY59 Xi'aniin kaksi tuntia myöhässä, taas vaihteeksi.
      AY73 Tokioon puolitoista tuntia myöhässä, taas vaihteeksi.
      Kumma kun en muista nähneeni Japan Airlines lentoa 414 myöhässä juuri koskaan.

      • Netinstatistiikka

        Kun siellä toisella puolella palloa ei ole muuta tekemistä, kuin seurata lentojen aikoja valikoivasti... Tässä elokuun puolivälistä lokakuun puoliväliin tilastoa Tokion lennoista:
        AY73
        Aggregate Arrival Delay Statistics for this Flight
        Observations 11
        Average Delay (min.) 9,00
        Standard Deviation 13,41
        Min 0
        Max 41
        JL414
        Aggregate Arrival Delay Statistics for this Flight
        Observations 8
        Average Delay (min.) 16,00
        Standard Deviation 21,45
        Min 0
        Max 66


      • AY666

        AY 89 lähtee jos lähtee, uusi tieto 19.30.


    • huhoj

      AY89 lähti nelisen tuntia myöhässä, (STD: 17:35, ATD 21:35), saapunee sellaisen 3,5 tuntia myöhässä. Tuo OH-LWG taitaa olla jokin maanantaikappale. Finnair nyt on niin nössö yhtiö, että Airbus voi laittaa sekundaosat Finnairin kojeisiin, eikä kukaan vaadi mitään.

      • Thaikkuraportointiin

        Haittaskos se jotenkin sun aamua, mua ei ainakaan ja hyvin sai nukuttua.
        Kaikissa näissä A350ssä on näemmä ollut jotain alkukankeutta, myöhemmin on pelannut paremmin. Lastentaudit jotka keväällä oli tiedossa, on varmaan korjattu jo näihin myöhemmin toimitettuihin jo heti tehtaalla.


      • nakluan.kingi
        Thaikkuraportointiin kirjoitti:

        Haittaskos se jotenkin sun aamua, mua ei ainakaan ja hyvin sai nukuttua.
        Kaikissa näissä A350ssä on näemmä ollut jotain alkukankeutta, myöhemmin on pelannut paremmin. Lastentaudit jotka keväällä oli tiedossa, on varmaan korjattu jo näihin myöhemmin toimitettuihin jo heti tehtaalla.

        Kyllä se haittaa niitä matkustajia, jotka odottavat tuntitolkulla koneen lähtöä. Kun lentoaika esim. Bangkokiin on 10-11 tuntia, ei huvita yhtään istua siihen päälle 4 tuntia portilla ja toivoa kuuta nousevaksi. Ja sitten myöhemmin tapella finskin kanssa korvauksista, jotka Unioni on määrännyt, mutta AY ei suostu maksamaan.


      • EiTappeluatiedossa
        nakluan.kingi kirjoitti:

        Kyllä se haittaa niitä matkustajia, jotka odottavat tuntitolkulla koneen lähtöä. Kun lentoaika esim. Bangkokiin on 10-11 tuntia, ei huvita yhtään istua siihen päälle 4 tuntia portilla ja toivoa kuuta nousevaksi. Ja sitten myöhemmin tapella finskin kanssa korvauksista, jotka Unioni on määrännyt, mutta AY ei suostu maksamaan.

        Eikös täällä ole kehuttu kuinka mukavaa on lentää Turkin tai Dohan kautta pidemmät lennot ja odottelut päälle, jotkut tuntuu suorastaan rakastavan elämää lentokentillä.
        Eikös 6 tuntia ole raja, josta korvauksia heruu, siihen saakka mennään "kahvilipuilla" eli 4 tunnista et saa mitään.


      • kjnhbgvfcdx
        EiTappeluatiedossa kirjoitti:

        Eikös täällä ole kehuttu kuinka mukavaa on lentää Turkin tai Dohan kautta pidemmät lennot ja odottelut päälle, jotkut tuntuu suorastaan rakastavan elämää lentokentillä.
        Eikös 6 tuntia ole raja, josta korvauksia heruu, siihen saakka mennään "kahvilipuilla" eli 4 tunnista et saa mitään.

        Tässä säädökset, joita Finnair ei tosin noudata.

        http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_fi.htm


      • Pyysitkökahvisi

    • Ohhohj

      Paluulento AY90 lähti taas lähes nelisen tuntia myöhässä myös. Lento Bangkokiin taas ETD 19:25 kun pitäisi olla 17:05. Tällä tahdilla kestää tovi kiriä taas aikataulu kiinni, heh.

      • huuvari

        koska olet runkku itse käynyt muualla kun Tallinnan satamassa kiertelemässä viinakauppoja paskat housssa?


      • AY666

        Finnairuskovaisilta loppuu argumentointi.


      • avcheekki
        huuvari kirjoitti:

        koska olet runkku itse käynyt muualla kun Tallinnan satamassa kiertelemässä viinakauppoja paskat housssa?

        Aika naurettavan lapsellista kielenkäyttöä näiltä "huuvareilta". Tuollaiseksi se menee, kun ei osaa rakentaa mitään järkevää sanottavaa. Osoittaa hyvin sen, että idioottien kommentit on hyvä jättää huomiotta.


    • huohheijaa

      No sehän lähtikin hyvin aikataulussa, tämän päivän AY89 nimittäin. Kolme tuntia myöhässä, STD 17:05 ja oikea lähtö 20:00. Saapunee Bangkokiin kolmisen tuntia myöhässä. Kannattaisikohan Finnairin lopettaa ylimitoitetut kasvusuunnitelmat, ja pitää aina pari konetta varalla, ettei aina kestäisi kiriä myöhästymisiä kiinni koko viikkoa.

      • varakoneista

        Laajarunkokone maksaa reilut 200 miljoonaa euroa, kaksi konetta siis noin puoli miljardia. Kannattaako nojatuolijohtajan mielestä pitää kahta konetta seisomassa, jolloin ne eivät tuota mitään? Mitä hyötyä varakoneesta on, jos jollakin koneella on ongelmia Helsingin sijasta jossakin kaukokohteessa?


      • Helppoamatematiikkaa

        Se hyöty, ettei olla viidettä päivää myöhässä kirimässä aikataulua kiinni. Finnairin tapauksessa koneet eivät turhaan maassa olisi, sillä aina ovat myöhässä.


      • Reitinsäätöä
        varakoneista kirjoitti:

        Laajarunkokone maksaa reilut 200 miljoonaa euroa, kaksi konetta siis noin puoli miljardia. Kannattaako nojatuolijohtajan mielestä pitää kahta konetta seisomassa, jolloin ne eivät tuota mitään? Mitä hyötyä varakoneesta on, jos jollakin koneella on ongelmia Helsingin sijasta jossakin kaukokohteessa?

        A350-900 listahinta n. 300M
        http://www.airbus.com/presscentre/pressreleases/press-release-detail/detail/new-airbus-aircraft-list-prices-for-2016/
        Lentoja voidaan kiriä myös vaihtamalla koneita eri reiteille, mutta jostain syystä eivät tee niin kovin usein, vaikka koneet ovat aivan samanlaisia.


    • Hekotuttaa

      AY58 Shanghaista sellaisen 6,5 tuntia myöhässä. Piti olla kolmisen tuntia sitten jo saapunut (14:20), mutta näillä näkymin vasta 20:35.

      • erttoX

        Kiina on paha paikka kun ATC laittaa stopit pääälle.

        Mikä hekotuttaa 12-v finniposkea?


    • Hekotuttaa

      AY55 Chongqingiin ETD 21:30 kun pitäisi näillä hetkillä olla nousemassa jo ilmaan...

      • jonne12v

        onko läksyt tehty huomiseksi?


      • Hekotuttaa

        Etkö "erttoX"/ "jonne12v" parempaan pysty?


      • jonne12v

        No onko?


    • Eimeosata

      Ohhoh, AY69 lähtö eilen 23:50 muuttuikin näköjään aamulähdöksi 8:30 (eli lento muuttui periaatteessa tämänpäiväiseksi). Saapuu kohteeseen sen 8 tuntia myöhässä. Kahdeksan tuntia on jo aikamoinen saavutus.

      • kerropase

        Mitse koskettaa sinua tallinnanviinanhakumatkalla viimeksi 2014 ollutta läskiä finninaamaa?


      • KasvaAikuiseksi

        Miten sinun ad hominemit liittyvät aiheeseen millään tavalla? Luuletko, että noista joku loukkaantuu? Lähinnä naurattavat ja aiheuttavat myötähäpeää. Tallinnassa olen viimeksi käynyt pyörähtämässä yli vuosikymmen sitten.


    • AY-viiveet

      AY69 pääso perille vaatimattomat 8 tuntia 11 minuuttia myöhässä.

      • Turhaselvitys

        Jos kapu olisi käyttänyt jälkipolttimia olisi ollut perillä parissa tunnissa...
        Mitä nyt yrität selittää, kun lähti myöhässä, niin ei se tunteja kiri.


      • AY-aikataulut
        Turhaselvitys kirjoitti:

        Jos kapu olisi käyttänyt jälkipolttimia olisi ollut perillä parissa tunnissa...
        Mitä nyt yrität selittää, kun lähti myöhässä, niin ei se tunteja kiri.

        Niinpä - myöhässä mikä myöhässä.


      • Toistontoistoa
        AY-aikataulut kirjoitti:

        Niinpä - myöhässä mikä myöhässä.

        Johan se oli todettu aiemmissa kommenteissa.
        Ei ole ilmaisia lounaita eikä lentoyhtiöitä jotka eivät olisi koskaan myöhässä.


      • AY-aikataulut

        Marraskuussa finskin lennoista suunnilleen joka neljäs oli myöhässä. Aika heikko suoritus jopa legacy-yhtiöltä.


    • OldTom

      Tuleeko se AY980 Madeiralta tänä vuonna?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe