Uuskepulaiset tuhosivat kuntakuvan ja- talouden

jänniteuutisvirta

Rinnevaara-asioissa syyte ja syyttämättäjättämispäätöksiä
17.1.2017

Syyte nostettu virka-aseman väärinkäyttämisestä liittyen Pyhäjärven kaupunginjohtajan irtisanomismenettelyyn

Kihlakunnansyyttäjä Ilpo Lehto on nostanut syytteen virka-aseman väärinkäyttämisestä liittyen Pyhäjärven kaupunginjohtajan Tita Rinnevaaran irtisanomismenettelyyn koskien vuoden 2013 tapahtumia. Vastaajina on tuolloisia kaupunginhallituksen jäseniä ja osin asian esittelystä vastannut virkamies. Asian esitutkinta on ulottunut myöhempiinkin tapahtumiin, joilta osin asiassa on tehty syyttämättäjättämispäätöksiä.

Haastehakemus on toimitettu Ylivieska-Raahen käräjäoikeudelle, ja sieltä saatujen tietojen mukaan vireille on tullut asia, jossa asianimikkeenä on virka-aseman väärinkäyttäminen. Asianomistajana on Tita Rinnevaara ja vastaajina Katja Erkkilä, Marita Kärkkäinen- Rytkönen, Jorma Leskinen, Paavo Leskinen, Taimi Piippo, Jukka Tikanmäki, Kauko Tikkanen ja Veikko Tikkanen, eli vt. kaupunginjohtajan lisäksi koko silloinen kaupunginhallitus Tyyne Tuikkaa vaille.

Toimituksen saamien tietojen mukaan syyttäjälle edennyt asia koskee vuoden 2013 tapahtumia. Sen sijaan syyttämättäjättämispäätös tehtiin ainakin vuoden 2014 vyyhdestä, jossa Rinnevaaran epäselvän irtisanoutumis-virkavapausasian myötä Veikko Tikkanen oli määrätty hoitamaan kaupunginjohtajan virkaa. Syyttäjän arvion mukaan epäselvässä tilanteessa päätöksentekijät ovat voineet käyttää harkintavaltaa eikä säännöksiä ole rikottu. (MN)
pyhäjärven sanomat uutisvirta

84

1300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nostalginen

      Eikö Jukkapoika aikoinaan ollut kehunut,että hän tietää kaiken kunnallispolitiikasta??TIESIKÖ sittenkään.kun näin kävi?

    • ongelmaklassikko

      " 3.4.2014 16:49 Vetoomus Tikanmäelle.
      -osoita johtajuutta ja tee ratkaisu typeräksi käyneen sotatoimien lopettamiseksi
      -keskity johtamaan kaupunginhallitusta kuntalain mukaisesti, älä puutu muuhun
      -käy henkilökohtainen sotasi Rinnevaaran kanssa YKSIN ja omilla varoillasi
      -älä osallista enää ketään muuta kostonhimoasi täydentämään
      -rajoita poliittinen toimintasi koskemaan vain ja ainoastaan Laguna - hanketta
      -ellet pysty puolueettomuuteen, anna tilaa toisille luottamustoimessa "

      Ja nyt ota syyt niskoillesi ja maksa muidenkin puolesta.

      • kullimunni

        Kymppitonnilla ryssä tekee hiljaista kauraa tummoisista...Pieni vihje.


      • toosa

        Paa se pullo pois ja mene nyt jo nukkumaan,kun siinä tyhjää rätiset.Kohta pääset sotimaan tai joudut Venättä vastaan,kun Setä-Samuli astuu perjantaina virkaan.Putin ei tykkää tuommoisista puheista.


    • Laumaeläin.se.on.aasikin

      " Vapaatoimittaja 23.9.2013 kirjoitti

      Kysytäänpä? Pyhäjärven vt.kaupunginjohtaja V.Tikkaselta.

      Julkaisuteknistä syistä vastaan myös itse.

      Kenen näpeissä on valta Pyhäjärvellä, vt .kaupunginjohtaja V. Tikkanen?

      -hyvä kysymys, en uskalla vahvistaa.

      Kenelle pykälien valmistelu ja esittely lain mukaan kuuluu kaupunginhallituksessa?

      -erittäin hyvä kysymys, jäävään kuitenkin itseni vastaamasta

      Kuka kantaa vastuun, kun esittelystä tehty valitus johtaa korvausvaatimuksiin?

      -hankala kysymys, kaupungilla on oikeusturvavakuutus, ja palkattu lakimies parhaillaan selvittämässä sitä, että mitä tässä pitää selvittää. Sanoisin kuitenkin, että aina maksajat ovat löytyneet, ellei muualta niin kyllä kansa maksaa.

      Pyhäjärven kaupunki on haastettu käräjille, kuka edustaa kaupunkia asiamiehenä?

      -No, emme ole voineet vielä tehdä lopullisia valintoja, kuka lähtee linnaan kaikkien puolesta. Sillä me tulemme joka tapauksessa valitsemaan edustajan siten, että hän lähtee istumaan meidän möhlääjien puolesta, yhdessä on tolskattu, yhdessä vastuu kannetaan. Paitsi, että vain yksi on vara kustantaa telkien taakse

      Lähditte heinäkuussa pois, ja palasitte syyskuun alussa. Mikä sai teidät palamaan "palavaan navettaan", niin kuin sanonta kuuluu, lehmäthän pyrkivät takaisin palopesäkkeeseen.

      -Sitä tässä ihmettelen itsekin. Pojat rukoilivat herkeämättä, tule hyvä Veikko, elä tule paha Titta, niin karkeampikin mies siinä tuskanhikikyynelissä heltyy. Ja kukapa se toinen olisi näiden näköalattomien kanssa jaksanutkaan, kun eivät ole koko alkuvuoden aikana nähneet muuta kuin mörköjä joka paperissa, mapissa ja huoneessa.

      Vain armeijan käyneet tietävät, että pelottelutaktiikka pitää omatkin rivit suorina ja aseet puhdistettuina. Pakko on silti huokaista, että en kyllä tiedä mitä virkaa minulla tässä sodassa on...kun en johda eikä ohjeistani tahi neuvoistani kukaan mitään piittaa.

      Vielä yksi kysymys, vt.kaupunginjohtaja V. Tikkanen, sanoitte äsken, että ette tiedä, mitä virkaa teillä on Pyhäjärvellä. Miksi siis itsepäisesti pysytte pallillanne johtajan huoneessa?

      -naurua, oikein syvää hyväntuulen naurua......Hyvä kysymys. Miettikääpä itse itsenne minun tuolille, niin alatte ymmärtää vanhan miehen metkut. Meneehän ne nämä syyshämärät hämärähommia katsellessa kuukausipalkalla, paljon lupsakammin, kuin vain Kuhmossa kamarissa.

      Palkka juoksee, tein sitten tahi en. Ei ne huomaa kuitenkaan, virastolla on kaikilla nyt niin mukavaa, kun poliitikot tappelee keskenään, niin me työntekijät vaan keskustellaan jäljestäpäin miten asia olisi pitänyt lain mukaan mennä. Eihän meillä ole vastuuta.

      Haastattelu oli fiktiivinen, vai onko? "-lainaus kiinni

    • toosa

      Huomenna on Tuomiopäivä muutamalle UUS-KOMUKALLE!Ihan oikein ja sitä on jo odotettukin.

    • toisetvaan

      Me proot ei ole tehty mitään.

      • oikeusvoittakoon

        se on katos kun ,rehellisesti luottamuksen arvoisesti kuntalaisten etuja
        ajattelee ja toimii.... niin ei tule haasteita käräjille. Teoistaan kun on vastattava.
        Tuikka toimi kyseisessä hallituksessa,, vaan eipä virkarikos syytelistalla nimeä näy.


      • lääkärienlääkäri

        Juuri näin. Tyyne on ollut nainen paikallaan, mutta mitä tekivät nämä haasteen saaneet kolme (3) naista. Lähtivät herrojen kanssa marjaan. Ja näin ikävästi kävi, että lääkärinkin CV;n tulee merkintä . Todella uskomatonta, etä politiikka, vai mikä lie, voi näin sokaista. Useinhan on sanottu, että nainen on pahin susi kanssakumppanilleen, mutta että lääkärikin. Mikä on hänen etiikkansa? Sitäpä tässä voi kysellä??


    • Ehehheh

      Minnoon sammoo mieltä ku jukkaki.

    • uuskepuli

      Kauheaa on ollut titan ahdistelu, kun kalajoen oikeustaistelija kertoo titan kääntyneen hänen puoleensa ja pelännyt kauheasti henkensä puolesta. Käräjillä sitten tita otti toisen avustajan jostakin syystä.

      • Sanovatettä

        Uuskepulit estävät kaikenlaisen järkevän kehityksen savusaunamantrallaan. Kahvipaketteja korvaukseksiko jakelevat??


    • vaali

      Ketkä lähtee vaaliliittoon voittajien kanssa? Vaalien välillä näyttää olleen vaaliliitossa uuskepu demarit vas? Mites nuorkepu ryhmittyy? Meneeko heidänkin keräämät äänet uuskepulle? Pitäisikö jo jäsenkunnan palauttaa rotia touhuun?

      • oikeussaapuukuntaan

        pakko palauttaa päätökseteko lailliselle tielle, nyt on voimassa lex kittilä.
        Nyt ei auta pelleillä edes pyhäjärvellä.


    • odotellaan

      Tähän on tultu ja paljon on vettä virrannut Pyhäjoessa, että jotain tapahtuu.

      • samojavirsiäveisataan

        ihmeellisiä asioita tapahtuu. Esim erään ihmisen hankkeen taakse hyppää ihmiset jotka hänen valintaansa vastusti


      • Samameteli

        Tässä on hyvä esimerkki, mitä seuraa, kun päätöksentekijät lähtevät sivusta vedätettäviksi. Sivullisen ohjastamina ohittivat Rinnevaaran irtisanomisilmoituksen ja myönsivät kaupungin ykkösjohtajalle määräaikaista virkavapaata toisen kaupungin vastaavan viran hoitamista vrten. Kaupungin etu hukkui muihin etuihin. Vakinaista virkaa ei voitu laittaa hakuun. Ihme tapaus. Harmillinen tapaus Pyhäjärvelle.


      • ottakaa.vapaapäivä24lta
        Samameteli kirjoitti:

        Tässä on hyvä esimerkki, mitä seuraa, kun päätöksentekijät lähtevät sivusta vedätettäviksi. Sivullisen ohjastamina ohittivat Rinnevaaran irtisanomisilmoituksen ja myönsivät kaupungin ykkösjohtajalle määräaikaista virkavapaata toisen kaupungin vastaavan viran hoitamista vrten. Kaupungin etu hukkui muihin etuihin. Vakinaista virkaa ei voitu laittaa hakuun. Ihme tapaus. Harmillinen tapaus Pyhäjärvelle.

        siinäpä se kun kuntaa voi tapauskohtaisesti johtaa jopa ulkopuolelta tai vastaavasti takarivistä eturivistä löytyen pelkkiä joojoomiehiä. Mutta asia mitä ajattelin kysyä on se, miksi pitää samoja aiheita toistaa aamusta iltaan päivittäin vuosien ajan? Elämä, onko sitä ja mikä sen sisältö on jos valveillaoloaika menee suomi24lla samoja levyjä pyörittäen aina uudestaan ja uudestaan? Onnistuuko edes vuorokauden "tipaton" eli vuorokausi ilman suomi24sta?


      • KAMPITUKSIA

        Aloitus teksti on ollut kaikkien Pyhäjärvisten tietona jo tammikuusta lähtien. Sitä on lisäksi lainattu Pyhäjärven keskustelupalstOIlle jatkuvasti. Kuten monet ovat kirjoituksista voineet panna merkille, kyseessä voidaan katsoa olevan Pyhäjärven hallinnon lamaannuttamisyritys........ Kun vakituista virkaa hoitavalle annettiin virkavapautta, virkaan ei voitu valita vakinaista hoitajaa. ............Alkuteksistä selviää, että jotkut ovat yrittäneet estää sijaisenkin valinnan, kun V. Tikkastakaan ei olisi saanut nimetä hoitamaan virkaa. Viittaan syyttämättäjättämispäätökseen, jossa on todettu, että päättäjillä on ollut oikeus ko. ratkaisun tekemiseen. Ketkä lienevät tämän ilmoituksen takana.
        .......... Muidenkin viransijaisten valintaa yritettiin kampittaa valittamalla hallintotuomioistuimiin.


      • HamePäälle
        KAMPITUKSIA kirjoitti:

        Aloitus teksti on ollut kaikkien Pyhäjärvisten tietona jo tammikuusta lähtien. Sitä on lisäksi lainattu Pyhäjärven keskustelupalstOIlle jatkuvasti. Kuten monet ovat kirjoituksista voineet panna merkille, kyseessä voidaan katsoa olevan Pyhäjärven hallinnon lamaannuttamisyritys........ Kun vakituista virkaa hoitavalle annettiin virkavapautta, virkaan ei voitu valita vakinaista hoitajaa. ............Alkuteksistä selviää, että jotkut ovat yrittäneet estää sijaisenkin valinnan, kun V. Tikkastakaan ei olisi saanut nimetä hoitamaan virkaa. Viittaan syyttämättäjättämispäätökseen, jossa on todettu, että päättäjillä on ollut oikeus ko. ratkaisun tekemiseen. Ketkä lienevät tämän ilmoituksen takana.
        .......... Muidenkin viransijaisten valintaa yritettiin kampittaa valittamalla hallintotuomioistuimiin.

        Päivästä toiseen samat toistaa samoja aiheita ja kun kohderyhmä mustamaalaamiselle on aina sama ei ole vaikea päätellä ketkä täällä päivittäin kirjoittelee proota. En väitä etteikö aihetta edelliselle olisi päinvastoin mutta olisi ihan suotavaa että nämä puskista huutelijat esiintyisi edes omalla nimellään kun täällä ihmisiä haukkuvat nimien kanssa.


      • Verojamakseleva
        KAMPITUKSIA kirjoitti:

        Aloitus teksti on ollut kaikkien Pyhäjärvisten tietona jo tammikuusta lähtien. Sitä on lisäksi lainattu Pyhäjärven keskustelupalstOIlle jatkuvasti. Kuten monet ovat kirjoituksista voineet panna merkille, kyseessä voidaan katsoa olevan Pyhäjärven hallinnon lamaannuttamisyritys........ Kun vakituista virkaa hoitavalle annettiin virkavapautta, virkaan ei voitu valita vakinaista hoitajaa. ............Alkuteksistä selviää, että jotkut ovat yrittäneet estää sijaisenkin valinnan, kun V. Tikkastakaan ei olisi saanut nimetä hoitamaan virkaa. Viittaan syyttämättäjättämispäätökseen, jossa on todettu, että päättäjillä on ollut oikeus ko. ratkaisun tekemiseen. Ketkä lienevät tämän ilmoituksen takana.
        .......... Muidenkin viransijaisten valintaa yritettiin kampittaa valittamalla hallintotuomioistuimiin.

        Voi ressukkaa, joka yrittää uskossaan vahva olla. Entäs KHO:n päätös 15.6. Titan virkavapaan laillisuudesta??


      • Verojamakseleva
        KAMPITUKSIA kirjoitti:

        Aloitus teksti on ollut kaikkien Pyhäjärvisten tietona jo tammikuusta lähtien. Sitä on lisäksi lainattu Pyhäjärven keskustelupalstOIlle jatkuvasti. Kuten monet ovat kirjoituksista voineet panna merkille, kyseessä voidaan katsoa olevan Pyhäjärven hallinnon lamaannuttamisyritys........ Kun vakituista virkaa hoitavalle annettiin virkavapautta, virkaan ei voitu valita vakinaista hoitajaa. ............Alkuteksistä selviää, että jotkut ovat yrittäneet estää sijaisenkin valinnan, kun V. Tikkastakaan ei olisi saanut nimetä hoitamaan virkaa. Viittaan syyttämättäjättämispäätökseen, jossa on todettu, että päättäjillä on ollut oikeus ko. ratkaisun tekemiseen. Ketkä lienevät tämän ilmoituksen takana.
        .......... Muidenkin viransijaisten valintaa yritettiin kampittaa valittamalla hallintotuomioistuimiin.

        Eikös se virkavapaa ollut palkaton ja ei olisi aiheuttanut kaupungille lisäkuluja ilman sivuhaahuiluja, vai miten se meni??


      • Niitäeiole
        Verojamakseleva kirjoitti:

        Eikös se virkavapaa ollut palkaton ja ei olisi aiheuttanut kaupungille lisäkuluja ilman sivuhaahuiluja, vai miten se meni??

        Milloin olet saanut syödä ilmaisia lounaista ilman lisäkuluja?


    • virkavastuuluottamushenk

      Käräjiä odotellaan.
      Kyllä Tikanmäen hallitus ja Kauranen jatkoi samaa linjaa toimiessaan kaupunginhallituksen puheenjohtajana.
      Uskomatonta miten herrat ovat lamaannuttaneet koko kaupungin toiminnan tehdessään koko ajan laittomia päätöksiä ja johdattaessaan harhaan kuntalaisia ja muita luottamushenkilöitä.
      Nyt sitten nähdään lopputuloksen alkua kun Pyhäjärvi lähentelee kriisikunnan merkkejä.
      Käsittämätöntä, että luottamusmies ei toimi rikolain 40 luvun § 12 tarkoittamalla tavalla eli virkavastuulla.

      • Käsittämätöntäon

        Sitähän sinä olet toitottanut päivittäin käräjiä odotellaan. Mitä lakipykäliin ja niiden noudattamiseen taas tulee katse peiliin. Nämä samat jotka täällä päivittäin päitä vadille vaatii nimien kanssa kuten edelläkin itse tekivät lakien vastaisen esityksen minkä nämä lakien rikkojat esti. Niin että mieti pitääkö sinun syyttää vai kiittää edellisiä? Jos ei vieläkään sytyttänyt proosta lähtöisin olevan esityksen mennessä läpi valtuustossa te itse olisitte myös osallisina lakien vastaiseen toimintaan.


      • Verojamakseleva
        Käsittämätöntäon kirjoitti:

        Sitähän sinä olet toitottanut päivittäin käräjiä odotellaan. Mitä lakipykäliin ja niiden noudattamiseen taas tulee katse peiliin. Nämä samat jotka täällä päivittäin päitä vadille vaatii nimien kanssa kuten edelläkin itse tekivät lakien vastaisen esityksen minkä nämä lakien rikkojat esti. Niin että mieti pitääkö sinun syyttää vai kiittää edellisiä? Jos ei vieläkään sytyttänyt proosta lähtöisin olevan esityksen mennessä läpi valtuustossa te itse olisitte myös osallisina lakien vastaiseen toimintaan.

        Mitähän tollo mahtaa tarkoittaa?? Alkupaloiksi voidaan todeta, että vuonna 2013 ei ollut sovintosopimusta. Piste. Mitenkäs Proo asiaan liittyy, paitsi laillisuusnäkökulmasta katsottuna??


      • Minkäväärti
        Verojamakseleva kirjoitti:

        Mitähän tollo mahtaa tarkoittaa?? Alkupaloiksi voidaan todeta, että vuonna 2013 ei ollut sovintosopimusta. Piste. Mitenkäs Proo asiaan liittyy, paitsi laillisuusnäkökulmasta katsottuna??

        Ei ollut. Myöhemmin se tehtiin juuri noiden seikkojen vuoksi. Työnantaja ja viranhaltija ovat sopineet riitansa, niin menneet kuin vetäneet pois tekemiään aloitteita. Mitäpä tuo muille kuuluu. Viranhaltija on saanut kohtuulliset korvaukset. ja asia on sovittu loppuun käsitellyksi ilman esteellisyysvaateita. Jotkut muut, kuin Rinnevaara täällä kirjoittelevat. Teollaan he kaiken aikaa muistuttavat meille siitä, miten silloiset päättäjät eivät uskoneet "muka arvostamansa" johtajan mielipidettä. Eivät kunnioittaneet hänen tahtoaan. Rupesivat sooloilemaan. Nyt jatkavat 24 llä samaa uudestaan ja uudestaan. Ovat väsyttäneet itsensä jo sietokyvyn äärirajoille. Mitä pelkäävät.


      • maksoivatverorahoilla
        Minkäväärti kirjoitti:

        Ei ollut. Myöhemmin se tehtiin juuri noiden seikkojen vuoksi. Työnantaja ja viranhaltija ovat sopineet riitansa, niin menneet kuin vetäneet pois tekemiään aloitteita. Mitäpä tuo muille kuuluu. Viranhaltija on saanut kohtuulliset korvaukset. ja asia on sovittu loppuun käsitellyksi ilman esteellisyysvaateita. Jotkut muut, kuin Rinnevaara täällä kirjoittelevat. Teollaan he kaiken aikaa muistuttavat meille siitä, miten silloiset päättäjät eivät uskoneet "muka arvostamansa" johtajan mielipidettä. Eivät kunnioittaneet hänen tahtoaan. Rupesivat sooloilemaan. Nyt jatkavat 24 llä samaa uudestaan ja uudestaan. Ovat väsyttäneet itsensä jo sietokyvyn äärirajoille. Mitä pelkäävät.

        itsensä kuiville.. nämä 2013 vaalikauden jyrät.
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14217003/phj-seilaa-pain-helevettia


    • Vartijanvartijaveli

      Kaupunkilaisten toimesta on tehty laaja tutkintapyyntö liittyen vuosiin 1/2013-4/2017 ajanjaksolta kaupungin hallintoa koskevista asioista, mukana niin J.Tikanmäen, kuin A.Kaurasen hallitukset esittelijänä viraton kj Veikko Tikkanen.
      Ihan muuten kysyn, vieläköhän Seppo Pirttikoski nauttii kaupungin lakimiehenä laajaa luottamusta lakipalvelujen tarjoana?

      • Hamekangastatarjolla

        Vastaan jos kerrot oman nimesi. Mihin edellisellä viittaan taas on se, että jos sinulla on vara ihmisten nimiä näillä sivuilla päivittäin esille nostaa ole mies ja tee se omalla nimelläsi puskista huutelun sijaan.


      • Hömpäkirjoittelijat

        Ketään ei ole tuomittu rikoksista muualla kuin 24 kirjoituksissa.


    • yksisaa

      Pitkävetokohde; monelleko kilahtaa ehdotonta ja monelleko ehdollista?

      • huuhaa.hömppää

        Kukaan ei saa minkäänlaista tuomiota! Vaikka saisikin niin maksimituomio virka-aseman väärinkäytöstä on sakko! Ja vaikka saisikin tuota suuremman tuomion (mikä ei tietenkään ole mahdollista) niin jokainen saisi jatkaa luottamustoimissa ihan normaalisti!


    • Päästiin.eroon

      Titta on pahinta, mitä Pyhärvellä on tapahtunut koskaan.

      • käräjäät

        Parasta mitä Pyhäjärvelle tapahtui koskaan, ikinä.
        Nyt olisi oikeasti Haapajärvi Pyhäjärven kylä ja talous oli kunnossa.
        Tuli aikoinaan runsaasti yhteisöveroja ja kaivos toimi aktiivisesti.
        Yrityksiä syntyi enemmän kun koskaan - fakta on faktaa.
        Lue vaikka tilinpäätös ja katso sieltä luvut.
        Siis odotellaan rauhassa käräjiä.


    • mitenköhänkäy

      Aloitus osuu naulan kantaan: uuskepulaiset tuhosivat kuntakuvan ja talouden.
      Haapajärvi olisi näivettynyt talousvaikeuksiinsa ja Pyhäjärvi kukoistaisi varakkaana.
      Mutta ei. Uuskepulaiset päättivät tukea kuntayhtymää ja jakoivat sinne rahaa miljoonia enemmän joka vuosi. Näin sitten Haapajärvi kuoletti oman terveyskeskuksensa velat.
      Niin ja huhu kertoo, että Haapajärven terveyskeskuksessa on hometta. Asiasta vaietaan, ettei vaan Pyhäjärven uutta rakennusta oteta tehokkaaseen käyttöön. Pyhäjärvellähän saa olla vain oheistoimintoja ja keikkalääkäreitä, jotka maksavat maltaita.
      Kyläkin ovat perusteellisia - ei sii heidän vikansa - hyvä kun ovat täällä.
      Uuskepulaiset ovat tuhonneet aivan kaiken ja nyt sitä sitten ollaan velkaisia, väkiluku huvennut roimasti ja kaupunginhallituksessa sitten vihdoin ja viimein jopa itte vt.johtaja ehdottaa Selänteestä eroamista.
      Onko edes totta - voiko silmiä uskoa. Kyllä se vielä ennen maanantaita muuttuu.
      Huhu kertoo, että V Tikkanenkin sai lähteä kun oli viemässä Selänteestä eroamista kaupunginhallitukseen.
      Miten käy nyt ???

      • Todistus

        Kyllä me odotellaan rauhassa rauhaa Pyhäjärvelle. Teillä näyttää olevan nyt hätä tiedostamattomasta syystä.


    • tuhma-Toivo

      Valkoiset rusakot liikkuu taas.

    • taksillaouluun

      Todella, tämä täytyy olla kaupunkilaisilla tiedossa- muillakin kuin ihan dementoituneilla eläkeläils.liittolaisilla, joka heidän nykyisen puheenjohtajan
      kanssa toteamuksena, "että meillä ei ole hätää, saamme eläkkeen". Oletko tyhmä eläkeliiton puheenjohtaja? Kun elinkeinoalämää ei tarvita, tiedätkö, mikä on tulevaisuutemme?? Kaupunki ei voi maksaa palvelujasi!!

    • Miksi muuten Jukka on kuvassa joka lehdessä ,mutta hänen mielipiteitäään ei kerro?Eikö hänellä olekkaan mielipiteitä kuten kerrotaan kylällä,Muuttuuko ulossaanti lokakuussa??????

      • tepraikas

        Jukka on sentään mies toisin kuin sinä onneton pummi!


    • PuskistaHuutelijat

      Pron tädit taas kovasti ahkeroineet usean avauksen voimin suolessa. Jokainen tunnistettavissa

    • venemiehet

      Kuka kaipaa sosiopaattia?

    • kriisikunta

      Voi reppanat kaikki puskistahuutelijat ja muut.
      Pyhäjärven tilanne on vakava koettakaa jo ymmärtää se. Talous on täysin tuhottu viimeisten vuosien aikana.
      Kyllä se on helppoa kun kirjoittaa typeryyksiä kun kirjoittajina on itse rötöstelijät, jotka eivät viis veisaa pyhäjärvisten tulevaisuudesta.
      Pakkohan sitä tietenkin on puolustaaa omia tekosiaan kun kohta on tuho edessä.

    • Istumaan.erikoistuen

      Oikeuden puolesta sekä totuuden rehdin noudattamisen nimiin, Titan ajanjakson tapahtumien loppuselvittelyssä ja osapuolten tasapuolisen kohtelun ja vastuunoton näyttönä, oikein on pistää Jukka myös pois hallinnosta ja yhteisön toimista lopullisesti, kuten lähetettiin rehti viranhaltija kortistoon, ja voi taivas, miten polulistisin keinovalikoimin.

      • syytteessäolevatsivuun

        siihen asti kunnes asiat on selvitetty. Muuten ministeriöstä puututaan tilanteeseen.

        "Kunta- ja uudistusministeri toivoo, että uusissa kunnanvaltuustoissa perehdyttäisiin uuteen kuntalakiin ja vaalittaisiin hyvän hallinnon periaatteita – ja oltaisiin oikealla tavalla ylpeitä kunnallisesta itsehallinnosta.

        "Vehviläisen mukaan Kittilän tapahtumat opettavat kuntapäättäjille kuitenkin yhden merkittävän asian.

        ”Virkavastuu koskee myös luottamushenkilöitä. Se on painava vastuu”, ministeri korostaa."


      • Rehtipäättäjä

        Ei päättäjiä noin vain pistetä. Kansa on juuri sanonut mielipiteensä. Vaalin tulosta on kunnioitettava. Sitäpaitsi rehti viranhaltija ei halunnut jatkaa Pyhäjärvellä, vaan sanoi itsensä irti. Vähemmän rehtejä löytyykin silloisten sooloilijoiden joukosta. Nyt samaa laulua laulavat täällä


      • Tappurat

        Ketkään pyhäjärviset päättäjät eivät ole syyllistyneet sellaisiin tekoihin, että heitä voitaisiin ryhtyä erottamaan kunnallisista luottamustehtävistä. Tämän seikan ymmärtää jokainen kun perehtyy Suomen lakiin.


      • odottelerauhassa
        Tappurat kirjoitti:

        Ketkään pyhäjärviset päättäjät eivät ole syyllistyneet sellaisiin tekoihin, että heitä voitaisiin ryhtyä erottamaan kunnallisista luottamustehtävistä. Tämän seikan ymmärtää jokainen kun perehtyy Suomen lakiin.

        ei pyhäjärvi ole mikään poikkeus, näin tulee tapahtumaan kittilässäkin.
        Mikäli eivät ymmärrä itse toimia.


      • TurvanHakeminen
        odottelerauhassa kirjoitti:

        ei pyhäjärvi ole mikään poikkeus, näin tulee tapahtumaan kittilässäkin.
        Mikäli eivät ymmärrä itse toimia.

        Pyhäjärvi on toiminut itse aktiivisesti ja saavuttanut sovun. Kittilä on kittilä ja Pyhäjärvi on Pyhäjärvi. On joitakin sellaisia ihmisiä, jotka kokevat samaistuvansa aina uudestaan ja uudestaan mihin milloinkin. Onko samaistumisen halu joku psykologinen harha olla jotakin samaa kuin toinen, ettei koe olevansa yksin.


      • edelläkävijähyvin
        TurvanHakeminen kirjoitti:

        Pyhäjärvi on toiminut itse aktiivisesti ja saavuttanut sovun. Kittilä on kittilä ja Pyhäjärvi on Pyhäjärvi. On joitakin sellaisia ihmisiä, jotka kokevat samaistuvansa aina uudestaan ja uudestaan mihin milloinkin. Onko samaistumisen halu joku psykologinen harha olla jotakin samaa kuin toinen, ettei koe olevansa yksin.

        aktiivinen , siis missä sovussa."Kittilä on kittilä ja Pyhäjärvi on Pyhäjärvi."

        "Pyhäjärvi ennakkotapauksena

        Kittilän kuntasotkujen mahdollisia seuraamuksia kuntapäättäjille voidaan ennustaa sitä vasten, mitä on vasta tapahtunut Pyhäjärvellä. Pyhäjärven entisen kaupunginjohtajan Tita Rinnevaaran eroprosessi on ollut pitkälle samankaltainen kuin Kittilässä: hankalaksi koettu kunnanjohtaja yritettiin erottaa riittämättömin perustein, ja oikeus kumosi laittoman päätöksen.

        Kihlakunnansyyttäjä on nostanut syytteen virka-aseman väärinkäyttämisestä useille erottamisprosessin aikana Pyhäjärven kaupunginhallituksen jäseninä toimineille luottamushenkilöille sekä virkamiehelle, joka vastasi tänä aikana osin asian esittelystä."


      • kalliit.proloiset
        edelläkävijähyvin kirjoitti:

        aktiivinen , siis missä sovussa."Kittilä on kittilä ja Pyhäjärvi on Pyhäjärvi."

        "Pyhäjärvi ennakkotapauksena

        Kittilän kuntasotkujen mahdollisia seuraamuksia kuntapäättäjille voidaan ennustaa sitä vasten, mitä on vasta tapahtunut Pyhäjärvellä. Pyhäjärven entisen kaupunginjohtajan Tita Rinnevaaran eroprosessi on ollut pitkälle samankaltainen kuin Kittilässä: hankalaksi koettu kunnanjohtaja yritettiin erottaa riittämättömin perustein, ja oikeus kumosi laittoman päätöksen.

        Kihlakunnansyyttäjä on nostanut syytteen virka-aseman väärinkäyttämisestä useille erottamisprosessin aikana Pyhäjärven kaupunginhallituksen jäseninä toimineille luottamushenkilöille sekä virkamiehelle, joka vastasi tänä aikana osin asian esittelystä."

        Hankala (ei koettu) ilmoitti itse eroavansa. Tuholaiset käänsivät sen virkavapaudeksi.


      • Verojamakseleva
        TurvanHakeminen kirjoitti:

        Pyhäjärvi on toiminut itse aktiivisesti ja saavuttanut sovun. Kittilä on kittilä ja Pyhäjärvi on Pyhäjärvi. On joitakin sellaisia ihmisiä, jotka kokevat samaistuvansa aina uudestaan ja uudestaan mihin milloinkin. Onko samaistumisen halu joku psykologinen harha olla jotakin samaa kuin toinen, ettei koe olevansa yksin.

        Tuleva käräjöintihän koskenee vuoden 2013 tapahtumia. Hakiko "kaupunki" silloin aktiivisesti sopua ja saavuttiko sen?? Selventäisitkö hiukan??


    • Siitävaan

      Ei kai se ketään haittaa, vaikka jotkut "samaistujat" saavatkin itselleen kitsejä Kittilästä. Kokemus rikastuttaa, ja antaa fantasioita. Antakaa heidän haaveilla.

      • haittaakse.jos.kitseisaa

        "Mut tajuuthan et oot meistä se joka itkee
        Älä pliis siis enempää nolaa itsees"


    • kipsejä

      Kuka saa "kitsejä" Kittilästä. Taitaa olla , että Sinä itse. Mutta elä saa "kitsejä", se ei ole ihmiselle hyväksi.

    • Prolainen

      Missä sika? Kiksejä kaipaan..

      • etolepro

        Jokaisessa avauksessa "kiitos" sinun joka avauksen aiheesta riippumatta ilmestyt sikoinesi trollaamaan niiden sika-avauksien lisäksi joita tehtailet edelleen eri palstoilla.


      • Sikailijat

        Monet avaukset haisevatkin sikolätille. Väkisin siinä siat tulee mieleen.


    • perheenarvostuskadonnut

      Voi teitä kun ihan itse kommentoitte asiaanne, siis uuskepulaiset.
      Ette siedä totuutta.
      Olette tuhonneet Pyhäjärven ja sen tulevaisuuden mutta miksi myös olete tuhonneet oman omaisuutenne Pyhäjärvellä.
      Nyt jo näkyy kiinteistöjen arvon aleneminen eikä tietyillä alueilla saa taloaan millään myydyksi.
      Onko hyvien veljien tukeminen tärkeämpää kun oman perheen tukeminen.
      Voitte siis tuhota perheenne ja lastemme tulevaisuuden vain ja ainoastaa tukeaksenne hyviä veljiä.

      • 21.8.201714.10

        Painu hemmettiin toisten arvostelija! Kollotat joka ainut päivä, joka tunti. minuutti palstalla ja olet niin olevinasi vapaa kaikista virheistä, enhän minä vaan ne muut!


      • Ihmeen.hiljaista

        Onko tänään jokin kokous kun suomi 24 hiljeni?

        Mitäpä tuota kyselemään unohdin jo kuinka kokouksen jälkeen palstan viestiliikenne jostain ihmeen syystä taas elpyy ja tietyn ryhmän edustajat aloittaa kokouksen jälkipuinnit suomi 24:lla vielä tämän illan aikana.


      • eimenekauan
        Ihmeen.hiljaista kirjoitti:

        Onko tänään jokin kokous kun suomi 24 hiljeni?

        Mitäpä tuota kyselemään unohdin jo kuinka kokouksen jälkeen palstan viestiliikenne jostain ihmeen syystä taas elpyy ja tietyn ryhmän edustajat aloittaa kokouksen jälkipuinnit suomi 24:lla vielä tämän illan aikana.

        hallituksen kokous ja kun esityslistalla on proolaisten märkäuni ero selänteestä proot kurkkii avaimen reiästä kokoussalin puolelle koko illan. Siksi palstan viestiliikenne on nollissa mutta kohta tulee sitä itseään senkin edestä..


      • pronjuhlatalkoijo
        eimenekauan kirjoitti:

        hallituksen kokous ja kun esityslistalla on proolaisten märkäuni ero selänteestä proot kurkkii avaimen reiästä kokoussalin puolelle koko illan. Siksi palstan viestiliikenne on nollissa mutta kohta tulee sitä itseään senkin edestä..

        "UUTINEN | KP24
        ma 21.8.2017 klo 09:39 [päivitetty ma 17:52] 0
        Pyhäjärvi irtaantumassa peruspalvelukuntayhtymästä
        Pyhäjärven kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että Pyhäjärven kaupunki eroaisi peruspalvelukuntayhtymä Selänteestä vuoden 2019 alusta lähtien. Kaupunginhallituksen päätös oli yksimielinen.
        Suurimpana syynä eroaikeille ovat kasvaneet kustannukset. Viimeksi kesäkuussa kaupunginvaltuusto käsitteli peruspalvelukuntayhtymän ensimmäistä osavuosikatsausta, jonka perusteella Pyhäjärvelle olisi tulossa noin 1,3 miljoonan euron lisälasku tälle vuodelle. Lisämäärärahan myötä kaupungin talousarvio on painumassa noin 3,32 miljoonaa euroa alijäämäiseksi. Aikaisempinakin vuosina Pyhäjärvi on joutunut maksamaan sote-palveluista aiheutuneita lisälaskuja.

        Kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemen mukaan vuoden 2017 lisämäärärajan suuruus kertoo kuntayhtymän talousarvioprosessin täydellisestä epäonnistumisesta. Kiviniemi toteaa, että Pyhäjärven kaupunkistrategian tahtotilana on, että Pyhäjärvi on tulevaisuudessakin itsenäinen kaupunki ja strategian toteuttamisen ehtona on vakaa kaupunkitalous.

        Alustavassa talousarvioesityksessä peruspalvelukuntayhtymä arvioi Pyhäjärven kustannusten nousevan vuonna 2018 noin 8,8 prosenttia eli 2,1 miljoonaa euroa. Kiviniemen mukaan tilanne on muodostumassa kestämättömäksi Pyhäjärven talouden näkökulmasta. Heinäkuussa kaupunginhallitus antoi ppky:lle talousarviolaadintaohjeen, jossa edellytettiin noin 1,3 miljoonan euron säästöjä."


      • raipatirai_
        pronjuhlatalkoijo kirjoitti:

        "UUTINEN | KP24
        ma 21.8.2017 klo 09:39 [päivitetty ma 17:52] 0
        Pyhäjärvi irtaantumassa peruspalvelukuntayhtymästä
        Pyhäjärven kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että Pyhäjärven kaupunki eroaisi peruspalvelukuntayhtymä Selänteestä vuoden 2019 alusta lähtien. Kaupunginhallituksen päätös oli yksimielinen.
        Suurimpana syynä eroaikeille ovat kasvaneet kustannukset. Viimeksi kesäkuussa kaupunginvaltuusto käsitteli peruspalvelukuntayhtymän ensimmäistä osavuosikatsausta, jonka perusteella Pyhäjärvelle olisi tulossa noin 1,3 miljoonan euron lisälasku tälle vuodelle. Lisämäärärahan myötä kaupungin talousarvio on painumassa noin 3,32 miljoonaa euroa alijäämäiseksi. Aikaisempinakin vuosina Pyhäjärvi on joutunut maksamaan sote-palveluista aiheutuneita lisälaskuja.

        Kaupunginjohtaja Henrik Kiviniemen mukaan vuoden 2017 lisämäärärajan suuruus kertoo kuntayhtymän talousarvioprosessin täydellisestä epäonnistumisesta. Kiviniemi toteaa, että Pyhäjärven kaupunkistrategian tahtotilana on, että Pyhäjärvi on tulevaisuudessakin itsenäinen kaupunki ja strategian toteuttamisen ehtona on vakaa kaupunkitalous.

        Alustavassa talousarvioesityksessä peruspalvelukuntayhtymä arvioi Pyhäjärven kustannusten nousevan vuonna 2018 noin 8,8 prosenttia eli 2,1 miljoonaa euroa. Kiviniemen mukaan tilanne on muodostumassa kestämättömäksi Pyhäjärven talouden näkökulmasta. Heinäkuussa kaupunginhallitus antoi ppky:lle talousarviolaadintaohjeen, jossa edellytettiin noin 1,3 miljoonan euron säästöjä."

        tedraikas ainoa pro joka jo uutista peukuttaa loput taisi suunnata baarin puolelle jatkoille juhlistamaan hallituksen päätöstä kun suomi 24 on poikkeuksellisen hiljainen? No aamullase sitten taas alkaa kun krapula helpottaa.


      • veikkaanma
        raipatirai_ kirjoitti:

        tedraikas ainoa pro joka jo uutista peukuttaa loput taisi suunnata baarin puolelle jatkoille juhlistamaan hallituksen päätöstä kun suomi 24 on poikkeuksellisen hiljainen? No aamullase sitten taas alkaa kun krapula helpottaa.

        Historiallinen kokous siinä mielessä ettei pro tehnyt poikkeuksellisesti eriävää mielipidettä tai valitusta ;)


      • uusi.aikakausi
        veikkaanma kirjoitti:

        Historiallinen kokous siinä mielessä ettei pro tehnyt poikkeuksellisesti eriävää mielipidettä tai valitusta ;)

        Onkohan koko hallitus liittynyt proohon?


      • kyllä.se.sieltä.tulee
        veikkaanma kirjoitti:

        Historiallinen kokous siinä mielessä ettei pro tehnyt poikkeuksellisesti eriävää mielipidettä tai valitusta ;)

        Elähän nuolaise, valituksissa 30 pv:n määräaika!


    • perheenarvostuskadonnut

      Röh Röh

      • SIKA ISKI JÄLLEEN (male ..vaan)


      • Entinen.päättäjä

        Toivotaan, että nykyinen johto saa pantua päätöksen sitten täytäntön. Edellinen yritys kaatui, kun ei saatu rakennettua korvaava terveydenhuoltojärjestelmää johdon lähdettyä pois Pyhäjärveltä.


      • TietojaOn

        Hallituksen esityslistassa oli perusteltu esitys eroamisesta. Siihen otettiin konkreettisesti kantaa kaupunginjohtajan ehdotuksessa. Nyt on tehty kunnollinen valmisteleva työ päätöksenteon pohjaksi. Asia on tämän jälkeen kaupunginvaltuuston käsissä.


      • ero.käsittelyssä
        TietojaOn kirjoitti:

        Hallituksen esityslistassa oli perusteltu esitys eroamisesta. Siihen otettiin konkreettisesti kantaa kaupunginjohtajan ehdotuksessa. Nyt on tehty kunnollinen valmisteleva työ päätöksenteon pohjaksi. Asia on tämän jälkeen kaupunginvaltuuston käsissä.

        Nyt on valmistelu tehty ammattimaisesti ja sillä aikataululla kun se tulee tehdä! Huolellinen valmistelu ja käsittely hallituksessa jo elokuussa. Toisin oli kun eräs ryhmittymä ajoi laitonta eroa Selänteestä parikin kertaa! Asia nostettiin tuolloin esille joulun aikoihin (eropäätös tehtävä vuoden vaihteeseen mennessä)! No siinähän sitten kiireessä piti kutsua jopa laiton valtuuston kokous koolle surkuhupaisin seurauksin!


      • liiankiiretulee
        ero.käsittelyssä kirjoitti:

        Nyt on valmistelu tehty ammattimaisesti ja sillä aikataululla kun se tulee tehdä! Huolellinen valmistelu ja käsittely hallituksessa jo elokuussa. Toisin oli kun eräs ryhmittymä ajoi laitonta eroa Selänteestä parikin kertaa! Asia nostettiin tuolloin esille joulun aikoihin (eropäätös tehtävä vuoden vaihteeseen mennessä)! No siinähän sitten kiireessä piti kutsua jopa laiton valtuuston kokous koolle surkuhupaisin seurauksin!

        Sano suoraan idioottimainen edellinen yritys oli koska kaikki tiesi että esitys oli laiton mitä se tällä kertaa ei ole mikä tuotiin heti esille kun huhu alkoi leviämään. Ongelma on vain siinä, että vaikkaero on nyt mahdollinen lakien mukaan valtioneuvosto voi estää eron edelleen perusteina vaikka jäljelle jäävien jäsenkuntien eli kuntayhtymän toiminnan turvaaminen. Toisekseen nimeä yksi ulkoistanut kunta joka ei olisi joutunut kuseen ulkoistamisen jälkeen? Kolmanneksi kuinka vuoden soololla pyhäjärvi pelastuu? Neljänneksi riittääkö ymmärrys tajuamaan sen, että maakunta voi pyyhkiä takamuksensa pyhäjärven sopimuksella yksityisen kanssa minkä jälkeen pyhäjärvi joutuu maksumieheksi?
        Äärettömän hauskaa on se, että proot jotka ovat vuosia huutaneet enemmistön perään mm, suoli24lla hiljeni kuin seinään kun veriviholliset yhdellä nuijan kopauksella muuttui ah niin rakkaiksi. Siellä ne nyt istuu tietokoneen äärellä kuten aina ennenkin sillä erolla etteivät tiedä mitä tehdä kun eivät voi enää haukkua muiden puolueiden edustajia? Tosin rutiinit ovat kehittyneet vuosien aikana niin suureksi osaa elämää että pikku hiljaa se alkaa uudestaan mutta ei niin suuressa mittakaavassa kuin aikaisemmin. Pääpaino menee selänteestä eroamisen jahkaamiseen mikä ei sitten lopu ihan heri. Sitten kun ero estyy jälleen kerran sitten huutavat hautaan asti sitä samaa

        Liian tiukka aikataulu ja valmistelu on kaukana perusteellisesta ja mikä oleellisinta tällä kertaa helmitaulutädit pitäisi saada pois sekaantumasta koko asiaan. Ulkopuolisten apua tarvitaan tekemään selvitykset uhista ettei mene taas siihen että iskee se perinteinen vauhtisokeus. Enkä todellakaan tarkoita ulkopuolisilla esim. naapureita joilla varmaan on lusikkansa sopassa? Neljä kuukautta on valtavan lyhyt aika selvityksien tekemiseen onko uhat suuremmat kuin mahdolliset hyödyt.


      • taasnäitä
        Entinen.päättäjä kirjoitti:

        Toivotaan, että nykyinen johto saa pantua päätöksen sitten täytäntön. Edellinen yritys kaatui, kun ei saatu rakennettua korvaava terveydenhuoltojärjestelmää johdon lähdettyä pois Pyhäjärveltä.

        Käsittämättömiä kommentteja edelleen edellisen eroyrityksen kaatumisesta? Edellinen ero kaatui lakeihin ei terveydenhuoltojärjestelmän korvaavan rakenteen kaatumiseen tms. Noinko tiukille se vieläkin ottaa oman esityksen kaatuminen kun vieläkin pitää kieltää tapahtunut?


      • Proot.hiljeni.heti
        liiankiiretulee kirjoitti:

        Sano suoraan idioottimainen edellinen yritys oli koska kaikki tiesi että esitys oli laiton mitä se tällä kertaa ei ole mikä tuotiin heti esille kun huhu alkoi leviämään. Ongelma on vain siinä, että vaikkaero on nyt mahdollinen lakien mukaan valtioneuvosto voi estää eron edelleen perusteina vaikka jäljelle jäävien jäsenkuntien eli kuntayhtymän toiminnan turvaaminen. Toisekseen nimeä yksi ulkoistanut kunta joka ei olisi joutunut kuseen ulkoistamisen jälkeen? Kolmanneksi kuinka vuoden soololla pyhäjärvi pelastuu? Neljänneksi riittääkö ymmärrys tajuamaan sen, että maakunta voi pyyhkiä takamuksensa pyhäjärven sopimuksella yksityisen kanssa minkä jälkeen pyhäjärvi joutuu maksumieheksi?
        Äärettömän hauskaa on se, että proot jotka ovat vuosia huutaneet enemmistön perään mm, suoli24lla hiljeni kuin seinään kun veriviholliset yhdellä nuijan kopauksella muuttui ah niin rakkaiksi. Siellä ne nyt istuu tietokoneen äärellä kuten aina ennenkin sillä erolla etteivät tiedä mitä tehdä kun eivät voi enää haukkua muiden puolueiden edustajia? Tosin rutiinit ovat kehittyneet vuosien aikana niin suureksi osaa elämää että pikku hiljaa se alkaa uudestaan mutta ei niin suuressa mittakaavassa kuin aikaisemmin. Pääpaino menee selänteestä eroamisen jahkaamiseen mikä ei sitten lopu ihan heri. Sitten kun ero estyy jälleen kerran sitten huutavat hautaan asti sitä samaa

        Liian tiukka aikataulu ja valmistelu on kaukana perusteellisesta ja mikä oleellisinta tällä kertaa helmitaulutädit pitäisi saada pois sekaantumasta koko asiaan. Ulkopuolisten apua tarvitaan tekemään selvitykset uhista ettei mene taas siihen että iskee se perinteinen vauhtisokeus. Enkä todellakaan tarkoita ulkopuolisilla esim. naapureita joilla varmaan on lusikkansa sopassa? Neljä kuukautta on valtavan lyhyt aika selvityksien tekemiseen onko uhat suuremmat kuin mahdolliset hyödyt.

        tietäähän tuon miten tuossa käy. Pennilleen samalla tavalla kuin edelliselläkin kerralla iso osa lähtee ajamaan hirveällä vauhdilla hanketta eteenpäin ja laumasielut hyppää mukaan. Sillä erolla että tällä kertaa nuija kopsahtaa pöytään vaikka esim. valtioneuvosto todennäköisesti ottaa kohta kantaa kertomalla ettei päästä pyhäjärveä eroamaan kuntayhtymästä ei hidasta. Kunhan ei mene siihen, että kokoussalista löytyy kohta yksityisen edustajat jotka ohjeistaa eroamaan kuten kärsämäessä meni alusta asti? Yksityisen lakimiehet siellä kädestä piti luottamushenkilöitä taloudelliset hyödyt tähtäimessä.
        Lakimiesten palkkaaminen olisi pitänyt tehdä jo ennen esitystä nyt mennään taas perse edellä puuhun. Kiire tulee valtuuston kun pitää tehdä päätös asiasta vielä tämän vuoden puolella ja aikaa on vain hiukan reilu 4 kuukautta ja se on todella vähän huomioden miten valtavia määriä erinäisiä selvityksiä siinä ajassa pitää tehdä. Mikä kauheinta takahuoneissa kuuntelevat niitä jotka itse sotki kaiken mihin koskivat. Ulkoistamiset kun ovat muillekkin suorastaan missio kävi niissä miten tahansa.


      • PieniTauko
        liiankiiretulee kirjoitti:

        Sano suoraan idioottimainen edellinen yritys oli koska kaikki tiesi että esitys oli laiton mitä se tällä kertaa ei ole mikä tuotiin heti esille kun huhu alkoi leviämään. Ongelma on vain siinä, että vaikkaero on nyt mahdollinen lakien mukaan valtioneuvosto voi estää eron edelleen perusteina vaikka jäljelle jäävien jäsenkuntien eli kuntayhtymän toiminnan turvaaminen. Toisekseen nimeä yksi ulkoistanut kunta joka ei olisi joutunut kuseen ulkoistamisen jälkeen? Kolmanneksi kuinka vuoden soololla pyhäjärvi pelastuu? Neljänneksi riittääkö ymmärrys tajuamaan sen, että maakunta voi pyyhkiä takamuksensa pyhäjärven sopimuksella yksityisen kanssa minkä jälkeen pyhäjärvi joutuu maksumieheksi?
        Äärettömän hauskaa on se, että proot jotka ovat vuosia huutaneet enemmistön perään mm, suoli24lla hiljeni kuin seinään kun veriviholliset yhdellä nuijan kopauksella muuttui ah niin rakkaiksi. Siellä ne nyt istuu tietokoneen äärellä kuten aina ennenkin sillä erolla etteivät tiedä mitä tehdä kun eivät voi enää haukkua muiden puolueiden edustajia? Tosin rutiinit ovat kehittyneet vuosien aikana niin suureksi osaa elämää että pikku hiljaa se alkaa uudestaan mutta ei niin suuressa mittakaavassa kuin aikaisemmin. Pääpaino menee selänteestä eroamisen jahkaamiseen mikä ei sitten lopu ihan heri. Sitten kun ero estyy jälleen kerran sitten huutavat hautaan asti sitä samaa

        Liian tiukka aikataulu ja valmistelu on kaukana perusteellisesta ja mikä oleellisinta tällä kertaa helmitaulutädit pitäisi saada pois sekaantumasta koko asiaan. Ulkopuolisten apua tarvitaan tekemään selvitykset uhista ettei mene taas siihen että iskee se perinteinen vauhtisokeus. Enkä todellakaan tarkoita ulkopuolisilla esim. naapureita joilla varmaan on lusikkansa sopassa? Neljä kuukautta on valtavan lyhyt aika selvityksien tekemiseen onko uhat suuremmat kuin mahdolliset hyödyt.

        Siellä paperille rustailevat hirveällä innolla kuinka pyhäjärvi menee liitoksiin ja syypää on selänne. Varmaan kiljuvat riemusta kun oma esitys selänteestä eroamisesta kaatui ja heti tarjotaan uutta tilaisuutta? Ei ne tädit nyt jouda suomi 24:lla roikkumaan pitää kerätä risuja noitaroviolle mutta kyllä ne sieltä vielä palaa ja entistä suuremmalla innolla.


      • ennätys
        PieniTauko kirjoitti:

        Siellä paperille rustailevat hirveällä innolla kuinka pyhäjärvi menee liitoksiin ja syypää on selänne. Varmaan kiljuvat riemusta kun oma esitys selänteestä eroamisesta kaatui ja heti tarjotaan uutta tilaisuutta? Ei ne tädit nyt jouda suomi 24:lla roikkumaan pitää kerätä risuja noitaroviolle mutta kyllä ne sieltä vielä palaa ja entistä suuremmalla innolla.

        Kokonainen vuorokausi ilman enemmistöä mustamaalaavaa viestiä tädeiltä suomi 24:lla siinä missä ennen niitä tuli aamusta iltaan nonstop. Kaikkien vuosien jälkeen uskomatonta mutta totta. Trollit vain toisiaan viihdyttää


    • oosoolemiio

      Ja Nuo Käräjätkin Vielä Tähän Hätään. Voihan Pimpulat

      • 868KUP

        Käräjistä on turha huolestua. Siellä ammattitaitoiset tuomarit hoitavat asiat oikeudenmukaiseen ratkaisuun. Pyhäjärvi pääsee hoitamaan asioita normaalissa järjestyksessä.


    • eläsyytämua

      Voihan pimpulat?
      Mikä "rauhan tuomari" 868KUP kuvittelee olevansa.
      Niin juuri. Ei huolehdita käräjistä, ei ei,Ei huolehdita mistään yhteistiä asioista, yhteisten varojen väärinkäytöstä. Ei, ei. Juuri niin "Pyhäjärvi pääsee hoitamaan asioita normaalissa järjestyksessä"

      En tiedä, mikä olet, etkö ymmärrä. Etkö tajua, että kaupungin kassa on tyhjä. Tyjjentynyt tämän uuskepukoiden ja vasuri-demareiden tukemana. Nyt on tilanne, että valtio astuu vallankahvaan ja kertoilee, mikä Pyhäjärvelle on hyväksi. Että silleen... Hirvittää, kun vähän ymmärtää. Mutta sinulle ja teille " päivätanssien" harrastajille on ihan samantekevää, sillä "onhan teillä eläke".

      Voihan kiesus, en paremmin sano. Tietääkseni tämä on PL:n liturgiaa eläkeliiton kerhossa asuville.
      Ei huolta veronmaksajista, ei, ei!! Onhan meillä/teillä eläke..... Huhhaa---

      Työpaikat eivät kiinnosta---oletteko hölmöjä??

      • sakot.itselle

        Luuletko poloinen "eläsyytämua" että jos käräjillä tuomittaisiin vaikka maksimirangaistus, eli "pienehköt" sakot syytetyille, niin ne sakot kartuttaa Pyhäjärven kaupungin kassaa! Pyhäjärven taloustilanteeseen ei ainakaan ole ollut hyväksi TURHAT valitukset, ne on maksanut kaupungille käsittämättömän paljon!


      • Suoltajille

        Joo.Pittää olla isommat rikkeet.Jos meinaa ruveta vasta valittuja päättäjiä pistämään pellolle. Ei tule kuuloonkaan tuo ajatus.Asiat pittää hoitaa.Pelottelukirjotuksia näkkee 24 llä paljo.Niitä ei usko kukkaan muu.Jos kirjottajakaan.


    • Proo

      Röh Röh missä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe