Miss Moosepennyn seikkailuja

TheAmazingBatman

Kaupunki heräsi uuteen aamuun, kauppiaat availivat liikkeiden oviaan ja katujen kuhina jo kiiri hotellin avonaisesta ikkunasta. Aurinko jo lämmitti talojen kattoja ja lupaili uutta helteisen kuumaa päivää. Miss Moosepenny venytteli raukean tyytyväisenä ja pieni hymynkare viivähti hänen suloisten huuliensa yllä, kun hänen mieleensä viivähti muistikuvia edelliseltä yöltä. Muistikuvia ihosta ihoa vasten, nautinnosta, joka sai hänet edelleen värähtämään ja kiiman heräämään uudelleen. Hän käänsi katseensa mieheen, joka makasi alastomana siinä vierellä. Tuo enkelikasvoinen mies, jonka iho oli vielä sileä ja kimmoisa, jonka silmissä vielä välähti pojan ilkikurisuus ja joka oli niin nuori ja valheellisen viaton. Moosepenny silitti höyhenenkeveästi lihaksikkaan olkapään ihoa, tatuointia joka hänen mielestään muistutti kiimaista pingviiniä, mutta jonka mies oli tuohtuneena sanonut esittävän kotkaa. Moosepenny hymähti huvittuneena ja mietti, että Pjotr Kowalskin olisi kannattanut ehkä välttää Caracasin satamakortteleiden tatuointiliikkeitä.
Moosepenny tunsi miten uni vielä valtasi mielen, antoi sille periksi ja lipui kohti pehmeää ja parantavaa unta, kun matkapuhelin pärähti soimaan. Hän nousi raukeasti ja asteli alastomana vastaamaan puhelimeen.
"Niin?" hän vastasi käheällä äänellään ja hamuili jakun taskusta savukerasian.
"Moosepenny?" kysyi karhea ääni, jonka Moosepenny tunnisti välittömästi. Parhainkin whiskey ja havannalaiset sikarit olivat tehneet tuhojaan Mr Rhythmballsin äänelle. Moosepenny jäi jälleen kerran miettimään miltä mies näytti. He eivät oleet koskaan tavanneet, vaikka Moosepenny oli työskennellyt Rhythmballs co:ssa jo viiden vuoden ajan.
Moosepenny sytytti savukkeen ja viivytteli vastaustaan, sänky ja siinä nukkuva nuorimies tuntuivat hetken aikaa kaikkein houkuttelevimmalta vaihtoehdolta.
"Moosepenny, olet siellä ja nyt ei ole aikaa temppuiluun." Moosepenny kuuli ärtymyksen Rhythmballsin äänessä. "Kohde on liikkeellä ja meidän tulee olla myös. Tämä on ainutkertainen mahdollisuus onnistua hankkeessamme. Tiedätkö missä Kowalsk on?"
"Tiedän" Moosepenny vastasi. Hän kääntyi katsomaan Kowalskia ja näki miehen jo heränneen ja näki myös pelon tämän silmissä. Mies oli aavistanut puhelun syyn.
"Hänen täytyy välittömästi lähteä kohteen luokse ja viivytellä tätä mahdollisimman pitkään. Olen menossa tapaamaan tuomaria, jolta saamme poliisille kotietsintäluvan, mutta emme voi ottaa riskiä, että kohde karkaa. Sano Kowalskille, että hänen on tehtävä kaikkensa, jotta kohde pysyy asunnollaan. Siis ihan kaikkensa..."
Moosepenny värähti ja hetken aikaa tunsi syvää sääliä Kowalskia kohtaan. Mies tiesi mitä oli tehtävä ja mihin oli suostuttava, enää tekosyyt ja viivättely eivät riittäneet.
"Hyvä on, välitän viestin" hän totesi matalasti.
Moosepenny kääntyi katsomaan Kowalskia ja huomasi tämän istuvan ahdistuneen näköisenä sängyllä. Hän asteli omalle laukulleen ja valitsi sieltä tekojalokivillä koristellut stringit, kullanhohtoiset tiukat housut ja lyhyen valkoisen paidan, joka jättäisi Kowalskin hyvinmuodostuneet vatsalihakset näkyviin.
"Pukeudu näihin" hän totesi lyhyesti ja ojensi vaatteet miehelle. Säälin tunne oli ylitsevuotavainen, mutta Moosepenny ravisti päätään kiukkuisesti ja pakotti itsensä kovettamaan sydämensä Kowalskin anelevan katseen edessä. "Tiedät että tämä on ainoa keino. Tekisin sen itse, mutta Kent Bambiroli ei naisista välitä. Ainakaan aikuisista naisista."

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TheAmazingBatman

      Miss Moosepenny ajoi liikennesääntöjä uhmaten kohti rannikon luksusasuinaluetta. Kowalsk istui hänen vieressään hiljaa käsiinsä tuijottaen. Moosepenny oli huolella meikannut Kowalskin silmät utuisen eteesisiksi, mutta pakokauhu oli silmiinpistävää. Moosepenny tunsi taas säälin valtaavan sydämensä, mutta hänen oli kovetettava sydämensä.
      "Tiedät miksi tämä on tehtävä", hän totesi hiljaa. "Bambiroli on pysäytettävä, liian paljon pahaa hän on saanut aikaan."
      "Tiedän", Kowalski kuiskasi ja Moosepenny näki hänen käsiensä tärisevän.
      Moosepenny tarttui Kowalskin kylmänhikiseen käteen ja puristi sitä rohkaisevasti. He jatkoivat ajamista hiljaisuuden vallitessa.
      Vihdoin Kent Bambirolin muurien ympärimä talo tuli mutkan takaa näkyviin. Moosepenny ajoi hiljaa talon ohi ja pysäköi kulman taakse. He katsoivat toisiaan hetken silmiin ja sitten Kowalsk nousi autosta ripeästi ja käveli kulman taakse kohti takorautaista porttia, johon oli kiinnitetty vaakuna. Vaakunassa oli pingviini ja iso koristeltu B-kirjain. Moosepenny juoksi talon kulmalle ja kurkisti nähdäkseen kuinka Kowalsk juuri katosi portista sisään. Moosepenny nojasi selkänsä kiviseen muuriin ja huokasi syvään. Ansa oli nyt viritetty ja Kowalsk oli syötti.

    • TheAmazingBatman

      Miss Moosepenny naputteli punaisilla kynsillään autonsa rattia. Tuntui kuin olisi kulunut viikkoja siitä, kun Kowalsk asteli portista sisään. Moosepenny karisti ajatuksistaan mielikuvat Kowalskista vääntelehtimässä valkoisella lakanalla, siitä miten Bambirolin ahnaat kädet asettelisivat häntä mitä mielikuvituksellisimpiin asentoihin. Moosepenny oli nähnyt Bambiroolin riittävän usein muistaakseen ne lyhyet karvaiset sormet, jotka liian usena nuoren miehen ihoa olivat koskettaneet. Moosepenny värähti inhosta.
      Vihdoin puhelin pärähti soimaan ja Rhythmballsin kireä ääni kiiri Moosepenny korvaan.
      "Onko Bambiroli vielä asunnollaan?"
      "On, jos 2½ tuntia on kulunut ja kukaan ei ole poistunut kiinteistöstä", Moosepenny vastasi.
      "Hyvä, erikoisjoukko on matkalla. Tällä kertaa me nappaamme se saastan!!" Rhythmballsin ääni sai harvinaisen riemukkaan sävyn. "Odota siellä ja tee mitä täytyy, jotta Bambiroli ei karkaa."
      Moosepenny laski puhelimen etuistuimelle ja nosti kiikarit silmilleen. Edelleen talossa oli hiljaista. Hän huokaisi syvään ja siemaisi termospullosta haaleaa kahvia ja sytytti savukkeen. Mutta saman tien talon portit alkoivat aukeamaan hiljaa ja Moosepenny kuuli kuinka Hummer käynnistyi. Bambiroli oli lähdössä ja erikoisjoukkoja ei näkynyt. Sekuntiakaan epäröimättä Moosepenny käynnisti autonsa ja ajoi suoraan kohti porttia ja viime hetkellä hän sai tukittua tien vaaleanpunaisen Hummerin edestä. Ison pinkin auton ratin takaa hypähti alas pieni pullea mies, jonka päätä ympäröi takkuinen kiharapilvi.
      "What the fuck???" pieni vääräsäärinen mies huusi.
      "Voi anteeksi, minulla on uusi auto ja en osaa sitä käyttää..." Moneypenny vastasi silmiät viattoman pyöreinä ja jatkoi soperrellen anteeksipyyntöjään.
      "Minulla ei ole aikaa tähän, olen kiireinen bishneshmiesh" Bambiroli sanoi voimakkaasti lespaten ja ylen nokkavasti. "Shiirtäkää tuo koshla välittömäshti!!"
      Moosepenny nielaisi kiukkunsa ja mietti, että sulle koslat kohta näytän... Sitten hän teeskennellyn hätäisesti yritti käynnistää autoaan lyijykynällä, mutta eihän auto inahtanutkaan.
      Bambirolin henkivartijat ryntäsivät paikalle, toinen flunssainen Giorgio Influenza ja toinen pieni ja hivenen pullea Candy Namisson. Bambirolin kirkuessa käskyjään he yrittivät työntää Moosepennyn auton pois tieltä, mutta autossa oli käsijarru päällä, joten se ei liikahtanutkaan. Samalla Moosepenny huomasin Kowaskin hahmon Hummerin takapenkillä. Hän huokaisi helpotuksesta, ainakin mies oli hengissä Bambirolin käsittelyn jäljiltä.
      "Mikä shaatana tässhä oikein makshaa??!!" Bambiroli hyppi tasajalkaa ja kirkui kimeällä äänellään. "Olen ylen tärkeä bishneshmiesh!!"
      "Yritämme parhaamme, mutta helppoa tämä ei ole" Influenza puuskutti yrittäessään työntää Moosepennyn autoa pois ja samalla yrittäen pitää Namissonia kauempana, tämä kun yritti työntää rintojaan vasten Influenzan kasvoja.
      "Olen idioottien ympäröimä, shaatana shoikoon!!" Bambiroli kirkui yhä vain kovempaa. "Olen älykkäämpi kuin te muut, olen kiharahiukshishempi kuin te muut ja rukshin teidät kaikki, shaatanan homot mannet!!"
      Moosepenny taisteli hillitöntä naurunpurskahdusta vastaan, niin huvittavalta tuo pieni mies näytti hyppiessään tasajalkaa ylioppilashattu keikkuen kiharoiden päällä. Influenza oli jo lakannut yrittämästä siirtää Moosepennyn autoa ja keskittyi pitämään Namissonia kauempana tämän yrittäessä hieroa itseään miestä vasten. Absurdin tilanteen rikkoi poliisiautojen pillien ulina, joka läheni vääjäämättä. Bambiroli kalpeni ja kääntyi hitaasti katsomaan Moosepennyä.
      "Mitä tämä tarkoittaa??" hän soperteli.
      "Se on ohi, Bambiroli. Maailma on 2 minuutin päästä paljon parempi paikka" Moosepenny totesi hymyillen.

    • TheAmazingBatman

      Viikkoa myöhemmin New Yorkissa.
      Moosepenny istui kahvilan pöydässä ja sormeili tupakansytytintä. Hän katseli ympärilleen ihmisvilinässä ja vihdoin hän näki tutun pitkän hahmon. Kowalsk asteli rauhallisesti kohti nurkkapöytää. Moosepenny näki silmien lasittuneesta katseesta, että rauhoittava lääkitys oli edelleen voimakas, mutta tulihan se kyllä todelliseen tarpeeseen. Kowalsk istuutui Moosepennyä vastapäätä ja katsoi naista tiukasti silmiin.
      "Onko se nyt ohi?" hän kysyi hiljaa.
      "On." Moosepenny vastasi.
      He olivat molemmat hiljaa.
      "Ei ikinä enää... " Kowalsk parahti.
      Moosepenny tarttui Kowalskin käteen ja katsoi tätä syvälle silmiin.
      "Lupaan, että ei ikinä enää. Emme tule sinua vaivaamaan enää koskaan, voit jatkaa elämääsi täysin rauhassa."
      "En tiedä mitä teen. Ainakaan en voi enää jatkaa tätä työtä" Kowalsk sopersi kyyneleet silmissään.
      "Älä vielä sano noin, anna ajan parantaa haavat", Moosepenny lohdutteli. "Maailma vielä tarvitsee sinua ja kasvojasi. Mutta Bambiroli Fashion on nyt pyyhitty maailmankartalta ja uudet mallikeikat odottavat sinua ja muitakin alusasumalleja."

      Vuotta myöhemmin Pjotr Kowalskin kauniit kasvot ja kiinteät vatsalihakset koristivat jokaisen muotilehden kantta. Kent Bambiroli sai 25 vuoden vankeusrangaistuksen rikoksista muotia vastaan ja ylioppilaslakkien myynti kiellettiin koko maailmassa. Moosepenny perusti kennelin ja harkitsee tupakoinnin lopettamista....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Au Pairit Maltalla - Keskustelua !!

      Keskustelua uudesta kaudesta. Täällä kaikki jaksot katsottu kun verot pakko maksaa.. Myyn ulkopuolelle jättäminen oli su
      Tv-sarjat
      268
      3159
    2. Suomalaisia valmistautuneena pakenemaan

      https://yle.fi/a/74-20084635 “Auto on aina tankattuna ja pari laukkua valmiiksi pakattuna, jos tulee äkkilähtö.”
      Maailman menoa
      397
      1978
    3. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      70
      1895
    4. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1619
    5. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      114
      1365
    6. Ei kiinnosta idän humpuuki

      Onko kukaan ihminen koskaan hyötynyt idän opeista pätkääkään? Ei ole, uskallan väittää!
      291
      1117
    7. Ikävöin sinua nainen

      Vaikka lopetin yhteydenpidon kokonaan. Ehkä joskus ymmärrät, et se oli ainoa järkevä vaihtoehto. Ei rakkaus lopu siihe
      Ikävä
      45
      1037
    8. Ristinryövärin kastamattomuus?

      KASTAMATON RISTINRYÖVÄRI Ristinryövärin pelastumista ilman kastetta on joskus käytetty perusteena sille, ettei kasteell
      Luterilaisuus
      277
      978
    9. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      105
      908
    10. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      895
    Aihe