Ei auta särkylääkkeet

Säikky

Minä poika popsin särkylääkkeitä lääkärin määräyksellä mielestäni melkoisen määrän, mutta olkapää särkee siitä huolimatta leikkauksen jäljiltä. Tutkimuksia on tehty kaikenlaisia, mutta uusi puolinivel ei vaan hellitä särkemästä. Aamu alkaa ummetuksen esto mömmöllä ja sitten 800 burana, oxycodone 10 mg, panacodia kaksi nappia, somac, micardispus 80/12,5 ja amlodipin 10 mg. Lounaaksi on sitten 800 burana, kaksi panacodia ja oxycodone 10 mg ja päivälliseksi ennen nukkumaan menoa 800,burana, kaksi panacodia, kaksi oxycodonea 10 mg ja kaksi mirtazapin 15 mg nappia. Sairaanhoitaja kipupolilta sanoi, että voi mennä loppuikäkin popsiskellessa, pikkuhiljaa alkaa kyllä ottaa pataan.

5

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Särkenyt

      Ei kannata syödä jos lääkkeistä ei riittävästi hyötyä ole . Menettyhän olkapääsi on krooniseen kipuunkin jollain lailla tottuu.

    • relaxvaan

      Aika kamala määrä särkylääkettä. Olen itsekin saanut joskus pitkän kuurin. Mietin, että mahan limakalvothan kohta prakaa niillä annoksilla. Vähensin annoksia puoleen ja ällistyin, että teho on aivan sama. Oli ihan turha syödä suurta satsia. Lopuksi jätin panacodin kokonaan pois. Söin vain Buranaa, vaikkajuuri se taitaa olla pahempi vatsalle, en tiedä varmasti.
      Kokeilemalla selviää, pärjääkö pienemmällä annoksella. Myrkkyjähän kaikki lääkkeet on ja pitkään käytettynä aiheuttaa haittoja.
      Tsemppiä sulle !

    • Masa-1985

      Tiedän että tämä on helpommin sanottu, kuin tehty, mutta pystytkö vähentämään Buranan annostuksen niin, että otat joka toinen päivä esim. 2x400mg illalla800mg pitäen muun lääkityksen samana? Tämä hidastaisi ibuprofeenitoleranssin nousua.

      Niinä päivinä kun ottaisit tuon mainitsemasi 3x800mg ibuprofeiinia, voisi Panacodia ottaa aamu- ja päivälääkityksessä 1tabletin ja toisen Panacodin tilalle max. 500mg Panadolia (tai muuta parasetamolia) ja illalla 2 Panacodia.
      30mg vähennys joka toinen päivä 180mg/vrk annoksesta saattaa kuulostaa pieneltä, mutta silläkin on jo hidastava vaikutus toleranssiin.

      Ehdoittamani vähennys saattaa olla aluksi vaikeaa, mutta olisi todennäköisesti hyväksi pidemmän päälle niin toleranssille, kuin elimistöllekin.

      Ei kannata koskaan menettää toivoa lääkäreiden ja hoitajien arvioiden vuoksi. Ylilääkäri oli sanonut eräälle tuttavalle vaikean jalkaleikkauksen jälkeen, että valitettavasti hän ei tule koskaan kävelemään ilman kainalosauvoja. Nyt noin 5 vuotta myöhemmin hän kävelee aivan normaalisti.
      Toiselta tutulta katkesi reisiluu onnettomuudessa ja lääkärin tuomio oli, että loppu-ikä pyörätuolissa. Hän pystyy nyt 3 vuotta onnettomuuden jälkeen kävelemään (hieman ontuen, mutta kuitenkin.) Kumpikin heistä päätti heti "tuomionsa" kuultuaan, että eivät varmasti luovuta.

      Voimia ja muista olla antamatta periksi.

      - Masa

    • Säikky

      Koitettu on vähentää ja lisätä takaisin. Kivut voimistuu kovasti siinä touhussa. Mirtazapin ajettiin alas koska aiheutti voimakasta sekavuutta myös päiväaikaan ja tilalle päivälliseen tuli Klotriptyl yksi nappi takaisin, muuten ennallaan. Kävin eilen jossaa tietokonekuvauksessa, saatan saada uuden nivelen. Vaikka otan hyvin säännöllisesti lääkkeet, niin vieroitusoireet tulee milloin vain , kun lääkkeen vaikutus pitäisi olla parhaimmillaan.

    • Ambulli

      Valtavan määrän syöttävät sinulle lääkkeitä. Tuntuuko sinusta tai lähimmäisistäsi, että olet muuttunut, sillä noillahan rauhoittaa jo Norsunkin. Ei voi olla hyväksi jatkoa ajatellen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe