Kuun maisemat!

lähteekö.muslimeita

Todella paljon on Kuussa noita kraatereita, Maastakin löytyy vastaavanlaisia paikkoja, esimerkiksi nyt Syyria on samantapainen mutta ihmisen toimista.

Jos ihminen valloittaa Mars-planeetan ja perustaa sinne siirtokunnan niin kuinka kauan epäilisitte että aikaa kuluu kun olisi ensimmäinen sota Marsissa?

28

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eeefes

      Riippuu just keitä sinne menee. Jos muslimeita niin muutama tunti.

      • kulttuurinvärinää

        Kyllä siellä jo menomatkalla leijuisi irtopäitä...


    • eoijcewe

      Onko mahdollista että nykypäivänä iskeytyy meteoriitti maahan ettei sitä huomata, esim. hyvin aurinkoisena päivänä?

      • Periaatteessakyllämutta

        Periaatteessa jonnekin mereen tai autiomaahan saattaisi iskeytyä huomaamattamme. Mutta tarinoita on, kuinka vähintään on kuulunut joku jysäys, tai on hajonnut lähiseudun taloista ikkunoita tms. - kun meteori on iskeytynyt jonnekin lähistölle. Ja jälkeenpäin on huomattu, löydetty kyllä suuri monttu.


      • Ei-ole-mahdollista

        Ei ole sellainen mahdollista, eikä edes yöllä. Modernin kemian isä Antoine Lavoisier osoitti jo vuonna 1772 meteoriitit harhaiseksi taikauskoksi. Hän yhdessä Ranskan tiedeakatemian kanssa näytti, että taivaalta ei voi pudota kiviä, koska taivaalla ei ole kiviä!


      • einaurataei
        Ei-ole-mahdollista kirjoitti:

        Ei ole sellainen mahdollista, eikä edes yöllä. Modernin kemian isä Antoine Lavoisier osoitti jo vuonna 1772 meteoriitit harhaiseksi taikauskoksi. Hän yhdessä Ranskan tiedeakatemian kanssa näytti, että taivaalta ei voi pudota kiviä, koska taivaalla ei ole kiviä!

        Onks sulla viirannut jo kauankin vai onko väärät lääkkeet pösilö!


      • Fundamentalist-mind
        einaurataei kirjoitti:

        Onks sulla viirannut jo kauankin vai onko väärät lääkkeet pösilö!

        Tästähän sen voi jokainen itse käydä katsomassa:

        https://goo.gl/kCko5p

        Koska Lavoisierin ja Tiedeakatemian lausunto leimasi taivaalta putoaviin kiviin uskovat ihmiset taikauskoisiksi maajusseiksi tehden heidät naurunalaisiksi, niin leimatuksi joutumisen pelossa museotkin hankkiutuivat laajamittaisesti eroon taivaalta pudonneiksi uskotuista erikoislaatuisista kivistä. Tämän vuoksi eurooppalaisissa museoissa ei löydy meteoriitteja juurikaan ajalta ennen vuotta 1790, jolloin Ranskaan satoi taivaalta meteoriittisade, josta kerättiin talteen pari tuhatta kiveä.


    • lornaus

      On aivan naurettava ajatus että taivaalta putoaisi kiviä.
      Meitä suojaa sellaisilta taivaan kansi-

    • Ressu1

      Kreationisti voisivat pysyä omalla palstallaan

    • eioijcewe

      Tarkoitan Suomea eli voisiko Suomeen pudota meteoriitti niin että sitä ei havaittaisi varmuudella, jonkinlainen jyrinä voisi tietysti kuulua. Jos kyse olisi pienestä kiven murikasta, esimerkiksi kananmunan kokoinen tai pienempi.

      • Pieniä voi pudota varmaan huomaamatta varsinkin päivänvalossa. Nykyisin harrastajilla (URSA) on jo niin kattava bolidi-kamera järjestelmä, että isommat tulipallot havaitaan melko varmasti, tulee niitä mihin aikaan tahansa.


      • airfoiljokaeikirj

        Agnoskepolla oli aika valmis vastaus. Pienemmät jyväset jäävät päiväsaikaan huomaamatta, sellaisetkin jossa tulee jo pintaan saakka tavaraa jäänee osa näkemättä ja ainakin paikallistamatta koska ei ole vertailukohtia tarkkaan lentorataan. Yöllä nähdään sellaisiakin joista ei edes pintaudu muuta kuin tomua aikanaan. Pilvisella säällä yöllä aika suuriakin kappaleita jää kokonaan näkemättä eikä sitten lentorataakaan saada selville. Jyrina menee helposti ilmavoimien harjoitusten piikkiin.

        Maapallolle voi hyvin Tseljabinskin kokoiset ja suuremmatkin jäädä näkemättä asumattomuuden ja merialueiden laajuden takia, napa-alueilla sopii vaikka kuinka suuria tulemaan pintaan eikä huomata mitään. Pilvinen sää vielä lisää tätä löytämättömyyttä "aavalla"

        Liikennetta merellä on kyllä paljon ja etenkin ilmassa lähes aina pilvien päällä reittilennoilla on kyllä paljonkin. Luulisi enemmänkin nähtävän tulipalloja. Yöllä usein kaihtimet alhaalla koneissa. joten vain lentäjillä hyvät näkymät.


    • Aristoteles.rules

      Taivaan kannessa on reikiä, joista paistaa taivaan valo. Kyllä kai noista reistä voi putoilla jotain kiviä. Vaikka kukaan ei huomaisi.

      • typerääroskaa

        Painu satupalstalle jauhamaan paskaa


      • Aristoteles.rules

        Se on tietysti hiukan epäselvää, miten Taivaankannen reikien läpi voisi putoilla kiviä, koska Kuunylinen maailma on muuttumaton. Varmaan Lavoisier oli sittenkin oikeassa.


      • evhe8uie

        Hyvä se on välillä olla huumoriakin mukana, nuo tuollaiset viestit voi ottaa ihan huulen heittona. Minua ei ainakaan tuollaiset viestit haittaa, mieluummin noita lukee kun niitä joissa sontaa niskaan sataa.


      • Meteoriitit-taikauskoa

        Mutta myöskään Aristoteles ei hyväksynyt taivaalta putoilevia kiviä, koska "taivaat olivat täydelliset ja sieltä ei voinut pudota irto-osia".

        https://www.sott.net/article/238325-Science-Debunked-Meteorites

        Kun sitten Aegospotamin lähelle putosi taivaalta iso kivi, Aristoteles joutui hieman perääntymään. Hän kuitenkin debunkkasi havainnon taivaista putoavasta kivestä järkeillen, että voimakas tuuli oli nostanut maasta kiven ilmaan ja pudottanut sen maahan.


    • problema.suurin.tulema

      Tämä mars-planeetan tai muidenkaan isompien taivaankappaleiden valloittaminen elinkelpoinen siirtokunta ajatus mielessä saattaa jäädä vain tieteisjännäri utopiafantasioiden tasolle. Kuuhun ehkä voisi olla mahdollisuuksien rajoissa jotain saadakin aikaan ennen kuin on aika täysi.

      Minun ymmärtääkseni jotta mars-planeetalle voisi onnistuneesti rakentaa elinkelpoisen siirtokunnan ja asuttaa sen, se vaatisi nanorobotiikan käyttöä. Eli sinne pitäisi lähettää nanokoneita, jotka lähes itsenäisesti kykenevät lisääntymään ja muokkaamaan siellä olevista materiaaleista ihmiselle asuinkelpoisen ympäristön ja ylläpitämään sen sellaisena - on se sitten jokin suojaiglu planeetan pinnalla tai sen alla, tai jotain muuta sen kaltaista.

      Tähän nanorobotiikkaan kuitenkin sisältyy yksi iso jippo. Jos ja kun sellainen tekniikka tulee jossain vaiheessa mahdolliseksi, sitä voidaan käyttää myös tuhoamiseen. Samalla teknologialla voidaan pyyhkäistä koko ihmislaji ja kaikki eliölajitkin pois tältä koko pallolta ja mahdollisilta muiltakin isompien lähimpien taivaankappaleiden siirtokunnilta.

      Jos tätä ongelmaa ei saada ratkaistuksi - teknologian kehittyessä sitä käytetäänkin tuhoamiseen - ei taida tulla mahdollisiksi mitkään avaruuden valloitukset lähialueilla. Kauempana sijaitsevat kohteet ovat vielä paljon monimutkaisemmat ja vaikeammat toteutettavat.

      Lisäksi mikäli uhkana on jonkin itsenäisen ei elollisen koneälyorganisaation levittäytyminen, pitäisin ihmiskunnan tehtävänä siinä tapauksessa olevan sen estämisen - hinnalla millä hyvänsä.
      Tämä voi olla ohittamaton paikka, sitä eivät kenties ole kyenneet muutkaan älylliset sivilisaatiot muissa ympäristöissä onnistuneesti ratkaisemaan.

    • marsin.raiskaus

      Ihmistä ei pitäisi lähettää eikä päästää mihinkään täältä Maapallolta, ihminen on aiheuttanut jo aivan tarpeeksi tuhoa täällä. Toivottavasti Mars-planeetalla tai Marsin lähettyvillä on joku sivilisaatio joka estää ihmistä saapumasta Marsiin!

      Kaikkein paras kun tämä sivilisaatio kuolisi sukupuuttoon. Ihminen ei enää osaa toimia luonnon parhaaksi vaan käyttää surutta hyväkseen luontoa ja kaikkea ympärillä olevaa.

      • kjufhkjfhk

        Ja mitähän tuhoa se ihminen on täällä luonnottomasti aiheuttanut, kun itsekin on kehityksineen ja kulttuureineenkin pelkkä luontokappale?

        Sivilisaation sukupuuton voit helposti aloittaa itsestäsi sen sijaan että itket joutavia.


      • apuamaailmatuhoutuu

        Maailmantuska haisee kirpeänä tänne saakka. Huvittava avautuminen.


      • Tässähän-tämä-taas-näkyy
        kjufhkjfhk kirjoitti:

        Ja mitähän tuhoa se ihminen on täällä luonnottomasti aiheuttanut, kun itsekin on kehityksineen ja kulttuureineenkin pelkkä luontokappale?

        Sivilisaation sukupuuton voit helposti aloittaa itsestäsi sen sijaan että itket joutavia.

        "Ja mitähän tuhoa se ihminen on täällä luonnottomasti aiheuttanut, kun itsekin on kehityksineen ja kulttuureineenkin pelkkä luontokappale?"

        Nähdäkseni nimimerkki marsin.raiskaus ei käyttänyt sanaa 'luonnoton'.

        Mutta kun otit asian esiin, niin uskon, että oman avautumisesi taustalla on materialistinen/"naturalistinen" ideologia, joka tekee mielestäsi ihmisistä syyntakeettomia ja on siten vapauttavinaan meidät kaikki vastuusta: "Rellestäkäämme kuten haluamme, jäljistä viis." Pistän tämän asennoitumisen korvan taakse esimerkkinä ja vakuuttavana todisteena materialistisen/"naturalistisen" ideologian haitallisuudesta sekä yksilön mentaalisille ominaisuuksille että planeetan elämälle kaikessa kuviteltavissa olevassa laajuudessa. Ekosysteemit ovat tosiasiassa aivan kuralla, ja menossa niin kuralle, että todennäköinen idolisikin Stephen Hawking on arvioinut, että voimme pelastua vain lähtemällä täältä karkuun.


      • marsin.raiskaus
        kjufhkjfhk kirjoitti:

        Ja mitähän tuhoa se ihminen on täällä luonnottomasti aiheuttanut, kun itsekin on kehityksineen ja kulttuureineenkin pelkkä luontokappale?

        Sivilisaation sukupuuton voit helposti aloittaa itsestäsi sen sijaan että itket joutavia.

        Etkö todellakaan tiedä mitä tuhoa ihminen on tehnyt ja tekee luonnolle?

        Merissä kelluu valtavat muovijätelautat, mitä niistä seuraa, ei ainakaan mitään hyvää, vesistöjä on tuhottu ja tuhotaan koko ajan ja pahimmassa tapauksissa vesistöjä yritetään elvyttää kemikaaleilla joka on vain tehotonta tekohengitystä. Suomessa on metsien hiilinielut hakattu pian matalaksi, kun katsoo satelliittikuvia niin Suomen ja Venäjän raja erottuu selvästi, Venäjän puoli heti rajasta alkaen vihreä satelliittikuvissa ja Suomen puoli vastaavasti ruskea koska ei ole puustoa ja maapohja näkyy.
        Ihmiskunnalla riittää rahaa sotimiseen mutta ei ihmisten nälänhätään eikä vesipulaan, kuinka tällainen olio voi menestyä Marsissa kovinkaan kauan?


      • maailmanloppuperuttu

        Taidat olla Pentti Linkolan suuri ihailija?


    • HilariusHimanen

      Turhaa on pohtia; ihminen ei pääse tältä maalätyltään koskaan minnekään.
      Onhan menneitä kulttuureita aina ollut ja ne ovat kuolleet mutta jäänteistä on aina noussut uusi populaatio.
      Maailmamme on siitä veikeä että se korjaa itseään pieniltä vahingoilta tai joku sitä korjaa.. D

    • marsin.raiskaus

      Pieniltä vahingoilta voi korjatakin mutta entäpäs suuremmilta vahingoilta, ydinjäte?

      Muovijäte meressä näyttää monen mielestä vain visuaaliselta haitalta mutta pikkuhiljaa muovi pilkkoutuu yhä pienemmäksi ja kulkeutuu mm. kalojen mukana ihmisen ravintoon ja mitä seurauksia sillä sitten onkaan. Tämä vain yksi pieni esimerkki ihmisen tyhmyydestä.

      Jos ihminen ei täältä pääse mihinkään niin sitä suuremmalla syyllä tulisi elää tavalla joka rasittaa mahdollisimman vähän ympäristöä.

    • ruutanakos

      Ehkäpä atomisotia on käyty ennenkin.
      Mitkä muut valtavat voimat olisivat voineet hajottaa mahtavia graniittirakennelmia esim Puma Punkusta mistä meille on jäänyt nähtäväksemme vain jäänteitä?
      Geologit eivät ole lähteneet edes arvailemaan syitä.
      https://www.youtube.com/watch?v=Pm2NIm3L2ww

      Uskon että maailmanloppuja tulee ja menee; onko parempia arvailuja?

    • marsin.raiskaus

      Niinhän niitä tulla ja mennä mutta onko järkevää pistää pystyyn hetimiten maailmanlopun meininki, eletäänkö jo huomenna sitä viimeistä päivää?

      Syntyvyys on laskussa, onko vihdoin jotkut ihmiset tajunneet että ei kannata tähän maailmaan enää jälkeläisiä puskea?

      Ihmisen elämä o nykyään rimpuilua, yritetään keksiä kuinka vältetään veden paisumus, saasteet ja kasvihuoneilmiö mutta tosiasiassa ihminen yrittää vain väistää näitä ongelmia ei korjata asioita joista ne aiheutuu, ei löydy tahtoa eikä rahaa, sotiminen on halpaa ja helppo tapa ratkaista ongelmia, kyllä Marsiin kannattaa mukaan ottaa arsenaalia ettei tarvitse paljain käsin enää nykypäivänä tapella, ehkä kannattaisi kehittää vyöllä kannattava ydinase ennen kuin Mars-alusta aletaan valmistella laukaisukuntoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe