pankkiirit

tgfjhgdjjkg

Onko pakilla oikeus pitää rahat jos on vaikka 10v kun on pannut säästötilille.

19

331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • väärä_palsta_
      • PalstaKuinPalsta

        Miksi sinua ärsyttää näin paljon nämä avaukset?


    • Riippuu_pakista

      Onko

      pakki, työkalujen säilytys- ja kuljetuslaatikko
      pakki, kulkuneuvon tai työkoneen peruutusvaihde, puhekielinen ilmaus
      pakki, armeijan kenttäkeittoastia, puhekielinen ilmaus
      pakki, pelijoukkueen puolustaja, puhekielinen ilmaus.
      pakki, pakit, tanssiinpyynnön torjuminen (puhekielinen ilmaus)

    • yjhgyikiju

      olet viisas

    • sdkjkjsdklfjkls

      Miksi pankki saisi pitää rahat jos ne ovat olleet 10 vuotta tilillä tai edes jos joku 10 vuotias ne on sinne tallettanut? Minne ne rahat pitäisi sitten siirtää 10 vuoden kuluessa?
      Pörssiosakkeisiin laitto on sama kuin heittäisi rahansa tuulen vietäväksi tai vessasta alas. Yhtä suuri ihme vaaditaan jos osakkeista joku tavallinen tallaaja hyötyy yhtään mitään. Pörssikeinottelijat ovat asia erikseen, he tietävät temput joita ei tietenkään tavalliselle tallaajalle kerrota koska tavisten vedättämiseenhän heidän voittonsa perustuvatkin.

    • jkuihliotgj

      Pankista on kerrottu että ovat liian vanhoja selvitettäväksi 10vuotta tiliotteet ja kuitit 6 vuotta jos menet pankkiin et välttämättä saa 6 vuoden jälkeen rahojasi ei ole velvollisuutta säilyttää kuitteja eli et ole laittanut rahaa tai olet nostanut ei ole enää näyttöä jos ei itselläsi ole kuitit näyttää paljon olet rahaa laittanut. ihmeellistä mutta totta.

      • dsfksdlfjklsdklfjs

        Tietotekniikan aikakaudella ei ole hyväksyttävä selitys että on muka liian vanhoja selvitettäväksi. Ei ne bitit minnekään katoa aikaa myöten, elektroniikka ei kulu käytössä.
        Jos tällainen ihmisten rahojen varastaminen huterilla tekosyillä sallitaan niin sitten ei ole enää millään mitään väliä...


    • yfbnjhoikjuy

      näin se vain on monta vuotta yrittänyt selvittää annetaan puutteellista tietoa ja nyt lopetettu kokonaan selvittely, kymmenistä tuhansista kyse heidän lakimiehensä lopettanut selvittelyn kuulema ei voi mitään, osa ei ole kuin 7v vanhoja. laittanut eläkkeestäänkin säästöön eivät edes sano minkä takia pimitettiin.

    • Kysyn_vaan

      Ja mikähän pankki mahtaa olla kyseessä?

    • hkujllgul

      toistakymmenen vuoden säästöt kyseessä välillä tili lopetettu ja aloitettu toinen asiakkaan tietämättä kuulema on hävinnyt osa papereista ei ole kuin sieltä täältä.ja säästö panoja ei löydy ollenkaan. että hui hai ???

      • jfsfjslfdjlkdfjkfdl

        Pitäisikö siitä tehdä poliisiasia, pankki varasti rahat?


      • hguikhyuji

        Ilmeisesti olisi paras!!!


    • oliskirveellätöitä

      on tämä yhtä helvettiä.pienestä eläkkeestä,pistetään säästöön rahaa.ei ne voi noin vain hävitä.onko tässä pienellä ihmisellä mitään oikeuksia.rikkaille kyllä järjestetään kiertoteitä miten ei tarvitse maksaa veroja osakkeista.miten paljon vanhuksia ja sairaita huijataan pankkien toimesta.

    • KarhuWalros

      Jos tilillä ei ole sähköisiä pankkitunnuksia niin esim nordea lähettää kuukausittain paperisen tiliotteen, maksaa muutaman euron/kk. Tilin voit lopettaa vain pankin konttorissa. Siirto toiselle tilille maksaa taas sen muutaman euron. Käteisellä nostettaessa saat kokosumman. Ei tieto miten käy jos pankki nostaa tilin tyhjäksi noilla maksullisilla tiliotteilla. Meneekö ulosottoon?

    • hiuyohtkjku

      ei ole mennyt ulosottoon ei lähettänyt tiliotteita tämä oli ilmeisesti isomman porukan päätös pelattiin kaikki rahahommat säästötili rahoilla. koska ei minkään laista lappua säästöistä jotka laitettu tiskillä säästötilille. kuulema mennyt säästöt vanhaksi eli ei voi enää mitään näin on kerrottu. eikä koneelta annettu kopioita silloin kun olis saanut silloin ei olis olleet vanhoja ensikerran kuulen että säästöt menneet vanhoiksi jos et 6 vuodeen käytä. keksitään vain kaikenlaisia verukkeita. kaksi tiliä olis pitänyt olla mutta 7 löyty eikä yksikään ole säästötili. lopetetut ja aloitettu uudelleen. ÄLÄ IKINÄ LUOTA TAVAN TALLAAJA PANKKIIN.

      • pankkiroistot

        Aika sekavaa selostusta, en saa tuosta päätä enkä häntää selville.
        Suomihan haluttiin muuttaa tietoyhteiskunnaksi jo 80-luvulta alkaen jolloin meitä silloisia koululaisia alettiin opettaa tietotekniikan käyttöön, taito jota nimitettiin jopa toiseksi lukutaidoksi joka on osattava. Toki myös kotitietokoneet yleistyivät silloin, Commodore 64:t ja sen sellaiset.
        ATK:n käyttötaito on sitten tosissaan meiltä myös vaadittu niin työelämässä kuin muidenkin asioiden hoidossa, esim. pankkiasioinnissa vaikka samalla on jo 90-luvun lamassa otettu käyttöön pankeissa ns. palvelumaksut vaikka asiakkaat on häädetty palvelutiskeiltä ja tekevät itse useimmat pankkiasiat omilla tietokoneillaan. Palvelumaksujen, 90-luvun laman järjestämisen ja muutenkin pankkien ylimielisyyden vuoksi en luota pankkeihin ja muutenkin minua vaan vituttaa ne laitokset kun eivät nykyään maksa enää edes korkoa tileille! En ole halunnut velkaakaan ottaa, asuntovelalliset ovat minusta löysässä hirressä pankkien mielivaltaisen vedätyksen alaisena.

        Vanhempi väki, ainakin ne jotka eivät työssään tarvinneet tietokonetta eivtkä siihen vapaa-ajallaankaan perehtyneet, taisivat "syrjäytyä" tietoyhteiskunnasta ja kun se koko ajan menee eteenpäin niin arki voi mennä hankalaksi esim. pankkiasioinnissa.


    • öolopikuliju

      Tässä näätte miten toimii hyväveli verkosto pietään kokous ja se on siinä!.

    • älöökoikpuljfrd

      On se kyllä läpinäkyvää kusetusta

    • gdrebvgfdshj

      Kuopion pankissa huijataan eniten!.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe