Kommunismi kunniaan

ostamme

Ihmisille hyvä tahto, kommunismi kunniaan ja rauha maailmaan!

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mielenkiintoinen ilmaisu, kommunismin kunnia!

      Onko se liitto natsien kanssa ja maailmansodan aloitus, onko se 1939 hyökkäys pienen Suomen kimppuun, onko se vankileirien saaristo ja suuri määrä eli miljoonia teloitettuja, onko se kansalaisvapauksien riisto, onko se ihmisten ampuminen Berliinin muurille, onko se kommunismin romahdus Neuvostoliiton mukana, onko se Kiinan avunhuuto suurkapitalisteille jottei mene Moskovan tietä?

      Kertokaa nyt mikä se on?

      Maailman rauhanko vuoksi alettiin tappaa demokratiaa vaativia ihmisiä Unkarin Budapestissä aikoinaan -60 luvulla tai rauhanko vuoksi riennettiin tankkien tykit ojossa aikoinaan Prahaan? Millaista maailmanrauhaa se kommunismi oikein haki? Kuuban kriisikö oli sitä maailmanrauhan kasvattamista?

      Kuten aloittajan nikkikin kertoo niin kommunismille ei ostamatta sitä kunniaa irtoa.

    • westvern

      Taasen palstaporvari valehtelee. Rytin hallitus liittoutui natsien kanssa Suur-Suomi verisuonissa välkkyen.
      Vieläkö herra extyökkari haluatte luovuttaa juutalaisuskoisia natsien tuhottavaksi vai oletteko jo hylänneet herrarotuopin?
      Kapitalistien etujen vuoksi syyrialaisia tapetaan viidettä vuotta.

      • Kyllä Stalinin Neuvostoliitto ja Hitlerin Saksa solmivat liiton 1939 kesällä ja samalla salisen pöytäkirjan mukaan jakoivat Euroopan etupiireihin joiden valtausta toinen osapuoli ei tullut haittaamaan. Se oli Molotov - Rippendrop sopimus ja se kannattaa joka komun opetella sillä siinä kaksi sosialismia sopivat sodan alkamisesta käytännössä.

        Suomi ei vastaavaa liittoa tehnyt Saksan kanssa koskaan vaikka heillä olikin yhteinen intressi joskin eri tavoitteen. Suomi halusi pitää Neuvostoliiton etäällä ja Saksa sen vallata. Ryti teki sitten 1944 henkilökohtaisen sopimuksen Hitlerin kanssa ja saimme apua NL:n torjuntaan sodan loppuvaiheessa ja se pelasti SUOMEN, siitä hänelle kuuluu kiitos koska muutoin olisi ollut koko vapaus ja itsenäisyys vaarassa komukurjuuden iskiessä niskaamme.

        Suomen juutalaisia ei ensimmäistäkään luovutettu sakuille vaan he taistelivat rintamalla kuten muutkin suomalaiset. Sakuille luovutettiin vangittuja puna-armeijan politrukkeja joista osa oli juutalaisia. Kannattaa sinun selvittää asiat muualta kuin komupravdan parista!

        Syyriassa sotaa ei käydä kapitalistien, ainakaan läntisten vuoksi vaan sota juontaa demokratian puutteeseen jota demokratiaa ei noissa arabimaissa ole oikein löytynyt. Alueen ainoa demokratia on Israel josta sille kunnia. Mitä etuja Syyriassa mielestäsi olisi lännelle? Ei ole kuin köyhää kansaa, ei ole öljyä eikä muitakaan rikkauksia. Meinasin unohtaa, lienee siellä tosin taateleita!

        al-Assad jkoka siellä on vallassa "presidenttinä" ei ole millään demokraattisilla vaaleilla valittu vaan hän peri aseman isältään. kansa taas haluaisi enemmän demokratiaa mutta se veisi diktaattori Assadilta valtaa joten hän mieluummin tappaa vastustajansa kuin suostuu vaaleihin. Sikäli hän sopii mainiosti Putlerin kaveriksi.


      • tosisuomalainen

        kyllä kommunismi ja sosialismi ovat olleet maailmanhistorian suurin katastrofi ja iljettävyys.näin on historia opettanut kovalla tavalla.eipä ole ihme ,että itä.euroopan entiset neuvostoliiton sätkynukkevaltiot ovat nyt järjestään naton jäseniä ,ja näissä maissa vihataan venäläisiä.jja nykyisin nämä punavihervähemmistöläisnatsit ja komunatsit eivät enää osaa muuta kuin nuolla kieroutuneiden seksuaalivähemmistöjen ja rikollisten matujen perseitä.oman maan vähävaraisten,köyhien ja eläkeläisten asiasta ei piitata eikä välitetä.eipä ole ihme jos punikkinatsien kannatus onnyt 0,00000000000000000001 promillea.


    • Hallaahon.äänestäjä7

      extyökkäri kirjoittaa
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14520951/uusi-keskustelu-marxilaisuudesta#comment-86948110

      SKP.ssakin JP Väisänen, käsitetaiteilija puheenjohtajana ei ole kiinnostunut juurikaan Suomesta, jossa hänellä ei näillä näkymin olekaan mitään sanomista SKP:n kannatuksen määrästä johtuen, vaan huseeraa ulkomaisten projektiensa parissa. Erilaiset rauhan aatteethan ovat tulleet nyt komuille etulinjaan kun se vallankumouksen alkaminen aina vain loittonee

      VASTAUS: Väisänen on trotskilainen eli innostunut meksikolaisesta sosialismista. Taisto Sinisalon väitetään kiemurtelevan haudassaan kun leninistis-stalinistisen luokkapuolueen SKP:n johdossa on trotskilainen, tosin maolainen voisi aiheutta vielä pahemman kiemurtelun Richterin asteikolla mitattuna

      Aikanaan Meksikon johto rakasti kaikenlaista kummaa josta eräs oli trotskilaisuus johon Väisänen on lumoutunut

      • Kommunismi mikä kommunismi, tappion enteitä jokainen kommunismi!

        Ei ole taloudelliseen eikä muuhunkaan hyvinvointiin ylletty millään kommunismilla ainakaan jos vertaa porvarilliseen maailman talouteen.


    • mthink

      Natokapitalismi käy jatkuvaa sotaa. Turkki ja USA ovat faktisesti jo natomaina keskenäänkin sodassa. Turkki ampuu kurdeja. USA aseistaa ja kouluttaa kurdeja ISISTÄ vastaan. Natomaat yhdessä alistivat Kreikan ruotuun maksamaan niiden liikepankeille huimia korkoja. Kreikka on natomaa.
      Maailman työläisten tärkeimpiä kärkihankkeita on estää suursodan syttyminen ja saada sodat lakkautettua ylipäänsä.

      • Suursodan varmin esto on raahata Putler saunan taakse!


      • KIVIKERHOMESTARIT
        Extyökkäri kirjoitti:

        Suursodan varmin esto on raahata Putler saunan taakse!

        HEI! Onko tavoitteena antaa saunan takana ns. NAPPITUOMIO, vai MIKÄ todella? Oletteko Te Extyökkäri sitä mieltä, että ns. epäonnistuneet yrittäjät natsikomuina pitää viedä kulman taakse? Oletteko Te Extyökkäri jopa niin julma, että meidät SOSSUT ja KOMUT pitää viedä johonkin, mutta HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että mihin ilman suuntaan todellakin? Mitä Te Extyökkäri ehkä haluatte vastata eräälle Kulkurille ja KÄSITYÖMESTARIT rs:lle?


      • KIVIKERHOMESTARIT kirjoitti:

        HEI! Onko tavoitteena antaa saunan takana ns. NAPPITUOMIO, vai MIKÄ todella? Oletteko Te Extyökkäri sitä mieltä, että ns. epäonnistuneet yrittäjät natsikomuina pitää viedä kulman taakse? Oletteko Te Extyökkäri jopa niin julma, että meidät SOSSUT ja KOMUT pitää viedä johonkin, mutta HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että mihin ilman suuntaan todellakin? Mitä Te Extyökkäri ehkä haluatte vastata eräälle Kulkurille ja KÄSITYÖMESTARIT rs:lle?

        Kommunistithan tuon tavan opettivat omaa valtaansa lujittaakseen, miksi ei heihin saisi käyttää heidän omia oppejaan?

        Suursota ei todellakaan ole mikään pikkujuttu ja puheistaan huolimatta minä en luota Putleriin koska hän on lähes aina toiminut eri lailla kuin puhuu.

        Viimeaikaiset ystävä vakuuttelut eivät merkitse mitään ennen/ilman Krimin palautusta, anteeksi pyyntöä sekä Ukrainalta että kansainväliseltä yhteisöltä. Tuota samaahan -30 luvulla vakuutteli Hitler vallattuaan naapureitaan isommalla tai pienemmällä voimalla ja vielä kaikki muistamme miten paljon siihen rauhaan ja ystävyyteen oli luottamista.

        Putin/Putler on pitkälti ottanut oppia Hitlerin toimista ennen sitä isoa rytinää.


    • mishkatst

      Kumpaa nato puolustaa, USAA vaiko Turkkia kun ovat faktisesti sodassa keskenään. Mikä natomaa puolusti natomaa Kreikkaa kun se pantiin polvilleen. Syyria ei ole natomaa, joten natomaat voivat huoletta siellä sotia.
      Mitä Suomi voittaisi Ahvenamaan ottamisella sotilaskäyttöön.

      Kommunismin aatteet ovat jalot ja ylevät. Niitä kannattaa tukea ja tuetaankin. Kommunismi voittaa loppupeleissä. EU on sosialismin rakenteiden rakentamista. Uusnatsit ovat oikeassa väittäessään kansojen rauhanomaisen yhteistyön edistävän sosialismia.

      Johtuuko USA:n närä Venäjää kohtaan siitä, että se suojelee Erich Snowdenia. Snowden paljasti mittavan USAN vakoilun kaikkea muuta kapitalismia kohtaan. Jopa valtion päämiehiä (naisiakin) vakoillaan.

      • Ei kumpaakaan, ennen kuin se vitos paragrafi astuu voimaan jonkun NATO:n ulkopuolisen maan pitää hyökätä jäsen maahan.

        Kun otamme esiin käytännön sovellukset kommunismista Neuvostoliitto alkuaikoinaan, Kiina vallankumouksensa jälkeen ja vaikkapa Pohjois-Korea niin mitä ne jalot ja ylevät aatteen kansan kohdalla silloin tarkoittivat?

        Vankileirejä, kidutusta, tappamisia/teloituksia jne. Siinä olivat reaaliset jalot ja ylevät komuperiaatteet.

        Eihän kommunismi koskaan ole edes demokratiaan suostunut!

        Venäjän käytös esim. Ukrainaa kohtaan ja aseiden kalistelu muutoinkin on se syy joka lännen suhteet Venäjään on pilannut.


    • ASEMAPALVELUMESTARIT

      VERKKOPALVELUMESTARIT000
      22.10.2016 16:24
      UUSI
      TOIMINTAPALVELUMESTARIT
      22.10.2016 16:11
      UUSI
      TIETOPALVELUMESTARIT

      Mitä mieltä Te J Halla-ahoseura rs olette siitä asiasta, että ELINKEINOELÄMÄ käyttää Taloustutkimus- ja Taloussuunnittelukuvioissa sellaista teoriakehitelmää kuin Uusklassinen Talousoppi eli Rationaalisten Odotusten Koulukunta eli Monetarismi siis VALTAVIRTA rs:ää?

      Tiedättekö Te J Halla-ahoseura rs todella sen asian, että mitä kaikkea Monetarismi voi tarkoittaa? Jos nyt voisimme olla sitä mieltä, että Uusklassinen Talousoppi eli Monetarismi voisi olla Looginen ja Reaalinen, niin Elinkeinoelämäympäristössä pitäisi vallita Klassikkomalli rs:n oletusten määrämä tilanne. Niin ja nyt Klassikkomallin oletuskehikko on seuraava: Identtisyysoletus C:n ja Q:n suhteen, Vallitsee täydellinen siis Täydellinen Informaatio, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Yritykset ovat pieniä kuin pisara meressä, joten ne ottavat markkinahinnat annettuina, Kunkin alan yritysten valmistamat tuotteet ovat homogeenisia eli yhteneväisiä, Vallitsee täystyöllisyystaspaino, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä. Mitähän nyt yllä tarinoidusta sanovat Porvari- ja Punikkinerot sekä vielä Omistaja- ja Yrittäjäsankarit?

      Mitä Te Porvarinerot haluatte sanoa vielä sellaisesta väitteestä, joka kertoo jotain sellaista, että ei torikauppiaidenkaan keskuudesta ole mahdollista löytää edes kahta sellaista yritystä, joissa C ja Q olisivat suurin piirteinkään yhtä suuria(C tarkoittaa kustannuksia jotain aikayksiöä tai vastaavaa kohden ja Q tarkoittaa valmistusmäärää jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden)?

      Mitä mieltä Te Porvari- ja Punikkinerot olette siitä asiasta, että pitääkö se kuvio paikkansa, että Elinkeinoelämässä vallitsee TÄYSTYÖLLISYYSTASAPAINO, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä, joten TYÖTTÖMYYS on vain ja ainoastaan Työttömien oma vika, joten HE Työttömät ovat saamattomia nahjuksia? Jos nyt Työttömien kohdalla NAHJUSTEORIA pitää paikkansa, niin Teidän Omistaja- ja Sijoittajayhteisö rs:n jäsenten pitää pystyä osoittamaan todeksi ainakin sen, että Elinkeinoelämässä vallitsee Täydellinen Informaatio ja myös Täydellinen Identtisyys C:n ja Q:n suhteen. Voimme kai todeta sen asian, että Informaatio- ja Identtisyysoletus särkyy jo heti kättelyssä sillä, kun me tutkimme Elinkeinoelämän yritystilannetta, niin voimme todeta ainakin sen, että on olemassa PK-yrityksiä sekä Suuria ja Jättisuuria Yrityksiä.

      Kun nyt me voimme todeta sen asian olevan totta, että Klassikkomalli rs:n kaikki oletukset särkyvät Realismitestissä, niin jäljelle jää vain Materialistinen Historiakäsitys LD ja Pääomakirjan Arvolakimalli LD sekä Luonnon Dialektiikka LD. Niin ja nyt Luonnon Dialektiikka eli LD on pähkinän kuoressa seuraavan kaltainen kehitelmä. A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.

      LD:n kategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.

      LD:n liikelaki on seuraava siis Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      (Euklidinen Geometria, Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus siis VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS)

      Pääomakirjan Arvolakimalli LD on seuraavan kaltainen kuvio.

      MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

      MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä Lisäarvo. Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet sekä Raaka- ja Apuaineet. Niin ja nyt Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Nyt Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.

      MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä Lisäarvo. Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Päoma on Raaka- ja Apuaineet sekä Työvoimakustannukset. Nyt Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

      KASAANTUMINEN on Yrityskohtainen asia, kun KESKITTYMINEN on taas Yhteiskuntaympäristöön liittyvä ilmiö.

      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka kuluttaja uskoo saavansa ostamastaan Tavarasta tai palveluksista. VAIHTOARVO on taas Kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahayksikkökohtainen asia.
      INRA KAPO MORA NATA PCIS
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      uusi keskustelu marxilaisuudesta
      NATA KAPO MORA INRA PCIS
      IlmiannaJaa
      LISÄÄ KOMMENTTI
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      Mitä tarkoittaa Materialistinen Filosofia LD?
      HEI! Miten todella ns. Porvarisankarit haluavat oman USKONTO-asiansa pelastaa siis Uusklassinen Talousoppi eli Odotuksilla Täydennetty KlASSIKKOMALLI eli MONETARISMI rs:n?

      Mehän ilmeisesti tiedäämme sen asian olevan totta, että Uusklassinen Talousoppi eli VALTAVIRTA romahtaa jo heti kättelyssä Logiikka- ja Realismitestissä Arvoisat Porvarit. Miksi ovat näreet ja aidan seipäät s

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe