Mitä liikkuu...

uyte

naisen päässä, olisi kiva tietää. Sanotaan että alkoholi vapauttaa estoja, omalla kohdalla pitää paikkansa ja myös naiskumppanin kohdalla. Suhteen alussa oli enemmin rauhallista kiihkeää rakastelua mutta pikkuhiljaa muuttui kun muutettiin yhteen eikä tarvinnut välittää että seksin äänet kulkeutuu vanhempien korviin vaikka välillä sänky natisikin. Totesin pikku hiljaa että avovaimo tykkäsikin vähän kovemmista otteista kun oli saanut alkoholia joskus selvänäkin. Olihan se yllätys kun ex tyttöystävä piti ihan normaalipuuhasta ilman mitään kokeiluja. Peppupanojakin oli satunnaisesti naisen toiveesta en sitten tiedä mihin jäi ja sitäkin oli pikku hiprakassa joten muuttaako alkoholi niin paljon naisen käyttäytymistä vai kehtaako vasta juotuaan ottaa mieltymyksiä esille. Olen joskus kysellyt mutta ei mitää kummempaa vastausta ole saanut, on vain kysynyt multa että enkö ole pitänyt jostain. Tiedän että avovaimo oli ennen mua nuoresta iästään huolimatta seksisuhteessa jonkun kanssa joten olisko niitä peruja.

10

375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oiuolyu

      Alkoholin vaikutuksen alaisena monet tekevät asioita, joihin eivät selvin päin suostuisi, tai jos suostuvatkin eivät nauti ollenkaan. Alkoholi nimittäin laimentaa tunteita, herkkyyttä, jolloin yhteys omaan itseensä kuin myös kumppaniin kärsii. Monen liiton seksielämä pysyy jotakuinkin kasassa vain alkoholin avulla. Selvinpäin ei siedä, kännissä jotenkin. Sanomattakin selvää, ettei ole ihan tervettä touhua.

      • uyte

        Kumpikaan meistä ei ole alkoholisti ja seskiä on kyllä ilman alkoholiakin joskin rauhallisempaa.


    • Ronsairas

      Nyt ei kerkii olla pädissä....marjat mielessä

    • Novyt

      Niin luuletko että tuo on vain naisiin liittyvä juttu? Etkö itse - ja muut miehet - rohkaistu ja saa uusia ideoita humalassa?
      Oletko ruvennut vaivaamaan päätäsi sillä että sen aikaisemman suhteen seksikokemukset elähdyttävät tyttöäsi yhä? Varo sitä, se ei johda mihinkään vaan aiheuttaa turhaa mustasukkaisuutta.
      Unohda koko juttu. Tuo on ihan normaalia.

    • NainenSanooNäin

      Koska naisella on joskus haluja muuhunkin jo tuttuun perusseksiin, siitä vaan hellästi ehdottelemaan selvinkin päin. Koeta avata seksikeskustelua ihan arkena hyvässä hengessä ja olematta tiukkapipoinen. Käytä huumoria ja kehu naista, että olit ja olet ihana ja niin seksikäs ja kyllä jäi kiva mieli ym.
      Tuo nyt ainakin ihan väärillä raiteilla oleva ajatus että kyse on jostan ex-suhteen jutuista.

      Eli minä sanoisin että naisen mielessä liikkuu se, että nyt kaivattaisi vaihtelua. Haluaa kokea itsensä seksikkääksi, haluaa intohimoa suhteeseen ja vähän uutta menoa. Ei osaa itse nyt ottaa ohjia vaan ehkä vähän jännittää eikä ehkä osaa olla vapautunut seksuaalisesti, joten älä nyt hyvä mies päästä tilaisuutta käsistäsi vaan vie tuo homma maaliin. Hyvä seksielämä on niin hieno juttu että kannattaa tehdä eikä miettiä.

    • ihanookooo

      Miksi ihmiset yleensä juhlivat? Tutustuakseen toiseen. uuteen kumppaniin tai viettääkseen laatuaikaa nykyisen kumppanin kanssa. On aivan hienoa asia, jos välinne ovat kunnossa ja muuta ongelmaa ei ole kuin toisen kokeilunhalu. Ja sehän ei ole edes ongelma vaan hieno asia. Nauti siitä.

    • Eikös alkoholi lisää naisen testosteronia ja kyllä alkoholi myös poistaa estoja eli hän varmasti uskaltaa ehdottaa asioita, joita ei selvin päin tulisi sanottua.

      Tällainen on tietysti hyvä, kun tietää, että jos ostaa punkkupullon kotiin voi illalla olla kaikkea kivaa. Niin ja suurin osa naisista tykkää kovemmista otteista seksin aikana.

      Huno puoli on, että se voi ja ehkä kannattaisi herättää huolta tyttöjenilloista tai työpaikan pikkujouluista. Siitä voi määrätietoinen mies päästä laukaisemaan maaliin.

      • seksileikitloppu

        Kotioloissa ihan paikallaan jos nainen haluaa irtiottoa ja vähän vaihtelua makuuhuoneeseen, ei tarvii aina hienostella. Naisystäväkin oli kokeilunhaluinen nuorempana ja tykkäsi välillä kovemmista otteista, takaapäin työnnellessä sai vetää hiuksista ja läpsiä pakaroita vähän reilummin joskus taas piti jyystää huolella että on tyytyväinen, peppukin oli välillä käytössä. Nämä kaikki mielestäni positiiviset asiat seksin suhteen jäi kun naisystävälle tuli ikää, nämä jutut jäi noin 35v iässä sitten olikin aika lailla tasaista seksin suhteen. Joskus kävi mielessä kun naisella oli meno vaihde päällä että onkohan joku toinenkin päässyt maistamaan naista kun välillä noi kuuluisat baari illat vähän venyi, joskus kertoi nukkuneensa naiskaverinsa luona tiedä sitten mikä on tootuus.


    • Testosterooni

      Yksilöllistä, miten alkoholi vaikuttaa. Olen nainen ja minulla alkoholi vähentää haluja. En ole kyllä muutenkaan himokkaimmasta päästä.

    • Selvänäottiviinaa

      Lopettakaa se ryyppääminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe