selänne lehdestä luettua

valtuutettukotiedottaja

toimiiko kaupungin tiedottajana kaupunginvaltuutettu jukka tikanmäki?
Kuten selänne lehdestä saa lukea.. Tikanmäki torjuu johtaja väitteitä .

35

563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muutamahdollisuutta

      ei ole.

    • onmahdollisuus

      Hallintosäännön mukaan kaupunginjohtaja toimii tiedottajana.

    • Vihtori.Vitkutin

      Valittajien paratiisi,onko mielenvireystoimisto auki maanantaina ?

      • voihan.itun.vitkutin

        eihän tuossa aloituksessa valitusta ole vaan kysymys....vai mitä?


    • En.ole.yksin

      Mielenterveysvastaanotto on siirretty nettiin..Pyhäjärvellä olemme olleet edelläkävijöitä ainakin vuodesta 2007 lähtien. Kuntaliitos, Selänne, Rinnevaara, Tikanmäki, Sarkkinen, Rapo, pro. Pahaaoloa ja tuskastumista on kirjoitettu kotisohvalta ja työpaikoilta hyvinkin paljon työaikana.

      Näin me on selvitty ymmärtääksemme TOLLOJEN aiheuttamia ongelmia toinen toisellemme ja samalla olemme tsempanneet kestämään tollopäättäjien torvensoiton vaikutuksia. Palstan yleishenki pyörii päätöksenteon aiheuttamissa traumoissa.

      Joten, pidetään palsta auki ja koneet käynnissä. Johon meillä on sananvapaus, mielipiteenvapaus ja keskustelun tarpeellisuus on todettu monin sadoin, tuhansin avauksien ja kommentein sekä tottavie kyllästyneenä lehdistön rajoittuneeseen toimitustapaan ahdistettuna.. täällä Pyhäjärvellä se ainoa keino.

      • nostalginen

        Kun totuutta oikein silmiin katsotaan,niin Jukka Poika on myös periaatteessa kaupunginjohtaja.Hänen mielipidettään aina kysytään asiassa kuin asiassa.Sossut ja vasemmistokin ovat aina äänestyksissä Jukka Pojan kannalla!!


    • minä.olen.korvaamaton

      Onhan se. Voi itku, minkä yhteistyötä haittaavan ja kehittämistä rajoittavan tollopopulaation kasvatti-isä ja mielipidejohtaja hän onkaan?

      • ÄänetJukalle

        Ääniharava on muuten joka kunnassa KUNINGAS! Ylivoimainen ääniharava on se jonka nimeä ei saa turhaan lausua!


      • Naamarit-silmillä

        Ali-Baba ahaa! Kuinka se kuningas kansalle kumartaa ja takapuolen
        takana lemahtaa.
        Naurua maha hytkyttää, vedetyt viskit viereltä lemahtaa.
        Kansa naurua hykertää. Antaa hulluhytkyn hetken luulla, että ilo yksin on
        Ali-Baban.........


    • Vihtori.Vitkutin

      Niin käy kun laittaa liika pienet nahkasaapikkaat jalakaan...

    • epätietoinenkaupungista

      Lehden mukaan Pyhäjärvellä on tällähetkellä kolme kaupunginjohtajaa. Kuka liene viran haltija (onko yhdys sana?)

      • Komunrantanen

        Kolomen johtajaloesen messevä pikkukaopunkiloenen HEHE oekee muakuntamalliloenen PULPULPULIPUL GLUGLU HICHICIHIC ja HEHE
        Titta lienee vieläkin se oekee viranhaltijaloenen HEHE


      • Laskekaa-Oikein

        Kolome johtajaa sivustajohtaja= 4 johtajaa !


    • vapaanavastuusta

      Tietoa oli jo- kokeneiden tuhontie
      Vain Pyhäjärvellä voidaan ihailla politiikan itseoppineita pykäläpuoskareita demokratian erikoislääkäreinä.

      lainaus alkaa" Vapaatoimittaja 23.9.2013 kirjoitti
      Kysytäänpä? Pyhäjärven vt.kaupunginjohtaja V. Tikkaselta.
      Julkaisuteknistä syistä vastaan myös itse.

      Kenen näpeissä on valta Pyhäjärvellä, vt .kaupunginjohtaja V. Tikkanen?

      -hyvä kysymys, en uskalla vahvistaa.

      Kenelle pykälien valmistelu ja esittely lain mukaan kuuluu kaupunginhallituksessa?

      -erittäin hyvä kysymys, jäävään kuitenkin itseni vastaamasta

      Kuka kantaa vastuun, kun esittelystä tehty valitus johtaa korvausvaatimuksiin?

      -hankala kysymys, kaupungilla on oikeusturvavakuutus, ja palkattu lakimies parhaillaan selvittämässä sitä, että mitä tässä pitää selvittää. Sanoisin kuitenkin, että aina maksajat ovat löytyneet, ellei muualta niin kyllä kansa maksaa.

      Pyhäjärven kaupunki on haastettu käräjille, kuka edustaa kaupunkia asiamiehenä?

      -No, emme ole voineet vielä tehdä lopullisia valintoja, kuka lähtee linnaan kaikkien puolesta. Sillä me tulemme joka tapauksessa valitsemaan edustajan siten, että hän lähtee istumaan meidän möhlääjien puolesta, yhdessä on tolskattu, yhdessä vastuu kannetaan. Paitsi, että vain yksi on vara kustantaa telkien taakse

      Lähditte heinäkuussa pois, ja palasitte syyskuun alussa. Mikä sai teidät palamaan "palavaan navettaan", niin kuin sanonta kuuluu, lehmäthän pyrkivät takaisin palopesäkkeeseen.

      -Sitä tässä ihmettelen itsekin. Pojat rukoilivat herkeämättä, tule hyvä Veikko, elä tule paha Titta, niin karkeampikin mies siinä tuskanhikikyynelissä heltyy. Ja kukapa se toinen olisi näiden näköalattomien kanssa jaksanutkaan, kun eivät ole koko alkuvuoden aikana nähneet muuta kuin mörköjä joka paperissa, mapissa ja huoneessa.

      Vain armeijan käyneet tietävät, että pelottelutaktiikka pitää omatkin rivit suorina ja aseet puhdistettuina. Pakko on silti huokaista, että en kyllä tiedä mitä virkaa minulla tässä sodassa on...kun en johda eikä ohjeistani tahi neuvoistani kukaan mitään piittaa.

      Vielä yksi kysymys, vt.kaupunginjohtaja V. Tikkanen, sanoitte äsken, että ette tiedä, mitä virkaa teillä on Pyhäjärvellä. Miksi siis itsepäisesti pysytte pallillanne johtajan huoneessa?

      -naurua, oikein syvää hyväntuulen naurua......Hyvä kysymys. Miettikääpä itse itsenne minun tuolille, niin alatte ymmärtää vanhan miehen metkut. Meneehän ne nämä syyshämärät hämärähommia katsellessa kuukausipalkalla, paljon lupsakammin, kuin vain Kuhmossa kamarissa.

      Palkka juoksee, tein sitten tahi en. Ei ne huomaa kuitenkaan, virastolla on kaikilla nyt niin mukavaa, kun poliitikot tappelee keskenään, niin me työntekijät vaan keskustellaan jäljestäpäin miten asia olisi pitänyt lain mukaan mennä. Eihän meillä ole vastuuta.

      Haastattelu oli fiktiivinen, vai onko? "-lainaus kiinni

      --------

      Kysytäänpä JÄÄVIYDESTÄ (5.8.2015) kaupunginhallituksen puheenjohtaja Asko Kauraselta; oletko ihan ajatellut loppuun asti omaa asemaasi Keskusta ryhmän puheenjohtajana, hallituksen puheenjohtajana ja teknisen ltk puheenjohtajana? Onko missään vaiheessa käynyt mielessä itselläsi tai näillä muilla hallituksen jäsenillä tai ryhmässä, että olet heikoilla jäillä, kun teknisessä paukutat nuijaa
      Voitpa pian pudota ja lujaa ja korkealta. Vapaata pudotusta odotettavissa. kaupungin investoinneista, myynneistä ym, mutta hallituksessa et edes ajattele olleesi mukana lautakunnassa asiaa päätettäessä?
      Kintuillesi kusasevat sähisevät naapurin kissat ja omat koirat purevat läheltä ja kipeästi.
      ----------
      7.11.2015
      Kysytäänpä uppoJÄÄVEILTÄ Paavo Leskinen, Asko Kauranen, Tarmo Rapo, Kauko Tikkanen, Taimi Piippo, Kimmo Sarkkinen ja Jukka Tikanmäki & Veikko Tikkanen; kenelle olitte alun perin suunnitelleet huipputyperässä käsikirjoituksessanne Pyhäjärven kaikkien aikojen nerokkaimman poliittisen konnan osan?
      Kenet olette päättäneet uhrata kaikkien puolesta kantamaan kahleita Pyhäjärven imagonromahduksen,-taloudellisen vastuun,-ja henkisen rappion syypäänä? Kuka nostaa kytkintä ensimmäisenä? Kenen kantti kestää vastata henkilökohtaisesti osuudestaan yhden henkilön ajamisesta maanpäälliseen helvettiin henkilökohtaisin tarkoitusperin?
      ------
      17.12.2016
      No huh, en edes minä taituroinut vitsinä ennustamaan, että Pyhäjärven kaupunki kieppuu vuonna 2016 syöksyvirtauksissa kolmen kaupunginjohtajansa ongelmia ratkaistaessa. No nyt meillä on kait sitten kaksi kaupunginhallituksen puheenjohtajaakin, nääs kun Tikanmäki antaa lausuntoja Kaurasen nenänalla. On se tuo päteminen mennyt huippuunsa Jukalla, tai Askon lapaset ovat lattialla? Miten hemmetissä Pyhäjärven äänestysikäiset valitsivatkin näinkin monta väärää hevosta?

    • kolme.vuotta.kuitti

      Mistä kaikki alkoi, sekään ei ole enää salaisuus. Alla olevat kohdat ovat todennettavissa ajankohdillaan Pyhäjärven kaupungin asiakirjoista, joskus jopa jälkikäteen "muotoilluista", pöytäkirjoista. Menettelytavat ovat samankaltaisia, ensin päättää yksi henkilö tai pikkujuntta, sitten siihen sitoutetaan jälkikäteen muodollisella tiedoksiannolla ensin hallitus ja sen jälkeen valtuusto.

      1) 22.7.2013 kaupunginjohtajamme Tita Rinnevaaran työhön paluu estettiin työnjohdollisella määräyksellä. Osallisena ja esittelijänä toimi vs. kaupunginjohtaja Veikko Tikkanen. Osallisena on työnjohdollisen määräyksen vastaanottanut sivistysjohtaja Jukka Lehtosaari ja asiassa vahvimmin mukana oleva kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jukka Tikanmäki. Asia tuotiin kaupunginhallitukselle päätettäväksi, johon enemmistö yhtyi. Ei noudatettu Oulun hallinto-oikeuden antamaa täytäntöönpano kieltoa. (Liitteenä kaupunginhallituksen
      22.7.2013 päätös: työnjohdollinen määräys ja Oulun hallinto-oikeuden antama täytäntöönpano kielto, sekä korkeimmanhallinto-oikeuden ratkaisu.)

      2) Pyhäjärven kaupungin hallituksen puheenjohtaja Jukka Tikanmäki 5.8.2013 ilmoitti, ettei Tita Rinnevaaralla ole kaupunginhallituksen päätöksellä virkasuhdetta Pyhäjärven kaupungissa. Kaupunginhallitus ei ole tehnyt asiasta päätöstä. (Asiapaperi liitteenä.)

      3) 31.7.2013 kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jukka Tikanmäki ja vt. kaupunginjohtaja Veikko Tikkanen allekirjoittivat sopimuksen Heikki Hankilan ja Anitra Hankilan kanssa. Kaupunginhallitus ei ole tehnyt päätöstä sopimuksessa ilmenevistä velvoitteista. (Asiapaperi liitteenä.)

      4) 17.6.2013 § 370 Lakiasiain palvelun ostaminen Pyhäjärven kaupungille, koska valituksia on tullut paljon johtuen Tita Rinnevaaralle 6.6.2012 myönnetyn virkavapauden sekä hänelle (kaupunginvaltuuston laiton päätös) myönnetyn eron myötä. Itse asiassa lakipalvelua on tarvinnut ja käytetty kaupungin hallituksen puheenjohtaja Jukka Tikanmäen ja hänen asiakumppaneiden edun turvaamiseen. Lakipalvelun osto omaan asiaan kaupunginvaroin ei ole oikein. Vierulan lisäksi on käytetty juristin palveluita. Kaupunginhallitus on tavannut juristi Riikka Aution Oulun lentokentällä. Juristi Aution hankinnasta ei ole päätöstä Pyhäjärven kaupunginhallituksella. (Liitteenä kaupunginhallituksen päätös Lakipalvelun ostosta ja Oulun Hallinto-oikeuden antama päätös 6.6.2012 valituksesta, sekä korkeimman oikeuden päätös 29.11.2013, ja tähän samaan vielä jatko 1.9.2013 Veikko Tikkasen valinta 31.12.2013 saakka, ja edelleen hallituksen päätös 31.12.2013 Tikkasen jatkosta äänin 5-2. Enintään 31.8.2014 saakka Pyhäjärven kaupunginjohtajan tehtäviin syrjien edelleen Rinnevaaraa.)

      5) Oulun Hallinto-oikeus määräsi Jukka Tikanmäen asiakumppaneineen maksamaan syntyneet asianajokulut 4501,20e. Vt. kaupunginjohtaja Tikkanen antoi Oulun hallinto-oikeuden päätöksen kaupunginhallitukselle vain tiedoksi esittelemättä päätöstä. Hallinto-oikeuden päätös on kaupunginhallituksen pöytäkirjan oheismateriaalina täten myös netissä Pyhäjärvi sivuilla, joten tämä on tiedon salaamista kuntalaisilta. Oheismateriaali ei näy luettaessa päätöksiä netin välityksellä. Esittelytekstissä ei ole mainintaa ollenkaan hallinto-oikeuden päätöksestä, joten tietoisestiko harhautetaan sekä päättäjiä että kuntalaisia ja ennen kaikkea tilintarkastusyhteisöä, joten on syytä epäillä asioiden pimittämisestä ja taloudellisen hyödyn haalimisesta kaupunginvaroista. Yritetäänkö tällä päätöksellä maksattaa Pyhäjärven kaupunginvaroista Oulun hallinto-oikeuden määräämä lasku, kaupunginhallituksen saadessa tiedoksi Vierulan vastine? Olisi ollut oikein tiedottaa koko hallinto-oikeuden päätös, ja hallituksen todeta määrätyt maksut valituksen johdosta.

      • hyväyhteenvetomuttalisää

        Ovatko kohdassa 5) mainitut maksaneet Oulun hallinto-oikeuden määräämät asianajokulut, vai onko ne vyörytetty kaupungin piikkiin?
        Sekin on selvitettävä.


    • eimuutamahdollisuutta

      Eihän näillä velijärjestön miehillä rahnaa oo,ku sähkölaskusa maksavat kaupungin rahoilla

      • Ei.haluta.muistaa

        Paitsi Jukka joka maksoi kaupungin laskuja melkein tonnin edestä omalta tililtään! Onko hankala asia muistaa?


      • nekku671
        Ei.haluta.muistaa kirjoitti:

        Paitsi Jukka joka maksoi kaupungin laskuja melkein tonnin edestä omalta tililtään! Onko hankala asia muistaa?

        Höpöhöpö


      • Jukka.rules

        Eli ei ole hankala muistaa! No pääasia että muistetaan!


    • toosa

      Jukka Tikanmäki on Pyhäjärven Kaupungin hengellinen johtaja Dalai Laama.

    • sammmoomieltäkujukka

      Heil hitle.... tehkäähän siipiveikot kunniakujaa jo vaalityönänne kieli ruskeana suurelle lakkuuna loppoojalle,sehän taas tulossa...näinhän ootte jo alottanu vanhuksille paasaamisen....minnes jäi nyt kahvee paketti???

      • Rastien.rasti

        Aarne on heränny...


      • Paljonporuapaheesta

        Ali-Baba, Ali-Baba ei kahvia juo, ei kahvia juo!
        Mummot ei enää huoli kahvia. Keksi Ali-Baba nyt jotain muuta, mutta mitä? Olisiko Virosta mitään apua, mersun takakonttiin mahtuu siis
        muutakin kuin Viru valkiaa. Hengähdä ja kumarra, mummot kiireellä niiaa
        ja sinulle halunsa kertoo..........


    • aarneok

      no miinnoon kyllä sammoo mieltä ko aarne. aarne on sentäs rehellinen keskustalainen, aivan toista maata ku pitkään laggunalobbarina lillunu uuskepujukka.

      • tiedänkyllä

        valtuutettu Tikanmäki hoiti kaupungin tiedotuksen nyt, kenellä arpa lankeaa
        seuraavaksi. Onko vuorossa valtuutettu piippo, valtuutettu lehtomäki vai kuka
        valtuutetuista on seuraava. Vai kuuluuko tiedotus uusikepulais ryhmittymälle.


      • Komunrantanen

        Jokosh se tuas alako hiukkasloenen kiihyttelemmään komunrannan savusaonalla HEHE on se sitkee hiukkasloenen PULPULIPUL HICIHIC ja HEHE eikösh se männy ison vesiloesen toeselle puolelle HEHE on se sitkee kiukkasloenen HE on se HIC ja HE ei oo ennää jälellä ku kolomen johtajaloesen messevä muakuntamalliloenen HE


    • aarneok

      no miinnoon kyllä sammoo mieltä ko aarne. aarne on sentäs rehellinen keskustalainen, aivan toista maata ku pitkään laggunalobbarina lillunu uuskepujukka. hiukkastaki enemmän

      • Kallistussu

        Onko kyseessä sama, se Aarne jonka valtakaudella kaupunginjohtaja Rinnevaaran irtisanoutumisilmoitus muutettiin virkavapaudeksi?
        Voi Aarne voi, minkä sotkun sait aikaan...


      • tieto-oikeaksi
        Kallistussu kirjoitti:

        Onko kyseessä sama, se Aarne jonka valtakaudella kaupunginjohtaja Rinnevaaran irtisanoutumisilmoitus muutettiin virkavapaudeksi?
        Voi Aarne voi, minkä sotkun sait aikaan...

        väärässä olet se oli tikanmäen hallitus, kun muuttivat palkattoman virkavapuden irtisanomis ilmoitukseksi. SIIS tikanmäen hallitus vuoden 2013 alussa.


      • Aarnen.moka

        Höpö höpö! Moni on nähnyt sen irtisanomisilmoituksen jonka Rinnevaara oli allekirjoittanut ja samoin Aarne Liuska!


    • Näin.meni.eilinen

      Sinä ja sun höpös ei oo, valehtelevat sillä ei kait sellaista edes ole, joka on virkavapaus, palkaton hyväkäs , jukkahan muutti sen askon isäntämäisellä myötävaikutuksella palkalliseksi virkavavapaaksi. Suomen hallitus sipilöiden maksaa 2000 työttömälle n.500 e /kk kahden vuoden ajan, meidän leuhkat pojat hätäpäissään ja vaatimattomuuttaan noin 9000 e/kk kahden vuoden ajan yhdelle naiselle varmistuksena, että työttömyys sopii sopijalle ja saaja on kotona.

      • Komunrantanen

        Noenhan se männöö HEHEHE oesivat antanneet ammattitaetosen johtajaloesen olla häerihtemättä virassa, nii ei oes alijäämälöesiä, eikhä muitakkaan hölömöyspietejä veronmaksajaloesille HEHE sitä se tekköö ku periks ei voe antoo HEHE ja GLUGLU


    • rannankylästä

      Proot taas vinkuu,muuta ei oikein osata

    • aarneok

      no miinnoon kyllä sammoo mieltä ko aarne. aarne on sentäs rehellinen keskustalainen, aivan toista maata ku pitkään laggunalobbarina lillunu uuskepujukka. hiukkastaki enemmän, aarne on oma ihtesä, rehti eessäpäin ja sammoo se takastehenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2062
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1936
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe