Epäilys jäi!

Plölok

Autoveron poistoa valmistellaan salassa ja edustaja Alataloa lainaten poistuu yhdessä yössä.

NYT ON VÄÄRÄ AIKA OSTAA UUSI TAI UUDEHKO AUTO!

20

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erkki-Eskari

      Mee hoitoo, ota vaikka käsi-hoito.

    • KuolePois

      Juu, mene hoitoon sairas paska!

    • hyväätulee

      Se poisto tehdään pienissä portaissa vuosien aikana. Se on varma.
      Menee varmaan 2-3 vuotta seuraavaan esitykseen ja se esitys on maltillinen.

      • tissi-joupin-neuvot

        Imbesilli idiootti saa olla jos luulee että autovero poistetaan portaittain. Jos autoveron poisto porrastetaan esim. 4-vuoden ajaksi, niin se on tasan 4-vuodeksi autokauppa jäissä.


      • IdioottiSeOn

        Totta. Paskaa jauhoi a rinta jouppi. Tai sitten tietää itsekin että ainoa vaihtoehto autoveron poistolle on ruotsin malli yhdessä yössä ja yritti vain kusettaa kuluttajia, että porrastetusti menee, ettei oma kauppa pysähdy


    • jouontaasjouluontaas

      Heh autokauppias kiittäää ja kumartaa syvään! Kiitos valittajille ettei veroa poistettu nyt pääsee kauppa vaan käyntiin kuin rajuilma. Tavalliset duunarit torppasi oman etunsa ja piti kauppiaan puolta tässä asiassa. Hyöty olisi ollut tavallisen ihmisen. Arvatkaa vaan millä veron nostolla korjausvelkaa aletaan kattaa. No tietenkin tätä autoveroa korotetaan MAKSAKAA KILTISTI KORJAUSVELKA JA TUOKAA RAHAT TÄNNE NÖYRÄSTI ! HAHAHAHAHAHAHAAAA JOULU TULI

    • hyvä-juttu

      No ei poistu tämän hallituksen aikana ainakaan.käyttömaksut ja bensa nousee reippaasti mutta silti halvempi vanhoilla autoilla ajaville. Lama kun on ei ole varaa autoja maksela muutenkaan ja työttömyys rejähtää käsiin tänävuonna.

    • kauppiaatpelastettiin

      Kyllä se vaan on niin että kun kauppias jyrähtää niin ministerit on polvillaan. Kiitos Ari Rinta-Jouppi vahvasta kannanotosta autovero asiassa. Minulle on aivan täysin sama vaikka normiduunarit tuon korjausvelan palkoistaan maksaa nyt sitten kera autoveron.

    • Autojenostelija

      Juu mä jo pelkäsin että mun autojen osto harrastus velaksi päättyy näihin kahteen uuteen pihassa olevaan yli 50 tonnin autoon. Nyt saan jatkaa tuhlaamista autoihin. Aijon keväällä vaihtaa taas kummatkin vaikka ne on ollu vasta muutaman kuukauden. Ongelmani on se että kyllästyn nopeesti ja siitä autoliikkeessä asioimisesta tulee jotenkin hyvä olo. Korot on alhaalla ja hyvä mieli on aina lyhentää autoja 1500e kuussa. Mikähän seuraavaksi. No tossa toisessa on yli 300 heppaa mutta ehkä joku vielä tehokkaampi tässä keväällä? Ei muutakun onnea autokauppiaille hyvästä lopputuloksesta ja hyviä kauppoja:) kyllä nyt on hyvä mieli kaikilla.

    • todellakin_jäi

      Ja vittu sehän ON satavarma että se helvetin vero tulee poistumaan, nyt hommat meni vain vituiksi kun bernerin akka ei saatana tajua mistään mitään ja meni mölisemään ennen aikojaan joten se jo hyvässä vauhdissa ollut poisto piti äkkiä perua. Koska senhän tietää saatana kaikki, jopa ne yksinkertaisimmatkin idiootitkin, että kun se veron poisto tulee niin se pitää tapahtua yön aikana ja täysin yllättäen ettei käy kuin nyt. Ja sama asia koskee suolen eroa paskavaluutta €urosta, sekin tulee tapahtumaan yllättäen yön aikana samasta syystä silloin kun sitä kukaan vähiten odottaa. Se on liimalettien aivan turha hillua niissä konkurssin partaalla olevissa lasipalatseissanne, pyyhkikää nyt helvetin idiootit ne mällitahrat niistä kulmahousujenne etumuksista ja alkaa saatanan tatinhinkkaajat katsella MOL :ista niitä siivoojan jopeja. Se on varma ettei kukaan TÄYSIJÄRKINEN osta teiltä mulkuilta enään yhtään uutta ylihintaista auton ropposta, kun niitä saadaan lähiaikoina NORMAALIIN EUROOPPALAISEEN HINTAAN.

      • starttaanmersun

        Verokeskustelu on loppuun käsitelty. Autokauppiaat pelastettiin ja kansa makselee korjausvelat ja ajelee vanhooilla paskoillaan nyt ja tulevaisuudessa. Bernerin malli ei olisi ollut edes kallis normi kansalaiselle mutta mehän rakastetaan veroja eikös juu. Luojan kiitos että persut ja muut idiootit nosti asiasta metelin VOI LUOJALLE KIITOS SIITÄ


      • OletSekaisinPäästäsi

        Herää unestasi, tai oikeastaan, SYÖ LÄÄKKESI ja mene nukkumaan !


      • vai_niin_harhainen
        OletSekaisinPäästäsi kirjoitti:

        Herää unestasi, tai oikeastaan, SYÖ LÄÄKKESI ja mene nukkumaan !

        NO VOI HITSIN HITSI ! . . . . .

        Nyt kyllä näyttää että sattui geelitukkaa eli nimenomaista liimalettistä mulkeroa suoraan käkättimeen, ainakin purkauksesta päätellen. Noh, purkautumisethan ovat kyllä näille limaisille sluibareille & koijareille ihan joka päiväistä puuhaa siellä lasipalatsien kuutioissaan. Koska asiakkaathan eivät näitä mulkeroita vaivaa, joten joutavat hinkkaamaan sitä tattiaan ja koskettelemaan itseään silleen epäsoveliaalla tavalla. Taidat olla tavallistakin harhaisempi geelitukka, kun kuvittelet tosissasi että joku muka vielä 2017 ostaa suomesta, teiltä mulkuilta 4 kertaiseen yli-hintaan niitä ropposia, joita sivistysvaltioissa muualla maailmassa saa ostaa 1/4 hinnalla. Joka muuten on (tiedoksi vain tatinhinkkaajille) se OIKEA markkinahinta. Eivätkä ne muualla maailmassa TODELLAKAAN niitä autoja myy tappiolla tai muuten vain omaksi huvikseen. Joten hajotkaa pässit niihin kuutioihinne ja alkakaa nyt helvetissä aikanaan harjoitella sitä OIKEAN TYÖN tekemistä ja hakemista. Te kuolette muuten nälkään (joka kyllä ei ole ollenkaan loppujen lopuksi huono homma . . . . )


    • PolitikotValehtelee

      Kyllä se tullaan poistamaan mutta autokauppiaiden äänekäs itku ja valitus sai politikot vakuuttelmaan kansaa eli valehtelemaan etteikö poistu. Bernerin aikatalu pitää ja kusta päässä jos nyt ostaa kalliin auton.

    • seonhalpasitten

      Ferrarin ostajan kantsii ventata vieläkin, mahdollinen nettosäästö jopa 140000 euroa.

    • kepunmyyrä

      Alatalo meni möläyttämään Kepulien salaisuuden. Autovero poistuu yhdessä yössä autokaupan hyytymisen vuoksi. Toteutetaan Heinäkuussa jolloin asiakkaat ja autokauppiaat ovat tuhannen päissään lomilla ja eivät tajua missä mennään.

      • ToiveAjatteluaTaas

        Hahahahahaa. Alatalo, tuo nurkkakoriste eduskunnassa, ei mitään vaitutusta mihinkään, mitä tuon miehen suusta tulee ulos, ei sitten mitään merkitystä.


    • Persuahelppohöynäyttää

      Juuri näin, eka hyökkäys oli valeoperaatio, katsottiin kansan reaktiot. Seuraavaksi fiilataan uusi esitys, ja aina uusi, kunnes voidaan sanoa:

      Nyt kansa sai mitä halusi, käyttömaksut nousi ja autoveroa ei poistettu, lisäksi saitte kaupantekijäisiksi vielä seurannan autonromuihinne. Niin ja herroille erityinen tuki mersun ostoon.

    • kljljdfoikj

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 183
      1975
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      141
      1447
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe