Paljon puhutut "tasot"

ferus

Hiljattain eronneena heräsi mielenkiinto mahdolliseen uuteen suhteesen ja päädyin selailemaan treffipofiileja ihan vain katsastaakseni minkälainen tarjonta minun ikäiselle (38 v) naiselle olisi. No hyvältähän siellä näytti, miehiä moneen makuun, mutta heräsikin pieni hämmennys siitä, miten määritellä se oma taso?

Tarkoitan, että täällä monesti puhutaan siitä miten 6 tason miehet yrittävät 10 tason naisia ihan turhaan ja sama toisinpäin. Miten osaa määritellä oman tason realistisesti? Eihän tuolla tasolla pitäisi olla mitään merkitystä aikuisten elämässä, mutta todellisuus taitaa kuitenkin olla toinen.

En siis halua olla SE nainen jolle täällä nauretaan että yrittää aivan liian korkean tasoista miestä :)

Toisaalta en vielä ole valmis mihinkään, mutta jonain päivänä kylläkin.

16

506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poiuytrewq1

      Ne tasot on vaan tapoja kuvata tilannetta. Jos laitat kuvallisen profiilin ja saat 100 hteydenottoa päivässä niin oletmitä ilmeisemmin tasokas. Ja jos saat muutaman kuukaudessa ja niissäkin sisältö on lähinnä outoa niin sitten ei varmaan ihan parasta A luokkaa. Molemmilla sukupuolilla se kysyntä kohdistuu kovin pieneen osaan ehdokkaita. Naisilla vielä enemmän eli valtaosa naisten aloitteista menee hyvin pienelle miesjoukolle.

    • Kisusmisus45v

      Mielenkiintoista. Tosin empiirisen kokemuksen perusteella tasoon vaikuttaa myös kovasti se mitä haet! Tein kokeilun; kaksi profiilia (eri aikaan tosin), joissa sama kuva ja taustatiedot. Tekstit molemmissa about samat, aika niukanlaiset. Ensimmäisessä etsin vakituista suhdetta, ystävyyttä mutta EN seksiseuraa. Tulos oli noin 20 viestiä parin ekan päivän aikana. Toinen siis muuten samanlainen profiili, mutta etsin ystävyyttä tai seksiseuraa; noin 70 viestiä parin ekan päivän aikana. Että tuon määritelmän mukaan vakituisen ihmissuhteen etsijänä olen aika heikkoa tasoa (ehkä joku 4), mutta seksisuhteen etsijänä jo lähellä kärkipäätä :D

      • näinhäntämämenee

        No on tämäkin taas ihan kummallinen viestiketju ;) Kyllähän varmaan melkein jokainen nainen saa hetkessä kymmeniä tai satoja viestejä hetkessä jos vain vihjaa etsivänsä myös seksiä, ellei nyt satu olemaan ihan kamalan näkönen nainen...

        "Miten osaa määritellä oman tason realistisesti?"

        No silleen että katsot peiliin ja jos kuvasi näyttää edes vähän Viivi Pumppasen kuvalta, olet tasoa 8-10, jos se taas näyttää enemmänkin Tarja Haloselta, olet tasoa 5-7

        Noinhan se menee....


      • ferus
        näinhäntämämenee kirjoitti:

        No on tämäkin taas ihan kummallinen viestiketju ;) Kyllähän varmaan melkein jokainen nainen saa hetkessä kymmeniä tai satoja viestejä hetkessä jos vain vihjaa etsivänsä myös seksiä, ellei nyt satu olemaan ihan kamalan näkönen nainen...

        "Miten osaa määritellä oman tason realistisesti?"

        No silleen että katsot peiliin ja jos kuvasi näyttää edes vähän Viivi Pumppasen kuvalta, olet tasoa 8-10, jos se taas näyttää enemmänkin Tarja Haloselta, olet tasoa 5-7

        Noinhan se menee....

        No tämähän sitten selvensi sen oman tasoni, en ole lähelläkään Viivi Pumpasta. Mutta kuinkas sitten uskallan laittaa miehille viestiä, etten ylitä vain tasoani?

        Itseasiassa tämä keskuskelu muuttui minun kohdalla teoreettiseksi ja uteliaisuudeksi, nimittäin en aio miettiä minkäänlaisia tasoja kun sen aika koittaa, vaan kokeilen rohkeasti kepillä jäätä. Ei kai pakkeja pahempaa voi tapahtua :)


      • pitääollavaanettei60
        ferus kirjoitti:

        No tämähän sitten selvensi sen oman tasoni, en ole lähelläkään Viivi Pumpasta. Mutta kuinkas sitten uskallan laittaa miehille viestiä, etten ylitä vain tasoani?

        Itseasiassa tämä keskuskelu muuttui minun kohdalla teoreettiseksi ja uteliaisuudeksi, nimittäin en aio miettiä minkäänlaisia tasoja kun sen aika koittaa, vaan kokeilen rohkeasti kepillä jäätä. Ei kai pakkeja pahempaa voi tapahtua :)

        Mitä mieltä olet jos kutosen mies yrittää kympin naista. Tämähän on tietenkin ulkoisista tasoista puhuttaessa. Sisäiset tasot on nähtävissä vasta myöhemmin.
        Ei kai siinäkään tapahdu muuta kuin hylkyyn meno jos sitäkään. Ei tapahdu välttämättä mitään.
        Ja jos ei tapahdu mitään, niin silloin ei kai voi tapahtua virhettäkään.
        Nainen aina kyselee ja on utelias, mutta toimii niinkuin parhaaksi näkee ja vastoin muita. Kai se on se on sitä naisen logiikkaa. Kysytään ensin mitä mieltä muuta ovat ja tehdään päinvastoin.
        Miten lienee toimii. Jos poliisi tulee pidättämään naista raskaan käytöksen ja useamman viiniannoksen jälkeen on naisella valmiina eriävä mielipide hänen omaan käytökseen.
        Siitä selvitään tietenkin pienellä suunsoitolla ja yöllä valtion tarjoamissa tiloissa. Naisen mieli on kuitenkin aamulla jo muissa maailmoissa ja keskittymässä meikkaamiseen kun ripsivärit jäi edelllisenä iltana huuhtomatta viemäriin.


    • ikuinen-sinkku

      90%miehistä on niitä kutosen tasoisia. Ei siis pitäisi olla vaikeaa kutosen naisen löytää miestä. Mutta aina naiset nirsoilee ja haluatte sen komean miehen jotta voit näyttää kavereillesi että sinua onni suosi.

      • ferus

        Ja höpönlöpön, minun ei tarvise näyttää kenellekkään yhtään mitään. Minua onni suosii jos satun löytämään miehen joka osaa arvostaa minua ihmisenä ja yksilönä. Pitkä historia takana miehen kanssa joka ei tätä ymmärtänyt ja kauan vei aikaa että minä ymmärsin ansaitsevani jotain parempaa.

        No tietysti valehtelisin jos sanoisin että kaikki käy, pitäähän sen miehen silmää jollain tasolla miellyttää kuten minun täytyisi mielyttää sen miehen silmää, kahden kauppa vai mitä?

        Mutta jotain hyvää näistäkin keskusteluista sain, en aio pelätä, koska mitään ei saa jos ei kokeile :)


      • mies-h7fnhe

        Kyllä sinä nyt noin hyvällä asenteella löydät aika helposti sopivan miehen, kun miehistä on moninkertaisesti ylitarjontaa näissä treffipalveluissa (vaikka paljon toki on näitä pelkkiä seksinvonkaajia ja varattujakin).... Miehen on paljon vaikeampi nettideiteistä löytää naista, kun yksinkertaisesti ei monikaan kiinnostava nainen yleensäkään mitään viestiin vastaa (kunhan roikkuvat vuodesta toiseen sivuilla).... Onnea matkaan, itse olen jo luovuttanut...


      • ferus

        Kiitos rohkaisevista sanoista :)

        Pelottomasti kohti ääretöntä ja sen yli, kunhan aika on sopiva uuteen suhteeseen. Mutta helppoa se ei tule olemaan, on vielä peikkoja sängyn alla edellisestä suhteesta, jotka on vain käytävä läpi. Se peikko kurkkii peilistä jokainen aamu, mutta päättäväisesti aion sen kukistaa.

        Onnea myös muille, toivottavasti se sopiva löytyy kaikille.


    • tasoton

      Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, niin kelpaat luultavasti lähes kelle tahansa miehelle, jolla on alaikäisiä lapsia, koska se helpottaa sitä käytännön arjen pyöritystä, mutta aikuiset lapset omaava tai lapseton mies ei kelpuuta sinua kuin seksiseuraksi, jos satut olemaan tarpeeksi timmissä kunnossa. Mikäli olet lapseton, saat seuraa huomattavasti helpommi ja jos sen lisäksi olet riittävän timmissä kunnossa, niin kaikki on kiinni pelkästään luonteestasi.. mutta tuolla saa kyllä jo sitäkin paljon anteeksi.

    • Luin ketjun avauksen eikä mieleen edes tullut että kyse olis ulkonäöstä.

      Tottakai, kuvasta voi päätellä paljon ja ulkoisella olemuksella nyt vain on oikeasti merkitystä, sukupuolesta riippumatta, mutta ei se kuitenkaan kaikkea kerro.
      Sitä paitsi erilaisia makuja ja mieltymyksiä löytyy jokaiselta (tai ainakin olisi syytä löytyä) eli mun mielestä aitona itsenä rohkeasti liikkeelle ja tutustumaan rauhassa. Kyllä se toisen ihmisen henkinen taso äkkiä ilmenee. Ainakin pääpiirteittäin.

    • Jesta-Mikä-emakko

      Omin silmin näin kuinka naamaltaan suht ok (rajoilla) oleva nainen olikin vartaloltaan kuin mätisäkki. kauhistus sentään..
      naama värkin kuva ei kerro mitään..

      • ferus

        Mikä sitten olisi oikea tapa, laittaa kokovartalo kuva missä ei kasvot erotu vai sitten kasvokuva missä ei näy vartaloa? Onko muulla profiililla mitään merkistystä, millainen nainen on luonteeltaan?

        Tämä nettideittailu alkaa vaikuttamaan karjamarkkinoilta, sama kuin menisi torille tarjolle ja huutaa kenelle kelpaa ja kuka tarjoaa eniten :)


    • nelikymppinenmies

      Kutosen miehet ei yritä 10 naisia. Kympin naisia ei ole kun tosi vähän, ei kauniin naisen tarvii nettideittailla. Tavis miehen pitää vastailla ainakin 300 naiselle että saa yhden vastauksen.

      • KympinNainen

        Kyllä kympin naisenkin pitää nettiin mennä jos hän asuu pienellä paikkakunnalla, jossa miestarjonta on vähäistä. Eri asia on, että kympin naiselle ei kelpaa kutosen mies. Naiset eivät niinkään arvosta komeaa ulkonäköä vaan korkeaa koulutusta ja keskustelukykyä.


      • ferus

        Etkö ole yhtään kaunista naista nettipalstoilla nähnyt? No sehän vähän tasaa meidän ei niin kauniiden polkua. Vaikkakin rohkenen olla hieman eri mieltä, selailin myös naistarjonnan ja monia kauniita, nättejä ja persoonallisia siellä näin. Onneksi minäkin omaan näistä vähän kaikkea, sisäisesti taikka ulkoisesti :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe