Globetel 99588

tietoa?

Itselläni on Saunalahden liittym ja kokeilin soittaa Belgiaan jonnepäin soittelen päivittäin (matkapuhelimesta matkapuhelimeen siis) Globetelin 99588 etuliitteellä. Saunalahden puheluerittelyssä näkyi heidän laskuttamansa hyvin pieni taksa, mutta Globeteliltä tulee ilmeisesti erikseen minulle lasku? Onko kellään tietoa tuleeko siihen jotain lisää sen 9c/min lisäksi? Ja miten he pystyvät muuten lähettämään laskun minulle kun en ole heidän palveluunsa mitenkään rekisteröitynyt, ihan ton perusteellako saavat tiedot kun käytin heidän 99588 palveluaan?

Onko vinkkejä mahdollisesti halvemmasta tavasta soittaa Belgiaan? Jos soitan ihan saunalahden kautta pelkästään niin puolen tunnin puhelu maksaa reilu 15 euroa...

9

12835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • edullisinko

      Saunalahden kautta 991 minä puhun ja sillä olen puhunut yhdysvaltoihin veljelle. Saunalahti ei varmastikkaan ole edullisin. Toi globetel hinnasto näytti edulliselta.

    • Jape

      Tarkista telealen hinnat. Ovat edullisia, mutta palvelun luotettavuudesta ei ole henkilökohtaisia kokemuksia.

    • soitellut

      soitin mennä viikolla Turkkiin globetelin tunnuksella. Koska numeroni on salainen, he soittelivat perääni nimi- ja osoitetietojani. Selvisi mullekin että he erikseen laskuttavat, eivät nykyisen operaattorini laskussa. Kannattaa varmasti kysyä suoraan heiltä, mistä laskutus tarkalleen koostuu.
      Voihan siinä olla et jotain pieniä laskutuslisiä tullee mukana.
      Ulkomaanhinnat vaikuttivat edullisilta, mut puhelut muihin liittymiin kotimaassa olivat jopa 13 snt minuutilta. Eli ei kyseessä ole mikään halpaoperaattori.
      Mutta jos Soneralla saan pulittaa 0,77 euroa minuutilta, niin GBT:llä se oli vain 0,16.
      Olis kiva joo tietää muiden kokemuksia tästä operaattorista, aika uusi mullekin.

      • JepJep

        Itse joudun soittamaan päivittäin gsm-gsm puheluita Kreikkaan ja olen pitkään painiskellut löytääkseni halvimman vaihtoehdon.
        Käytin tele2:sta jonkin aikaa koska se vaikutti halvimmalta ja prepaid mahdollisuus auttoi pitämään maksut kurissa. Nyt tele2:den mentyä nurin olen taas saman ongelman edessä kuin aiemmin.
        Kysyin globetelistä miten he laskuttavat jos esim otan heidän liittymänsä ja soitan Kreikkaan ja ainakin vastauksen perusteella hinta on käytännösä 0,47e/min. Ohessa heidän vastauksensa:

        Globetelin GSM-liittymissä matkapuhelinmaksu ulkomaille soitettaessa on 0,13€/min. Tämä tulee myös 25Free ja 50Free liittymissä. Näissä ilmainen puheaika koskee kotimaan puheluita kaikkiin normaaleihin lanka- ja GSM-liittymiin.



        Globetelin GSM-liittymissä 99588-tunnuksen voi korvata -tunnuksella.



        Kreikkaan soitto Globetel GSM-liittymällä ja 99588-tunnuksella maksaa lankapuhelimeen soitettaessa 0,13€/min (hinta Kreikkaan) 0,13€/min (Suomen matkapuhelinmaksu) = 0,26€/min.



        Kreikkalaiseen matkapuhelimeen soitettaessa hinnaston hintaan lisätään 0,21€/min ulkomaanmatkapuhelinlisää joten hinta olisi 0,13€/min (hinta Kreikkaan) 0,21€/min (ulkomaanmatkapuhelinlisä) 0,13€/min (Suomen matkapuhelinmaksu) = 0,47€/min.



        Ulkomaille soitettaessa hinta muodostuu aina kahdesta osasta, Suomen osuudesta ja ulkomaan osuudesta. Joten kun soitatte vaikka 99588-tunnuksella ulkomaille Globetel Oy veloittaa ulkomaanosuuden ja jos GSM-liittymänne on toisella operaattorilla tämä operaattori veloittaa Suomen osuuden eli matkapuhelinmaksun. Jos soitatte Globetel GSM-liittymällä, veloitamme tietysti itse Suomen osuuden joka siis meidän liittymissä on tuo 0,13€/min.


    • quiqui

      globetel lähettää laskun, usein ne löytää osoitteesi itse. mutta sinne voi ilmoittaa osoitteen, sitten on voimassa sopimus globetelin kanssa jolloin puhelut on halvimpia mitä olen löytänyt. esim norsunluurannikko ilman sopimusta on 50 c min, ja sopimuksella 0,19 c min.
      joten kannattaa ilmoittaa osoite sinne, ne laittaa laskun sitten kotiin. osa ulkomaanpuhelusta tulee omalta operaattorilta ja osa sitten globetelilta. sen minuttitaksan muakinen johon maahan on soittanut. ei muuta kai päälle. se on halpa

    • Soitan itse erittäin paljon ulkomaille ja tullut kokeiltua kaikkia eri operaattoreita, mutta 99511 on selkeästi halvimmat hinnat. Katso sivulta 99511.eu. Tuolla tunnuksella säästää kyllä sievoisia summia!

    • kk

      99577 on halpa ja paras

    • Hintatietoinen

      Olen soittanut Globetelin kautta ulkomaan puhelut jo yli 10-vuotta ja ovat ehdottomasti halvimmat. Otin kakkospuhelimeksi Globetelin liittymän tiettyjä soittoja varten, mutta muutan sen todennäköisesti ykkösliittymäksi edullisuuden vuoksi. Jos soitat ulkomaille jostakin muusta liittymästä Globetelin suuntanumerolla, joudut maksamaan kyseisen liittymän kotimaan osuuden. Globetelin omasta soittaessa ei tule erillisiä lisiä. Olen tyytyväinen palveluun.

    • Ihan mielen kiinnosta kysyn että kumpi olisi parempi DNA vai Globetel?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      52
      1677
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      172
      1506
    3. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      20
      1052
    4. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      9
      953
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      115
      863
    6. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      779
    7. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      39
      748
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      55
      631
    9. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      618
    10. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      53
      609
    Aihe