Poliitikkojen stalkkaus

dfdfdfsssdsdsd

Stalkkaukseen on olemassa isot organisaatiot ja sitä käytetään vastustajien tuhoamiseen.Sitä voidaan myös käyttää poliitikkojen tuhoamiseen.Tuhotaan maine ja
mielenterveys. Sopivia koheteita esim.persut,vihreät ja varsinkin nykyään sdp joka halajaa hallitukseen.Oliskohan Soini stalkattu kiltiksi hallituksen jäseneksi.
Koska nähdään Rinne mielisairaalassa.

9

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gs2013

      Alunperin gangstalkingin toivat Suomeen Neuvostoliiton kätyrit 1900-luvun puolessa välissä. Tosin toiminta on kehittynyt valtavasti niistä ajoista melkoisesti. Neuvostoliitosta tuli ns. yhteisösuunnittelijoita luomaan verkostoja ja opettamaan "vaikuttamista". Koskaan ei yksikään SDP:n jäsen ole joutunut gangstalkkauksen kohteeksi? Toisin kuin muut. Tiedätkö miksi?

      Rinne ei joudu mielisairaalaan, mutta osaatko arvata montako suomalaista on kansanmurhattu psykiatrisilla keskitysleireillä?

    • dssdsddfgfggg

      samaa mieltä että sdp sen alunperin kehittänyt mutta kuka määrää nyt

    • robottiko

      kokeilen

    • criminallaw

      Vainoaminen on kielletty Suomessa rikoslaissa vuonna 2014. Siihen sisältyy mm. seuraaminen ja TARKKAILEMINEN. Onko kukaan teistä vainotuista vielä tehnyt rikosilmoitusta? Miten poliisi on suhtautunut asiaanne ja miten on ollut näytön vaatimisen laita? Onko tutkimuksia edes aloitettu?

      Kyse on kuitenkin erittäin vakavasta rikollisuudesta joka pahimmillaan tuhoaa uhrin mielenterveyden vähitellen.

      Sillä ei ole merkitystä kuka vainon toimeksiantaja on, koska kyse on RIKOKSESTA.

      • uhrionvapaatariistaa

        Yritetty on. Vuonna 2014 ilmoitus poliisille sähköpostilla sekä henk.koht. käynti poliisilaitoksella sen vuoksi kun ihmiset kadulla huutelivat henk.koht asioistani poliisi otti ilmoituksen vastaan. Sekä yksi rikosilmoitus joka tietenkään ei mennyt läpi. Olen ottanut yhteyttä eri ministereihin, Euroopan parlamenttiin, suomen punaiseen ristiin tuloksetta. Asia on erittäin julkinen ja kuitenkin niin salainen, en tiedä mitä todisteita tarvittaisiin että suhtautuminen asian vakavuuteen muuttuisi. Yksi olisi tietenkin että suomessa järjestettäisiin koko kehon mittauksia/skannauksia kuten muualla maailmalla.
        https://gangstalking.wordpress.com/faq/


      • Käännöksestä

        Kun kohde liikkuu, vaihtaa työpaikkaa, häirintä jatkuu edelleen, koska ne ovat vielä merkitty, ja ilmoitus on vielä menossa ulos kaikille joihin joutuvat kosketuksiin. Aina kun kohde liikkuu, samat tiedot piilee, ja herjaus tullaan levittämään uuteen yhteisöön ja järjestelmällisen seurannan järjestäminen ja häirintä jatkuu.


    • lainsuojattomia

      Viimeistään, jos tähän vastaa oikea TI, ketju lopetetaan. Että sanon vaan, että arvaapa kuinka MONI. Turhaan.

    • dfdffddfdfsdsd

      poliisi stalkkaa ja minäkö ilmoittaisin poliisille... no en

    • täydellinen.murha

      Tänä maanantaina 13.3.2017 murhattiin virallisesti Suomen ensimmäinen ihminen joukkovainoamisella. Kaikki lähti siitä kun anonyymiksi jäänyt psykopaattipiirteinen kuvaaja taltioi ja jakoi julkisesti youtubessa videon miehestä joka oli tuonut risuja kuntoradalle. Video nousi suosioon ja täysin sivullinen 70-vuotias mies nostettiin vasten hänen tahtoaan Suomen negatiiviseen julkisuuteen. Tästä psykopaatikon luomasta julkisuudesta aiheutui 70-vuotiaalle miehelle kovan luokan joukkovainoa hänen kotipaikkakunnallaan johon kuului nimittelyä kadulla ja kotirauhan häirintään.
      Vaino kulminoitui siihen pisteeseen, että mies ei enään uskaltanut lähteä 10 päivään kotoaan vainoamisen pelosta ja joutui sairaalaan tehohoitoon. 13.3. joukkovainon uhri menehtyi sairaalassa ja kuolema julkaistiin virallisesti mediassa 15.3. . Videon laiton julkaisu oli jo aijemmin otettu poliisintutkintaan ja oikeudenkäynnin piti tapahtua huhtikuussa. Vainon uhrin kuoleman jälkeen media julkaisi, että oikeusjutun jatkumisesta ei ole vielä varmuutta.

      Vainon uhri siis saatiin murhattua ennen oikeudenkäyntiä ja oikeudenkäynti, jossa käsitellään vainon alulle panemaa laitonta videon julkaisua todennäköisesti perutaan kuolleen asianomaisen osallistumattomuuden vuoksi ja videon kuvaaja ei joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen teostaan. Laillinen murha on siis tapahtunut Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7936
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2198
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1374
    Aihe