Miksi äänestäisit tuhoaja-demareita?

paskaa.käteen

SDP oli edellisessä hallituksessa 7 ministerin voimin ja mikä oli tulos:
-pysyvä suurtyöttömyys
-miljardeja lahjoitettiin Euroopan pankeille
-suurin valtionvelka sekä velkaantumisnopeus
-Venäjän kauppasaarto
-verojen kiristäminen 2,4 miljardilla

Ainuttakaan hallitusohjelmaan kirjattua asiaa ei toteutettu.
Sote oli koko ajan tapetilla mutta siitäkään ei päästy edes alkuun.
Homojen avioliittolaki oli ainoa joka saatiin aikaiseksi. Sekö se oli valtion ykkösasia?

SDP oli toiseksi suurin puolue mutta hyvässä yhteistyössä kokkareiden kanssa tekivät enemmän tuhoa kuin mikään hallitus koskaan aikaisemmin. Rikkaat rikastuivat ja köyhät köyhtyivät entisestään. Vasurit ja vihreät tietysti komppasivat.

Vastaus aloituksen kysymykseen: Jos joku vielä demareita äänestää, hänen on pakko olla piilokokkare, tosi porvari.

116

897

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikea_valinta

      No ketä pitäisi äänestää?

      Kokoomusta ei voi äänestää
      Keskustaa ei voi äänestää
      Etenkään takinkääntäjä Persuja ei voi äänestää.

      • qåaäzm

        Suomi ensin tai Hirvisaaren reformi. Siinä ainoat varteenotettavat ryhmät jotka pitävät oman kansan puolia. Muilla mielessä globalisaation myrkky.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Suomi ensin tai Hirvisaaren reformi. Siinä ainoat varteenotettavat ryhmät jotka pitävät oman kansan puolia. Muilla mielessä globalisaation myrkky.

        Nämä ryhmät ovat nyt vielä pieniä mutta niin oli persutkin. Ero persujen ja näiden isänmaallisten välillä on se että ne eivät petä. Suomi ensin ei mene sellaiseen hallitukseen joka ajaa matutusta, kuppaa omaa kansaa, ajaa islamisaatiota, ajaa liittovaltiota jne. Persut petti ja se näkyy nyt. Maahanmuutto on suurin asia joka tulevaisuudessa ratkaisee vaalien tulokset, kaikki muu on näpertelyä. Se joka laittaa rajat kiinni ja tarkastukset takaisin, se puolue voittaa. Näin se menee.


      • PienempiPaha

        Demareita äänestävät ne jotka eivät halua kokoomusta tai keskustaa päähallituspuolueeksi kyykyttämään köyhiä, pienituloisia, työttömiä ja työläisiä eivätkä varsinkaan halua enää keskokoomusjohtoista porvarihallitusta joka on Suomen surma.


      • Siksipä.siksi

        12 viime vuotta porvarijohtoisia hallituksia kepu tai kokoomus päähallituspuolue ja pääministeripuolue. Persut kertovat mitä apupuolue saa aikaan, ottaa lähinnä hanuriin tai ymmärtää lähteä ajoissa oppositioon kasvamaan.

        PersKeKo-porvarihallitus lisäsi viime vuonna Suomen matumäärää edellisvuodesta historiallisesti koko EU:n ylivoimaisesti eniten yli 822%, ja sä syytät vasemmistoa matutuonnista=)) Sun perustelusi kusee ja pahasti.

        Jätä äänestämättä niin oikeiston pieni rahavalta riistää jatkossakin enemmistöltä ja lisää valtionvelkaa, jota porvarijohdossa onkin otettu ensi vuoden lopulla jo 111 mrd euroa. Onko sillä rakennettu hyvinvointivaltiota? No ei tietenkään, se on mennyt hyväosaisten ja elinkeinoelämän veroaleiden kattamiseen samalla kun duunarin selkänahasta revitään, köyhien ja työttömien etuja leikataan, hyvinvointia-peruspalveluita-sopimisyhteiskuntaa ja oikeusvaltiota alasajetaan.

        Viime hallituksessa vasurit olivat apupuolue jolla ei ollut mitään vaikutusvaltaa ja onneksi lopulta tajusivat lähteä oppositioon. Kokoomuksen kelkkaan hyppääminen tietää aina vasemmistolle ja sdp:lle huonoa, kaikkihan on aina apupuolueiden syytä, ei toki suurimman päähallituspuolueen. Nytkin persut päättää hallituspolitiikasta ja on yksin syypäitä siihen, eikö?
        Ja kun Soini haukkuu sdp:tä viime hallituksen virheistä, hän ei koskaan katsoa pääarkkitehteja vieressään.

        Viimeksi sdp-johtoiset Paavo Lipposen 1 ja 2 hallitukset leikkasivat Suomen valtiovelan lähes nollaan, velan jota edellinen kepun Esko Ahon hallitus oli kasvattanut euroiksi muutettuna jättimäiseen 50 mrd euroon 90-luvulla. Sdp-johdon jälkeen kepun Matti Vanhasen, kepun Mari Kiviniemen, kokoomuksen Jyrki Kataisen, kokoomuksen Alexander Stubbin ja kepun Juha Sipilän porvarijohtoiset hallitukset ovat valtiovelkaa taas kasvattaneet niin että se on ensi vuoden lopulla jo 111 mrd euroa. Porvari elää valtionvelalla!


      • KokomustienTyötä

        Aloittaja puhut täyttä skeidaa, porvaripuolue kepu tai kokoomus on ollut päähallituspuolueena viimeiset 14 vuotta ja jälki sen mukaista. Vai väitätkö että apupuolue kävelee pääpuolueen yli hallituspolitiikassa?

        -

        Huomioitko että Paavo Lipposen kaksi SDP-johtoista hallitusta pudottivat myös Suomen valtionvelan lähes nolliin, valtionvelan jota edellinen taas porvarijohtoinen kepun Esko Ahon hallitus oli nostanut ennätysmäisesti nykyrahaksi muutettuna 50 miljardiin euroon. Vain kokoomuksen Jyrki Käteinen on yltänyt pahempaan. Esko Ahohan piilotti valtiovelan otolla Suomen 90-luvun pankkikriisin tappiot, jossa omaisuutta siirrettiin oikeiston hyvävelirappareille miljardeja roskapankkien kautta ym. järjestelyillä. Tällä järjestelyllä (lue: koplauksella) myös Björn Wahlroos kasvatti omaisuutensa. Roskalainaomaisuus siis puhallettiin talousmafiahyväveljille ilmaiseksi tai pilkkahintaan ja valtion tappiot kuitattiin ottamalla jättimäisesti valtionvelkaa joka piilotti tämän pyramidihuijauksen.

        -

        14 vuotta porvarijohdossa jo 107 mrd valtiovelkaa
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14224931/12-vuotta-porvarijohdossa-103-mrd-valtiovelkaa

        Eikö muistu mieleen että viimeiset 14 vuotta on menty porvaripäähallituspuoluejohdossa? Ei apupuolue tee politiikkaa, kuten persujen persiisiinotto kertoo. Apupuolue komppaa hallituspuoluetta ja jos/kun kyllästyy hanuriin ottamiseen, niin siirtyy oppositioon kuten vasemmistoliitto teki viime hallituksessa. Kokoomuksen ja Sipilän kepun päähallituspuoluepolitiikka on EKokoomuspolitiikkaa ja jälki sen mukaista. Porvarijohdossa/politiikalla otettu jo 105 mrd euroa valtionvelkaa. Ja nyt SOS-halllitus ottaa taas valtionvelkaa 6 mrd euroa vuodessa ja ensi vuoden loppuun mennessä kokonaisvelka 111 mrd euroa. Sen ymmärtäisi jotenkin jos hyvinvointia ja hyvinvointivaltiota oltaisiin parannettu ja kehitetty, mutta samalla on ajettu niitä alas. Valtionvelka on porvarijohdossa mennyt hyväosaisten, pääomapiirien ja elinkeinoelämän veroaleisiin. Sairasta!

        Työttömyyden kasvu ei selitä lisävelonottoa kuin pienen osan, kuten koko porvarihallitusten velanoton ajan.

        Porvarien nerokas juoni ottaa helvetisti velkaa ja panna kansa maksamaan. Talouden alijäämään toki vaikuttaa massatyöttömyys mutta todellinen vaje tulee verojen vähentämisestä ja kiertämisestä.

        Valtionvelka nousee porvarikaudella laskee sdp-kaudella
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13687795/valtionvelka-nousee-porvarikaudella-laskee-sdp-kau

        Oikeisto syö hyvinvointivaltion valtiovelan nostolla
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13689443/oikeisto-syo-hyvinvointivaltion

        Varakkaimmat nostavat Suomessa sosiaalitukia melkein yhtä paljon kuin köyhimmät
        https://suomimedia.wordpress.com/2015/07/10/hatkahdyttava-tilasto-varakkaat-nostavat-suomen-sosiaalituet/

        -

        Apupuolue on apupuolue vaikka voissa keittäs, persujen persiisiinotto sen jo kertoo. Päähallituspuolue määrää politiikan suunnan ja jos takaa otto ei kiinnosta, apupuolue lähtee oppositioon kasvamaan.
        Kepu ja kokkareet ovat olleet hallituspolitiikan insinöörejä viimeiset 12 vuotta ja 105 mrd euron valtionvelka on siitä todiste. Sillä on vieläpä kustannettu pääosin hyväosaisten, pääomapiirien, elinkeinoelämän ja omistajien veroaleita. Hyvinvointivaltiota ja sen palveluita sekä infraa on taas pelkästään alas ajettu, valtionyhtiöitä ja luonnollisia monopoleja myyty. Hölmölän hommaa!

        Kuten sanottua apupuolue toteuttaa päähallituspuolueen politiikkaa tai siirtyy oppositioon. Politiikan suunta on kiinni vain vaalituloksesta, ja 14 viime vuotta tulos on mahdollistanut tuhoavan porvarihallituspolitiikan toteutumisen.

        Ettekö tajua että valtionvelka on tahallaan päästetty kasvamaan että köyhempi kansa voidaan pakottaa täystyöllisyyteen, töihin joita muuten ei tekisi kukaan, koska se työ on alipalkattua provisiotyötä ja 0-tuntisopimuksia joista ei pääse irtautumaan ilman pitkää työttömyystukikarenssia?

        Äänestämättä jättäminen on siis idiotismia, se on ääni Björn Wahlroosille ja muille oikeiston rahavallan EKokoomusmafiarappareille, sillä porvari äänestää aina etujensa takia. Äänestä henkesi edestä!

        Hyvinvointivaltion paradoksi - Demokratiaparadoksi
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14382252/hyvinvointivaltion-paradoksi

        Finland Papers
        https://sites.google.com/site/oikeisto/


      • Ekokoomuskeputuho

        Tässäkö syy miksi porvarihallitusjohdossa Suomen valtiovelka aina nousee hurjasti. Tällä rahoitetaan varakkaimman viidenneksen Suomalaista sosiaaliturvaa https://suomimedia.wordpress.com/2015/07/10/hatkahdyttava-tilasto-varakkaat-nostavat-suomen-sosiaalituet/

        Valtionvelan kehitys 1980-2014. Lähde Velkakello.fi
        http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/files/imagecache/biggest/domain-10807/kuvat/Nayttokuva_2015-02-13_kello_12.11.30.png

        Valtiovelan määrä on käännetty euroiksi ja kyllä vaan Esko Ahon hallituksen aikana 1991-1995 on helvetinmoinen valtiovelan kasvukäyrä (lähes 50 miljardia euroa), joka tasoittuu vasta muutamaa vuotta myöhemmin, kun Lipposen ensimmäinen hallitus saa taas lainahanat kuriin. Kunnes taas Kiviniemen (kepu) ja Kataisen (kok) (50 miljardin euron nousu) nostavat valtiovelan oton ylös. Todellisuudessa tämä kasvukäyrä alkaa jo Vanhasen II hallituksessa 2009.

        Hallitukset aikajärjestyksessä:

        Aho 26.4.1991 - 13.4.1995 Keskusta
        Lipponen 13.4.1995 - 15.4.1999 SDP
        Lipponen II 15.4.1999 - 17.4.2003 SDP
        Jäätteenmäki 17.4.2003 - 24.6.2003 Keskusta
        Vanhanen 24.6.2003 - 19.4.2007 Keskusta
        Vanhanen II 19.4.2007 - 22.6.2010 Keskusta
        Kiviniemi 22.6.2010 - 22.6.2011 Keskusta
        Katainen 22.6.2011 - 24.6.2014 Kokoomus

        Veronmaksajilta on unohtunut valtionvelan todellinen syy ja syylliset.
        http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207283-veronmaksajilta-on-unohtunut-valtionvelan-todellinen-syy-ja-syylliset
        "Vuonna 1990 verotulot olivat 20,3miljardia€ ja otin sen lähtökohdaksi verotuloissa.

        Valtiolla oli vuoden 1991 alussa velkaa 9,6miljardia€. Esko Ahon hallitus aloitti työnsä 26.4.1991 ja vuoden1995 lopussa velkaa oli 60,1miljardia€:a, Esko Ahon hallitus lopetti työnsä 13.4.1995. Ahon hallituksen aikana Suomi oli velkaantunut 50miljardia€. Vuoden 2014 lopussa valtionvelka oli 96miljardia€.

        Vuosina 1991-95 verotulot olivat yhteensä 89,6miljardia€. Jos verotulot olisivat pysyneet vuoden 1990 tasolla, niin 1991-95 verotulojen olisi pitänyt olla 101,5miljardia€. Verotulojen lasku oli yhteensä vain 11,9miljardia€ 1991-95

        Kuitenkin valtio otti lainaa vuosina 1991-1995 peräti 47,2miljardia€ lisää, eli 35,3miljardia€ enemmän, kuin oli verotulojen lasku? Samaan aikaan kiristettiin kansan vyötä Iiro Viinasen toimesta niin paljon, että solki alkoi tuntumaan jo selkärangassa.

        Vertailun vuoksi vuosina 1996-2014 valtio on ottanut velkaa yhteensä 54,7miljardia €.
        Minne se lähes 35,3miljardia lainattua euroa hävisi ja mihin se käytettiin?

        Tässä minun selitys hävinneille rahoille.

        Poliitikot ja ministeriöt olivat ilmeisesti täysin pankkiirien armoilla päätöksen teossa ja eivät ymmärtäneet, kuinka valtiota ryöstettiin tekaistuilla raporteilla yhdessä suurten tilintarkastusyhteisöjen toimesta. Toisena vaihtoehtona on se, että poliitikot ja ministeriöt olivat tietoisia vedätyksestä, mutta eivät tehneet mitään.

        Se on jo kaikkien tiedossa, että valtio avasi piikin pankeille, jotka saivat rahaa laskua vastaa ilman mitään konkreettisia selvityksiä ja kysymyksiä. Valvontaa ei ollut, sillä pankkikriisiä hoitamaan oli palkattu samat pankkiirit, jotka kriisin aiheuttivat.

        Pankit ajoivat yritykset konkurssiin ja laittoivat pakkohuutokauppaan yritykset ja velallisten kodit, jotka ostettiin edulliseen hintaan roskapankeille ja loppuvelat myytiin ulkomaalaisille perintäyhtiöille murto-osalla velkojen arvosta. Siitä seurasi se, että sadattuhannet kansalaiset jätettiin työttömiksi, kodittomiksi ja perintäyhtiöiden armoille vuosikymmeniksi ja syrjäytettiin yhteiskunnasta nostamaan erilaisia avustuksia, joista osa meni ulkomaalaisille perintäyhtiöille".

        Ahon porvarijohtoinen hallitus piilotti siis valtiolle roskapankeista/lainoista kertyneen omistuksen siirtymisen EKokoomusmafian rapparihyväveljille.

        Vielä muistutuksena: Lipposen kaksi hallitusta laskivat valtionvelan jota Esko Ahon hallitus oli nostanut huimasti piilottaakseen valtion käsiin jääneen pankkikriisiomistuksen siirron hyväveljille. Ja demareita syytetään valtiovelan kasvattamisesta vaikka porvarihallitukset sitä velkaa ovat päähallituspuoluekausillaan koko ajan nostaneet, eikä ainakaan hyvinvointipalvelujen parantamiseen. Nytkin otetaan lisävelkaa ja samalla 5% Apteekkarivähennys jolla keskiverto apteekkarit, juristit, lääkärit ym. saavat 10 000 euroa lisää nettotuloja vuodessa. Valtiovelan otolla kustannetaan omistajien vähennyksiä..Jippii! https://sdp.fi/fi/blog/gustafsson-tosiasiat-osoittavat-etta-hallituksen-harski-veropolitiikka-suosii-hyvaosaisia/

        Suomen veronkiertovelkatalous ja omistajien veroalet kasvattavat valtionvelkaa, ilman sitä valtion menot katettaisiin verotuotoilla.

        - Suomen varallisuuteen ja omistamiseen kohdistuva verotus huomattavasti alle EU-keskitason
        - Varallisuus on Suomessa verottajan erityissuojeluksessa
        - Tilastokeskuksen Olli Savela: Pääomaverojen osuus on Suomessa EU-keskiarvoa pienempi
        Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14659688/vekselivetoinen-suomi-oy-konkurssiin#comment-88167741


      • Porvaripainajainen
        KokomustienTyötä kirjoitti:

        Aloittaja puhut täyttä skeidaa, porvaripuolue kepu tai kokoomus on ollut päähallituspuolueena viimeiset 14 vuotta ja jälki sen mukaista. Vai väitätkö että apupuolue kävelee pääpuolueen yli hallituspolitiikassa?

        -

        Huomioitko että Paavo Lipposen kaksi SDP-johtoista hallitusta pudottivat myös Suomen valtionvelan lähes nolliin, valtionvelan jota edellinen taas porvarijohtoinen kepun Esko Ahon hallitus oli nostanut ennätysmäisesti nykyrahaksi muutettuna 50 miljardiin euroon. Vain kokoomuksen Jyrki Käteinen on yltänyt pahempaan. Esko Ahohan piilotti valtiovelan otolla Suomen 90-luvun pankkikriisin tappiot, jossa omaisuutta siirrettiin oikeiston hyvävelirappareille miljardeja roskapankkien kautta ym. järjestelyillä. Tällä järjestelyllä (lue: koplauksella) myös Björn Wahlroos kasvatti omaisuutensa. Roskalainaomaisuus siis puhallettiin talousmafiahyväveljille ilmaiseksi tai pilkkahintaan ja valtion tappiot kuitattiin ottamalla jättimäisesti valtionvelkaa joka piilotti tämän pyramidihuijauksen.

        -

        14 vuotta porvarijohdossa jo 107 mrd valtiovelkaa
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14224931/12-vuotta-porvarijohdossa-103-mrd-valtiovelkaa

        Eikö muistu mieleen että viimeiset 14 vuotta on menty porvaripäähallituspuoluejohdossa? Ei apupuolue tee politiikkaa, kuten persujen persiisiinotto kertoo. Apupuolue komppaa hallituspuoluetta ja jos/kun kyllästyy hanuriin ottamiseen, niin siirtyy oppositioon kuten vasemmistoliitto teki viime hallituksessa. Kokoomuksen ja Sipilän kepun päähallituspuoluepolitiikka on EKokoomuspolitiikkaa ja jälki sen mukaista. Porvarijohdossa/politiikalla otettu jo 105 mrd euroa valtionvelkaa. Ja nyt SOS-halllitus ottaa taas valtionvelkaa 6 mrd euroa vuodessa ja ensi vuoden loppuun mennessä kokonaisvelka 111 mrd euroa. Sen ymmärtäisi jotenkin jos hyvinvointia ja hyvinvointivaltiota oltaisiin parannettu ja kehitetty, mutta samalla on ajettu niitä alas. Valtionvelka on porvarijohdossa mennyt hyväosaisten, pääomapiirien ja elinkeinoelämän veroaleisiin. Sairasta!

        Työttömyyden kasvu ei selitä lisävelonottoa kuin pienen osan, kuten koko porvarihallitusten velanoton ajan.

        Porvarien nerokas juoni ottaa helvetisti velkaa ja panna kansa maksamaan. Talouden alijäämään toki vaikuttaa massatyöttömyys mutta todellinen vaje tulee verojen vähentämisestä ja kiertämisestä.

        Valtionvelka nousee porvarikaudella laskee sdp-kaudella
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13687795/valtionvelka-nousee-porvarikaudella-laskee-sdp-kau

        Oikeisto syö hyvinvointivaltion valtiovelan nostolla
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13689443/oikeisto-syo-hyvinvointivaltion

        Varakkaimmat nostavat Suomessa sosiaalitukia melkein yhtä paljon kuin köyhimmät
        https://suomimedia.wordpress.com/2015/07/10/hatkahdyttava-tilasto-varakkaat-nostavat-suomen-sosiaalituet/

        -

        Apupuolue on apupuolue vaikka voissa keittäs, persujen persiisiinotto sen jo kertoo. Päähallituspuolue määrää politiikan suunnan ja jos takaa otto ei kiinnosta, apupuolue lähtee oppositioon kasvamaan.
        Kepu ja kokkareet ovat olleet hallituspolitiikan insinöörejä viimeiset 12 vuotta ja 105 mrd euron valtionvelka on siitä todiste. Sillä on vieläpä kustannettu pääosin hyväosaisten, pääomapiirien, elinkeinoelämän ja omistajien veroaleita. Hyvinvointivaltiota ja sen palveluita sekä infraa on taas pelkästään alas ajettu, valtionyhtiöitä ja luonnollisia monopoleja myyty. Hölmölän hommaa!

        Kuten sanottua apupuolue toteuttaa päähallituspuolueen politiikkaa tai siirtyy oppositioon. Politiikan suunta on kiinni vain vaalituloksesta, ja 14 viime vuotta tulos on mahdollistanut tuhoavan porvarihallituspolitiikan toteutumisen.

        Ettekö tajua että valtionvelka on tahallaan päästetty kasvamaan että köyhempi kansa voidaan pakottaa täystyöllisyyteen, töihin joita muuten ei tekisi kukaan, koska se työ on alipalkattua provisiotyötä ja 0-tuntisopimuksia joista ei pääse irtautumaan ilman pitkää työttömyystukikarenssia?

        Äänestämättä jättäminen on siis idiotismia, se on ääni Björn Wahlroosille ja muille oikeiston rahavallan EKokoomusmafiarappareille, sillä porvari äänestää aina etujensa takia. Äänestä henkesi edestä!

        Hyvinvointivaltion paradoksi - Demokratiaparadoksi
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14382252/hyvinvointivaltion-paradoksi

        Finland Papers
        https://sites.google.com/site/oikeisto/

        Se on kummaa että vaikka porvarijohdossa leikataan hyvinvointipalveluita ja ajetaan alas hyvinvointivaltiota niin valtiovelka sen kun kasvaa. No syy on selvä, valtiovelan otolla katetaan ja rahoitetaan porvarien kepun ja kokoomuksen hyväosaisten, elinkeinoelämän ja pääomapiiren veroaletta.

        Äänestä porvaria, äänestät valtionvelan ottoa.

        Esko Ahon hallitus velkaannutti Suomen

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13685105/esko-ahon-hallitus-velkaannutti-suomen

        Esko Ahon hallitus velkaannutti Suomen

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13685134/esko-ahon-hallitus-velkaannutti-suomen

        Persut kannattaa pääomaverotuksen korotusta jotta menestyneet ottavat osaa köyhien ja työläisten lisäksi Suomen nostamiseen eli KiKy-taökoisiin, mutta ek, kokoomus ja kepu vastustavat rikkaiden ja hyväosaisten osallistumista, ja kokoomus haluaa leikata 1-2 miljardia euroa lisää työläisiltä, työttömiltä, köyhiltä ja pienituloisilta.


      • JärkiOhoi
        qåaäzm kirjoitti:

        Nämä ryhmät ovat nyt vielä pieniä mutta niin oli persutkin. Ero persujen ja näiden isänmaallisten välillä on se että ne eivät petä. Suomi ensin ei mene sellaiseen hallitukseen joka ajaa matutusta, kuppaa omaa kansaa, ajaa islamisaatiota, ajaa liittovaltiota jne. Persut petti ja se näkyy nyt. Maahanmuutto on suurin asia joka tulevaisuudessa ratkaisee vaalien tulokset, kaikki muu on näpertelyä. Se joka laittaa rajat kiinni ja tarkastukset takaisin, se puolue voittaa. Näin se menee.

        EKokoomusmafian agitaattorit haluavat hajottaa proletaarien rivejä entisestään houkuttelemalla äänestämään pienpuolueita. Jo persujen äänestäminen oli virhe joka hajoitti tavallisen 80% työläiskansan äänet ja johti Suomen tuhoavan täysporvarihallituksen muodostumiseen, joka ajaa 10-15% rahaeliitin vähemmistön asiaa. Matumassainvaasio luotiin 32 150 matun tuonnilla 2015 ( 822% edellisvuodesta) jotta proletaari saataisiin vihervasemmisto-suvakki ja persu-rasisti leimalla tappelemaan toisiaan vastaan joka sataa myös seuraavissa vaaleissa keskokoomusporvarien laareihin. Pelkkä oikeiston rahaeliitin hajoita ja hallitse operaatio. Älä anna ääntäsi porvareille äänestämällä pikkupuolueita tai jättämällä äänestämättä.


      • Soopadem
        JärkiOhoi kirjoitti:

        EKokoomusmafian agitaattorit haluavat hajottaa proletaarien rivejä entisestään houkuttelemalla äänestämään pienpuolueita. Jo persujen äänestäminen oli virhe joka hajoitti tavallisen 80% työläiskansan äänet ja johti Suomen tuhoavan täysporvarihallituksen muodostumiseen, joka ajaa 10-15% rahaeliitin vähemmistön asiaa. Matumassainvaasio luotiin 32 150 matun tuonnilla 2015 ( 822% edellisvuodesta) jotta proletaari saataisiin vihervasemmisto-suvakki ja persu-rasisti leimalla tappelemaan toisiaan vastaan joka sataa myös seuraavissa vaaleissa keskokoomusporvarien laareihin. Pelkkä oikeiston rahaeliitin hajoita ja hallitse operaatio. Älä anna ääntäsi porvareille äänestämällä pikkupuolueita tai jättämällä äänestämättä.

        Se Ahon hallituksen velanotto oli seurausta Holkerin-Liikasen(SDP:n valtiovarainministeri) hallituksen luomasta pommista, joka räjähti Ahon hallituksen silmille.
        Eikä Lipponen mitään lainahanoja saanut kuriin vaan sen oli yksinkertaisesti helppo istua valmiiseen pöytään, kun Ahon hallitus oli leikkaukset tehnyt ja MARKAN KELLUTUS alkoi tuoda rutkasti vientituloja, ja muutenkin KORKOJEN raju lasku elvytti taloutta ja valtion tulot kasvoivat itsestään - olisipa Lipponen vielä senkin sössinyt , kun tarvitsi vaan istua paikallaan.
        Velanotto alkoi 2008 kasvaa finanssikriisin iskiessä; ei siinä demari-Juttakaan saanut valtiovarainministerinä parannusta aikaan.


      • Muutoksen.Aika

        Suomessa on vuodesta 2003 ollut oikeistohallitus.

        Vasemmistopuolueet on perinteisesti ollu työväenpuolueita, ja vasuriliitto vielä ennemminkin köyhienkin asialla!

        Syy on vain apupuolueena olo. Suurin päähallituspuolue määrää hallituspolitiikan päälinjat ja kun sdp saadaan suurimmaksi, nähdään vasta sen politiikkaa, nyt se oli viime hallituksessa kokoomuksen renkinä. Tästä syystä äänestäkää demareita jotta se voi ilman suurempaa porvaripuoluetta kokoomusta tai keskustaa päättää itse hallituspolitiikan päälinjat.


      • Xyxy

        Itsenäisyyspuolue! Ei enää ikinä Sdp:n pääministeriä! SDP on hävitettävä lopullisesti!


      • www2
        Siksipä.siksi kirjoitti:

        12 viime vuotta porvarijohtoisia hallituksia kepu tai kokoomus päähallituspuolue ja pääministeripuolue. Persut kertovat mitä apupuolue saa aikaan, ottaa lähinnä hanuriin tai ymmärtää lähteä ajoissa oppositioon kasvamaan.

        PersKeKo-porvarihallitus lisäsi viime vuonna Suomen matumäärää edellisvuodesta historiallisesti koko EU:n ylivoimaisesti eniten yli 822%, ja sä syytät vasemmistoa matutuonnista=)) Sun perustelusi kusee ja pahasti.

        Jätä äänestämättä niin oikeiston pieni rahavalta riistää jatkossakin enemmistöltä ja lisää valtionvelkaa, jota porvarijohdossa onkin otettu ensi vuoden lopulla jo 111 mrd euroa. Onko sillä rakennettu hyvinvointivaltiota? No ei tietenkään, se on mennyt hyväosaisten ja elinkeinoelämän veroaleiden kattamiseen samalla kun duunarin selkänahasta revitään, köyhien ja työttömien etuja leikataan, hyvinvointia-peruspalveluita-sopimisyhteiskuntaa ja oikeusvaltiota alasajetaan.

        Viime hallituksessa vasurit olivat apupuolue jolla ei ollut mitään vaikutusvaltaa ja onneksi lopulta tajusivat lähteä oppositioon. Kokoomuksen kelkkaan hyppääminen tietää aina vasemmistolle ja sdp:lle huonoa, kaikkihan on aina apupuolueiden syytä, ei toki suurimman päähallituspuolueen. Nytkin persut päättää hallituspolitiikasta ja on yksin syypäitä siihen, eikö?
        Ja kun Soini haukkuu sdp:tä viime hallituksen virheistä, hän ei koskaan katsoa pääarkkitehteja vieressään.

        Viimeksi sdp-johtoiset Paavo Lipposen 1 ja 2 hallitukset leikkasivat Suomen valtiovelan lähes nollaan, velan jota edellinen kepun Esko Ahon hallitus oli kasvattanut euroiksi muutettuna jättimäiseen 50 mrd euroon 90-luvulla. Sdp-johdon jälkeen kepun Matti Vanhasen, kepun Mari Kiviniemen, kokoomuksen Jyrki Kataisen, kokoomuksen Alexander Stubbin ja kepun Juha Sipilän porvarijohtoiset hallitukset ovat valtiovelkaa taas kasvattaneet niin että se on ensi vuoden lopulla jo 111 mrd euroa. Porvari elää valtionvelalla!

        Lähes lukutaidottomille.

        http://yle.fi/uutiset/3-7469358


      • pelkkää.valhetta
        PienempiPaha kirjoitti:

        Demareita äänestävät ne jotka eivät halua kokoomusta tai keskustaa päähallituspuolueeksi kyykyttämään köyhiä, pienituloisia, työttömiä ja työläisiä eivätkä varsinkaan halua enää keskokoomusjohtoista porvarihallitusta joka on Suomen surma.

        Demareita äänestävät porvarit jotka haluavat että demarit kyykyttävät kansaa. Ja senhän demarit totta tosiaan osaavat. Demarit ovat kenties valehtelevin puolue mitä olla voi.


      • Ti3mo
        Siksipä.siksi kirjoitti:

        12 viime vuotta porvarijohtoisia hallituksia kepu tai kokoomus päähallituspuolue ja pääministeripuolue. Persut kertovat mitä apupuolue saa aikaan, ottaa lähinnä hanuriin tai ymmärtää lähteä ajoissa oppositioon kasvamaan.

        PersKeKo-porvarihallitus lisäsi viime vuonna Suomen matumäärää edellisvuodesta historiallisesti koko EU:n ylivoimaisesti eniten yli 822%, ja sä syytät vasemmistoa matutuonnista=)) Sun perustelusi kusee ja pahasti.

        Jätä äänestämättä niin oikeiston pieni rahavalta riistää jatkossakin enemmistöltä ja lisää valtionvelkaa, jota porvarijohdossa onkin otettu ensi vuoden lopulla jo 111 mrd euroa. Onko sillä rakennettu hyvinvointivaltiota? No ei tietenkään, se on mennyt hyväosaisten ja elinkeinoelämän veroaleiden kattamiseen samalla kun duunarin selkänahasta revitään, köyhien ja työttömien etuja leikataan, hyvinvointia-peruspalveluita-sopimisyhteiskuntaa ja oikeusvaltiota alasajetaan.

        Viime hallituksessa vasurit olivat apupuolue jolla ei ollut mitään vaikutusvaltaa ja onneksi lopulta tajusivat lähteä oppositioon. Kokoomuksen kelkkaan hyppääminen tietää aina vasemmistolle ja sdp:lle huonoa, kaikkihan on aina apupuolueiden syytä, ei toki suurimman päähallituspuolueen. Nytkin persut päättää hallituspolitiikasta ja on yksin syypäitä siihen, eikö?
        Ja kun Soini haukkuu sdp:tä viime hallituksen virheistä, hän ei koskaan katsoa pääarkkitehteja vieressään.

        Viimeksi sdp-johtoiset Paavo Lipposen 1 ja 2 hallitukset leikkasivat Suomen valtiovelan lähes nollaan, velan jota edellinen kepun Esko Ahon hallitus oli kasvattanut euroiksi muutettuna jättimäiseen 50 mrd euroon 90-luvulla. Sdp-johdon jälkeen kepun Matti Vanhasen, kepun Mari Kiviniemen, kokoomuksen Jyrki Kataisen, kokoomuksen Alexander Stubbin ja kepun Juha Sipilän porvarijohtoiset hallitukset ovat valtiovelkaa taas kasvattaneet niin että se on ensi vuoden lopulla jo 111 mrd euroa. Porvari elää valtionvelalla!

        Eli sä et selkeesti halua matuja Suomeen, joten meinaaks sä äänestää Muutos 2011 puoluetta?


      • paskaaaaa

        Ei ketään jos ei ole niitä jotka asiaasi ajaisivat.


    • sillonmenihyvin

      Lipposen toisesta on kulunut jo pitkälti toistakymmentä vuotta. Sen jälkeen demarit ovat olleet korkeintaan apupuolueena vailla sen kummempaa valtaa. Vähän sellainen suurempi takiainen siis.

      • ihan.roistoja.ovat

        Apupuolue? Oli viime vaalikaudella toiseksi suurin puolue. Sen ei olisi tarvinnut mennä hallitukseen lainkaan vaan olisi voinut toimia tehokkaasti oppositiossa.
        Mutta kun ei halunnut jäädä oppositioon, piti mennä kokkareiden avuksi varmistamaan että kapitalisti rikastuu entisestään.

        Laittoivat sitten vielä takuu-Juttankin varmistamaan, että Euroopan pankit totisesti saavat miljardinsa lahjaksi.

        Ja mitä Lipposen toiseen tulee, sen aikaansaannoksia saamme kärsiä nyt oikein erityisesti. Se ei ole tuonut tavalliselle duunarille muuta kuin taakkoja kannettavaksi EU:n myötä, johon Lipponen valheillaan Suomen johdatti. Rikkaat ovat siitäkin rikastuneet ja kotimaan politiikassa epäonnistuneille Hyville Veljille on saatu hommattua kovapalkkaisia ja matalasti verotettu EU-virkoja.


      • Lipposta.muistellen
        ihan.roistoja.ovat kirjoitti:

        Apupuolue? Oli viime vaalikaudella toiseksi suurin puolue. Sen ei olisi tarvinnut mennä hallitukseen lainkaan vaan olisi voinut toimia tehokkaasti oppositiossa.
        Mutta kun ei halunnut jäädä oppositioon, piti mennä kokkareiden avuksi varmistamaan että kapitalisti rikastuu entisestään.

        Laittoivat sitten vielä takuu-Juttankin varmistamaan, että Euroopan pankit totisesti saavat miljardinsa lahjaksi.

        Ja mitä Lipposen toiseen tulee, sen aikaansaannoksia saamme kärsiä nyt oikein erityisesti. Se ei ole tuonut tavalliselle duunarille muuta kuin taakkoja kannettavaksi EU:n myötä, johon Lipponen valheillaan Suomen johdatti. Rikkaat ovat siitäkin rikastuneet ja kotimaan politiikassa epäonnistuneille Hyville Veljille on saatu hommattua kovapalkkaisia ja matalasti verotettu EU-virkoja.

        Lipposen aikana talous kasvoi voimakkaasti. Työpaikkoja syntyi ja ihmisten elintaso nousi. Mutta kepuvetoisten hallitusten myötä kaikki romahti. Viimeistään fantastinen kokoomus vei suomalaiset pohjalle.

        SDP on ollut liian kauan poissa pääministerin paikalta. SDP on saatava johtamaan Suomea. SDP on suomalaisten ainoa toivo.


      • demarit.on.paskaa
        Lipposta.muistellen kirjoitti:

        Lipposen aikana talous kasvoi voimakkaasti. Työpaikkoja syntyi ja ihmisten elintaso nousi. Mutta kepuvetoisten hallitusten myötä kaikki romahti. Viimeistään fantastinen kokoomus vei suomalaiset pohjalle.

        SDP on ollut liian kauan poissa pääministerin paikalta. SDP on saatava johtamaan Suomea. SDP on suomalaisten ainoa toivo.

        Ei se talous niin huimasti kasvanut, siinä vaan elvyttiin lamasta. Mutta sen jälkeen kun Lipponen valheillaan vei Suomen EU:iin ja EU-säännöt alkoivat puremaan (ei tapahtunut ihan yhtäkkiä) alkoi alamäki jossa nyt olemme eikä pohjaa näy.
        Varmaa on vain että rikkaat ovat rikastuneet EU-liitoksen ansiosta huimasti.

        Lipposen tuhotöistä saa duunarit maksaa kalliisti joka päivä, vielä tänäänkin ja vastedes.

        Toki demareita(kin) kannattaa äänestää jos on porvari. Mutta duunareille ei SDP ole tehnyt ainuttakaan hyvää tekoa. SDP on rikkaille yhtä hyvä toivo kuin kokoomuskin. Tai mikä tahansa puolue. Kokoomus vaan on hyvin rehellinen, se on avoimesti rikkaiden asiaa ajava puolue.


      • toim.huom
        demarit.on.paskaa kirjoitti:

        Ei se talous niin huimasti kasvanut, siinä vaan elvyttiin lamasta. Mutta sen jälkeen kun Lipponen valheillaan vei Suomen EU:iin ja EU-säännöt alkoivat puremaan (ei tapahtunut ihan yhtäkkiä) alkoi alamäki jossa nyt olemme eikä pohjaa näy.
        Varmaa on vain että rikkaat ovat rikastuneet EU-liitoksen ansiosta huimasti.

        Lipposen tuhotöistä saa duunarit maksaa kalliisti joka päivä, vielä tänäänkin ja vastedes.

        Toki demareita(kin) kannattaa äänestää jos on porvari. Mutta duunareille ei SDP ole tehnyt ainuttakaan hyvää tekoa. SDP on rikkaille yhtä hyvä toivo kuin kokoomuskin. Tai mikä tahansa puolue. Kokoomus vaan on hyvin rehellinen, se on avoimesti rikkaiden asiaa ajava puolue.

        Suomen EU-jäsenyys on kylläkin Aho-Eskon ansiota.


      • ne.veivät
        toim.huom kirjoitti:

        Suomen EU-jäsenyys on kylläkin Aho-Eskon ansiota.

        Kaikki poliitikot EU:ta komppasivat, mutta demarit Suomen sinne veivät.


      • opposition.päätös
        ne.veivät kirjoitti:

        Kaikki poliitikot EU:ta komppasivat, mutta demarit Suomen sinne veivät.

        Vahvaa oppositiopolitiikkaa demareilta, jos niin tekivät. Ahon hallituksessahan oli keskusta, kokoomus, RKP ja SKL.


      • Soopadem
        demarit.on.paskaa kirjoitti:

        Ei se talous niin huimasti kasvanut, siinä vaan elvyttiin lamasta. Mutta sen jälkeen kun Lipponen valheillaan vei Suomen EU:iin ja EU-säännöt alkoivat puremaan (ei tapahtunut ihan yhtäkkiä) alkoi alamäki jossa nyt olemme eikä pohjaa näy.
        Varmaa on vain että rikkaat ovat rikastuneet EU-liitoksen ansiosta huimasti.

        Lipposen tuhotöistä saa duunarit maksaa kalliisti joka päivä, vielä tänäänkin ja vastedes.

        Toki demareita(kin) kannattaa äänestää jos on porvari. Mutta duunareille ei SDP ole tehnyt ainuttakaan hyvää tekoa. SDP on rikkaille yhtä hyvä toivo kuin kokoomuskin. Tai mikä tahansa puolue. Kokoomus vaan on hyvin rehellinen, se on avoimesti rikkaiden asiaa ajava puolue.

        Aivan totta - Tuo Lipposen ylistys talouden nostajana on täysi näköharha , hänen hallitusensa sai istua valmiiseen pöytään, kun leikkaukset oli tehty ja markan kellutus alkoi toden teolla elvyttää taloutta -94/95 paikkeilla.


      • PolitiikkaKuntoon

        SDP:n varjobudjetti esittää rahapulassa kärvistelevälle valtiolle uusia verotuskohteita esimerkiksi pääministerin sijoituksista.

        Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran omaisuudesta SDP tulouttaisi kertarysäyksellä puolet eli 350 miljoonaa euroa. Suomen Pankin tuloksesta demarit tulouttaisivat valtiolle 60 miljoonaa enemmän kuin hallitus.

        Pääomien verotuksessa on SDP:n mukaan selvästi kiristämisen varaa. Pankeille pitäisi valmistella Ruotsin kanssa yhdessä uusi liiketoimintavero, jolla Suomessa voisi SDP:n mukaan kerätä 230 miljoonaa euroa. Arvio perustuu Ruotsin demarihallituksen laskelmiin, joiden mukaan Ruotsin pankeista on saatavissa 450 - 500 miljoonan euron verotulot uudella verolla.

        SDP esittää uutta veroa myös kapitalisaatiosopimuksille. Ne nousivat julkisuuteen, kun pääministeri Juha Sipilä (kesk) kertoi sijoittaneensa merkittäviä summia tällaisiin sopimuksiin. Pankit markkinoivat sopimuksia veroedulla, sillä sijoituskuorien sisällä käytävä kauppa on verotonta. Omistaja maksaa verot vasta sitten, kun hän ottaa voitot ulos sijoituskuoresta.

        Puolue laskee, että valtio voisi saada yhteensä 36 miljardin euron sijoituksista yhteensä 115 miljoonan euron verotulot vuodessa. Mallia otettaisiin tähänkin uuteen veroon Ruotsista.

        - Verotuksen ansiosta tämä omaisuuserä tulee myös julkiseen tietoon, SDP:n varjobudjetti linjaa. Se siis tarkoittaisi, että pääministeri Sipilänkin sijoitusten arvo tulisi julki verotustiedoissa.

        Pääomaverotusta SDP kiristäisi 120 miljoonan verran ja osinkoverotusta 115 miljoonalla. Yritysten korkomenojen vähennysoikeutta rajaamalla demarit uskovat saavansa 60 miljoonaa euroa lisää verotuloja.

        Palkansaajille ja eläkeläisille SDP lupaa vastaavasti nykyistä kevyempää verotusta.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112420719782_uu.shtml


      • se.nähtiin
        PolitiikkaKuntoon kirjoitti:

        SDP:n varjobudjetti esittää rahapulassa kärvistelevälle valtiolle uusia verotuskohteita esimerkiksi pääministerin sijoituksista.

        Suomen itsenäisyyden juhlarahaston Sitran omaisuudesta SDP tulouttaisi kertarysäyksellä puolet eli 350 miljoonaa euroa. Suomen Pankin tuloksesta demarit tulouttaisivat valtiolle 60 miljoonaa enemmän kuin hallitus.

        Pääomien verotuksessa on SDP:n mukaan selvästi kiristämisen varaa. Pankeille pitäisi valmistella Ruotsin kanssa yhdessä uusi liiketoimintavero, jolla Suomessa voisi SDP:n mukaan kerätä 230 miljoonaa euroa. Arvio perustuu Ruotsin demarihallituksen laskelmiin, joiden mukaan Ruotsin pankeista on saatavissa 450 - 500 miljoonan euron verotulot uudella verolla.

        SDP esittää uutta veroa myös kapitalisaatiosopimuksille. Ne nousivat julkisuuteen, kun pääministeri Juha Sipilä (kesk) kertoi sijoittaneensa merkittäviä summia tällaisiin sopimuksiin. Pankit markkinoivat sopimuksia veroedulla, sillä sijoituskuorien sisällä käytävä kauppa on verotonta. Omistaja maksaa verot vasta sitten, kun hän ottaa voitot ulos sijoituskuoresta.

        Puolue laskee, että valtio voisi saada yhteensä 36 miljardin euron sijoituksista yhteensä 115 miljoonan euron verotulot vuodessa. Mallia otettaisiin tähänkin uuteen veroon Ruotsista.

        - Verotuksen ansiosta tämä omaisuuserä tulee myös julkiseen tietoon, SDP:n varjobudjetti linjaa. Se siis tarkoittaisi, että pääministeri Sipilänkin sijoitusten arvo tulisi julki verotustiedoissa.

        Pääomaverotusta SDP kiristäisi 120 miljoonan verran ja osinkoverotusta 115 miljoonalla. Yritysten korkomenojen vähennysoikeutta rajaamalla demarit uskovat saavansa 60 miljoonaa euroa lisää verotuloja.

        Palkansaajille ja eläkeläisille SDP lupaa vastaavasti nykyistä kevyempää verotusta.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112420719782_uu.shtml

        Lupaavat sitä ja lupaavat tätä.
        Aloituksessa nähdään asioita joita todellisuudessa on tapahtunut, kun demarit menevät hallitukseen nuolemaan kapitalistien persettä. Lupauksista viis.
        Mutta mikseivät nuolisi, porvareita demaritkin ovat nykyään.


    • SuomessaOn

      ollut porvaripääministeri vuodesta 2003. Siitä syystä talous sukeltaa. Aina kun on ollut porvarihallitus niin talous on sakannut. Demaripääministeri sen sijaan nostaa heti taloutta.

      • paskaa.ne.ovat

        Turha miettiä mitä oli joskus 70- tai 80-luvulla. Nyt on toisin, ei ole työväen asioita ajavaa puoluetta. Demaritkin ovat vain nimellisesti demareita, oikeasti ovat kuten kokoomuslaisetkin. Matutus- ja asuntobisneksessäkin pyörivät, kun voivat sillä lailla kupata valtiolta ja duunareilta rahaa.


      • EliitinJuhlat

        Ja valtionvelka kasvanut porvaripääministeriaikoina jolloin kokoomus tai kepu päähallituspuolueina. Ja nyt sama meno täysporvarihallituksessa 6 mrd vuosittain lisävaltionvelkaa vaikka samalla esim. 5% Apteekkarivähennyksiä jaetaan varakkaille jota keskiverto apteekkari, juristi, lääkäri ym. saa lisätulona 10 000 euroa nettona vuosittain, satojen tuhansien vuositulojensa päälle. Aivan turha menoerä varakkaimmalle 10%:lle kun samalla KiKy leikkaa työläisten ja työttömien ostovoimaa.


      • hu9000
        EliitinJuhlat kirjoitti:

        Ja valtionvelka kasvanut porvaripääministeriaikoina jolloin kokoomus tai kepu päähallituspuolueina. Ja nyt sama meno täysporvarihallituksessa 6 mrd vuosittain lisävaltionvelkaa vaikka samalla esim. 5% Apteekkarivähennyksiä jaetaan varakkaille jota keskiverto apteekkari, juristi, lääkäri ym. saa lisätulona 10 000 euroa nettona vuosittain, satojen tuhansien vuositulojensa päälle. Aivan turha menoerä varakkaimmalle 10%:lle kun samalla KiKy leikkaa työläisten ja työttömien ostovoimaa.

        Velkaa ovat olleet aiheuttamassa lähinnä sosiaalidemokraatit, jotka ovat ne saaneet työnnettyä porvarien niskaan.


      • zaskgzxd
        hu9000 kirjoitti:

        Velkaa ovat olleet aiheuttamassa lähinnä sosiaalidemokraatit, jotka ovat ne saaneet työnnettyä porvarien niskaan.

        Valehtelet kokkaretrolli tapasi mukaan. Kokoomus Katainen ennätysvelkaannuuti Suomen valtion ensiksi valtiovarainministerinä ja sitten pääministerinä.


      • wejyzatd
        paskaa.ne.ovat kirjoitti:

        Turha miettiä mitä oli joskus 70- tai 80-luvulla. Nyt on toisin, ei ole työväen asioita ajavaa puoluetta. Demaritkin ovat vain nimellisesti demareita, oikeasti ovat kuten kokoomuslaisetkin. Matutus- ja asuntobisneksessäkin pyörivät, kun voivat sillä lailla kupata valtiolta ja duunareilta rahaa.

        Kokoomustrolli taas vauhdissa. Iivari joka on huseerannut matubisneksessä on oikeistodemari (tippui eduskunnasta jo) eli markkinaliberaali piilokokoomuslainen.


    • sosdem.suvakkipaskaa

      " Demaripääministeri sen sijaan nostaa heti taloutta. "

      Paskanmarjat, tämä yhtälö kun maassa on korkea pohjoismainen sosiaaliturva mutta työllisyys on heikkoa eteläeurooppalaista tasoa tulee tuhoamaan tämän maan.
      Se ei sitä vielä välttämättä tekisi jos rajat olisi kiinni ja eu- ja euroero todellisuutta, mutta nykyisessä tilanteessa mikään ei tule muuttumaan.

      Somalit ovat olleet maassa jo 90-luvulta lähtien ja siitä yhteisöstä n. 20% on työllistynyt edes joten kuten - loput elää sosiaaliturvan varassa. Ii-rakeista on muodostumassa seuraava vastaavan kaltainen ongelma, myös muissa kansallisuuksissa löytyy vastaavankaltaista sosiaaliturvan varassa elämäntapaa.
      Mitään parannusta huoltosuhteeseen tämä turvis-pelleily ei nykymuodossa tuo, päinvastoin pahentaa tilannetta dramaattisesti.

      Kun katsotaan, kuka se kaikkein eniten on paasaamassa tämän hulluuden puolesta, sossut on yhtenä suurimmista siinä mamutus rummuttamisessa mukana.
      Ei tule meno muuttumaan sossujen toimesta ainakaan. Kaiken tämän maailman paska- ja kuona aineksen tänne rahtaamisella, tänne pesiyttämisellä ja hyysimisillä oikein viimeisen päälle ei saada muuta aikaan kuin sen hölmölandian tuho, missä näin aletaan toimia.

      Ei ole sitten pälkähtänyt päähän että mitä jos se eu ja euro tuleekin tuhoutumaan ja sitten sen eun ohessa tulleen maahantunkeutumispöljyys opin kanssa hirmuisen velkalastin kera ne velat laitetaankin maksuun oikein viimeien päälle.
      Luuletteko näiltä rintamakarkuri karkuun luikkija maahantunkeutujilta silloin löytyvän jotakin selkärankaa niiden velkojen maksamiseen kurjissa olosuhteissa - paskat ne mitään maksa, niiden kulttuuriin kuuluu vain ja ainoastaan rettelöinti sellaisissa tilanteissa - mitään lakejahan nuo eivät kunnioita missään tilanteissa.

      Ehkä pyrkivät taas lähtemään seuraavalle turvapaikkaturismi kierrokselle jonnekin toiseen hölmölandiaan, jos jostain vielä löytyy yhtä hölmöjä hyväksikäytettäviä suvakkihuorain kansoittamia valtioita minne ängetä siinä tilanteessa.
      Passit ja paperit vaan nakataan jorpakkoon, vääntäydytään rajalle ja huudahdetaan taikasana ja kas, taas aukesi karvapers kultamunille portit lusmuilemiseen.

      • rikkaatverolle

        Hyvinvointiyhteiskunta toimii aivan hyvin. Rahaa on maassa enemmän kuin koskaan. Se on vaan jakautunut väärin. Rikkailta pitää viedä enemmän. Rahaa on jaettava köyhemmille ja samalla maksaa pois velkaa.

        Suomen valtionvelka on Ahon verotusuudistuksen syytä.


      • keps

        Nii mitä rahaa, velkarahaa enemmän kuin koskaan? Mielestäni julkista sektoria pitäisi karsia, turhaa jyväjemmaria pois pyörimästä.


      • demarit.on.konnia
        keps kirjoitti:

        Nii mitä rahaa, velkarahaa enemmän kuin koskaan? Mielestäni julkista sektoria pitäisi karsia, turhaa jyväjemmaria pois pyörimästä.

        Poliittiset suojatyöpaikat olisi kaikki korvattava ammattilaisilla.
        Ja demareilla niitä suojatyöpaikkoja on siinä missä muillakin.
        Kaikki ne ajavat vain omaa etuaan, ja se on sama kuin rikkaiden etu.
        Demarit ovat piilokokoomuslaisia.


      • järkikäteen
        keps kirjoitti:

        Nii mitä rahaa, velkarahaa enemmän kuin koskaan? Mielestäni julkista sektoria pitäisi karsia, turhaa jyväjemmaria pois pyörimästä.

        Ei karsiminen toimi, jos tarkoitus on pitää ihmisiä työelämässä. Julkista sektoria on varaa turvottaa. Perusinfra ja luonnolliset monopolit pitää olla valtion tai kuntien omistuksessa. Viimeistä euroa ei tarvitse viedä ulkomaille, riittää että tehdään omina hommina omakustannehintaan.

        Rikkailla on rahaa aivan liikaa. Sieltä pitää siirtää varallisuutta julkisille puolelle ja osalla maksaa pois valtionvelkaa.

        Yksilöiden ahneus pitää siirtää yhteiskunnan ahneudeksi.


      • Antisossu

        Näyttää demarin tekemältä tekstiltä pahasti. Sosialistihan se siellä politikoi! SDP:n aika meni jo ajat sitten! Nyt on uudet tuulet Suomessa.


      • zxhggdxcfghgyu
        demarit.on.konnia kirjoitti:

        Poliittiset suojatyöpaikat olisi kaikki korvattava ammattilaisilla.
        Ja demareilla niitä suojatyöpaikkoja on siinä missä muillakin.
        Kaikki ne ajavat vain omaa etuaan, ja se on sama kuin rikkaiden etu.
        Demarit ovat piilokokoomuslaisia.

        SDP:ssä on nyt vahva vasemmistosiipi ja oikeistodemarit kuten Urpilainen, Razmyar, Guzenina, ihalainen, Viitanen, Filatov tippuvat eduskunnasta ensi eduskuntavaaleissa.


    • persutsuksikoonvit

      aika hyvin tämä nykyine hallitus pystynyt tuon työttömyyden hoitamaan! Tietääkseni se on pysynyt ennallaan ja lupaus oli poistaa työttömyys

      • isot.siat

        Tuohon tietysti voisi sanoa että hallituksella on vielä pari vuotta aikaa, mutta en viitsi. Onhan se selvää, että tätä tytöttömyyttä ei tulla poistamaan vuosikymmeniin, jos koskaan.
        Kataisen hallitus demarityöministereineen tuhosi kaikki mahdollisuudet palata työllisyystilanteessa 80-luvulle. Että sillälailla demarit ja vasurit Kataista nuoleskelivat.


    • rexytcutc
    • Pelkkää.tuhoa

      Eikö ihmiset muista minkä tuhon demarit Suomelle aiheuttivat takuu-Juttineen kaikkineen. Kieli syvällä Kokoomuksen perheessä kiskottiin miljardeja työläisten selkänahasta.

      • hyvä-demarit

        Demarit kiristävät rikkaiden verotusta. Se on todella hyvä asia. Siksi äänestän SDP:tä.


      • demarkiporvari
        hyvä-demarit kirjoitti:

        Demarit kiristävät rikkaiden verotusta. Se on todella hyvä asia. Siksi äänestän SDP:tä.

        Nimenomaan. Kunnon kapitalistin ja porvarin kannattaa ehdottomasti äänestää demareita.


      • kusetusko

        Tai Vanhasen hyvä bisnes 2007-2011 tosin uuniperuna on kepun pressaehdokas ja palaa pohjaan kuten ne miljardit mitä katasitolon kanssa kusi kreikan pensaspaloihin, siis nykyinen eukko rahoittaa ja puolue?


      • Ei_enää_SOSsikoita

        Edellisen hallituksen valtiovarainministeri Jutta urpilaisen johdolla SDP hyväksyi pääministeri Jyrki Kataisen (KOK) esityksen piensijoittajien kovemmasta osakepääoman voittoverotuksesta.

        Hetkeä aiemmin Jutta oli siunasi pääministeri Kataisen kanssa Kreikkapaketin suomalaisen työtätekevän ja eläkeläisen veronmaksajan niskaan.


    • totaalituhoa

      Kuka tahansa voi tutkia asian ja todeta että demarit ovat tehneet hirvittävää tuhoa Suomessa viimeisen kahden vuosikymmenen aikana.

      • zsxdyzsxdf

        Kokoomus on ollut hallituksessa yhtä kautta lukuunottamatta viimeisenä 20 vuotena ja tuhonnut Suomen talouden tolkuttomalla velanotolla. Näin se on mennyt.


    • Ti3mo

      Eihän tossa ollu ku vasta alkupala-menyy Kataisen katastrofihallituksen toimista! :)

      Kokonaissäästöt oli siis sen 6,5 miljardia! Vaikutukset plus/miinus NOLLA!
      Saman verran otetaan velkaa yhä ku ennen Kätsy-boyn pilipalihallituksen "säästöjä"! :)

      Näistä sovittiin. Katso mitkä säästöt koskevat sinua:
      - Arvonlisäverokantoja nostetaan yhdellä prosenttiyksiköllä.
      - Ansiotuloverotuksen indeksitarkistukset jäädytetään vuosiksi 2013 ja 2014.
      - Yli 100000 euroa vuodessa ansaitseville tulee määräaikainen solidaarisuusvero.
      - Asuntokauppojen yhteydessä maksettava varainsiirtovero nousee 1,6:sta prosentista 2 prosenttiin.
      - Kilometrikorvauksia maksetaan enimmillään 15000 kilometriltä
      Ja koska köyhiltä otetaan, niin tokihan se aitoon anti-Robin Hood henkeen pitää rikkaille antaa! :) Samalla ku *köh* köyhien asialla olevat sylikoirapuolueet taputtaa vieressä karvaisia kämmeniään! :)
      - Meno- ja veropäätösten lisäksi hallitus vauhdittaa talouskasvua kaikkiaan noin 300 miljoonan euron verokannustimilla.
      - Merkittävin on yrityksille tuleva tutkimus- ja kehitysvähennys, jonka arvo on 190 miljoonaa euroa.
      - Ja suurin kusetus kaikista! 800 miljoonaa veronmaksajille maksanut Yritysveroalennus, joka meni melkolailla täysimääräisenä sijoittajille! :)
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000488337.html
      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/05/08/kataisen-yritysveroale-veti-vesiperan

      Hallitukselta 2,3 miljardin lisäsäästöt – Tästä kaikesta leikataan:
      - Lapsilisiä leikataan 110 miljoonaa.
      - Ansiosidonnaista työttömyysturvaa leikataan 50 miljoonan edestä.
      - Veronkorotuksista pääosa tulee valmisteverojen korotuksista sekä ansio- ja pääomatuloveroon tehtävistä muutoksista.
      - Asuntolainan korkovähennysoikeutta pienennetään edelleen.
      - Perintöverotusta kiristetään.
      - Liikenteen väylärahoja leikataan 100 miljoonalla eurolla. (Tästä se Bernerin vaje?)
      - Kehitysyhteistyörahoja leikataan niin, että vähennys nousee vuosittain 50 miljoonasta 100 miljoonaan euroon vuodessa. (Ja eikös demut o ollu suunapäänä möykkää ku tää nykyhallitus teki säästöjä tähän menoerään, mutta HUPS ku pääs unohtumaan et niin teitte itsekin! :)
      - Hallitus päätti myös myydä valtion omaisuutta noin 1,9 miljardilla eurolla. (Tottakai, koska demarithan kannattaa valtionomaisuuden yksityistämistä! :)
      http://yle.fi/uutiset/3-7156005

      Oletteko ylpeitä itsestänne, vasurit? :)

      • Demari-1

        Hyvälle näyttää, 6,5 miljardin säästöt, nykyhallitus ottaa saman verran lisävelkaa, vaikka on vienyt tuhkatkin pesästä tavalliselta duunarilta.
        Olen ylpeä demarien politiikasta, joten äänestän edelleenkin heitä.


      • ainutlaatuista

        Juttakin säästi Kreikalla (tai oikeammin Euroopan pankeille) 7 miljardia takuillaan. Sellaiset takuut olivat, ettei ikinä tarvitse maksaa takaisin.
        Etkä sitten lukenut aloitusta, siellä kyllä kerrotaan miten demareiden hallituskausi meni noin niinkuin taloudellisesti. Jutta valtionvarainministerinä.
        Kukaan ei ole vielä saanut yhtä paljon tuhoa aikaiseksi.


      • Ti3mo
        Demari-1 kirjoitti:

        Hyvälle näyttää, 6,5 miljardin säästöt, nykyhallitus ottaa saman verran lisävelkaa, vaikka on vienyt tuhkatkin pesästä tavalliselta duunarilta.
        Olen ylpeä demarien politiikasta, joten äänestän edelleenkin heitä.

        Nii anteeksi! Unohdinkin tosiaan laittaa tuohon mukaan et paljon Kätsy-boyn hallitus otti lisävelkaa noitten säästöjen lisäksi!

        Valtion velanotto Kataisen hallituksen aikana:
        16 miljardia €! :)

        PS: Nykyhallitus otti velkaa vähän reilu 5 mrd. Jos sun mielestä toi erotus, 1,5 mrd, on pikkuraha, niin: En yhtään ihmettele että oot demu! :)

        Oletko edelleen ylpeä? :)


    • qåaäzm

      Selittäkää demarit kuinka aiotte laittaa maan kuntoon sadoilla tuhansilla todennäköisillä turviksilla jotka tulevat tänne pelkästään meidän rahoilla elämään. Täysjärkisen ajattelun mukaan tämä aiheuttaa tuhon, mutta mikä on vastauksenne, maamme tuhoajat? Tämä turviskysymys on suurin ja kohtalokkain kysymys nyt ja tulevaisuudessa, eli kuinka se hoidetaan. Siitä riippuu Suomen kohtalo. Muu on näpertelyä.

      Ymmärrän jos tai kun haluatte tuhon ja kulttuurimarxistisen yhteiskunnan, niin silloin poliitiikkanne tässä mielessä on loogista, mutta onko tämä missään suhteessa järkevää? Ei varmasti ole järkevää tuhota omaa maatamme tällä tavoin. Islamin laitko haluatte tänne? Se tulee varmasti jos sen sharian annetaan tulla. Koraani velvoittaa.

      • demariainesta

        Demareiden tarkoitus ei ole laittaa maata kuntoon ainakaan suomalaisille. Mutta kenties Allahille.
        Joka tapauksessa he laskevat, että kun he matuttavat Suomea, saavat he paljon äänestäjiä sitten kun matut saavat Suomen kansalaisuuden. Siihenhän ei muuta tarvita kuin että valehtelee riittävän hyvin Suomen viranomaisille. Jos valehtelussa onnistuu, onhan siinä toki demariainesta.
        Ja sitten demarit pysyvätkin loisijajoukon avulla vallan kahvassa. Ja duunari maksaa kaiken.


      • Kieroa_on_peli

        Juuri näin, valitettavasti, kuten sahtivaari toteaisi omasta puolueestaan. Tietysti Ruotsin SOS-DEMIT antaneet neuvoja tässä väestön rikastamissuunnitelmassa, heillähän on siitä vuosikymmenien kokemus. Eikä niin kauheankaan mairittelevassa mielessä...

        Ruotsin sosiaalidemokraattisen puoleen puheenjohtaja, sekä samalla Ruotsin istuva pääministeri on myös Antti Rinteen tapaan entinen AY-LIIKEMIES.

        Viime eduskuntavaalien aikaan STEFAN LÖFVEN vieraili Suomessa antamassa tukea Antti Rinteen puolueelle, kiertämällä mm. näytösluontoisesti median ollessa läsnä muutamalla kotiovella Suomessa. Kodit tarkkaan valikoitu etukäteen ja varmasti sellainen huusholli, jossa on aina äänestetty demareita ja ollaan suomenruotsalaisia.

        Onhan ne tietty "saanu" Ruotsissa musu-mamu-pako-äänestäjiä niin paljon, ettei muut puoleet ruotsidemokraatteja lukuun ottamatta enää pääse valtaan ja tekemään hätäjarrutusta, ym. Mitä nyt tehtävissä enää on.

        Äänioikeus pois mamuilta ja pakolaiset mahdollisimman tarkkaan palautettava, jos vain enää kiinni saavat.


      • qåaäzm

        Ei ne demukat selitä tätä koska heillä ei ole mitään järkevää perustelua sille miksi haluavat hukuttaa maamme matuilla. Tietävät itsekin olevansa väärässä mutta ylpeys ja suunnaton itsepäisyys estää tunnustamasta sitä.


      • duunarin.piikkiin
        qåaäzm kirjoitti:

        Ei ne demukat selitä tätä koska heillä ei ole mitään järkevää perustelua sille miksi haluavat hukuttaa maamme matuilla. Tietävät itsekin olevansa väärässä mutta ylpeys ja suunnaton itsepäisyys estää tunnustamasta sitä.

        Selitys on se että demarit tekevät hyvää asuntobisnestä matuilla. Se että sillä tuhotaan Suomi, on täysin toisarvoinen asia.


      • zsxoiutszdf
        qåaäzm kirjoitti:

        Ei ne demukat selitä tätä koska heillä ei ole mitään järkevää perustelua sille miksi haluavat hukuttaa maamme matuilla. Tietävät itsekin olevansa väärässä mutta ylpeys ja suunnaton itsepäisyys estää tunnustamasta sitä.

        Kokoomus ja kepu haalivat Suomeen matuja halpatyövoimaksi palkkoja polkemaan.n.


      • azslohgased
        demariainesta kirjoitti:

        Demareiden tarkoitus ei ole laittaa maata kuntoon ainakaan suomalaisille. Mutta kenties Allahille.
        Joka tapauksessa he laskevat, että kun he matuttavat Suomea, saavat he paljon äänestäjiä sitten kun matut saavat Suomen kansalaisuuden. Siihenhän ei muuta tarvita kuin että valehtelee riittävän hyvin Suomen viranomaisille. Jos valehtelussa onnistuu, onhan siinä toki demariainesta.
        Ja sitten demarit pysyvätkin loisijajoukon avulla vallan kahvassa. Ja duunari maksaa kaiken.

        Tuo on kyllä kepun taktiikkaa ja kokoomus komppaa.


    • valedemari

      Siksi äänestän demareita, koska olen kapitalisti ja haluan lyödä ja polkea suohon suomalaista työväkeä.
      Voisin äänestää kokkareitakin, mutta mitäpä sitä, samaa sakkiahan ne ovat.

      • zlkhhgzxdcf

        Puhut nyt oikeistodemareista joita Lipponen edusti. Onneksi oikeistodemarit tippuvat eduskunnasta ensi eduskuntavaaleissa ja valta siirtyy SDP:ssä vasemmistodemareille ja SDP palaa takaisin Rafael Paasion linjalle työntekijöitä puolustamaan.


    • oubpuin
    • Sdptä.tietenkin

      Ei ole merkitystä ketä äänestää koska eu latelee säännöt ja samassa linjassa on oltava kaikkien jäsenten. Kreikka nelonen tulee kesällä ja suomi antaa siihen rahaa ja pakolaisia tulee jne jne... Nuissa asioissa on aivan sama ketä äänestää koska nuo suomen tulee hyväksyä jos mielii olla että ei tule sanktioita. Sitten jos puhutaan hieman pienemmistä asioista eli sisäpolitiikasta miten leikkaukset veronkorotukset jne kohdistetaan niin siinä vaiheessa on tärkeää miettiä ketä äänestää. Sdp tuntuu olevan ainut vaihtoehto köyhälle niin se on että ihan turha nillittää eu politiikasta koska siihen emme voi vaikuttaa koska päätökset tulee Suomea ylemmältä taholta PISTE...

      • Suunta.alas

        SDP on pudottanut köyhyysrajan alle enemmän väkeä kuin mikään muu puolue.


      • Äänestän.demareita

        Haluaisitko perustella hieman tarkemmin? Muista että pääministeri puolueella on aina valta tehdä hallitusohjelma ennenkuin alat mitään puoluetta syyttää. Mitä sdp on tehnyt esim. Sinun kohdalla kun syytät sitä köyhyyden lisäämisestä ja milloin? Harva vielä muistaa että 80luvun nousukaudella sdp oli suurin. Sen jälkeen ihmiset rupesivat uskomaan kokoomus propakandaa ja mikä oli tulos lama 90luvulla että näin... Ajat on toki muuttunut ja asiat ei ole niinkuin ennen mutta silti.


      • siinä.perustelua
        Äänestän.demareita kirjoitti:

        Haluaisitko perustella hieman tarkemmin? Muista että pääministeri puolueella on aina valta tehdä hallitusohjelma ennenkuin alat mitään puoluetta syyttää. Mitä sdp on tehnyt esim. Sinun kohdalla kun syytät sitä köyhyyden lisäämisestä ja milloin? Harva vielä muistaa että 80luvun nousukaudella sdp oli suurin. Sen jälkeen ihmiset rupesivat uskomaan kokoomus propakandaa ja mikä oli tulos lama 90luvulla että näin... Ajat on toki muuttunut ja asiat ei ole niinkuin ennen mutta silti.

        Ja muilla puolueilla on valta päättää, haluavatko toteuttaa hallitusohjelmaa.
        SDP halusi, ja tulos oli hirvittävä. SDP oli kokoomuksen kätyri eikä yhtään hannannut vastaan.
        Mieluummin vaikka uudet vaalit.
        Työväen asioita oikeasti ajava puolue ei koskaan lähde kokoomuksen johdettavaksi. Mutta SDP:han ei enää lähes 30 vuoteen ole ollut työväen asialla.


      • azsiuts
        Suunta.alas kirjoitti:

        SDP on pudottanut köyhyysrajan alle enemmän väkeä kuin mikään muu puolue.

        Linkki tietoosi, muutoin HUUHAATA.


    • eienäävasemmistoa

      En todellakaan tule Demaria äänestämään , enkä myöskään vasureita , ovat ajautuneet kauas duunarin asioiden ajamisesta , keskittyvät vain pakoloisten ja muiden maahanmuuttajien asioiden ajamiseen.

      • asdxflkdfr

        Kokoomus ja kepu tykkäävät intohimoisesti matuista koska päästivät niitä paperittomina Suomeen 36 000 eivätkä suostu pistämään niitä ulos maasta vaikka ne eivät ole kaikki saaneet turvapaikkaoikeutta.


    • demaritoisellesusi

      Tyhmyys on aina ollut riittävä vaatimus demareiden äänestämiseen.

      • laksdgzsdrf

        Väittää umpityhmä kokoomustrolli jok asuu palstalla 24/7.


    • Sdpsucks

      Sdp:ssä pedofilia ja insesti ovat yleinen harrastus eli sekopäistä porukkaa sieltä löytyy.

      • vanha.sanonta

        Demarit ovat aina naineet suvusta. Pahimmista on tullut vasureita, jota tämä Kontulakin on sitä mieltä että suku saisi naida keskenään niin paljon kuin huvittaa.
        Mitä serkumpi, sen herkumpi.


      • mitään.vikaa
        vanha.sanonta kirjoitti:

        Demarit ovat aina naineet suvusta. Pahimmista on tullut vasureita, jota tämä Kontulakin on sitä mieltä että suku saisi naida keskenään niin paljon kuin huvittaa.
        Mitä serkumpi, sen herkumpi.

        Mikä vika siskossa muka on? Demareiden unelma.


    • sxftjkcg

      Demarit eivät edes pistä sosiaalituva kynnyskysymykseksi hallitusneuvotteluissa. Niille on täysin ok, että karensseja ja kuntouttavia työpajoja on olemassa. Kyllä ne haluavat juoksuttaa työttömiä ympäri kuntaa. Lisäksi moni vastustaa perustuloa.

      En todellakaan äänestä näitä "vasemmistolaisia"

      • se.on.niin.dematia

        Ei ne ole mitään vasemmistoa vaikka niin sanovatkin. Koko ajan miettivät miten saisivat duunarien kukkarot tyhjennettyä, koitkin kelpaavat jos muuta ei ole. Ja tuhkat pesästä. Ja maksattavat vielä siivoamisesta.


      • www2

        Ei kannatakkaan äänestää. Kyllä perskeko(vars. pers) linjalta löytyy tuonkin ongelman ratkaisijoita.


      • asitasddf
        www2 kirjoitti:

        Ei kannatakkaan äänestää. Kyllä perskeko(vars. pers) linjalta löytyy tuonkin ongelman ratkaisijoita.

        Älä valehtele persutti.


      • zsadytasderft

        Kokoomus, kepu, persut samoilla linjoilla.


    • BÖÖööö

      Urpilainenkin tajusi olla lähtemättä ehdokkaaksi,olisi tehnyt Lipposet,ei se riitä äänimääräksi jos vain saa omansa ja sukulaisten äänet ;)

      • jotain.keksitään

        Eikö valtion budjetissa olekaan kohtaa, josta saa rahaa äänien ostamiseen?
        Ostettiinhan Bernerillekin ääniä.
        Ne tosin jäävät maksamatta jos ei väylähankkeet toteudu. Tai no, eiköhän joku muu puhallus kumminkin vielä keksitä jotta Hyvät Veljet saavat rahansa.


    • kituu-ensin

      Jos joku syöpä pitäisi yhteiskunnassa mainita, niin se olisi SDP. Tappavia ne ovat muutkin yhteiskunnan syövät, mutta SDP aiheuttaa eniten kärsimystä ennen lopullista menoa.

      • niin.teke.SDP

        Riuduttaa ja imee veret ennen lopullista lähtöä.


      • szxdkjhszd
        niin.teke.SDP kirjoitti:

        Riuduttaa ja imee veret ennen lopullista lähtöä.

        Kokoomsu tappa talossa ja puutarhassa.


    • hjrgjfcj

      Heh, miten Venäjän kauppasaarto liittyy siihen, kuka Suomessa on hallitusvallassa? Venäjä miehitti laittomasti Krimin, ja sai siitä ansaitsemansa talouspakotteet. Mielestäni Venäjä olisi ansainnut täydellisen eristyksen kaikesta kansainvälisestä yhteistyöstä ja rajojen täydellisen sulkemisen Venäjän kansalaisilta tuon törkeän sotatoimen takia!

      • olisi.voinut.vaan.ei

        Tässä taloudellisessa tilanteessa hallituksen olisi pitänyt sanoa että Suomi ei liity kauppasaartoon jos EU ei maksa tappioita täysimääräisesti.
        Mutta näin ei tehty vaan EU-persettä nuolleen liityttiin kauppasaartoon ja jälleen taloustilanne huononi.
        Hallitus oli täysin kykenemätön tekemään ainuttakaan kansan kannalta hyvää päätöstä.


    • ei.koskaan

      Ainakaan duunarin ei kannata äänestää demaria. Kun duunari pääsee eläkkeelle, demarit ovat tehneet ihmisarvoisen elämän mahdottomaksi.
      HyväVeli-kerho on asia erikseen, niiden etuja demarit ovat ajaneet lujasti.

      • kymma.yhtälö

        Duunarit ovat kaikkien polkemia ja kaiken maksajia. Ja kukaan ei voi asialle mitään.


      • aoiwtasedrft

        Duunarin ei kannata ainakaan äänestää kokoomusta eikä kepua. Kaksi pahinta työtekijöiden rahastaja ja vainoajapuoluetta Suomessa.


    • duunari__

      Äänestän, olen entinen persu ja nyt äänestän Demareita

      • kauhea.kohtalo

        No sitten oletkin tottunut tosi jytkyvalheisiin. Niitä piisaa demareilla.


      • azsolgdxfg
        kauhea.kohtalo kirjoitti:

        No sitten oletkin tottunut tosi jytkyvalheisiin. Niitä piisaa demareilla.

        Kokoomus on Suomen ssurin konnapuolue tuomioilla mitattuna.


    • TäysTuhoPuolue

      Missä demari, siellä ongelma.

      • vanha.viisaus

        Vanha viidakon sanonta: jos haluat ongelmia, kutsu demari.


      • vain.niille
        vanha.viisaus kirjoitti:

        Vanha viidakon sanonta: jos haluat ongelmia, kutsu demari.

        Voi kun ne aiheuttaisivatkin ongelmia vain niille jotka niitä kutsuvat.


      • azslyhasdf

        Missä kokoooomus, siellä ongelma.


      • lszkjhsd
        vanha.viisaus kirjoitti:

        Vanha viidakon sanonta: jos haluat ongelmia, kutsu demari.

        Nykyään: kutsu kokoomuslainen.


    • paina.mieleen

      Nuo ovat tapahtuneita tosiasioita, kunhan vaan pysyisivät muistissa.

    • on.niitä.syitä

      Jos haluaa suurta tuhoa aikaiseksi ja haluaa rikkaiden rikastuvan duunareiden rahoilla.
      Siinä syitä.

    • SakAySdp

      Taitaapa SDP:n mokalista on historian paksuin kirja, samalla myötähäpeää, hauskaa ja tylsää luettavaa

      • azsdkhsdrf

        Palstan kokoomustrollin aivopieru.


      • ei-mikään
        azsdkhsdrf kirjoitti:

        Palstan kokoomustrollin aivopieru.

        Kokoomus tai demari - ei niitä millään erota toisistaan.


    • siltä.näyttää

      Mahtaako demarit olla se ennustettu maailmanloppu?

      • zzslghujq

        Kokoomuslaisena tiedät takuulla että kokoomus on kaiken tuhon alku ja juuri. Kokoomus on Suomen tuhopuolue vuodesta 1987 jolloin pääsi hallitukseen. Viimeisen runsan 10 vuoden ajan kokoomus on ollut hallituksessa ja velkaannuttanut Suomen ennätysmäisesti. http://www.velkakello.fi


      • apua.tulee
        zzslghujq kirjoitti:

        Kokoomuslaisena tiedät takuulla että kokoomus on kaiken tuhon alku ja juuri. Kokoomus on Suomen tuhopuolue vuodesta 1987 jolloin pääsi hallitukseen. Viimeisen runsan 10 vuoden ajan kokoomus on ollut hallituksessa ja velkaannuttanut Suomen ennätysmäisesti. http://www.velkakello.fi

        Ja demarit ovat auliisti antaneet apuaan. Ilman demareiden apua ei kokoomus olisi onnistunut.


    • SuomalaistenPuolesta

      Mikä puolue ajaa suomalaisten asioita?
      Se tarkoittaa mm.
      - pakkoyhtiöttäminen helvettiin, eli huijarit Caruna-Digitat helvettiin.
      -maakuntahimmelit ja tuhannet uudet byrokraattipellesuunnitelmat helvettiin.
      -paskaloiset helvettiin... eli takasin Ruotsiin - ja Sipilä vastuuseen.
      -Kepulikonnat Sipilä-Berner helvettiin

      • MaanpetturiKatalainen

        Ja Katala Katalainen, p.kokkare, helvettiin.


    • laita.seinälle

      Muistutetaan tosiasioista, jälleen kerran.
      Kopioi "anioluettelo" ja ripusta seinällesi kuukautta ennen vaaleja.

    • Stina99

      No siks vitu rasisti-natsi-paska-väritön ku me halutaa isoo mustaa moloo! Ja kunnol et tuntuu kans, mieluite kunno mamujengiraiskaus! :)

    • 98u98uasdihgasih

      Paras tapa aloittaa aamu - tai lopettaa päivä.

    • 45vw3wevwv

      Jos edes yhden idiootin saisi järkiinsä.

    • äkkiä.jää.unholaan

      Kumma että demareiden kelvottomuus muuhun kuin rikkaiden asioiden ajamisen unohtuu niin äkkiä.

    • muuttuu.paskaksi.kaikki

      demarit myö smatuttavat

    • Maratintanssi

      Ei oikein istu, Rinne kannattaa isoja infrahankkeita, ja pienen työttömyyden Saksassa on sekä pääoma, että tuloverotus yli 30 % luokkaa. On aivan sama muutetaanko verotusta pakollisiksi maksuiksi vai hoidetaanko ne hallinnollisesti yksinkertaisemmalla tavalla veroina.

      Vatuloinnista se verran, että yhteiskunnalla ei ole varaa maksaa tehokkaita hoitoja. Maksetaanko niitä pörssiyhtiöillekään, kuten Sipilä mankuu.

    • se.jatkuu.vaan

      Sama tuho tulee jatkumaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe