Jeesus ei tule sotimaan USA:ta eikä Eu:ta vastaan

tietäköön-kansat

Lue Ps 83 Vanhasta kirkko raamatusta niin huomaat, että Jeesus tulee sotimaan Israelin vuoksi, koska kansat ja kansakunnat ivaavat Jumalaa Israelin vuoksi.

12

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herättelevä

      Ei Jeesus itse sodi, vaan Hän tekee nuorista ruoskan kaatamaan makkina valtojen hallinta "pöydät".

      Totuus ei pala, vaan se palaa ihmiskunnalle herätykseksi.

    • voihan-vitalis

      Jeesus ainakin NAURAA herätyksen profetoimisille, samoin kuin sitä rukoileville päin pläsiä.

      Ajatella kuinka sellainen henkilö voi olla valmis kun pasuuna soi, kun hänen sydämensä ajatukset ovat täynnä herätys törkyä.

    • Syystäkin

      Alkaa näköjään pimeyden ruhtinaan palvelijoita jo huolestuttamaan ja pelottamaan, nuo Kristillisyyteen herätykseksi viestit.

    • Jarmo__EiKirj

      Joo, täällä näköjään kerrotaan millainen Jeesus on ja mitä tekee, ilman sanan tutkiskelua ja heärtystä pidetään peräti törkynä ja harhaoppina. Voi elämä että ootte pihalla mutta tiedän kyllä miksi. Yllä oleva kommentti jo kertoo kaiken.

    • Jarmo__EiKirj

      Voitte sanasta sanaan lukea mitä tapahtuu kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla Sakarja 14 luvusta: http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Sak. 14:1&rnd=1490294657214

      Mitä taas herätykseen tulee, niin sen voi lukea Apostolien teoista 2:16-18 Vaan tämä on se, mikä on sanottu profeetta Jooelin kautta: 'Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.

      Se on melkoinen herätys, meinaan kannattaa lukea se Jooelin kirja vielä. Siinä kuvaillaan monella tavalla herätystä, mm. että Puhaltakaa pasunaan Siionissa, toitottakaa torvia minun pyhällä vuorellani. Jokainen maan asukas on vapiseva, sillä Herran päivä tulee. Niin, se on lähellä: pimeyden ja synkeyden päivä, pilvien ja pilkkopimeän päivä. Vuorille levinneenä niinkuin aamurusko on lukuisa ja väkevä kansa, jonka vertaista ei ole ollut ikiajoista asti eikä tämän jälkeen enää tule, tulevaisten polvien vuosiin saakka. Sen edellä käy kuluttava tuli, sen jäljissä polttava liekki. Niinkuin Eedenin puutarha on maa sen edessä, sen jäljissä on autio erämaa, eikä jää ketään, joka olisi siltä pelastunut.
      Näitten jälkeen minä olen vuodattava Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, vanhuksenne unia uneksuvat, nuorukaisenne näkyjä näkevät. Ja myös palvelijain ja palvelijattarien päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni. Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä. Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niinkuin Herra on sanonut; ja pakoonpäässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu.

      • Jarmo__EiKirj

        Elikkä kyllä me puhutaan jostain peräti ennen näkemättömästä herätyksestä.


      • halle34

        Aina näitä kirjanoppineita papukaija-lauseineen toistamassa. Omia mielipiteitä mieluummin ja niitä voisi lukeakin, muttei näitä.


      • Jarmo__EiKirj
        halle34 kirjoitti:

        Aina näitä kirjanoppineita papukaija-lauseineen toistamassa. Omia mielipiteitä mieluummin ja niitä voisi lukeakin, muttei näitä.

        Tässä sulle mielipide jonka haluat kuulla: Oli kaunis aamu ja muumi perhe heräsi muumitalossa. Muumi peikko heräsi ensimmäisenä ja tuli herättämään muumi mamman. Huomenta sanoi muumi peikko. Voin tehdä sinulle munakasta sanoi muumi mamma. Kiitos sanoi muumi peikko. Älä herätä muumi pappaa ja niisku neitiä sanoi muumi peikko. OK sanoi muumi mamma. Muumi pappa heräsi ja alkoi tuoksutella munakkaan hajua. Ompas hyvä tuoksu sanoi muumi pappa. Oveen koputtettiin se oli Nipsu. Moi sanoi Nipsu. Moi sanoi muumi pappa. Samalla niisku neiti heräsi haukotellen ja sanoi aaaa Nipsukin on täällä. Olin menossa uimaan, mutta haistoin munakkaan sanoi Nipsu. Samalla antoi kirjeen muumi papalle. Muumi pappa avasi ja luki sen.... jne.


    • Hörhöille

      Kristus ei ole herätys, vielä vähemmän Totuuden Henki joka meitä opettaa, neuvoo, johdattaa, lohduttaa, muistuttaa kaikesta mitä Jeesus neuvoi ja opetti.

      Mutta Ylpeyttä, sanan väärentäjille hän vain nauraa.

      • Herätyys

        Missähän nämä kaikki muut mainitsemasi, opetetut, neuvotut, johdatetut, muistutetut ja lohdutetut. = Maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut on?

        Kun ei näy eikä mistään suunasta mitään heistä kuukukkaan?! Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Myös, ja etenkin tänne suomi24 keskustelufoorumeilla, jossa on näin valtavasti pimeydessä tuomiokseen eläviä, Jumalaan uskoviakin?!

        Jeesuksen nimessä... niitä muita Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Kirst. vaihtoehtoa rakentaviin virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä kaikki muut?!!


    • Goyah

      Katso tuosta israelin tv-ohjelma!
      https://www.youtube.com/watch?v=qNMFZZOOZLg
      Ohjelmassa nallekarhu ristiinnaulitaan ja haukutaan natsijeesukseksi! Hakataan vielä vasaralla kaiken kukkuraksi.
      Taitaa käsitys muuttua, olet goyah ja ei siionisti välitä kuin oman uskonsa veljistä ja sisarista, näin tästä saa lisätukea käsitykselleni asiasta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      Yleistä iskelmämusiikista
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe