Sama kaava tässä toistuu!

tolkullisia-ihmisiä

1960-luvulla Suomen vasemmistolaiset hurahtivat Neuvostoliiton ihailuun, se oli hienoa maa ja hieno poliittinen järjestelmä. Yle oli myös täysillä mukana asiassa. No, se vei aikansa kunnes totuus vihdoin meni vasemmistolaisten päähän neukkulan hajotessa, ja nykyään monet sen ajan tunnetut vasemmistolaiset sanovatkin häpeävänsä silloista ajatteluaan.

Ja ihan sama ilmiö on nyt tässä monikultin palvonnassa, vihervasemmistolainen nuorempi polvi on siihen hurahtanut, mukana myös joukko vanhempia poliitikoita jotka nuorina olivat neukkulan kannattajia, mm. Tarja Halonen.

Mutta kun aikaa kuluu niin tässä monikultturin palvonnassa käy samoin kuin neukkulan ihailussa, eli totuus paljastuu ja järki voittaa.

"Tietyssä ideologisessa kuplassa, ns. suvaitsevaiston piirissä, vallitsee sellainen arvovalinta, jossa “monikulttuurisuus on rikkaus.” Tämä on täysin tyhjä fraasi, joka oikeasti merkitsee sitä, että koska mitään hyötyä tai etua suomalaisille ei ole koskaan havaittu saadun monikulttuurisuuden lisäämisestä, jää ainoaksi mahdollisuudeksi antaa monikulttuurisuudelle sinänsä korkea itseisarvo. Kyseessä on siis valinta uskoa; valinta tulla aivopestyksi ideologiaan, joka ei mitenkään perustele uskonkappalettaan."

12

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jookosko

      Näin on. Kaikkein paradoksaaleinta tässä on että monikulttuurisuus on todellisuudessa sekä kaiken hyvän että sen vasta kohta mitä se rummuttaa olevansa.

      Neuvostoliitto julisti olleensa kaikkein pasifistisin ja rauhantahtoisin valtio mitä maa päällään kantaa. Todellisudessa se oli kaikkein pahin, militaristisin ja sotaisin maa mitä voi kuvitella. Samoin suvakit yrittävät kovalla tarmolla vakuuttaa, että monikulttuurisuus on erilaisuuden suvaitsemista. Mutta todellisuudessa monikutti on kaiken rauhaisan ja hyvän vastakohta. Kristittyjien päälle ajetaan rekoilla, kristittyjä naisia joukkoraiskataan ja juutalaisia hakataan, vainotaan ja tapetaan. Homoille kuuluu kuolemantuomio, on eräs imaami sanonut.

      Kun Venäjä sovjetisoitiin, niin marxilaiset yrittivät pistää yhden puolueen (eli duuman) valtiota toimimaan. No, epäonnistui aivan totaalisen surkeasti. Samoin Ruotsin yhteiskunta on kuin katsoisi 30 vuotta tulevaisuuteen siitä mitä monikulttuurisuus saa aikaan. Ruotsissa on väestöön suhteutettuna eniten ulkomaalaisia. Virkavaltaa kivitetään, naisia raiskataan keskellä kirkasta päivää, juutalaisia pahoinpidellään, oppilaat haistattelevat opettajille, ja moskeijoissa saarnataan vihaa länsimaita kohtaan.

      Nykyiset päättäjät ja suvakit ovat eläneet niin ympäriinsä sokeroidussa todellisudessa etteivät tiedä miten paljon veteraanit taistelivat kommunisteja vastaan. Suvakit eivät tunne historiaa. Maahanmuutto on uhka.

    • samaapaskaaeripaketis

      Ihminen ei muutu miksikään, sama paska jatkuu vaan eri paketissa.

    • kansavaihdettava

      Siinä oli se ero että yhteiskuntajärjärstelmän voi muuttaa yhteiskunnan säilyttäen. Suomessa sosialismin ihanne häältyi suurimmalta osalta jo 80-luvun mittaan.
      SDPkin hylkäsi vähin äänin puoluehjelmastaan tavoitteen "talousjärjestelmän muuttaminen sosialistiseksi demokratian keinoin".
      Suomessa vahingot oli pieniä kun vallankumousta ei saatu toteutettua. Itäblokin romahhhdettua unohdettiin vain entinen aate, se "puhdas ja oikea", ja jatkettiin kuin ei mitään. "Joo, ei se mitään ollutkaan".

      Mutta haittamaahanmuuton perintö ei ole korjattavissa sataan vuoteen ellei sen pysäyttämieseksi ja jo tehtyjen virheiden korjaamiseksi ryhdytä toimeen heti.
      Jo nyt maahantullut joutoväestö kuluttaa kohtuuttoman osuuden maan kansantuotteesta ja johtaa loputtomaan velkaantumiseen ja laajentuessaan yhteiskunnan rapautumiseen.

      Siinä suhteessa tilanne on nyt vakavampi, sitä ei voi sivuuttaa välinpitämättömästi koska seuraukset ovat todellisia ja pysyviä ja ajanmittaan kumuloituvia kuten on nähty niissä maissa joissa haittojen on annettu kehittyä pitempään kuin meillä.

      Tällä hetkellä ei kuitenkaan näytä että mikään taho pystyisi kehitystä kääntämään vaan jatketaan jatkuvista varoituksista ja merkeistä huolimatta ja pikemminkin hallinnon toimesta torjuen kaikki yritykset tuoda korjausta tuhopolitiikan suuntaan

    • jeeeesss

      Hyviä vastauksia!

    • jiiihuuuu

      Mutta realismi tulee taas voittamaan, ja punavihreä hulluus katoaa.

    • läheltä.liippaa

      Kaikki voi muuttua vasta kun EU hajoaa. Siihen ei mene enää kauan, mutta silläaikaa jihadistien tuonti jatkuu miljoonilla.
      Tässä selitys.
      http://mvlehti.net/2015/08/26/lukija-eun-isa-kreivi-richard-coudenhove-kalergi/
      Tiesittekö että EU Juncerin isä oli nazi Hitlerin lähin liittolainen. Rakensi Junkker- taistelukoneeet Hitlerille. Siinä selitys röyhkeälle käytökselle. Uhosi Trumpille tuhoavansa USA:n koska Trump riemuitsi Brexitistä!

    • reppuriika

      Isäni oli selvästi vasemmistolainen ja hänelle tuli 50- ja 60-luvun alussa lehti Neuvostoliitto. Tuli kirjekuoressa, paperi oli hieman pökkelöä ja lehti haisi voimakkaasti painomusteelle. Siinä se sitä sitten illat tavaili ja näytteli kuvia ihmetellen suuria kolhoosinavetoita, Belarus-traktorien kuvia, juttuja Juri Gagarinista, ym.
      Minä en kyllä koskaan hurahtanut kommunismi-ideologiaan. Jo lapsen tajulla siinä oli jotain outoa ja fanaattista. Olen nähnyt aina sen harhan läpi.

      • mbnhnnv

        Hyvä homma!


      • Uteljias

        Kuis vanhana aloit nähdä kommunistisen harhan läpi vai näitkö jo synnytyslitoksella...


    • kaikki.pian.ohi

      Tällä kerralla onnistuvat tuhoaman Suomen.

      • gygyfgygty

        Tuhon oikeastaan aloittivat Sipilä, Soini ja Urpo. Soinilla olisi ollut mahdollisuus estää maahanvirtaus, mutta keskittyi homoliittojen vastustamiseen.


    • ikävätotuus

      Nimenomaan. Olet aivan oikeassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8504
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe