Konkkaa pukkaa

ja-taas-sama

21

2335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tunnen.omistajat

      Tuo kaikki on kilpailevien yritysten pahansuopaista valehtelua.

      • jejeeeeeee

        Eli tiedät sit kuinka monta konkkaa ovat jo tehneet :D


    • onsekova

      Täällä sen kaikki jo tuntee ja on joka paikkaan pystyssä, niin nyt huijaa muissa kaupungeissa.
      Muualla kai vielä piikki auki.

    • nouseeko-kippi
    • kuhakysyn

      Mikä edellisessä viestissä oli sääntöjen vastaista?

    • ympärikäydään

      Mikä edellisessä viestissä oli sääntöjen vastaista? Ei paneteltu ketään. Ei mainittu nimiä. Pari ihmettelevää lausetta ja linkki suomi24 keskusteluketjuun. Allert mediassakin taitaa olla ostettuja toimittajia ns. myyriä töissä. Eli ei voi keskustella vapaasti kaikista mahdollisesti joillekkin kiusallisista totuuksista.

    • traacer
      • raptorista

        Pakollinen siirto pinossa.


    • Kerraa_kustu_silmään

      Ei enää meidän firma myy Maamerkille mitään ilman ennakkomaksua. Toista kertaa ei jää saatavia. Ja nytkin on pitänyt laittaa palveluihin 25% lisää edellisten velkojen takia mutta hinnat hyväksytty kun ei heille oikein kukaan uskalla tarjota.

    • periskooppista
    • Oliskovaikka
      • hahhahh

        Oikeinnii osuva biisi, hah hah!


    • Imeparsaa

      Kyllä nyt harmittaa, kun ympäristölupaakaan ei heltiä Tikkalaan. Kaikki on vastaan, pitäisikö kolehtia ryhtyä keräämään, jotta saadaan edes hiukan lompsan täytettä ?
      Se on lopun alkua, sano entinen renki.

    • Merkillistä_touhua

      Olen jo pitkään ihmetellyt näitä Merkillisiä touhuja. Toivottavasti en ole liian naiivi mutta olen siinä uskossa että valtaosa yrittäjistä on rehellisiä, tai ainakin melko rehellisiä, varsinaisia huijareita tai rikollisia on vain pieni osa. Niinpä minusta onkin perin uskomaton juttu tuo paikallisen yrittäjäjärjestön johto? Eikö muiden yrittäjien mielestä puheenjohtajan firmojen toimissa ole ollut mitään mikä olisi antanut aihetta harkita ketään muuta puheenjohtajaksi? Kokoomuslaiset vaaliehdokkuudet ymmärrän, kokoomuksessa tuonkaltainen taloudellinen historia ei ole ollut mikään haitta. Joskus tuntuu että jopa päinvastoin.

    • vakuuttava
    • SavonKeisar1

      Itsellä ei henk.koht kokemuksia kemmaisista mutta paljon juttuja kuullut. Ihmetyttää suuresti miten näitä sankareita ei saada kuriin ja saavat käytännössä touhuta mitä huvittaa. Tuskin mahdollista missään muualla kuin munattomien miesten Suomessa.

    • turuntauti

      Ensimmäisenä modernina talousrikoksena pidetään Turkulaisen Nostokonepalvelun ja Jukka Tammen tapausta. Tällöin todettiin että Suomen oikeuslaitoksesta oli tullut oikeutuslaitos. Eli toisilla on oikeus tehdä ainakin talousrikoksia. Meno on vain pahentunut niistä ajoista. Ongelmayritysten saattohoidosta on muodostunut menestyvä bisnes. Eli suoraan sanottuna suurin piirtein kyseessä on konkurssikeinottelu.
      Nostokonepalvelu-jupakan vaiheet:
      - 2.10.1996. Helsingin Sanomat (HS) julkaisee uutisen, jonka mukaan poliisi tutkii Nostokonepalveluun liittyviä veropetosepäilyjä.
      - 7.11.1996. Keskusrikospoliisi aloittaa esitutkinnan kotietsinnöillä Nostokonepalvelun ja nostureita siltä vientiä varten ostaneen Watrex-yhtiön tiloihin.
      - 17.5.1997. Verohallituksen pääjohtaja Jukka Tammi pidätetään kuulusteluja varten. Häntä epäillään törkeästä virka-aseman väärinkäytöstä ja avunannosta törkeään veropetokseen.
      - 29.4.1998. Kihlakunnansyyttäjä Tommi Teuri päättää olla nostamatta syytteitä Tammea, Nostokonepalvelun omistajia Kalervo ja Toivo Niemistä tai Watrexin toimitusjohtajaa Raimo Ståhlbergia vastaan.
      - 18.5.1998. TV1:n MOT-ohjelman mukaan Teuri painostettiin luopumaan syytteistä.
      - 5.6.1998. Apulaisvaltakunnansyyttäjä Martti Jaatinen määrää uuden syyteharkinnan.
      - 6.11.1998. Myös kihlakunnansyyttäjä Antti Vuorenmaa päättää olla nostamatta syytteitä.
      - 16.10.2000. Nostokonepalvelu vie oikeuteen 25 miljoonan markan (4,2 me) korvauskanteen HS:ää vastaan.
      - 29.6.2001. Helsingin käräjäoikeus tuomitsee HS:n maksamaan Nostokonepalvelulle 15 miljoonan markan (2,52 me) korvaukset lehden uutisoinnin yhtiölle aiheuttamista taloudellisista vahingoista. Kalervo ja Toivo Nieminen saavat kumpikin 230 000 markan (38 700 e) korvaukset henkisistä kärsimyksistä. Sekä Sanoma Oy että Nostokonepalvelu valittavat hovioikeuteen.
      - 5.7.2001. Kihlakunnansyyttäjä Vuorenmaa päättää, että Saksasta saatu uusi aineisto ei anna aihetta syytteiden nostamiseen veropetosjutussa.
      - 22.8.2001. Valtakunnansyyttäjänvirasto ottaa Vuorenmaan tuoreimman päätöksen syyniin virastoon tulleen kantelun takia.
      - 28.3.2002. Apulaisvaltakunnansyyttäjä Martti Jaatinen päättää, että Vuorenmaan päätöstä ei ole syytä muuttaa.
      - 17.11.2003 Helsingin hovioikeus hylkää Nostokonepalvelun kanteet eli vapauttaa Sanoma Osakeyhtiön maksamasta korvauksia.
      Turun taudista on tullut käsite.

    • therobot

      Tietttävästi kyseesä on Jarmo Kemppaisen yritys. Maajak ,maamerkki, jne. konkurssin tehneitä firmoja Isällä myös konkkafirmoja?

    • kertausonoppia
    • Anonyymi

      https://kasvuopen.fi/blogi/8-vinkkia-hallitustyon-kehittamiseen
      Kaikki ei kuitenkaan ole katoavaa.

      8 vinkkiä hallitus työskentelyn tehostamiseksi
      Keskiviikkona 20.1 Jyväskylän Paviljongissa pidetty Uutta puhtia kasvuun –seminaari nosti esiin aktiivisen hallitustyöskentelyn vahvuuksia niin yrityksen kuin hallitusammattilaisten näkökulmasta. Selkeästi kaikilla puhujilla nousi esiin, että aktiivisella hallitustyöskentelyllä on todella monia hyötyjä yrityksille. Tässä niistä kahdeksan tärkeintä.
      1. Hyötyä heti alusta alkaen
      Vallalla on ajatusmalli, että pitää olla jotain tai jonkin kokoinen, että voi aloittaa hallitustyön. Totuus on kuitenkin toisinpäin, eli suurin hyöty ja apu yritykselle hallituksesta on juuri yrityksen alkuvaiheessa. Ongelmana yrityksillä usein on, että hallitustyön käynnistämiselle ja kehittämiselle ei tahdo löytyä aikaa yrittäjän arjessa.
      2. Leveämmät hartiat
      Yrittäjällä ei voi aina olla kaikkea osaamista. Ennen ulkopuolisen valintaa hallitukseen on tärkeää miettiä etukäteen, mihin osa-alueeseen osaamista tarvitaan, esim. strategiaan, kasvuun, kansainvälistymiseen, asiakkaisiin, sidosryhmiin tai rahoitukseen. Hallitukseen ulkopuolisen jäsenen ottaminen vaatii siis tarkkaa määrittelyä. Tiedolla johtaminen ja erityisosaaminen auttaa pitkällä jänteellä yrityksen kehittymistä eteenpäin. Janne Pöllänen Sleipner Finland Oy:stä kertoo haluavansa Richard Bransonin tavoin olla ”the dummiest person in the room”, eli saada itseään fiksumpia ihmisiä ympärilleen rakentamaan yrityksen tarinaa.
      3. Moninkertainen verkosto avaamaan ovia
      Moni yritys pärjää ilman hallitustakin, mutta kuinka hyvin pärjäisikään, jos olisi hyvä hallitus? Hallituslaisten kokemus ja hallitustyön tehostaminen on ajankohtaista varsinkin erilaisissa muutostilanteissa ja murrosvaiheissa, osaamistarpeiden muuttuessa tai jonkin osaamisen puuttuessa. Yrityksen ympärille tarvitaan henkilöitä, jotka ovat jo tehneet asioita. ”Onnea ei ole. On valintoja ja päätöksiä. Hyvä hallitus auttaa hyvien päätösten tekemisessä”, kertoo Jarmo Kemppainen, toimitusjohtaja Maamerkki Infra Oy:stä.
      4. Ajatusten ja ideoiden happotestausta
      Yrittäjä on ajatustensa kanssa monesti yksin, joten ulkopuolisten mukaantulo selkiyttää ajatuksia. Jokainen hallitus voi muodostaa oman toimivan tavan toimia siinä olevien ammattilaisten mukaan. Ei tarvita mystiikkaa, se on tavallisten ihmisten yhteistä asioiden järkeilyä ja näkemystä erilaisilta ammattilaisilta. ”Hallituksen edustajilla tulee olla sama tahto ja halu tehdä asioita mitä omistajilla on ja heidän on ’allekirjoitettava’ yhteiset tavoitteet”, kuvaa Janne Pöllänen Sleipner Finland Oy:stä.
      5. Kasvun vauhdittaja, tarvittaessa myös jarrumies
      Hallitus tuo systemaattisuutta ja tiedolla johtamista yritykseen ja varmistaa, että asioita viedään järjestelmällisesti eteenpäin. Hallitusta tarvitaan usein kasvun vauhdittajana, mutta myös välillä jarrumiehenä. Raportointi ulkopuoliselle jäsenelle pakottaa systemaattisempaan toimintaan.
      6. Ajatuksia ”boxin” ulkopuolelta
      "Varsinainen hallitustyöskentely alkaa siitä, kun hallitukseen saadaan ulkopuolinen jäsen", kertoi Midinvest Management Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula. Ulkopuolisen näkemyksellä on mahdollista kyseenalaistaa ja sparrata. Ulkopuolinen selkiyttää omaa ajattelua, tuo uusia näkökulmia ja voi kääntää kyseenalaistamalla keulaa kohti oikeaan suuntaan. ”Tarvitaan out of the box –ajattelua”, kertoo Janne Pöllänen Sleipner Finland Oy:stä.
      7. Uskottavuutta mm. rahoittajien suuntaan
      Pääomasijoittajan näkemyksen mukaan aktiivinen hallitus näkyy yrityksen tuloksessa, joten kyllä sijoittajille hallitustyöllä on merkitystä. Hallituksen varsinainen kokoonpano ei ratkaise kuitenkaan mitään rahoittajien suuntaan tulee ilmi paneelikeskustelussa Uutta puhtia kasvuun –seminaarissa.
      8. Jos käy huonosti, niin hyvä hallitus on apuna silloinkin
      Yrityksen hallituksen ammattitaidosta, kokemuksesta, näkemyksestä ja tuesta on hyötyä myös silloinkin kun asiat eivät mene niin kuin on suunniteltu. Konkurssin jälkeen on täysin mahdollista nousta uudestaan jaloilleen vahvan hallitustyöskentelyn avulla.
      Aktiivinen, yrityksen kannalta oikeilla osaajilla miehitetty hallitus on vahva kasvun vauhdittaja. On tärkeää muistaa, että hallitustyön kehittäminen vaatii myös omistajilta tahtoa ja ymmärrystä hallitustyöskentelyn eduista ja halua viedä asioita eteenpäin. ”Suosittelen systemaattista hallitustyötä kaikille yrityksille”, kiteyttää Maamerkki Infra Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kemppainen.
      Kirjoittaja Merja Honkanen, Keski-Suomen kauppakamari. Alkuperäinen blogiteksti on julkaistu pe 22.1.2016 Keski-Suomen kauppakamarin blogissa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe