Ihastunut... poika?

14vuotiasmies

Eli siis minun luokallani on eräs poika (oon itekki poika) joka seuraa minua lähes kaikkialle. Tässähän ei tietenkään ole pakko ola mitään romanttisia tunteita, mutta kun jostain syystä minulle vain nousee sellainen tunne että olisi rakastunut minuun. Hän myös läimäisee minua pingismailalla takapuoleen, ja tykkää nyrkeillä mun selkään tai vatsaan (minulla on aika hyvät lihakset). Ensin koin se vain kaverillisena, mutta ajan myötä aloin epäillä hänen motiivejaan, ja olen myös huomannut ettei hän vilkaisekaan tyttöjä kohti saati sitten kiinnostuu heistä. Saattaisihan se olla vain ujoutta, mutta poikana tiedän itse miten ujo poika käyttäytyy.
Tämä vaivaa minua vähän koska en millään voi vastata hänen tunteisiinsa, eivätkä omat tunteeni muutu, koska kiinnostun tytöistä.
Eihän siinä ole vikaa että pojalla on tunteita toista poikaa kohtaan, mutta kun me tunnumme aina joutuvan samaan ryhmään tai pareiksi.
Tiedän että voisin puhua jollekin tästä, mutta en vain halua "pettää" hänet paljastamalla hänen salaisuutensa, jota hän ei ole edes minulle uskonut vaan minä selvitin ja huomasin sen itse.
Ja jos (tai pikemmin kun) joku muu kuulisi siitä, ei kävisi kuin jos hän olisi tyttö - toisten mielukuva hänen tunteistaan kyllä muuttuisi, mutta sanalla kuva koko hänen seksuaalisuudestaan!
Mitä tehdä?
Mielellään homot saa vastata, mutta muidenkin neuvot ovat tervetulleita.

7

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mene ja tiedä, teinit ovat outoja.

      Varmimmin saat tietää vain kysymällä. Samalla tietenkin saatat riskeerata myös maineesi, koska homous

    • miikku14v

      Puhu hänen kanssa ja lopuksi halaat ja annat pusun poskelle jos tykkäät ( et rakasta ) hänestä kaverina ja haluat olla hänen kaveri edelleen.
      Siis kerro omista tunteistasi ja kysy hänen tunteista, parasta on selvittää keskenään välit ja missään tapauksessa ei pidä pistää välejä poikki.
      Minulla on yksi hetero kaveri joka välillä haluu halailla ja pussata minua, vaikka hän tietää että olen homo niin ei kaveruus ole loppunut sillä olemme aina olleet parhaita kavereita ja tietysti olen nähnyt hänet alasti jopa hänen kalunsa seisovan.
      Kännissä ollaan pussailtu ihan suulle mutta ei olla kosketeltu toistemme munia koskaan :) onpa kaveri vihjaillut et saisin ottaa häneltä suuhun mutta en viitsi pilata hyvää ystävyyssuhdetta seksillä, kun tiedän hänen kiinnostuksen tyttöihin, tietysti hän voi olla biseksuaali mutta en halua parhaasta kaverista mitään seksikaveria.

      Olemme molemmat 14v ja tunteneet toisemme jostain 3-4v lähtien.

      • Aloittajahenkilö

        Kiitos asiallisesta vastauksesta! :D
        No ei se mua ollenkaan häiritse että hän on homo (koska uskon vahvasti hänen olevan, enkä suinkaan minkään luonteenpiirteet takia) vaan se että hän kiinnostuu minusta. Ei me nyt ainakaan omasta mielestäni olla niinkään tosi hyviä kavereita, mitäs nyt luokkakavereita, mutta se vaan ärsyttää kun seuraa mua kaikkialle ja kaikki niinku luulee että ollaan parhaita kavereita:/
        Ja se myös vähän ahdistaa kun hän "koskettelee" lyömällä vaikka vatsalihaksiin. Minua hävettää että hän on en voi millään vastata hänen tunteisiinsa, koska mua pelottaa että itselleni kävisi joskus samoin tytön kassa. Olisin tietenkin myötämielisempi häntä kohtaan jos hän olisi tyttö, tai edes hyvännäköisempi poikana, mikä sekin hävettää minua koska ulkonäköön kiinni jääminen sotii maailmankuvaani vastaan.

        Kaikkein eniten minua kuitenkin huolettaa että olen antanut hänelle väärän kuvan kun olen joka tilanteessa kun asia on noussut esille tukenut homoutta ja ollut ystävällinen häntä kohtaan :/


      • Aloittajahenkilö

        Kuulostaa muuten mahtavalta ystävyydeltä :D
        Miten kaverisi sai tietää suuntauksesi? Kerroitko hänelle? Ymmärsinkö hän itse?


    • kinseyasteikko

      No ehkä kaveris on bi-curious? ei tarkota etä olis perse seksi homo mutta normaalihetero jolla joskus homoja tunteita kavereista. Juttele avoimesti kaveris kanssa ja sano jos sua ärsyttää sen lähentely. Katotko ite kaverias sillä silmällä ?
      Sanon tähän että jossai ristirunkun ja suihin oton vaiheilla menee raja mikä on umpi homoa ja mikä ei. Jos luet netistä nii monet jätkät runkkaa ristii lapsuuden kavereittensa kanssa mut ei ne silti mitää oikeita homoja oo. Sori sekava vastaus..

      • Aloittajahenkilö

        Uskon kyllä hänen olevan täysihomo, sillä ei hän tytöistä taida kiinnostua


    • Xdddddwtflol

      Sano sille joskus kahden kesken "Vitun HOMO!" jos ei ota itteensä on varmaan homo :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe