HELSINGIN POLIISI VALEHTELEE RÄIKEÄSTI!

TÖRKEÄÄPOLIISILTA

Raaka pahoinpitely poliisimaijassa, raudoitettu ruotsalainen vastarintaliikkeen mies laitettiin samaan anarkistin kanssa joka ei ollut raudoitettu, tämä anarkistipelkuri hakkasi raudoissa olleen miehen!
Polliisssi sanoo vahingossa, juu ja punajuuret lentää! Törkeää toimintaa poliisilta! Jos oli anarkisti Laine jokainen poliisi tuntee sen!

56

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TuleeIsoJuttu

      IltaPaskat ovat hiljaa koko uutisesta - vielä.
      MV-lehti julkaisi koko tapauksen.

      • PunikkiTappaaSiviilitAin

        Punikkien toiminta ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä. Naama peitetään, käydään yhden kimppuun joukolla, aseettomia vastaan aseilla... Se on punikkien luonteessa. Ihan kuin silloin kun SDP aloitti sisällissodan murhakampanjalla viattomia siviilejä kohtaan.


      • fsdf1

        Ottakaa palstapölöt jo lääkkeenne.

        Ehkä poliisi halusi näyttää uusnatsille kaapin paikan.


      • Finnman66

        Lukekaapa tästä vasurianarkistin paskiaisten nettisivustoa:

        https://takku.net/

        Siellä on linkkejä, joista näkee millaisia väkivalta-addikteja noissa on. Joo suvaitsevaisia heh. Maamme valtaeliitti ja mätä-media suojelevat noita, ja vaikenevat täysin anarkistien tekemistä teoista. Kansallismieliset ovat aina median ja hyysäripoliitikkojen hampaissa, ja kaikki vääristellään ja liioitellaan. Maassamme EI ole aitoa sananvapautta eikä tasa-arvoisuutta.


      • Pornis

        Näitä natsien itkuja on todella hauska lukea.kiitos


    • ääliöpoliisit

      Oliko tämä poliisin hyvitys silmään ampumisesta ? Voi vittu mitä IDIOOTTEJA poliisissa on töissä onko ne noin helvetin ääliöitä ?? MItä jos olisi sattunut kuolemantapaus kyseisen idiotismin seurauksena ? Nyt jumalauta tämä on selvitettävä perin pohjin ja kusipäille fudua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • NytHaiskahtaa

      Vahingossa?????????
      Eivät tienneet????????
      .
      Poliisi: Uusnatsi ja antifasisti pantiin vahingossa samaan autoon – Eivät tienneet, että miehet eivät ole ”samalla puolella”
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004897484.html

      Poliisi otti kiinni kaksi henkilöä uusnatsimielenosoituksessa. Nujakka jatkui poliisiautossa.
      Uusnatsimielenosoituksessa tapahtunut epäilty pahoinpitely tapahtui poliisiautossa, minne ruotsalainen uusnatsi ja suomalainen vastamielenosoittaja oli laitettu poliisin mukaan erehdyksessä.

      Tutkinnanjohtaja Petri Juvosen mukaan tilanteessa ei tiedetty, että kyseiset miehet eivät ole "samalla puolella". Juvosen mukaan tilanne oli ollut epäselvä ja edennyt nopeasti.

      Suomalaismiestä epäillään ruotsalaisen pahoinpitelystä. Poliisilla ei ole tietoa tämän vammoista. Epäilty on Juvosen mukaansa sama mies, joka vuosi sitten sai itsenäisyyspäivänä poliisin paineilma-aseesta osuman.

      • oikeistovasemmisto

        Kahtiajako on ilmeinen.


    • Oikeusvaltiohahhah

      Onko reilua? Tämä samainen anarkomarko haukkui viime itsenäisyyspäivänä poliiseja fasisteiksi ja kehoitti nussimaan koiria,
      Nyt poliisit palkitsivat miehen antamalla hänen pahoinpidellä syyttömän, tämä samainen anarkisti itse hyökkäsi rauhanomaisen kulkueen kimppuun! Tämä juttu selvitetään kyllä perinpohjin, keitä olivat ne poliisit jotka laittoivat tämän sian samaan maijjaan jossa pääsi hakkaamaan toisen avuttoman sairaalakuntoon! VASTUU????

    • Vastenmielistä.toimintaa

      Erittäin raukkmainen teko on hakatuttaa käsiraudoissa oleva mies. Kaiken lisäksi tekijöinä oli suoomen poliisi. Kukaan itsenäisesti ajatteleva ei usko vahinkoon.

      Vaikka kaunka olisi käsky ylemmältä taholta, niin tämä teko oli jo henkiläkohtainen valinta toteuttajilta.

      Se pieni luotto mikä oli viellä jäljellä rivipoliiseihin meni nyt. HE OVAT VALINNEET PUOLENSA,

      Vi..u mitä raukkoja suomen poliisit ovat. Samanalaista pelkurimaista toimintaa tekee heidän muslimiystävänsä, joita palvelevat ja suojelevat. Mies miestä vastaan eivät kykene toimimaan, vaan käydään puolustuskyvyttömän päälle.

    • mailalla

      Uskomaton tapaus toi keski-ikäinen puoltoistasataakiloinen anarkisti-pelle.
      Eikö sitä voida hakea koppiin jo hyvissä ajoin ennen itsenäisyyspäivää (rikokselta ja häiriöltä suojaamiseksi) kun joka vuosi on sama pallero otsikoissa.

      • Pullan-loppu

        Samalla tapahtuma kertoo, että pulla ei pärjää kun kädettömille vastustajille. Toinenhan oli raudoissa kiinni. Muuten olisi pulla maannut siellä autossa. Kohta pulla on kusessa. Taitaa olla jo. Samoin muutama poliisi taitaa joutua syytteeseen. Tuskin swedukaan oli kilttipoika kun oli jo raudoissa.


      • 87878778

        Rautoihin tuntuu joutuvan jo siitä jos on poliittisesti eri mieltä, varsinkin jos kuuluu Vastarintaliikkeeseen. Suomiko oikeusvaltio? Mielestäni ei ole.

        Swedu tuli käsittääkseni puolustamaan kun tämä vasemistolainen anarkisti kävi päälle.


      • Pullan-loppu kirjoitti:

        Samalla tapahtuma kertoo, että pulla ei pärjää kun kädettömille vastustajille. Toinenhan oli raudoissa kiinni. Muuten olisi pulla maannut siellä autossa. Kohta pulla on kusessa. Taitaa olla jo. Samoin muutama poliisi taitaa joutua syytteeseen. Tuskin swedukaan oli kilttipoika kun oli jo raudoissa.

        No sehän on kommarien tapa hakata raudoissa olevia ihmisiä. Että silleen.


    • IhanVahingossa

      Käykö tällainen selittely imatran ampujallekin.
      .
      - Se oli vahinko, ihan vahingossa minä....
      - En tiennyt, en tiennyt että noin ei saa tehdä....
      - Ja että "Petri Juvosen mukaan tilanne oli ollut epäselvä ja edennyt nopeasti".
      .

      • vjkky

        Juttu haisee ihan selkeästi. Koko Illan aikana seitsemän kiinniotettua, joista kaksi oli päästetty heti vapaaksi. Ei minkäänlaista "tilannetta päällä", Ei minkäänlaista tarvetta yhteiskuljetuksiin.
        Vakava huolimattomuus poliisilta, joka pitää tutkia.


      • 8989

        Epäilen että olisi ollut huolimattomuus. Ihan harkitulta teolta vaikuttaa.

        Se on aivan sama tutkitaanko, kun syyttäjä ei syytä, eikä oikeus tuomitse. Nuo kaikki kolme tahoa tuntuu olevan hyväveliverkostoa keskenään.


    • Sikailu2016

      Tämä tutkitaan.

      • Eppäilen

        Niin kuka tai mikä sen tutkii? Poliisiko?


    • kknkki

      Anarkolle korpilaki. Eiköhän se siitä. Eikös nuo hurrit ole kunnostautunut tuolla saralla.

    • syylliset.vastuuseen

      Törkeä virkavirhe. Toivottavasti osallisena olevat poliisimiehet saavat tuosta rangaistuksen. Tuossahan olisi voinut tulla vaikka ruumiita, kun mielisairas anarkomarko pääsee vapaasti takomaan raudoitettua oikeistolaista.

    • läskitummuu

      Poliisit ei tästä tule mitään vastuuta kantamaan
      mutta jos se läski on oikeesti pieksenyt sitä hurria siellä maijassa niin läski tilas itselleen kylmää kyytiä.

    • PuliKikki

      Juttu haisee pahasti. Väkivaltainen anarkisti Jari Leino oli jo etukäteen ilmoittanut somessa hakkaavansa ainakin yhden vastapuolen marssijan, olisiko tämä muka jäänyt kytiltä huomioimatta. Nyt se hakattava tarjottiin hänelle valmiiksi raudoitettuna jotta homma olisi helpompi suorittaa. Ei voi olla enään mikään sattuma, nyt sinitakkiset kyrvänsyylät vastuuseen tästä "vahingostaan".

      • PuliPulikikki

        Joo, "vahingossa" kirjoitit nimen väärin. Eikö hävetä? Liimanenä.


    • zsxkidiuys

      Miten noin alkeellinen virhe voi tapahtua?

    • fhfgfg

      Outo tapaus ja outoa uutisointia Iltalehdessä. Nyt huomaa, että todellakin tarvitaan vaihtoehtomedioita ja somea, jotta saa tapahtumista oikean käsityksen.

      Ja miten ihmeessä poliisi laittaa tappelupukarit vahingossa samaan maijaan ilman valvontaa? Oletteko ihan uunoja vai onko todellakin niin, että olette puolenne valinneet? Miettikääpä ihan hetki. Brexit, Trump kohta Ranska. Nyt ei ole kysymys pienestä ääriaineistosta, vaikka media näin valheellisesti uutisoi, vaan yli puolet kansoista, jokaisessa Euroopan maassa ovat kyllästyneitä ahneisiin päättäjiin, tästä on kyse sekä hallitsemattomasta maahanmuutosta:

      http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-2000004895108.html?ref=rss

      • hourihouri

        Vedä lisää huumeita tollo!


    • PunasilmäAnarkisti

      Poliisi yrittää hyvittää viime vuonna samalle läskimoosesanarkistille sattuneen punasilmäepisodin antamalla pahoipidellä sidottua henkilöä.

      Mahtaa olla kiitollinen nyt poliiseille ja menneetkin on unohdettu..?

    • kaisanoasaa

      Anarkisti Jari Laine on muutenkin huvittavan näköinen hahmo. Lihonut vuodessa ainakin 35 kiloa, mutta se hänen päänsä muoto on kuin suoraan jostain Mel Brooksin leffasta, ihmeellisen epämuodostunut. Kaiken kruunaa se aina päällä oleva musta huppari.

      Kova karju se tuntuu kuitenkin olevan kun uskaltaa raudoissa olevaa hakata.

    • tivkep

      Ajatelkaapa tilanne toisin päin. Jos vastarintaliikkeen kaveri olisi soluttautunut antifasistien lailliseen mielenosoituskulkueeseen ja lyönyt kulkueeseen kuuluvaa mielenosoittajaa. Poliisi olisi ottanut momemmat kiinni ja raudoittanut laillisen mielenosoittajan ja laittanut vastarintaliikkeen miehen saman maijan kuljetustilaan. Ja vastarintaliikkeen natsi olisi pahoinpidellyt väärin perustein raudoitetun mielenosoittajan. Jo olisi huomenna Senaatintorilla 30 000 taiteilijaa ja kulttuurimarxistia vaatimassa vastarintaliikkeen kieltämistä lailla ja poliisin päätä vadille.

    • mitalin_paikka

      Anarkisti teki sen minkä pitikin, puolusti suomen itsenäisyyttä hakkaamalla maahantunkeutujan.

    • jocce_virtanen

      Join niin paljon viinaa eilen iltana että mult meni ohi saiko helsingin vähä-järkiset homo-poliisit tänä uutena vuotena taas turpiinsa

      Aiemminhan nämä munkkejä mässyttävät äitien lolli popit ovat saaneet selkään jopa 16 vuotiailta koululaisilta

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000943323.html

      Nyt tarvittaisiin Hirn Kolehmaisen kommenttia ja puheenvuoroa itsenäisyyden päivän mellakoista. Oliko taas putkat täynnä ja juhlat korkeimmillaan hirn hirn hirn

    • pelotti

      poliisi kai pelkäsi että se Jari Laine tulee ja haukkuu ne taas.....(ja laittaa ne vielä nussimaan koiria ).......
      .
      ........"Onko reilua? Tämä samainen anarkomarko haukkui viime itsenäisyyspäivänä poliiseja fasisteiksi ja kehoitti nussimaan koiria,
      Nyt poliisit palkitsivat miehen antamalla hänen pahoinpidellä syyttömän, tämä samainen anarkisti itse hyökkäsi rauhanomaisen kulkueen kimppuun!

      • RisikkoKäskyttiKÖ

        Käskyttikö sisäministeri-pelle Risukko nyt poliiseja nuolemaan ääri-anarkistien...jopa läskipossu Jari Laineen persettä????
        Eihän ne muuten siihen alentuisi.


    • HÄVETKÄÄJOSOSAATTE

      Itsenäisyyspäivästä jäi lähinnä mieleen Iltapaskan törkeä valehtelu ja Poliisimaijan törkeä avuttoman pahoinpitely!
      Siinä lähinnä tämänhetken suomen tila, ei olla kaukana vuoden -18 ajoista mutta nyt on osat täydellisesti vaihtunut.
      Isänmaallisia nimitetään natseiksi ja rasisteiksi ja heitä pahoinpidellään, siellä oli suurinosa muita kuin jotain "natseja" kansalaisten selvä sorto päättäjien taholta ei lupaa hyvää tulevaisuutta!

    • surkearääpäle

      Natsi hävisi taas. Melkoisia raukkoja näyttävät olevan.

      • rgeergrgeg

        Sankarisi jari hakkasi raudoitetun henkilön melkonen raukka tuo sankarisi.


      • Puusilmäjanenä

        Jimin räkäkö se siellä haahuilee?


    • rettzi

      isänmaallisia ruotsalaisia natseja?
      on kyllä globalisaatio pisimmällä äärioikealla, ei ole kansallivaltioista tietoa

      • Vajakkilandia

        Isänmaalinen suomalainen raiskaajasomali, hahahahahah............


      • älä.elä.umpiossa

        Ei kai kanssakäynti ja yhteistyö kansallisvaltioitten ja niiden asukkaiden kesken ole mikään ihmeellisyys, vitun vajakki?


    • hjkhbjbj

      Toiselle raudat, toiselle ei?
      Oppiipahan poliisikin tästä.
      Eivät uskaltaneet laittaa vasemmistoterroristille, olisi tullut sanomista medioissa.

      • rthhtrtht

        Kysymys kuuluukin uskaltaako poliisi nyt ottaa vastuun virheestään vielä evät edes myönnnä mediassa että toinen oli raudoissa kun laittoivat toisen sinne maijaan hakkaamaan.


      • Rikskriminalen

        Varmaan on sen verran miestä, että ottavat vastuuta tästä.


    • OrpoPiruKaikenTakana

      Orpo Paska on sekaantunut matu-matubisnekseen ja sen onneton akka Orpo suoraan matuihin...
      Orpo Paska on käskyttänyt poliisia suojelemaan ääri-kusipää-anarkisteja - kaikin tavoin.

    • juuhans2

      ei muutakun kölin ali kaikki natsit

      • KäsitteetSekaisin

        Taitaa käsitteet olla pahemmin sekaisin? Anarkistiporukka niitä natseja on, aina hyökkäämässä päälle ja huutelemassa sekä rikkomassa paikkoja, huutelevat poiisille ja käskevät nussimaan koiria.


    • PysyisiOmassaMaassaan

      Miksi se ruotsalainen oli siellä maijassa, oliko se tukholmasta haettu aikaisemmin sinne.
      Kiljuisi ja mellakoisi ruotsissa niin nahka pysyisi paremmassa kuosissa.
      Ruotsin poliisi on tunnetustikin nössö, diskuteeraa enemmän ja toimii vähemmän.
      Suomen poliisilla sentään leikkaa nopeasti toimia näin, antaa ulkomaalaiselle turistille mahdollisuus tutustua kantaväestöön kunnolla.
      Aivan oikein meni.

      • ddvdvdsv

        Eli ulkomaalaisten pahoinpitelut onkin nyt aivan oikein ja pahoinpitelyt ylipäätäänsä tätä vähän pelkäsinkin maan kahtia jako jatkuu ja väkivallan fatasioiden ihmisten määrä kasvussa puolin jos toisin ei hyvältä näytä.


    • Vanhavirsikunniaan

      Ei kyllä poliisin toimet herätä yhtään luottamusta puolueettomuuteen!
      Anarkistit, matumuslimit ja poliisit ovat samaa puolta, ei olisi uskonut tämänkin päivän näkevänsä!
      vääryys ja rikos vallansaapi!

    • realismi

      tyhmä äärivasuri naama on kaikkien tiedossa ja ruotsin natseilla on tapana kuitata tuollaiset tempaukset ?

    • Selvitys2016

      Tämä asia on tutkittava tarkoin !

      ……….. Viestintäjohtaja Juha Hakolan mukaan poliiseille ei ole tulossa seuraamuksia siitä, että he laittoivat vastapuolet samaan maijaan. ?????

      Poliisi: Maijassa pahoinpidelty ruotsalainen uusnatsi oli raudoissa ja nippusiteissä

      – Kulkue tuli Hakaniemen torin suunnalta. Poliisi meni väliin, koska kumpikin kävi aika kuumana. Ensitieto ????? oli, että nämä jätkät ovat samaa ryhmittymää. Toinen oli laitettu käsirautoihin ja nippusiteisiin, kunnes konflikti jatkuikin maijassa.

      – Eihän kukaan voi olla ennustaja tai selvännäkijä, ????? Hakola sanoo
      Tutkinnanjohtaja Petri Juvosen mukaan tilanteessa ei tiedetty, että kyseiset miehet eivät ole "samalla puolella".
      Juvosen mukaan tilanne oli ollut epäselvä ja edennyt nopeasti. ????????

      --------> ........(?????) aivan paskat selitykset.

    • Täysin.tahallista

      Ei ollut vahinko. Paikalla olleet henkilöt kertoivat kyllä mikä on tilanne, ja että riitapukareita ei kannata laittaa samaan maijaan. Poliisia ei kiinnostanut ja lopputulos nähtiin.

      • HAmmurabbi

        Tutkinta aloitettava heti muuten menee usko vähäinenkin poliisin puolueettomuuteen! Syylliset on löydettävä!


    • PoliisiHakolanteillä

      Syylliset poliisit on tunnistettu, Hakola ei tutkita ei aihetta. Häpeän Pääkaupunkiseudun poliiseja!

      • Virkarikos

        Kyllä tässä on syytä tutkia sillä voidaan katsoa poliisien toiminta rikokseksi. Olisi nyt korkea aika Suomen poliisin ottaa kerrakin vastuutta mitä on tehnyt.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe