Clean4u siivousfirma

ensuosittele

Tämän kyseisen firman omistaja/toimitusjohtaja ei osaa hoitaa asioita. Asiakkaat lopettavat, koska häntä ei saa kiinni sähköpostilla tai puhelimitse. Hän ei hoida asioita ajoissa eikä hyvin. Tätä firmaa en voi suositella kenellekkään asiakkaalle tai työntekijälle. Siivoajat kertoivat että hän kohtelee alaisiaan huonosti, eikä maksa palkkoja ajoissa. Pomo huutaa alaisilleen omaa aikaansaamattomuuttaan. Hän ei kuulemma edes saa toimitettua tavaroita siivousta varten ajoissa jos ollenkaan ja tämän takia siivoukset peruuntuvat. Useat ystäväni ovat lopettaneet, koska ovat tyytymättömiä palveluun ja siihen että eivät saa vastinetta rahoilleen. Joten vinkkinä välttäkää kyseistä firmaa! Onko muilla samanlaisia kokemuksia kyseisen firman kanssa?

126

11438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • der.die.das

      Tämä kertoo kaiken epätoivosta, 15 pinnan ale kertoo minulle kaiken..
      "Clean4u tarjoaa alkuvuoden siivoukset -15% alennuksella. Tarjous on voimassa 1.1 – 16.4.2017 välisenä aikana tehtyihin tilauksiin"
      http://www.clean4u.fi/

      Hoh, hoijaa..

      • Vantaa07

        Hei.Miksi alennus on sinulle ongelma?
        Perheemme on erittäin tyytyväisiä muuttosiivoukseen.
        Tilaus suoritettiin luvatusti,
        Tilauksen mukaiset työt hoidettiin moiteetta.

        Työn valmistuessa saimme tiedon,sekä mahdolliset lisätoivomukset tiedusteltiin.

        Kohtelias sekä ystävällinen palvelu.
        Suosittelen.


    • erehtynyt

      Kokemusta on ja vielä pahempaa. Aiheuttavat vahinkoja eiväkä korjaa. En suosittele.

      • Clean4u vastaa.

        Kaikki vahingot korvataan ja tämäkin asia on käsittelyssä. On hieman arvelluttavaa aloittaa keskustelua täällä kun asian käsittely on vielä kesken. Meillä on vastuuvakuutus joka korvaa vahingot aina miljoonaan euroon asti, joten ei ole epäilystäkään ettemmekö korvaisi aiheuttamamme vahingon.. Vahinkoja sattuu, mutta kaikki vahingot korvataan 100%. Vahinkojen varalle on varauduttu ja jos niitä sattuu niin kaikki vahingot myös korvataan täysimääräisenä.


      • Vantaa07

        Vahinkojen keskustelu yleisillä foorumeilla ei kuulosta asialliselta.
        Vahinkoja tapahtuu joka alalla.
        Harmittaa vahingot aina,mutta foorumeilla nämä tuskin selviävät.


      • Anonyymi
        clean4u kirjoitti:

        Clean4u vastaa.

        Kaikki vahingot korvataan ja tämäkin asia on käsittelyssä. On hieman arvelluttavaa aloittaa keskustelua täällä kun asian käsittely on vielä kesken. Meillä on vastuuvakuutus joka korvaa vahingot aina miljoonaan euroon asti, joten ei ole epäilystäkään ettemmekö korvaisi aiheuttamamme vahingon.. Vahinkoja sattuu, mutta kaikki vahingot korvataan 100%. Vahinkojen varalle on varauduttu ja jos niitä sattuu niin kaikki vahingot myös korvataan täysimääräisenä.

        TÄHÄN PÄIVÄÄN MENNESSÄ KORVAUSTA KIISTATTOMASTA VAHINGOSTA EI OLE NÄKYNYT. ASIA EDELLEEN VIRANOMAISTENKIN KÄSITTELYSSÄ.
        YRITYS PAKOILEE VASTUUTA KAIKIN KEINOIN.


    • Clean4u vastaa,

      Tässä olisi hyvä ottaa huomioon se seikka, että yrityksen toimitusjohtaja saattaa olla vaihtunut sekä myös yrityksen yhtiömuoto saattaa olla vaihtunut... Joten kirjoittajan on hyvä ymmärtää vastuu kun aloittaa tämän kaltaisen keskustelun. Kun tilannehan voi olla myös se että esim nykyisellä toimitusjohtajalla ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa ja nyt kuitenkin täällä viitataan yleisellä tasolla yrityksen johtoportaaseen.

      • Anonyymi

        Selityksiä selityksiä rotta valehtelee


    • Oma kokemus todella positiivinen. Jälki oli hyvää ja siivoojat osasivat hommansa.

      • erehtynyt

        Clean4u:n tällä sivustolla esitetyt väitteet ja toimintansa puolustelu on HUIJAUSTA.
        Aiheutettuja vahinkoja ei ole korjattu eikä korvattu. Yhtiön osoitetiedot verkkosivuilla ovat väärät, toiminnan kuvaus on harhaanjohtavaa ja esitetty henkilöstökuva kaapattu toiselta sivustolta. Yhteydenpito ja asioiden hoito erittäin vaikeaa. Kertoo jotain yrityksen luonteesta.
        ASIOIDEN HOITO TÄLLÄ HETKELLÄ KULUTTAJARIITALAUTAKUNNALLA.


    • eivähämittään

      Joopati joo. Oli hyvissä ajoin tilattu siivous 7.12.2017. Itsenäisyyspäivän iltana saimme tiedon, että siivoojat ovat sairaana. Ei sopinut siivous perjantainakaan. Sovimme Monsieur toimitusjohtajan kanssa, että siivous on la 9.12. klo 14. Kello 14 ei näkynyt, ei kuulunut siivoojaa. Klo 14.30 saimme tiedon, että siivoojat saapuvat klo 16. Just joo. Pikkujouluilta kotonamme duunikavereille oli pakko perua. Uskalsi Monsieur toimtujohtaja vielä ehdottaa, että koko sovittu siivouscase perutaan. Ja niin ehdin iloita ja riemuita, että saan koko asunnon siivotuksi kunnolla... nyyh.

    • Tunna

      Älkää ikinä tilatko tältä firmalta mitään, tilasin joulusiivouksen, ei näkynyt siivoojaa eikä mitään ilmoitusta ennenkuin sain sähköpostilla yhteyden heihin, puhelimeen eivät vastaa. Tarjosivat uutta mahdollisuutta ale-hintaan, peruivat tulon sairauksiin vedoten, sovittiin uusi aika, ei tullut siivoojaa eikä peruutusiomoitusta.
      Tämäkö on palvelun laatu tämän päivän yritysmaailmassa? Tämä yritys mainostaa olevansa "Luotettava kumppani", ei voi muuta kuin nauraa ,ellei meilkein itkettäisi moinen asiakkaan aliarvioiminen!

      • tiina5567

        Tilasimme allergiasiivouksen ja olimme hieman skeptisiä , mutta tämä luulo osoittautui turhaksi.
        Kyseinen firma taitaa olla ainoa toimija Suomessa jola on allergialiiton suositus. Suosittelen osaava palvelu!


      • Pakko antaa oma palaute tähän vaikka yleensä en kirjoittele nettiin mitään.
        Henk kohtaisesti minua ärsyttää Suomalaisten tapa antaa palautetta. Ikinä ei anneta palautetta kun jokin asia mene hyvin vaan sitten kun ei palvelu miellytä niin älähdetään. No oli miten oli niin oma kokemus on seuraava,
        Tilasimme muuttosiivouksen 1pv varoitusajalla koska yritys jolle olimme alunperin varauksen tehnyt peruutti tilauksen ilman selittelyä 2pv ennen työtä :) No muutamaan firmaan soitin ja kukaan ei vastannut , eikä myöskään Clean4u vastanut puheluun. Sähköpostiin tuli vastaus nopeasti ja saimme varauksen tehtyä näinkin lyhyellä varoitusjalla. Mielestäni työn jälki hyvää ainakin sen verran hyvä että takuurahat saimme takaisin. Palvelu muutenkin ihan ok. En tiedä tilaanko uudelleen mutta tämän työn hoitivat riittävän hyvin, pisteet ainakin minulta kyseiselle yritykselle.


      • Anonyymi

        Melkein sama homma kävi meillä, eivät tulleet silloin kun oli sovittu.
        En suosittele,


      • Anonyymi

        Oot oikeassa rotta johtaa firmaan


    • asiakas09

      Hei.
      Minulla on hyvä kokemus.Tilasin muuttosiivouksen keväällä,sain hymyilevää ammattitaitoista palvelua.
      Tulen käyttämään sekä suosittelemaan yhtiötä

    • pettynyt0907

      En suosittele. Meille muuttosiivous. Siivoojat tulivat vajaa tunti myöhässä. Heille toimari oli antanut väärän rappu numeron. Talossa A ja B rappu, mutta heidän tietojen mukaan piti olla N. Ja sitä mukamas etsivät puoli tuntia, ennenkuin älysivät soittaa. Ja lasku oli n. tupla alkuperäiseen tarjoukseen verrattuna.

    • Digitalrevolution

      Hyvin toimi muuttosiivous vaikka yhteinen kieli oli alussa hakusessa. Rahalle vastinetta ja takuusumma saatiin kuten siivouksen ehdoissa luvattiin. Hatun noston arvoinen suoritus ottaen huomioon asunnon lähtötilanteen...

    • Anonyymi

      Ikkunspesijä ei tullut sovitulle ajalle. Puhelinnumerot eivät vastanneet. Muutaman tunnin päästä kuitenkin soitettiin. Ei pahoiteltu vain todettiin, että näin vaan meni. Sovittiin uusi aika ja lisäalennus, mutta taaskaan kerran ketään ei tullut. En suosittelee yritystä kenellekään. Epäluotettava.

    • Anonyymi

      Täsmälleen sama kokemus kun edellisellä! Ikkunanpesu oli sovittu tiistaiaamuksi klo 9.30. Ei tullut eikä vastattu puheluihin.. Olin omalla ajalla 2t poissa töistä. Sähköpostitse pahoiteltiin että pesijä oli sairastunut ja luvattiin lisäalella samalle viikolle. Sanoin että käy mutta seur. vastaukseen meni 4 päivää.. Sovittiin sitten tälle viikolle ja nyt olen odottanut jo tunnin ja luopunut jo toivosta.. Puheluihin ei edelleenkään vastata ja asiakas tuntee itsensä tosi tyhmäksi, kun on siirrellyt jo kahteen eri otteeseen kaikki kamat pois ikkunan edestä jotta pesijöillä olisi helpompaa:(( Aurinkoisen vapaapäivän olisi voinut viettää toisinkin..

    • Kiitos Clean4u pesijöille nyt kiiltää ikkunat ja homma toimi ihan moitteettomasti.
      Ja pesun jälkeen tuli kotiin vielä pieni lahja. Kiitokset!

    • Tilasin muuttosiivouksen jolla oli erittäinen pikainen aikataulu koska alkuperäinen siivousfirma jätti asian hoitamatta. Kiitokset Clean4U:lle jolta sain tilattua siivouksen vielä samalle päivälle. pieni miinus tulee siitä kun siivojat olivat myöhässä 15min. Muuten loistavasti hoidettu!

    • TilasimmeTilasimme mieheni kanssa remonttisiivouksen uuteen juuri rakennettuun taloomme kun urakoitsijan siivous oli hieman puutteellinen. Siivouksen jälki oli erinomaista mutta toki hintakin sen mukainen. Saimme sen mitä tilasimme ja palvelu sujui mielestämme ihan ok.

    • Anonyymi

      Olen todella allerginen kissoille ja pettymyksekseni huomasimme että uudessa asunnossa ei oltu tehty riittävän hyvää siivousta siten että alerginen ihminen voisi muuttaa sisään. Saimme Clean4u:lta erittäin ammattitaitoista palvelua ja ennen tilausta varmistimme allergialiitolta kyseisen firman referenssit. Ei turhaan suositeltu kyseistä firmaa, aivan mahtavalla ammattitaidola suoritettu siivous ja iso kiitos myös aikataulujen joustavuudesta.

    • Anonyymi

      Varokaa tätä yritystä!!! Olin sopinut siivouksen lauantaille 28.9., ilmoittivat tuntia ennen sovittua ajankohtaa, että siivoojalla haaveri moottoritiellä. Siirsimme siivouksen sunnuntaille 29.9. Kävin lauantaina viemässä asunnon avaimen yrityksen pomolle, ja maksoin samalla 130,00 euron korvauksen siivouksesta etukäteen. Lupasivat vielä ilmoittaa tekstiviestitse, kun työ on tehty. Odotin sunnuntaina iltaan asti kuittausta, että homma on hoidettu, ja lopulta kuuden aikaan illalla soitin ja tekstasin heille. Kukaan ei tietenkään vastannut puhelimeen. Seuraavana aamuna, eli siis maanantaina klo 8.00, ilmoittivat että siivooja oli sairastunut edellisenä päivänä, ja työtä ei oltu suoritettu. Lupasivat käydä siivoamassa asunnon kuluvan päivän aikana. Firmalla oli siis tiedossa se, että asunnolle oli tulossa välitysfirman kuvaajat maanantaiaamuna klo 10.00 ja työ oli ollut määrä tehdä ennen sitä. Maanantaina meni lopullisesti hermo kyseiseen puoskarifirmaan, ja peruutin koko tilauksen. Siis siitäkin huolimatta peruin, vaikka olin maksanut ja heillä oli hallussaan asunnon avain. Mutta tilanne oli jo auttamattomasti ohi siltä kerralta, en tarvinnut enää heidän palvelujaan, koska koko asunnon kuvaussessio meni aivan persiilleen heidän takiaan. Lupasivat kuitenkin palauttaa maksun ja avaimet. Nyt kahden ja puolen viikon päästä tästä ei ole rahoja näkynyt, eikä myöskään asunnon avainta. Teen asiasta ilmoituksen kuluttaja-asiamiehelle sekä rikosilmoituksen avaimesta. Tämän mokailun seurauksena en voi todellakaan suositella yritystä, vaan kehotan kiertämään erittäin kaukaa!

    • Anonyymi

      Remonttisiivous muuttopäivän aamuna.


      Siivooja 1.5h myöhässä. Jälki huonoa. Ei saa yhteyttä.


      20% alennus lämmitti hieman, mutta hiomapölyn tarkistussiivous itse, kun tavarat ovat jätti pakkasen puolelle.

    • Anonyymi

      Tilasin kerran ja ajattelin jopa tilata uudelleen, mutta yhteyttä ei enää saa ja mikä ärsyttävintä, kuittiakaan en ole onnistunut mitenkään saamaan. Lain mukaan yritysten on tarjottava kuitti, NÄILTÄ EI SAA KUITTIA. Sen vuoksi en suosittele.

    • Anonyymi

      Firmasta ei saa ketään kiinni. Puhelinnumerot vaihtuu jatkuvasti. Prepaid numerot kertoo paljon yrityksestä. En tilaisi mitään palveluita tältä yritykseltä.

    • Anonyymi

      Täyttä kuraa koko firma, työtä ei tehty mutta rahat meni. Olen jo ilmoittanut kuluttajariitalautakuntaan. Jos haluatte oikeasti auttaa, laittakaa arvostelu Google mapsiin, ne näkyvät heti ensimmäisenä kun firman nimeä googlaa!

      • Anonyymi

        Ei kannata erehtyä tilaamaan mitään. Siivooja ei tullut, yhteyttä ei saanut ja kun lopulta sai kiinni jonkun niin kielenkäyttö oli todella törkeää. Aiheuttivat valtavan stressin ja ongelman muutenkin raskaan muuton lisäksi.


      • Anonyymi

        Ei kannata odotella liikoja. Kuluttajariitalautakunta ei minun tapauksessani saanut firmaan yhteyttä. Kaikki osoitteet ovat tekaistuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kannata erehtyä tilaamaan mitään. Siivooja ei tullut, yhteyttä ei saanut ja kun lopulta sai kiinni jonkun niin kielenkäyttö oli todella törkeää. Aiheuttivat valtavan stressin ja ongelman muutenkin raskaan muuton lisäksi.

        Minulla aivan sama kokemus. Mainostavat muuttosiivousta "stressittömällä muutolla", mutta heistä johtuen stressini kasvoi aivan valtavaksi kun siivousta ei tehty silloin kun piti ja jälki oli ala-arvoista. :(


    • Anonyymi

      Aivan luokattoman huonoa palvelua. Tilasimme allergiasiivouksen tämän lafkan kautta, mutta siivouksen jälki ei vastannut millään asteikolla sovittua. Paikalle olleet "ammattilaiset" eivät edes tienneet mitä olivat tulleet tekemään.

      Lisäksi eivät edes ilmestyneet toisena sovittuna ajankohtana paikalle, eikä tälle saatu mitään selitystä.

      Lasku kuitenkin tuli täysimääräisenä, tai itseasiassa vielä sovittua isompana. Kulutta-asiamieheen oltu jo yhteydessä ja juttu siirtyy meidän puolelta seuraavaan asteeseen. Täysi huijarifirma, välttäkää heitä!!

      Aiomme olla myös yhteydessä allergialiittoon, kun tällä "laatuyrityksellä" on heidän serfikaatti. Katsotaan myös mitä sieltä vastaavat.

    • Anonyymi

      Ei luotettava. Tilasin Offerillan kautta 2 tunnin siivouksen. Soitin ja sovin ajan. Tänään 13.7.2021 sovittuna aikana ei ketään saapunut. Soitin, onko siivous tulossa. Puhelimessa vastasi mies, "ai tämä on se Offerillan juttu". Teemme tappiota ja lupasi selvittää asian. Hetken päästä tuli viesti, sairastapaus ja pahoittelut. EN SUOSITTELE.

    • Anonyymi

      Clean4you -siivousfirma teki muuttopäivästämme painajaista. Olimme tilanneet muuttosiivouksen heiltä hyvissä ajoin ja vielä edellisenä päivänä meille vahvistettiin, että paikalle tullaan sovittuna aikana.

      Muuttopäivänä sitten 2 tuntia ennen sovittua siivousaikaa tuli viestiä, että voidaanko siirtää siivous seuraavalle päivälle. Vastasimme, että ei voida koska asunto on luovutettava seuraaville asukkaille. Tämän viestin jälkeen ei kuulunut firmasta mitään eikä siivoojaa ilmestynyt paikalle sovittuna aikana.

      Tunti sovitun siivousajan jälkeen saimme puhelun ilmeisesti firman pomolta, joka alkoi inttämään että miksi muuttosiivousta ei voida tehdä seuraavana päivänä. Mies käyttäytyi hyvin epäkohteliaasti eikä kertaakaan edes pahoitellut sitä, että siivooja ei ole saapunut sovitusti paikalle.

      Koko päivä oltiin suunniteltu ja aikataulutettu sen mukaan, että saataisiin siivooja hoitamaan muuttosiivous. Ei auttanut muuta kuin tarttua luudan varteen itse.

      Jos siis suunnittelette siivouksen tilaamista ja ette halua ikäviä yllätyksiä juuri h-hetkellä, niin kannattaa välttää tätä firmaa.

      • Anonyymi

        Täysin sama kokemus! Eivät pidä sovituista aikatauluista kiinni, eivätkä juuri pahoittele viivästystä tai siivouksen huonoa laatua. Laskuttaa kuitenkin osaavat.


    • Anonyymi

      En suosittele tätä firmaa. Kolme kertaa perui sovitun ajan, jonka jälkeen peruin koko tilaukseni. Eihän tällä tavalla voi petkuttaa asiakkaita. Kirjoitan itselleni firman nimen ylös, jotta En vain vahingossakaan erehdy tilaamaan mitään.

    • Anonyymi

      Älkää vain missään nimessä tilatko tältä firmalta siivousta. Ainakin meidän kokemuksen mukaan kaikki meni päin peetä ja siivouksen laatu oli ala-arvoista...oikeastaan jättivät suurimman osan siivouksesta tekemättä ja valehtelivat tästä. Vain paha mieli ja lompakkoon lovi jäi tästä firmasta.

      • Tilasimme allergiasiivouksen koska vuokranantajamme vaatii siivouksen poismuuttaessa, vaikka tästä ei kyllä ollut selkeäsi ilmoitettu alussa. Mutta nostan hattua Clean4u porukalle venymisestä, palvelun tilaus ja toivottu toimituspäivä oli jo tilauksesta seuraava päivä.
        Asiakaspalvelu joiti mallikaasti homman ja järjesti vielä saman päivän aikana kirjallisen tarjouksen jossa varsin kattava selonteko , sekä kohtuullinen hinta. Siivous suoritettiin kuten oli luvattu ja jäljestä ei mitään nipottamista. Tosin laskulle tuli matkakulut joita ei varausvaiheessa mainittu. Hienoa oli myös allergiasiivouksen todistus joka tuli sähköpostiin heti siivouksen jälkeen. Suosittelen!


      • Anonyymi
        joukotervis kirjoitti:

        Tilasimme allergiasiivouksen koska vuokranantajamme vaatii siivouksen poismuuttaessa, vaikka tästä ei kyllä ollut selkeäsi ilmoitettu alussa. Mutta nostan hattua Clean4u porukalle venymisestä, palvelun tilaus ja toivottu toimituspäivä oli jo tilauksesta seuraava päivä.
        Asiakaspalvelu joiti mallikaasti homman ja järjesti vielä saman päivän aikana kirjallisen tarjouksen jossa varsin kattava selonteko , sekä kohtuullinen hinta. Siivous suoritettiin kuten oli luvattu ja jäljestä ei mitään nipottamista. Tosin laskulle tuli matkakulut joita ei varausvaiheessa mainittu. Hienoa oli myös allergiasiivouksen todistus joka tuli sähköpostiin heti siivouksen jälkeen. Suosittelen!

        Kuulostaapa uskottavalta tällaiset arviot. Hah.


    • Anonyymi

      Tämä firma on ajettu alas heinäkuussa 2021, silti näyttää toiminta jatkuvan

    • Anonyymi

      Vitsi koko firma johtajineen. Epäluotettava, puhelimeen ei vastata ja numerokin vaihtuu jatkuvasti..... Shittiä toimintaa.

    • Anonyymi

      Jaaha. Ei näy toiminta parantuneen. Sovittu ikkunallesi. 7 minuuttia ennen sovittua aikaa tuli puhelu että on sairastapauksia. Sovittiin uusi aika tälle päivälle. Ei näy ei kuulu. Kolmeen otteeseen soitin omasta numerostani joka heillä on, ei vastausta. Soitin työnumerostani, vastattiin välittömästi. Hän selvittää asiaa. Hieman tohdin nyt epäillä sitä selvittämistä. Ja koko firmaa.

    • Olen erittäin tyytyväinen työhön, sen suoritustapaan ja hyvään jälkeen. Ikkunat ovat jälleen pitkästä aikaa puhtaat ja niiden läpi voi katsella maisemia:)
      Itse työ sujui ripeästi, oma-aloitteisesti järkeä käyttäen ja hoitui hyvin suoritettuna loppuun asti kaikki ikkunoiden sulkijat paikalleen asetettuina.
      Työntekijänne käyttäytyi mielyttävästi, asiallisen ystävällisesti.
      Ainoa yllätys tuli heti alkuun koska pesijä ei tiennyt meillä olevan lemmikeitä. Mainitsin ne kuitenkin ihan alkuun viestissäni teille. Onneksi tilanteesta ei tullut ongelmaa, tekijä ei ollut allerginen eikä pelännyt eläimiä. Olisi voinut olla toisinkin kolmen pupun ja kolmen kissamme kanssa. Mutta tällä kertaa ongellmaa ei siis tullut, tämä enemmän jatkoa varten.
      Kaikkiaan olin todella iloinen lopputuloksesta ja kokemus oli miellyttävä. En ole aiemmin pesetettänyt ikkunoita ulkopuolisella mutta jatkossa varmasti näin teen.

    • Anonyymi

      Erinomainen palvelu , asiakaspalvelu toimii ainakin sähköpostitse. Oli kivaa vaihtelua saada suomenkieliset siivoojat. Edellinen firma kun lähetti siistijät jotka eivät puhuneet mitään kieltä😃

    • Anonyymi

      Palvelussa ei valittamista, ripeän oloiset kotimaiset siivoojat. Iso plussa keittiön ja kylppärin jynssäyksestä, todella hyvä lopputulos

    • Anonyymi

      Ala-arvoista toimintaa. Joka käänteessä myöhästymisiä, tyhjiä lupauksia ja valehtelua. Lopulta puheluihini ei enää vastattu, mutta viesteillä valehtelu kyllä onnistui. Täällä mainitut liikenneonnettomuudet ja sairastapaukset kuultiin nytkin syinä siihen, että työn valmistuminen viivästyi. Ilmeisesti yritys ottaa vastaan kaikki keikat jotka saa, vaikka niiden hoitamiseen ei todellisuudessa olisi resursseja. Ainoa asia, josta huolehtivat ajallaan oli se, että maksanko laskun, joka oli lähetetty yhden päivän maksuajalla. Ilmeisesti näin vältetään se, että asiakas ei suostukaan maksamaan tekemättömästä työstä ja peruuttaa keikan. Välttäkää tätä yritystä.

      Harvoista positiivisista kommenteista päätellen myös Clean4u itse lukee tätä ketjua. Eikö teitä hävetä tehdä vuodesta toiseen työtä niin huonosti, että siitä saa vain haukkuja? Asiakkaat varmasti ymmärtäisivät, jos valehtelun sijaan kertoisitte aivan suoraan, että ette ole tulossa, ja mielellään ihan oikean syyn siihen. Jos siivouspalvelun pyörittäminen on liian vaikeaa, eikö kannattaisi kokeilla jotakin muuta toimialaa tai luopua kokonaan yrittämisestä?

      • Anonyymi

        Todella tyytyväinen ikkunoiden pesun tulokseen, nyt näkee hyvin ja voisi sanoa että on jopa liian kirkasta :)
        Kaikin puolin positiivinen kokemus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella tyytyväinen ikkunoiden pesun tulokseen, nyt näkee hyvin ja voisi sanoa että on jopa liian kirkasta :)
        Kaikin puolin positiivinen kokemus

        Meillä pestiin ikkunat vaikka ei oltu sovittu siitä. Harmi vaan että pesty ihan reunaan asti.

        Harmi myös että asunnon siivouksessa oli jätetty siivoamatta läikkiä lattiassa, pölyä ja melkoisia villakoiria kaikkialla missä ei heti näe huoneen tultaessa, ja koko huoneiston lattiat (myös parketti) pesty aineella joka jätti tahmaista jälkeä.

        Piti itse hankkia välineet ja siivota pahimmat "siivouksen" jäljet. Otettiin toinen yrittäjä siivoamaan, joka totesi nähdessään tilanteen että "täällähän ei sitten siivottu ollenkaan, vai?".

        Clean4u härnää asiakkaitaan jatkuvasti, vaatii maksamista heti, ennen kun edes pääset lopputulosta näkemään. Pelottelevat sekä poliisilla että oikeudenkäynnillä. Kaikin puolin epäammattimaista toimintaa.

        Pysykää hyvät ihmiset kaukana, mikä tahansa siivousfirma on parempi vaihtoehto!


    • Anonyymi

      Aivan paskaa palvelua, ei tulla sillon kun luvataan

    • Anonyymi

      Vieläkin huijaukset jatkuvat kuten ennenkin. Palvelu sovittu, mutta kukaan ei tule sovittuun aikaan paikalle ja yritys ei vastaa yhteydenottoihin. Lisäksi vaativat maksun etukäteen, jotta näemmä voivat vain "unohtaa" palvelun tarjoamisen.

      Älkää missään nimessä käyttäkö Loha servicen palveluita, on vain huijaus!

    • Anonyymi

      Voi voi, kun kamalaa, ettei siivooja tule paikalle. Mitä, jos siivoisitte itse oman huushollinkin.

      • Anonyymi

        No hyvähän sinun on huudella tule itse siivoamaan kun on selkä paskana... Ja mitä luulet kuka tilaa jos on paskana onko oikein, huhuu!!


      • Anonyymi

        Tajuatko pässi että siivouksesta ON MAKSETTU


    • Anonyymi

      Samat sanat firmasta SERAN PUHTAUTTA JA PALVELUA, huono jälki ja reklamaatio aivan turhaa. Huippuhinnat ja kovat puheet mutta vanhuksia ja muitakin kohdellaan aivan saaliina ja höynäytettävinä. Jos haluat maksaa huonosta imuroinnista enemmän kuin kylpyhuoneen remontista, sitten ota SERAN PUHTAUTTA ja etenkin PALVELUA

      • Anonyymi

        www.sera.fi? Olisin kiinnostunut seran puhtadesta...


      • Nyt hieman vaikea tulkita tätä viestiä. Onko kyseessä kilpailevan siivousyrityksen spämmi??


    • Anonyymi

      Miten tää firma on edes pystyssä? Tyly tyyppi luurissa. Uusi asukas muuttamassa jo asuntoomme sisään ja klo 10 piti tulla putkari irrottaa astianspesukonetta... No, ei tullut astianpesukoneasentajaa klo 10 kuten sovittu. Soitin, kerroin, sano että soittaa kohta takaisin. Pisti vaan tekstarin, että seuraavana päivänä tulisi alella putkari. Mitä vittua... Otettiin ite kiireen keskellä irti kone ja tilataan joku oikeasti ammattifirma asialle. Ei luoja... Vittu.

      • Ihmetyttää tämänkaltainen kärkäs kommentti.. Erinomainen asiakaspalvelu vaikka puhuivat vain englantia. Ja siivouksen jälki ensiluokkaista, lähes neuroottisen hyvää..


      • Pahoittelut tästä, ilmeisesti meillä ollut pahasti vajetta resursseissa. Kannattaa kuitenkin muistaa ettei itse kannata irroittaa tai asentaa konetta koska vakuutusyhtiö ei vahingon sattuessa korvaa mitään. laitatko sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin katsotaan teille asianmukainen korvaus


    • Anonyymi

      En suosittele tilaamaan mitään. Kävivät asentamassa astianpesukoneen mikä ei mennyt ihan nappiin ja nyt on odotettu 3 viikkoa että tulevat tekemään asennuksen loppuun. Sopivat aina ajan ja sitten jättävät tulematta. Todella ala-arvoista ja epäluotettavaa toimintaa!

    • Anonyymi

      Todella hyvä työnjälki ja mukavat siivoojat

    • Anonyymi

      Kun ottaa huomioon hinnan niin erinomainen palvelu. Tilasimme muuttopalvelun, muuttosiivouksen ja astianpesukoneen irroituksen ja saimme todella kilpailukykyisen hinnan. Palvelu ja lopputulos erinomaista.

    • Anonyymi

      Hinta edullinen mutta lopputulos ei tyydyttävä, jääkapissa edelleen murusia...
      Ja siivoojat eivät osanneet edes suomea.! Kaiken kukkuraksi ei edes korttipääte toiminut.. Huijareita !!!

      • ikävä kuulla ettei korttipääte toiminut teidän kohdalla. Tekniikka on välillä ihmeellistä.
        Pahoittelut jääkaappiin jääneistä murusista. Laitatko sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin hyvitämme tämän


    • Erinomainen asiakaspalvelu vaikka puhuivat vain englantia. Ja siivouksen jälki ensiluokkaista, lähes neuroottisen hyvää..

    • Anonyymi

      Meillä kävi semmoinen homma että tämän firman piti käydä pesemässä yksi kylpyhuone jossa oli ollut kuollut kissa, no ottivat työn vastaan ja sovimme avaimen noudon, sen jälkeen heistä ei ole kuulunut mitään. Ei tavoiteta puhelimitse eikä viestein. Kiertäkää siis kaukaa kyseinen firma, pelkkiä harmaita hiuksia tulee. Löyisin onneksi toisen firman joka käy huomenna tekemässä työn.

      • Ikävä kuulla ettei kyseinen palvelu sujunut odotusten mukaisesti.
        Pyrimme aina vastaamaan puheluihin sekä viesteihin, välillä ruuhka-aikoina vasteajat voivat venyä. Mukava kuulla että saitte työn hoidettua toista kautta


    • Anonyymi

      Meillä kävi siivooja siistimässä koko asunnon, tuli puheeksi, että hän oli joutunut ostamaan kaikki siivoustarvikkeet omakustanteisesti juuri ennen keikalle tuloa, koska oli saanut tietää siitä vasta noin 1h ennen keikan alkua, ei ollut saanut tarvikkeita työnantajalta. Ei saanut myöskään minkäänlaista perehdytystä asiaan, siivoustaustaa ei ollut. Jälkeenpäin kuulin ettei työnantaja ollut suostunut maksamaan hänelle palkkaa tehdyistä tunneista eikä enää vastannut yheydenottoihin. Kertoi kyllä maksavansa useaan kertaan muttei palkkaa koskaan tullut. Taisi mennä työnantajan omaan taskuun kun ei maksa palkkoja työntekijöille.

      • Hei
        Kiitos kommentistanne. Pahoittelut jos tässä tapauksessa on tullut tunne ettei työntekijä ole saanut perehdytystä työhön, se ei ole missään nimessä meidän tahtotila. Kaikki työntekijät perehdytetään työhön ja palkat maksetaan tehdystä työstä. Jos siivooja ostaa tarvikkeet itse , hänelle korvataan kulut kuittia vastaan.


    • Anonyymi

      Aivan surkeaa asiakaspalvelua ja valehtelua, en suosittelisi kenellekään.

      Vuosi sitten muuttosiivous oli tilattu kuun 2. viimeiselle päivälle. Pari päivää enne pyysivät että voidaanko siirtää seuraavalle päivälle koska heillä kiirettä. Vähän arvelutti jättää viimeiseen päivään, koska seuraavana päivänä pitäisi luovuttaa avain, mutta suostuin. Sitten jättivät tulematta ilman mitään ilmoitusta. Soittelin perään, niin kävivät hakemassa avaimen, jotta voivat käydä itsenäisesti seuraavana päivänä. Jouduin tietysti vuokranantajalta pyytämään ja maksamaan ylimääräisen vuokrapäivän, onneksi onnistui. Ottivat tässä kohtaa käteisellä maksun, sanoivat että kuitti tulee perästä (ei koskaan tullut).

      Seuraavana päivänä ei taaskaan mitään ilmoitusta työn etenemisestä, kun viestillä kysyin kuinka menee kertoivat että on aloitettu mutta jää kesken ja jatkavat seuraavana aamuna loppuun. Kävin tarkastamassa, niin asunnolla ei ollut kukaan edes käynyt. Jollain ihmeellä onnistuivat sentään loppujen lopuksi seuraavana aamuna onneksi tekemään työn juuri ennen avainten palautuksen uutta takarajaa.

      Nyt olen 2 viikkoa yrittänyt saada kuittia tuosta kotitalousvähennystä varten, mutta maileihin ei juuri vastata tai sitten jos vastataan sanovat että järjestelmät matalana ja palaavat asiaan, mutta eivät palaa. Soittoihin ei yleensä vastata, tulee viesti että soittaa takaisin, mutta kuten voi arvata, ei soiteta. Kerran sain puhelimitse kiinni jossa ystävällisesti loivat kuitin (kun ei järjestelmistä löytynyt tietenkään mitään merkintää tuosta siivouksesta), mutta tuossakin kuitissa on Y-tunnus joka ei ollut siivouspäivänä ennakkoperintärekisterissä, joten ei käy verottajan sivuille. Vahva epäilys että jotain verojenkiertoa menossa kaiken muun paskan asiakaspalvelun päälle, mikä selittäisi halpoja hintoja.

      • Anonyymi

        Tätä vähän itsekin miettinyt, liian halpaa ollakseen totta..
        Voihan olla että halpa hinta korvaa kotitalousvähennyksen puutteen mutta silti epäilen että omistajat juovat sangriaa Espanjan auringon alla ja maksavat 0 verot suomeen. Ei jatkoon!


      • ikävä kuulla tämä on ollut meidän puolelta epäonnistunut palvelu. Voisitteko lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] liittyen tuohon puuttuvaan kuittiin , niin saadaan hoidettua kuntoon.


      • Anonyymi

        Veronkiertoa voi vittu ota asioista selvää ennen kuin huutelet ... kuten voi arvata olet todella vajaalla kokoonpanolla liikenteessä , perusjuntti ... Sano nyt vielä että kotoa löytyy vaimonhakkaaja paita ja leijona vaakuna :)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tätä vähän itsekin miettinyt, liian halpaa ollakseen totta..
        Voihan olla että halpa hinta korvaa kotitalousvähennyksen puutteen mutta silti epäilen että omistajat juovat sangriaa Espanjan auringon alla ja maksavat 0 verot suomeen. Ei jatkoon!

        Jep kuulin samaa omistavat nostava osingot ja hassuttelevat Espanjan auringon alla, vittu on kyllä otsaa. No tämä ei jää tähän Espanjan poliisi jo tutkii tätä kansainvälistä rikosliigaa hyi helvetti mitä porukka
        Nimimerkillä : Interpoli


      • Voi vittu mites unohditko pienen yksityiskohdan.. Kaveri sotki koko siivousjäjen siinä toivossa että saa koko työn for free.. Hehe mene oikeesti oikeisiin töihin ja muuta sieltä kontulasta jo pois vitun mamu


    • Anonyymi

      Yllättävän hyvä siivousjälki, ei valittamista siitä, mutta siivoojat 15min myöhässä!
      Tarkkuutta täsmällisyyteen….

      • Clean4U

        Pahoittelut palvelun aloituksen viiveestä, pyrimme kehittämään palvelua siten ettei tämänkaltaisia viiveitä jatkossa tapahtuisi


      • Anonyymi

        Hah hah. Olet käyttänyt jo tämän kommentin aiemmin.


      • Clean4U kirjoitti:

        Pahoittelut palvelun aloituksen viiveestä, pyrimme kehittämään palvelua siten ettei tämänkaltaisia viiveitä jatkossa tapahtuisi

        jep jep niinpä miten on edes mahdollista kun kaverit eri aikavyöhykkeellä ja täysin linnunradan toisella puoella. Mutta lycka till vaan


    • Anonyymi

      Ikkunat puhtaat ja nyt näkee jopa ulos😃 hyvä hintalaatusuhde

    • Anonyymi

      Tilasimme erittäin haasteelliseen kohteeseen raivaussiivouksen , koska vuokralainen jättänyt kohteen törkeään kuntoon. Sanotaanko nyt vaikka niin että itse en olisi urakasta selvinnyt ja hintalappu toki korkea mutta niin on työkin. Nyt saimme uudet vuokralaiset koska siivous/raivaus hoidettu siten että asunto muuttovalmis, kuten luvattu.

      • Anonyymi

        Toki neljä kertaa peruttiin sovittu aika. Ei se haittaa. Sattuuhan näitä. Kuittia en olisi tarvinnutkaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Toki neljä kertaa peruttiin sovittu aika. Ei se haittaa. Sattuuhan näitä. Kuittia en olisi tarvinnutkaan.

        Joo olet muutenkin ihan kuitti ja muijasi kuittailee jatkuvasti mutta sellastahan se on kun on tuollainen vitun mickey mouse "merihädässä"


      • Sanotaanko nyt niin että noilla aivoilla ei selviä kyllä kovin pitkälle.. Please älä vaan lisäänny...


    • Anonyymi

      Paska firma kukaan ei osaa suomea, tullaan myöhässä ja ollaan kuin pellossa..
      En voi suositella kun eivät osaa edes uunia putsata uuden näköiseksi.
      Siivoojalla vielä otsaa kysyä vettä , vittu ottaisi omat vedet mukaan!!!

      • Valitettavasti tämänhetkinen tilanne on sellainen ettei kantasuomalaiset ota vastaan siivoustöitä. Onneksi sentään löytyy reippaita maahanmuuttajia jotka tekevät töitä ilman pelkoa tukien menetyksestä


      • Joo no ei tämä sinunkaan Suomi niin erinomaista ole , oletko kenties hieman ahdistunut perusuomalainen juntti, hyppää kaivoon niin maailma hieman parempi paikka jälleen :)


    • Anonyymi

      Täysin sama kokemus, kuin useammilla muillakin. Eivät pidä sovituista aikatauluista kiinni, siivous hoidettiin huonosti ja jäi jopa kesken. Lasku tuli "valmiista" muuttosiivouksesta ja se piti maksaa heti ,vaikka siivous oli vielä käynnissä.
      Siivooja oli ulkomaalainen nainen, joka ei puhunut suomea. Eli kyseessä ei ollut ammattisiivooja, joka olisi tehnyt ripeästi ja ammattitaidolla työn.
      En suosittele kenellekkään asiakkaalle tai työntekijälle Clean4U:ta.
      En saanut rahoilleni vastinetta.

      • Anonyymi

        Kaikki tekijät ilmeisesti apinoita


      • Anonyymi

        Jep ja sinua ei voi kyllä suositella myöskään asiakkaaksi sen verran elämäänsä kyllästynyt ja kurttunen ämmä että ei mikään ihme kun koko ajan vanne kiristää päätä ja elämä muutenkin potkii päähän, osta elämä vitun persu


    • Anonyymi

      Ihan paska Firma.
      Muuttosiivous tilattiin, samana päivänä soitettiin että sairastapauksia ja voiko siirtää siivouksen seuraavalle päivälle.
      Suostuin, aamulla olivat sitten ilmoittaneet tekstiviestillä että ri siivooja ehdikään sovittuun aikaan, en tätä huomannut ja mieheni odotti turhaan. 2h tulivat myöhässä, laskua saati kuittia oli turha odottaa ja ilmoitimme, että laskulla ainoastaan otamme, jolloin sekä siivooja että esimies häipyivät meidän avaimet mukanaan!
      Useimmista soitoista huolimatta emme saaneet heitä kiinni, ja kun tein rikosilmoituksen ja reklamaation., uhkailevat petossyytteellä! Vaativat siis peruutusmaksua sekä bensakuluja, vaikka mistään semmoisesta ei ollut mitään puhetta. Ilmoittivat, etteivät palauta avainta, ellen maksaa, eli kiristystä myös.
      Lasku on riitautettu ja asia on poliisilla käsittelyssä.
      Totaalisesti rikollinen, huijaavat Firma!

      • Anonyymi

        Se on ikävää kun asiakkaalla ei ole maksukykyä ja kuitenkin haluaa palvelun laskulla , eli ilmaiseksi kun ei pysty maksaa palvelua... Tuskin avaimet ovat jääneet yrityksen haltuun, vaikka olisi pitänyt . On se ihme kun veloitetaan turhista ajoista kuluja kun bensahan ei maksa mitään yrityksille ja turhat ajot eivät aiheuta palkkakuluja. Vitun työttömät luottotiedottamat urpot , yritätte vain kusettaa ja saada palvelut ilmaiseksi. Mene vittu töihin tai hae sitä toimeetulotukea ennen kun tilaat palvelun...


      • Anonyymi

        Ehkä sinun kannattaisi vain siivoota itse kun et nähtävästi ole maksukykyinen ...
        Suurin osa nykypäivän palveluyrityksistä veloittaa palvelun etukäteen, välttääkseen luottotappiot... Joten jos sinulle on annettu mahdollisuus maksaa palvelu siivouksen jälkeen niin ei pitäisi olla ongelma.. Toki jos alunperinkin oli tarkoitus tilata palvelu ilmaiseksi niin tällöin täysin ymmärrettävää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on ikävää kun asiakkaalla ei ole maksukykyä ja kuitenkin haluaa palvelun laskulla , eli ilmaiseksi kun ei pysty maksaa palvelua... Tuskin avaimet ovat jääneet yrityksen haltuun, vaikka olisi pitänyt . On se ihme kun veloitetaan turhista ajoista kuluja kun bensahan ei maksa mitään yrityksille ja turhat ajot eivät aiheuta palkkakuluja. Vitun työttömät luottotiedottamat urpot , yritätte vain kusettaa ja saada palvelut ilmaiseksi. Mene vittu töihin tai hae sitä toimeetulotukea ennen kun tilaat palvelun...

        Tj ?


      • Anonyymi

        Poliisilla käsittelyssä voi vittu oikeesti ... Poliisi varmaan tekee vuosisadan tutkinnan tästä, ei jumalauta mitä pellejä


      • Voi vittu varsinainen ghettomasa olet, tilaat palveluita ja ei ole aikomustakaan maksaa koska hyppäät mukaan fantasia maailmaan. No ei ihme kun katsoi sinun ulkoasua , suoraan hurstin leipäjonosta... Eikä siinä mitään ja ymmärtäähän sen kun ainoa keni selviytyä on kusettaa kaikkia yrityksiä ja tilata palveluita joista ei ole maksamassa mitään. :) Perus punalappu juuso....


    • Anonyymi

      Konkurssihakemus tehty :
      KONKURSSIASIA
      Velallinen: Clean4u Services Oy Y-tunnus: 2777344-1
      Lähiosoite: Snelmanninkatu 23 C 34 Postinumero: 00170
      Postitoimipaikka: HELSINKI

      HAKEMUKSET
      Konkurssihakemus
      Tuomioistuin: Helsingin käräjäoikeus
      Lähiosoite: Porkkalankatu 13
      Postinumero: 00180
      Postitoimipaikka: Helsinki
      Puhelin: 029 56 44200
      Fax: 029 56 44218
      Sähköposti: [email protected]
      Diaarinumero: 2023/49538
      Vireilletulopäivä: 15.9.2023
      Tuomioistuimen kv-toimivalta (EU 2015/848): Ei tiedossa
      Hakija
      Nimi: Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma

      • Anonyymi

        Tässähän meillä on oikea sherlock, ehkä saat stipendin poliisiakatemiaan :) :)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tässähän meillä on oikea sherlock, ehkä saat stipendin poliisiakatemiaan :) :)

        Älä varsinainen neiti etsivä :)


      • Anonyymi

        Mutta toiminta ja huijausta jatkuu toisen nimen ja Y-tunnuksen alla: B4U Services Oy (3090373-7) .


    • Anonyymi

      Todella hyvää jälkeä siivoojat tekivät ottaen huomioon kohteen lähtökohdan..
      Voimme suositella palvelua myös muille..

      • Anonyymi

        Ei kai enää kannata, kun firma on konkassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai enää kannata, kun firma on konkassa

        onko kyllä meille ainakin saapui kaksi todella hemaisevaa siivoojaa ja esittelivät itsensä?
        Ehkä pitää ilmoittaa poliisille jotain hämärää tässä on, kiitos vinkistä


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai enää kannata, kun firma on konkassa

        Kuulin huhua että firmaa johdetaan kuusta käsin?


    • Anonyymi

      Voi vittu sentään paikalle saapui kaksi mamua ilman mitään kielitaitoa ja vielä myöhässä...
      Ihme ja kumma saimme kuitenkin vuokratakuun takaisin, mutta emme suosittele palvelua

    • Anonyymi

      Hyvää jälkeä ja kuumat siivoojat, ja vaikka ei yhteistä kieltä löydetty niin kommunikaatio pelasi siitä huolimatta :)

      • Anonyymi

        Aa okei oliko siis bodylanguage....??? Ahdistelua voiko joku ilmoittaa poliisille


    • Hei, huomio Raaseporissa on melkein saman niminen yritys Clean 4 you Oy. Tämä yritys on aivan eri ja tekee siivouksia Länsi-Uudenmaan alueella. Yritys ollut vasta vuoden toiminnassa ja tekee työt todella hyvin. Olkaa tarkkana yrityksen nimen kanssa, ettei negatiivinen palaute/keskustelu vahingossa sekoitu tähän toiseen yritykseen. Mutta ymmärsin että tämä Clean 4 U service on menossa konkurssiin? Tietääkö kukaan tästä konkurssi asiasta mitään?

      • Anonyymi

        Jep enpä olisi ihan samaa mieltä .... Täysin ammattitaidottomat mamut tuli meidän kotiin ja mikä oli lopputulos entistä paskempi kun lähtökohta, sentään kuitenkin pahoittelivat myöhästymistä mutta yrityksen aspa täysin luokaton ja todella kärkäs


      • Anonyymi

        Joo kuulin huhua että clean4you yritys olisi maksuvaikeuksissa ja menossa konkkaan , oletko kuullut mitään tästä tämä kuitenkin oli luotettava sisäpiirin vinkki


      • Ihan yhtä paska lafka ellei jopa paskempi.. :)


    • Kauheaa luettavaa tällainen!! Älkää vain sotkeko nimeä toiseen yritykseen. Olen töissä yrityksessä Clean 4 you joka on siis eri yritys kuin tämä Clean 4U service. Meillä on 2 ihanaa esimiestä ja olemme kaikki ystäviä yrityksen sisällä. Teemme yhdessä kaikkea kivaa käymme ravintoloissa, kylpylässä ym.. ja yritys on aina maksanut nämä reissut meille. Hyvästä työstä myös palkkoja nostetaan ja on bonuksia myös tarjolla. Tuntuu pahalta lukea näitä kommentteja, että ei kukaan vaan sotke tätä kauheaa yritystä meidän ihanaan työpaikkaan. Se ei olisi reilua..🥺

      • Anonyymi

        Hohoijaa oletko kenties hieman vajaaälyinen oikeesti... Ettet vain olisi clean4you edustaja kun totuushan on aivan eri kuin annat ymmärtää , kun asiakkaille menee usein puurot ja vellit sekaisin


    • Anonyymi

      "teemme yhdessä kaikkea kivaa" Jep kuulostaa siltä että teillä on ainakin henkilöstöedut tai esimies edut mietitty hyvin..

      • Huhu olet kyllä todella vittumainen mielipiteisine, onko sinulla kaikki ihan hyvin..
        Vitun ihmisvihaaja...


    • Anonyymi

      Tänään piti tulla tekee homma 12-17 välissä ja ilmoittavat tuntia ennen. Koko päivän suunnitelmat menee tällästen yhtiöiden kanssa perseelleen, kun lupaavat aikatauluttaa toimintaansa eivätkä ilmoita edes mitään poikkeuksista.

      Perinteisesti kukaan ei vastaa puheluihin kun yrittää soitella missä asentaja menee.

      Jätkät voi ovelle tulla mutta hommat siirty seuraavalle alan toimijalle.

    • Anonyymi

      Loistava jälki ja erinomainen palvelu, hintakin ok

    • Anonyymi

      Tämä varmaa tietoa omistajat juovat sangriaa Espanjan auringon alla ja muut ne vaan juoksee paskan perässä... Vittu nyt se on loppu!!

    • Anonyymi

      Täysin paska firma ei kannata olla missään tekemisissä niitten kanssa. Heidän piti asentaa pesukone mutta ei ole vielä onnistunut. Muka asentajalta paukahti selkä. Eikö olis ollut fiksua ilmoittaa siitä. Sit kun yrittää soittaa niin piippaa vaan varattua koko ajan kun ovat laittaneet jonkinlaisen eston päälle mutta kun soittaa toisella puhelimella jolla siis ei ole kyseiseen firmaan vielä soitettu niin heti pääsee. Sitten lupaillaan ylimääräisiä pesuaineita ja lupaillaan palauttaa rahat jos asiakas haluaa. Miten se onnistuu jos asiakkaan puhelin on estetty. Melkein viikko eteenpäin varattiin asennusaika ja nyt siirtyi taas
      T: Mätäfirmoihin kyllästynyt

    • Anonyymi

      Tervetuloa Elmanorin siivouspalveluiden pariin! Olemme luotettava siivousyritys, joka tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Elmanorin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme raikas ja puhdas ympäristö, oli kyse sitten kodin, toimiston tai yritystilojen siistimisestä.

      Panostamme korkealaatuiseen työhön ja asiakastyytyväisyyteen. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii siitä, että tilasi loistavat puhtautta ja viihtyisyyttä. Tarjoamme monipuolisia siivouspalveluita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi.
      Elmanor kotisiivous
      www.elmanor.fi

    • Anonyymi

      Clean4
      Täysin huijari firma. Ammattihuijareita. Kait niillä on jo suunnitelma mitä tekevät jos ilmoittaa poliisille/kuluttajasuojaan tai mihin vaan. Saattaa olla että ei mitään firmaa ole olemassakaan. Pari puh numeroa vaan ja kun alkaa maa poltetaan jalkojen alla niin hommataan uudet prepaid numerot. Antakaa ennemmin köyhille teidän rahat ku tolle firmalle. Turhaan vaan saatte odottaa.
      T. Where is my money

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2535
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1897
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1625
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      109
      1388
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe