Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miehen vitsailut ym.

Siipimaassavähän

Oonkohan mä vähän herkkänahkainen vai mitä, mut loukkaannun uuden poikaystäväni vitsailuista.... Esim. - mä voin taluttaa sut suojatien yli (oon häntä vähän vanhempi), sä et sit oo yhtään kiehnäävä (tykkään halia) jne. Muutenkin harrastaa epäsuoria vihjeitä ja kritiikkiä niin etten aina tiedä mikä on vitsiä ja mikä vihjettä jostain mistä hän ei pidä. Huoh.

Ongelma on, että tuommoiset piirteet harvoin ihmisissä muuttuu ja mä tykkään ennemmin ns. lempeästä suoruudesta kuin vihjeistä. Ideoita? Ja ei, en kaipaa onelinereita tyyliin 'jätä se sika' tai 'you bitch' vaan jos oikeesti on rakentavia ideoita, kiitos niistä kaikki. 😊

5

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Malkaomassa

      Jos tykkäät lempeästi suoruudesta, suosittelen käyttämään myös itse sitä eli sano nätisti, mistä tykkäät ja mistä et.

      • KylläNÄino

        Samaa mieltä. Kysy mitä tarkoittaa jollain heitollaan ja sano mistä et tykkää. Voi olla vain opittu puhetapa, eikä tarkoita sillä mitään. Tai voi tarkoittaa rakastavaakin kiusoittelua, eikä hän edes tajua että jos tykkää toisesta, sen voi sanoa kyllä ihan suoraan eikä peitellä sitä naljailun kaapuun. Semmoin on kuitenkin jo aika lapsellista hommaa ja alkaa ärsyttämään toista pidemmän päälle.


    • Peruspohdintaa

      Pientä vallankäytön makuahan noissa kyllä on. Vähän näykkii sua ettet luule olevasi mitään ettet sitten vaan jätä häntä.
      Mutta miesten osalta kannattaa vahdata niitä tekoja. Jos teot on rakastavia ja kunnioittavia ja viihdytte yhdessä, niin ei kannata laittaa tuolle naljailulle liikaa painoarvoa. Tuollainen vinoilu saattaa jäädä pois jos ilmaiset, ettet pidä sitä hauskana. Mutta jos myös teot tähtäävät kontrollointiin tai jos hän on epäluotettava, niin sitten tietysti joudut harkitsemaan haluatko tuollaista suhdetta.

      • Siipimaassavähän

        Tätä itse just tuumailen...kiitos kun peilasit. Jotenkin uskoisin tunnistavani aidon vitsin, kun semmoisen kuulen. Oon aika nauravainen ja vitsaileva itsekin. Näissä heitoissa on kuitenkin tätä kontrollin makua valitettavasti. Sääli, mies on oikein hyvä monella lailla ja oon kertonut sen kyllä hänelle.

        Annan vähän aikaa nyt, josko rauhottuisi kun suhde etenee.


    • kokokceedk

      Ei tähän oikein voi kommentoida, kun ei tiedä, että millä äänensävyllä asiat on sanottu. Kyllä minä mieheni kanssa ainakin piikitellen vitsailen koko aja, puolin ja toisin. Me erityisesti nautimme siitä, että meillä on samanlainen huumorintaju! Esimerkiksi jos mies pieraisee, niin minä saatan hyvinkin oikein imartelevaan sävyyn tuumata että "voi kun sinä olet noin hurjan sivistynyt ja romanttinen... ;) " Tai mieheni saattaa hyvin vitsaille kuinka minä "Ja taas hait postin! Vastahan hait viime kuussa! ;) " Tai siis jotain vastaavaa.

      Jos miehesi siis vitsailee sinulle taluttavansa suojatien yli tms, niin voisin kuvitella että kyseessä on huumori. Sinulla ja miehelläsi vain on erilainen huumorintaju. Itse en haluaisi elää ihmisen kanssa, jonka kanssa ei ole hauskaa. Pitkässä suhteessa tulee ongelmia, jos huumori ei kohtaa.

      Puhukaa asiasta, jos homma sinua vaivaa. Mutta syytellä ei kannata, jos toinen vitsailee. Minä ainakin piikittelen miestäni KAIKELLA RAKKAUDELLA, ja tiedän että hän tekee samoin. :)

      ps. Eilen illalla pyysin mieheltäni hempeästi, että juttelepa mulle jotain nättiä... Mies sanoi... "Uusi mersun moottori, uusi kiikaritähtäin..." ;) Ja molemmat olimme tyytyväisiä, koska yhdessä on hyvä olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe