Piiskaa 2000-luvulla?

kuritettu

Elin teini-ikäni 2000-luvulla, eli aikana, jolloin ruumiillinen kuritus oli jo lailla kielletty. Sain kuitenkin selkääni pahimmista hölmöilyista. Piiskaa tuli yleensä takamuksille ja muutaman kerran jalkapohjiin. En ole tästä katkera vanhemmilleni, mutta asia pyörii silti jatkuvasti mielessä.

Onko muita, joita on kuritettu vielä 2000-luvulla? Please, rehellisiä vastauksia eikä mitään pervoja seksifantasioita?

25

2155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itteä piiskattiin tai annettiin luunappeja... Ei siinä mitään väärä ollut minusta. Opin käytöstavoille.

      • MitäVittua172

        Sun vanhemmt on ihan vitun sairaita


    • Reilulla-pelillä

      Miksi piti mennä tekemään sellaista, että sait piiskaa? Jos ei osaa itseään puolustaa, niin silloin on viisainta jättää pahuudet tekemättä. Vai oliko piiskansaanti nautinto?

    • Vartiomies70

      Ehtoota,
      Lehtovirran Pate tässä vaan kirjottelee. Sitä vaan että oon minäkin ollu Neuvostoaikaan rankaistavana. Sillon Neuvostoaikaan käytettiin kaikenlaisia keinoja (ja instrumentteja) joita ei moni edes pysty kuvittelemaan nykyaikana. Varastin joskus 70-luvulla veljeni Taunon imurin....noh se imurin suukappale nuoli perskuoppaani aika pikaseen. Kyseessä oli vielä 300 kilowatin nahlkainmuri joten imutehoa kyllä löytyi ja jälki oli sen mukaista myös. Joskus lukioaikaan eräs opettaja tunki tähtisadetikun aukkooni tummanoloiseen...se tuntui ylättäen kylläkin paremmalta kuin mmutin syöksyhammas joka kerran "löysi tiensä" anaaliini ruskeaan (ei kannata kysyä kuika hammas joutui sinne mutta voin mainita nimen Tauno). Mutta kaikki edellä mainittukaan ei olisi voinut valmistella minua asfalttiporaa varten joka eksyi tiedät kyllä minne erään baarissa vietetyn illan ja yön päätteeksi. Ja kaikkihan tapahtui Neuvostoaikaan jollain kaikki hoitui hartiavoimin...jos nyt välillä tuli tosin lisäksi akselivahaa käytettyä. Tarinaa piisaisi kyllä enemmänkin mutta nyt pitää kipaista vessasa ja kiskaista kumivasara peräkolosta pois ennen kuin paskat ja (perunamuusi) vuotaa ulos...kauniita unia, märän paskan kuvia.

      • Annoin tykkäyksen, koska näit vaivaa kirjoittamiseen.


      • Jouni69v

        Homo! Silloin eskimoiden kanssa kairattiin vuosia, eikä aina edes jäätä. Ja saaliskaan ei ollut aina kala vaan marja tai pastilli. Jatkojohdolla ja kaviaarissa höystetyllä meisselillä iglussa jynsättiin ja syvyydet rongittiin ja höylättiin. Kirkonkellolla suoritettiin ns "jälkiposlinointi" taustapeiliä ohjauksen apuna käyttäen. Lopussa käytimme puhvelin kieltä ja vatupassia tilan vakauttamiseksi....tietenkäänhän tämä yksissään ei riittänyt vaan tarvitsimme myös vaneripumppua ja tervalla täytettyä suppiloa jälkimakua varten. Näin ne illat kuluivat samaten kuten perseeni igluisissa öissä Etelämantereella. Teidän Jouninne, suppilon pitelijä.


    • edfvbnjk

      Annoit piiskata itseäsi teini-ikäisenä, olet aivan narukäsi? Oletko sinä ulkomailta, kun jalkapohjiasi piiskattiin?

      Minkä takia asia pyörii jatkuvasti mielessä?

      • koivuniem

        Aloittaja kertoi saaneensa piiskaa pahimmista hölmöilyistä. Syylisyyden tunteessa sitä voi suostua piiskattavaksi. Sillä voi myös välttää itselleen ikävämmän mutta laillisen sanktion. Piiskarangaistus on nopeasti kärsitty. Jalkapohjille piiskaaminen kyllä kuulostaa vähän oudolta.


      • Ihan.tavatonta
        koivuniem kirjoitti:

        Aloittaja kertoi saaneensa piiskaa pahimmista hölmöilyistä. Syylisyyden tunteessa sitä voi suostua piiskattavaksi. Sillä voi myös välttää itselleen ikävämmän mutta laillisen sanktion. Piiskarangaistus on nopeasti kärsitty. Jalkapohjille piiskaaminen kyllä kuulostaa vähän oudolta.

        Jalkapohjien piiskaaminen kuulostaa meistä oudolta. Joistakin muista saattaa tuntua housujen riisuminen piiskattavaksi paljaalle takamukselle täysin mahdottomalta.


      • Anonyymi

        Olin kyllä ihan keskiverto nuori mies, en missään tapauksessa narukäsi, mutta selkääni olen saanut sekä isältä että veljeltä. Että saa selkäsaunan noin vanhana on monia syitä.
        Esimerkiksi ikä, koko ja voima vaikuttaa. Samaten piiskaajan karisma. Pelkäsin tilanteen pahenevan, jollei kuritus onnistu. Jos piiskaaminen on onnistunut aikaisemmin, niin kyllä se onnistuu nytkin. Jne.


    • Perinteet-Kunniaan

      Luultavasti olen aloittajan kanssa lähes saman ikäinen, siis aikuinen mies. Kuitenkin saan veljelttäni oikeasti piiskaa vieläkin.

      • VeljeltäPiiskaa

        Minulla on sellainen tuntuma, että piiskaaminen oli ennen hyvä tapa hoitaa aikuistenkin rikkomukset kuntoon, ei tarvittu vaivaloisia viranomaisia eikä kalliita käräjiä. Kun hyvin piiskattiin niin asia tuli kerralla kuntoon. Kukapa sitä muu piiskasi kuin isä tai veljet. Jos oli rontti veli, niin sehän tarvittaessa piiskasi vaikka itsekseen, ei tarvinnut talon asioita kylille levitellä.

        Pikkupoikana kuulin kerrottavan seuraavan laisen tapauksen useita kertoja. Ukot olivat olleet talkoissa ja siellä yksi jätkä oli ruvennut puhumaan hävyttömyyksiä toisen talkoolaisen siskosta. Mies oli jonkin aikaa kuunnellut puhetta korvat punottaen. Sitten hän kävi vuolaisemassa hyvän pajun, oli puukolla vuollut sivuhaarat pois. Jäljelle oli jäänyt sormen vahvuinen noin metrin pituinen kepakko. Mies meni ja sieppasi pilkkapuheiden pitäjän vasenpaan kainaloonsa, niin että kiusanhengen varpaat tuskin maahan ylsivät. Sen jälkeen raippa liikkui niin nopeasti, että se ihan ilmassa vongahteli. Piiskattavalle parku kelpasi, ennen kuin hänet laskettiin vapaaksi. Siihen oli lapio jäänyt tienpenkalle ja itkijä hävinnyt loppupäiväksi työmaalta.


    • Onx kukaa saanu nautintoo piiskatessa? :3

      • Tämä vahvistaa, ettet ole oikea AIDS.


      • tghnjjklö

        Tarkoitat, että onko piiskaaja saanut nautintoa, niin varmasti on.


    • tukkapöllylapsi

      Tukkapöllyä on annettu autistilapselle silloin kun olin 3-5 vuotias (2007-2010) kuitenkaan ei täysiä!

    • Tyttö14__

      Ite sain vielä muutamia vuosia sitten isän nahkavyöstä tai koivuherran risusta yleensä sen takia kun riehuin saunassa tai en mennyt nukkumaan kunnolla. Kyllähän se edelleen mieltä kalvaa mutta minkäs voit kun oli pieni ja virtaa riitti :D nyt kun kuiteskin olen 14 niin osaan kyllä pistää hanttiin jos faija yrittää mua lyödä. Ja kyllähän niitä luunappejakin tuli ja muutamat tukkapöllyt samalla.

    • Unessa-piiskaa

      Lapsena olen saanut piiskaa ja aikuisena nähnyt unta muutaman kerran asiasta. Viime yönä taas näytti. Entinen työkaverini, joka oli todella iso mies vaati minua uimaan yli joesta, jossa kellui jäälauttoja, minä tietenkin kieltäydyin. Sen seurauksena hän piiskasi minut, jonka jälkeen suostuin uimaan yli joesta. Kummallista unessa oli myös se, että piiskaaja tuskin edes huomasi, että minä yritän rimpuilla vastaan. Kuritus tapahtui nopeasti ja helposti, hänellä oli ihan uskomattomat voimat. Vaikka piiskaus ei edes sattunut, niin minä suostuin uimaan. Unessa kaikki tuntui aivan luonnolliselta, vaikka se valveella on aivan pöljä.

    • 2003lapsi

      Synnyin 2003 ja mua lyötiin vyöllä ja annettiin luunappeja vielä ehkä 5-vuotiaana(?)

    • Anonyymi

      Isäni on amerikkalainen ja hän toi meidän perheeseen tavan antaa syntymäpäiväpiiskaus. Hän itse sen aina antoi. Minua teini-iässä asia tietenkin alkoi nolottaa ja yritin vältellä sitä. Mutta psyykkinen ja fyysinen painostus oli niin kovaa, että vielä 19-vuotiaana olin isän polvilla piiskattavana. Asian leikkimielisyys oli ainakin minulta hukassa, isäni ehkä ajatteli, että minä yritin vain tavan vuoksi vastustella. Isälleni oli selvä asia, että pahantekijä piiskattiin ja kerran vuodessa hän sen myös todisti. Asia oli isälleni ainakin puoliksi leikkiä, mutta minulle häpeällistä nöyryytystä, josta en kenelekään puhunut.

    • Anonyymi

      Mun vanhemmat ei sietäneet eikä siedä villejä lapsia. Heidän on nykyäänkin vaikeaa ymmärtää räikeästi käyttäytyviä ihmisiä. Remmi räiskähteli vilkkaudesta ja samasta syystä risut, luunapit ja tukkapöllyt.

      Onneksi en ollut vilkkaampi. Olisi varmaan hakattu vyöllä hulluksi. Se oli vilkkauden parantamiskeino.

    • Anonyymi

      Juhannuksena 2001 sain veljeltä kunnolla selkään, taikka paremminkin pesexxxxx risusta. Olin silloin parikymppinen ja melkoisen humalassa. Otin salaa veljen auton ja täräytin sen ojaan. Veli otti aikalailla pultteja ja vaati rangaistusta, en minä muuten uskoisi. Muut läsnäolijat olivat sitä mieltä. että poliisia ei asian sotketa, veli saa itse päättää miten rangaistaan. Niinpä hän sitten piiskasi kunnolla, minä olin niin päissäni, että en saanut suustani järjen sanaa, veli oli vain pikkuisen hiprakassa ja saarnasi kuin paraskin pappi ja antoi aina välillä vitsaa.

      Seuraavana aamuna oli molemmat päät kipeänä. Muistin kyllä ihan tarkkaan mitä edellisenä iltana tapahtui. Enkä ole sen jälkeen humalassa auton rattiin istunut.

    • Anonyymi

      Minkälaisia tuloksia syntyisi, jos kaiki rattijuopot piiskattaisiin?

    • Anonyymi

      Karttkepistä tuli opetajalta sormille viellä koko 60 luku.Piskaa sietää tänäkin päivänäkin kuriton kakara saada.Oppi kuniotaa lähikasvattajaa ja kouluissa opetajia,kun muita ihmisiä.

    • Anonyymi

      Kunnioitan isääni, hän on kätevä käsistään ja fyysisesti voimakas mies. Arvostusta ei vähennä yhtään se, että hän piiskasi minut vielä 16-vuotiaana. Se oli sellainen symbolinen toimenpide, ei mitenkään lujaa, mutta oikeasti paljaalle pyllylle, niin että vedet silmistä tuli.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe