Sipilä on syyllinen

seonsyyll

Sipilän perhe on suoraan syyllinen Turun murhiin. Sipilän perheelle on aika lähettää lasku!

32

445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lekallapäähän

      Maanpetos
      Flag of Finland.svg
      Tässä artikkelissa tai sen osassa aihetta käsitellään lähinnä Suomen tai suomalaisten näkökulmasta.
      Voit auttaa Wikipediaa parantamalla artikkelin näkökulmaa yleismaailmallisemmaksi. Lisää tietoa saattaa olla keskustelusivulla.

      Maanpetos on erityisesti sotiin tai muutoin levottomiin aikoihin liittyvä rikos, joka kohdistuu valtion turvallisuuteen tai muihin etuihin. Maanpetoksen tunnusmerkistöä on rikoslakia (39A/1889) uudistettaessa kavennettu, minkä takia tässä artikkelissa käsitellään yleisemmin maanpetosrikoksia, joilla tarkoitetaan rikoslain 12. luvussa mainittuja rikoksia.

      Sisällysluettelo [piilota]
      1 Maanpetos
      2 Maanpetosrikokset
      3 Katso myös
      4 Aiheesta muualla
      Maanpetos[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
      Rikoslaki määrittelee maanpetoksen:

      Suomen kansalainen, joka Suomea koskevan sodan, aseellisen selkkauksen tai miehityksen aikana tai sellaisen välittömästi uhatessa

      liittyy vihollisen asevoimiin,
      osallistuu sotatoimiin tai muihin sotilaallisiin toimiin Suomea vastaan,
      palvelee sellaisissa vihollisen sotilas- tai siviilitehtävissä, jotka välittömästi edistävät sotatoimia Suomea vastaan, taikka
      ryhtyy yhteistoimintaan vihollisen kanssa tai muulla vastaavalla tavalla vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea,
      on tuomittava maanpetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

    • painuvittuun

      Hän pyysi - mediassa- kaikkia hirviöitä tulemaan Suomeen !!!! Sitä ei saa millään tekemättömäksi. Suomeen pitää saada rajat kiinni. Nyt. Suomen kansa on raivoissaan. Suomi on pilattu. Tästä tulee rangaistus. Tovereidensa käsittelyyn heti kun on mahdollisuus.. Kun niin tykkää heistä ! Saatana se on.

      • Bror-Erik1974odin

        Rakas veli `painuvittuun`,eikö olekin mainio asia että saat täällä purkaa pahaa oloasi i-
        han ilmaiseksi. -Kyllä Suomi on hyvä maa meille kaikille täällä asuville. Koettaisit sieki
        rauhoittua unten maille äärimmäisestä kiihkostasi. Eiks niin?


    • SDPtaas

      Kai jokainen Suomalainen joka äänesti tätä hallitusta tuntee tässä vaiheessa omantunnon tuskia.Eivät silti muista näitä asioita seuravassa äänestyksessä.Ollaan niin porvallisia.

      • mistänäitä

        Tosiaan, SDP ja vihreäthän ovat luvanneet tyhjentää Suomen mutuista. Eikös se niin ollut vai oliko se jotenkin toisin???


      • näitävaan

        Teot ovat pahempia kun puheet,


    • Funlandiankansalainen

      Sipilä oli eilen tv punainen kuin apinan perse. Sinänsä hyvä merkki, että on alkanut ilmeisesti lopulta tapuaan, että tuli tämäkin homma rysittyä.

    • Reppanuljakka

      Osoittaisi miehekkyyttensä ja loikkaisi lentokoneeseensa satavuotiaan maansa ja kansalaisten puolesta suorittaen kamikatse-lennon isisin pyhimpään.

    • ZNFNFZHNZFHN

      KUOLE MAANPETTUR-PASKAKASA JUHA SIPILÄ!

      SINULLA ON VIATTOMIEN VERTA KÄSISSÄSI, EROA TAI SINUT EROTETAAN.

      TOIVOMME SINULLE JA PERHEELLESI KUOLEMAA!

      • mistänäitä

        Kaikki hullut ovat nousseet kuopistaan, eiköhän se sinunkin ovikello kilahda melko pian.


    • Hallituksella_vastuu

      Trukinkuljettajan pitää osata käsitellä trukkia ja hallita sen käyttö kaikissa olosuhteissa.

      https://www.suomenuutiset.fi/kokoomuksen-bileista-kasittamaton-hardelli-kamerat-takavarikoitiin-sitten-alkoi-kaatuilu/
      Ministerin ei tarvitse kuin puhua läpiä päähänsä ja toistella tapauksen olevan "yksittäistaopaus".

      Muualla tällaiset tuomitaan välittömästi terroriteoksi, meillä menee aikaa, ennenkuin kukaanuskaltaa ottaa kantaa asiaan.

      http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005332009.html

      Aivan, kaksi kuolee ja kahdeksan loukkaantuu, joista usea vakavasti...mikä tässä estää tätä tuomitssemasta terroriteoksi. Jo se että hyökätään tuntemattoman, lapsenrattaiden kanssa liikkuvaa naista kohden , pitää tuomita terroriteoksi. Ja se että juoksee viidakkoveitsi kädessä, puukotta ihmisiä, joista osa menehtyy. Tämä on järkyttävin tapahtuma Suomessa aikoihin ja heillä hallitus "yskii"?

      Voisi nyt kansakin antaa tuomionsa; hallitus on epäonnistunut terrorismin torjunnassa ja pitänyt huolen siitä, että poliisivoimat eivät ole saaneet riittävästi voimavaroja. Meillä on tärkeää, että veronmaksajien rahoja jaetaan valtionyhtiöiden johtajille lisäeläkkeinä ja bonuksina, mutta poliisivoimia supistetaan säästösyistä.

      Ai, ettäkö taas ei voida mitään...kyllä varmasti voidaan. Lopetetaan hyssyttely ja tarkastetaan "tiuhalla seulalla" maahan tulleiden paperit. Ne, joiden ei ole luvallista oleskella massa, laitetaan säilöön, kunnes palautetaan lähtömaahan.

      Kuinka moni edelleen vuonna 2015 ja sen jälkeen tulleista on rekisteröimättä? Totuus on aina toisenlainen, mitä kansalle kerrotaan.

      • mistänäitä

        Neljässä minuutissa luoti reiteen. Meinaatko että aika pitäisi puolittaa kahteen minuuttiin?

        Minusta sinunlaisesi hörhöt tulisi ottaa pariksi viikoksi turvasäilöön ja tutkia huolella kaikki tekstisi ja tekemisesi. Ei koskaan tiedä mitä kaikkea sieltä löytyy.


      • Nopeatuomio
        mistänäitä kirjoitti:

        Neljässä minuutissa luoti reiteen. Meinaatko että aika pitäisi puolittaa kahteen minuuttiin?

        Minusta sinunlaisesi hörhöt tulisi ottaa pariksi viikoksi turvasäilöön ja tutkia huolella kaikki tekstisi ja tekemisesi. Ei koskaan tiedä mitä kaikkea sieltä löytyy.

        Mielestäni Espanjan poliisin ampumiskäytäntö on tehokkaampi. Eivät islamistit ainakaan muutaman vuoden päästä vapauduttuaan jatka murhaamista.


      • Besserwisser_by_kepu

        Minusta sinunlaisten sinisilmäisten ihmisten pitäisi herätä todellisuuteen. Tällainen terroriteko on tuomittavaa ja raukkamaista, kuten Presidentti Niinistö sanoi. No, ehkä sinulle riittää, että ennakkoon ei tapahtunutta voitu estää. Neljässä minuutissa tapahtuu paljon pahaa, kuten ehkä huomaat ja menee siihen hälytyksen perillesaattamiseenkin aikaa...mies ehti juoksennella puukon kanssa kaksikymmentä minuuttia...

        Poliisi on valtiovallan organisaatio, joka turvaa oikeus- ja yhteiskuntajärjestystä, ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta, e n n a l t a e h k ä i s e e  rikoksia . Neljän minuutin päästä tuho oli nyt tällainen...

        ”Poliisin budjetti vuodelle 2016 oli n. 729,5 miljoonaa euroa ja vuodelle 2017 esitys n. 697,5 miljoonaa euroa. Vähennyksen selvennyksenä on todettava, että 9 miljoonaa on turvapaikkatutkinnan menoja, 17,5 miljoonaa kilpailukykysopimuksen johdosta ja 8 miljoonaa tasolaskuna. Voidaan yksinkertaistettuna todeta, että budjettileikkaus tulee olemaan reaalisesti vuonna 2017 n. 10-15 miljoonaa euroa verrattuna vuoteen 2016.”

        Supistusten myötä on paikkakuntia, joihin poliisi saapuu satojen kilometrien päästä ja kolmessa -neljässä minuutissa ei matka taitu. Tällaisia paikkoja on ihan eteläisessä Suomessakin, useita.

        ”Sisäisen turvalliuuden suhteen ovat ihmisten kannalta peruspoliisitoiminnassa, sen toimintamahdollisuudessa ja sen mahdollisuudessa varautua tulevaisuuteen. Tätä heikennetään ensi vuoden lopullisessa budjettiesityksessä.”

        http://mikkopaatero.puheenvuoro.uusisuomi.fi/227186-poliisi-ei-saa-lisarahaa-vuodelle-2017.

        Kyllä kansalaiset saa olla huolissaan. Poliisin määrärahojen leikkaaminen on tuonnut levottomuutta paikkakunnille, josta poliisivoimat on supistusten myötä poistettu (usean kunnan alueella toimivat ja resurssit rajalliset).


      • mistänäitä

        Minä olen helvetin iloinen, että emme asu Turkin kaltaisessa poliisivaltiossa. Siellä sinunkin mahdollisuutesi noilla mielipiteillä pysyä vapaana olisivat kovin rajalliset.

        Poliisien määrän ja valtuuksien lisääminen johtaa väistämättä lisääntyvään mielivaltaan ja onko siinä isoa eroa jos saat pelätä henkesi puolesta poliisia tai muslimia ??


      • Ierika

        "Lopetetaan hyssyttely ja tarkastetaan "tiuhalla seulalla" maahan tulleiden paperit."
        Tuohan olisi etnistä profilointia mitä ei voida missään nimessä sallia tasa-arvon nimissä.
        ( Huom, tämä oli sarkasmia)


      • Onko_kaikki_kotona
        mistänäitä kirjoitti:

        Minä olen helvetin iloinen, että emme asu Turkin kaltaisessa poliisivaltiossa. Siellä sinunkin mahdollisuutesi noilla mielipiteillä pysyä vapaana olisivat kovin rajalliset.

        Poliisien määrän ja valtuuksien lisääminen johtaa väistämättä lisääntyvään mielivaltaan ja onko siinä isoa eroa jos saat pelätä henkesi puolesta poliisia tai muslimia ??

        Suomen poliisi on luotettava ja osaava viranomainen. Poliisimäärät ja resurssit asukasmääriin suhteutettuina ovat meillä alhaisemmat kuin muualla. Poliisi on ehkä köyhä, mutta korruptoitumaton. Se ansaitsee toiminnassaan kaiken mahdollisen tuen ja avun myös toimintaympäristön muuttuessa. Suomessa poliisi sentään ratkaisee rikoksia ja saa terroristitkin kiinni.

        Turvallisuusympäristön muuttumisella poliisi viittaa terrorismiuhkaan ja epäsuorasti myös turvapaikanhakijoiden määrään ja osan heistä turhautumiseen. Naisiin kohdistuva häirintä ja seksuaalinen ahdistelua ei tässä laajuudessa ole ollutmyöskään aikaisemmin. Mutta se, että näin tapahtuu joukolla, on ilmiö, jota meillä ei ole ollut. Meillä ei myöskään ole ollut aikaisemmin terrorismiin viittaavia tekoja. Miksiköhän niitä ei ole ollut?

        Ja että joku kehtaa verrata Suomea Turkkiin ja sen poliisivoimia suomalaiseen poliisiin.
        Ihan täytyy kysyä, että onko ”kaikki kotona”, kun verrataan poliisia myös muslimiin. Eihän näillä ole Suomessa mitään tekemistä toistensa kanssa.

        Vaihtoehtona onkin, että ei tehdä mitään. Annetaan kaikkien häiriköiden ja mielipuolien toimia ihan kuin itse haluavat...


      • Kepun_kojootti
        Ierika kirjoitti:

        "Lopetetaan hyssyttely ja tarkastetaan "tiuhalla seulalla" maahan tulleiden paperit."
        Tuohan olisi etnistä profilointia mitä ei voida missään nimessä sallia tasa-arvon nimissä.
        ( Huom, tämä oli sarkasmia)

        https://www.aamulehti.fi/kotimaa/rajavartiolaitoksen-vakipula-nakyi-rajavalvonnan-stressitestissa-mennaan-aivan-alarajoilla-200337031

        Aina ei voi ilman seurauksia karsia sieltä, millä järjestys saadaan aikaan. Jos nyt kuluista täytyy tinkiä, voisi leikata kaikki teollisuustuet niiltä yrityksiltä, jotka ovat saaneet niitä automaattisesti vuosi toisensa jälkeen (mm. isot pörssiyhtiöt) ja raha päätyy kuitenkin lopulta osakkeenomistajille. Myös kansallinen maataloustuki vaatii uudistamista ja jakoperuste pitää olla enemmän harkinnanvarainen. Isot, rikkaat ja kannattavat tilat eivät sitä tarvitse.

        Leikin asia, ei suinkaan. On tapahtunut tragedia, jollaista ei juhlita Suomi100 - juhlassa.


    • Nopeatuomio

      Risikko uutisissa; "eihän näiden perään voi poliisia laittaa"

    • 6u56u56

      Tänään lauantaina mielenosoitus suurmoskeijoita vastaan Helsingin Senaatintorilla ja Turun kauppatorilla alk. Klo 14.00.

    • asga

      Hoitoonohjaus on meillä puutteellista - aloittaja on hyvä esimerkki siitä.

      • Mikä_unohtuu

        https://yle.fi/uutiset/3-8331345

        Aivan...tällaiset tapahtumat sataa Halla-ahon laariin, jos valtiovallan edustajat eivät oikealla tavalla paheksu ja tuomitse tapahtumaa. Yksittäinen tapaus -kommentti saa kansalaiset hiukan ihmettelemään, kun silmitön toiminta kohdistui kymmeneen kansalaiseen, joista kaksi mehentyi. Terroriteko muualla, entä mihin päädytään pitkän harkinnan jälkeen Suomessa.

        Puolustuskyvyttömiin naisiin kohdistettuna tämä on suuri häpeä, eläimellinen teko ja suru on varmasti tällaisessa tragediassa loputon perheissä, joita kohtaan tässä on hyökätty. Mitä pitäisi ajatella tästä nk. ulkomaalaistaustauisen tekemästä yksittäistapauksesta?


    • Älkääkirjoittakolööperiä

      Jos meillä olisi nyt edellisen hallituksen pohja niin meillä olisi maahantulijoita asutettu puolta enemmän ja nyt sitten ovat kovasti arvostelleet jopa palautuksia,jotka on perusteltuja olleet. Hyi hävetkää jos voitte.

    • törkeetä

      Miksi noin törkeää avausta ei ylläpito poista, joka kohdistuu suoraan Pääministeriin ja hänen perheeseensä ???????????????????????

    • törkeetä

      Mutta pienikin vihjaus, samasta aiheesta SAKhon. Poistaa viestin alta sekunnissa.
      Tätä ihmetellään kovasti??

    • itsepyhimys

      Media valehtelee,ei sipuli ole mitään eikä ketään kutsunut,mistä kansalaiset ja mediaon semmoista keksinyt hyi,hyi,minähän en koskaan valehtele enkä käännä takkia näin on näreet

    • Pankkomajurille hiukan asiaakin vaihteeksi. Ettei tarvitse palstalle kuulumattomia juttuja hokea.

    • Sipiläulos

      Näin on kun luvataan liikaa ja todellisuus ei vastaa luvattua. Sipilän Kempelen talon kuvat oli kyllä arabialaisessa somessa...

    • Uppist

      Nostoa kaipaa tosiasiat kepusta ja Sipilästä, pankkomajurin hulluus tarttunut on.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      71
      3240
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2832
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2658
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2618
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2486
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2325
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1783
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1737
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1600
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1456
    Aihe