Voihan Talvivaara - Nikkelin hinta!

Nikkelimyrkytystä

Kepukaivos Talvivaaran tuotteen, nikkelin hinta jatkaa romahdustaan. Nyt Talvivaaran tuloista tulee jo yli 80% veronmaksajan apuna ja alle 20% nikkelin myyntituloista! Kunpa Sipilä ei olisi uskonut Pekkarisen, Lehtomäen, eikä Vanhasen höpinöitä niin kaikilla olisi asiat Suomessa paremmin. http://www.kitcometals.com/charts/nickel_historical_large.html

34

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muualla

      Kankkulan kaivo, johan tuon kaikki omalla järjellään ajattelevat tietävät. Lammaslaumaa saa höynäyttää.

      • liunneet-aivot

        Ei ku sipilän ihme, näin suku ja uskonmiehet rahastavat tavallisella kivellä


      • ovela.kusetus

      • KonkkaKokoValtiolle

        Kepulaiset eivät näytä välittävän vähääkään kuinka paljon verorahoja on haaskattaava saadakseen etuisuuksia itselleen. Kepu pettää aina!


      • Toivontodella
        KonkkaKokoValtiolle kirjoitti:

        Kepulaiset eivät näytä välittävän vähääkään kuinka paljon verorahoja on haaskattaava saadakseen etuisuuksia itselleen. Kepu pettää aina!

        Kaikille kepulaisille, erityisesti Sipilälle ja Bernerille oikein vittumaista vuotta 2017!


      • kaardemumman-yö
        KonkkaKokoValtiolle kirjoitti:

        Kepulaiset eivät näytä välittävän vähääkään kuinka paljon verorahoja on haaskattaava saadakseen etuisuuksia itselleen. Kepu pettää aina!

        Ne maataloustuet ovat valtavat ja kaikki otetaan työmiehen kukkarosta. Rehellisiä kun ollaan : kepu ja sipilä ovat rosvoja........


      • Tässäsitä

    • Huonouden-Kierre

      Talvivaara on kuin suomalainen maatalous. Molemmat perustavat toimintansa Helsingin seudulta lähetettyyn veronmaksajien rahalliseen tukeen. Tämä tuki on kummassakin tapauksessa täysin riippumaton siitä, että lähteekö toiminnasta mitään myytävää ulospäin. Tällaisen tukiautomaation olemassaolo on täysi irvikuva yrittämiselle ja estää täydellisesti toiminnan kehittämisen. Näin on taattu, että joka vuosi tukea tarvitaan yhä enemmän sekä Talvivaaran, että maatalouden ylläpitämiseksi.

      • Gunnebos

        Jos tukea maksettaisiin Talvivaaralle tuotettua nikkelitonnia vastaan ja maataloudelle tuotettujen maataloustuotteiden arvon mukaan voisimme uskoa, että toiminta voisi olla edes hitusen järkevää ja asettaisi edes jonkin minimin toiminnan laadulle ja kehittämiselle.


    • 100000pernokka

      Se tukisummakin on molemmille sama:
      50 000 maanviljelijää 5 miljardia = 100 000 eur/viljelijä/v.
      2 500 talvivaaralaista 250 miljoonaa = 100 000 eur/nokka/v.

    • Naruukko

      Sipilä on vanholliskepulaisten marinettinukke, eli naru-ukko.

    • 4001

      Pääministerimme seuraava IHME on laskeva kannatus. Ai että miksi?

      • sipulikos

        Sipilän ihme? Kepu pettää aina ja peukku pystyssä, me emme ainkaan leikkaa.......


    • tappiontekijäTalvivaara
    • MyrkyttääKokoKainuun

      Talvivaara tarvitsee lisää rahaa pystyäkseen kaatamaan tästä eteenpäinkin joka päivä kokonaisen junalastillisen rikkihappoa Kainuun maaperään.

      • Joonaste

        Rikkihappo regoi kiivaasti maaperässä olevien tuhansien aineiden kanssa ja saa aikaan valtavan määrän ongelmaisia yhdisteitä. Tulemme kuulemaan tästä tulevien vuosikymmenten aikana ja pitkään sen jälkeen kun Talvivaara on lopullisesti suljettu kannattamattomana ja ympäristölleen vaarallisena.


    • Rökäletappiofirma

      Turkin ihailija Olli Rehn lupasi lopettaa koko Talvivaaran moniongelmakaivoksen, mutta Pekkarisen ja Vanhasen ohjeesta höyrypää Sipilä laittoikin kunnallisvaalien vuoksi vain lisää yhteisiä varojamme tähän aikakautemme kaikkein huonoimpaan investointiin. Huolimatta, että totuus on; Kenenkään ei kannata rahojaan laittaa muuhun kuin kaikkein tuottavimpaan, eikä velkaisen valtion kannata sijoitta senttiäkään rökäletappiolliseen toimintaan.

      • Timo3T

        No Suomi nyt tuntuu olevan muutenki näitten ökykalliitten prototyyppilaitosten luvattu maa!? :/
        Ei toi maailman ensimmäinen uusin ja hienoin ja ainakin kallein ja blaa-blaa EPR-prototyyppiolkivoimalakaan tunnu valmistuvan tän vuostuhannen aikana!? :/


    • Tulvavaara
    • HuonojaIhmisiä

      Ei ole kepulista yrittäjäksi, eikä myöskään sijoittjaksi. Se nyt jo Talvivaarankin kohdalla nähty liian monta kertaa. Siinä on mennyt valtion rahat, Lehtomäen rahat ja 70 000 Talvivaaraan sijoittaneen Kepulin rahat.

      • Talvikankku

        Sinne meni kepulaisten tukirahat, siis Kankkulan Kaivoon.


    • demarienvihollno1

      ..tyypillistä maataloustuki touhua. Maataloustukiin kun maksetaan 7 miljardia, noin 50 tuhannnelle taloudelle "saamme siitä kauheesti hyötyä!?"
      Huomaatteko, samaa lallatusta lauletaan kepulaisten rivessä Talvivaarasta. NYT ollaan laitettu jo niin paljon, että kannattaa hävitä vielä 10 miljardia ennenkuin ...niin kukaan edes muista koko juttua...

    • Kepulitkepulit

      Suomessa pitää ottaa markka takaisin ja ruveta tekemään nikkelimarkkoja,se olisi tyypillistä kepu yrittämistä kun vain veronmaksajat taas maksaisi kuten talvivaaran järkyttävät kankkulankaivoon menevät verovarat ja maatalouden n. 50 000 tilaa joita elätetään sosiaaliavustuksilla kaikkia, vaikka 10 000 tilaa tekee maatalouden tuotannosta n. 70%:tia,joku ei nyt täsmää näissä kepulien toimissa?

    • kivirekitalvivaara

      Nyt suomalaiset veronmaksajat ylläpitävät jo kiviäkin, hyvin on sipilä asian kansalaisille myynyt, kun uskovat ja maksavat pulinoitta.
      Ei edes korruptoitunut media kerro totuutta.

      • lettumäenpaula

        Suomen tutkivan/ korruptoituneen journalismin viimeisetkin rippeet lestakepu-Sipilä upotti kankkulan kaivoon käyttäytymällä pohjois-korealaisten tapaan.


    • Kankkula

      Talvivaaraako varten pitää taas ensi yönä korottaa polttoaineveroa? Eikö mitkään autoilun verot riitä Kepu Perneri?

    • hhsl

      Vihreät ja vasemmisto ovat ottaneet silmätikuikseenTalvivaaran ja joka välissä toitottavat veronmaksajien rahojen pumppaamista,kyllä näin on ,osittain.No kerrotaanpa mitä on tapahtunut sijoittajille.Ensimmäiseksi täytyy ostaa osakkeita jotta yleensä olisi sijoittaja ja tämä tapahtuu aina omalla ja kovalla riskillä jota tuskin vihreät ja vasemmisto milloinkaan ovat tehneet ,miten ne olisivat koska eiväthän ne milloinkaan ole omalla rahallaan mitään yhteiskuntaa hyödyttävää tehneetkään.Nyt sitten on mielenkiintoinen se seuraava eli osakeanti,joka tarkoittaa sitä että vaikeusiin joutunut pörssiyhtiö etsii karkkinoilta pääomaa eli käytännössä jo osakkeita omistavat joutuvat käytännössä ostamaan lisää osakkeita,tällä rahalla maksetaan yrityksen rästissä olevia maksuja ja maksetaan palkkoja täysin tuottamattomasta työstö.Näin kävi Talvivaarassa jossa osakkeenomistajat elättivät isomahaisia vasemmistolaisia,täysin tuottamattomia ihmisiä joiden elättäminen olisi kai kuuluisalle ,,liitolle.Kommunistien turha haukkua elättäjiään,Ilman porvareita kommunistilla ei olisi milloinkaaan potttujen sekaan ollut muuta kuin oma kieli,ei ennen eikä nyt

      • Talikkokommarit

        Kepulainen näkee vieläkin Kommunisteja vaikka ne kuolivat sukupuuttoon aika päivät sitten.

        Eikus, onhan meillä jäljellä Talikkokommarit, jotka elävät toisten kustannuksella edelleen. Nämä Talikkokommarit saivat niin paljon tukea, että olivat Talvivaaran suurin sijoittajaryhmä (70 000 viljelijää) ja näin katosivat yhteiset rahamme.


      • 700000
        Talikkokommarit kirjoitti:

        Kepulainen näkee vieläkin Kommunisteja vaikka ne kuolivat sukupuuttoon aika päivät sitten.

        Eikus, onhan meillä jäljellä Talikkokommarit, jotka elävät toisten kustannuksella edelleen. Nämä Talikkokommarit saivat niin paljon tukea, että olivat Talvivaaran suurin sijoittajaryhmä (70 000 viljelijää) ja näin katosivat yhteiset rahamme.

        Nämä sijoittajat pyytävät joka vuosi lisää tukea veromaksajilta.


    • onhannähty

      Sipilä kusettaa aina!

    • Kepumyrkyttää
      • yuuyuuuyyuyu

        Ajatella että nämä saastuttavat huijarit ja luonnon saastuttajat tuhoaa toisilta elinkeinon, samalla kun kuppaavat valtion rahoja.


      • Räkäkiiski

        On gurmettia, mutta se suola on pahasta, ja suoliston mikrobit kärsii metallipitoisista hiukkasaineista.


    • KansanOmistama

      Talvivaara on Suomen järjettömin hanke, josta tulemme kuulemaan vielä pitkään huonoja uutisia. Mitä IHMEttä ne Kepulit oikein tälle KOK:lleen (Kansan Omistama Kaivos) aikovat tehdä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe