Autokoulu Ajox

Cilla

Onko kenelläkään kokemuksia autokoulu Ajoxista? Kuuluu olevan halvat hinnat mutta millaista opetusta, millaisilla autoilla ajavat?

15

1916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • junnu

      omat kokemukseni ajoxista ovat positiivisia. Autot olivat uudenkarheita ja opettajat mies ja nainen erittäin ammattitaitiosia. Suosittelen lämpimästi. myöskin kaksipyöräiset ovat oiken fiksun näköisiä.

    • pettynyt..

      A-korttia ajamassa. Kestää ja kestää, yhteydenpito opettajan välillä toimii huonosti (=sitä ei ole), ei vastata puhelimeen tai viesteihin, ajotuntien ajankohdista ei mitään tietoa. Valitsisin toisen autokoulun, halvin ei ole tässäkään tapauksessa paras.

    • Ajotaito Hessua ei voi kuin suositella :)

      • alpokka

        onko hessu hyvä
        entä vaimo


    • On hommaa

      Samaa kokemusta kuin pettyneellä. Opettaja ei vastaa puhelimeen tai viesteihin moneen viikkoon, lupaa ilmoitella ajotunneista ym. mutta mitään ei koskaan kuulu. Itse en myöskään enään sekkaantuis tuohon puljuun! Oiva paikka sellaiselle joka sitä korttia ei halua!

      • ajox =sekavaa hommaa

        Kävin suorittamassa tuolla 2-vaiheen. Tosiaan, hinnan puolesta halvin vaihtoehto Oulun autokouluista ja sen takia valitsin (200e jos omalla autolla ratamaksu 72e). Useamman puheluyrityksen jälkeen (!) puhelimeen vastattiin.

        Arvioivan ajo sovittiin ajettavaksi ennen radalle menoa. Oli myöhässä ajotunnilta - minä soitin hieman ihmeissäni, että eikös meillä ollut sovittu aika - ja kertoi myöhästyvänsä. Opettaja myöhästyi sovitusta ajasta puoli tuntia, eikä viitsinyt etukäteen ilmoittaa edes. Ei kiva.

        Myöskin aikataulut oli opettajalla hukassa, ei osannut edes rata-ajon päivänä ilmoittaa mihin aikaan pakolliset teoriatunnit on. Porukka oli hieman ihmeissään.. Vasta myöhemmin samana päivänä tuli tekstiviesti teoriatuntien ajankohdasta. Melko surkeaa hommaa jos suoraan sanotaan.

        Myös 2-vaiheen suorituksen todistusta piti kysyä jälkeenpäin vielä, vaikka luvattiin postitse lähettää niin eipä kuulunut mitään pariin viikkoon.

        Paras oisi että menee sellaiseen kouluun jossa aikataulut ovat selkeästi sovittu ja kaikki muukin tiedotetaan selvästi. Ykkösvaiheen olen ajanut SafetyCarissa, jossa toiminta oli kokemukseni mukaan tosi asiallista (aikataulut pitivät aina toimistolle saattoi mennä jo etukäteenkin vaikka treenaamaan tietokoneella teoriakoetta varten, koska toimistolla yleensä aina joku paikalla). Ajokoulu Hessusta olen kanssa kuullut ihan peruspositiivista kommenttia.

        Halvimmaksi tulisi ajaa autokoulu opetusluvalla.


    • Tyytyväinen

      Itse ajoin kortin ajoxilla, tosin tästä on aikaa jo kuusi vuotta, mutta silloin olin oikein tyytyväinen opetukseen, silloinkin mies ja nainen töissä, ja olivat oikein ammattitaitoisia. Väärinkäsityksiä voi sattua missä vain.

    • Hermot menee

      Poikani on käynyt Oulussa Ajoxilla kohta puoli vuotta autokoulua eikä loppua näy!!!

      Jos todella haluat saada ajokortin niin älä misään nimessä mene Ajoxiin, vaikka se on halvin hinnaltaan. Siellä ei siis pelaa mikään milläänlailla :(:(:(

      • hra69

        Oisko se jo aika oppia, että halvalla ei vaan saa hyvää missään asiassa.


    • myös menee hermot

      Itse olen ajoxissa käynyt ajokorttia jo 7 kuukautta! Ei vastata viesteihin eikä soittoihin! viikon päästä laittavat viestiä että milloin sopisi ajotunti ja kun laitan vastauksen niin sitten taas viikon päästä vastaa että kävisikö se päivä ym... P_ska paikka en suosittele!

      Ootteko laittanu palautetta sinne? Minä ajattelin

    • Äiti ja lapsi 1994

      Meistä SafetyCar toimi hyvin.

    • autollamennään

      Itse juurikin safetycarilla ja tyytyväinen vähintäänkin ja alkaa olla loppusuoralla! Suosittelen!!

    • arrrrrgh

      Paska paikka tuo Ajox. Ei vastata puhelimeen tai viesteihin, ja tuntuu että minä saan vaan peruutuspaikkoja, joista ope ilmoittaa 30min ennen tuntia. Jos maanantaina laitat viestin niin vastauksen saat perjantaina, ehkä. Jos jaksat soittaa 3 kertaa tuloksetta.

      Kerran odotin tunnin ajotunnin alkua, eikä puhelimeen vastatu kun tiedustelin miksikäs sitä ollaan myöhässä. Olivat ottaneet kuulemma väärän oppilaan kyytiin. Ha ha.

      Alussa meille kaikille luvattiin kortit viimeistään viikolle 43, mutta nyt ollaan jo kaukana siitä. Opettajat lähtee "koulutusreissuille" jolloin ei yllättäen voidakkaan pitää tunteja koko viikolla. Ajokorttiluvanin sössivät minulta, siis teoriakoe siirtyi lähes kuukaudella vaikka olin siihen aiemmin päntännyt.

      Opettaja huutaa ja valittaa ajotunneilla, ei ole ollenkaan kannustava. Olen vaaleatukkainen 18v tyttö ja saan tästä kuulla. Miehet ajaa paremmin kuulemma. Teoriatunneillakin naureskeli blondikuskeille ihan ylesesti. Itku silmässä jouduin kerran juoksemaan autosta kotiin.

      Vittu kiva antaa kaksi tuhatta euroa omasta pussista tuollaiselle paskapäälle! En suosittele.

    • hyvä antti

      Joo, eivät vastaa kyselyihin eivätkä s-posteihin. Siksi en valinnutkaan tuota. Onneksi, kun kuuntelee kommentteja

      Meidän teini ajoi juuri Antin ajokoulussa ja ei voi muuta kuin kehua. Ajotunnit varattiin melkein kaikki heti etukäteen koulun lukujärjestyksen perusteella ja teini sai listan ajotunneista, rata-ajosta jne.

      Kaikki ajokorttiasiat hoidettiin poliisilaitoksen kanssa automaattisesti. Koskaan ei ajotunti ollut myöhässä, ei koskaan.

      Kortin ajaminen kesti noin 1.5 kuukautta. Ja yleensäkin ajotunnit sovitaan niin, että niillä on etuoikeus, joilla on syntymäpäivä lähimpänä. Ajokoulu varasi myös inssin samalle päivälle kuin teini täytti 18 v

      Todella loistavaa ja toimivaa palvelua

    • autokoulussa 6 kk...

      En suosittele Ajoxia.!!! Homma ei toimi! Kuten edelläkin on kuvattu. Puhelimeen, tekstiviesteihin ja sähköpostiin ei vastata. Kokoajan luvataan kuuta taivaalta. Itse olen käynyt autokoulun noin 5 vuotta sitten ajoxilla. homma toimi silloin. Ei enää!!!!!
      Toivottavasti poikaystäväni saa autokoulun suoritettu ennen kuin menee konkkaan koko paska!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      334
      3330
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      226
      2063
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1642
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1477
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1356
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      286
      1257
    7. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1091
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1091
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      83
      1043
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      149
      915
    Aihe