Kuparipannu? Sesonktori?

Einar_björen

Onko nämä nyt yks ja sama putiikki? Y- tunnus on ainakin osoitteen mukana vaihtunut. Onko tässä "kassavaje" ja velat kuitattu nolliin? Entäs esim maksamatta jääneet palkat. Kuittaantuuko nekin tässä samalla pois jos semmosia jäi maksamatta?

52

2357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyihyi

      Juuri noin kun sanoit. Kuittasivat velat pois. Kyllä ne palkat jää saamatta. En jalallani tuohon putiikkiin asti, huijareita omistajat. Käyttävät hyväksi nuoria työntekijöitä.

    • Yrittäjyyskunniaan

      Kas näinhän se Oy vaan pyörii: menetetään vain 2500 osakepääoma - ellei sitäkin ole nostettu pois. Tuo koskee siis omistajia, asiakkaat eivät saa rahoja myydyistä tavaroista, vuokranantaja vuokria eikä työntekijät palkkoja.

    • Surffailija

      YTJ:n (Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä) mukaan "ulkomaisen elinkeinonharjoittajan sivuliike".
      Kirpparin Fb-sivujen mukaan kuitenkin "paikallinen yritys". Osakkailla kun netistä hakee, niin napsahtaa kohdalle tuollainen kuin Draxleron Ou, os. Joe 5 tn, Tallinn, Harjumaa...
      Virolainen ns. pöytälaatikko-oy??

      • Centitön

        Juuri sellainen firma.


    • Selkeyttä

      Laittakaa hyvät ihmiset hyllyrivit samansuuntaisiksi. Nyt siellä on hyllyja pitkin poikin , ei hyvä

    • Kätteinen

      Pankkikorttia ei voi käyttää!! Miksi?

      • Hevosmiestietoa

        Kaikenlaista sotkuahan siitä tulee, kun perustaa yrityksen ulkomaille - ja taitaa muitakin sotkuja olla yrittäjillä Sesonkitorin jäljiltä...


      • torkeisar

        Olisi hienoa kun kyseiset yrittäjät tekisivät rikosilmoituksen , tutkintapyynnön näistä räikeistä kirjoituksista. Kannattaisi tehdä. Joku jätesäkki näitä rustaa. Mutta näitä täällä riittää. Kertoo kyllä pienestä mielestä, sairaudesta.


      • Centittä

        Ei taida Setek antaa maksupäätettä Virolaiselle pöytälaatikolle. Hih.


      • Vaktaa
        torkeisar kirjoitti:

        Olisi hienoa kun kyseiset yrittäjät tekisivät rikosilmoituksen , tutkintapyynnön näistä räikeistä kirjoituksista. Kannattaisi tehdä. Joku jätesäkki näitä rustaa. Mutta näitä täällä riittää. Kertoo kyllä pienestä mielestä, sairaudesta.

        Vad? Selaapa vähän nettiä (omistajat, yhtiöt - ja missä) ja kirjoitapa sitten, mikä täällä kirjoitettu ei ole totta.


      • Kolikoitap
        Centittä kirjoitti:

        Ei taida Setek antaa maksupäätettä Virolaiselle pöytälaatikolle. Hih.

        Pankitkin taitavat laittaa kampoihin, pyytävät pankkikorttipäätteeseen liittyvästä tilistä reipasta avausmaksua.
        Jäikö moni muuten vaille rahojaan Sesonkitorilta? Ei ole kukaan ainakaan kirjoitellut...


      • sunnuntaipuhdetyöverotus
        Vaktaa kirjoitti:

        Vad? Selaapa vähän nettiä (omistajat, yhtiöt - ja missä) ja kirjoitapa sitten, mikä täällä kirjoitettu ei ole totta.

        Selaappa montako Virolaista yritystä Suomessa toimii! Selaappa sitten montako Virolaista yritystä toimii Kuopioss, ja Itä-Suomessa. Se normaalia liiketoimintaa tänä päivänä. Selaa sen jälkeen montako yritystä on muuttanut Suomesta Viroon.
        Hei, me ollaan EU-ssa. Ootko huomannut?Sitten voit selata miten verotus tapahtuu. Miten yritystä Verotetaan Suomessa, mihin työntekijät maksaa veronsa.Ymymym.


      • Veronmaksajatmaksavat
        sunnuntaipuhdetyöverotus kirjoitti:

        Selaappa montako Virolaista yritystä Suomessa toimii! Selaappa sitten montako Virolaista yritystä toimii Kuopioss, ja Itä-Suomessa. Se normaalia liiketoimintaa tänä päivänä. Selaa sen jälkeen montako yritystä on muuttanut Suomesta Viroon.
        Hei, me ollaan EU-ssa. Ootko huomannut?Sitten voit selata miten verotus tapahtuu. Miten yritystä Verotetaan Suomessa, mihin työntekijät maksaa veronsa.Ymymym.

        Ja hoitavatko nämä muutkin rahaliikenteensä vain ja ainoastaan käteisellä? Rahat yrittäjällä kotona, oletattavasti. Hyvinkin harmaa talous tulee mieleen. Ja edellisestä yrityksestä asiakkailla saamisia, vuokranantajalla samoin työntekijöiden palkat saamatta. Kannatatko sinä tällaista "yrittäjyyttä"?


    • SF.Soviet.Finland

      Palkoista sivuhuomiona että eihän työkkärinkään mielestä työstä tarvitse maksaa palkkaa, herranen aika miten dekadentti ajatus että työstä maksettaisiin palkkaa!!!
      Eihän sellainen sovi soviet finlandiassa.

    • Hihityttää

      Jokohan kolmas kerta toden sanoisi ?

    • Roobertti44

      Toivottavasti pian Kuparipannu kirppis saa pankkikorttimaksun käyttöön. Kirpputorihan on muutoin oikein hyvä ja toimiva kaikinpuolin. Sijaintikin oikea-

    • klkldklfjkdslsdfjl

      Luulisi että kuparipannu -niminen kirpputori sijaitsisi Hirvaskankaalla eikä Kuopiossa...

    • Tinderteija

      Ketäpannu

    • Kuparipannuvanitusta

      Kuparipannu nimenä onkin jotain uutta ja nimi on raikas! Hyvä valinta kipputorille.

    • miettinentaavi

      Meistä asiakkaistahan se riippuu miten otamme uudet yrittäjät/yritykset käyttöömme. Jos emme käytä uusia yrityksiä, meuhaavat vain entiset kukot tunkiolla.

    • ninnolli

      Totta se on, että keskustaan ei saada uusia yrittäjiä, jos emme näitä yrityksiä käytä aktiivisesti.

    • Ei-jatkoon

      VELKOMUSTUOMIO: SESONKITORI OY, KUOPIO

      Y-tunnus 2610896-8, häiriöpäivämäärä 19.5.2017, velkoja Invest Saarelainen Oy,
      saatavan määrä 42 011 €.
      Tuo siis ilmeisesti vuokrarästejä. Lisäksi asiakkaille myynti-, työntekijöille saamatta jääneitä palkkatuloja.

      Draxleron OÜ (Tallinna) ,edellinen nimitieto Kirpputori Kuparipannu (lähde: Kauppalehti). Pitäisikö kirpparin siis ollakin nimeltään Draxleron?!

      Ja hei: Samat ihmiset tässäkin touhuavat, ihan sama mitä Fb-sivuilla kirjoitatte.
      Ja pankkitiliä tai korttipäätteitä ei tällainen "ulkomaalainen", tällaisen historian omaava yritys ihan hevillä/ilmaiseksi saa - siinä se ongelma ja syy.

    • ilpoT

      Mämähän ovat kaksi täysin eri yritystä.

      • paikkakuinpaikka

        Olkoon sama tai eri mutta ei taida tuolla menolla kauan pystyssä pysyä. Suurin osa myyntipöydistä on ollut koko ajan tyhjänä, osassa on samat tavarat koko ajan myynnissä (esim. kirjoja, patalappuja, jotain krääsää) ja ne oli jo myynnissä tuolla Sesonkitorilla. Jos pöydät on tyhjiä, niin ei siellä käy asiakkaitakaan. Ja jos ei ole asiakkaita niin ei tule myyjiäkään... Taitaa käydä kuten sille Kallelle kävi kirpparinsa kanssa.


      • Tuulibb

        Itelläni oli myyntipaikka Kuparipannussa ja sain myytyä lähes kaikki tavarani, eikä tavaroista hävinnyt. Siisti- ja selkeä kirpputori ja ystävällinen henkilökunta. Ihmetyttää tuollaiset sabotoivat kommentit, kuka niinen takana on, ettei vain olisi oma lehmä ojassa.


      • Otarahatjajuokse

        No miten ainakin kolme firmaa pyörittävää henkilöä ovatkin samona kuin Sesonkitorilla. Ai niin, jäihän valtiolle/kunnalle myös vähintää 10.000 euroa verovelkoja (YTJ.fi), muiden rästien lisäksi.
        Ja sama meno jatkuu...


      • Faktaaon

        Niin. Sesonkitori oli kuopiolainen, Draxleron Ou on virolainen, suomessa Kuparipannu nimellä toimintaansa harjoittava yritys. Se "paikallinen yritys" kuten Kuparipannun sivuilla kirjoitetaan, heh.


    • pisnes

      Paikan vuokraajille pitäisi antaa tuntuva alennus, koska kortilla ei voi maksaa. Vaikuttaa valtavasti myyntiin, sillä harvalla on enää käteistä mukana. Paikka olisi varsin tyhjä jos eivät laittaisi omia romppeitaan hyllyihin.

    • lakilaki

      Mustamaalaaminen on rikos. "Kunnianloukkaukseen syyllistyy rikoslain mukaan se, joka "esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa" tai muuten halventaa toista."

      • Vaktaa

        Jos/kun osaat netistä tietoa hakea, niin et enää kirjoita mitään kunnianloukkauksesta - löydät näet sieltä esim. velkomustuomiot, verorästit, osoitteet (se Tallinna) ym. ym. Loukkaavaa - vaikkei kunniaa, vaan taloutta/rahatilannetta - on myös yrittäjän toiminta jättää vuokrat, palkat ym. velvoitteet hoitamatta/maksamatta.


    • PötySyrssi

      Jännä juttu, että joka ikinen kerta kun tähän kaupunkiin aukeaa uusi itsepalvelukirpputori, niin joka kerta alkaa tällä palstalla hillitön loanheitto kyseistä yritystä kohtaa. Näin kävi Kallen Kirppiksen kohdalla ja samoin käy nyt tätä yritystä ja sen yrittäjiä kohtaa. Väkisinkin nousee mieleen ajatus, että taitaa olla jollain toisella alan yrittäjällä tekemistä tämän asian kanssa, koska tuskin se ainakaan kuluttajan kannalta ongelma on, että alan tarjonta ja kilpailu paranee.

      • 54w5tergthfy

        Aamen! Juuri näin se menee!


      • Kilpailuneutraali

        Kommentoin, koska ent. ja siis myös nyk. yrittäjät uudella nimellä - ja yritys Viroon rekisteröiden - ovat jättäneet (ja tulevat jättämään?) varmuudella yli 50.000 euron vuokra, vero ja palkkarästit edellisestä "yrityksestään" Jospa tarjonta ja kilpailu voisi parantua jollain terveemmällä tavalla?


    • erttuw

      PötySyrssi sinäpä sen sanoit, olen samaa mieltä.

    • Tiedäntiedän

      "Onko nämä nyt yks ja sama putiikki? Y- tunnus on ainakin osoitteen mukana vaihtunut. Onko tässä "kassavaje" ja velat kuitattu nolliin? Entäs esim maksamatta jääneet palkat. Kuittaantuuko nekin tässä samalla pois jos semmosia jäi maksamatta"?

      - Tähän väliin tuo tämän keskustelun avaus, ihan muistutukseksi. Avaaja oli heti asian ytimessä, noin asiat ovat.

    • eipördefani

      Viehättävä siisti kirppis ja hyvä sijainti. Jotain pikkusielua täällä kilpailu ahistaa.

    • oNkola

      En asioi ennenkuin korttimaksu toimii. Onko tosiaan palkat jäänyt maksamatta Sesonkitorilta?

      • Tonneja

        Jep. Palkkaturvasta voivat joskus n. 8 kk päästä ent. työntekijät jotain saada, jos kaikki hyvin menee. Ja tämä on 100-varmaa tietoa.


      • Näillä_mennään

      • tiedäntiedän
        Tonneja kirjoitti:

        Jep. Palkkaturvasta voivat joskus n. 8 kk päästä ent. työntekijät jotain saada, jos kaikki hyvin menee. Ja tämä on 100-varmaa tietoa.

        Yksi ja sama henkilö eri nimimerkkijen takana täällä mustamaalaa tätä yritystä/yrittäjää arveluttavia keinoja kahtamatta. Periaatteella pois tietä.


      • Höpöhöpöä
        tiedäntiedän kirjoitti:

        Yksi ja sama henkilö eri nimimerkkijen takana täällä mustamaalaa tätä yritystä/yrittäjää arveluttavia keinoja kahtamatta. Periaatteella pois tietä.

        Eiköhän täällä useampia ole... Ja jos faktatieto on "arveluttava keino", niin?!


    • kortilla

      No nyt siellä voi vihdoin ja viimein maksaa kortillakin. Vielä kun saisivat myyjiä pöytiin....

    • kari.ko

      Facebookissa oli ilmoitus: Tämän päivän aikana tehdyt varaukset heinäkuulle tarjoushintaan 25€/6vrk.

    • Anonyymi

      Ovet kiinni ja rahat sisässä.

      Omistaja, joka vielä alkuviikosta oli FB:n mukaan omistaja, ei enää olekkaan. Hyvää hyvyyttään kuulema päästi myyjät hakemaan tavaroita. Onneksi sai edes tavarat.

      Haiskahtaa pahasti toiminta, kun vähän googlettaa yritystä sekä uutta ja vanhaa omistajaa.

      Saas nähdä miten käy.

    • Anonyymi

      Millaisia kokemuksia on Kuopion alueen kirppareista ja second hand myymälöistä; missä kauppa käy? Kannattaako viedä tavaraa esim. Komeroon, saako hyvästä vaatteesta asiallisen korvauksen ostoseteleinä?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1952
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      148
      1558
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe