Miesten vaihdevuodet,rasittavaa.

Paljonkonäitäon

Onko muilla kokemuksia. Olemme hyvin toimeentuleva perhe,olleet jo naimisissa kohta parikymmentä vuotta. Mutta viime vuodet on siippa ollut kun takapuoleen ammuttu karhu,kun hänen kanssaan alkaa asiallisesti kommunikoimaan joidenkin,ihan tavallisten huusholliprojektien hoitamisesta ja loppuun saatamisesta ( en edes tarkoita normaaleja kotitöitä ns pikku juttuja )
Miehellä menee bisnekset loistavasti (tekee liikaa,kuuluu ns ryhmään "korvaamattomat" firmassaaan,vaikka osaavia käsiä on rinnalla runsaasti.
Mitä tehdä,kamalaa katsella tuollaista ärtyisää kärttykonttia,jolle ei enää voi mitään suunnitelmia kertoa.
Niinpä olen hoitanut isotkin projektit itsenäisesti,koska minultakin se käy,vaikka on yhtä vaativa duuni kuin miehellänikin. Ostan myös palveluita,koska raha ei ole se suurin este.
Nämäkään asiat ei miestä miellytä,niistäkin pitää hänen kiukutella.

11

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeileonkovaikutusta

      On ihan samat ongelmat, äkäisyys. Hain apteekista plus viiskymppisten vitamiini hivenaine purkin ja vahvaa B12- vitamiinia niin se on auttanut. Otan itsekkin B12- vitamiini lisää vaihdevuosi vaivoihin ja mielestäni se on auttanut. Sitä saa tavarataloistakin mutta ei ole niin vahvaa kuin apteekin.

    • nyyhnyyh

      No voi nyyh sitten taas. Tervetuloa miesten maailmaan, me joudumme kestämään tuota kuukaudesta toiseen, kasva aikuiseksi.

    • Niiimpä

      Niin tuttua. Meillä miehellä oli tuo kausi muutaman vuoden, ja on edelleen. Tulin siihen tulokseen, ettei mistään mitään enää tule. Meilläkin on pitkä suhde takana. Kaikki hommat jäi mulle hoidettaviksi ja mies ei mitään nähnyt tai kuullut. Ohjasin suhteen vähitellen eroon, koska alkoihan se kuluttamaan mua itseänikin. Sitten mies lähti lopulta itkun kanssa. Yritin aiemmin monta kertaa sanoa, että mene lääkäriin - hae apua, mutta eihän Suomalainen mies minnekään lääkäriin mene! Kaikki olis ollut mun vastuulla ja oli sitten ajateltava lapsiakin. Hiljalleen yritetään saada välit ystävätasolla kuntoon. Pihalla se mies on edelleenkin, jotain pohjamutia kyntää, mutta oppi on jokaisen jostain haettava. Hän nyt menee tuota omaa rataansa, ja näköjään on tekemässä jo muutoksia siihen suuntaan mistä puhuin monta vuotta sitten mm kuluttavan työpaikan on jättänyt (osasyy tuohon tilaan missä nyt on). Hassua sikäli, että tiedän miehen edelleen rakastavan mua, mutta on niin jäärä, ettei mun voimat enää riittäneet. Siinäpä se, kun ei käsittele ongelmia ajallaan, niin ne kerääntyy ja tulee ennemmin tai myöhemmin vastaan.....40 iässä tällä exällä.

      • Kohtalotoverinsa

        Ettei nyt vain olisi käynyt niin, että miesrukka koetti tehdä enemmän kuin jaksoi pitääkseen sinut tyytyväisenä? Kun se auton värikin oli väärä, naapurilla komeampi huvila ja venekin puoli metriä pitempi? Ja ne ulkomaanlomat...
        Vaan kun ei sinulle riittänyt se, mitä miehesi pystyi sinulle hommaamaan niin sitten häntä siitä moitit ja nalkutit etkä enää edes antanut.
        Olisiko ollut mitenkään mahdollista, että olisit itsekin tehnyt asialle jotakin? Olisit vaikka itse mennyt töihin, ansiotöihin, hankkimaan sitä kilpavarustelumateriaalia? Olisit ehkä huomannut, missä mennään.
        Vaan ei, sinä kiusasit kiltin ja ahkeran nössömiehen pois. Kenen rahoilla sinä nyt elät? Ja onko mielesi nyt hyvä? Varmastiko?


      • Niiimpä

        Tässä ei ole kyse tuosta. Mulla on hyvä palkka. Itseasiassa hieman parempi kuin exällä. Hän voi nyt paremmin ja meidän on tarkoitus selvitellä meidän välejä edelleen, eli tapaillaan ja kommunikoidaan rauhallisesti ja pyritään olemaan avoimia.

        Ollaan molemmat kasvettu henkisesti ja ero oli hyvä asia. Rakastan tuota miestä edelleen, mutta siihen vanhaan me ei voida enää palata, eli tapaillaan nyt ja puhutaan enemmän kuin aikoihin ja yritetään käsitellä kaikki lukot. Hidas ja rankka prosessi, mutta me yritetään. Hän on ihan eri mies nyt, vaikkei vieläkään ihan kunnossa.


    • Näitäonnähty

      Usein ,kun mies käyttäätyy noin ,ei hänellä ole puhtaat jauhot ns.pussissa.tod näk uskoton ja purkaa omaa huonoa omaatuntoa kiukuttelemalla sinulle.
      Kiinni jää,kun jutut jatkuu.
      Oleppa varovainen,kun sitten sanot ,että haluat eron,alkaa leikkiä pyhimystä,itkee ja valehtelee muka ,että on lopettanut suhteen,sopii sen uuden naisen kanssa..Taroitus on ottaa aikaa hoitaa bisnekset oman firman lakimiehen avulla piiloon tms. On tapauksia ,kun olen sivusta seurannut,että firman asiat eivat kestäkkään päivän valoa.silloin valehteelle että suhde on muka poikki ,jotta yrittää hoitaa ns arat bisnesasiat piiloon.Kun homma hoidossa ilmoittaa ,että kun niin paljon rakastaa uutta .
      Pidä varasi ,älä usko,anna lakimiehesi joka tapauksessa katoa ,missä mennään..
      Älä ole sinisilmäinen, kyllä kumppani osaa valehella sinulle ja lapsille,jos on sitä harjoittanut ennenkin.

    • exburn

      Minun mieheni toimi tuottavuus ja tuotannon suunnittelun konsulttina ja toimeksiannot olivat aina muualla kuin kotipaikkakunnalla.
      Hän tuli aina viikonlopuiksi kotiin ja tietenkin toimeksiantojen välit hän oli kotona.
      Erään useamman muukauden kestäneen tehtävän aikana hän alkoi puhumaan itsetuhoista ajatuksistaan. Sanoi pelkäävänsä, että hetken mielijohteesta ajaa vastaan tulevaa rekkaa päin tai täysillä siltapilariin yms.
      En todellakaan ollut huomannut vaaran merkkejä.
      Lapsemme olivat aikuisia ja opiskelemassa muualla.
      Kävimme muutaman, vakavan keskustelun tulevaisuuden suunnitelmistamme ja päädyimme siihen, että mieheni hoitaa menossa olevan tehtävän loppuun ja sen jälkeen alamme elämään yhdessä yhteisten arvojemme mukaisesti.

      Irrottautuminen ei tapahtunut leikaten vaan vähentäen toimeksiantojen määrää ja kestoa. Tuolla tavoin tarjouksetkin lopulta loppuivat.

      Toistan. En havainnut merkkejä itsetuhoisuudesta. Onneksi mieheni otti itse asian puheeksi.
      Hieno termi olisi kai Burn out?

    • Ei ole---Apina!!.

    • lekuriin.mars

      Työterveyshuolto hommiin! Kai ne joka 5. vuosi tekee jonkinlaisen tarkastuksen, verikokeita yms. Eka tulee mieleen diabetes, joka on ties monellako suomalaisella, jotka eivät tiedä sairastavansa sitä. Kilpirauhasongelmat tokaks! Ja muita varmaan, joita en tiedä.

      Yx mies ei liioin lekuriin lähtenyt. Näkö alkoi mennä, sitten suostui lekuriin. Sai siirteenkin, mutta ei ole enää keskuudessamme.

    • eimöksötetä

      Ilmeisesti liian kova stressi päällä töistä. Tuttua tuo, mutta meillä ei murista eikä möksötetä, vaan töitä tehdään kumpikin koko ajan ja aivan liikaa. Mutta viiminen vuosi on ollut sellasta että se seksi elämä on hiipunu, viimisen puolen vuoden sisällä ollu 2krt seksiä, alan ihmetellä jo tätä,mistä johtuu?joko hän on pornosta riippuvainen tai voisko olla joku toinen nainen kuvioissa mukana?

    • tuure53

      Noh, ensin tulee mieleen, että oletko yrittänyt ottaa asiaa puheeksi miehesi kanssa? Todennäköisesti olet, koska sehän on yleensä ensimmäinen asia puolisolta(puhuminen, puhuminen ja puhuminen) . Oletteko miettineet parisuhdeterapiaa? Jos mies ei suostu, niin oletko kysynyt häneltä, että mitä hän luulee jaksatko katsella äkäistä miestä koko loppuelämäsi? Ja oletko miettinyt oikeasti eroa? Rahan takia nyt ei ainakaan kannata olla yhdessä. Kun kirjoitit: "olemme hyvin toimeentuleva perhe "pisti silmiini, koska kirjoitit sen ja kirjoitit sen heti alussa (en tarkoita, että juuri sinä /tai joku olisi rahan perään, mutta on hyvä ottaa tämäkin huomioon, ettei anna rahalle liian suurta arvoa). Ei tuolla rahalla oikeastaan paljonkaan ole tekemistä henkilökemioiden vuoksi, ellei kysessä ole täysin raha-ahdingossa oleva pariskunta tai siinä tapauksessa, että rahalle annetaan paljon arvoa (jotkuthan menevät naimisiin enemmänkin rahan kuin rakkauden vuoksi, joka on todella väärin, enkä tarkoita nyt sinua tai taikka jotain täältä palstalta)....Jotkin suhteet toimii hyvin ja siinä ei todellakaan rahalla ole merkitystä, koska raha ja hyvän toimeentulon ulkoiset merkit ei ole elämän prioriteettilistan kärjessä.

      Toivon sinulle kaikkea hyvää, toivottavasti saat vastauksia mieheltäsi ja tätä kautta oman elämäsi mukavammaksi.

      Hyvää tulevaa syksyä ja tsemppiä! (Älä jää kärvistelemään vaikeaan suhteeseen, mikäli solmut eivät aukea. Kaikki ansaitsemme Rakkauden, huomaa isolla R:lla ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe