onko sillä ulkonäöllä oikeasti väliä?

justwondering

heips. haluaisin nyt siis kuulla ihmisten, ehkä erityisemmin poikien, mielipiteen asiasta että onko se ulkonäkö kaikki kaikessa? nimittäin ite oon 18v. tyttö ja itse en koe olevani yhtään kaunis tai mitään, päivastoin. koskaan en oo kuullu keneltäkään mitään positiivista mun ulkonäöstä, ja tää asia onki aikalailla hajottanu mun itsetunnon. niin mietin vaan että onko mulla missään vaiheessa mitään toivoakaan löytää ketään jos jätkät kattoo aluksi vaan sitä ulkonäköä, eikä tuu edes juttelemaan jos kokevat tytön olevan "ruma"?
kiitos jos vastaat.

8

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikki me olemme hiukan pinnallisia, jotkut enemmän, toiset vähemmän. Itse en koe itseäni kovinkaan pinnalliseksi, mutta voi olla, että valehtelen itselleni tunteakseni itseni paremmaksi kuin olen. Mutta vastaukseni on siis kyllä ja ei. Kaikki me olemme erilaisia, ja kaikilla meillä on ihanne kumppanimme, joita harvoin kuitenkaan löydämme. En ole ihan varma mitä selitän. Nyt väsyttää, joten menen nukkumaan.

    • 211313131313131

      Kaikki on pinnallisia!

      Sillä ei silti ole niin paljon väliä sillä posiitivinen juttu tulee seuraavana:

      On olemassa kahdenlaista kauneutta, universaalia kauneutta ja sitä mitä yksilö kokee omassa aivoissaan . Yksilöllisen ihmisen attraction lait menee todella päästä päähän SILLÄ ihminen rakastaa aina itseänsä eniten ja näin ollen myös ne ominaisuudet mitä sinä itse olet automaattisesti hyväksyt myös kumppaneissasi. Näin ihminen joka on koko elämänsä ollut lihava pystyy näkemään lihavat ihmiset viehättävänä vaikka universaaleissa kauneudessa lihavuus onkin turn off.

      Ihmiselle joka on ollut laiha koko elämänsä, elänyt laihassa perheessä ja viettänyt koko elämänsä Suomessa missä koko nuoren elämä perustetaan "ruokaympyrän" ympärille hän ei pysty näkemään ylipainoista ihmistä kauniina, viehättävänä... ainakaan samantien, mahdollisesti ikinä enään aikuisena.

      Vaikka ns rakastumme itseemme tai samoihin ominaisuuksiin kuin itse olemme se ei silti tarkoita ettei tämä ylipainoinen yksilö löydä universaalin kauneuden huipulla olevia kauniiksi, ei missään nimessä... suurin osa myös ylipainoisista yksilöistä runkkaa laihoille mimmeille mutta samaan aikaan se ei tarkoita että tämä ylipainoinen yksilö "tyytyy" ottaessaan lihavan ihmisen kumppanikseen yms. Hän mielessään vaan automaattisesti hyväksyy toisen olennon ylipainon ja pystyy löytämään tämän helposti jopa yhtä attractive kuin universaalin kauneuden huipulla olevan yksilön vain ainoastaan koska hän on hyväksynyt jo itsessään ylipainon.

      Tämä ei ole pelkästään silti ylipainossa asia, myös muussa kauneudessa yms. Ihmiset jotka ovat söpöjä kiihottuvat enemmän toisista jolla samanlainen söpöys. Ihmiset joilla on torahampaat hyväksyvät ja voivat jopa nähdä torahampaat kumppanilla isona "turn-on".

      Tämä ei silti ole niin mustavalkoinen asia, esim ihminen joka on ollut laiha kokoelämänsä mutta joutuu syömishäiriön, mielenterveyden uhriksi ja lihoo niin hänen mielipiteensä ei tosta noin muutu vaan yleensä näkee lihavat ihmiset silti ällöttävinä - tästä syystä seuraava teksti on todella tärkeä ->

      Olet nuori. Todennäkösesti kärsit perusnuoren alentuunesta itsetunnosta (iästä, tekstistä päätellen) Tarkoittaa vaa sitä että jos haluat paneskella myös kauniita / söpöjä / viehättäviä poikia ja itse olet vastakohta niin voi olla hieman vaikeaa saada heitä hyväksymään sinua ulkonäöltä. Mutta sinun pitäisi (ainakin parin vuoden päästä) löytää yhtä viehättävät, yhtä kauniit, yhtä söpöt ja "samanlaiset ulkonäöltä" pojat ihaniksi, viehättäviksi, hoteiksi ja he myös tulevat tuntemaan täysin samanlailla sinua kohtaan.

      Vinkit:

      Muista että olet normaali nuori kun ajattelet tämmöisiä, odottele pari vuotta ilman tekemättä asialle mitään... luota muhun, se helpottaa. Tuut saamaan kundeja niin paljon kuin haluat jos vaan olet valmis juuri ottamaan samannäköisiä kuin itsekkin olet, suosittelen tosin itse lähestymään jos haluat nyt jo poikaystävän koska lähestyminen on vaikein juttu tyttöystävän / poikaystävän saamisessa ja moni poika käy samoja asioita kuin sinä tällä hetkellä läpi. Ja jos saat pakit älä ota pahaksesi, moni poika jotka haluaisivatkin sinua voivat tuossa iässä olla niin alhasesta itsetunnosta kärsiviä että ovat niin peloissaan edes suhteen aloittamisesta.


      Tl'dr

      Jos haluat paneskella lauman alfaa tai saada NHL pelaajia lisääntymään kanssasi niin universaali attraction merkitsee tosi usein. Jos haluat saada samanlaisen pojan / tytön kuin itse olet niin universaali attraction ei merkitse paljoo ollenkaan.

    • joksteri

      Vastaukseni on yksiselitteinen: Ei ole.
      Väliä on mitä ja miten puhut, asiallinen pukeutuminen, toisen huomioiminen, positiivi-
      suus palautuu positiivisuutena, ole oma itsesi, siisteys ym.
      Ei kaikki pojat halua näyttelynukkea tyttöystäväkseen. Varmasti on myös poikia jotka
      kokevat ulkonäkönsä olevan esteenä suhteen luomiselle. Kannattaa tutustua rohkeasti
      poikiin, niin kyllä se sydänystävä tulee vastaan.

    • ulkonäköontärkeää

      Minä en kyllä ruman pojan kanssa olisi hetkeäkään! Ulkonäkö ja sit jos luonne ja muut ei kelpaa nii ei kiitos! Mut hyväulkonäkö pojissa on pakollista! En jaksaisi katella kokoikää rumaa jätkää:D
      Olen tyttö joka todella piittaa pojan ulkonäöstä:)

      • Vittuuntunutihminen

        Eihän siinä mitään väärää ole mutta vituttaa se luonne on tärkein paska.


      • ulkonäköontärkeä

        No yleensä ihmiset jotka ovat rumia sanovat ettei ulkonäöllä ole muka väliä. Mut siis en tuu tänne mollaa niit jotka oikeesti haluis kivan ja mukavan ym. parin. En väitä että ulkonäöllä ei ole väliä. Siis ensin katson ulkonäköä sitten vasta luonne ym. ja molemmat täytyvät olla kohdalla.


    • Eimullamuutaole

      Faktahan on se et ensimmäisenä asianajajan ihmisestä näkee ulkokuoren eli summan siitä millaiseksi on sattunut syntymään ja millaiseksi itse/ympäristö on muuttanut. Sitten näkee ihmisen olemuksen, ilmeet jne joihin vaikuttaa monet asiat kuten itsetunto jne. Näistä asioista katsoja tekee omat päätelmänsä, oikeat tai väärät, siitä millainen ihminen on. Henk.koht mieltymysten ja universaalimpien näkemysten perusteella katsojalle syntyy mielikuva ihmisen kauneudesta/rumuudesta. Tämä on se ulkonäön osuus. Kun lisään mukaan kemiallinen puoli, feromonit yms saadaan ensisilmäyksellä muodostuva kuva ihmisen viehättävyydestä. Ihmisen viehättävyys taas on yleensä se liikkeelle paneva tekijä niin ihastumisessa kuin siinä​ kun kokee mielenkiintoa lähestyä ihmistä ja tehdä aloite. Tunteet syvenevät ja muuttuvat kun ihmiseen tutustuu ja mukaan tulee luonne yms. Ihastua voi niin moniin asioihin ihmisessä niin monessa vaiheessa että eli ei ulkonäön voi sanoa olevan kaikki kaikessa, mutta sillä on kuitenkin vaikutuksensa ja roolinsa. Ihmiselle joka oman ulkonäkönsä vuoksi kokee ettei saa ketään, kukaan ei lähesty jne voi todeta että ulkonäköään on mahdollista muovata sellaiseen suuntaan kuin haluaa jolloin​ on helpompi olla tyytyväinen itseensä. Jokainen sitten päättää kuinka paljon itseään haluaa muokata ja mis pisteessä on viisaampaa sen sijaan opetella hyväksymään itsensä. Toinen apu on olla itse se aloitteen tekijä, se kun asia mihin voi itse vaikuttaa ja tietenkin kun tutustuu paljon eri ihmisiin on todennäköisempää löytää joku joka sinusta kiinnostuu

    • Imperfection3

      Itse löydän kaverin, rakastun luonteeseen ja kun jostain pitää ja välittää, hän on aina kaunis. Esim. Kerran yks henkilö alkoi vaan puhua mulle (joka oli aluks tosi kankeeta, koska oon kauheen ujo) ja sitten me vaan lähennyttiin ja ajattelin, että hän näyttää hyvältä. Parin viikon päästä kuulin kun mun kaverit jutteli hänestä kaikkee, et "noi hiuksetki on nii rasvaset" ja "näitkö sä miten se niisti?" who cares? Mä pidän epätäydellisistä ihmisistä, koska ne on aitoja!!
      Ja tää henkilö lähti puhumaan mulle, koska meillä oli yhteinen mielenkiinnon ja intohimon kohde. Mitä muuta tarvitaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1763
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1441
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1242
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1214
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      889
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      225
      852
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      845
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      785
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe