EU uhkailee Puolaa ja Unkaria pakolaisilla!

avoinTilitys

EU:n pakolaiskomissaari ilmoitti että mikäli Puola ja Unkari ei ota pakolaisia vastaan ns.sisäisenä siirtona muista EU maista niin he aloittavat oikeudelliset menettelyt.Luulen että ainakin Unkarin Orban haistattaa paskat koko EU:lle.Toivotaan Puolalta samaa.Tällä halutaan vähentää Italiaan ja Kreikkaan kohdistuvaa painetta.Amerikka joka sotii joka paikassa voisi hoitaa jälkensä!

117

1752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ffvc445

      EU kaatuu kuin korttitalo muutamaan vuoteen!

      • Mummonnussija tekee EUsta lopun,Unkari haluaa pysyä valkoisten valtiona ja kääntyy Venäjän puoleen ennenkuin nöyrtyy juutalaisorjuuteen.


      • PahaKeisari_

        Junker tuo "imperiumin paha keisari", joka tätä uppoavaa laivaa luotsaa pitäis saada nopeasti pois vallasta. Kuka hemmetti tuon pystyynkuivuneen pahuuden ruumiillistuman on sinne valtaan halunnu/valinnu?

        Millä helvetillä tuollainen mädättäjä on päässy tuonne ikään, kuin varakain? Ja millä ansioilla? Kyse ei voi ainakaan olla minkäälaisesta demokratiasta. Jatkossa tuollainen hallitsija pitää asettaa vuodeksi kerrallaan!


    • IsoaLuutaa

      Eu ja sen päättäjät pitäisi tuhota totaalisesti.

    • SUOMENKANSALAISTEN

      On NOSTETTAVA SUOMEN LIPPU SALKOON, TUKENA PUOLAN ja UNKARIN PÄÄTÖKSILLE !
      SILLÄ SIELLÄ SENTÄÄN ON TERVEPÄISET PÄÄTTÄJÄT ASIALLA !

      NUO ns pakolaiset ON LAITETTAVA MUUTEN KURIIN ja AITOJEN SISÄÄN,- sillä eihän siitä saatanan hässäkästä kohta tule mitään muuta, kuin JOKAIKINEN KANSA EUROOPASSA ON TÄYDELLISESSÄ HELEVETISSÄ !!!

      SILLE ON PAKKO LAITTAA KURI, ja RAJAT HYVIN ÄKKIÄ !!!

      • Quijote.itte

        Ryhmään liittyivät Itävalta ja Tsekki. Alkaa olla muurahaisia EUn salonkipoliitikkojen houuissa. Baltia vielä mukaan. Suomikin sitten, kun mätämunista on päästy


    • mgelsihi7tr483

      Eu on täysin hampaaton jos poliitkot uskaltvat ajaa oman kansan etua. Vai uhkaako EU eliiti että seuraavaksi Puola ja Unkari erotetaan EU:sta. :)))

      Brittien lähdön jälkeen EU: loppu on pitkitettyä kuolinkouristelua. Saksa ja ranska yrittävät tietysti lypsää vimeisetkin rahat muilta mailta ennenkuin homma virallisesti on loppu.

      Suomenkin kannattaisi ajaa matut ulos ja haistatta pitkä vlttu koko eu touhulla

      • Onneksi_Suomi

        Kokoomuksen Kataisen johdolla meni lainaamaan rahaa persaukiselle Kreikalle että Saksan ja Ranskan miljonääripankkiirit saivat omansa pois, Katainen selitti jotain ottaessaan miljardeja lainaa sitä varten että kyseessä on aivan fantastinen bisnes kun otetaan lainaa pienemmällä korolla ja lainataan edelleen rahat Kreikkaan isommalla korolla. Paljonkohan Kreikka on jo maksanut takaisin sitä Kokoomuksen antamaa fantastista lainaa?


    • gfd4d4

      Puolan ja Unkarin pitäisi mun mielestä tehdä nyt lopullisempia päätöksiä, mutta kun niillä on ainut lainoittajaa maan kehittämiseen EU-raha. Uusia lainoittajia tilalle, ongelma on sekin, että Venäjä on ajettu pakoitteilla rahattomaksi.

      Jotenkin tämä touhu on liian syvältä, jos Puola ja Unkari tekisivät äkkipäätöksiä ja mukaan tulisi Italia tai joku muu iso maa. Ranska sidottiin ehkä siihen armeija-rahastoon täkyillä, saa itse rahaa jos tulee mukaan.

      Yhteistyötä maat, olkaa hyvä, noita "virtahepoja olohuoneessa" täytyy yhdessä alkaa "kampittaa".

      • Miten niin Venäjä on rahattomaksi ajettu ,sillähän on oma valuutta ja valta painaa rahaa mielensä mukaan?


      • Valuuttarahaa
        kissamies57 kirjoitti:

        Miten niin Venäjä on rahattomaksi ajettu ,sillähän on oma valuutta ja valta painaa rahaa mielensä mukaan?

        Ulkomaan valuuttaa käytetään ulkomaanostoissa. Normaalisti valtio lainaa ulkomaisiltakin pankeilta, mm. kaiikkiin kuluhin. Lontoon pankit lainoittavat ja sijoittavat Itä-Euroopan rahaa. Investointeihinkin tarvitaan, kyllä Venäjä tarvitsee lainoja rahoittaakseen toimintaa.


      • Valuuttarahaa kirjoitti:

        Ulkomaan valuuttaa käytetään ulkomaanostoissa. Normaalisti valtio lainaa ulkomaisiltakin pankeilta, mm. kaiikkiin kuluhin. Lontoon pankit lainoittavat ja sijoittavat Itä-Euroopan rahaa. Investointeihinkin tarvitaan, kyllä Venäjä tarvitsee lainoja rahoittaakseen toimintaa.

        mihin Venäjä tarvitsee dollareita kun tavarat voidaan tehdä Venäjällä tai kolmannessa maailmassa joissa rupla käy vaihtovälineenä eivätkä nuo maailman suurin väestö ole mukana laittomissa boikoteissa.


      • En.oo.käynyt
        kissamies57 kirjoitti:

        mihin Venäjä tarvitsee dollareita kun tavarat voidaan tehdä Venäjällä tai kolmannessa maailmassa joissa rupla käy vaihtovälineenä eivätkä nuo maailman suurin väestö ole mukana laittomissa boikoteissa.

        No, en kai minä tiedä, Puhelin periaatteen tasolla.


    • mikä-ol-todistettava

      Puola sekä Unkari taipuvat ennen pitkää EU:n toiveisiin, koska he eivät missään tapauksessa luota Venäjään ja jos he aikovat erota EU:sta, on heidän tukijansa Venäjä.

      Emme mekään luota Venäjään ja siksi olemme EU:ssa. Sen huomasi aikoinaan presidentti Koiuvistokin, vaikka oli pesunkestävä demari ja oli Neuvostoliitolle kuuliainen. Ei luottanut enää "vapaaseen Venäjään".

      • kolli57

        Miksi sinä käytät sijamuotoa ME minä ja suurin osa suomalaisista vastustavat naton juutalaisvaltaa ja sinä kuulut punikkibolshevikkien vähemmistöön joten puhu vain SINUSTA!


      • Ja.se.selittää

        Sipilän kallis (ylipalkkainen) avustaja taitaa tuossa kertoa asioita muiden puolesta? Nainen joutui tulemaan illalla töihin, tästä ehkä velotetaan noin 500 euroa iltalisää??? Siivoojan iltalisä on 1,5 € tunti.


      • fghjhgfdsfrgthyjukl

        Nyt on tullut Venäjääkin suurempi uhka: MAMUTUS.
        EU hajoittaa mielumin itsensä kun luopuu mamutuksesta ja sehän sopii kaikille.


    • aloitusonasiaa

      Asiaa!
      Myös Neuvostoliitto saisi korjata aiheuttamiaan asioita.
      On jokseenkin naurettavaa, että EU uhkailee joitakin maita.
      Minä ainakin arvostan näitä Puolaa ja Unkaria suuresti siitä, että päättävät itse omista linjoistaan. Tuen niitä mielummin kun EU_ta.

    • ftfxr6
    • aseveljetNaapurista

      Unkarin Orban haluaa kansalleen hyvää koska hän kokee olevansa valittu presidentiksi kansaa varten.Suomessa päättäjät edistää globalistein ja EU huijareiden asemaa ja kurjistaa kantasuomalaisten elämää.Sen näkee kaikki!

      • Suomalaiset_

        poliitikot varsinkin Kokoomuksen ja Keskustan kuvittelevat että kansa on äänestänyt ne sinne ajamaan omia etujaan.


    • Ei.eka.kerta

      "Puola sekä Unkari taipuvat ennen pitkää EU:n toiveisiin, koska he eivät missään tapauksessa luota Venäjään ja jos he aikovat erota EU:sta, on heidän tukijansa Venäjä."

      Jos Visa-korttimaat taipuvat syynä on joku näistä tai kaikki: lahjonta, uhkailu, kiristys. Sopii neitl "eduskunnan manipuloinnille", vai? Martin Selmayr, Tusk, Juncker ym. kiristivät Kreikan pysymään eurossa, vaikka kansanäänetys valitsi toisin.

      Toissa päivänä J.P.Morgan kannatti euron shorttaamista, kun poliittista riskiä ei enää ole. Sitä varten Sipilä-Urpo tiedottaa tai tulee estämään kriittisiä puheita EU:sta ja eurosta. Saksan osavaltiovaaleissa Merkelin voitto takasi, ettei poliittista riskiä ole ja vielä Ranska taivutettiin suoralla lyttäyksellä, 100 %:n varma NWO-voitto. Sitten ennakkoon tulee "komukka" varottelemaan lehtiin populismista ja ketjureaktiona "ek:n manipuloija" tulee pitämään "palopuhetta Puuolasta ja Unkarista.

      Uhkailu on jatkunut:
      http://www.reuters.com/search/news?sortBy=&dateRange=&blob=Hungary's Orban fights back after EU case over Soros university
      http://www.politico.eu/article/refugee-numbers-dont-sum-up-selmayr-juncker/

      http://www.express.co.uk/news/world/785659/george-soros-viktor-orban-targeted-brexit-central-european-university-hungary

      http://www.politico.eu/article/monster-at-the-berlaymont-martin-selmayr-european-commission-jean-claude-juncker/

    • mistäkö

      kiristystä ja uhkailua , kuulostaa tutulta .

      • No eikö silloin asia ole väärä jos kansat ei sitä hyväksy ? Että silleen.


    • kaunistairuma

      Visegrad-maat ovat viisaita kun suojelevat aitoa Eurooppaa, juuri sitä josta olemme aina olleet ylpeitä ja joka on tuottanut maailman historian parhaimman kulttuurin ja elämänmuodon. . EU on ajautunut nyt sellaisten rikollisten käsiin, jotka vain ryöstävät ja paskantavat Euroopan päälle. Praha, Budapest ja Krakova ovat kaikki maailman kauneimpia kaupunkeja. Berliini on ruma.

    • Sisäinen.kaapeli

      Muistaako kukaan, kun Urpilainen VVM-aikoinaan kerran sanoi iltalehdessä tms., että EU:ta ohjaa SALAINEN K ÄSI. Me nauroimme, ettei voi olla mikään muu, kuin Urpin oma väärä käsitys. Mutta se on ilmeisesti itse asiassa täysin totta? Ehkä Urpi aisti rivien välistä, käytöksestä, tapahtumista, asioiden muuttumisesta mm. Kreikka-tukien aikaan, että joku muu tekee päätökset kuin EU:n pääministerikokous tai euro-ryhmä tms. näkyvä tekijä.

      Tuo EU:n sisällä vellova salaliitto, josta ei ole näyttöä tuli esiin tällaisessa kommentissa noin viikko sitten, kun Makedonian vaaleissa oli Mogherini käynyt puhuttelemassa EU:lle sopivaa, NWO-uskollista ehdokasta, jolla ei ollut kansan kannatusta.

      Kommentti Makedonia-jutusta.

      http://www.express.co.uk/news/world/802648/Macedonia-protests-EU-election-meddling-Brussels

      "Me kaikki tiedämme, että eu: n keskellä on "pimeitä voimia" - voimakas, valitsematon kaappa, joka käyttää valtaa. Tämä on jälleen yksi selkeä esimerkki siitä, mitä "cabal" pääsee.

      Sivupiste - Eikö tämä myös vain näytä, kuinka STUPID "suhteellinen edustus; Vaihtoehtoinen äänestys "idea todella on. Se johtaa useissa pienissä eurooppalaisissa maissa hallitsijoiden ryhmään - eri poliittisten puolueiden ryhmittymään, jotka vihaavat toistensa politiikkaa - mutta heidän on "yritettävä yhdessä" muodostaa kaikenlainen kaksitahoinen "hallitus", joka voi miellyttää ketään.
      Koaliittiot ja PR / AV eivät todellakaan toimi reaalimaailmassa; Ilmava keiju tekee hyvää hölynpölyä, ei mitään muuta.

      Mutta mikä johtaa näin naurettaviin tilanteisiin; Ja tietenkin eu cabal (=salaliitto) vain rakastavat tätä, koska silloin he voivat "häiritä suvereenia maata" - toivon, että te kaikki ymmärrät, mitä se tarkoittaa. Katso Kreikkaa, Italiaa ja muita.

      Joten vaikka emme saaneet UKIP MP-numeroita, joita UKIP ansaitsi -
      Ainakin meidän ensimmäinen past the Post - meillä on vakaa, solidaarinen, hallitus.
      Koaliittiot eivät toimi; PR / AV ei toimi ....."


      CABAL-sana tarkoittaa perinteistä salaliittoa, tulee jostain ranskankielestä. Se voi olla vallitsevaa valtaa vastaan tai ihan oma sisäinen valtasuunnitelma. Usein Kremlistä sanotaan, että siellä on tällainen.

      "Cabal-sana:
      salaliitto
      Löydät myös: Thesaurus, Oikeudellinen, Lyhenteet, Encyclopedia, Wikipedia.
      Ca · bal (kə-bäl ', -băl')
      n.
      1. Konspiraattinen ryhmä piirittäjiä tai juonen punojien (negatiivinen merkitys, vehkeilijöiden): "Vakoilu on aivan tarkka se - voimakkaiden miesten salaliitto, joka toimii salaa" (Frank Conroy).

      2. Salaisuus tai tontti.
      intr.v. Kaula-, kahvit-, kahvit
      Muodostaa kaapelin; vehkeillä.
      [Ranska cabale, keskiaikaisesta latinalaisesta kabalasta; Katso kabbala.]

      American Heritage® englanninkielen sanakirja, viides versio. Copyright © 2011 by Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company. Julkaisija Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company. Kaikki oikeudet pidätetään.

      Cabal (kəbæl)
      n
      1. (hallitus, politiikka ja diplomaatti) pieni ryhmä vehkeilijoiden, esp yksi perustettu poliittisiin tarkoituksiin
      2. (hallitus, politiikka ja diplomaatti) salaisuus, erityisesti poliittinen; salaliitto; juoni
      3. salaa tai yksinomainen joukko ihmisiä; klikki
      Vb (intr), -bals, -balling tai -balled
      (Hallitus, politiikka ja diplomaatti) muodostamaan kabalin; vehkeillä; juoni
      [C17: ranskalaisesta kabalesta, keskiaikaisesta latinalaisesta kabalasta; Katso kabbala]

      Cabal (kəbæl)
      n
      (Historical Terms) Cabal Englanti historia joukko ministereitä Charles II, joka hallinnoi 1667-73: koostuu Clifford, Ashley, Buckingham, Arlington ja Lauderdale
      [Ks. Kabbala; Sattumalta, Charles II: n ministerien alkukirjaimet voidaan järjestää muodostamaan tämän sanan]

      Collins Englannin sanakirja - täydellinen ja käärmätön, 12. painos 2014 © HarperCollins Publishers 1991, 1994, 1998, 2000, 2003, 2006, 2007, 2009, 2011, 2014

      Ca • bal (kəbæl)
      N., V. -balled, -bal. n.
      1. pientä salaisten piirittäjien ryhmää hallitusta tai viranomaista vastaan.
      2. tällaisen ryhmän tontit ja järjestelmät.
      3. klassikko, kuten kirjallisissa piireissä.
      V. I.
      4. muodostamaan kaappauksen.
      [1610-20; <Medieval Latin kabbala]

      Syn: Katso salaliitto.
      Random House Kernerman Websterin sanakirja, © 2010 K Dictionaries Ltd. Tekijänoikeudet 2005, 1997, 1991 by Random House, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.
      Cabal pientä ryhmää, joka harjoittaa salaista juonittelua; Poliittinen clique. Katso myös camarilla, salaliitto, ryhmittymä, puolue.

      Esimerkkejä: taiteilija, 1859; Kardinaaleja, 1715; Intrigueista; Poliitikkoja. [Sen alkuperää kutsuttiin yleisesti nimellä 1670, jolloin englannin hallituksen ministereinä oli C lifford, A shley, B uckingham, A rlington ja L auderdale.]

      Kollektiivisten nimien sanakirja ja ryhmäehdot. Copyright 2008 The Gale Group, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

      salaliitto
      Past participle: kaapattu
      Gerund: kaappaaminen"

    • Muistakaa.taustat

      Muistutukseksi nämä yhteydet, mistä hallitustädit reagoivat:

      "Se on noussut yllättävän", Euroopan komission varapuheenjohtaja pudistelee populismia
      Darren Hunt
      JULKAISTU: 19:27, ma 15 toukokuu 2017. PÄIVITETTY: 19:29, Ma 15 toukokuu 2017

      http://www.express.co.uk/news/uk/804894/European-Commission-Vice-President-sly-dig-populism-China-Philip-Hammond

      ""J...i K...n took a swipe at growing populism, admitting it had “risen surprisingly” and that the European Union needed “counter-forces”."

      ""J...i K...n pyyhkäisi kasvavaa populismia ja myönsi, että se "on noussut yllättävän "ja että Euroopan unioni tarvitsi "vastavoimia""

      POPULISMI-tilanne on tuskin viikossa muuttunut, tämä on vain reaktio Merkelin 100%:n voittoon NWO-ohjelman läpiviennissä. K. tulee tietysti varmistamaan asiaa vielä ja sipi-urpo on heti sen jälkeen lehdissä.

      Komu tehostaa tätä uutista ja sen kyllä huomaa, muka noussut yllättäin, ei ole tapahtunut sellaista, kun Ranskan Macron suostui EU-armeijarahastoonkin.

      JPMorgan: On aika alkaa lyhentää Eurooppaa uudelleen
      15. toukokuuta 2017 2:58
      http://www.zerohedge.com/news/2017-05-15/jpmorgan-its-time-start-shorting-europe-again

      "Ranskalaisilla vaaleilla taustapeilissä, EU: n vastavallanvastaisen aallon, joka näennäisesti höllentää ja Merkelin murskaavan voiton (ja upean tappion SPD: lle) tänä viikonloppuna Nordrhein-Westfalenissa Saksassa, jotkut strategit ovat menneet niin pitkälle kuin sanovat Euroopassa ei ole käytännössä mitään poliittista riskiä (ja varmasti tarkastellaan Eurostoxx50 Vol: n tai eurooppalaisten luottolimiittien kaaviota). Varastot ovat olleet eturintamassa, ja eurooppalaiset YTD-tulokset palauttavat ne USA: ssa, ja jotkut asiantuntijat sanovat, että on olemassa paljon enemmän ylösnousemusta. Kaikki eivät tietenkään, kuten aiemmin osoitettiin, kun ilmoitimme, että pääosaston strategiat ovat jäähtyneet näkymien parempaan hyötyyn eurooppalaisissa varastoissa aivan kuten sijoittajat kaatoivat ennätysmäärä Rahaa alueen pääomarahastoihin. "

    • Laajeneva.mätä

      Komukka ehdotti joitakin aikoja sitten, että poistetaan matu-kriittisiltä äänioikeus.

      "EU valmistautuu vapauttamaan "YDINVAIHTOEHTO" Unkarissa: Bryssel menettää kärsivällisyytensä Orbanin kanssa

      http://www.express.co.uk/news/world/806186/hungary-viktor-orban-european-union-nuclear-vote
      Joey Millar
      JULKAISTU: 09:56, to 18 toukokuu 2017. PÄIVITETTY: 10:43, Thu, May 18, 2017

      "EUROOPAN UNIONI harkitsee poikkeuksellista toimenpidettä Unkarin äänestysoikeuksien poistamisesta Brysselissä, kun maan asema vakavasti heikkenee."

    • Eläkkeelle.siirto

      Merkel mesoaa Britannialle. Muutama tyyppi joutaisi eläkkeelle, ellei näitä, Selmayriä, Tuskia, Timmermanisia, Mogherninia ja komukkaa ja komisaareja esimiehineen voi siirtää eläkkeelle tuota pikaa, maan kannattaa erota EU:sta ja valuutastaan heti.

      "Saksalainen johtaja sanoi: "Jos Britannian hallitus lopettaa ihmisten vapaan liikkuvuuden, se saa sen hinnalla.

      "Tämä ei ole haitallista, mutta he eivät voi sanoa, että yläraja on 100 000 tai 200 000 EU: n kansalaista.

      "Se ei toimi, meidän on pohdittava, mistä esteestä me luomme Euroopan puolelta kompensoimaan sitä.""

      http://www.express.co.uk/news/world/805814/Angela-Merkel-Brexit-immigration-Theresa-May-Germany

      • lähestymistapa

        Vastaan laitonta maahantunkeutumista on käytettävä riittävän tiukempaa lainsäädäntöä ja asiaankuuluvia toimenpiteitä. Tarkoituksenmukaista estää !


    • Lippo

      Mikä oikeus EU:lla on pakottaa itsenäistä valtiota ottamaan vastaan haitallisia maahanmuuttajia Euroopan ulkopuolisista maista?

    • sotaako

      Ei mikään, pakottamisen voi rinnastaa sodanjulistukseksi ja yhtä paha se todellisuudessa onkin

      • hippoo

        Eu haluaa diktatuurin suunnitelman ja ylläpidon mamuttista elämää.
        On hyvä, että on olemassa eurooppalaisia ​​maita, jotka vastustavat tätä hulluutta.


      • Puolalle-peukutusta

        Nimenomaan eurooppalaisten itsenäisten valtioiden tulee puolustaa omia itsenäisiä valtioitansa, ja sen asukkaita.

        Euroopan Unioni on tässä asiassa ollut jo jonkin aikaa uhkatekijä. Se on eräiltä osiltansa enemmän nähtävissä suvereenien maiden vihollisena, kuin täyshyödyllisenä kumppanina.

        Tullirajat EU-alueella poistuivat. Mutta tilalle pakotetaan vähintään 10-kertaisen taloudellisen kuormituksen lisäävä kehitysmaiden miljardiluokkaan nousevien pakolaisvyöryjen asuttaminen Eurooppaan.

        Tähän koko tämä valtioihin perustuva järjestelmä perustuu. Siihen että valtion tasoisilla toimijoilla on omat sotavoimat, joilla tarvittaessa omia rajoja ja omia kansalaisia ja heidän etujansa puolustetaan.

        Puola tekee aivan oikein, koska se näkee että Afrikkaa väestöineen ei voida pelastaa siirtämällä 200 miljoonaa afrikkalaista Eurooppaan, seuraavan 25 vuoden aikana.


    • 345345345435

      Taannoin jos suomi ei olisi ottanut sisäisessä siirrossa eu pakolaisia niin olisi joutunut maksamaan 30milj sakon......Eikö tuo olisi tullut halvemmaksi. Sama koskee Puolaa ja Unkaria, maksavat joka vuosi sakot ja voittavat siinä.

      • ththththr

        Pelkästään ne rikokset mitä ovat tuliat tehneet ei niitä voi edes rahassa mitenkään mitata tai takasin mitenkään uhreille korvata.


      • Hienoapuola

        Puolassa ei kenenkään tarvitse hengellään Merkelin taakanjakoon osallistua.


      • LahjontaaKorruptiota24

        Vai että EU:n paHolaiskomissaari.
        Varmaan Perkeleen merseestä peräisin oleva jäteläjä.
        Saudi-arabian ja sorosin lahjottuja pasciaisia, muuta selitystä ei voi olla


    • nahkis2
    • Angelanhelmoihin

      Suomenkin pitäisi näyttää sitä kuuluisaa Sisua ja pökätä nuo irakialaiset soltut takaisin Merkelille ja mukaan saatelappu että pojat palaa kutsujaemon helmoihin.Mitä Angelan taakan jakajia me suomalaiset olemme.

    • 44divLäskipää

      Oikeat kansallismieliset valtiot alkaa hiljalleen muuttaa kurssia.Rajat laitetaan kiinni ja lakupetet ja muut elintasosurffarit ajetaan kotimaihinsa!

    • JätteetKelpaaEulle

      Miksi pitäisi Amerikan hoitaa USA sotkut?
      Ja onhan USA:lla oma kaatopaikkansa, eurooppa.

    • Ihmeellistä, on suuria keräyksiä luultavasti monissa maissa myös kansaivälisissä organisaatioissa.
      Tietenkin osa menee ruokaan, suurin osa häviää matkalla lähellä ja kaukaa, suurella osalla ostetaan aseita joilla he tappavat toinen toisiaan mutta he ovat saaneet ruokaa ja lisääntyvät.

      Mitä asiasta sanotaan raamatussa? On kaikkien auttajien nyt ottaa vastuu mitä ovat vuosien varrella saaneet aikaan erityisesti Suomi ja itä-euroopan maat.

      • Suomi tarvitsee työvoimaa!!!!


    • eu_tuhoaa

      SAIRASTA touhua.

      • Maailma on hyvin sairas.

        20 vuotta Afrikassa kirkon töissä oli sanonut heille ei saa antaa mitään ruoka avustusta.

        Suomi on myös hyvin sairas valtio hyvin. hyvin sairas. Tätä eivät kansalaiset näe.


      • JärkiKadonnut
        xx9 kirjoitti:

        Maailma on hyvin sairas.

        20 vuotta Afrikassa kirkon töissä oli sanonut heille ei saa antaa mitään ruoka avustusta.

        Suomi on myös hyvin sairas valtio hyvin. hyvin sairas. Tätä eivät kansalaiset näe.

        Kyllä jotkut vielä näkevät ja yrittävät parhaansa mukaan taistella tätä kehitystä vastaan, mutta välillä tuntuu siltä, että taistelee tuulimyllyjä vastaan.


    • taipuu

      puola on taipunu aina saksalle

      • Quijote.itte

        Onko taas panssarivaunut tekemässä politiikkaa. Puola ei enää ole yksin mukaan sopii Unkari, Itävalta, Tsekki, Baltia. Voisi olla Suomikin


      • Ei_onnistu
        Quijote.itte kirjoitti:

        Onko taas panssarivaunut tekemässä politiikkaa. Puola ei enää ole yksin mukaan sopii Unkari, Itävalta, Tsekki, Baltia. Voisi olla Suomikin

        Kokoomuksen sakki ajaa omia henkilökohtaisia etujaan. https://www.youtube.com/watch?v=1H4byTP1q9s


    • Eiköhän sen EU.n olisi syytä laittaa EU:n ulkorajat tarkkaan valvointaan eikä uhkailla EU:n jäsenmaita, kun nämä eivät ota noita pakoloisia eläteikseen ? Että silleen.

    • tässätotuus

      Näyttää siltä, että EU nykyinen johto on tarkoituksella ajamassa Eurooppaa kaaosta kohti. Eipä taida mennä enää pitkään kun hätätila on edessä ja euroopan valkoinen alkuperäisväestö tajuaa, että ainoa tapa selviytyä on hullua pakolaisvirtaa ajavien poliittikkojen systemaattinen tappaminen. Ei tuollaista hihhuliaatteiden pilaamaa roskasakkia voida johtoasemissa pitkään katsoa. Jotakin heille on pakko tehdä. Euroopan islamisaatio on estettävä keinolla millä hyvänsä.

      • tarpeen

        Tottahan varmaan Eu:n hajoaminen ja jäädä historiaan.


      • NOPEASTI

        PUOLA ULOS EU:STA


      • umberi
        NOPEASTI kirjoitti:

        PUOLA ULOS EU:STA

        Nyt tämän EU:n, kommunistiseen kanavaan
        Polexitille on tullut aika.


      • Puola1989

        Näet 10 ml Puolan kansalaisen pian sen jälkeen, ja iso protesti kadulla
        sitä näet suuri Puolan Vapaus !


    • EEUUN

      IDIOOTIT HAISTAKOOT PITKÄTPASKAT !!!
      HEILLÄ EI OLE PIENINTÄKÄÄN OIKEUTTA TULLA NEUVOMAAN JA VARSINKAAN KÄSKYTTÄMÄÄN ITSENÄISIÄ KANSOJA, JA

      VARSINKAAN TUHOAMAAN OMAA YHTEISKUNTAANSA- NOIDEN SAATANAN ÄLÄMÖLÖ SONTIAISTEN TAKIA !!!

      KUN EEEUUUN ON LYÖTÄVÄ RAJAT TOTAALISESTI KIINNI- JOS HALUAVAT JOTAIN JÄRKEÄ TUOHON TOUHUUN !!!!

      • haiseehullu

        eu on suuri epäonnistuminen
        eu on taloudellinen taantuma
        eu vetää laittomuutta
        eu on sairaana laitoksena


      • eunoveturi

        Suurin virhe tuona päivänä, kun oma vauraus kaatuneet uivat eu-areenalla
        täytetty kassakone.


      • kiertelemättä
        eunoveturi kirjoitti:

        Suurin virhe tuona päivänä, kun oma vauraus kaatuneet uivat eu-areenalla
        täytetty kassakone.

        Nämä oletetut aktivistit myyvät kansallisen pääoman , antavat vastineeksi laho
        Byrokraattinen täyttö rahan avulla.


    • nmmvcmmmvcm

      Musta vaan jotenkin tuntuu, että nämä EUn päättäjät ovat arabimaiden edessä paskat housuissa. Ne pelkäävät niin paljon, että sen takia tämä politiikka on mitä on.

      Katsokaa nyt, kun Jerusalemin kysymyksessäkin kaikilta poliitikoilta lirahti housuun oikein kunnolla. Enkä yhtään ihmettele, kun katsoo niiden ihmisten käytöstä. Heti ollaan pommien kanssa kaduilla mieltä osoittamassa.

      Väkeä siellä riittää. Typerät EU päättäjät antavat hyökkääjän tulla sekä sisältä, että ulkoa.

      Myös Turkin Erdogan uhoaa Kreikalle maarajoista. Kukaan ei uskalla mennä puolustamaan Kreikkaa, jos jotain tapahtuu.

      • qåaäzm

        Länsimainen ihminen on niin pullamössöistynyttä, että ei lähde kuin äärimmäisessä hädässä puolustamaan itseään, jos sittenkään. Tämä yltäkylläisyys on tehnyt meistä tällaisia nössöjä.


    • sitäon

      .....kun tutustut historiaan ,niin tilanne on lähellä sodan aikoja

      • irrallisuus

        Länsimaisten gangstereiden uusi kommunistinen järjestys edelleen samat marxilaiset ääripäät. Tätä painea ei enää voi siedä.


    • julkaistu

      Sosialistiset tuulet ovat valtava uhka ja EU on hölynpölyä

    • Maksaja

      Puolalta, Unkarilta ja Tsekiltä on kaikki EU-tuet poistettava. Tajuavat sitten lähteä pois Unionista.

    • Mahumetti

      Entisillä itäblokin mailla on tuoreena muistissa mitä oli elää Neuvostolitton ikeen alla. Eivät halua Euvostoliiton ikeen alle elintasopakolaisia elättämään. Suomen pitäisi ottaa mallia ja lopettaa rahan syytäminen EUn huuhaatouhuihin.

      Eilisillan uutiset EUn yhteisistä sotilaallisista hankkeista osoittivat taas kerran, että Suomen toiveet EUn sotilaallisesta selkänojasta on syytä haudata lopullisesti ja liittyä Natoon niin kauan kun se vielä on mahdollista.

    • EU-ON-LOISPASKAKERHO

      Brysselissä paskasakki lihoo ja haisee, duunareilta pakkoperittävillä rahoilla.

      Ja uo paskasakki ei edes tee mitään.

    • niistämihinkään

      Millä ne homot uhkailevat, perspanoillako?

      • helvetet

        Puola ja Unkari aseta piikikäs kivimuuri
        välittömästi estettävä Lähi-idän rikollinen matusiirto


      • sairaita.ovat

        Olet oikeassa. Natseille perspano on arkea, kun eivät saa naista kuin raiskaamalla. Putkonen ja de Wit....


      • Kansojen.vapaus

        Itäblokit eivät koskaan hyväksy liberalismista hullu suvaitsevaisus.
        Liberalismi poliitikot ja niiden direktiivien sanat ovat vaara vapaalle yhteiskunnalle.Itäblokit on valmis taistelemaan tätä hullua ruttoa vastaan.


      • VapausVapaus

        Jos yrität tuhota puolalaiset ja unkarilaiset vapaat arvot, kansalaisten oikeudet, sananvapaus, kansallinen ylpeys, perustuslaki ns. Varoitus !


      • henkilöpassi

        Itämaiden demokratia kansakunnan päätösvallan,
        vastustaa haitallista maahanmuuttoa EU: n politiikka.


    • Eroon

      Puola ja Unkari vastustavat voimakkaasti EU: n diktatuuria.
      Unkarilaiset ja puolalaiset ovat valmiita lähtemään EU: sta.

    • Sven-Dufva

      Onhan niillä 2 vaihtoehtoo EU tai ryssä :)

      • UsanaB

        Pitää olla täysi psykopaatti, jos kuvittelee , että ei ole muita vaihtoehtoja. :)))))))


      • Hullujenpaikka

        Anarkistit fasistit polttivat lippuja, ja halveksivat isänmaata,. Onhan niillä
        toinen vaihtoehtoo puna lippuja Neuvostoliiton ryssä tie.


      • Anarkistitpaluu
        Hullujenpaikka kirjoitti:

        Anarkistit fasistit polttivat lippuja, ja halveksivat isänmaata,. Onhan niillä
        toinen vaihtoehtoo puna lippuja Neuvostoliiton ryssä tie.

        Anarkistit, psyykkiset sekaisin porukka, siksi naamat piilossa, jotka ovat natsia peitetyt fasismi huudot anarkistit. Näytä kasvot ja oppia historiaa, niin tiedät totuuden mistä syntynyt fasismi, nasismi tulitte sieltä. Anarkistit tietämättömyydestä ja käyttäytymisestä teille vain vankila auttaa.


      • tauti

        Anarkistit ovat niin aivopestyjä, etteivät he voi erottaa menneisyyttä todellisuudesta. Se on häpeä, koska jopa psykiatri ei voi auttaa heitä.


      • Germsve

        Anarkistinen fasismi ja nasismi Hampurissa olivat samoja haisevia paskaa.


    • No nyt ei tarvitse EU:n uhkailla Puolaa ja Unkari, kun ei ole sotaa pakoloiset voi palata koko Euroopasta Syyriaan ja Irakkiin. Että silleen,

    • heitetäänulos

      Unkari ja Puola joutuvat pian lähtemään EU:sta. Schulz pitää huolen siitä, että Unkari ja Puola joko kantavat osansa pakolaiskriisin hoidosta tai sitten maat erotetaan EU:sta ilman Brexit-neuvottelujakin. EU ei tule sietämään Puolan ja Unkarin kapinointia enää kauaa. EU:ssa on jo kuultu vaatimuksia Unkarin ja Puolan ulosheittämiseksi EU:n päättävistä pöydistä.

      • Ei ole enää sotapakolaisia, kun sotaa ei ole. Eikö se uppoa suvakin kalloon ? Että silleen.


      • telki

        Suomea on kusetettu, Suomi on jumissa , niin paljon maahantunkeutuja ja Suomi on heille rahan paratiisi. Nämä huijaukset eivät jatkuu Visegradissa, V4 lähetän heti takaisin maahantulijoita heidän alkuperäismaihinsa.


      • KatsoKartalla

    • perssiilleen_mänöö

      Toivottavasti Puola, Unkari ja myös Tsekki pitävät loppuun asti kielteisen kantansa pakolaisten vastaanottamisessa. EU on mennyt järjettömyyksiin, salliessa yhä edelleen vapaan maahantulon. M Schultz juuri totesi, kuinka Saksan tulee yhä edelleen sallia vapaa maahanmuutto. Luonnollisesti tuo vaatimus pitää sisällään myös taakanjakovelvoitteen tulevaisuudessa muille EU jäsenmaille. Ei järjen häivääkään koko touhussa. Mikäli EU ajautuu liittovaltioksi esim. vuonna 2025, se tulee olemaan Suomelle täysi katastrofi.

      • lyöntejä

        Puola ja Unkari tiukentaneet nykyään maahanmuuttopolitiikkaa ja
        näiden maiden päämiehet ilmoittivat Euroopan unionille.


      • lyöntejä

        Puola ja Unkari tiukentaneet nykyään maahanmuuttopolitiikkaa ja
        näiden maiden päämiehet ilmoittivat Euroopan unionille.


      • päätösvallan

        Euroopan unioni hajoaa aikaisemmin tai myöhemmin.
        Puola, Unkari, Tšekki Slovakia ja luultavasti Itävalta lähtevät EU: sta, koska nämä maat haluavat pitää itsemääräämisoikeutensa.


    • InfoWars

      Mummonnussijat ja alkoholistit ovat oikeasti vähemmistö, joka yrittää sortaa enemmistöä valheiden avulla.
      Lakkaa uskomasta valheisiin, HEIKOT KAADETAAN VALLANKUMOUKSESSA.
      https://www.youtube.com/watch?v=cU0cplwlOZU

      • VeliSeinä

        Slovakiassa islam on täysin kielletty vaarallisena poliittisena ideologiana.Slovakiassa ei ole yhtä moskeijaa ja Slovakia on tehnyt islamin laittomaksi. Ei moskeijoita tai julkisia rukouksia muslimien, maahanmuuttajien mellakoista. Slovakia kuuluu V4: sen.


      • virallisesta
        VeliSeinä kirjoitti:

        Slovakiassa islam on täysin kielletty vaarallisena poliittisena ideologiana.Slovakiassa ei ole yhtä moskeijaa ja Slovakia on tehnyt islamin laittomaksi. Ei moskeijoita tai julkisia rukouksia muslimien, maahanmuuttajien mellakoista. Slovakia kuuluu V4: sen.

        Unkari noudatti samaa laki ja monia muita maita.


      • Hieno-uutiset

      • lentää

        Niin enää ei ole mitään perusteita antaa turvapaikkaa
        ja suvakit voivat myös mennä heidän kanssaan.


      • Matu-Vatu_Sipilän_Jussi
        Hieno-uutiset kirjoitti:

        Sota on ohi , sotapakolaiset kotimaahan paluu.
        https://www.kansalainen.fi/irakin-paaministeri-irakin-sota-ohi/

        Ilmankos Sipilä on laittanut uuden "kehitysmaalaiskutsuhuudon" aavikkokulttistimaailmalle twitterissään:
        https://mvlehti.net/2017/12/02/juha-jihad-sipila-tilaa-taas-matuja-suomeen-twitterissa/

        Sipilä kirjoittaa Twitterissä englanniksi:
        “Suomi on paras maa elää, ja meillä on siitä todisteet! Jos et usko, tule tänne ja kokeile.”


      • Kylmä.Kallis

        Köyhät eläkeläiset joutuu jonottamaan leipää pakkasessa, samoin kodittomia ihmisiä. Korkeat verot, kallis ruoka, sähkö,vesi, kallis sairaanhoito, asuminen, lähes kaikki on erittäin kallista, korkea työttömyys, heikko turvallisuus.
        Onko Suomi näin paras? Sipilä ja eduskunta herrat nostelee vain palkkojaan.


      • laittonsuojelu

        Suomi panostaa elintasonmaahantulijoita, mutta se sivuuttaa kansalaisia.
        Uusiulkosuomalaisille ylellisen elämänlaadun, kaikki ilmaiseksi,
        jonka hallitus myönsi ja Sipilā vahvisti Twitterissä.
        Millaista taloutta ja elämää näyttää Suomessa kymmenen vuoden kuluttua, kun se ei ole tällä hetkellä hyvä. Suomalaiset etsivät jo turvapaikkaa ja elämää muissa maissa.Jos Suomen valtio on hyvinvointivaltio, ja elämä on niin hyvä, miksi silloin se ei välitä kansalaisistaan?


      • kolmenkilometrin

        Käyneensä leipäjonossa ihmiset häpeivät, tuntevat hyvin tarpeetonta yhteiskunnassa Joka ei ole kokenut sitä, kuten Sipilä ehkäpä yksi päivä heittää sata kertaa Twitterissä, että se on niin hieno elämä Suomessa.


      • kansanvelka

        Suomi verottaa palkansaajia yhä selvästi ankarammin kuin muut eurooppalaiset maat.Kiinteistövero, kunnallisveroprosentti kiristyyi .Viime vuosina leikkaukset vaikuttaneet erityisesti vähävaraisille. Suomi vähentää elämän laatu sulkee mahdollisuudet toimia yhteiskunnassa. Sipilä ja Suomen nykyinen hallitus ovat siirtäneet alkuperäiskansat köyhyyteen ja myös erilaisiin kohdistuviin uhkiin.
        On paljon näyttöä ja todisteita, että Suomi ei ole paras maa elää.


    • pyoristyy_nollaan

      Jos suomi menettäisi äänivaltansa eu:ssa, olisiko se 0,016% heikennys?
      Voi kauheaa. kylläpä pelottaa.

      • Järjettömyyksiin

        Päivästä toiseen Eurostoliito enemmän pahenee ja byrokratiakoneisto tuottaa pirusti haitallista direktiiviä, siksi olisi parempi lähteä EU: sta.


    • Ppääoman
      • uusikello

        Eu unioni on heikko liitto ja se on hajoamisen ja vähenemisen partaalla.
        Puolan, Unkarin ja Tšekin johtajat tietävät ja ymmärtävät näitä tosiasioita.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      33
      2244
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1882
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1341
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1230
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1215
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      16
      1140
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1081
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1035
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1024
    10. 12
      997
    Aihe