Paljastava rokotetutkimus vedettiin pois!

Skeptikot myöntävät ”pelottelevansa” tiedejulkaisuja julkaisemasta mitään, mikä loukkaa heidän rokoteuskontoaan. Nyt ’katosi’ tutkimus, jossa verrattiin keskenään rokotettuja ja rokottamattomia lapsia.
Avoimesti luettava Journal of Translational Medicine julkaisi kaksi viikkoa sitten kaksi ennennäkemätöntä vertaisarvioitua tutkimusta, joiden kohtalo oli varsin erikoinen, joskaan ei täysin yllättävä.
Yhteenveto taustoista: ensimmäisessä pilottitutkimuksessa verrattiin 261:tä kotikoulutettua amerikkalaislasta, joita ei ole lainkaan rokotettu, 405 rokotettuun ja kotikoulutettuun amerikkalaislapseen. Ryhmien välillä havaittiin silmiinpistävä ero sairauksien esiintyvyydessä. Neurologisten kehityshäiriöiden, allergioiden, heinänuhan ja muiden immuunivälitteisten häiriöiden esiintyvyys huitelee pilvissä rokotetuilla amerikkalaislapsilla, eikä kukaan osaa selittää miksi. Jos haluat tutustua syvällisemmin tutkimukseen, klikkaa tästä.
Toinen tutkimus perustui ensimmäiseen, ja sen toteuttivat samat henkilöt. He vertasivat keskenään rokotettujen ja rokottamattomien keskosten hermostollista kehitystä. Molemmat tutkimukset ovat epidemiologisia seurantatutkimuksia, jotka perustuivat äitien muistikuviin ”lääkärien diagnosoimista” sairauksista, resepteistä ja leikkauksista, ei heidän mielipiteisiinsä. Monet tutkimukset suoritetaan tällä tavalla, myös monet sellaiset, joita valtiolliset terveysvirastot suorittavat ja joihin he viittaavat.
Media pysyi vaiti, mikä ei tule yllätyksenä. Valtavirtaiset tiedotusvälineet vaikenivat kuin muuri, aivan kuin mitään normaalista poikkeavaa amerikkalaislasten terveyttä käsittelevää tutkimusta ei olisi edes julkaistu. Terveysviranomaiset valitsivat saman taktiikan: on parempi pitää matalaa profiilia ja antaa myrskyn laantua eikä ruokkia huomiota.
Tiedeyhteisö pysyi vaiti, lukuunottamatta pientä räksyttävää kotikutoisten tiedesotureiden joukkoa, joita kutsutaan Skeptikoiksi isolla S:llä.
Lynkkausjoukko vaientaa kriitikot
Mitä tämä ”takaisin vedetty” tutkimus käsittelikään? ”Raivostuttavaa… rokotehuuhaata” twiittasi yksi. Kuinka tällainen tutkimus KEHDATAAN julkaista? ”Eikö tätä törkeyttä ole jo loppuunkäsitelty?” Pois! Pois! Pois!
Sillä ei tietysti ollut mitään merkitystä ettei tutkimusta vetäneen professori Anthony Mawsonin tutkimuksia ole koskaan aiemmin jätetty julkaisematta tai vedetty pois. Kertaalleen julkaistua tutkimusta ei voi vetää pois. Se, mitä nyt tapahtui on tapahtunut aiemmin, tosin ennen julkaisua. Skeptikkojen lynkkausjoukko on nähnyt tutkimuksen abstraktin Frontiers-lehden sivuilla 2016 kun se oli vielä tarkastettavana. Tutkimus ei ehtinyt nähdä päivänvaloa, mutta tästä huolimatta Skeptikkojen kaikkinäkevä silmä, joka etsii yötä päivää mitä tahansa loukkaavaa, oli havainnut sen.
Skeptikot eivät suotta jahkailleet ryhtyessään vastatoimiin. He eivät haaskanneet aikaansa perehtymällä yksityiskohtiin tai haastaneet sen sisältöä. He eivät tutkineet metodologiaa tai tuloksia tai niiden tulkintaa tai tuloksiin liittyvää pohdintaa.
He haukkuivat tutkijoita ”rokotevastaisiksi” – joka on verrattavissa ’rasistiin’ tai ’seksistiin’, ja joksi voi nimittää ketä tahansa, jopa arvostettua professoria ja tutkijaa, jolla on 30-vuotinen ura, ja joka vain kyseenalaistaa sen, ovatko tietynlaiset lääkevalmisteet turvallisia lapsille. ”Rokotevastaiseksi” nimittäminen tappaa keskustelun.
Frontiersin hapuileva toimittaja julkaisikin hätäisen twiitin, jonka mukaan tutkimus oli vasta alustavasti hyväksytty ja arviointi olisi tehty uudelleen ”esille nostettujen ongelmakohtien vuoksi.”
Yksi skeptikko kehuu kuinka tutkimus vedettiin pois hänen ansiostaan:
”Sain yhdellä twiitillä Frontiersin vetämään rokotevastaisen jutun pois!” Leonid Schneider twiittasi tällä viikolla. ”Rokotevastaisen tutkimuksen abstrakti tuli julki, lukija ilmoitti asiasta minulle, twiittasin, Frontiers säikähti ja veti tutkimuksen pois.”
Jopa Retraction Watch raportoi tapahtumankulusta tällä tavalla. Jouduttuaan kritiikin kohteeksi Twitterissä, Frontiers antoi julkilausuman, todeten että tutkimus oli vasta ”alustavasti hyväksytty mutta ei julkaistu”, ja että se oli uudelleenarvioitavana.
He linkkasivat kahteen twiittiin, joista toinen oli Leonid Schneiderin. Siinäpä se.
”Mikä herättää itsessään kysymyksiä: oikeaoppinen takaisinvetomenettely ei mene näin,” kommentoi nimimerkki Neuroskeptic Retraction Watchin sivuilla, ikäänkuin sekin olisi ollut vaikeuksissa olevien tutkijoiden syytä. Ei syytöksiä. Ei vastauksia. Ei vedottu ammattietiikkaan tai virheisiin. Ei minkäänlaista menettelyä. Ei edes kenguruoikeudenkäyntiä. Pelkkä lynkkausjoukko ”pelottelee” tiedejulkaisun olemaan julkaisematta.
Valtamedia kertoi tuolloin tarinan taustat väärin ja väitti perusteettomasti että tutkimus, jota ei oltu koskaan julkaistu, oli vedetty pois. He toistivat Skeptikkojen omituisia väitteitä ja pönkittivät lääketeollisuuden herrojensa asemaa.
Journal of Translational Sciencen päätoimittaja on jälleen kumartanut näiden voimien edessä. Retraction Watch
Ilmianna
Jaa

11 Vastausta


1. Olet ilmeisesti plagioinut jutun Magneettimedia-roskajulkaisusta tänne ilmoittamatta lähdettä (tekijänoikeusrikkomus, vaikka onkin huuhaasivusto). Tämä ilmenee, kun hakee Googlella jotakin tekstinpätkää tuosta sepustuksesta.

2. Onko hörhön vertaisarvioija toinen hörhö, mietin vain. Eli onko arviointi tehty tieteellisiä kriteerejä noudattaen?
2
Ilmianna
Jaa
Rokotevastaisuus on pelkkää ennakkoluuloa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Rokottaminen on pelkkää THL: n propagandaa!
Terveen ihmisen terve elimistö ja terve immuunisysteemi torjuu kaikki bakteerit ja virukset!
Ongelma on , ettei ole olemassa enää terveitä ihmisiä, kuin teoreettisina olioina!
Syömme väärin, josta aiheutuu lähes 30% sairauksista!
Ajattelemme ja tunnemme väärin, tästä aiheutuu loput sairauksistamme eli 70% !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ProfessoriKaikkiTietävä kirjoitti:
Rokottaminen on pelkkää THL: n propagandaa!
Terveen ihmisen terve elimistö ja terve immuunisysteemi torjuu kaikki bakteerit ja virukset!
Ongelma on , ettei ole olemassa enää terveitä ihmisiä, kuin teoreettisina olioina!
Syömme väärin, josta aiheutuu lähes 30% sairauksista!
Ajattelemme ja tunnemme väärin, tästä aiheutuu loput sairauksistamme eli 70% !
Ennen piti tehdä 7 lasta, joista 2 jäi henkiin.

Nykyään lapsi kuolee todella harvoin ssirauteen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vaan lapsi kuolee siihen rokorteeseen!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Rokotekuolemat kirjoitti:
Vaan lapsi kuolee siihen rokorteeseen!
Useimmat se pelastaa. Mutulla voin heittää et kuolleisuus on vähemmän kuin yksi miljoonasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jos se jotkut voi pelastaakin, mutta kovin vähän puhutaan rokotteiden haittavaikutuksista, joita niillä myöskin on.

Miksi?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tosi kaameeta! Yli puolet lapsista kuolee rokotteisiin!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Huuhaa tietoa tuollainen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuhkarokko nosti rokotefanaattisuuden äärimmilleen. Jopa vihreiden kansanedustaja TV:ssa puolusti pakkolääkintää. Rokotepakolaisuus saattaa hyvinkin olla todellisuutta myös meidän maassa. Terveydenhoidossa rokotteita suojellaan nyt ihmisen sijaan ja rokotehaittojen hoetaan olevan minimaalisia.

Rokotekattavuus on maassamme hieman laskenut, mikä tietää tämän teollisuusalan bisnesten heikentyneen. Vanhemmat ovat alkaneet kiusallisesti kysellä, miksi heidän lapsensa täytyy allergisoitua monille ruoka-aineille kuin myös ympäristössä esiintyville tekijöille, kärsiä koulussa oppimisvaikeuksista ja sairastua lukuisiin immunologisesta heikkoudesta johtuviin sairauksiin vain siksi, että jotkut pitävät jumalaleikeistä, eivätkä piittaa kanssaihmistensä hädästä. Pakkopiikityksiä kannattavat eivät ole kiinnostuneita rokotteiden kokonaisvaikutuksista. He eivät kysy, miksi lasten diabetes suorastaan räjähtää käsiin tai mistä johtuu, että keskushermostoperäiset sairaudet käyvät lääketieteellisesti yhä mielenkiintoisemmiksi tai miksi lapset ja nuoret lisääntyvässä määrin turvautuvat mielialalääkkeisiin. Eivät kysy, koska heidän toivoaan hallitsee fanatismi ja pelko opillisen heikkouden paljastumisesta. Diabetes korjataan tietenkin siten, että lapset altistetaan uudelle tulolähteelle, diabetesrokotteelle. Kun rokotteet aikaansaavat sairauksia, virallisen kannan vastaus on uusi rokote eli samalla periaatteella edellisten haittoja vastaan.

Rokotebisnekset ovat hieman laskeneet, mutta aikaisempaan nähden, jolloin tuotto propagandan seurauksena vuosi vuodelta jatkuvasti kasvoi, ilmiö on tietenkin huolestuttava. Ilman rokotevastaisuutta tuhkarokko olisi kuulemma jo voitettu sairaus. Median mukaan se tappaa ihan oikeasti. Aikaisemmin se ei ollut kummoinenkaan sairaus, mutta nyt kun kansamme immuunipuolustusta yleisen rokoteohjelman puitteissa on olan takaa jo neljäkymmenluvulta alkaen pommitettu, saattaa hyvinkin olla, että tuhkarokkokin on käynyt kohtalokkaaksi. Sitäpaitsi pelko tarttuu ja pysäyttää elintoiminnot ja pelkoahan meillä osataan ohjata niin, että se taloudellisesti kannattaa. Käsirysyt rokotejonoissa kertoivat aikoinaan karua kieltä siitä, millaisiin tekoihin pelästynyt uskova voidaan saattaa. Monet rokotetutkin ovat sairastuneet tuhkarokkoon, mutta rokotefanaatikkoja moinen "disinformaatio" ei ole jaksanut innostaa. He informoivat vain niistä tapauksista, joissa rokotevastainen on sairastunut. Joissain tapauksissa tämän rokotteiden vapaaehtoisuutta painottaneen ja tähän oikeuteen turvautuneen kerrotaan saastuttaneen jopa rokotetutkin. Tällöin rokotteessa ei tietenkään ole ollut mitään vikaa, vaan rokotevastaisen ymmärtämättömyydessä tulkita laumaimmuniteettia. Näin ollen rokotevastaiset ovat kaikin osin vastuussa kansakuntamme tulevaisuudesta aivan samoin kuin keskiajan noidat, jotka lopulta vastasivatkin tulevasta hengellään. Kun verhoa hieman raottaa, vuosisadatkaan eivät ihmistä miksikään muuta. Sama noituus eilen, tänään ja huomenna.

Terveydenhoito lähestyy mielenkiintoista ihmiskäsitystä, jossa kaikki ihmiset ovat samaa massaa. Kaikkia voi kemiallisesti käsitellä samalla tavoin ja opin mukaan tämä on todellista tasa-arvoa. Terveydenhoidon ammattilaiset kertovat, että pysyt terveenä, jos lääkitset kuten valtio määrää ja jos sairastut, syy ei ole sinun, eikä edes mikrobien, vaan sen lääkitsemättömän. Tämä filosofia on joillekin hyvin tuottoisa. Jotta se olisi elinvoimainen, pelkoa, kauhua ja syyllisyydentuntoa tulee päivittäin lietsoa. Kansalaiset on saatava vastakkain, jotta syylliset voidaan paljastaa. Niin kauan kun kaikki tanssivat rokoteteollisuuden tahtiin vapaaehtoisuus on kiva leikki, mutta jos jotkut kuvittelevat vapauden olevan oikeasti totta, vaikeudet tulevat ajankohtaisiksi ja leikki voi saada jopa väkivaltaisen lopun, kun vapaaehtoisesta lääkkeestä vastoin luvattua tehdäänkin yllättäen pakollinen.

Jos terveydenhoidon ammattilaiset joutuisivat vastuuseen rokotteista, kärsimään kärsivien kanssa, esiintymisen varmuus katoaisi saman tien. Vaikka taloudellinen seuraamus ja viran menetys olisivat verrattain pientä sen rinnalla, että rokotteesta kokonaiset ihmiselämät tuhoutuvat, olisivat nuokin toki jotain. Nyt kun mistään ei seuraa yhtään mitään, voi rauhassa propagoida mitä kulloinkin mieleen juolahtaa. Viime aikoina yllättävän paljon on juolahtanutkin. Ripulimatkat Woodoo-Beniniin, lasten diabeteksen taltuttaminen suomitieteellä ja pakkorokotusaatteen asteittainen kehitteleminen. Ei päivääkään ilman rokote-rokote-rokote -idealismihurmiota. Ilmankos lasten hiljattaiset mystiset elämää tuhoavat neurologiset rokotesairaudet eivät ole jaksaneet motivoida. Onneksi muutama lääkäri sentään jo julkisuudessakin on rohjennut nostaa rokotteet ongelmien todennäköiseksi lähteeksi. Myös punkkirokoteinnostusta on joidenkin lääkärien toimesta yritetty hillitä ja varoittaa haitoista. Toivon mukaan nämä lääkärit saavat pitää leipätyönsä.
Ilmianna
Jaa
Minä käytän rokotteiden sijaan nuudelipusseja, siksi olen niin terve!
Ei koskaan mitään tauteja!
Kokeile!
Mutta muista, että joka päivä pitää ottaa vähintään yksi nuudelipussi!
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Paljastava rokotetutkimus vedettiin pois!

Skeptikot myöntävät ”pelottelevansa” tiedejulkaisuja julkaisemasta mitään, mikä loukkaa heidän rokoteuskontoaan. Nyt ’katosi’ tutkimus, jossa verrattiin keskenään rokotettuja ja rokottamattomia lapsia.
Avoimesti luettava Journal of Translational Medicine julkaisi kaksi viikkoa sitten kaksi ennennäkemätöntä vertaisarvioitua tutkimusta, joiden kohtalo oli varsin erikoinen, joskaan ei täysin yllättävä.
Yhteenveto taustoista: ensimmäisessä pilottitutkimuksessa verrattiin 261:tä kotikoulutettua amerikkalaislasta, joita ei ole lainkaan rokotettu, 405 rokotettuun ja kotikoulutettuun amerikkalaislapseen. Ryhmien välillä havaittiin silmiinpistävä ero sairauksien esiintyvyydessä. Neurologisten kehityshäiriöiden, allergioiden, heinänuhan ja muiden immuunivälitteisten häiriöiden esiintyvyys huitelee pilvissä rokotetuilla amerikkalaislapsilla, eikä kukaan osaa selittää miksi. Jos haluat tutustua syvällisemmin tutkimukseen, klikkaa tästä.
Toinen tutkimus perustui ensimmäiseen, ja sen toteuttivat samat henkilöt. He vertasivat keskenään rokotettujen ja rokottamattomien keskosten hermostollista kehitystä. Molemmat tutkimukset ovat epidemiologisia seurantatutkimuksia, jotka perustuivat äitien muistikuviin ”lääkärien diagnosoimista” sairauksista, resepteistä ja leikkauksista, ei heidän mielipiteisiinsä. Monet tutkimukset suoritetaan tällä tavalla, myös monet sellaiset, joita valtiolliset terveysvirastot suorittavat ja joihin he viittaavat.
Media pysyi vaiti, mikä ei tule yllätyksenä. Valtavirtaiset tiedotusvälineet vaikenivat kuin muuri, aivan kuin mitään normaalista poikkeavaa amerikkalaislasten terveyttä käsittelevää tutkimusta ei olisi edes julkaistu. Terveysviranomaiset valitsivat saman taktiikan: on parempi pitää matalaa profiilia ja antaa myrskyn laantua eikä ruokkia huomiota.
Tiedeyhteisö pysyi vaiti, lukuunottamatta pientä räksyttävää kotikutoisten tiedesotureiden joukkoa, joita kutsutaan Skeptikoiksi isolla S:llä.
Lynkkausjoukko vaientaa kriitikot
Mitä tämä ”takaisin vedetty” tutkimus käsittelikään? ”Raivostuttavaa… rokotehuuhaata” twiittasi yksi. Kuinka tällainen tutkimus KEHDATAAN julkaista? ”Eikö tätä törkeyttä ole jo loppuunkäsitelty?” Pois! Pois! Pois!
Sillä ei tietysti ollut mitään merkitystä ettei tutkimusta vetäneen professori Anthony Mawsonin tutkimuksia ole koskaan aiemmin jätetty julkaisematta tai vedetty pois. Kertaalleen julkaistua tutkimusta ei voi vetää pois. Se, mitä nyt tapahtui on tapahtunut aiemmin, tosin ennen julkaisua. Skeptikkojen lynkkausjoukko on nähnyt tutkimuksen abstraktin Frontiers-lehden sivuilla 2016 kun se oli vielä tarkastettavana. Tutkimus ei ehtinyt nähdä päivänvaloa, mutta tästä huolimatta Skeptikkojen kaikkinäkevä silmä, joka etsii yötä päivää mitä tahansa loukkaavaa, oli havainnut sen.
Skeptikot eivät suotta jahkailleet ryhtyessään vastatoimiin. He eivät haaskanneet aikaansa perehtymällä yksityiskohtiin tai haastaneet sen sisältöä. He eivät tutkineet metodologiaa tai tuloksia tai niiden tulkintaa tai tuloksiin liittyvää pohdintaa.
He haukkuivat tutkijoita ”rokotevastaisiksi” – joka on verrattavissa ’rasistiin’ tai ’seksistiin’, ja joksi voi nimittää ketä tahansa, jopa arvostettua professoria ja tutkijaa, jolla on 30-vuotinen ura, ja joka vain kyseenalaistaa sen, ovatko tietynlaiset lääkevalmisteet turvallisia lapsille. ”Rokotevastaiseksi” nimittäminen tappaa keskustelun.
Frontiersin hapuileva toimittaja julkaisikin hätäisen twiitin, jonka mukaan tutkimus oli vasta alustavasti hyväksytty ja arviointi olisi tehty uudelleen ”esille nostettujen ongelmakohtien vuoksi.”
Yksi skeptikko kehuu kuinka tutkimus vedettiin pois hänen ansiostaan:
”Sain yhdellä twiitillä Frontiersin vetämään rokotevastaisen jutun pois!” Leonid Schneider twiittasi tällä viikolla. ”Rokotevastaisen tutkimuksen abstrakti tuli julki, lukija ilmoitti asiasta minulle, twiittasin, Frontiers säikähti ja veti tutkimuksen pois.”
Jopa Retraction Watch raportoi tapahtumankulusta tällä tavalla. Jouduttuaan kritiikin kohteeksi Twitterissä, Frontiers antoi julkilausuman, todeten että tutkimus oli vasta ”alustavasti hyväksytty mutta ei julkaistu”, ja että se oli uudelleenarvioitavana.
He linkkasivat kahteen twiittiin, joista toinen oli Leonid Schneiderin. Siinäpä se.
”Mikä herättää itsessään kysymyksiä: oikeaoppinen takaisinvetomenettely ei mene näin,” kommentoi nimimerkki Neuroskeptic Retraction Watchin sivuilla, ikäänkuin sekin olisi ollut vaikeuksissa olevien tutkijoiden syytä. Ei syytöksiä. Ei vastauksia. Ei vedottu ammattietiikkaan tai virheisiin. Ei minkäänlaista menettelyä. Ei edes kenguruoikeudenkäyntiä. Pelkkä lynkkausjoukko ”pelottelee” tiedejulkaisun olemaan julkaisematta.
Valtamedia kertoi tuolloin tarinan taustat väärin ja väitti perusteettomasti että tutkimus, jota ei oltu koskaan julkaistu, oli vedetty pois. He toistivat Skeptikkojen omituisia väitteitä ja pönkittivät lääketeollisuuden herrojensa asemaa.
Journal of Translational Sciencen päätoimittaja on jälleen kumartanut näiden voimien edessä. Retraction Watch

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta