Ateismi on hyvää

böbiböbi

Jokaisella ihmisellä on ateistinen sydän, sielu, muuttumaton ja puhtaana selkeä. Jokaisen teistin sielu on synnissä likaantunut, tahraantunut, mustaantunut. Eikä valo pääse siitä läpi, jos se on kovasti karstoittunut. Sen vähittäinen puhdistaminen on tarpeen, jotta pääsee ateismin yhteyteen.

Mitä pahemmin teistin sielu on onnistunut likaantumaan jumalvalheesta, sen enemmän on vastarintaa ateismin suuntaan. Teistit voivat vastustaa ateismia, kuten teisti on ihmisten vastustaja. Voimme ajatella teistiä henkenä, jossa on kaikki ateismin vastaisuus.

Teistit syyttävät täällä ateismia kaikesta pahasta. Se on Saatanan=teistin tekemä syytös.

Ateisti ei tee pahaa, ei aiheuta pahaa, eikä ateismissa ole kärsimystä. Se kaikki paha on Saatanan=teistin työtä.

Teisti aiheuttaa kärsimyksen.

Kärsimykselläkin on yksi tarkoitus, nimittäin juuri se, että huomaamme sen ja huomaamme sen luonteen ja tarkoituksen. Sen huomaaminen, havainnointi edellyttää yhteyttä ateismiin.

Ateismissa siis ei ole kärsimystä. Ateismissa ei ole pienintäkään syytä kärsimykseen. Miksi ihminen siis kärsii? Siksi että hän on jumalharhoissaan.

Mikäli halutaan vapautua kärsimyksestä, on ymmärrettävä sen luonne ja tarkoitus, ja on oivallettava oma osansa sen tuottamisessa. Teisti tuottaa kärsimyksen. Ateismi ei sitä tee. Tätä ihmisten on kovin vaikea uskoa, mutta niin se menee. Teisti joka syyttää ateismia itse tuottamastaan tai valitsemastaan kärsimyksestä, on Saatanan=teistin suulla puhuva jästipää.

22

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osiris42

      Karsimys ja kuolema nyt ja tulevassa, johtuu siita, etta palvelee sita mika on pahaa, eika sita mika on hyvaa. Lisaksi ei kunnioita sita mika on hyvaa siten kuin pitaisi. Myoskaan ei tee kuin on siiskin oikeanlainen tapa menna siis ja myoskin antaa.

      Se koskee paitsi yksiloa, niin viela erityisestikkin joukkoa. Mutta vaikka joukko on suuri, nayttaa nyt enemman ja enemman silta, etta yksikin oikeaa jumaluutta etsinyt ja etsiva on, tulee, ja voittaa, kerta toisensa jalkeen.

      Itselleni sen suon jatkuvan taalla.

      • elämäntosiasiat

        Kuolema johtuu siitä, että on elävä olento, ei mistään kuvitellusta pahan palvomisesta. Kukaan ei välty kuolemalta vaikka kuinka väittäisi palvovansa minkälaista jumalaa.


    • vankkaa.faktaa

      Totta. Teistit ovat pahoja ihmisiä, jotka tekeytyvät muita paremmiksi ja tuomitsevat sillä varjolla toisia täysin aiheettomasti. Hihhuleita potuttaa, koska he invalidisoivat elämänsä palvomalla mielikuvitusolentoja. Luonnollisesti he kaipaavatkin vapauteen tuosta heidät vangitsevasta, lapsellisesta kuvitelmasta ja käyvät siksi mielellään täällä palstalla etsimässä elämälleen järkevää suuntaa. Heidän älynsä tuskin kuitenkaan riittää sen löytämiseen.

    • vääräuskovainen_bebebe

      Bebebe vain esittää uskovaista, koska ei edes täytä raamatun mukaisia uskovan merkkejä.

      • iuyjhgbvc

        Se toinen rekisteröity nimimerkki, se hihu, on Bebebebe. Se toinen, se, joka tahtoo hihuja pilkata, on Bebebebebe.


      • iuyjhgbvc

        Tai siis se on BebeBebe:n toinen nikki. Haluaa ojensaa sillä myös kanssakristittyjä.


      • domine

        Bebebebe seuraa harhaoppia,


    • olemix

      Palstalla olevat teistit ovat lähes kaikki tyylipuhtaita parjaajia, yksinkertaisia sellaisia.
      Heidän yleinen linja on valehdella uskonnosta mutta myös ateismista ja eritoten kristinuskonnottomasta. Useimmat teistit eivät edes tunne omaan uskontoaan ja sen oppikirjaa raamattua. Ateistit joutuvat heitä opettamaan. Todellinen paradoksi.
      Olisiko niin että keskiverto kristitty tuntee vain joitakin kullekin lahkolle ominaista. Teesit jotka eivät kerro mitään luonnon ilmiöistä ja tiedostuksesta. "Pelastut jos rukoilet Jeesusta, Krisse valvoo kanssasi jos haluat, älä usko saatanan metkuihin, saat valita vapaasti tulipesän tai taivaan autuuden, alistu esivallalle" ja muuta moskaa.

      Ateistinen ihminen yrittää perehtyä ja tulee perehtyä luonnon ilmiöihin ja niiden olemassaolon todellisiin syihin. Ihmisten väliset suhteet syntyvät olemisesta ja ihmisyyden mittari on olla hyvätuulinen, auttavainen, sorretun puolesta, ei kiusaa toisia. Ihminen on perustaltaan yhteisöllinen ja sosiaalinen olio. Vääränlainen omaetuisuus syntyy myös olemisesta ja josta uskovaisetkaan eivät ole vapaita. Uskovaiset ehkä vähiten toteuttavat Krissen vaatevertausta: Anna omastasi sille jolla ei ole mitään.

      Uskonnoista irtautuvat. Erottakaa lapset mukananne uskonjärjestöistä. Keskustelkaa lastenne kanssa uskonnollisista taikaopeista. Kyllä hyvinkin nuori ymmärtää, ettei raamatun moraalista ole mihinkään.

    • oikea_suunta

      Onneksi uskonnollisuus on vähenemässä ainakin Suomessa. Kirkot, uskonnot ja valtio pitää erottaa kokonaan toisistaan, siinäkin suunta on ollut oikea, esim. lakituvassa vannotaan enää omantunnon mukaan.

    • 12___13

      "Ateisti ei tee pahaa, ei aiheuta pahaa, eikä ateismissa ole kärsimystä. "

      Valitettavasti asia näyttäisi olevan päinvastoin.

      • böbiböbi

        Tämä onkin ote bebebe:n kirjoituksesta hiukan muutettuna oikeampaan suuntaan.

        Teisti tappoi viimeksi Turussa, todennäköisesti jumalansa valtuuttamana, kun oli rukoilemassa ensin käynyt, kristitytkin pystyvät pahaan, kuten Israelissa.


      • iuyjhgbvc

        "Teisti tekee pahaa ja teismissä on kärsimystä"
        1213, puhut asiaa 1


    • 8765

      Jokaisella ihmisellä on sydän, kuten muillakin nisäkkäillä, linnuilla, matelijoilla jne. Sydän on lihas, joka pumppaa verta.
      Sielu on vajakkien keksimä ilmaus aivotoiminnalle, joka loppuu viimeistään ihmisen tai minkä tahansa muun eläimen kuollessa.
      Herätkää ajattelemaan omilla aivoillanne. Ottakaa selvää asioista. Tiede antaa teille loppumattoman aarreaitan siitä, miten ihminen ja maailmankaikkeus toimivat.
      Paitsi jos tiede pelottaa....

    • osiris42

      Ei minua tiede ole koskaan pelottanut, sehan on tekstia ja kirjoja, sen sijaan minua ovat joskus pelottaneet, ja eritysesti nyt oivaltaen, pelotelleet ihmiset, jotka sanovat tuntevansa tieteen, ottivat minut viela hetkeksi valtaansa. Ei ollut hyva...

      Sittemmin aloin etsia jumalaa, ja jumaluutta. Jumaluuden loytaminen ja sen oikea kunnioittaminen teoilla antaa voiman naita ihmisia vastaan. Olen oikeasti paiva paivalta onnellisempi ja vahvempi.

      Seka sisalta, etta paalta

      Kun etsii jumalaa, ja sita mika on maailmassa, saattaa loytaa sen mika on sen takana, mita monet sanovat tieteeksi. Se joka sanoo itseaan ateistiksi, saattaa vedota luonnonvalintaan kaiken tieteen oikeuttajana..... ..

      Mutta minulle SINUN luonnonvalinnassasikin on jumaluus, ja siksi siina on eri laki minulle kuin sinulle. Ja minun "lakini" on vahvempi.

      Se on hyvin vahva laki, se ylettyy "rajan" taakse..

      Tuossa jotakin....sinne teille!

      • q.v

        Mistä tiedät Jumalasi olevan totta eikä vain sinun ja muiden mielikuvituksen luoma kollektiivinen harha?


      • onnellisia.ihmisiä

        Olen nähnyt monesti näitä onnellisia. Tuossa vähän matkan päässä on hoitolaitos, johon heidät on sijoitettu. He eivät ole avohoidossa.


      • osiris42

        "onnellisia.ihmisia"

        Arvasin kommentttisi, jo ennenkuin avasin netin....se on sinun voimasi, ei minun.

        Sinun likainen syyttava voimasi.


      • maat42

        "osiris42
        22.8.2017 14:36
        Luterlaisen palli ei oo likainen.........nuuskittu vereslihalle pallihesta. Paivasta toiseen hoppanan elaa luterilainen :("

        Varastit 14.36 rekisteroimattoman nikkini, olet siis valehtelija, mutta mina olen mina, en kukaan muu. Kirjoitan viimaisen kerran nain. Mina siis olen alkuperainen osiris44.

        uusi rekisteroimaton nikki on kertakayttoinen

        maat42

        Siina teille!

        Onnea matkaan, en nyt pysty (viela) enempaan

        (elaman puussa on hyvat hedelmat, nayttaisi olevan sitruspuu!)


    • Olen samaa mieltä teisteistä monessakin suhteessa. Uskonnot aiheuttavat ongelmia yhteiskunnassa.

    • Hyvyys ei ole muodissa tänä aikana (Kali - aikana). Pahoilla on valtaa vain, jopa oman elämänsä suunnan suhteen. Hyvä ateisti ei pärjää sen paremmin lopultakaan kuin hyvä kristittykään? Toki kristitty on aiheesta suuttunut ja pannu hiiltynyt kun uskoo kaikenlaisiin satuihin parhaat vuodet elämästään, jotka vuoden olisi voinut sen sijaan käyttää hyvin.

      Mutta jos pahat hallitsevat maan päällä, taivaassa ja maan alla niin mihin voivat hyvät turvata? Ei juuri näy valoa tunnelin päässä. Lopulta pahuus pukeutuu jopa VALKEUDEN ENKELIN PUHTAASEEN, VALKOISEEN JA PYHÄÄN ASUUN. Tekeytyen mitä hyvimmäksi olennoksi, vallaksi ja hallitukseksi.

      Ei hyvä voi mitenkään pärjätä Kali aikakaudella missään paikassa kaikkeudessa.

    • Ateismistaeteenpäin

      Tämän päivän valkoinen kristitty rasisti saattoi olla entisessä elämässään tumma muslimi, edellisessä elämässään juutalainen ja tulevassa elämässään ei-uskonnollinen vaikkakin todennäköisesti ei ateisti . Kun jälleensyntymä ymmärretään ja todistetaan maailmalla, rotu ja uskonnoliset sodat loppuvat siihen, tosin se saattaa olla myös uskontojen loppu, mutta käsitys luojasta, korkeimmasta, kosmisesta tietoisuudesta kasvaa, aiheesta esimerkki, http://beforeitsnews.com/spirit/2017/08/anne-frank-reincarnated-2510312.html

    • Terv-Mirka

      Onneksi en ole uskis.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      287
      3192
    2. 202
      2898
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2484
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      223
      1958
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      14
      1392
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      162
      1231
    Aihe